ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Εξηγήσαμε από εχθές πόσο σημαντικό είναι για τους μπουγατσόβλαχους της λαλαδούπολης το σημερινό παιχνίδι με τον αιώνιο επιβήτορα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σήμερα το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ του Βορρά μας έδωσαν μια γεύση πως έχουν στο μυαλό τους το σημερινό παιχνίδι με ένα ακόμα αντιολυμπιακό παραλήρημα.

Όπως απαντούσα σε σύγαυρο στο χθεσινό μου άρθρο θα ήμουν ικανοποιημένος αυτή την στιγμή εάν παίρναμε ένα χηνάρι με μια καλή εμφάνιση, γιατί όπως δήλωσε και ο Ισά έχουμε ένα μεγάλο στόχο μπροστά μας, το παιχνίδι ιστορικής σημασίας με την Manchester United  στην Αγγλία στον επαναληπτικό αγώνα για την πρόκριση στους 8 της φετινής διοργάνωσης του CL. Μετά από το παραπάνω πρωτοσέλιδο αλλάζω τροπάρι και οπτική για το παιχνίδι και λέω.

ΒΑΛΤΕ 10 ΓΚΟΛ – ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΛΑΓΟΙ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Μπουγατσάκια μου μην τρελαίνεστε, έρχονται και οι διπλοί αγώνες του κυπέλλου. Εκεί το ΄΄κατεστημένο΄΄ του γαύρου σας είχε δώσει την πρόκριση την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντίπαλοι, σε δύο παιχνίδια που το θυμόμαστε ακόμα. Στο πρώτο αγώνα στον ναό, το σκορ έπρεπε να είναι μια επανάληψη του φετινού αγώνα πρωταθλήματος, αλλά με ένα γκολ στα τελειώματα του παιχνιδιού μετά από τραγικό λάθος του Νικοπολίδη φύγατε με την ισοπαλία, και ο επαναληπτικός στην άδεια τουμπίτσα που τα καθίσματα (αφού κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει ψυχή μέσα στο γήπεδο λόγω τιμωρίας) τραυμάτισαν τον Μιραλάς στο πρόσωπο με αντικείμενο, σας έδωσε την πρόκριση με ένα γκολ του κοντοπούτανου.
ΥΣΤ 2. Αλήθεια η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ δεν ήταν αυτοί που έκαναν τα πάντα για να κερδίσετε την έφεση σας μετά τον αποκλεισμό ΜΕΣΑ και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στο γήπεδο από την Μέταλιστ στις αρχές της χρονιάς και να συμμετάσχετε κανονικότατα στις Ευρωπαϊκές σας υποχρεώσεις? Εσείς ντε, που δεν κάνετε ποτέ ένσταση...
 

Σχόλια

Εικόνα yiage

ΤΣΑΓΑΝΟ ειδαμε τουλαχιστον στους παιχτες μας στην πουστροβρωμια της μπουγατσας που δεν ηθελαν να παιχτει ποδοσφαιρο γιατι γνωριζουν οτι σε αυτο υστερουν κατα πολυ και θα ακολουθουσε ηττα-τουμπεκι.

Παλι καποια λαθη που μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει απο δικης μας πλευρας -ελεω Καραφλοπιπας ονοματι Κακος που αφησε τις μπουγατσες να προκαλουν και να χτυπουν- εστω κι εχοντας τον εκνευρισμο να εμποδιζει την καθαρη σκεψη.

Εχουμε αιτιες για την ηττα και οχι δικαιολογιες. Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο να χανουμε οταν ο διαιτητης επιτρεπει το "ΞΥΛΟ" με αυτη την συχνοτητα και ενταση.

Με τις ζελες χασαμε γιατι ειχαν και φαρδος και βρωμοπαιχνιδο κοβωντας τον ρυθμο, ενω στην λαγοφλωρο κερδισαμε με 0-1 δηλ. ΜΟΝΟ με ενα γκολ διαφορα αφου ο ρυθμος με τις διακοπες των φαουλ γινεται αργος και δεν ευνοει την ομαδα που ειναι καλυτερη και επιθετικη στην αναπτυξη και στους συνδυασμους της.

Στην Λισσαβωνα φαγαμε "ξυλο" και ειχε μεγαλυτερη ενταση αλλα το τελικο 1-1 ηταν μαλλον πλασματικο και θα επρεπε να ηταν 0-2.Θελω να πω οτι στο ξυλο εχει δειξει η ομαδα οτι δεν μασαει.

Σημερα τι εγινε?.Ηταν παρομοιο?.Ειναι η μπουγατσα καλυτερη ομαδα απο την Μπενφικα? ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ.

Ειχαμε σημερα ομως τετοιο συνεχες βρωμοξυλο που αν το πεις μονο αντιαθλητικο το αθωωνεις.
Αν κερδιζαμε σημερα με τετοια κωλοδιαιτησια και τετοιο ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ θα ηταν λογω τυχης και μονο.Οχι λογω διαφορας ποιοτητας.

Υπαρχουν και αλλοι λογοι για την ηττα αυτη οπως η αποδοση καποιων παιχτων μας, θα αφησω σε αλλους εδω αρθρογραφους και μη που ειναι πιο ευστοχοι και καλυτεροι στην κριση της τακτικης και οχι μονο.

Με αυτο το σχολιο θελω να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ αυτες τις ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ που ειδαμε και να μην τα ριξουμε ολα στους παιχτες και στον προπονητη.

υγ. Υπαρχει λογος που δεν εχουμε ακουσει εδω και 20μερες τον Σαββα Θεοδωριδη?. (Μου θυμισε την σιωπη του πρωταθληματος '09-'10) Φαινεται οτι χρειαζοταν τελικα να μιλησει καποιος εξω απο τα δοντια πριν του αγωνα αυτου καθως επισης και πριν του αλλου αγωνα στο Καραισκακη. Εστω ρε παιδι μου να ελεγε <<Να σφυριξει ο διαιτητης ολα οσα βλεπει χωρις εκπτωσεις>>

Εικόνα giorgos

Κατ' αρχην για να ριξουμε τεσσαρες.. εξαρες... δεκαρες κλπ πρεπει αυτο να ειναι εφικτο. Στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ομως αυτο ΔΕΝ ειναι εφικτο. Και δεν ειναι εφικτο, οχι μονο γιατι παιζουμε στην Τουμπα και ακομα και αν τους βαζαμε πανω απο τρια γκολ θα το διεκοπταν το παιχνιδι απο μονοι τους, αλλα δεν ειναι εφικτο γιατι η διαφορα μας απ τον παοκ δεν ειναι για τοσα γκολ, βαλτε και τις απουσιες που εχουμε και θα δειτε οτι αν νικησουμε σημερα εστω και με μισο μηδεν θα ειμαστε ικανοποιημενοι.
Σταματηστε λοιπον να πεφτετε διαρκως στην ιδια παγιδα των "πολλών γκολ" και των "να τους συντριψουμε". Ειτε τους βαλουμε μισο, ειτε πενηντα γκολ τιποτα δεν θα αλλαξει. Ουτε γλωσσα θα σταματησουν να βγαζουνε, ουτε κομπλεξικοι θα σταματησουν να ειναι. Ξεκολλατε λοιπον απο τις συντριβες και "Θρυλε βαλε οσο πιο πολλα γκολ μπορεις" γιατι μονο κακο κανετε στην ομαδα δημιουργωντας φρουδες πρσδοκιες.

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.
..τωρα, αν βαλεις λιγα γκολ παραπανω, θα ειναι καλα..
ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΤ Α@@@@Α ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ, ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα yiage

Γιωργο απο την αλλη ομως δεν μπορεις να ζητας και νικες με ενα γκολ. Πολυ περισσοτερο οταν βλεπεις να υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα ποιοτητας οπως αντικειμενικα υπαρχει και ειναι πολυ ευδιακριτη φετος μεταξυ Ολυμπιακου και δευτεροτριτοπεμπτων.

Πλεον στο Κυπελλο θα δωθουν οι απαντησεις και τα ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ στους μπουγατσολαγους.

Οι παιχτες μας ειδαν και εχουν γνωση πλεον στο πως τους αντιμετωπιζουν οι αντιπαλοι τους.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΕΛΕΨΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΑΜΠΛ ΜΑΖΙ.

Εικόνα dono

Σύγαυρε προφανώς έγραψα τι ήθελα από το παιχνίδι γιατί προφανώς συμφωνούμε για τα υπόλοιπα. Άλλωστε αν κοιτάξεις τι γράφω πριν το παιχνίδι με τον λαγό αλλά και εχθές για το σημερινό παιχνίδι θα καταλάβεις και θα διαπιστώσεις αυτά που σου γράφω. Δεν μπορώ ούτε και θέλω να διαμορφώσω την άποψη κανενός, γράφω πάντα την προσωπική μου άποψη. Αν συμφωνείς ή όχι με αυτήν είναι προφανώς η άποψή σου και όπως βλέπεις την συζητάμε

Εικόνα yiage

Η 4αρα δεν ηταν αρκετη για να βγαλουν τον σκασμο αλλα σημερα ΠΡΕΠΕΙ την φανε μεχρι τις αμυγδαλες παλι και με πουστροΚακο αρχηγο(δεν ειδα την μπουνια της μις γκαρσια στον Ντιογο) για να θυμουνται και να σεβονται
τον ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ!

Εικόνα dono

Εεεετσι!!!!

Εικόνα yiage

Τελικα Dono ειχαμε παλι τον πουστροΚακο να μην βλεπει μπουνια της μις Εσμεραλδα αυτη τη φορα.