ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΣΕ ΜΠΟΝΓΚ


Tags: -

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο παίκτης μας Μπονγκ έκανε την παρακάτω καταγγελία μέσω του λογαριασμού του σε εταιρία κοινωνικής δικτύωσης.
 
Ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Ξάνθης δέχθηκε ο Μπονγκ όπως ο ίδιος κατήγγειλε μέσω του instagram που διατηρεί. 
Ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε…: 
"Σήμερα άκουσα ήχους μαϊμούς από το κοινό της Ξάνθης αλλά στο τέλος δυσκολευόμουν να ακούσω γιατί είχαν μπανάνες στο στόμα τους!" 
 
 
Κατ΄ αρχήν που είναι ο λαλίστατος Κος Πανόπουλος για να μας πει την γνώμη του για όλα αυτά που συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν μπορεί να μιλάει πάντα εκ του ασφαλούς για τους άλλους, αλλά μόλις η καυτή πατάτα έρχεται στα χέρια του, να κάνει κοκοκό. Αναμένουμε, αν και φαίνεται ότι οι... μπανάνες του Θρύλου είναι μεγάλες και σας αρέσουν.
Οι Ρομπέν των δασών ΑΡΔάκια τύπου Χελάκη και σία που κόπτονται και σκίζονται, όταν εμπλέκεται σε τέτοια περιστατικά ο Ολυμπιακός, να βγάλουν μπροστά το δάκτυλο και να αρχίσουν να μας καταλογίζουν μέχρι και την καταστροφή των δίδυμων πύργων, που είναι τώρα? Διάβασαν τις καταγγελίες του Μπονγκ? Έχουν κάτι να πουν για φασισταριά στις τάξεις των οπαδών της πανοπουλάδας ή για εκείνη ή οποιαδήποτε άλλη γωνιά της Ελλάδας δεν ισχύουν τα ίδια που ισχύουν στον Πειραιά?
Μόλις η ομάδα τιμωρήθηκε για το παρακάτω μπανεράκι που υπάρχει στην εξέδρα πολύ πριν την ύπαρξη των στόκων των χρυσαύγουλων, όλοι σας λυσσάξατε και αρχίσατε πάλι τις γενικεύσεις και την παπαρολογία σας φυσικά με προφανή στόχο τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό μας.. Ένα μπανεράκι που λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους του αμφιβάλλω εάν είναι καν ορατό από άλλη θύρα του Στ. Καραϊσκάκη.
 
 
Θέλω να δω όμως που θα φτάσει η κατρακύλα σας τώρα με την περίπτωση του Μπονγκ. Θα αντιδράσετε ή τώρα το θέμα δεν πουλάει αφού ο Ολυμπιακός είναι το θύμα της επίθεσης?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα nea7liosia

kalimera paidia arketo kairo diabazw to site kai sygxaritiria alla prwti fora pairnw to tharros na symmetasxw se koubenta sxoliazontas arthro.tha protimousa ta politika na meinoun makrya apo ton olympiako mas oso auto einai dynaton oso kai sxolia ta opoia eksaptoun politikes erides kai pathi metaksy mas.den tha ithela na pw tipota allo epi tou parontos para na thymisw poso poly goustarame/te oloi me ta ''ou ou'' ston olizadebe sto alismonito 3-0 tis rizoupolis...auta ki euxaristw poly!

Εικόνα dono

Δεν έγραψα το άρθρο για να τονίσω την ρατσιστική επίθεση στον παίκτη μας, έγινε παρ' όλα αυτά, το κύριο θέμα του άρθρου είναι η αντιμετώπιση της ομάδας από τους διάφορους ΄΄αντικειμενικούς΄΄. Όταν υπάρχουν περιστατικά πυο εμπλέκονται γαύροι σηκώνουν την σημαία της επανάστασης, όταν όμως τα περιστατικά αυτά γίνονται στον γαύρο δεν μιλάει κανείς κι όλοι μαζί κάνουν κοκοκο
Καλώς ήρθες κι από εμένα στη παρέα μας

Εικόνα savvas gridlock

Kαλημέρα φίλε, καλώς ήλθες κι από εμένα. Έχεις δίκιο 100% για την πολιτική στα γήπεδα, που πρέπει να μένει εκτός. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως το ''ουγκ ουγκ'' σε μαύρους του αντιπάλου είναι καθαρά γηπεδικό σύνθημα. Δεν έχει σχέση με ρατσισμό κτλπ., αφού στο ίδιο γήπεδο που τα άκουγε ο Ολιζαντέμπε φερ'ειπείν, αποθεωνόταν ο Καρεμπέ για την ψωλή του και άλλα τέτοια. Παρ'όλα αυτά, για'μένα είναι μαλακία και δεν έχει να κάνει με πολιτικές τοποθετήσεις. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, έχει περιοριστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια στο πέταλό μας, χωρίς να σημαίνει πως έχει εξαλειφθεί κιόλας. Κριτική στο χρώμα του άλλου, έστω και για πλάκα, έστω καθαρά γηπεδικά και όχι ρατσιστικά, για'μένα είναι άκυρη τελείως.

Εικόνα Hank

Καλημέρα σύγγαυρε, και καλως ορισες στο site.
Και να συνέβησαν αυτά με τον Ολιζαντέμπε, μαλακίες ήταν, και δεν υπαρχει καμία διαπραγμάτευση επ αυτου, τουλάχιστον οσον μας αφορά.

Το συγκεκριμένο που λες, και αυτο που θιγει το άρθρο, ειναι ρατσιστικά θέματα, και δεν εχουν να κάνουν με πολιτική, και σίγουρα σ αυτο συμφωνουμε 100%: μακρυα η πολιτική απ το Θρύλο

Εικόνα mad7

AN TO EIMAME KANEI EMEIΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ

Εικόνα dono

Αυτό εκριβώς είναι και το βασικό νόημα του άρθρου

Εικόνα TROUMPAS

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΖΩΑ
ΠΕΤΑΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΝΓΚ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΣΤΑ 4

Εικόνα Count Cagliostro

Καλά όλα αυτά, αλλά μήπως για τα "ουγκ ,ουγκ" να κάνουμε μία εξαιρεσούλα αν ποτέ ευλογήσει ο Θεός και ξαναπατήσει το Καραϊσκάκη ο Τζιμπρίλαρος?

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φίλε, εντάξει. Μαλακία είναι. Στο κάτω κάτω, τη συγκεκριμένη πουστάρα έχεις χίλιους λόγους να την κράξεις. Μιλάμε για πισωκίνητη ροδέλα τώρα και θα ασχολούμαστε με το χρώμα της;

Εικόνα savvas gridlock

Άσχετα με το ότι εγώ αυτόν τον παίκτη δεν τονε θέλω στον Ολυμπιακό, για λόγους αγωνιστικούς και όχι μόνο, πολύ σωστά ξηγήθηκε χθες. Καλό θα ήταν και ορισμένοι δικοί μας αυτά τα ''ουγκ ουγκ'' σε έγχρωμους ποδοσφαιριστάς του αντιπάλου, που ακούγονται κάποιες φορές στο Καραϊσκάκη, να τα κόψουν. Μια μαλακία και μισή είναι.

Εικόνα red apple

Σωστόοοος