ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΛΕΔΕΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ...



Η καταπληκτική και όμορφη εποχή τουίτη – ποα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ποα εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ πήρε αδειοδότηση για την συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ, που τον κυνηγάει λυσσαλέα, παρέκαμψε ότι κανονισμό υπάρχει  για να εγκρίνει τελικά τον φάκελο του. Τελευταίο επεισόδιο που έχουμε δει εδώ μέσα ήταν το πρόστιμο της ΕΕΑ ύψους 100.000€ για την μη κατάθεση εγγυητικής για την συμμετοχή του, όπως ορίζει ρητά η σχετική νομοθεσία.
Το νέο επεισόδιο σε αυτό το σήριαλ, έρχεται από τους διακανονισμούς του ποα με τους παίκτες που χρωστά αρκετά χρήματα. Όπως μας ενημερώνει σε πρωτοσέλιδο η live sports υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι
 

Την ίδια στιγμή ο ποδοσφαιρικός ζέλας κάνει μεταγραφές κανονικότατα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με την πλήρη ανοχή της ΄΄κόκκινης΄΄ ΕΠΟ, με τελευταία χρονικά μεταγραφική κίνηση τον Κροάτη Πέτριτς καθώς και την φημολογούμενη κρούση στην Ίντερ για τον δανεισμό του Όλσεν. Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω.
 
1. Πως είναι δυνατόν μια ομάδα που δεν είναι σύννομη με τις προϋποθέσεις συμμετοχής της στο πρωτάθλημα να κάνει μεταγραφές και να ενισχύεται έναντι του ανταγωνισμού της?
2. Αυτό δεν στοιχειοθετεί αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των υπολοίπων ομάδων που διεκδικούν και έχουν τους ίδιους στόχους με τον ζέλα? Ενδιαφέρει κανέναν αυτό ή απλά βολεύουμε τον τουίτη και όλοι οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν?
3. Εγώ είμαι καλόπιστος και λέω ότι τελικά θα βρει την χαμένη εγγυητική του και όλα θα κλείσουν καλώς για τον ζελάκο φέτος. Του χρόνου χρειάζεται οπωσδήποτε 17 εκ ευρώ, νούμερο που βγαίνει από τον ισολογισμό του και αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτά θα τα ξαναβρεί με εξαφανισμένες εγγυητικές? Το κακό είναι ότι η uefa δεν είναι ΕΠΟ και για ακόμα μια φορά ο πρέσβης δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο κι αν ο τουίτη παραμυθιάζει ξανά το πανελλήνιο περί πλήρους και σύννομου φακέλου. Αλλά ξέχασα για αυτό φταίει πάλι ο Μαρινάκης.
4. Το πρόστιμο από την ΕΕΑ το πλήρωσε ή τέλος πάντων το έχει διακανονίσει? Μούγκα στην στρούγκα γι΄ αυτό το θέμα από όλα τα ΑΡΔάκια.
 
Διαβάζω σήμερα ότι ο Λαγός (καλά πιο ταιριαστό όνομα για παίκτη του ζέλα δεν υπάρχει) δεν συμφωνεί με την πρόταση της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Τάσου Λαγού "παγώνουν" αφού ο νεαρός παίκτης δεν απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θα προχωρήσουν την περίπτωση του Όλσεν ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάσο Λαγό και του ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει ευρώ παραπάνω από τα όσα του έχει προτείνει.
Οι "πράσινοι" προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 270.000 ευρώ και ο νεαρός μέσος δεν θέλησε να απαντήσει.
Αυτό σημαίνει ότι οι συζητήσεις... παγώνουν και ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για να αγωνιστεί από το καλοκαίρι και μετά.

 
Είστε ένα τριμπούρδελο, χρωστάτε σε όποιον κατοικεί στην Γηραιά Ήπειρο (φυσικά και εκτός) και μετά σας φταίει ο Λαγός  που εντελώς φυσιολογικά δεν βλέπει μέλλον στην ομάδα σας. Αν σας φτύνει ο Λαγός – δρεπάνι – νέος Καλιτζάκης – νέος Χατζηαθανασίου, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την θέση σας σχετικά με την υπόληψη που σας έχουν πλέον όλοι που ασχολούνται με το άθλημα. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν νομίζω να μπορέσει να βρει θέση σε καμία ομάδα της superleague, πόσο περισσότερο σε ομάδα από την 6 θέση και πάνω που βρίσκεστε αυτή την στιγμή.
Με όλα τα παραπάνω λοιπόν αναρωτιέμαι για το προφανές. Αν στην θέση του τουίτη ήταν ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και έκανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πράγματα με την ανοχή της πολιτείας και των υπεύθυνων φορέων της, είχε ανθρώπους δικούς του ακόμα και δίπλα στον πρωθυπουργό, τι ακριβώς θα λέγανε ΟΛΟΙ οι αντικειμενικοί ΑΡΔάκοι αλλά και ΄΄φίλαθλοι΄΄ για αυτό το σίχαμα? Θα έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο όπως κάνουν τώρα, ή θα έκραζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Για το μπάσκετ δεν θέλω να μιλήσω, γιατί λέξεις και έννοιες όπως στήριξη, ηρεμία και ομόνοια, όταν τις χρησιμοποιούσα εγώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρυσι τέτοια εποχή πριν και μετά την απομάκρυνση του Ζαρντίμ, υπήρχαν πολλοί σύγαυροι που έπεφταν να με φάνε, απαιτούσαν να φύγει ο προπονητής (αήττητος και σίγουρος πρωταθλητής) σαν αποτυχημένος. Τώρα με την μπιμπικιάρα μπάλα γιατί ισχύουν άλλα? Στηρίζεις μια κατάσταση που βλέπεις έστω και μακριά ότι θα σε οδηγήσει κάπου, είμαστε σίγουροι ότι το σημερινό τρίπτυχο (παίκτες – προπονητής – διοίκηση), μπορούν να πετύχουν κι άλλα πράγματα? Δεν είμαι μηδενιστής για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ πράγματα που έχει πετύχει αυτή η ομάδα – ως το παραπάνω τρίπτυχο, αναρωτιέμαι όμως μήπως έχει εξαντλήσει την δυναμική της (κι όχι φυσικά τις δυνατότητές της)?

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τριμπούρδελο; Μόνο;
Πού βρήκαμε ισονομία σε αυτή τη χώρα για να την βρούμε με τους Λαγούς;

Εικόνα dono

Γενικότερα συμφωνώ Αδάμ, αλλά η κατάσταση και τα πεπραγμένα του ζέλα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ΞΕΦΥΓΕΙ. Αν τα κάναμε εμείς αυτά θα είχε καταλυθεί η χώρα.

Εικόνα red apple

Γιατί χρησιμοποιείς μέλλοντα;

Συμβαίνει ήδη

Εικόνα Count Cagliostro

To site έχει απογειωθεί! Τι να πω, παρά μόνο συγχαρητήρια! Δίνει βέβαια κι βάζελος πολλές λαβές...

Υ.Γ. Μπορείς να επεκταθείς για την διαχρονική σχέση Κροατίας-ΠΟΑ? Έχει καμμιά offshore έξω από το Ντουμπρόβνικ ο Τweety?

Εικόνα savvas gridlock

Δεν θα τους ανοίξουμε τα μάτια από εδώ. Τώρα διοικούν τα πρόβατα του τριορόφου και ο σωρός των greenwebfans και είναι ευτυχισμένοι που απογείωσαν τον ΠΑΟ, που παλεύει να μπει play off. Έχουν υγεία τώρα, όχι όπως παλιά, που τους διοικούσε ο κακός Βαρδινογιάννης, ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας των Βαλκανίων. Ας μείνουν με τον Τουίτη και το Φορέα να αλωνίζει. Στείλε όμως αν θες κάνα μήνυμα σε τίποτε vazeletta, στον κυρ-Τάσο μας το Νικολογιάννη και ρώτα τους, να δεις τι θα σου πούνε, να γελάσεις με την καρδιά σου.

Εικόνα dono

Οι μόνες λαβές που δίνει και ξέρει ο βάζελος είναι οι σεξουαλικές... την καριόλα εννοώ, μην πάει πουθενά στο κακό ο νους σας!
Πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω!!! Γίνονται αυτά τα πράγματα στον ζελεδάκο? Ο τουίτης είναι η κορυφή του παγόβουνου, απλά θυμάμαι το υπέροχο σύνθημα που μας ένωνε όλους. ΘΡΥΛΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΚΡΟΑΤΙΑ

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί ψωνίζουν τόσους Κροάτες παίκτες; Θα μας πει κάνας ΑΡΔ; Δεν ξέρουν ή περιμένουν non paper για να μιλήσουν, οι κατά τα άλλα τιμητές των πάντων βαζελο-ρεπόρτερ και ''αντικειμενικοί''; Μήπως θα το ανακαλύψουν ξαφνικά κι αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως ανακάλυψαν ξαφνικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πως ο Σίλντενφελντ είναι ''ασταθής'' πριν λίγες μέρες, για να γίνει από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ τώρα εκ νέου ''στυλοβάτης''; Και δώσε προπαγάνδα, ''χούντα έχει στον Τύπο ο γαύρος, κανείς δεν μιλάει''. Χούντα είναι ο λαός του Θρύλου, πισωκίνητοι. Για 50 ευρώ βγάζετε στη βίζιτα τη μάνα σας.

Εικόνα dono

Το φοβερό στην περίπτωση του Σίντεφελντ είναι ότι οι ίδιοι εγκάθετοι (παίρνουν γραμμή από την παε σίγουρα)που τον αποθέωναν και μας μιλούσαν για την ιδανική λύση στο κέντρο της άμυνας (βλ. Τασούλη), ακριβώς αυτοί ήταν που τελευταία τον περνούν από πριονοκορδέλα