ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - MANCHESTER UNITED 0


Tags: -

Εχθές είχαμε στον ναό το πρώτο από τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Man United για την φάση των 16 του CL. Εχθές είχαμε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά μια αναμέτρηση, έναν θρίαμβο που μας ανέβασε σκαλοπάτι στην Ευρώπη, μας ανέβασε σαν ποδοσφαιρική οντότητα σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο. Τα δεδομένα του παιχνιδιού τα είχαμε δώσει εχθές και ευτυχώς η ομαδάρα του Μίτσελ κονιορτοποίησε κάθε έννοια προγνωστικού και υπεροχής της αντιπάλου.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο προπονηταράς μας Μίτσελ ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα. Ο Ρομπέρτο στο τέρμα, ο Σαλίνο, ο Μανωλάς, ο Μαρκάνο και ο Χολέβας στην άμυνα. Μπροστά από αυτούς ο Εντιγκά με τον Μανιάτη και μπροστά τους ο Τσόρι. Στα άκρα της επίθεσης ο Κάμπελ και ο Πέρεζ, με τον Ολαϊτάν να παίζει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε όπως αναμένονταν. Η πίεση της κερκίδας έκανε το Ολυμπιακό να πιέζει τρελά, να κερδίζει σχεδόν όλες τις μπάλες που διεκδίκησε κυρίως στον χώρο του κέντρου και να βγάζει μια εικόνα ομάδας που απαιτεί κάποια πράγματα από την μεγάλη της αντίπαλο. Με το πέρασμα του χρόνου και προφανώς γιατί η πίεση της ομάδας έπρεπε να καταλαγιάσει (οικονομία και διαχείριση δυνάμεων) η United ανέβασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να μπορεί να γίνει απειλητική για την εστία του Ρομπέρτο. Αντίθετα ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν κινδύνευσε, αλλά θα μπορούσε στο 8΄ να σκοράρει όταν ο Τσόρι μετά από ένα σλάλομ που σίγουρα θα ζήλεψε και ο Ρούνει, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ φάτσα με τον Ντε Χέα που επιχείρησε, το έκοψε με τάκλιν καμικάζι ο Βίντιτς.Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, η ομάδα με τα κόκκινα (η United φορούσε μπλε εχθές) ήταν αυτή που έψαχνε και δικαιούται κάτι καλύτερο από το ισόπαλο μέχρι τότε αποτέλεσμα. Αυτό άλλαξε άρδην όταν η ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ και το γήπεδο πήρε φωτιά. Ήταν το 38΄ όταν μετά από ωραία συνεργασία 4 παικτών η μπάλα έφτασε στον Μανιάτη έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και ο Τσόρι με τακουνάκι (!!!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Άγγλων, βάζοντας το νερό του παιχνιδιού σε ένα αυλάκι.
Στην επανάληψη είχαμε ένα ελαφρά διαφοροποιημένο σκηνικό. Ο Μίτσελ, προφανώς, έδωσε εντολή να παίξουμε ακόμα πιο έξυπνα τον αντίπαλο, δίνοντας του περισσότερο χώρο στο χορτάρι, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την περιοχή μας, αλλά χτυπώντας τον στις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια στο 55΄ έγινε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Κάμπελ. Κάπου εκεί το παιχνίδι άλλαξε τόσο για εμάς, τόσο για την ομάδα του Μόγιες. Πλέον για εμάς το 2-0 ήταν ένα εξαιρετικό σκορ, για τους Άγγλους ήταν ένα σκορ που ανατρέπεται μεν, πολύ δύσκολα δε. Ανέβασαν στροφές, πίεσαν περισσότερο, αλλά όχι καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται  τεράστια κενά στην αμυντική λειτουργία και σε ένα από αυτά ο Ολαϊτάν λίγο έλειψε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με ένα εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο έξω στο 67΄.  Την ίδια στιγμή άρχισαν και η προπονητικές κινήσεις από τον πάγκο με την είσοδο του Φουστέρ στην θέση του Κάμπελ. Στο 76΄ ο Μασάντο πήρε την θέση του Τσόρι . Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού επιτρέψαμε στην United να κάνει μία ευκαιρία (με υποψία οφ σάιντ) στο 82΄ με τον Φαν Πέρσι αλλά αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που απειλήθηκε η εστία μας εχθές. Για την ιστορία ο Ολυμπιακός έκλεισε τις αλλαγές του στο 86΄ όταν ο Βαλντέζ πήρε την θέση του Πέρεζ. Κάπως έτσι ένας έξοχος Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική – εμφατική νίκη απέναντι σε μια ομάδα θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
 
Ατομική κριτική παικτών.
Συγγνώμη αλλά για το χθεσινό παιχνίδι δεν θα κάνω ξεχωριστή κριτική για τους παίκτες, γιατί πραγματικά στα μάτια μου δεν υπάρχει ούτε ένας που να υστέρησε σε απόδοση.
Είδαμε για παράδειγμα παίκτες σαν τον Μανιάτη να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Είδαμε παίκτες σαν τον Μανωλά να εξαφανίζουν παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι και να είναι αμυντικά αλάνθαστοι σε ολόκληρο το 90λεπτο. Είδαμε τον παικταρά Τσόρι να δείχνει στο χορτάρι γιατί ο Μίτσελ επέμενε στην απόκτησή του. Αδικώ τους υπόλοιπους αν δεν τους αναφέρω, οπότε σταματώ εδώ. Ήταν όλοι υπέροχοι και για να περάσουμε στην επόμενη φάση χρειαζόμαστε άλλο ένα τέτοιο 90λεπτο στην Αγγλία. Χίλα μπράβο στα παιδιά που μας έκαναν για ακόμα μια φορά ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Αν μπόρεσα να διακρίνω και τι έγραφαν σε ένα πανό που ανέβασαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τότε ναι, θα ήταν πολύ περήφανα και τα αδικοχαμένα αδέλφια μας.

Κριτική προπονητή
Σχεδόν τέλειο στήσιμο ομάδας, όπως πάντα εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον πάγκο στην διάρκεια του παιχνιδιού, φανταστικό διάβασμα και κατασκοπεία του αντιπάλου πριν το παιχνίδι, αλλαγές σωστές και καίριες. Όλα αυτά τα ξέραμε, αυτό που επιβεβαιώσαμε εχθές είναι ότι για ακόμα μια φορά έδειξε ότι ξέρει που έχει έρθει. Προφανώς ήταν χαρούμενος, προφανώς ήταν πανευτυχής μετά την νίκη, αλλά με το που τελείωσε το παιχνίδι, τα κεφάλια μπήκαν μέσα εν΄ όψει του Κυριακάτικου πάρτι με τον λαγό.
Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ότι οι ίδιοι οι παίκτες δεν άρχιζαν τα όλε – όλε μετά την μεγαλειώδη νίκη, αλλά πήγαν ταπεινά στα αποδυτήρια. Περισσότερο από την μεγάλη ποδοσφαιρική τεχνική και αξία, προσωπικά βάζω την ποδοσφαιρική νοοτροπία και τον επαγγελματισμό των παικτών. Αυτό δείχνει ακριβώς και την προσφορά του Μίτσελ στην ομάδα, πλην όλων των άλλων.
Εχθές έγιναν πολλά πράγματα που χρήζουν αναφοράς.
  • Η αντίπαλος μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Ευρώπη φέτος.
  • Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις ομάδας που μπορεί να σε νικήσει με το βάρος της φανέλας της, όπως εξάλλου έτσι κυρίως νικούσε κάθε Ελληνική ομάδα μέχρι σήμερα. Αυτό όχι μόνο δεν έγινε εχθές, αλλά την ΄΄βαριά΄΄ φανέλα υπήρχαν στιγμές που νόμιζες ότι την είχε ο Θρύλος  
  • Είναι από τις πολύ λίγες φορές που χάνει με δύο γκολ διαφορά
  • Η χθεσινή μας αρχική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή με την Παρί στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων της φετινής διοργάνωσης είχαμε οκτώ (8) διαφορετικούς παίκτες. Μόνο οι Τσόρι, Ρομπέρτο και Μανιάτης (αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ).
  • Η ομάδα εμφανίστηκε με εξαιρετική φρεσκάδα, προϊόν της εκπληκτικής διαχείρισης του χρόνου που κάνει ο προπονητής.
  • Η ομάδα εχθές αγωνίστηκε με τον 3ο επιθετικό της στην διάρκεια της χρονιάς (Ολαϊτάν), στόπερ και εξτρέμ που ήρθαν τον Ιανουάριο (Μαρκάνο και Πέρεζ), αμυντικό χαφ που δεν είχε ιδιαίτερα πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα αλλά εχθές ήταν καταπληκτικός (Εντιγκά). ΑΝ προσθέσεις σε όλα αυτά ότι η ομοιογένεια της ομάδας όχι μόνο δεν χάλασε, αλλά δείχνει να είναι καλύτερη σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της σε σχέση με το προηγούμενο, τότε θα πρέπει να παραδεχθούν ακόμα και οι τυφλοί ότι γίνεται εκπληκτική δουλειά στον Ρέντη. Τώρα το τι έλεγαν κάποιοι για τον προπονητή μας και τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, αυτό είναι άλλο θέμα και θα το πιάσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά και κάνουμε απολογισμό.
Κλείνοντας θα ήθελα να μας προσγειώσω λιγουλάκι. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα κι αυτό προς τιμήν τους το λένε και ο πρόεδρος και προπονητής και οι παίκτες. Εκεί μέσα σε αυτό το σκατογήπεδο ο αντίπαλος αντιμετωπίζει μια μόνιμη κατηφόρα εις βάρος του. Η United δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του CL, αλλά δεν παύει να είναι (προσωπική μου άποψη φυσικά) το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στους 8. Απλά με το χθεσινό αποτέλεσμα, αν κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση και στην Αγγλία και με το δεδομένο ότι η United θα είναι πολύ καλύτερη εκεί, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κι εμείς βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Αρκεί επαναλαμβάνω να παίξουμε κι εμείς όπως εχθές, σε αυτό το επίπεδο απόδοσης, ατομικής και ομαδικής.
Νίκες σαν τις χθεσινές φτιάχνουν Ευρωπαϊκό όνομα. Αν έρθουν όμως προκρίσεις συνοδευόμενες με τέτοιες νίκες, τότε αρχίζεις και  βαραίνεις την φανέλα σου, αρχίζεις και αποκτάς αναγνωρισιμότητα σε ομάδες που ναι μεν σε γνωρίζουν, αλλά μπορεί να μην σε υπολογίζουν αρκετά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Για το κυνήγι του λαγού θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες αναλυτικά

Σχόλια

Εικόνα red apple

Μπράβο συγπροσφυγάκο μου!

Εικόνα yiage

Μαγκες ακουστε να δειτε. Το παιχνιδι με τους λαγους εχει ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ κατα πολυ μετα το χθεσινοβραδυνο γαμησι και τους αλλεπαλληλους οργασμους με την Μαντσεστερ. Ιδιαιτερα με την μεταροπη της σε Χαμστερ-στερ.

Εχουμε και λεμε.. Το ντερμπυ εχει γινει ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ για τους ευνοητους λογους που δημιουργηθηκαν μετα απο αυτο το αποτελεσμα νικης επι ομαδας-θηριου συνοδευομενο και απο την Θρυλικη αποδοση μας.

Σκεφτειτε να ειχαμε αγωνα την Κυριακη με τον Πλατανια η την Βεροια. Ποιος απο τους παιχτες μας θα εδειχνε την αναλογη προσηλωση στον αγωνα αυτο. Θα κερδιζαμε σχεδον σιγουρα αλλα μαλλον με βαριεστημαρα στο παιχνιδι μας.

Ετσι και τωρα με αυτην την ομαδα(?) του αλασκουζου η οποια δεν ειναι καλυτερη του Πλατανια ουτε και της Βεροιας φοβαμαι πως στα ματια των παιχτων μας θα υπαρξει μια αλαζονεια και σιγουρια η οποια παρολα αυτα δεν θα ειναι αρκετη να μας εμποδισει στην κατακτηση της νικης.

ΕΔΩ ειναι ΟΛΗ η ουσια σε αυτο που θελω να επισημανω. Οτι μονο μια νικη με σκορ 1,2 η 3-0 θα "μεγαλωσει" το μεγεθος του ποα αφου θα θυμιζει σκορ με αυτο της Μαντσεστερ οποτε και η προπαγανδα τους θα θεωρηθει εκτος απο δικαιολογημενη και ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ και η συνεχιση της ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ να υπενθυμισουμε σε παιχτες,προπονητη και διοικηση (ειμαι σιγουρος οτι οτι σε εναν βαθμο θυμουνται)
την καθημερινη ΛΑΣΠΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ απο ολες τις αλλες ομαδες καφενεια ποα/μπουγατσα/κουλα κ.α. την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που προσπαθουν και καποιες φορες καταφερνουν να αμαυρωσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τα κατορθωματα του και τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ οι παιχταραδες μας σε καθε λεπτο οταν θα παιζουν με τους λαγους να θυμουνται την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ των κεκτημενων τους και της ανωτεροτητας τους απο τα βαζελοκαναλια/τζαβελομπουγατσοκριματα/τουρκοΚουλες και τις υπολοιπες κουγιοβελοκαυμενακηδες.

ΠΡΕΠΕΙ σε καθε 5λεπτο και ενα γκολ.

Και να ειναι σιγουροι οτι μετα απο αυτο δεν θα ξαναβγαλουν γλωσσα.
Γιατι φανηκε οτι ενα "φτωχο" 4-0 στις μπουγατσες δεν ηταν αρκετο να μαζευτουν οι βρωμογλωσσαρες των ιβανιδων των κολκων και τζαβελλοπιπων.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ.

ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

υγ. Το χρωστανε σε εμας τους απλους οπαδους που προσπαθουμε να αντιπαρελουμε του αντι-Ολυμπιακου μενους και οχετου.

υγ. Αυτη την Κυριακη πρεπει να γραφτει αλλη μια ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΤΕΛΟΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Έστω ότι την Κυριακή κατεβαίνεις με Ρομπέρτο-Παπάζογλου-Μπονγκ-Αβραάμ-Μαρκάνο-Σάμαρη-Μασάντο-Ιμπαγάσα-Πέρεζ-Φουστέρ-Βαλντές, δηλαδή με παίκτες που δεν έπαιξαν χθες καθόλου ή έπαιξαν ελάχιστα, πλην Πέρες-Μαρκάνο που όμως δεν έπαιξαν καθόλου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Πόσα τρώει ο βάζελος από τους καλοπροπονημένους αυτούς παίκτες, που θα σκυλιάσουν να πείσουν το Μίτσελ να τους βάλει στο Ολντ Τράφφορντ; Εγώ πιστεύω εύκολα ένα 4-0.

Εικόνα yiage

Ακομα μια φορα και μετα την 4αρα συνεχιζει ο Ιβαν ο Μεγαλοτρυπας

http://www.sport-fm.gr/article/paok-kaluptoun-to-gumno-basilia-tous/752872

Λοιπον αυτο ειναι οτι πρεπει για απαντησεις την Κυριακη με τους λαγους και να τους βουλωσουν τα στοματα εκτος απο τις κ@@@@τρυπες .

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Μονο ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ κατι θα καταφερει.

Θεε μου σε παρακαλω και μη κανεις παρεακι με τον Μορφεα. Ασε να εχουμε φυσικη των πραγματων ροη αυτην την φορα. Ασε να ερθει το σκορ που δειχνει το χασμα με το κωλοσωματειο.

(Δεν μπορω αλλο τα νευρα μου)

Εικόνα yiage

Κι εγω ετσι πιστευω Σαββα. Αλλα επισης φοβαμαι οτι οι λαγοι βλεποντας τον επερχομενο διασυρμο να κανουν το παιχνιδι ροντεο με "ηρωικες" κοκκινες καρτες, ψευτοτσαμπουκαδες κλπ να κοψουν την φορα των δικων μας.
Κατι σαν τους <Πεστε κατω-Πεστε κατω> ενα πραμα.

Οποτε οι δικοι μας πρεπει να συνεχισουν στον σκυλισιο ρυθμο ακομα και αν αυτοι μεινουν με 10 παικτες. Σε περιπτωση που αυτοι μεινουν με εννια παικτες ας φιλοτιμηθει και ενας δικος μας να βγει με μια κοκκινη καρτα για να κρατηθουν οι ισορροπιες/αλλοθι. Με την εννοια μην ληξει ο αγωνας πριν την ωρα του λογω ελλειψης των λαγοπαιχτων. Να συνεχισουμε να τους βαζουμε γκολ και μετα το 5-0 και με παιχτες οχτω εναντιον οχτω.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και τι ζητούσαμε δηλαδή τόσα χρόνια ρε παιδιά; Έναν σοβαρό προπονητή να μας αγαπάει και έναν πρόεδρο ΓΑΥΡΟ. Όλα τ' άλλα θα έρχονταν.

Εικόνα mike the red

Ελπιζω μετα τον χθεσινο θριαμβο να συσπειρωθει κι αλλος κοσμος γυρω απο αυτη την ομαδα και να την αγαπησει.Γινεται απιστευτος πολεμος απο ολους τους αλλοθρησκους εναντιον μας,με τονους λασπης και συκοφαντιες για τον προεδρο μας.Εχουμε καταλαβει τι παιζεται;Αντε μην αρχισω τους χαρακτηρισμους για μερικους που κρατανε ακομα μουτρακια για τα περσινα.Να εχει καθε ματς στο Καραισκακη 25000+ απο εδω και περα.
Αλλα και γενικα χρειαζεται πληρης συστρατευση σε ολα τ' αθληματα,μπασκετ κι ερασιτεχνη οπου παιζονται πολλες κουπες στους επομενους μηνες.Πρεπει να δειξουμε και στους τυφλους ποιος ειναι ο βασιλιας στην Ελλαδα.
Κοντα στον Ολυμπιακο μας μαγκες,σ' ενα απο τα λιγα πραγματα στην ζωη μας που ενω ειμαστε βαθια μεσα στην κριση εξακολουθει να μας δινει χαρα.

Εικόνα dono

Mike να μαζεύεται τόσος κόπσμος σταθερά στο ναό είναι δύκσολο. Η βασική αιτία (κατ΄εμέ) που πε΄φτουν τα εισιτήρια για όλες τις ομάδες στην Ευρώπη εναι η οικονομική κρίση. Η δικαιολογία του θεάματος ή της παράγκας είναι για τα παιδιά του Αλαφούζου ή τα γκεμπελίστικα του Κετσετσόγλου...
Γενικότερα ο κόσμος είανι κοντά στον ερασιτέχνη, δεν ξέρω αν είανι ποσοτικά ευχαριστημένη με την βοήθεια του απλού κόσμου μας, αλλά ότι υπάρχει βοήθεια, σίγουρα υπάρχει.

Εικόνα savvas gridlock

Tι μας λέγανε οι Άγγλοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μετά το ματς, όταν πίναμε μπύρες; ''Πρέπει να σας πληρώνουν εσάς για να βγάζετε τέτοια φωνή, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που ζήσαμε σήμερα''. Μαλάκες γαύροι, όλος ο πλανήτης συζητάει τα υπαλληλίκια σας. Κι άμα ανοίξει αυτή η πουτάνα η φωνή μέχρι την Κυριακή, εγώ τα παρατάω όλα και φεύγω ΕΠΟΠ στην Γκάτζα...

Εικόνα dono

Καλά να μην πούμε τίποτα για το γιατί θέλανε τον Ολυμπιακό για αντίπαλο... Άλλα μεγέθη, άλλα κριτήρια...

Εικόνα apostolos gaganis

Σοβαρο σχολιο dono, χωρις βαρυγδουπες εξαρσεις. Συμφωνω απολυτα με τις πολυ προσγειωμενες αποψεις σου. Και΄γω πιστευω οτι, παρα το 2 - 0, φαβορι για προκριση στους 8 εξακολουθουν να ειναι οι Αγγλοι. Θελει πολλη και αδιαλειπτη προσοχη η ρεβανς, ισχυρη αυτοπεποιθηση με γερο κοντρολαρισμα των συναισθηματων, συνεχες και σωστα κατανεμημενο τρεξιμο, μαχητικοτητα, πεισμα στις διεκδικησεις και μια...καλη δοση τυχης. Aν τελικα περασουμε, το ονομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα << βαρυνει >> σε μεγαλο βαθμο διεθνως κι΄αυτο θαχει πολλαπλο ευεργετικο αντικτυπο στην ομαδα. Ιδωμεν.