ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΖΕΛΑ ΑΠΟ ΕΕΑ



Εχθές είχαμε και καμπάνες από την ΕΕΑ. Όχι αυτές της εκκλησιάς, αλλά άλλες χρηματικές για τις ποδοσφαιρικές ομάδες που δεν κατέθεσαν εγγυητική για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο ότι αφορά τον ζέλα, θα μου πείτε σιγά το νέο σκάνδαλο που μας σόκαρε. Ας δούμε όμως την συγκεκριμένη είδηση σαν το νέο επεισόδιο του σήριαλ μπας και κάποτε φτάσουμε στο τέλος του θεάτρου σκιών που παρακολουθούμε τόσο καιρό.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τιμώρησε με πρόστιμο 100.000 ευρώ τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο αφού δεν κατέθεσαν εγγυητική επιστολή.

Η ΕΕΑ , όπως είχε κάνει και πέρυσι, τιμώρησε τις ομάδες που δεν κατέθεσαν εγγυητική επιστολή με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Εργοτέλης θα κληθούν να πληρώσουν 100.000 ευρώ η καθεμία.

 
Επιβλήθηκε λοιπόν ένα πρόστιμο, που φυσικά δεν πρόκειται να εισπραχθεί ΠΟΤΕ από τις συγκεκριμένες ΠΑΕ. Δημιουργούνται εύλογα τα παρακάτω ερωτήματα.
Όταν ο τουίτης μας μιλούσε στην αρχή της χρονιάς για καθ’ όλα νόμιμο φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ότι δεν υπήρχε καμία σκιά πάνω σε κάθε τι που αφορούσε το χρηματικό εμπόδιο της έγκρισης του φακέλου του ζέλα τι εννοούσε? Έχει ή δεν έχει εγγυητική συμμετοχής τελικά?
Το καταστατικό της ΕΠΟ είναι πλήρως εναρμονισμένο με αυτό της Μισελούς? Αν ναι, πως γίνεται ο φάκελος τους να γίνεται αποδεκτός από την ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ και να κόβεται από την uefa?
Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται αν δεν καταθέσει ούτε τώρα εγγυητική?
Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται αν δεν πληρώσει το πρόστιμο?
Όταν τα βαζέλια μιλούν για ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ τι ακριβώς εννοούν? Μια ΄΄πράσινη΄΄ ΕΠΟ τι θα τους έκανε παραπάνω, μήπως θα τους έδινε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον προηγούμενο Αύγουστο, άνευ αγώνων και συμμετοχής του Θρύλου και αιώνιου βιαστή τους?
Ο ΄΄κόκκινος΄΄ Σαρρής και η ΄΄κόκκινη΄΄ διοίκηση του, που ακριβώς ΔΕΝ έχει ανοίξει τα πόδια του όσο αναφορά τις προσφερόμενες αβάντες προς την παε σκάι?
Ας τελειώνουν τα ψέματα, ο συνεταιρισμός της superleague πρέπει να χωρίσει την ήρα από το στάρι, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που θα οφελήσει όλες τις ομάδες που είναι σύννομες και φυσικά δεν μετέχουν χατηρικά στο φετινό πρωτάθλημα. Όταν εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ η παε τουίτη κάνει μεταγραφές και ενισχύεται (εδώ γελάμε) στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, δεν είναι ένα πράγμα άδικο και εντελώς εκτός λογικής έναντι των ομάδων που πραγματικά δικαιούνται να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα? Ομάδες όπως π.χ. η Ξάνθη, που είναι νόμιμη όσο αναφορά την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, η συμμετοχή του ζέλα δεν αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό και ανισότητα? Το παράδειγμα της πανοπουλάδας είναι τυχαία και γίνεται επειδή η συγκεκριμένη παε έχει τους ίδιους στόχους με τον φετινό ζέλα.
Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της συμμετοχής των μεγάλων παε σώνει και καλά στο πρωτάθλημα, δεν θεωρώ ότι η συμμετοχή αυτού του ζέλα αναβαθμίζει το πρωτάθλημα, όπως φυσικά και δεν το αναβάθμιζε πέρυσι η συμμετοχή της κουλίτσας. Ας φτιάξουν τα του οίκου τους και μετά να έχουν λόγο για τα τεκταινόμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι περιέργος να δω τι θα σκαρφιστούν πάλι και θα καλύψουν τις πουστιές και τις ανομίες τους, Μέχρι τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ έχω μια άλλη αρώτηκσις να κάμω...
Αμα ήντονε κανας ΟΦΗτας, κανας Λειβαδγιάς, ή κανας Εργοτελαράς θα ντα πλερώνανε τα προστίματα και τις ποινές ; α ;
Κι όχι μόνονε εφτούνο αλλά θα ντους εκσαφανέβανε με τέτγοια προστίματα από το χάρτη του ποδόμπαλου !
Δε λέω ότι οι άλλοι έχουνε σωστές ενημερότητες κι ότι ούλα βαίνουνε καλώς...αλλά ρε γαμώτο...ήθελα νάκσερα γιατί εκειδά στο Γάβρουλα γαμνιούνται κάθε έτος για να ντάχουνε καλά με τα λογιστικά τους βλιβλία, με τα ανοίγματα της ομάς ,με τα σεμβόλαια των παιχτώνε ,με την εφορία τους με το ίσα βάρκα ίσα νερά και γενικά να γαμνιούνται με το να μεν χρωστάνε σε κανένα ;
Α ρε χονδρέ...μας έχεις καταστρέπσει ρε γαμώτο !Ούλοι τηνε βγάνουνε στο τζαμπέκαι στο αβαβά κι εσύ πας κι ακουμπάς παντού ούλο το μαρούλι ,σκορπάς τα ριάλια μας ζερβά δεκσά και να σου λαλούνε κι όλας ότι έχουμε και ''κόκκενη'' ΕΠΟ και τις αβάντες των κοράκωνε !
Πουτάνα Ελλάντα...επιβγιώνουνε μόνο τα λαμόγια, οι χλιμίτζουρες, οι αρεστεροί και τα στριγκάκια...

Εικόνα ΔΙΑΣ

και περσι τους ειχαν βαλει 260.000 προστιμο για τον ίδιο λόγο, αλλα τελικα ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ. τι τους τα βαζουν αφου δεν τα πληρωνουν?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/eea/prostimo-se-panathhna...

Εικόνα dono

Καλά ότι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πληρώσουν τελικά ούτε αυτό, είναι στα όρια της βεβαιότητας του 0,10 απόδοση στο στοίχημα (παραφράζοντας λίγο δική σου ατάκα). Απλά οι κομπίνες πλέον έχουν ονοματεπώνυμο και στην συνυπευθυνότητα. ΄΄Κόκκινη΄΄ ΕΠΟ

Εικόνα ΔΙΑΣ

αραγε η δεσπω η διαμαντιδου τα πληρωνει τα προστιμα για τα σαλια της? ή είναι σαν τον Λιαπη?

Εικόνα red apple

Τα πληρώνει με μαντηλάκια SOFTEX...Είναι πιο οικονομικά και δεν λερώνουν!