ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ part 2



΄΄Θαυμάσαμε΄΄ τον βαζελάκο υπάλληλο Παναγιωταρά να ασχολείται με τους ιδιοκτήτες του τμήματος μπάσκετ του Θρύλου, τα αδέλφια Αγγελόπουλους. Διαβάσαμε επίσης ότι οι Κοι Αγγελόπουλοι προτίθενται να τρέξουν την συγκεκριμένη υπόθεση στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους, σε μια χώρα που η έννοια δικαίου είναι μάλλον άγνωστη λέξη.
Τι είπε ο Παναγιωταράς? Ότι η Χαλυβουργική (άρα και οι Αγγελόπουλοι) απολύουν κόσμο, και γενικά ότι δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που θέλουν να περάσουν προς τα έξω μέσω της Διοίκησης και της ενασχόλησής τους με τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Για να δούμε όμως αυτό το... διαμάντι, ο εργοδότης του Παναγιωταρά, ο Μητσάρας ο Γιαννακόπουλος, που δεν έχει απολύσει κανέναν εργαζόμενο από την αρχή της κρίσης, ποιά είναι πραγματικά η εικόνα του στις επιχειρήσεις του? Διαβάζουμε, λοιπόν σε μια απλή περιήγησή μας στο ίντερνετ.
..που ελέγχει τη μισή ενημέρωση στο διαδίκτυο (newsbomb,mediagate, gossip-tv,Queen.gr...και μερικά -και καλά- ανεξάρτητα μπλογκς) και απολύει συνεχώς υπαλλήλους ακόμα και τηλεφωνικά! Για τα "καμώματα" του ομίλου του Γιαννακόπουλου, σας έχουμε γράψει επανελειμένως στον pressarimeno (εδώ, εδώ) αλλά και παλιότερα. Σήμερα μάλιστα...
....στη DPG, προχώρησαν στην εξής...πρωτοτυπία: "συγχώνευσαν" όλες τις ιστοσελίδες σε ένα ενιαίο
site. Kάντε μια επίσκεψη στις "ναυαρχίδες της ενμέρωσης":  Newsbomb.gr, Gossip-tv.gr, Onsports.gr, Queen.gr όπως λέει και η ανακοίνωση του ομίλου, για να καταλάβετε τι εννούμε.
  Με απλά λογια: μειώνουν το κόστος και μετατρέπουν όλες τις ιστοσελίδες σε ένα "πολυδύναμο" -όπως λέγανε και παλιότερα και για τα Αστυνομικά τμήματα- ενημερωτικό site...Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στους εργαζόμενους. 
  Βέβαια, τα -και καλά ανεξάρτητα- μπλογκς συνεχόμενης ροής, δεν τα πείραξαν...προφανώς για να μπορούν να τους κάνουν αναδημοσιεύσεις που ανακατευθύνουν στην "μητρική σελίδα του newsbomb".
 Έξυπνο, ε;
 'Ελα όμως που η ΕΣΗΕΑ, ξύπνησε από το λήθαργό της, επιτέλους. Και μετά από πολλές διαμαρτυρίες εργαζομένων να ασχοληθεί η Ένωση Συντακτών με τα προβλήματα του κλάδου... στο διαδίκτυο-  και εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση. Την οποία σας την παραθέτουμε:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε τη διενέργεια ελέγχων για τις συνθήκες εργασίας στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με αφορμή την καταγγελία συναδέλφων για αδικαιολόγητες και καταχρηστικές απολύσεις από την ενημερωτική ιστοσελίδα «newsbomb.gr» και την ταυτόχρονη συνδικαλιστική και νομική στήριξη των απολυμένων συναδέλφων. Δηλώνει δε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε νόμιμο τρόπο προκειμένου να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα όλων των δημοσιογράφων.
Η ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αγανάκτησή της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ΜΜΕ και ειδικότερα στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζει την τακτική του «Ομίλου Γιαννακόπουλου» (DPG NEWS DIGITAL MEDIA Α.Ε.) να απολύει συντάκτες που προσέλαβε με συμβάσεις έργου, αλλά απασχολούσε με καθεστώς εξαρτημένης εργασίας.
Οι απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις 17 ακόμη, που έχει πραγματοποιήσει ο «Όμιλος Γιαννακόπουλου» ενισχύοντας την ήδη βεβαρυμένη κατάσταση στον κλάδο της ενημέρωσης, αλλά και να καταδείξουν με τον χειρότερο τρόπο τις απαξιωτικές για το λειτούργημα του δημοσιογράφου συνθήκες, οι οποίες επικρατούν στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 
Μπααα, δεν ξέρουν τι λένε αυτοί οι ανόητοι της ΕΣΗΕΑ. Συκοφαντούν δίχως λόγο έναν τέτοιο... αδαμάντινο χαρακτήρα και επιχειρηματία? Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω αυτές τις κακοήθειες των μέσων περί παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων εργαζομένων, μάλλον πρόκειται για προπαγάνδα των απέναντι γουρλομάτηδων (σωστά τα λέω Παναγιωταρά?), αλλά κοιτάτε λίγο κι αυτό.
Σε απομακρύνσεις και περικοπές ύψους 50% προχωρεί τα τελευταία 24ωρα η εταιρεία DPG, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιου του Παύλου, μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η εταιρεία DPG δραστηριοποιείται στον τομέα του Ιντερνετ, έχει στην κατοχή της μια πλειάδα ιστοσελίδων (μεταξύ των οποίων οι onsports.gr, astrology.gr, gossip-tv.gr, newsbomb.gr) και στην εταιρεία εργάζονται περίπου 400 άτομα, 200 εκ των οποίων ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου!
Μέσα σε δύο 24ωρα η DPG έχει απομακρύνει περισσότερους από 50 εργαζόμενους, έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλες μειώσεις, ενώ το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο το υπαλληλικό προσωπικό θα έχει μειωθεί κατά το ήμισυ, ώστε η «εταιρεία να είναι βιώσιμη», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από την πλευρά της ιδιοκτησίας. Η εταιρεία DPG ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2010 με επιθετική πολιτική, προσπάθησε να «ταράξει τα νερά» με τα χρήματα που επένδυσε μέχρι που διαπίστωσε καθυστερημένα πως η ελληνική αγορά δεν είναι σε θέση ακόμη να αντέξει μια τέτοια επένδυση.Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλλει την διεύθυνση του ομίλου DPG group of companies του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δραστηριοποιείται στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης,για τηναπαγόρευση είσοδου στο κτίριο που στεγάζεται ο όμιλος σε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν μεταξύ άλλων από τους Παναγιώτη Ράμμο και Γιώργο Φιλιππάκη, μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. 
Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, θέλησαν να πραγματοποιήσουν περιοδεία στα sites του ομίλου όπου τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείταιπρωτοφανής επίθεση στους εργαζόμενους με δεκάδες απολύσεις, μειώσεις μισθών και άδειες άνευ αποδοχών. Στόχος των εκλεγμένων συνδικαλιστών ήταν να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί σε μια πραγματική γαλέρα της ενημέρωσης, να σταθούν δίπλα τους στην προσπάθεια που κάνουν να σταθούν όρθιοι απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας.
Προφανώς κάτι τέτοιο εκτιμήθηκε ως επικίνδυνο για τη Διεύθυνση της DPG η οποία μέσω του στελέχους της Σαράντου Ευσταθόπουλου,διεμήνυσε στην αντιπροσωπεία πως δεν μπορούν να μιλήσουν με τους εργαζόμενους διότι “δεν εργάζονται εκεί μέλη της ΕΣΗΕΑ” -το όποιο είναι ψευδές- ,και ” άλλωστε η Ένωση δεν αναγνωρίζει τους εργαζόμενους στο διαδίκτυο”. Το γεγονός ότι η Δημοσιογραφική Συνεργασία που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ υποστηρίζει σταθερά την εγγραφή στην ΕΣΗΕΑ όλων των συναδέλφων που εργάζονται στο διαδίκτυο, προφανώς δεν… έπεισε τον -κατά δήλωση του- ”περίπου συνάδελφο(;)”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πειραιά.
Η παρεμπόδιση της επαφής των συναδέλφων με τις ταξικές δυνάμεις αποδεικνύει τον φόβο της εργοδοσίας απέναντι στο οργανωμένο κίνημα και την γραμμή συσπείρωσης και πάλης στην οποία καλεί το ΠΑΜΕ.Δεν διστάζουν να απαγορεύσουν το στοιχειώδες δικαίωμα των εργαζόμενων να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία του κλάδου τους. Καλούμε τους συναδέλφους να μην σκύψουν το κεφάλι, να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά και με πνεύμα αλληλεγγύης την επίθεση που δέχονται. Απαιτούμε όχι μόνο την ανάκληση των απολύσεων, αλλά και την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου

 
Δηλαδή ο αλήτης (σύμφωνα με τον δικό του χαρακτηρισμό ως εφευρέτης της αλητείας) πρόεδρος του μπασκετικού ζέλα ΚΑΙ απολύει το 50% των εργαζομένων του ΚΑΙ φοροδιαφεύγει (κοίτα οικονομικά ΚΑΕ ζέλα). Για πες ρε γκεμπελίσκε Παναγιώταρε, τελικά ισχύουν ή όχι τα ίδια κριτήρια? Υπάρχει ή όχι σύνδεση μεταξύ της επαγγελματικής δραστηριότητας ενός επιχειρηματία με την δράση του στο τιμόνι ενός αθλητικού σωματείου? Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί να συνδεθεί η προσωπική με την επαγγελματική ηθική του καθενός? Για την δική σου μελλοντική υπερασπιστική βοήθεια (θα την χρειαστείς, όπως δείχνουν τα πράγματα), σε ενημερώνουμε ότι είναι άλλο πράγμα η διαθεσιμότητα, άλλο πράγμα οι περικοπές, άλλο πράγμα η εθελούσια έξοδος και εντελώς άλλο πράγμα οι απολύσεις σε μια εταιρία κια μάλιστα σε ποσοστό 50%. Ο Τράκης επέλεξε το τελευταίο, οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν όλα τα ενδιάμεσα βήματα. Από εδώ μέσα πρέπει να επαναλάβουμε κάτι και με αφορμή το άρθρο του Σάββα. Στα παπάρια μας οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός οπαδού ή διοικούντα της ομάδας, αρκεί αυτό να μην γίνεται διακριτό στην συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο και προκρίνεται έναντι της λατρείας μας για τον Ολυμπιακό μας. Όταν όμως κτυπάνε τον μπασκετικό τμήμα μας (ή οποιοδήποτε άλλο τμήμα) χρησιμοποιώντας προπαγάνδα πράσινη και βρωμερή που αφορά την επαγγελματική ή προσωπική ζωή του καθενός, τότε και με τα πολιτικά θα ασχοληθούμε και με ότι βάζει ο νους σας, προκειμένου να προστατεύσουμε την ομάδα. Οι Αγγελόπουλοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την λαίλαπα του συστήματος του σωλήνα πρέπει να δυστυχώς να ασχοληθούν και με τα σκατά. Όσο όμως δεν το κάνουν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αντιμετωπίζεται με χαριτωμενιές, όπως αυτή του Παναγιωταρά, ή τρέλα όπως όλες οι ανακοινώσεις του τράκη πριν και μετά από ντέρμπι με τον βάζελο. Για εμένα προσωπικά και δέχομαι κάθε ένσταση και αντίθεση επ’ αυτού, δεν με νοιάζει να πάρει κι άλλο ένα πρωτάθλημα Ευρώπης (όσο τεράστιο κι αν πραγματικά θα είναι κάτι τέτοιο), αν πρώτα στην Ελλάδα δεν σπάσει τα αποστήματα της ομοσπονδίας, του τράκη και των διαιτητών. Να αποκτήσει τον σεβασμό που αρμόζει σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης μέσα στην ίδια μας την χώρα.
 
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Ο Μιτσελ γνωριζει πως με την Μαντσεστερ πρεπει ολοι οι παιχτες μας που θα πατησουν το γηπεδο να ειναι στα ΓΚΑΖΙΑ 100% μεχρι να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης. Ακριβως το ιδιο ΠΡΕΠΕΙ να απαιτησει και στο παιχνιδι με τη βαζελα εχοντας το σαν ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ και για τον αγωνα αυτον ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ που εχει πολλους λογους παραπανω(τηλ.εκπομπες σκαι,δικες,παραγκα κ οραμα,τουιτιες,δηλωσεις,τζουλιες-κουλες-ρωσσιδουλες,μπουγατσορουφηχτρες,ΑΡΔοπεη και αλλα ξεφτιλικια) ΝΑ ΘΕΛΕΙ και ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ απο τους παικτες του τον διασυρμο της λαγοομαδας του αλασκουζου.
Ο Μιτσελ λεει διαρκως πως πρεπει να βλεπει ο κοσμος μεσα στον ναο ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ και ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ, οποτε θα τους ετοιμασει για αυτο συνεπικουρομενος απο τον Βαγγελα.
Οι παιχτες μας πρεπει να μπουν στο παιχνιδι οπως στο πρωτο ημιχρονο με την Παρι Σ.Ζ.
Αν το κανουν αυτο μεχρι το 45`λεπτο το σκορ θα ειναι 8-0. Αφου τα βαζελια δεν μπορουν να συγκριθουν με τους Γαλλους ακομα και αν αυτοι επαιζαν κουτσοι.
Ειναι ΕΥΚΟΛΟ ενα τετοιο θρυλικο σκορ οταν μπουν ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ απο το πρωτο λεπτο. Ας εχουν στο μυαλο τους και οι παιχτες μας -οχι μονο ο Βαγγελας- τις δηλωσεις και τα τηλεοπτικα ξεφτιλικια που τους υποτιμουν αλλοτε εμμεσα κι αλλοτε αμεσα.

Εικόνα dono

Δεν υποτιμώ ποτέ την σημασία και την έννοια ενός ντέρμπι, έστω και αν σήμερα είναι μόνο στα χαρτιά. Θεωρητικά θα πρέπει το κοντέρ να γράψει πολλά γκολ, αλλά η πουστρομάδα έχει έρθει και σε χειρότερη κατάσταση και μας έχουν κερδίσει τελικά (0-1 μέσα στον ναό), όταν ένα σκορ 6-1 εκείνη την ημέρα θα ήταν εντελώς τιμητικό με βάση την εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Μακάρι να γελάει και το κάθε πικραμένο κατσίκι μετά το παιχνίδι με το τελικό σκορ.

Εικόνα yiage

Οντως καμμια φορα συμβαινουν κι αυτα. Ναι θυμαμαι ιδιαιτερα αυτο που λες με αυτους εχει γινει τρεις-τεσσερις φορες τα τελευταια 15χρονια. Δεν θα με πειραζε ομως τοσο πολυ αν στο παιχνιδι μεσα τους ξεβρακωνουμε και ελεω Θεας Τυχης το τελικο αποτελεσμα ειναι υπερ των ξεβρακωμενων. Οπως μια φορα στο ΟΑΚΑ με το αεκακι να κερδιζει 1-0 με γκολ προς στο τελος αφου δεν εμπαινε η πουτανομπαλα με τιποτα..και που το 12-0 βαση των 30κλασσικων καραευκαιριων/μαρς-γκολ θα ηταν νορμαλ σκορ. Ειτε οπως το 0-1 με κοτοπουλΑρη και τον Κατεργιαννακη που εσωσε το 10-0 μια φορα.
Θελω να πω ας παιξουμε ετσι παλι ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ αυτην τη φορα κι ας μη γινει το τεραστιο σκορ.
Μα δεν γινεται να σωνονται παντα σε καθε επικειμενους διασυρμους οι βαζελοι. Μας χρωσταει πολλα αυτη η Θεα Τυχη και φετος φαινεται να μας δινει λιγο γευση απο την Χαρη της στα ευρωπαικα και τωρα θελουμε νορμαλ δοση τυχης στα εγχωρια για να κανουμε ΑΚΑΤΑΡΙΠΤΑ και ΤΡΕΛΑ ΡΕΚΟΡ!

Υπομονη και φτανει η ωρα τωνε ξεφτυλισμενωνε.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα dono

Εδώ πήραν πρωτάθλημα με τον καραγκιοζόπουλο, σε ένα παιχνίδι που το σκορ έπρεπε να γράφει τεσσάρα χαλαρά. θυμάσαι, κι εδώ είναι το πιο σημαντικό πια ήταν η αντίδραση του κόσμου με την λήξη των δύο παιχνιδιών που αναφέρεις? Χειροκρότησαν ΟΛΟΙ την προσπάθεια και την εμφάνιση της ομάδας παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.
Οπαδικά αναπολώ αυτές τις ημέρες.

Εικόνα yiage

Ακριβως φιλε οπως το λες. Μεγαλη πικρα αλλα και περηφανια την ιδια ωρα για την επιβητορικη αποδοση.θυμαμαι να τους κανουμε εμεις καζουρα για την νικη-πρωταθλημα που εκαναν και αυτοι να απαντουν μονο με το "καραγκιοζοπουλος" και τιποτα αλλο. Πρεπει να ενοιωθαν ενοιωθαν ενοχες για την μεγαλη κωλοφαρδια.
Ναι αυτες οι εποχες ειναι ανεπαναληπτες. Οι αλανες τοτε αρχισαν να εξαφανιζονται σιγα σιγα αλλα αυτες οι γενιες κρατουν την εικονα της αλανας μεσα στην καρδια τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρεσε η αναρτηση. Ηταν επιθετικη, ειχε πειστικοτητα και εσφυζε απο παλμο. Αυτο το παιδι ( τον Δημητρακη εννοω }, τον παρακολουθω προσεκτικα απο καιρο και, ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, θα σκεφτω να του κανω ενα αφιερωματικο σχολιο, ανατεμνοντας την προσωπικοτητα του σε...καιρους δυσκολους γιαυτον. Οχι τωρα, που ολα του ερχονται βολικα ( για τριτη συνεχεια φορα παιζουμε στο ΟΑΚΑ ). Στα...ζορικα δειχνει καποιος τις αντοχες του, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του χαρακτηρα. ΕΚΕΙ, θα τον περιμενω! Εχω υπομονη μεγαλη...

Τωρα οσον αφορα τους τιτλους: Ασφαλως και αν ερθει το τριτο ευρωπαικο, κατι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυσκολο αλλα ΟΧΙ αδυνατο, θα χαρω πολυ, θα πανηγυρισω, θαμαι περηφανος κ.λ.π. ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΗΔΟΝΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΙΣΩΣ, ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΙΤΙΑ Ν΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ 8 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΤΟΤΕ, ΝΑ΄ΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΚΑΥΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΕΛΟ: ΑΛΥΠΗΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ << ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ >> ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Εικόνα dono

Είναι πολύ δύσκολο να γρά;ψεις με ύφος και το περιεχόμενο που θέλεις, αν σκεφτείς ότι οι Αγγελόπουλοι μέσω του συστήματος του σωλήνα και του παρασκηνίου του τράκεως, άγονται και φέρονται από υπαλληλάκια του στυλ παναγιωταρά. Αυτό ακριβώς περιγράφει και την αρρωστημένη κατάσταση του αθλήματος, αλλά ξέχασα θα ξαναπάει η εθνική αγαπημένη στο μουντομπάσκετ κι όλα είναι καλά...

Εικόνα μαουνιέρης

Συνυπογράφω!

Εικόνα yiage

Πολυ καλο το αρθρο του Dono οπως και το δικο σου Αποστολε σχολιο που εκφραζει ολους τους γαυρους απολυτα.
Μεσα στον ναο απο 8-9γκολ και πανω (οταν μπορουμε να βαζουμε 5 σε ενα ημιχρονο τοτε με λιγο παραπανω ενταση απο την αρχη του αγωνα ειναι εφικτο)
Μονο για τον "ξαφνικο θανατο" εχω ενδοιασμο. Θα τον ηθελα να ειναι κατι σαν αυτον του Εκτορα απο τον Αχιλλεα με εναν μεγαλο ΔΙΑΣΥΡΜΟ που θα μεινει στην ιστορια και στην συνειδηση ολων.
Αυτο το δισκελο που ποθεις εσυ και ολοι εμεις οι γαυροι μπορουμε να το ζησουμε φετος και συντομα μαλιστα.
I feel it coming!

Εικόνα dono

Ένα παιχνίδι, που κοντολογιάζει, είναι όλο το ζουμί για τα +5 σε ένα ημίχρονο. Θα το κάνουμε ή θα πάμε χαλαρά εν όψει του επαναληπτικού στην Αγγλία?

Εικόνα yiage

Dono να προσθεσω αυτο. Ακομα κι αν τους κερδισουμε με 4-0 παλι θα μιλοθν για παραγκες κλπ. οπως μετα απο λιγο καιρο μιλουσαν οι μπουγατσοκιμαδες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ενα σκορ 3-0 η' 4-0. Ασε που αν φερουμε κακο αποτελεσμα με την Μαντσεστερ θα πουν "Βλεπετε?..ακομα και με μια κακη Μαντσεστερ δεν πηρε αποτελεσμα η παραγκα του Μαρινακη!).

Ενω αν τους εχω γαμησει με τεραστιο σκορ δεν θα μπορεσουν να βγαλουν καμμια γλωσσα γιατι θα τους παρουν στο κυνηγι οι ιδιοι οι δικοι τους.

Εικόνα yiage

Φιλε Dono η απαντηση μου στο σχολιο σου ειναι πιο πανω. Κατα λαθος μπηκε σαν σχολιο στο αρθρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Τωρα στον τροπο επελευσης του θανατου, θα σταθουμε αδελφε; Ας μην ειναι αιφνιδιος. Ας ειναι αργος και βασανιστικος... Ας μην ειναι απο... καρδιοαναπνευστικη ανεπαρκεια. Ας ειναι απο χλαπατσα! Ας εχει και διασυρμο και ο,τι θελεις. Να μη βγαζουνε κιχ μεχρι του χρονου, που θα καταφθασει η ...επομενη μεριδα! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

Εικόνα yiage

Οντως μας το χρωστανε και νομιζω θα το ξεχρεωσουν συντομα.

Εικόνα vagio

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Οι ευρωλιγκες νομοτελειακα θα μας τελειωσουν. Και οταν τελειωσουν, αυτο που μενει ειναι το πρωταθλημα. Ασε που για λογους εγωισμου, δεν ανεχομαστε να ειμαστε ερμαιο του καθε σκουπιδιου.

Εικόνα dono

Καταλαβαίνω και την οπτική των ανθρώπων που δεν συμφωωούν, αλλά εγώ είμαι κάθετος σε αυτό. Καμία ομάδα δεν καθιερώθηκε ποτέ και πουθενά αν δεν κυριάρχησε πρώτα ή παράλληλα στο Εθνικό της πρωτάθλημα.

Εικόνα Count Cagliostro

Μπράβο για την ενημέρωση! Κι εννοείται σκατά στα βρωμοsites του Τράκη (δε χρειάζεται και πολύ προσπάθεια άλλωστε!)

Εικόνα clark gheibol

τα ομώνυμα απωθούνται. Άμα πας να ρίξεις σκατά στα σάιτ του Τράκη, θα γεμίσει κουράδες το διαδίκτυο