ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ



Το τι ανοησία (για να μην πω τίποτα πιο χοντρό) έχουμε ακούσει και διαβάσει στα ΄΄έγκριτα΄΄ μέσα με αφορμή την μεταγραφή-σταθμό του Μήτρογλου στην Φούλαμ, απλά δεν περιγράφεται. Τελευταίο που μου έκανε εντύπωση είναι το άρθρο του βαζελάκου Νικολογιάννη aka Τασούλη βαζελούλη στην vazeleta. Θαυμάστε σκεπτικό και δημοσιογραφία.
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, διότι για μένα όποιος Ελληνας παίκτης πάει να παίξει στο πρωτάθλημα Αγγλίας κάνει μεγάλο άλμα. Για αυτή την μεταγραφή ο Ελληνας επιθετικός οφείλει πολλά στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο «Καρα» ήταν αυτός, που πήγε στην Φούλαμ το καλοκαίρι του 2012 και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας του Λονδίνου. Με το πάθος του και την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ο Καραγκούνης έγινε ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Φούλαμ. Τι και αν πήγε στα 36; Την πρώτη χρονιά του στην Φούλαμ ήταν στα περισσότερα μας βασικός , με σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Αγγλικής ομάδας στο περασμένο πρωτάθλημα.
Πολλοί αμφέβαλαν για την πορεία του «Καρα», αλλά αυτός τους διέψευσε και μάλιστα ανανέωσε η Φούλαμ το συμβόλαιό του «τυπάρα» για άλλο ένα χρόνο. Φέτος μπορεί να παίζει λιγότερο στο πρωτάθλημα, αλλά έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Φούλαμ στο κύπελλο και όποτε παίζει αποθεώνεται από τους οπαδούς της ομάδας. Η παρουσία του «Καρα» στην Φούλαμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο , για να πάει και ο Μήτρογλου.
Πρώτον διότι ο «Καρα» θα βοηθήσει τον Μήτρογλου στην πιο γρήγορη προσαρμογή του και δεύτερον, διότι οι οπαδοί της Φούλαμ λάτρεψαν τον πρώτο Ελληνα που πήγε στην ομάδα τους και είναι πλέον έτοιμοι να δεχθούν με θέρμη και τον δεύτερο Ελληνα. Φυσικά τα γκολ του Μήτρογλου στο τσάμπιονς λιγκ και στην Εθνική έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά και ο «Καρα» είπε τα καλύτερα για τον Ελληνα επιθετικό όταν ρωτήθηκε από προπονητή και διοίκηση και η πολύ καλή παρουσία του Καραγκούνη στην Φούλαμ ήταν σημαντική υπόθεση.
Εγώ αν ήμουνα στην θέση του Μήτρογλου θα έλεγα ένα ευχαριστώ στον «τυπάρα» για αυτή την μεταγραφή και ένα ακόμα ευχαριστώ σε έναν ακόμα άνθρωπο . Εννοώ τον Γιώργο Δώνη , που όταν ο Ολυμπιακός τον είχε για πέταμα, ασχολήθηκε μαζί του, δούλεψε πολύ μαζί του στον Ατρόμητο και ουσιαστικά τον μεταμόρφωσε αγωνιστικά με αποτέλεσμα τώρα να φθάσει ο Μήτρογλου να εισπράττει 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο

 
Δηλαδή σύμφωνα με την δημοσιογραφάρα του παναθηναϊκούλη πρέπει να ευχαριστεί ο Μήτρογλου τον Καραγκούνη, αλλά και τον Δώνη για την μεταγραφή που πήρε. Δεν έχουν σχέση τα κατορθώματά του με την φανέλα του Θρύλου και η σχεδόν απόλυτη σχέση του με το γκολ εντός και εκτός Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό και την Εθνική αλλά έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στην μεταγραφή του η γνώμη του Καραβούτα (δηλαδή είναι μάνατζερ παικτών τώρα στα στερνά ή η γνώμη του είναι ικανή – πειστική στην διοίκηση των Άγγλων ώστε να δαπανήσει η Φούλαμ ένα από τα μεγαλύτερα ποσά στην ιστορία της για απόκτηση ποδοσφαιριστή?).
Προφανώς σύμφωνα με τον ΑΡΔάκο δεν παίζει ρόλο η βελτίωση του παίκτη, η στήριξη της Διοίκησης και ο τωρινός του προπονητής, αλλά ο… Δώνης που έχει τόσο επιτυχημένη καριέρα, που απ’ όπου έχει φύγει έχει αφήσει χάος και διάλυση. Ο Δώνης που αυτή την στιγμή μανατζάρει ομάδα στη Κύπρο (εκτός κι αν τον έδιωξαν κι από εκεί).
Αυτό που μου άρεσε όμως είναι άλλο. Το άρθρο αναφέρεται στην μεταγραφή του Μήτρογλου και πόσο χώρο μαντεύετε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή μέσα στο άρθρο? Ναι, ναι λιγότερο από το μισό. Το υπόλοιπο αναφέρεται κυρίως στον Καραβούτα, σε αυτό το διαμάντι ποδοσφαιρικής ηθικής, που όμοιό του υπάρχει μόνο και πάλι στον παναθηναϊκούλη, στον μπασκετικό ζέλα με το νούμερο 13 στην φανέλα...

ΟΑΕΔ γρήγορα να ξεβρωμίσει ο τόπος.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ 1. Αλήθεια Δημητράκη μας άρεσε ο... μπέκος του Παπ σήμερα? Η αλήθεια και η διαφορά των ομάδων φαίνεται ή όχι τελικά στο παρκέ,όπως μας έλεγες μετά το ντέρμπι?

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ρε παιδια, ο τυπος ειναι σαπιλα.
Κυρια στο site του sportfm, καφρος στο gazzetta.
Εδω προετρεψε τη διοικηση μας να σκασει τα 15 για τον Μπεργκ. Πρεπει να εχει προβλημα υγειας..

Εικόνα dono

Κυρία στην Δαβάκη δεν είναι, αλλά είναι πιο μαζεμένος από το Vazeletta

Εικόνα μαουνιέρης

Γιατί τότε ούτε ο Καραγκούνης ούτε ο Δώνης δεν έστειλαν τον Μήτρογλου στον ΠΑΟ του Τουίτυ, που είναι και ομαδάρα με ιστορία; Ο Δώνης μόνο τον γιό του ήξερε να τους στείλει δηλαδή; Και ο Καραγκούνης είναι πια τόσο ορκισμένος φουλαμιώτης και όχι βαζελίνος;

Α, ρε Νικολογιάννη! Και μόνο το όνομά σου φτάνει για να τους νικήσεις όλους - εκτός, εννοείται, από τον Βασιλαρά. Αυτός δεν παίζεται από κανέναν, ούτε από τον εαυτό του.

Ξουτ, βρωμιάρηδες! Βάρη της γης!

Εικόνα dono

Μα αν μέτργαε τόσο πολύ η γνώμη του καραβούτα, γιατί δεν αποκτήσανε τον Μπέργκ από τον τουίτη, που σύμφωνα με τον ΑΡΔάκο είναι καλύτερος του Μήτρογλου, κι έτσι θα την βγάζανε καθαρή και από οικονομικής πλευράς?
Βάρη της γης!!! ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Χάρης Ηλιούπολη

Ούτε κλικ στα πουστάκια και τα κωλοσάιτ τους.Ξεφωνίστε τους όπου τους βρίσκετε.

Εικόνα dono

Σε αυτό το μήκος κινούμαστε και εμείς γι αυτό πάντα βάζουμε εκτός του λινκ και ολόκληρο το κείμενο με copy - paste για να μπορέι κάποιος να το διαβάζει χωρίς να τους δίνει κλικς

Εικόνα kg

ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.........................

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ .....ΜΑΖΙ!!!!!!

ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ-ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΡΔ!

ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΠΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΜΙΜΗΤΑ:

''ΤΟ ΑΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ....ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! (Ε?..ΤΙ..?ΠΩΣ?...ΧΑΧΑ!)''

''ΠΡΗΣΤΗΚΕ ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ...(για παικτη του αιωνιου τριτοδευτερου)!!!!!!!''

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΗΜΑ .....ΜΙΛΑΜΕ!!!!

Εικόνα dono

Ο Τασούλης είναι τοτέμ για την μπανάθα, μην είσαι άδικος... χαχαχαχαχαχα

Εικόνα yiage

Ρε παιδια...μην πατε μακρυα. Τα παλουκαρια δεν μπορουν να πεταξουν λασπη σε αυτην την τεραστια επιτυχια παιχτη του αντιπαλου τους Ολυμπιακου και επιτυχια της ιδιας της ομαδας του Ολυμπιακου.
Η μεταγραφη αυτη με τοσα λεφτα που δαπανηθηκαν καταδεικνυει και αποδεικνυει ανωτερες ποιοτητες παιχτη/ομαδας/διοικησης που εχουν επισφραγιστει με τιτλους και επιτυχιες.

Τους γαμαει την λασπη που εχουν ως μοναδικο οπλο για τις καταντιες τους. Οποτε σε αυτην την περιπτωση τους απομενει να γραφουν αρες μαρες κουκουναρες.

Εικόνα dono

Σωστό αδελφέ
Ο νόμος του Γκέμπελς. Γράφουμε 2-3 μαλακίες, δεν μπορεί κάποιος θα τσιμπήσει και θα τον κάνουμε να πιστέψει την αστήριχτη παπαρολογία μας

Εικόνα manos

Οι άνθρωποι, πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, προσφέρουν άφθονο γέλιο. Από την πολύ φάπα έχουν παρανοήσει...

Εικόνα mike the red

Ρε Νικωλογιαννη γιατι τοτε η "τυπαρα" δεν εδωσε εντολη να παρουν τον Μπεργκ της πολυαγαπημενης του μπαναθας κανα 15αρι,που τα εχει και αναγκη αλλωστε;Μετα θα εγραφες να τα δωσει η μπαναθα στον Ολυμπιακο να παρει τον Μητρογλου;

ΥΓ. Κωστακη σου ευχομαι ο,τι καλυτερο στην Αγγλια,ξεπατωσε τους στα γκολακια και γρηγορα να βρεθεις σε πιο μεγαλη ομαδα.

Εικόνα dono

Είσαι άδικος με την παιχτάρα του ζελάκου. Αυτή την στιγμή το σαπάκι τους το κοστολογεί ο τουίτη κανά 50αριά μύρια και δεν έγινε η μεταγραφή για 2 λόγους. Πρώτον γιατί τα 50 εκ η φτωχή φούλαμ δεν τα έχει (γι αυτό εξάλλου και την έβγαλε φθηνά με τον Μήτργλου) και δεύτερον δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρο σε τι νόμισμα τα ζητάει ο τουίτης.

Εικόνα TROUMPAS

τι λεει παλι ρε αυτη η μαλακισμενη, ουτε ο χατζηγεωργιουφτιαξεφρατζα τετοιες παπαριες
ρε βλακα εχει αναγκη ο κωστας τον γελοτοποιο των γηπεδων η τον τρομπονη???
ρε στερημενε αιωνια δευτερε παλι πουλας μυαλα και οι ηλιθιοι τα αγοραζουν ε??
μια ζωη με τσιμπλα στα ματια.εχεις πιασει πατο ρεεε

Εικόνα dono

Λέει τα γνωστά τασούλικα...

Εικόνα nmavronas

δεν παίζονται οι άνθρωποι, μικρή λεπτομέρεια ότι τον Καραγκούνη τον πήραν τσάμπα και τον Μήτρογλου 15 εκ. Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει από το άρθρο τους είναι ότι "για όλα τα καλά του ποδοσφαίρου αιτία είναι ο ΠΑΟ"!

Εικόνα dono

Και τι νομίζεις ότι είναι πραγματικά αυτή η διαφορά των 15 εκ μπροστά στο μεγαλείο και την διαχρονική συνεισφορά της μπανάθας στο Ελλ ποδόσφαιρο;

Εικόνα virus

'Φυσικά τα γκολ του Μήτρογλου στο τσάμπιονς λιγκ και στην Εθνική έπαιξαν σημαντικό ρόλο,'...παλι καλα που εγραψε και κατι για τον μητρογλου..χαχαχα

Εικόνα dono

Έλα μου ντε...

Εικόνα red apple

Mπρε συ συντάκτα μου, καλώς το αναφέρεις...Πρόκειται για νοητικό επιπέδου σκατζόχοιρου...Από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις; Σύνταξη; Επιχειρήματα; Συγκρίσεις;

Κι όμως, ο εν λόγω ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει και κάτι άλλα πανάξια παιδιά -ονόματα δεν λέμε.....- ξεροσταλιάζουν στην ανεργία και στην αφραγκιά.

ΟΑΕΔ; Μωρ΄τί μας λες;

ΚΑΙΑΔΑΣ, να λες!

Εικόνα dono

Είναι ανάλογα σε ποιούς απευθύνεσαι συγπρόσφυξ μου. Ο τασούλης και πολλοί άλλοι τροφοδοτούν με σανό μια μεγάλη μερίδα οπαδών του ζέλα πολλά χρόνια τώρα και έχουν κτίσει καριέρες και όνομα με αυτό που ονομάζουν δημοσιογραφία