ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΓΚΕΤΣΕΤΣΟΓΛΟΥ



Ο χθεσινός θρίαμβος της ομάδας μας επί της United έφερε πόνο, δάκρυ και οδυρμό σε όλα τα αντιολυμπιακά ανθρωπάκια, που περιμένουν σαν τους γυμνοσάλιαγκες να βγουν μετά την πρώτη ήττα και να ρίξουν χολή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΑΡΔάκος Κετσετσόγλου. Ας δούμε τι έγραψε λοιπόν ΠΡΙΝ το χθεσινό παιχνίδι κι αυτό το ΠΡΙΝ είναι πολύ σημαντικό...
@ Εφτασε η μεγάλη μέρα για τους χιλιάδες φίλους της Μάνστεστερ στην Ελλάδα, τα εκατομμύρια επίσης φίλων των σπορ που θεωρούν κάθε ήττα του Ολυμπιακού νίκη του πολιτισμού και βέβαια για τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάντσεστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα παιχνίδι για το οποίο διαβάζουμε και ακούμε μήνες και βέβαια έχουμε διαβάσει και ακούσει και απίστευτα πράγματα που δεν απείχαν πολύ από το να παρουσιαστεί ως φαβορί για την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας τη τελευταία εικοσαετία και τρεις φορές κάτοχο του κυπέλλου Πρωταθλητριών. Μάλιστα ένας από όλους, αυτός που έγραψε τον Ρούνεϊ βελτιωμένο... Σαλπιγγίδη, έκανε την χάρη να θεωρήσει ελαφρύ φαβορί την Μάντσεστερ επειδή πουλήθηκε ο... Μήτρογλου, αλλιώς θα ήταν 50-50 οι πιθανότητες. Και είναι κι άλλα, πάρα πολλά, που θα χρειάζονταν χιλιάδες λέξεις για να αναφερθούν. Αλλά πάμε παρακάτω.
@ Ηρθε η ώρα λοιπόν να δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει όμως αυτό που ισχύει πραγματικά και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είναι πως η Μάντσεστερ είναι πάρα πολύ καλύτερη ομάδα ΣΕ ΟΛΑ από τον Ολυμπιακό παρότι παρουσιάζεται πεσμένη φέτος, απόλυτα φυσιολογικά μετά την κοσμοϊστορική αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την συνταξιοδότηση του Φέργκι. Από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Ολα; Μα φυσικά, γιατί δεν μιλάμε για Ελληνικό πρωτάθλημα ή Ελληνικό κύπελλο που ακόμη και στον τελικό του η διαιτησία διομόρφωσε το αποτέλεσμα.
@ Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί ακόμη και η Μάντσεστερ να χάσει από τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είναι καλύτερη με μια στραβοκλωτσιά στο 90. Γιατί το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσα κι αν ο διαιτητής κάνει λάθος θα είναι ανθρώπινο. Αλλά ακόμη κι αν αδικηθεί, λέμε, ο Ολυμπιακός κανείς δεν θα πει πως είναι λογικό να ευνοηθεί η ομάδα που... επενδύει 40.000.000 ευρώ για να αγοράσει έναν παίκτη που μάλιστα δεν παίζει σήμερα την ώρα που ο Ολυμπιακός πουλάει τον σέντερ φορ του και παίρνει στην θέση του δανεικούς και Παραγουανούς από το... Κατάρ. Κανείς δεν θα πει πως όσο κοστίζει ο Φαν Πέρσι κάνει όλος ο Ολυμπιακός οπότε ρίξτε λεφτά, φτιάξτε ομάδα και μετά... μιλάτε. Κανείς δεν θα πει πως μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και εμπορική αξία χιλιαπλάσια είναι καλό για το... ποδόσφαιρο να ευνοείται επειδή ο αντίπαλος Ολυμπιακός είναι απλά μια μικρομεσαία ομάδα με οπαδούς σε πολύ τοπικό επίπεδο,  χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Μάντσεστερ. Θα γίνει ένας αγώνας κανονικός και ο καλύτερος ΣΗΜΕΡΑ θα νικήσει.
@ Εδώ δεν απαγορεύεται να χάσει ή να φέρει ισοπαλία το φαβορί. Ποτέ σε μια κανονική διοργάνωση, σε μια κανονική χώρα δεν θα έδινε το ΑΕΚ - Α.Ο.Περιστερίου, που έληξε 8-1, 1.12 στον στοίχημα και το Ολυμπιακός - Πλατανιάς 1.07 με τις αντίστοιχες δυναμικότητες των ομάδων.  Για αυτό και σήμερα το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο χωρίς 1000 δωρεάν εισιτήρια από την εφημερίδα Παραπολιτικά, που πολλοί λένε πως ανήκει στον Μαρινάκη αλλά το έχει διαψεύσει σε έντονους τόνους ο εκδότης της εφημερίδας κύριος Κουρτάκης. Για αυτό θα έχει τον κόσμο που έχουν 4-5 μαζί παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Οχι μόνο επειδή η Μάντσεστερ είναι κράχτης αλλά και γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πως θα δουν ένα κανονικό παιχνίδι, πράγμα σπάνιο για αυτούς. Με έναν διαιτητή που θα σφυρίξει ότι δει και με δύο αντιπάλους που κανείς δεν θα φοβάται να... νικήσει ή να φέρει ισοπαλία με τον φόβο μην το πληρώσει ακριβά στο μέλλον.
@ Ολοι λοιπόν περιμένουμε να δούμε έναν ωραίο αγώνα. Προσωπικά θέλω να νικήσει με πάνω από 3-0 η Μάντσεστερ ή εναλλακτικά με 1-0 αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις. Αλλοι θα έχουν άλλα γούστα. Ολοι όμως θα κάτσουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Κανείς δεν ασχολείται με τίποτε άλλο. Κανείς;;; Οχι βέβαια. Χθες μια εφημερίδα του Ολυμπιακού είχε στην πρώτη σελίδα της παραμονή του αγώνα της χρονιάς για την ομάδα που υποστηρίζει αφιέρωμα στη... Θύελλα Ραφήνας και στο ότι το παιδί που έβαλε το γκολ το Σάββατο είναι... Πειραιώτης.  Ετσι παιδιά. Η... αδιαφορία σας μας σκοτώνει. Εμείς παίζουμε το Σάββατο με τον Αγιο Νικόλαο κι εσείς σήμερα με τον Φαν Πέρσι. Αλλά ο πόνος πόνος. Αντε και καλή διασκέδαση το βράδυ.

 
Όπως πάντα να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
Εφτασε η μεγάλη μέρα για τους χιλιάδες φίλους της Μάνστεστερ στην Ελλάδα, τα εκατομμύρια επίσης φίλων των σπορ που θεωρούν κάθε ήττα του Ολυμπιακού νίκη του πολιτισμού
Νίκησε ρε φίλε εχθές ο πολιτισμός, νίκησε η καλύτερη ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι, ναι ή όχι? Για να δούμε θα γράψεις καμιά κωλοτούμπα σήμερα? Διαβάζω το εξώφυλλο στην Ψώρα, δεν βλέπω τίποτα για το χθεσινό θρίαμβο του πρωταθλητή Ελλάδας απέναντι στον πρωταθλητή Αγγλίας. Τυχαίο μάλλον...

Γιατί, δεν σας αρέσει ο ΄΄πολιτισμός΄΄ που ευαγγελίζεστε μόλις μαμάει ο Θρύλος? Αυτό κι αν είναι εμπάθεια και πίκρα από το χθεσινό παιχνίδι από ΑΡΔάκια οπαδούς ομάδας ΄Γ Εθνικής.
Ενα παιχνίδι για το οποίο διαβάζουμε και ακούμε μήνες και βέβαια έχουμε διαβάσει και ακούσει και απίστευτα πράγματα που δεν απείχαν πολύ από το να παρουσιαστεί ως φαβορί για την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας τη τελευταία εικοσαετία και τρεις φορές κάτοχο του κυπέλλου Πρωταθλητριών. Μάλιστα ένας από όλους, αυτός που έγραψε τον Ρούνεϊ βελτιωμένο... Σαλπιγγίδη, έκανε την χάρη να θεωρήσει ελαφρύ φαβορί την Μάντσεστερ επειδή πουλήθηκε ο... Μήτρογλου, αλλιώς θα ήταν 50-50 οι πιθανότητες. Και είναι κι άλλα, πάρα πολλά, που θα χρειάζονταν χιλιάδες λέξεις για να αναφερθούν.
Σε αυτό ο ΑΡΔάκος δεν έχει άδικο, αλλά δεν μας είπε ποιός καλλιέργησε αυτή την ευφορία στις τάξεις κάποιων φιλάθλων του Ολυμπιακού? Μήπως τα ΑΡΔάκια σαν και του λόγου σου? Ποιός μας έλεγε για κωλοφαρδία στην κλήρωση και ακόμα περισσότερες τέτοιες άμπαλες τοποθετήσεις? Δεν έχει γενικότερα άδικο, αλλά η τοποθέτηση του επιχειρήματος δείχνει την πρόθεσή του για σπίλωση του Ολυμπιακού.
Ηρθε η ώρα λοιπόν να δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει όμως αυτό που ισχύει πραγματικά και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είναι πως η Μάντσεστερ είναι πάρα πολύ καλύτερη ομάδα ΣΕ ΟΛΑ από τον Ολυμπιακό παρότι παρουσιάζεται πεσμένη φέτος, απόλυτα φυσιολογικά μετά την κοσμοϊστορική αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την συνταξιοδότηση του Φέργκι
Φυσικά και είδαμε όλοι εχθές ποιός ήταν ο καλύτερος στο χθεσινό παιχνίδι (καμία γενίκευση και γενικότερη σύγκριση μεταξύ των ομάδων φυσικά). Καμιά απορία Κε Κετσετσόγλου μου? Κανένα άρθρο αποθέωσης για τους βιαστές της ομάδας σου με τα κόκκινα? Η τεράστια Μάντσεστερ στο γήπεδο που η ομαδούλα σου έφαγε τιμητικά 6 γκολ, έχασε από τον πρωταθλητή Ελλάδας με καθαρό σκορ 2-0 με έναν διαιτητή που το στραγάλι σαφώς και το έδωσε στο μεγάλο όνομα κι όχι στον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Ολα; Μα φυσικά, γιατί δεν μιλάμε για Ελληνικό πρωτάθλημα ή Ελληνικό κύπελλο που ακόμη και στον τελικό του η διαιτησία διομόρφωσε το αποτέλεσμα.
Όχι ΑΡΔάκο μην μου το αλλάζεις τώρα και κωλοτουμπιάζεις. Είπαμε ήττα του Ολυμπιακού = νίκη του πολιτισμού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν γίνεται να κερδίζει ο Ολυμπιακός καλύτερες θεωρητικά ομάδες από αυτόν, εκτός κι αν υπάρχει δάκτυλος διαιτητικός ή μόνο τύχη. Τι υπήρχε εχθές? Ο Ολυμπιακός έχει φέτος σε 7 αγώνες CL 2 ήττες, 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Παρί (δις). Αλήθεια αυτό από μόνο του δεν καταρρίπτει πανηγυρικά τον ισχυρισμό σου περί διαιτησίας? Τα αποτελέσματά μας είναι εφάμιλλα φέτος της Μπαρτσελόνα, αλλά και στην uefa προφανώς υπάρχει η παράγκα του Μαρινάκη? Για το τον τελικό του κυπέλου είσαι απλά επικίνδυνος με αυτά που γράφεις και συνέχισε να λες γενικότητες και μαλακίες μπας και πουλήσεις καμιά εφημερίδα ή έχεις στο νέο σου σάιτ κανα κλικ παραπάνω. Αλλά βέβαια όταν ο μεγαλοαρδάκος και μέντορας σου Χελάκης μιλούσε για ντροπές σε πεντακάθαρες φάσεις πέναλτι, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι ακολουθείς τα βήματά του, αυτό όμως εγώ το θεωρώ κακό, εσύ?
Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί ακόμη και η Μάντσεστερ να χάσει από τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είναι καλύτερη με μια στραβοκλωτσιά στο 90.
Το γεγονός ότι δεν έχασε καθόλου έτσι πως το εξηγείς? το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πεντακάθαρα και στα ίσα, πως το εξηγείς και κυρίως πως το συνδέεις με το άρθρο σου? Δεν καταρίπτει άλλο ένα κομμάτι των γραπτών σου ο χθεσινός αγώνας? Το πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής συνεχίζεται...
Γιατί το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσα κι αν ο διαιτητής κάνει λάθος θα είναι ανθρώπινο. Αλλά ακόμη κι αν αδικηθεί, λέμε, ο Ολυμπιακός κανείς δεν θα πει πως είναι λογικό να ευνοηθεί η ομάδα που... επενδύει 40.000.000 ευρώ για να αγοράσει έναν παίκτη που μάλιστα δεν παίζει σήμερα την ώρα που ο Ολυμπιακός πουλάει τον σέντερ φορ του και παίρνει στην θέση του δανεικούς και Παραγουανούς από το... Κατάρ.
Μάλιστα είναι λογικό να πάρει σφύριγμα η Μάντσεστερ των εκατοντάδεων εκ ευρώ, αλλά δεν είναι λογικό να πάρει ο Ολυμπιακός των 5πλάσιων ισολογισμών από τον επόμενο στην κατάταξη στο Ελληνικό πρωτάθλημα και των 20πλάσιων από την ομάδα σου? Αλήθεια για την αγορά του Πέρεζ δεν μας είπες τίποτα. Τζάμπα τον απέκτησε? Είναι καλός πάικτης ή όχι? Για την απόκτηση Ρομπέρτο δαπανήσαμε σχεδόν 2-3 φετινούς τζίρους σας. Γιατί δεν το αναφέρεις γυμνοσάλιαγκα ΑΡΔάκο? Βολευτείτε εκεί στα Σπάτα με παίκτες όπως ο Μάνταλος (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και σας περιμένουμε να έρθετε. Με αγωνία...
Κανείς δεν θα πει πως μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και εμπορική αξία χιλιαπλάσια είναι καλό για το... ποδόσφαιρο να ευνοείται επειδή ο αντίπαλος Ολυμπιακός είναι απλά μια μικρομεσαία ομάδα με οπαδούς σε πολύ τοπικό επίπεδο,  χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Μάντσεστερ
Σωστά αρκεί αυτός που ευνοείται να μην είναι ο Ολυμπαικός. Αν δεν ευνοείται ο Ολυμπαικός, πραγματικά ή στην φαντασία μας, τότε αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν αυτό δεν λέγεται ΚΟΜΠΛΕΞ τι ακριβώς λέγεται? Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία 2014, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Επειδή είσαι και ανιστόρητος, προφανέστατα δεν μπορεί να συγκριθεί ο αριθμός των οπαδών της United (κάποιοι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ σαν κι εσένα άλλωστε όπως θα δούμε παρακάτω), αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος είναι τοπικού οπαδικού χαρακτήρα. Αυτά τα λένε ΜΟΝΟ εγκάθετες πληρωμένες δημοσιογραφικές πένες ή άσχετοι. Τι ακριβώς είσαι εσύ? Εγώ λέω επικίνδυνος.
Εδώ δεν απαγορεύεται να χάσει ή να φέρει ισοπαλία το φαβορί. Ποτέ σε μια κανονική διοργάνωση, σε μια κανονική χώρα δεν θα έδινε το ΑΕΚ - Α.Ο.Περιστερίου, που έληξε 8-1, 1.12 στον στοίχημα και το Ολυμπιακός - Πλατανιάς 1.07 με τις αντίστοιχες δυναμικότητες των ομάδων
Άρα και το παιχνίδι της κούλας με το Περιστέρι ήταν κατά τα γραφόμενα σου στα πλαίσια ενός στημένου πρωταθλήματος? Που ακριβώς διαφωνείς με τους δύο στοιχιματισμούς? Στην απόδοση? Γιατί αν ρίχνεις λάσπη στον Ολυμπιακό, τότε κάποια στιγμή η λάσπη θα σου γυρίσει στην μούρη. Επίσης υπάρχετε στο κουπόνι του στοιχήματος κυρίως ελέω του κουροπαλάτη (μάλλον) ιδιοκτήτη σας και όλων των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ που προηγήθηκαν για να πέσετε τελικά στην ΄Γ Εθνική.
Οχι μόνο επειδή η Μάντσεστερ είναι κράχτης αλλά και γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πως θα δουν ένα κανονικό παιχνίδι, πράγμα σπάνιο για αυτούς. Με έναν διαιτητή που θα σφυρίξει ότι δει και με δύο αντιπάλους που κανείς δεν θα φοβάται να... νικήσει ή να φέρει ισοπαλία με τον φόβο μην το πληρώσει ακριβά στο μέλλον
Εεε για αν το λες εσύ ΑΡΔάκο έτσι θα είναι. Εξήγησέ μας όμως γιατί είχαμε sold out σε κάθε σοβαρό μη Ευρωπαϊκό παιχνίδι φέτος, με τον μπάοκ ή με τον ζέλα την Κυριακή? Γιατί άραγε? Πριν γράψεις για την ομάδα μου θα πρέπει να ενημερώνεσαι, αλλιώς ξεφτιλίζεσαι (αν υπάρχει αυτό μέσα σου βεβαίως). Μιλάς για τον Ολυμπιακό ότι δεν πάμε στο γήπεδο γιατί δεν γουστάρουμε αυτό που βλέπουμε. Στην χειρότερη περίοδο οικονομικής κρίσης για την χώρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί  να είναι πρώτος στα εισιτήρια στην superleague και φυσικά έχει πολύ νούμερα ακόμα και από την ομάδα σου, που τα διαρκείας τα δώσατε πρακτικά δωρεάν. Κοίτα λίγο εδώ για να μαθαίνεις γκεμπελίσκο της δεκάρας. Δεν γίνεται να μην τα ξέρεις αυτά προπαγανδιστή της πένας και του αφεντικού σου, τίγρη των φρίσκις. Γιατί δεν απαντάς γιατί οι εκλεκτοί οπαδοί της δικής σου ομάδας δεν πάνε στο γήπεδο μετά και το πολλοστό χάρισμα χρεών που σας έκαναν? Γιατί άραγε? Κάτι δεν σας αρέσει?
Προσωπικά θέλω να νικήσει με πάνω από 3-0 η Μάντσεστερ ή εναλλακτικά με 1-0 αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις. Άλλοι θα έχουν άλλα γούστα.
Καλά τα γούστα σου αγόρι μου είναι περίεργα. Θα μπορούσε να πει ο κάθε αναγνώστης του άρθρου σου ότι στο χθεσινό αγώνα πήρες τα δύο μας και έμεινε κάτι απ’ έξω μέχρι την τριάρα που ήθελες...
Εμείς παίζουμε το Σάββατο με τον Αγιο Νικόλαο κι εσείς σήμερα με τον Φαν Πέρσι. Αλλά ο πόνος πόνος. Αντε και καλή διασκέδαση το βράδυ.
Είσαι αστείος, κωμικός και διασκεδαστής. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Πάντως έχεις και σε κάτι δίκιο ο πόνος πόνος. Συνέχισε στα μαγευτικά σαλώνια της ΄Γ Εθνικής που σε κατάντησαν ΟΛΟΙ οι διοικούντες σου αλλά και όλα τα ΑΡΔάκια που ασχολούνται και σιγόνταραν όλους αυτούς που διοικούσαν και μόλις και ΑΝ ανέβεις superleague θα τα ξαναπούμε. Για τα άλλα που λες δεν παρακολουθώ παιχνίδια και το πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής, άρα δεν έχω άποψη για το πόσο θα διασκεδάσετε το σ/κ. Εγώ πάντως τρελοδιασκέδασα εχθές, εσύ μάλλον τον ήπιες...
Θα απαντάμε σε κάθε κακόβουλο και προπαγανδιστικό κατά του Θρύλου μας δημοσίευμα ή αρθρογραφία που πέφτει στην αντίληψή μας. Για τον λόγο ότι ο εν λόγω ΑΡΔάκος είναι γνωστός γκεμπελίσκος και αντιολυμπιακός, απλά τον κατατάσουμε στην κατηγορία Κόλλλκας και δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Και τις τριχες μεσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Εικόνα red apple

Kλαίω από τα γέλια για τις τρομερές απαντήσεις σου!

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΙ ΤΑ @@ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...

Εικόνα Count Cagliostro

Απλά απολαυστικός! Μη σταματάς και αν μπορείς να τα στέλνεις με email και στους ΑΡΔ που τα γράφουν!!!

Εικόνα TROUMPAS

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χθες έφαγε τα δύο στον κώλο και το τρίτο το μακρύτερο το άφησε απ' έξω για να γλείφει. Είπαμε, γούστα είναι αυτά.

Εικόνα Vas

Μια διόρθωση. Η κούλα δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής. Είναι ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μην τα μπλέκουμε