ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Κ. ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


Tags: -

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έκανε πάλι κίνηση ματ και αποστόμωσε για ακόμα μια φορά τους απανταχού αντιμαρινακικούς - αντιολυμπιακούς νεόγαυρους. Εκεί που όλα τα ΑΡΔάκια σήκωσαν το ανύπαρκτο θέμα με την μεταγραφή ή όχι του Κ. Μήτρογλου στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, η ΠΑΕ σήμερα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017".
Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε:
«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.
Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ»!

 
Δηλαδή ο Κώστας υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα γκολ? Δεν τους λυπάσαι ρε αγόρι μου? Ακόμα προσπαθούν να χωνέψουν και να βγάλουν από μέσα τους τον πυροβολισμό σου στην λαγοφλώρο, ακόμα να συνέλθει ο Αναστασίου και ο τουίτη.
Μια χαζή ερώτηση. Μόλις ήρθε ο Μίτσελ, δεν λέγανε όλο το αντιολυμπιακό μέτωπο ότι δεν τα πάει καλά με τον παίκτη και θα τον σουτάρει? Τώρα τι λένε αλήθεια γιατί έχω μπερδευτεί? ΟΑΕΔ επειγόντως!!!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Το νέο συμβόλαιο είναι χωρίς ρήτρα. Αυτό λέει πολλά τόσο για την φιλοδοξία του ίδιου του παίκτη, όσο και για αντιμετώπιση – επιβράβευση του από την διοίκηση. ΕΥΓΕ και στους δύο.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Όλοι στην οικογένεια του Μήτρογλου είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. (Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει βέβαια τίποτα.)

Εικόνα vagio

Παραμυθια μας πουλαει ο Μητρογλου..Εγω διαβασα στον κολκα πως ειναι παοκτζης γιατι ειναι απο τις Κρηνιδες Καβαλας που ειναι ολοι παοκια εκει. Θα πιστεψω τωρα τα λογια και τις πραξεις του Μητρογλου??
Ασχετο:Τι μαλακια ειπε ο κριστιαν?

Εικόνα dono

Πριν έρθουν στον Θρύλο πολλοί ήταν αλλόθρησκοι, πχ Μαυρογενίδης, γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, κτλ. Από μόνο του αυτό που λέει το ΑΡΔάκι δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Τώρα είναι οπαδός ποιάς ομάδας; Αυτό έχει σημασία

Εικόνα vagio

Προφανως και ειρωνευομαι τον υδροκεφαλο και οχι το γαμια τους, ετσι?

Εικόνα figurered

Συλλεκτικό κομμάτι αυτός ο Κόλκας έτσι;

Ρε μήπως είναι ο Κόλκα που χε ο βάζελος κάποτε και είπε να το ρίξει στην "αντικειμενική" δημοσιογραφία;

( Το να χέρι νίβει το άλλο, τώρα το παίζει παοκτζής )

Ρε πού μπλέξαμε... θυμήθηκα τον άλλον στο action24, το ρεπόρτερ του πάοκ που έλεγε ο Ολυμπιακός έβαλε τέσσερα γιατί τον άφησε ο πάοκ...

Εικόνα vagio

Να'ταν και το μονο που εχουμε ακουσει.. Εδω οι αλλοι ατατρεγμενοι του νοτου λενε οως τα 6 που εφαγαν ηταν στημενο απο αβραμιδη-μαρινακη. Κλαυσιγελος..

Εικόνα savvas gridlock

Η θέση του Καρεμπέ τον υποχρεώνει να είναι πιο μαζεμένος. Γι'αυτό είναι στην ΠΑΕ. Η ΟΥΕΦΑ έχει αυτούς τους κανόνες και πρέπει να τους αποδεχόμαστε. Πρόσεξε όμως τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, καθώς αν επιβεβαιωθεί μία πληροφορία που υπάρχει, για το ποιος ακριβώς κάρφωσε τη δουλειά στη FARE, για ένα σύμβολο συνδέσμου εδώ και πολλά χρόνια, που κανέναν δεν ενοχλούσε ως τώρα, θα ρίξουμε πολύ γέλιο. Δεν έχει σχέση με το βάζελο, για να σε προλάβω.

Εικόνα μαουνιέρης

Ευγε και στον Πρόεδρο και στον Κώστα Μήτρογλου. Τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλούν οι πράξεις. Και τούτο, διότι οι πράξεις λένε και όσα δεν μπορούν να πουν τα λόγια.
Συνοψίζοντας:
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα V0R4D0R

Σωστή κίνηση από μια σοβαρή διοίκηση. Έτσι βγαίνουν και οι δύο πλευρές κερδισμένες. Η ομάδα ικανοποίησε τον παίχτη οικονομικά, δηλαδή του τα έσκασε χοντρά και ο παίκτης ανταποκρίθηκε και συναίνεσε στην απαλοιφή της ρήτρας (σκεφτείτε να το ζήταγαν αυτό απο τον Μιραλλάς π.χ). Έτσι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον παίκτη στην τιμή που θέλει, ή ακόμα καλύτερα θα τον κρατήσει στο ρόστερ. Φαντάζομαι βέβαια πως οι δύο πλευρές θα έχουν συμφωνήσει να δείξουν παρόμοια κατανόηση και όταν έρθει κάποια πρόταση. Γιατί άλλο είναι να σου προσφέρει 6εκ. η Σασσουόλο, όπως λεγόταν και άλλο να σου δίνει 10εκ. η Ίντερ π.χ. Ο Μήτρογλου δηλαδή θα περιμένει το καλύτερο όντας εξασφαλισμένος από τη μια και ξέροντας ότι δεν θα του κόψουν την ευκαιρία από την άλλη.

ΥΓ1: Σε κάτι άλλες ομάδες, οι παίκτες πληρώνουν από την τσέπη τους για αποδεσμευτούν και να πάνε στα φημισμένα πρωταθλήματα της Ινδοκίνας.

ΥΓ2: Τώρα να γίνω κακός και να θυμίσω πώς του φερθήκανε του χοντρού πέρισυ οι Χολέμπας, Τζεμπούρ, Τοροσίδης, που τους κυνηγούσε μήνες για να ανανεώσουν και αυτοί παίζανε το κρυφτούλι, επειδή περίμεναν προτάσεις από τη Μπαρτσελόνα? Ιδίως εκείνον τον Τοροσίδη χρυσό τον είχε κάνει, ούτε παιδί να τον είχε.

Εικόνα savvas gridlock

Όταν γράφαμε εδώ ότι τρίζουν τα κόκαλα των Ανδριανοπουλαίων κάθε φορά που βλέπουν το ''Μαικόν'' από τον Πετεινό Ξάνθης να φοράει το περιβραχιόνιο του Θρύλου, κάποιοι τσαντίζονταν...

Εικόνα red apple

Και λίγα του είπες του ΑΔΙΑΦΟΡΑ βλαχαδερού

Εικόνα red apple

Είπαμε.... ο ΟΑΕΔ είναι πράξη φιλευσπλαχνίας...

ΑΠΕΛΑΣΗ, ΧΘΕΣ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η τελευταία μικρή σου πρόταση είναι τα πάντα. Εύγε και στους δύο!

Κάποιων τα πόδια κοπήκαν.