ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΤΑ UNFOLLOW


Tags: ΑΡΔ

Μαθαίνουμε ότι βρίσκεται τώρα που μιλάμε σε εξέλιξη η εκδίκαση της αγωγής του τίγρη των φρίσκις κατά του περιοδικού unfollow. Πιο αναλυτικά
Σε εξέλιξη είναι η εκδίκαση της αγωγής του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά των υπευθύνων του περιοδικού unfollow για το δημοσίευμα του Φεβρουαρίου του 2013 που ενέπλεκε τον επιχειρηματία στο λαθρεμπόριο πετρελαίου. Η δίκη ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και αυτή τη στιγμή εξετάζεται ο αντιπρόεδρος της AEGEAN OIL κ. Αντώνης Παπαδάκης, ενώ προηγήθηκαν οι αγορεύσεις από τους δικηγόρους των δύο πλευρών. Το περιοδικό εκπροσωπεί η κ. Ζωή Κωνσταντoπούλου και ο κ. Γιάννης Δεληκωστόπουλος, με την πρώτη να έχει φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση τον μάρτυρα του κ. Μελισσανίδη με τις καταιγιστικές ερωτήσεις της. Ο κ. Παπαδάκης ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία AEGEAN OIL δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δ. Μελισσανίδη, κάτι που αντέκρουσε σθεναρά η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζοντας πληθώρα εγγράφων που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία έχει άμεση 
 
Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά από το δημοσίευμα ο Μελισσανίδης δεν αρνείται ότι η AEGEAN OIL ενδεχομένως εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο, αλλά υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν έχει σχέση με την εταιρία? Τι γνώμη έχετε όλοι εσείς οι απέναντι για την συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή του αγαπημένου σας πολιτειακού, οικονομικού, κοινωνικού παράγοντα της χώρας, ευνοούμενο της κυβέρνησης και ιδιοκτήτη της κουλίτσας?
Είδαμε από εχθές την σύλληψη Σπανού, τονίσαμε ότι ο Μελισσανίδης μόνο άνετα δεν πρέπει να αισθάνεται με την τροπή και την αλλαγή ρότας προς την κάθαρση του συγκεκριμένου κλάδου. Σήμερα διαβάζουμε το παραπάνω και έρχεται και κουμπώνει με τις χθεσινές μας σκέψεις.
Εμείς περιμένουμε οι παραπάνω διάλογοι της Κας Κωνσταντοπούλου (η κόρη του γνωστού δικηγόρου – πολιτικού, πασίγνωστος και για τα πράσινα φίλαθλα αισθήματά του και για ένα φεγγάρι στην Διοίκηση του συλλόγου της πουστιάς) να παίξουν πρώτο θέμα στα κανάλια, όπως ακριβώς έπαιζαν και οι αντίστοιχοι διάλογοί της μέσα στην βουλή. Θα παίξουν? Εγώ δεν το νομίζω... Αν ήταν όμως ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ? Η δίκη του σαγόνια θα έκανε έκτακτη εκπομπή σήμερα το βράδυ, η Δαβάκη θα έπαιζε live από την ευελπίδων και όλα τα κανάλια θα έβγαζαν έκτακτα δελτία με την εξέλιξη της υπόθεσης. Είμαι υπερβολικός άραγε?
Αλήθεια και κλείνοντας, έχω μια απορία. ΑΝ (που δεν το πιστεύω) δεν δικαιωθεί τελικά στην αγωγή του ο τίγρης των καρδιών όλων των απανταχού προσφύγων, τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό? Ότι το δικαστήριο δέχεται ότι η AEGEAN κάνει λαθρεμπόριο και ότι εμπλέκεται και ο Μελισσανίδης? Τότε αλήθεια τι θα λέτε όλοι εσείς οι αντιολυμπιακοί που περήφανα δηλώνετε ότι αυτός θα είναι το αντίπαλο δέος του δικούς μας προέδρου, κοινώς ερχόμαστε με την όπισθεν?
Προφανώς εμείς δεν είμαστε νομικοί και απλά διατυπώνουμε απορίες με βάση και μόνο την όποια λογική μας. Θα έχει πλάκα πάντως και αρκετό ζουμί η υπόθεση αυτή, η εκτίμησή μου είναι ότι θα μας απασχολήσει σίγουρα ξανά στο μέλλον.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα yiage

Ελα τωρα τα που τα ΑΡΔοκωλα δεν γνωριζουν και δεν εχουν ποτε ακουσει.
Ετσι και με το αλλο καραλαμογιο που ηταν νταβατζης-αγαπουλας της κουλας που ανακαλυψαν τα πουστριλικια του ΑΦΟΤΟΥ ξεκινησε η κοντρα με το συζυγο της Δεσποινας την Ντεμουλα κοντοπιπα.
Εδω ομως εχουμε να κανουμε με ενα κατα πολυ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ και ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ.
Ελπιζω η Δικαιοσυνη να λειτουργησει χωρις παρεμβασεις και συντομα ο νιαου ρε γατουλα "τιγρης" να αρχισει τα τσιμπουκια.

Εικόνα dono

Πραγματικά το εύχομαι να πάει μέχρι τέλους η υπόθεση, αλλά πραγματικά το πιστέυεις αυτό?

Εικόνα Count Cagliostro

Ενδιαφέρον το timing της εκδίκασης της αγωγής Μελισσανίδη με την εξάρθρωση της σπείρας Σπανού/ΕΤΕΚΑ/Fonseca!

Εικόνα dono

Πως ήταν το παλιό σύνθημα? Γιάννη ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!!

Εικόνα savvas gridlock

Ποια καριόλα βγάζει τον τιγράκο λαθρέμπορα; Να τονε φέρετε να τονε σκίσουμε τον σκατόπουστα, τον ψεύτη, που λέει τέτοιες μούφες για τον εφοπλιστή των τριώνε θαλασσώνε και των πέντε ηπείρωνε. Α και ο Φίκος ο Κωνσταντόπουλος, ο μπαμπάς της Ζωής, γαύρος είναι ρε. Απλώς είναι τσάτσος του Καρκινογιάννη, αυτός κι άλλοι 200 βουλευτάδες από όλα τα κόμματα. Γι'αυτό τον είχε ο Καρκινογιάννης να πετάει λάσπη στο Σωκράτη μέσα από Καθημερινή και ΕλευθεροτΡυπίΔα και γι'αυτό τον έβαλε πρόεδρο στον ΠΑΟ για κάνα δίωρο...

Εικόνα dono

Αφού ρε Σάββα δεν ανήκει στον τίγρη η aegean, καμία σχέση δεν έχει ο τίγρης με την εν λόγω εταιρία. Είχες εσύ ακούσει ποτέ ότι συνδέονται αυτά τα δύο μέρη?

Εικόνα red apple

Ναι Χρήστο είναι τρομακτική πρόκληση οτι η είδηση έχει θαφτεί κάτω από τόνους εμετού-σκουπιδιών και απόβλητων από τα ΜΜΕ... Πολύ σωστά αναρωτιέσαι για το τί θα συνέβαινε αν στο σκαμνί καθόταν κανάς Βαγγέλας... Αλλά, για το γράψω όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις... "ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ"

Εικόνα dono

Ναι Αδάμ, θα λάμψει για τον έναν, θα λάμψει για τον άλλον, τι σκατά θα βγει από αυτόν τον οχετό είμαι πολύ περίεργος να δω στο τέλος της ημέρας

Εικόνα red apple

Ειρωνεύομαι, προφανώς!!! χχιιχιιι

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχεις εντοπίσει τί κοινό έχουν όλα αυτά τα λαμόγια...

Καπνίζουν πούρα!

Εικόνα dono

Έλα ρε μαλάκα τώρα γίνεσαι άδικος. Ποιός άλλος καπνίζει πούρο δηλαδίς? Μπορώ να θυμηθώ τον Πατέρα, τον Μπέο, τον Πανόπουλο και την Αλεξανδράτου...

Εικόνα red apple

Ξέχασες τον αγαπούλα!

Εικόνα dono

Σωστόςςςς

Εικόνα Mhtsaras

Καλά ε ;Είστε μαλάκες κακεντρεχείς και είρωνες !
Τώρα τα πούρα που κολλάνε ρε μαλάκα κοκκινόμηλε ; α ;
Και ο Σαβάλας κάπνεβε πούρα τι πα να είπει δάφτο ;ότι ήτονε λαμόγιο ;
Βέβαια μετά τόρικσε στο....γλυφιτζούρι και δάφτος !
Για εφτούνο, όπγοιανός από δάφτες τις καργιόλες τους μεγαλοχαρχαρίες θένε να κόπσουνε το πούρο και να κάμουν...γλεφιτζούρι εγώ , ο ίδγιος ο Μητσάρας, έχω να ντους δώκω ένα για να ντο κάμωνε και γαργάρα !
Σκατολινάτσες !!!