ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΠΑΝΟΥ



Συνελήφθη διαβάζουμε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γ. Σπανός και κατηγορείται με βαρύτατες κατηγορίες. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά την είδηση.

Συνελήφθη για λαθρεμπόριο καυσίμων ο Σπανός!

Συνελήφθη για υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων ο πρόεδρος του ομίλου ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Σε 12 συλλήψεις συνολικά έχει προχωρήσει μέχρι τώρα η Ασφάλεια Αττικής.
Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη, για την εξάρθρωση σοβαρού κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, στην οποία εμπλέκονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εταιρείες αλλά και κρατικοί λειτουργοί.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 12 άτομα και δύο κρατικοί λειτουργοί που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.
http://www.protothema.gr/greece/article/354728/poios-einai-o-giorgos-spanos-pou-sunelifthi-gia-lathreborio-kausimon/

Εκτός από πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, που κληρονόμησε από τον πατέρα του, Μιχάλη, δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών από τον Ιούνιο του 2005

Ο Γιώργος Σπανός είναι ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες για λαθρεμπόριο καυσίμων μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.
Ο Σπανός είναι πρόεδρος της μεγάλης πετρελαϊκής εταιρείας ΕΤΕΚΑ και ανέλαβε την εταιρεία από τον πατέρα του, Μιχάλη, που την είχε ιδρύσει το 1983. Σήμερα η ΕΤΕΚΑ διαθέτει 270 πρατήρια καυσίμων στην Ελλάδα. Παράλληλα είναι και αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της εταιρίας MEGA MOTORS.
Ο Γιώργος Σπανός όμως δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών από τον Ιούνιο του 2005 έπειτα από την συγχώνευση με την ομάδα της Χαλκηδόνας. Σε νεαρή ηλικία (24 ετών) ασχολήθηκε για πρώτη φορά ως παράγοντας με την ομάδα της Χαλκηδόνας από τις πολύ χαμηλές κατηγορίες μέχρι και την άνοδό της στην Α' Εθνική. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος και ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά και αντιδήμαρχος Νικαίας.

 
Εξ’ αρχής θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας ότι το κύκλωμα εμπορίας πετρελαιοειδών παγκοσμίως βρωμά και ζέχνει, αλλά ο Σπανός δεν έχει δώσει δικαιώματα μέχρι τώρα, χωρίς αυτό από μόνο του να τον δικαιώνει. Η δικαιοσύνη θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει, εκτός αν ξαναπαιχτεί κάνα θέατρο σκιών και η υπόθεση θαφτεί μαζί με όποιον ευθύνεται. Στον χώρο του αθλητισμού που υπάρχει ακόμα ο ζέλας, ο Σπανός κινείται στα όρια του... παραλόγου. Έχει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, στοχεύει πλέον ψηλά στο πρωτάθλημα, έχει κάνει λάθη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνει να μαθαίνει απ’ αυτά. Επιπλέον δεν είναι ένας αλεξιπτωτιστής, περαστικός από το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει ήδη μια παραγοντική ιστορία στο ποδόσφαιρό μας. Τέτοια βλέπει ο τουίτης και βγάζει αφρούς. Δεν θέλω να σκεφτώ καν την πιθανότητα να είναι πίσω από την υπόθεση κάνας σκοτεινός δάκτυλος του, γιατί πρώτον δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν αφορά έμμεσα ή άμεσα τον Θρύλο και δεύτερον μην φτάνουμε την συνομοσιολογία σε σημεία Λιακόπουλου και Ελοχίμ.
Αυτός που όμως αποδεδειγμένα δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα με την συγκεκριμένη είδηση είναι ο αγαπημένος μας κουροπαλάτης, ο τίγρης της καρδιάς μας, ο ΄΄ερχόμαστε ολοταχώς με την όπισθεν΄΄, πρόεδρος της κουλίτσας, ο ένας και μοναδικός Μελισσανίδης! Δεν υποστηρίζω φυσικά ότι εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά από την στιγμή που η Πολιτεία δείχνει για τους δικούς της λόγους ότι αποφάσισε να βάλει χέρι στο σινάφι του και εκκρεμούν δίκες εις βάρος του για παρόμοια αδικήματα, τότε μόνο ήσυχος δεν πρέπει να αισθάνεται.
Αλήθεια που είναι τώρα όλοι αυτοί οι όψιμοι δικαστές, που πριν ακόμα ακουστεί το όνομα της SIEMENS έπλαθαν μια ιστορία που αφορούσε και τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ? Που είναι τώρα τηλεζούγκλες και τηλεδικαστήρια με διάφορες ΄΄αποδείξεις΄΄ που δεν ευσταθούσαν ούτε σε εκπομπή του μετρ του είδους Ανδρέα Μικρούτσικου? Που είναι τα καμάρια της δημοσιογραφίας, που στην περίπτωση των στημένων αγώνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθε μέρα έπαιζαν λόγια του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (τους γαμήσαμε μια φορά στο 90΄, κτλ) άσχετα με την ποινική υπόθεση, απλά για να ακούγεται το όνομα του προέδρου του Θρύλου κάθε φορά δίπλα στην φράση ΄΄στημένοι αγώνες΄΄. Μιλάμε για μεθόδους που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς, αλλά αυτά μικρή σημασία έχουν. Από την στιγμή που για τον πρόεδρο της ομάδας ΄Γ Εθνικής κούλας, εκκρεμούν εις βάρος του κακουργηματικές πράξεις και το μόνο που αναφέρεται στα ΜΜΕ για την πάρτη του είναι ότι βοηθάει ηλικιωμένες γυναίκες σε νοσοκομεία, τότε συγγνώμη αλλά αυτό είναι ανοικτός πόλεμος εναντίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πόσες φορές θα πρέπει να δούμε το ίδιο έργο για να ξυπνήσουμε επιτέλους? Το ότι ο πρόεδρος μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει καμία ανάγκη υπεράσπισης είναι γνωστό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς σαν οπαδοί πρέπει να τα αποδεχόμαστε όλα αυτά τα βρώμικα, τα υπόγεια που υπονομεύουν την ίδια μας την ομάδα.
Είχα την τεράστια τύχη να ζήσω τα πέτρινα χρόνια της ομάδας, η διαφορά που ήταν διάχυτη στην κερκίδα ήταν ότι οι κακουχίες και το κυνηγητό που λαμβάναμε από όλους εντός και εκτός της ομάδας, μας έκαναν πιο δυνατούς και το σημαντικότερο, πιο ενωμένους. Μέχρι την έλευση του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ μόνο εμείς και μόνοι μας τρέξαμε τις εξελίξεις στην ομάδα. Στηρίξαμε λυσσαλέα τους παίκτες, εναντιωθήκαμε σε κάθε τι μη Ολυμπιακό που βλέπαμε να υπάρχει, γιατί ακριβώς αντιλαμβανόμασταν τον πόλεμο που γίνεται στην αγαπημένη μας ομάδα. Τις μνήμες από τα πέτρινα χρόνια της ομάδας πρέπει να τις έχουμε πάντα μέσα μας, γιατί θα είναι πάντα οδηγός μας, σε οπαδικό επίπεδο αναφέρομαι φυσικά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

O Σπανός είναι Πειραιώτης και πεντακάθαρος στις δουλειές του. Εγώ από εκεί ξεκινάω. Αν τώρα αποδειχθεί κάτι άλλο, ΟΚ, πάντως όλοι ξέρουμε ότι είναι ντόμπρος και δεν ξηγιέται τρυπιδίστικα.

Εικόνα dono

οκ αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι είναι αθώος ή ένοχος, που στην τελική δεν με νοιάζει (σε αθλητικό επίπεδο) κιόλας

Εικόνα red apple

Ζερ γκουτ mein Freundin Χρήστο...

Ισορρόπησες ιδανικά μεταξύ θλίψης και προσδοκίας

Εικόνα dono

Αδάμ γίνεται της πουτάνας εκεί έξω, κάθε σκάνδαλο που σκάει στην Ελληνική επικράτεια αρχίζει να έχει την γνώριμη μυρωδιά τιγρίλας, αλλά οι ΄΄συνάδελφοί΄΄ σου χορεύουν τσάμικο και καλαματιανό...

Εικόνα nikos michalopoylos

H τελευταια παραγραφος ειναι ολα τα λεφτα! Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι!

Εικόνα dono

Έτσι ακριβώς. Υπάρχουν πλέον 2 γενιές οπαδών μας που έχουν ανδρώθηκαν μετά τα πέτρινα. Δεν μιλάω γενικά, λέω όμως ότι οι ιντερνετικοί οπαδοί κι άλλοι νεόγαυροι ούτε κατά που έπεφτε η 7 δεν ήξεραν πριν τον Κόκκαλη...