ΣΥΝΕΦΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ



Τα μάθατε σύγαυροι? Σύνεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Αγιά Σοφιά... Ο μεγαλοεπενδυτής, ο άρχοντας των φρίσκις έχει θέματα.
Ξαφνικά ο Οικονομόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της κούλας, που έβαλε ο ντεμάκος στην δικαστική διαμάχη που έχουν με τον Άγιο Μάκη (ένας είναι αυτός), έκανε το ΄΄αδιανόητο΄΄ για όλους αυτούς που κόπτωνται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπλόκαρε λέει την εκκαθάριση της παε για να προλάβει πρώτα να εκδικαστεί η υπόθεση του Ψωμιάδη. Αναλυτικά διαβάζουμε
Ενόχληση και οργή επικρατούν στις τάξεις Ένωση από συγκεκριμένους χειρισμούς του Οικονόμοπουλου μετά και τη χθεσινή εξέλιξη με τη δικαστική απόφαση για προσωρινή φραγή στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ, προκειμένου να μείνει σε λειτουργία μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη Ψωμιάδη.
Η κύρια υπόθεση θα δικαστεί στις 28 Μαρτίου και αν ο Οικονομόπουλος βγει νικητής, τούτο θα σημαίνει ότι θα κρατά σε ομηρία την ΑΕΚ και την αναγέννησή της, καθώς η υπερχρεωμένη εταιρεία που υπήρχε πριν αναλάβει τα ηνία της αντεπίθεσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα εξακολουθεί να υφίσταται! Μαζί με τα χρέη και τις αμαρτίες της που θα καθιστούν την Ένωση ανύπαρκτη και θα τινάξουν στον αέρα όλες τις προσπάθειες για να καταστεί εκ νέου μία ισχυρΉ ποδοσφαιρική δύναμη.
Στην ΑΕΚ επικρατεί εκνευρισμός από ενοχλητικές κινήσεις και δηλώσεις στις οποίες έχει προβεί ο Οικονόμοπουλος προκειμένου να διατηρήσει την υπόθεση ζωντανή για να διεκδικήσει την αμοιβή του. Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, αν θα γίνει αυτό που ζητεί η Ένωση, δηλαδή η εκχώρηση του όποιου χρέους αναγνωριστεί μέσω της διαδικασίας της δίκης Ψωμιάδη στο Δημόσιο, εκείνος δεν θα έχει πλέον κάτι να διεκδικήσει για τον εαυτό του αφού θα έχει πάψει να λειτουργεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ η οποία δεν θα υφίσταται.
Ανησυχία επικρατεί και στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ καθώς με αυτήν την εξέλιξη, μπορεί να τιναχτεί στον αέρα αυτό που οι περισσότερο ονειρεύονται: Μία υγιής ομάδα, με το δικό της γήπεδο, απεγκλωβισμένη από χρέη που φόρτωσαν στις πλάτες της απατεώνες και ανίκανες διοικήσεις. 

 
Δηλαδή ο ΑΡΔάκος Αρναούτογλου κλαίει γιατί υπάρχει μια περίπτωση η κούλα να πληρώσει κάποια από αυτά που χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο, γιατί θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσα χρήματα (αν φυσικά) πάρει από τον Μάκαρο, αυτά θα πάνε σε αποπληρωμή του χρέους της προς το Ελληνικό δημόσιο. Κατά τα άλλα όλοι κατηγορούν τον γαύρο για την δική του ρύθμιση χρεών. Σκουλήκια συρθείτε κι άλλο είναι απολαυστικό το ξεγύμνωμά σας, γυμνοσάλιαγκες.
Καλά ρε ΑΡΔάκο με έχεις μπερδέψει εσύ και όλοι οι υπόλοιποι ρεπόρτερς της κούλας που από το πολύ σλουρπ στον τιγρούλη δεν έχετε πια σάλιο και μυαλό. Τελικά τα ερωτήματα που έχω κάνει εδώ και κάνα χρόνο παραμένουν και κανείς δεν μπορεί να μου τα απαντήσει.
Από που κι ως που η κούλα έχει πτωχεύσει? Το μοναδικό πράγμα που έχει γίνει είναι να αποφασίσει η Γενική Συνέλευσή της ότι θέλει να πτωχεύσει, αλλά αλλίμονο εάν οι ανώνυμες εταιρίες πτώχευαν κατ’ αυτό τον τρόπο. Τίτοτα απολύτως δεν έχει γίνει σε αυτό το θέμα, αλλά άπαντες στην κουλίτσα δουλεύουν και προγραμματίζουν το μέλλον της σαν μια εταιρία απαλλαγμένη χρεών. Αυτή την στιγμή η κούλα χρωστάει όλα τα χρέη της γιατί ακόμα δεν έχει γίνει καμία ρύθμιση, καμία διαγραφή, κανένας διακανονισμός.
Πως αγωνίζεται αυτή η ομάδα στην ΄Γ Εθνική, με ποιά λογική αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, μια εντελώς επαγγελματική ομάδα, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της αίτησης της για πτώχευση και έως την οριστική και τελική απόφαση των δικαστηρίων.
ΑΝ, που δεν το πιστεύω τελικά, δεν σβηστούν τα χρέη της κουλίτσας, ο τιγρούλης θα συνεχίσει να επιθυμεί την εμπλοκή του στα κοινά της ομάδας του? Μέχρι τώρα δεν έχει βάλει δεκάρα τσακιστή και το άμεσο πλάνο του είναι ότι μάλλον δεν θα βάλει και σοβαρά λεφτά. Ακόμα και το γήπεδο θα το κάνει παρέα με τον Σγουρό και την συμδρομή του κόσμου της κούλας. Γιατί δεν μπήκε στην ομάδα να την σώσει και την άφησε να αγωνίζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ΄Γ Εθνική. Τυχαίο?
Το τραγικό που ειπώθηκε εχθές στην δίκη της κούλας με τον Μάκαρο το ακούσατε?
Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης συνεχίζοντας την Τετάρτη την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων...
της Αθήνας, υποστήριξε ότι ο δικηγόρος της Ένωσης, Χάρης Οικονομόπουλος, του ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποσυρθεί από την πολιτική αγωγή στη δίκη για την υπεξαίρεση από τα ταμεια της ΠΑΕ.
Στα λεγόμενα του κατηγορούμενου, που επιβεβαίωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, αντέδρασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ψέματα.
Ο συνήγορος υπερασπισης του Μάκη Ψωμιάδη, Γ. Ηρειώτης ισχυρίστηκε ότι ό Χάρης Οικονομόπουλος τον προσέγγισε τρεις φορές, λέγοντας: «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική».
Τότε ο ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ είπε: «Και να τα είχα αυτά τα λεφτά δεν θα του έδινα που να με κρεμούσαν ανάποδα» και πρόσθεσε ότι ο Χ. Οικονομόπουλος ήταν δικηγόρος του Ντέμη Νικολαϊδη και της ΑΕΚ αλλά πλέον δεν μπορεί να εξασφαλίσει την παραμικρή βεβαίωση ότι εκπροσωπεί στο δικαστήριο την Ένωση.

Ο Κος Οικονομόπουλος ήταν νομικός σύμβουλος του ντεμούλη, άρα προφανώς και στενός του συνεργάτης. Γιατί όλοι έσπευσαν να λιδωρήσουν τον Μάκαρο και δεν ασχολήθηκαν με την ίδια την κατηγορία καθόλου? Γιατί όλοι έχουν τον άρχοντα του κόμπλεξ με τον γαύρο στην απ’ έξω? Αλήθεια όταν ο Μάκαρος ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, όλοι τον χρησιμοποιούσαν για να συνδέσουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτό το τσίρκο που ζήσαμε. Τώρα ΟΛΟΙ τουμπεκί και άνω τούρλα. Φαντάζεστε να είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο για την ομάδα μας και τον νομικό εκπρόσωπό μας στην υπόθεση? Απλά φανταστείτε το για να βγουν και τα ανάλογα συμπεράσματα με την ασυλία που έχουν ΟΛΟΙ πλην του Ολυμπιακού.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ψάχνω εδώ και χρόνια να βρω ΕΝΑΝ οπαδό της δικέφαλης κότας του νότου που να μη κουβαλάει πάνω του τα μισά ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης και ειδικότερα του αντρικού φύλλου.

Η κλαψομουνίαση είναι στον στάνταρντ εξοπλισμό συνοδευόμενη από μιά διαστροφική εκμετάλλευση της προσφυγιάς τους,που εμμέσως πλην σαφώς ζητούν να εξαργυρώσουν ξανά και ξανά.

Ο μακαρίτης πατέρας μου και η οικογένειά του ήταν πρόσφυγες από την Καπαδοκία αλλά μέχρι και τον θάνατό του δε θυμάμαι ποτέ να κακομοίριαζε και να μυξόκλαιγε,ήταν ένας περήφανος άνθρωπος που φτιάχτηκε από το μηδέν και δε ζήτησε ποτέ ούτε αυτά που το κράτος του όφειλε.

Σε αντιπαραβολή οι κούλες των κατ'εξακολούθηση διακανονισμών-χαρισμάτων των χρεών τους χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά αλλά και σε πολλούς αλλοδαπούς και συνεχίζουν να απειλούν-ικετεύουν για επιπλέον χάρες.

Οσον αφορά τον σιχαμένο ΑΡΔ,κάποτε που το σάϊτ του μου επέτρεπε να τον σχολιάζω(εδώ και καιρό είμαι μπαναρισμένος),μου απάντησε σε ποδοσφαιρικό σχόλιό μου:"Καλά εσύ πρόσφυγας και είσαι γαύρος;".Φυσικά εγώ και αρκετοί άλλοι του δώσαμε να καταλάβει ότι το κωλοσωματείο του δεν είναι ο αποκλειστικός εκφραστής των προσφύγων οι οποίοι στο κάτω-κάτω είναι πολλοί περισσότεροι από την Ιωνία και όχι από την Κωνσταντινούπολη.Αυτοί οι ανιστόρητοι ΑΡΔ εξαργυρώνουν συνεχώς την προσφυγιά τους για κρατικές χάρες προς τη διαλυμένη (πρώην) ΠΑΕ τους.

Εικόνα dono

Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα σύγαυρε.
Για άλλους η έννοια της προσφυγιάς είναι λέξεις όπως ξεριζωμός, πατρίδα, περηφάνεια, ενώ γι άλλους είναι καπηλεία, λαμογιά και εκμετάλευση.
Όσοι γλύφουν τώρα τον τίγρη θα είναι οι ίδιοι που μόλισεξαφανιστεί από τα κοινά της κούλας θα τον βρίζουν και θα τον περνούν πριονοκορδέλα (έχει ξαναγίνει αυτό εξάλλου)

Εικόνα yiage

Σημερα αυτο το λαμογιο δηλωσε και..... ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ!.. Μαλιστα.....Τα πολλα κολλητιλικια του Μπουγαδο-Πατερα με τον "αδερφουλη" του τον Ψωμιαδη. Πως δειχνουν καποια πραματα ρε παιδι μου?...
Το ιδιο επιθετο χρησιμοποιουσαν και οι ζελες για καποιο διαστημα σε υπερβολικη συχνοτητα και το βλεπαμε και σε φιλοζελικα πρωτοσελιδα παρα πολλες φορες για να αθωοποιησουν ενα απο τα ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ κερδισμενο πρωταθλημα .
Ηταν τοτε που ο Μπουγαδο-Πατερας εκανε διπλες δουλειες μια ηταν η "μπουγαδα" και η αλλη ηταν η "ROYFIANO RECORDS" .

Εικόνα apostolos gaganis

Πρωτα-πρωτα το βλεμμα του Μακαρου, ολα τα λεφτα...Θα μπορουσε να μπει λεζαντα σε τουτη τη φωτογραφια εκεινο το γνωστο: << Τί με θωρεις ακινητος, πού τρεχει ο λογισμος σου;>>...Που΄σαι φιλε Μαουνιερη, να μου΄πεις απο πού ειν΄αυτοοοο...

Μετα, δυο λεξεις απ΄τον εξυπνο τιτλο του dono, ΣΥΝΝΕΦΟ και ΠΑΝΩ, μου χτυπησαν καμπανακι στην κουτρα και μου θυμισαν, ποιον λετε; Εκεινο τον Λογοθετη που μετεδιδε παλια τους αγωνες του ΠΑΟΚ απ΄το ραδιο. Ολοι οσοι τον ζησαμε, ασφαλως και δεν τον ξεχναμε, μαζι με τις αλλες - τοσο οικειες - φωνες που μας συντροφεψαν απο παιδια μεχρι μεγαλους τ΄απογεματα των Κυριακων...Του Γιαννακακου, του Φωσκολου, του Πηλιαρου, του Διακογιαννη, του Σ.Τσωχου...

Ο Λογοθετης λοιπον, Παοκαρα ολκης, οταν επαιζε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον ΠΑΟΚ στη Σαλονικη και κατεβαινε με την μπαλλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς την περιοχη του ΠΑΟΚ, ελεγε: << Συννεφα μαβια στο γηπεδο της Τουμπας κ.λ.π....>>. Μολις επαιρνε την μπαλλα ο ΠΑΟΚ, το γυριζε αποτομα και ακουγες: << Να τωρα ο Φουντουκιδης δινει στον Σαραφη, που με τη μια μεταβιβαζει ταχυτατα στον Κουδα και ΄κεινος ξεχυνεται με υπεροχο διασκελισμο προς την περιοχη του Ολυμπιακου, και τα τοιαυτα...>>. Με το που εχανε την μπαλλα ο Κουδας κι αυτη ερχοταν στην κατοχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αμεσως ο Λογοθετης αρχιζε παλι: << Τα συννεφα, αγαπητοι μου ακροαται, εχουν σκεπασει πλεον εντελως τον ουρανο πανω απ΄το γηπεδο κ.ο.κ. >>, για να επαναληφθει το ιδιο μοτιβο, παντα μονοπλευρα, οποτε αλλαζε η κατοχη της μπαλλας...Ωστοσο, τ΄αναπολω εκεινα τα χρονια με νοσταλγια...Γινοταν βεβαια και τοτε πανικος στα ποδοσφαιρικα, οχι ομως - καμια σχεση - με το σημερινο χαλι...Εκτος πια, κι αν με διαψευσει για το τελευταιο, αυτος ο Σαββας! Τον εχει φοβηθει το ματι μου...

Υ. Γ. Τωρα, πως απο την ΑΕΚ του αρθρου πεταχτηκα στον ΠΑΟΚ, ε! και τα δυο, ορνια ειναι! Ολοι οι αλλοθρησκοι εξαλλου τα ιδια σκατα...

Εικόνα dono

XAXAXAXA Είσαι απίστευτος!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχαχα τι θυμηθηκες ρε απόστολε! μιλαμε για "ποιηση στα χρονια της χολερας"!

Εικόνα jimakos

Για να καταλάβω, η κούλα δεν έχει επίσημα πτωχεύσει αλλά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής παράτυπα; Τα χρέη της και οι προηγούμενες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή τους τυπικά είναι σε ισχύ, αλλά δεν τα πληρώνουν γιατί κάποτε θα πτωχεύσουν; Τρέχουν δηλαδή οι προσαυξήσεις και κανονικά πρέπει να υπάρχουν και πρόστιμα;
Dono, μάγος είσαι ρε φίλε;(ελπίζω να μου επιτρέπεις να σε προσφωνώ έτσι).Σήμερα το πρωί βγήκαν 2 αθλητικές
με πρωτοσέλιδο ¨Τι θέλουν;Να φύγω;¨ ,απορία του μεγάλου επενδυτή-σωτήρα-Κουροπαλάτη-Τίγρη Μελισσανίδη.
Κλείνω με την ευχή του Σάββα(νομίζω) ΝΑ ΣΑΠΊΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Υ.Γ. Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος με την εγγυητική του μπουρδέλου του ποσοσφαιρικού βάζελου τι έγινε; Την κατέθεσε; έχει πάρει κι'άλλη προθεσμία;

Εικόνα dono

Τρέχουν και παρατρέχουν αλλά ποιός λογικός σ´νθρωπας πιστεύει ότι θα πληρώσει έστω κι 1 ευρώ; Κανονικά με την αθέτηση των πληρωμών των δόσεων του διακανονισμού μετά την τελευταία χαριστική ρύθμιση δεν θα έπρεπε να υπάρχει πιθανότητα να μπει στο περιβόητο άρθρο για την πτώχευση. Επίσης εταιρία που οι μέτοχοί της μπορουν να εγγυηθούν με την οικονομική τους επιφάνεια την βιωσιμότητα της εταιρίας, απλά ΔΕΝ πτωχεύουν. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνει αυτό εκτός του αντιολυμπιακού μετώπου στην Ελλάδα

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγγυητική? χρειάζεται ο ΠΟΑ εγγυητική? εγγυηση ειναι το ξευτιλισμενο ελληνικο κρατος για τον ΠΟΑ..
και οι αβανταδοροι ΑΡΔ που "σκουζουν" για τη "λεωφορο" του κολοσωματειου... τρυπιοι και πισωκινητοι νυν και αει..

Εικόνα jimakos

Ευχαριστώ ΔΙΑ.Έχω μια παρατήρηση και μία απορία.
Πρώτα η παρατήρηση. Πιο μεγάλο κωλοχανείο από το Ελληνικό κράτος και τις Αρχές του δεν πρέπει να έχει εμφανιστει ξανά στον πλανήτη Γη.
Η Ερώτηση απευθύνεται προς τον κύριο Βελλή. Εσείς ,ως ΠΑΕ Απόλλων, την έχετε καταθέσει την εγγυητική σας;
Κι αν ναι, δεν σας πειράζει που στο ίδιο πρωτάθλημα με σας πάιρνουν μέρος και ομάδες που δεν πληρούν τις προυποθέσεις για την συμμετοχή τους, και σας πειράζει τόσο πόλύ μια άσχημη διαιτησία που, ας το δεχτούμε, σας στέρησε 3 βαθμούς;
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; Αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς;

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα δικέφαλα μπουρδέλα του νότου είναι ο ορισμός του σκανδάλου της βρωμιάς και της λοβιτούρας ...
τα δικέφαλα μπουρδέλα του βορρά είναι μια ζημιογόνα ΔΕΚΟ πιο βρώμικη και από τον πρώην δήμαρχό τους..
το μεγαλύτερο μπουρδέλο από όλα, η αγαπημένη ΔΕΚΟ του ξευτιλισμένου ελληνικού κράτους το παίζει "τάξις και ηθική" αλλά από πίσω μπαίνουν τρένα....

Αυτά τα αποβράσματα μαζί με τους κολαούζους τους ΑΡΔ, κουγιοκακετσηδες και εσχάτως βεληγγέκες τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους το ΘΡΥΛΟ!

Η τιμωρία τους θα είναι να μας βλέπουν να σηκώνουμε τις κούπες και φέτος τη μια μετά την άλλη..

Εικόνα dono

Δία η τιμωρία τους είναι παιχνίδια σαν τα αυριανά και το 41ο πρωτάθλημα

Εικόνα Erythroleukos

Συννεφιέέέές συννεφιέέέές κούλα όταν δε σε βλέπω έχω ακεφιέέές.

Εικόνα dono

Σιγά μην έχουμε κι ακεφιές που δεν βλέπουμε τα σούργελα φέτος στην superleague!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Erythroleukos

Ποια superleague?Aν της μείνουν τα χρέη κούλα-γιοκ.Ντάξ δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλα,ούτε ακεφιές θα έχουμε συμφωνώ αλλά όσο να'ναι 6άρες σπανίζουν...