ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΔΗΛΙΚΙ Γ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ



Γυρίζοντας σπίτι από το γήπεδο εχθές, ανοίγοντας τον υπολογιστή για να δω την εξέλιξη των υπόλοιπων παιχνιδιών, βρήκα αυτό.
Tην ώρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Παναιτωλικό στο "Γ.Καραϊσκάκης", ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε με δηκτικό τρόπο το γεγονός πως δεν είχε κόσμο το γήπεδο...
"Η μεγαλύτερη τιμωρία σας... Το άδειο γήπεδο", έγραψε ο διεθνής αριστερός μπακ στη σελίδα του στο Facebook!
Μάλιστα... Αυτό το.. ξεσπάθωμα και η έκρηξη αγανάκτησης που του βγήκε σε ειρωνία του παίκτη της Εθνικής Κουτσολιάκου aka Βαζελάδας που οφείλεται? Προφανώς το ποστάρισμα ήταν πριν την ήττα από τον Πλατανιά, πριν τον Κρητικό μπέκο που έφαγαν για ακόμα μια φορά, πριν ακόμα μια απόδειξη ότι Θρύλος των γηπέδων δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ, γιατί αυτός είναι μόνο ένας και αυτόν τον λένε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π.
Άντε γεια στο -14 τσόγλανε, είρωνα, ψεύτη, γκεμπελίσκε, αδιόρθωτο μικρό κομπλεξικό μπουγατσάκι, ψάξε να βρεις γιατί θα σας κυνηγούν σε λίγο καιρό τα μπαόκια, γιατί θα ξαναζήσετε όμορφες στιγμές εποχής Δώνη και άσε τον πρωτοπόρο με τους +14 βαθμούς ήσυχο γιατί απλά είσαι πολύ λίγος και μικρός για να ασχοληθούμε μαζί σου. Συνέχισε να γράφεις μαλακίες, συνέχισε να πουλάς οπαδηλίκι, αλλά αυτό που δεν έχεις συνειδητοποιήσει είναι ότι μερίδα των οπαδών σας έχει ξυπνήσει και δεν μπορεί άλλο σανό. Μήπως λύσσαξες γιατί όταν μας παρακαλούσες να έρθεις στο λιμάνι, μπας και δεις κανά πρωτάθλημα, εμείς σε απορρίψαμε? Ρωτάω εγώ...
Και μια που μιλάμε για το χθεσινό παιχνίδι, για δες τζαβελλάκο κι αυτό που γράφουν οι δικοί σας οπαδοί.
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1 *Ο παλιός, γνωστός, "καλός" ΠΑΟΚ... *Είδανε κόκκινα και χεστήκανε...*Είναι που δεν υπάρχει ανάγκη από στόπερ!
Κατ΄ αρχήν τι εννοεί ο ποιητής είδατε κόκκινα και χεστήκατε? Μήπως θυμάται την τεσσάρα στο πρόσφατο παιχνίδι στον ναό? Έλα μωρέ περυσινά ξινά σταφύλια που λέτε και εσείς, αφού και στον δεύτερο γύρο το υπέρ μας σκορ δεν θα αλλάξει πολύ. Αλήθεια εσύ στόπερ παίζεις φέτος στον μπάοκ του Στέφενς? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αλήθεια πόσα εισητήρια κόβετε εσείς ρε τζαβελλάκο? Οι δικοί σας οπαδοί γιατί απέχουν, σύμφωνα με την δική σου λογική? Σας τιμωρούν για κάτι (σύμφωνα πάντα με την δική σου λογική)?

Σχόλια

Εικόνα Χάρης Ηλιούπολη

Ξέρω το Τζαβέλλα από το λύκειο. Είναι βαζελάκι, γι'αυτό τον τσούζει ο Θρύλος και κόπτεται για τα εισητήρια στο Καραϊσκάκη και όχι πουθενά αλλού

Εικόνα savvas gridlock

Βαζελάκι είναι, όντως, Χάρη, αλλά παρακαλούσε για μεροκάματο στον Ολυμπιακό μέχρι πριν κάποια χρόνια.

Εικόνα μαουνιέρης

Τί σας ενόχλησε, σύγγαυροι, το τζαβελάκι; Μας είπε ότι είναι οπαδός (εν γένει) του Αντιολυμπιακού - τίποτε άλλο! Δεν το ξέρατε; (Κι όσο θυμάμαι κάτι "ψαγμένους" γαύρους που τον εκθειάζανε και θέλανε να μας τον κουβαλήσουνε στον Θρύλο... - ρε από τι γλυτώσαμε!)

Εικόνα savvas gridlock

To βαζελάκι αυτό όμως από το Βύρωνα παρακάλαγε να έρθει στον Θρύλο. Ευτυχώς που δεν του έδωσε μεροκάματο ο πρόεδρος.

Εικόνα nikos michalopoylos

Τι να πει κανεις? Αφου παιρνει λεφτα απ το ποδοσφαιρο ΚΑΙ ο τζαβελακος γαμησε τα!

Εικόνα Hank

Πριν κάνα χρόνο βέβαια, ελεγε αυτα

http://www.redplanet.gr/podosfairo/tzavellas-tha-epaiza-ston-olympiako.7...

Μου θυμίζει μια πιτσιρίκα που πήδαγα για ένα διάστημα. Την είχα γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο του Λουισβιλ που μέ είχανε καλέσει για μια διάλεξη.
Μια μέρα που γυρισε σπίτι, με έπιασε καβάλα με τη μανα της.
Μετά απο μέρες, ελαβα ένα γράμμα: "Η μεγαλύτερη τιμωρία σου, ειναι το άδειο απο μπύρες ψυγείο σου", μου γραφε.
Δεν είχε κι άδικο...

Εικόνα dono

Καθόλου άδικο με το ρεμάλι που έμπλεξε...

Εικόνα mike the red

Κακο ψοφο πουστρακι.Μια ζωη θα σε γα...ζωνει ο Θρυλος που λεει κι ο Τακαρος.

Εικόνα dono

Σιγά τον παικταρά που θα ασχοληθούμε στο μέλλον ξανά μαζί του. Βέβαια μετά το μουντιάλ μπορεί να κάνει καμιά μεταγραφή στο εξωτερικό μέσω του συστήματος koytsoliakos tours και να μας πρήζουν τα ούμπαλα όλοι τους για το πόσο μεγάλος ακια δικημένος ποδοσφαιριστής είναι.

Εικόνα clark gheibol

η εθνική να δεις πόσα κόβει
λιγότερα χαλαρά από το γαύρο
η μεγαλύτερη τιμωρία της

Εικόνα dono

Ε ναι ρε φίλος αλλά αυτή είναι η επίσημη αγαπημένη (η δεύτερη, η τρίτη θα σε γελάσω)...

Εικόνα vagio

ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!