ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ SENTRA GOAL part 2


Tags: -

Ναι λοιπόν είναι γεγονός! Ο τιτανοτεράστιος δάσκαλος της δημοσιογραφίας Μπαρτζινόπουλος ξαναχτύπησε, μετά το προηγούμενο επιπέδου νόμπελ λογοτεχνίας που ασχοληθήκαμε εδώ εκτενέστατα. Για τον λόγο ότι δεν βάζει μυαλό και πουλάει οπαδιλίκι στους όμοιούς του, αλλά κυρίως για το ότι επηρεάζει παιδιά που δεν βλέπουν την παπαρολογία πίσω από την σοβαροφάνεια, καλό θα είναι να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Διαβάζουμε στο νέο του μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας (περί τέτοιου πρόκειται) τα παρακάτω. 

Αν ήσουν πλούσιος θα αγόραζες τον Παναθηναϊκό;

Με ρώτησε κάποτε ο γιος μου: «Θα τον αναλάμβανες τον Παναθηναϊκό αν είχες πάρα πολλά λεφτά;» Η απάντηση ήταν, φυσικά, καταφατική. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον είχα διαβεβαιώσει πως είχα και σχέδιο. Είχα σκεφτεί και τι θα έκανα. Γι αυτό υπάρχουν, άλλωστε, τα όνειρα. Τι αξία θα είχαν αν δεν σου επέτρεπαν να ζήσεις την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να διορθώσεις όσα πιστεύεις ότι πρέπει ν΄ αλλάξουν;
Του είχα πει, λοιπόν, ότι θα δημιουργούσα έναν ενιαίο Παναθηναϊκό, με κοινή διοίκηση για την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη και ότι θ΄ ανέθετα το κάθε τμήμα σ΄ έναν παλιό αθλητή, που μαζί με τον προπονητή θα ήταν τα απόλυτα αφεντικά. Αν χρειάζονταν βοήθεια, θα έπρεπε να την αναζητήσουν στους παλιούς συμπαίκτες τους και τους συναθλητές τους. Εκείνο που εγώ θα έκανα θα ήταν να ελέγχω αν το σύστημα λειτουργεί ομαλά.
 
Κοντολογίς, του είχα πει ότι ονειρευόμουν τον Παναθηναϊκό σαν μια οικογένεια κι ότι εκείνο που κυρίως μ΄ ενοχλούσε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι η πραγματικότητα δεν προσέγγισε ποτέ αυτό το πρότυπο. Δεν γνωρίζω άλλες ομάδες που να έδιωξαν ή να έκαναν τα πάντα για να μην κρατήσουν τις «σημαίες» τους, όπως ήταν – και διαχρονικά παραμένουν – ο Δομάζος, ο
Σαραβάκος, ο Καραγκούνης. Ή που ν΄ αρνήθηκαν σ΄ έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Μπασινάς να προπονηθεί με την ομάδα που τίμησε για να διατηρηθεί στη φυσική κατάσταση η οποία θα του επέτρεπε να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική.
Για τις προοπτικές του Παναθηναϊκού σας είχα υποσχεθεί να μιλήσουμε και φυσικά αυτό θα κάνουμε. Η τύχη το έφερε μάλιστα έτσι ώστε ο δικός μας προβληματισμός να συμπέσει σχεδόν με την κρίσιμη συνάντηση των Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου που, αν δεν καθορίσει, σίγουρα θα επηρεάσει την πορεία του Παναθηναϊκού. Και για τις όποιες παρεξηγήσεις προκλήθηκαν, αλλά και για τις εκκρεμότητες που παραμένουν. Γιατί και από τα δύο υπάρχουν – και σε σημαντικό βαθμό μάλιστα. Άρα καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει το ταχύτερο δυνατό τι ακριβώς συμβαίνει. Για να ξέρουμε όλοι πού είμαστε και πού μπορεί να πάμε.
Σε κάθε σχέση μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ο μοναδικός τρόπος για ν΄ αποφεύγονται είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Να ξέρει ο ένας πού το πάει ο άλλος. Και μακριά από συμβούλους και καλοθελητάδες. Είναι ό,τι τα πεθερικά στο γάμο. Σε κάνουν να μαλλιοτραβιέσαι με τη γυναίκα σου (εν προκειμένω το συνεταίρο ή συνεργάτη σου) χωρίς να καταλάβεις πώς και γιατί.
Αλλά προέχουν οι προθέσεις. Που αν οι πληροφορίες που διακινούνται είναι σωστές και στη μεθαυριανή συνάντηση θα συζητηθούν και τα όποια σχέδια του Δημήτρη για την ΠΑΕ, τότε θα είναι ευτύχημα να ξεκαθαρίσει αν και με ποια μορφή σχεδιάζει να μπει στην ΠΑΕ το καλοκαίρι. Γιατί από τη συμμετοχή του ή μη θα κριθούν πολλά και κυρίως ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.
 
Μια χαρά – με βάση τις οικονομικές δυνατότητες – κινήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι ο Αναστασίου, ο Νταμπίζας και ο Σαραβάκος. Αν μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιαννακόπουλου βελτιώσει τις μετεγγραφικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα για να κινηθούν ανάλογα; Ή και για να διευρυνθούν οι αναζητήσεις και σ΄ άλλες ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικά περιοχές όπως η Αργεντινή:
Προσωπικά ανήκω σ΄ εκείνους που όχι απλώς τη θέλουν αλλά και την εύχονται τη συμμετοχή των Γιαννακόπουλων στην ΠΑΕ. Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα παρουσία τους στον Παναθηναϊκό τους κατατάσσει πρώτους – και με σημαντική απόσταση από τον δεύτερο – σε προσφορά στο σύλλογο.
Από κάθε άποψη. Καμία άλλη οικογένεια δεν έχειδιαθέσει τόσα χρήματα στο χώρο του αθλητισμού και κανένας άλλος μη επαγγελματίας παράγοντας δεν έχει αφιερώσει τόσο προσωπικό χρόνο όσο έχουν αφιερώσει ο Παύλος και ο Θανάσης. Ο Δημήτρης ακολουθεί το δρόμο τους και δείχνει διατεθειμένος να τους ξεπεράσει.
Μια χαρά τα πηγαίνει ως τώρα. Όχι μόνο έπεσε στα βαθιά στο μπάσκετ και τα έβγαλε πέρα με καινούργιο κόουτς, καινούργιους παίκτες και μπόλικη δυσπιστία, αλλά ετοιμάζεται να μπει – και για να το λέει σημαίνει ότι το έχει αποφασίσει, θέμα χρόνου είναι – και στην ΠΑΕ.
Την περασμένη Κυριακή είχα επισημάνει, αν θυμάστε, ότι εκείνο για το οποίο θεωρώ ασυγχώρητους τους διάφορους επώνυμους Παναθηναϊκούς που κατακλύζουν τις θέσεις των επισήμων είναι την αρνητική στάση που επέδειξαν και επιδεικνύουν στα προβλήματα του ερασιτέχνη. Δεν γνωρίζω αν αλήθευε ότι ο Πατέρας προσφερόταν να πληρώσει πέρυσι το 6μηνιαίο συμβόλαιο του Σισέ για να τον φέρει στην ομάδα, αλλά αν αλήθευε τότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν είχε διαθέσει τα ίδια χρήματα για να μην κινδυνεύσουν με διάλυση οι ομάδες του βόλεϊ. Ούτως ή άλλως τα χρήματα προφανώς του περίσσευαν αφού προσφερόταν να τα διαθέσει.
Για τον απλό οπαδό ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Σίγουρα οι νίκες και οι ήττες στο ένα ή το άλλο άθλημα δεν μετράνε το ίδιο και δεν προκαλούν ίδιας έντασης συναισθήματα, αλλά δεν τον αφήνουν αδιάφορο.
Παρακολουθώ από την τηλεόραση τη στάση του παναθηναϊκού κόσμου και με γεμίζουν αισιοδοξία όχι τόσο οι κερκίδες της Λεωφόρου ή του ΟΑΚΑ όσοι οι κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζονται οι ομάδες του βόλεϊ ή του μπάσκετ γυναικών. Και στο βαθμό που οι εκδηλώσεις δεν ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας αποδεικνύουν ότι ο παναθηναϊκός καταλαβαίνει και στηρίζει την προσπάθεια.
Αυτονόητο είναι πως αυτός ο οπαδός, αν μπορούσε να διαλέξει, θα ΄θελε στο τιμόνι του συλλόγου έναν ηγέτη που να καθοδηγείται από το όραμα να ξανακάνει το σύλλογο μας «πρωταθλητή σ΄ όλα τα σπορ παντοτεινό». Και μπροστάρη σε κάθε αθλητική καινοτομία. Όπως διαχρονικά ήταν.
Στο γήπεδο της Λεωφόρου ανδρώθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Παναθηναϊκού πρωτοπάτησε σε γκαζόν και λούστηκε από φώτα προβολέων, ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τα δικά μας χέρια σήκωσαν το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ, τα δικά μας παιδιά ανέβασαν την εθνική στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Και είναι και κάτι ακόμη που δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανένας. Πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει περιέλθει σε δύσκολη οικονομικά κατάσταση, αλλά τα προβλήματα του πασχίζει να τα λύσει μόνος του. Ούτε χαριστικούς νόμους διαγραφής χρεών αξίωσε από την Πολιτεία, ούτε διατηρεί επί 20ετία ανοιχτές δίκες για διεκδικήσεις του δημοσίου, ούτε υπάρχουν πρόεδροι του που να κατέληξαν στον Κορυδαλλό για όσα διέπραξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Κι αρκούμαι σ΄ αυτά για να μην ξαναχαλάσουμε τις καρδιές μας κυριακάτικα.
Ζούμε σε μια χώρα που δυστυχώς καθημερινά ανακαλύπτουμε πως όπου κι αν ακουμπήσεις το χέρι σου λερώνεσαι. Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που η διαφθορά δεν τον έχει αγγίξει ή κι αν τον αγγίζει δεν πειράζει γιατί τα ίδια γίνονταν και πριν. Μόνο που έχουμε ξεφύγει από το πριν. Κι όταν πανίσχυροι πολιτικοί και επιχειρηματίες του πριν είναι ή οδεύουν να γίνουν τρόφιμοι του Κορυδαλλού, καλό θα είναι να βλέπουμε το μέλλον και όχι να χανόμαστε στο χθες. Οι αναδρομές δεν λύνουν προβλήματα. Τα αναπαράγουν.
Ες Τρίτην, λοιπόν, εμείς οι Παναθηναϊκοί. Και μακάρι τα νέα να είναι καλά. Για να μιλήσουμε την επόμενη Κυριακή και για τη δική μας συμβολή. Που άσχετα με την όποια εξέλιξη της συνάντησης, μπορεί να είναι πολύτιμη.

 
Αν και πραγματικά είναι ένας οχετός ανιστόρητων και τυχαία τοποθετημένων σε χαρτί σκέψεις, ας τα δούμε λίγο τα πράγματα ένα ένα.
Τι αξία θα είχαν αν δεν σου επέτρεπαν να ζήσεις την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να διορθώσεις όσα πιστεύεις ότι πρέπει ν΄ αλλάξουν;
Δηλαδή ρε φίλε ομολογείς ότι τα πράγματα δεν διορθώνονται? Έχουν φτάσει στο απροχώρητο? Για το πως υπάρχετε σαν εταιρία ακόμα θα μας πεις τίποτα ή αυτό το αφήνεις στην φαντασία του κάθε αναγνώστη σου?
Κοντολογίς, του είχα πει ότι ονειρευόμουν τον Παναθηναϊκό σαν μια οικογένεια κι ότι εκείνο που κυρίως μ΄ ενοχλούσε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι η πραγματικότητα δεν προσέγγισε ποτέ αυτό το πρότυπο.
Η τύχη το έφερε μάλιστα έτσι ώστε ο δικός μας προβληματισμός να συμπέσει σχεδόν με την κρίσιμη συνάντηση των Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου που, αν δεν καθορίσει, σίγουρα θα επηρεάσει την πορεία του Παναθηναϊκού. Και για τις όποιες παρεξηγήσεις προκλήθηκαν, αλλά και για τις εκκρεμότητες που παραμένουν. Γιατί και από τα δύο υπάρχουν – και σε σημαντικό βαθμό μάλιστα.

Καλά ΑΡΔάκο διάβασε κι εσύ στο άρθρο του ΔΙΑ το τι πραγματικά παίζει γύρω από την παραμύθα που σας πουλάνε όλοι αυτοί που υμνείτε και τουμπεκί και στο λαγούμι σας. Οικογένεια και μαλακίες. Αιώνια πιστοί στην λαμογιά και στην κονόμα είστε ρε κορόιδο, από τους επιδοτούμενους στο 3όροφο, μέχρι και τα ΑΡΔάκια που ασχολείστε με τον σύλλογο της πουστιάς. Στο τελευταίο δεν θα επεκταθώ, έχει πολύ ψωμί παρακάτω.
Σε κάθε σχέση μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Ο μοναδικός τρόπος για ν΄ αποφεύγονται είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Να ξέρει ο ένας πού το πάει ο άλλος. Και μακριά από συμβούλους και καλοθελητάδες. Είναι ό,τι τα πεθερικά στο γάμο. Σε κάνουν να μαλλιοτραβιέσαι με τη γυναίκα σου (εν προκειμένω το συνεταίρο ή συνεργάτη σου) χωρίς να καταλάβεις πώς και γιατί.
Ποιά ειλικρίνεια και ποιά παρεξήγηση ρε φίλε, θα μας τρελάνεις? Ποιά επικοινωνία? Καμένοι στον ουρανίσκο είστε όλοι από τους συνεχείς πεοθηλασμούς στον Αυτοκράτορα του Ελληνικού αθλητισμού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ, μην πάει σε τίποτα απαγορευμένα φάρμακα ο νους σας. Αλίμονο, ιδιοκτήτης τμήματος σας δεν ξέρει από αυτά, μόνο κόκα κόλα πίνει και πολύ είναι... Ρε αγόρι μου για ποιούς καλοθελητές γράφεις, η ΄΄παρεξήγηση΄΄ κατά εσένα, η απομάκρυνση με ελαφριά πηδηματάκια κατ΄ εμέ του Τράκη, άρχισε από το ΣΚΑΙ του τουίτη και συνεχίστηκε από την μολόχα του Τράκη. Ποιός μπήκε ανάμεσα και έκανε τον καλοθελητή ή τον σύμβουλο? Βέβαια με τον μαγικό χυμό που παίρνετε όλοι εκεί στην πανάθα (των Γαλατών όχι του Χάντζου, μην έχετε και αυτό μέσα σας) είναι πιθανό να βλέπετε τον απέναντί σας διπλό και τριπλό.
Αλλά προέχουν οι προθέσεις. Που αν οι πληροφορίες που διακινούνται είναι σωστές και στη μεθαυριανή συνάντηση θα συζητηθούν και τα όποια σχέδια του Δημήτρη για την ΠΑΕ, τότε θα είναι ευτύχημα να ξεκαθαρίσει αν και με ποια μορφή σχεδιάζει να μπει στην ΠΑΕ το καλοκαίρι. Γιατί από τη συμμετοχή του ή μη θα κριθούν πολλά και κυρίως ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.
Ποιές προθέσεις ρε παλουκάρι, έχεις αρχίσει να κουράζεις. Είναι τόσο απλό και βέβαιο όσο και αν θα ξημερώσει η αυριανή ημέρα. Ο τράκης, όπως και όλη η υπόλοιπη οικογένεια Γιαννακόπουλου διαχρονικά, θέλει να πάρει την παε ΤΖΑΜΠΑ και χωρίς χρέη. Αυτό είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο. Αν μπορέσει να του το υποσχεθεί κανένας πολιτικάντης απ’ αυτούς που μας κυβερνούν (την εξαφάνιση των χρεών) τότε θα μπει με τυμπανοκρουσίες στα ηνία της παε και όλοι οι ζέλες (μαζί με τον Μπαρτζινόπουλο) θα υμνούν τον τεράστιο και αβέρτο πρόεδρο που έχουν. Αν δεν γίνει η ποθητή διαγραφή των χρεών, τότε bye bye trakis, αυτό βέβαια θα γίνει υπό την μορφή δυσαρέσκειας προς τον τουίτη ή άλλο ανάλογο τρόπο, έτσι ώστε τα πρόβατα να μην μπορούν να του καταλογίσουν ότι δεν ΄΄προσπάθησε΄΄.
Μια χαρά – με βάση τις οικονομικές δυνατότητες – κινήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι ο Αναστασίου, ο Νταμπίζας και ο Σαραβάκος. Αν μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιαννακόπουλου βελτιώσει τις μετεγγραφικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να το γνωρίζουν έγκαιρα για να κινηθούν ανάλογα; Ή και για να διευρυνθούν οι αναζητήσεις και σ΄ άλλες ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικά περιοχές όπως η Αργεντινή:
Μια χαρά όντως, η μεταγραφική κίνηση του ζέλα το καλοκαίρι για ομάδα football league αλλά εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα όσο αναφορά τον συλλογισμό σου Ερρίκο μου. Πρώτον αλήθεια πως σχολιάζεις ότι ΜΙΑ μεταγραφή κάνατε με τίμημα από άλλη ομάδα κι αυτή όπως όλα δείχνουν είναι απλήρωτη. Αναφέρομαι φυσικά στην περίπτωση Αγκατζούν, όπως έχουμε δει στο παρελθόν εδώ. Αλήθεια πως εξηγείς το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές σας πληρώνουν όσο - όσο για να φύγουν από την ομάδα σας? Για να διευρυνθεί η αναζήτηση του ζέλα σε χώρες τις Λατινικής Αμερικής, αυτό προϋποθέτει ένα πράγμα. Να υπάρχει μαύρο χρήμα. Σε μαύρο έχετε πάρα πολύ (ακόμα εκκρεμεί εξάλλου η δικαστική υπόθεση με τον στοιχηματισμό του τράκη στην Μαλαισία ενάντια στην ομάδα σας – μην πάει σε διάφορες παράνομες ουσίες το βρώμικο μυαλό σας, μην το έχετε κι αυτό μέσα σας), χρήμα δεν έχετε ούτε για την καθαρίστρια του Απηλίου. Αλήθεια πριν βγείτε δυναμικά στις αγορές, δεν μας λέτε και πως θα βρείτε τα 17 εκ ευρώ που θέλετε για το κλείσιμο της οικονιμικής τρύπας της τρέχουσας χρήσης? Δεν μιλάω για παλιές δραχμές (κι αυτό δύσκολο είναι στην δική σας κατάσταση), μιλάω για ευρώ. Σε αυτά απάντησε ΑΡΔάκο, για την ταμπακιέρα κι άσε όλα τα άλλα τα βαζελοπροπαγανδίστικα.
Προσωπικά ανήκω σ΄ εκείνους που όχι απλώς τη θέλουν αλλά και την εύχονται τη συμμετοχή των Γιαννακόπουλων στην ΠΑΕ.
Εγώ να δεις πόσο πολύ το επιθυμώ, γιατί τότε θα μάθετε κι εσείς, όπως το μάθαμε κι εμείς πως δύο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη.
Καμία άλλη οικογένεια δεν έχειδιαθέσει τόσα χρήματα στο χώρο του αθλητισμού
Είσαι ΨΕΥΤΗΣ!!! Καλό το παραμυθάκι σας τόσα χρόνια, αλλά πλέον η καραμέλα έλιωσε. Πως προκύπτει αυτό που γράφεις ρε μπαγλαμά? Υπάρχει ΕΝΑ επίσημο ε΄γγραφο που να υποστηρίζει αυτό που λες? Αντίθετα πάρε κάποια δεδομένα μπας και δεν γκεμπελίζεις στο επόμενο άρθρο σου. Ο ίδιος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως την περίοδο 1987-2004 έβαλαν 25 εκ. ευρώ στο μπάσκετ του ΠΑΟ, ενώ με βάση τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, από το 2004 και μετά έβαλαν μόλις 7 μύρια, το σύνολο 31. Από την μία πλευρά έχουμε τους μεγαλοεπενδυτές με συνολικά 31 εκ ευρώ κι από την άλλη έχουμε αυτό. 125 εκ ευρώ ζεστά και μετρητά από τους Αγγελόπουλους, ναι αυτούς που ο Παναγιωταράς και ο κάθε Παναγιωταράς υπάλληλος λοιδορεί με κάθε ευκαιρία, 31 εκ ευρώ το αντίστοιχο ποσό των Γιαννακοπουλαίων. Σύγκριση υπάρχει ΜΟΝΟ στο μυαλό σου το άρρωστο ΑΡΔάκο. Ωραία θέλεις να μιλήσουμε και για ποδόσφαιρο? Συνολικά από το 1979 από τα επίσημα στοιχεία της παε ζέλας έχουν μπει 150 εκ ευρώ και από την άλλη 260 εκ ευρώ ζεστά και μετρητά. Έχετε Κε Ερρίκε να κάνετε κάνα σχόλιο? Θέλετε να μιλήσουμε ΜΟΝΟ για τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα για την εποχή ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ? Εύκολο Ερρίκο μου δες αυτό.
Ο Δημήτρης ακολουθεί το δρόμο τους και δείχνει διατεθειμένος να τους ξεπεράσει.
Μια χαρά τα πηγαίνει ως τώρα.

Σαφώς και έχεις δίκιο, αφού μάλλον απευθύνεσαι σε μάο μάο. Σαφώς και συνεχίζει στα χνάρια της υπόλοιπης οικογένειας. Κοίταξε λίγο τα παρακάτω στοιχεία και αλήθεια πρέπει να είσαι κάφρος για να μην ζητήσεις έστω μία συγγνώμη από τους μη βάζελους αναγνώστες σου (1 & 2 & 3 & 4 & 5). Εμείς μιλάμε με στοιχεία, εσύ μιλάς με το τι θα ήθελες να συμβαίνει, υπάρχει διαφορά Ερρίκο μου πως να το κάνουμε.
Αυτονόητο είναι πως αυτός ο οπαδός, αν μπορούσε να διαλέξει, θα ΄θελε στο τιμόνι του συλλόγου έναν ηγέτη που να καθοδηγείται από το όραμα να ξανακάνει το σύλλογο μας «πρωταθλητή σ΄ όλα τα σπορ παντοτεινό». Και μπροστάρη σε κάθε αθλητική καινοτομία. Όπως διαχρονικά ήταν.
Μάλιστα, εσύ δεν βάζεις μυαλό με τίποτα. Για πες μας τι λέει ο ποιητής για αυτό?
Γνωρίζεις περί χούντας ή και εσύ διάβαζες στην 7ετία? Διάβασε λοιπόν να μάθεις την ιστορία της ομάδας σου αλλά και της δικής μου. Τόσο διαχρονικό είναι το σύνθημά σας, με τόσο αξιοκρατικό και διάφανο τρόπο. Σε αυτό το σημείο παρταλάκι δεν θα μου ανεβάσεις την πίεση. Όταν σκέφτομαι ότι «πρωταθλητή σ΄ όλα τα σπορ παντοτεινό» γίνατε με κάτι πρωταθλήματα στο σκάκι (έχετε ύφεση σε χειρονακτικά σπορ) ή υπολογίζοντας πρωταθλήματα αθλητών σε χρονιές που ήταν νεκροί (φαίνεται η νεκρανάσταση ήταν της μόδας τότε), ξεγυμνώνεστε κανονικά. ΜΝΙΕΧΧΧ Συνεχίστε έτσι, προσωπικά το απολαμβάνω.
Στο γήπεδο της Λεωφόρου ανδρώθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Παναθηναϊκού πρωτοπάτησε σε γκαζόν και λούστηκε από φώτα προβολέων
Με ποιανού λεφτά βάλατε φώτα και χορτάρι δεν μας είπες...
ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη,
Φυσικά και το έκανε γνωστό. Με ύποπτα στοιχηματικά παιχνίδια κατά την uefa, με κάτι ΚΑΛΠΙΚΑ πρωταθλήματα Ευρώπης στο μπάσκετ, με κάτι συνιδιοκτησίες στην Ελληνική περιφέρεια που είχατε φτάσει σε σημείο οι παίκτες του οφη να πληρώνονται από εσάς, με κάτι προεδρικά κουμπούρια ΝΑΑΑ με το συμπάθειο, με μηδενικά συμβόλαια ποδοσφαιριστών, βέβαια και κάνατε γνωστό το Ελληνικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό, με την κακή έννοια όμως... Αλλά είπαμε τόσα χρόνια έχετε χτίσει καριέρες όλα τα ΑΡΔάκια με τσιτάτα και τζάμπα λόγια, εδώ θα κολλούσατε?
τα δικά μας παιδιά ανέβασαν την εθνική στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
Κατά τα άλλα όταν μιλάω σε ζελάκια για κάθε άλλο πλην Εθνικής επιτυχίας το EURO 2004, πέφτετε να με φάτε. Η Εθνική Κουτσολιάκου σας έκανε ΄΄υπερήφανους΄΄ αλλά γιατί δεν ξαναλές όλη την αλήθεια. Στο προηγούμενο άρθρο σου είχες γράψει για τους ίδιους παίκτες που αποκαλείς δικά σας παιδιά είχαν αποκληθεί «κότες» ως ανίκανοι να διαχειριστούν την πίεση ενός κρίσιμου αγώνα. Αλλά οι «κότες» έγραψαν ιστορία κι έβγαλαν την Ελλάδα στους δρόμους. Άρα γιατί δεν συμπληρώνεις ότι η ομάδα που έκανε γνωστό το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό, μια ομάδα  πρότυπο και οικογένεια, έφαγε τα παιδιά της? Αυτό στο χωριό μου λέγεται προπαγάνδα, στο δικό σου?
Πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει περιέλθει σε δύσκολη οικονομικά κατάσταση, αλλά τα προβλήματα του πασχίζει να τα λύσει μόνος του. Ούτε χαριστικούς νόμους διαγραφής χρεών αξίωσε από την Πολιτεία, ούτε διατηρεί επί 20ετία ανοιχτές δίκες για διεκδικήσεις του δημοσίου, ούτε υπάρχουν πρόεδροι του που να κατέληξαν στον Κορυδαλλό για όσα διέπραξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Κι αρκούμαι σ΄ αυτά για να μην ξαναχαλάσουμε τις καρδιές μας κυριακάτικα.
Ναι σωστά εσείς δεν έχετε τέτοια προβλήματα, ΑΛΛΑ έχετε άλλα και χρωστάτε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και άλλες διαλέκτους, το φετινό σας άνοιγμα που πρέπει να καλύψετε ξεπερνάει τα 17εκ ευρώ. Για τις δίκες που γράφεις, απλά ενημερώσου γιατί είσαι αστοιχείωτος για τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση της τράπεζας Κρήτης, δεν υπάρχει καμία τράπεζα Κρήτης. Ο Φιλιπίδης (η Αγγελική ντε) αλήθεια διατέλεσε πρόεδρός σας, ναι ή όχι? Σου αναφέρω το παράδειγμά του γιατί είναι το πιο πρόσφατο προέδρου σας με προφυλάκιση και κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Για όλους τους προέδρους τους Ολυμπιακού μιλήσαμε στο πρώτο άρθρο – απάντηση στα ψέματά σου, εσύ μυαλό δεν βάζεις.
Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που η διαφθορά δεν τον έχει αγγίξει ή κι αν τον αγγίζει δεν πειράζει γιατί τα ίδια γίνονταν και πριν
Αυτό πες το στον τουίτη. Ξεκίνα από εκεί γιατί νομίζει ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Μάιο του 2013. Είμαι περίεργος τι θα σου πει. Αν πάντως έχεις απάντηση, αναμένω την Τρίτη (που λες κι εσύ) για να ΄΄μορφωθώ΄΄ κι εγώ...

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Την φοβερή φώτο την πήρα από τον pesetero

Σχόλια

Εικόνα Count Cagliostro

"Τεμαχίζοντας τον Ερρίκο" - Μόνο σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία!

Υ.Γ. Που χάθηκε ρε παιδιά ο ινστρούχτορας Πεσετέρο?

Εικόνα apostolos gaganis

Η ζωη διδασκει οτι οι μεγαλυτεροι τενεκεδες, ειναι οι γραμματισμενοι ή << γραμματισμενοι >> τενεκεδες...ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, γιατι κι ενας αγραμματος μπορει καλλιστα ναναι μορφωμενος.

Αν ενας τετοιος τυπος λοιπον συμβαινει ναναι και Παναθηναικος, φερει δηλ. τα χολερικα ογκογονιδια του κομπλεξικου, του μισαλλοδοξου, του υποκριτη και του κατα συρροην ψευδολογου στο DNA του, τοτε το ατομο....δεν παιζεται. Ειναι, απλα, ΑΝΙΑΤΟ.

Ο...Ριρικος τις πηρε - χωρις αμφιβολια - αποστομωτικα τις απαντησεις του, με τουτη την αναρτηση. Θα μπορουσαν φυσικα να του δοθουν, πολλαπλασιες. Ανετα. Δεν αξιζει ομως τον κοπο....Η αγωνια του, οπως και η αγωνια ΟΛΩΝ των... ριρικων ( συμπεριλαμβανω ασπρομαυρους και κιτρινομαυρους ) για το ΑΥΡΙΟ, ειναι οχι μονο καταφανης, αλλα υπερβαινει σε τραγικοτητα ακομη και την ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΑ αγωνια. Τουλαχιστον σε ορισμενους, μεταξυ των οποιων ΚΑΙ ο Μπαρτζινοπουλος, οσο και να προσπαθει να το κρυψει... Ας οψεται το διδυμο ΣΩΚΡΑΤΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΑΣ, που τους εχει κατακαψει...

Εγω τον εχω ...γραμμενο τον περι ου, κι αυτο τοχω εξαλλου δηλωσει σε προηγουμενο σχολιο μου. Επειδη ομως εμφανιζω ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ << ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΙΖΟΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ >>, εχω να του πω πριν κλεισω: ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ! ΤΟΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ...ΥΨΗΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΤΣΟΚΑΡΟ-ΟΠΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΟΧΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΄ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ RATM!

Εικόνα dono

Δεν είναι κάτι νέο, ότι συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ

Εικόνα el trick

Πάντα τέτοια παιδιά.
Μην αφήνετε πουθενά ήσυχους τους Αλήτες Ρουφιάνους Δημοσιοκάφρους, που νομίζουν ότι επτιδή έχουν πένα γίνανε θεοί.
Ειδικά εκείνοι που μετέρχονται ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ των επιχειρημάτων για να δείξουν την "αλήθεια" τους, δηλαδή τα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Όπως ο ριρικος.

Εικόνα red apple

Σας παρακαλώ κύριε Ελ Κόλπο...

Κι ημείς ΑΡΔ είμεθα (εγώ δηλαδής!!!)

Μην μας υβρίζετε

αχααααααααααααα

Εικόνα el trick

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι λιγότερο υβριστής.
......Πάντως φίλε ποτέ μου δεν συμπάθησα δημοσιογράφο. Δεν ξέρω αλλά κάτι με απωθούσε. Ίσως ήταν έντονο το συναίσθημα της γλίτσας.

Υ.Γ. Φυσικά ο κάθε κανόνας έχει και εξαιρέσεις του. Δυστυχώς ο κανόνας για τους δημοσιογράφους είναι να είναι ΑΡΔ. Ευτυχώς εσένα φίλε Κόκκινο Μήλο (δεν πιστεύω να είσαι από Αμέρικα μεριά;;; Ν.Υ.;;;) σε έχω στις εξαιρέσεις.

Εικόνα red apple

Κοντά έπεσες...Έχω κάνει Big Apple... Jamaica-αρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Φίλε μας έχεις απόλυτο δίκιο για τα αρδάκια και στο λέει ένας άρδαξ! Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως οι πραγματικοί, οι ανεξάρτητοι λειτουργοί της δημοσιογραφίας έχουν είτε αυτοφιμωθεί είτε εξοβελιστεί από το γαμωσύστημα των πληρωμένων που κυριάρχησε τα τελευταία 30 χρόνια. Ε΄πομένως, δεν σου βρίσκω άδικο να βρίζεις το συνάφι -όπως το αποκαλούν οι ίδιοι.

Εικόνα dono

Ρε χώστουτα κι αυτουνού!!!!!
ΑΡΔάκος είναι... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο Αδάμ είναι φάρος φωτεινός στο συνάφι τους

Εικόνα red apple

Κάνε κάτι γιατί εξαντλείται η μπαταρία μου...Σε λίγο σβήνω κι εγώ

αχαααααααααααααααααα

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγλειφε το σημιτη... εγλειφε το συζυγο της νατασας.... εγλειφε το γιωργακη... γλειφει τον αντωνακη...κλασσικός βαζελος! δεν ειναι τυχαιο οτι λεγεται ερρικος.....

Εικόνα dono

Όταν λες ότι έγλειφε τον σύζυγο της νατάσσας, τι εννοείς? Ότι είναι... βάζελος?

Εικόνα savvas gridlock

Kαταπελτώδης ανάρτηση, με την οποία εκονιορτοποιήθη πλήρως το λιβελογράφημα του χαμερπούς δημοσιογραφίσκου.

Εικόνα red apple

Bulldozer!