ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0



Τελείωσε κι αυτό το πρωτάθλημα με τον Αυτοκράτορα να ξανακάθεται στον θρόνο του φέτος και να μετράμε 41 τίτλους πρωταθλητή πλέον. Κάθε σύγκριση με τους υπόλοιπους ΄΄αδικημένους΄΄, μα κυρίως πονεμένους είναι εντελώς μάταια. Η επικύρωση του τίτλου ήρθε μετά την νίκη μας με 2-0 επί του Πανθρακικού, στον άδειο όμως ναό, μετά την τιμωρία μας με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αλλά για χάρη της ημέρας θα το κάνουμε έστω και τυπικά. Ο Μίτσελ ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Ρομπέρτο αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα είχε τους Χολέβα, Αβραάμ, Παπάζογλου και Τόρες. Ανασταλτικός μέσος αγωνίστηκε ο Σάμαρης με τον Μανιάτη να τον πλαισιώνει και τον Τσόρι να παίζει σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Πέρεζ και ο Κάμπελ με τον Βαλντέζ να έχει τον ρόλο του μοναδικού επιθετικού.
Το παιχνίδι άρχισε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιβάλλει το παιχνίδι του απέναντι σε μια ομάδα που δίχως άλλο πρόσεξε την άμυνα της (το λέω ευγενικά αντί της πραγματικής διάστασης του πράγματος, δηλαδή  ότι έπαιξε ταμπούρι κι Άγιος ο Θεός). Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, αλλά δεν είχε και φάσεις μπροστά στην εστία του νεαρού Αθανασιάδη. Μέχρι το 35΄ ο αντίπαλος μας αμύνονταν μαζικά και μας εμπόδιζε σχετικά εύκολα να μπούμε στην περιοχή. Σε εκείνο όμως το χρονικό σημείο μετά από εκτέλεση ενός φάουλ από αριστερά του Τσόρι, σε μια μπαλιά πάρε – βάλε στον Βαλντέζ ο τλεευταίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει με ωραία προβολή την μπάλα στα δίχτυα και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 41΄ ο Σαρακατσάνος με ένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ φάουλ στον Βαλντέζ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που είναι ο ορισμός της απ’ ευθείας κόκκινης. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάσαμε άλλες δύο εκπλητκτικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού μας αρνήθηκε το γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, απλά εκμεταλευτήκαμε πλήρως το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε με παίκτη παραπάνω, είχαμε την κατοχή της μπάλας (πε΄ριπου 70%) και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς σε καμία περίπτωση να πιεστούμε και να ανεβάσουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας, άλλωστε έχουμε ένα τεράστιο ιστορικό ραντεβού την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι απ’ όλες τις μεριές και η διαχείριση της κούρασης και των δυνάμεων των παικτών είναι ένα εξαιρετικά βασικό θέμα. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη από αυτή του πρώτου μέρους, είχαμε δοκάρι με σουτάρα εκτός περιοχής του Τσόρι στο 52΄, είχαμε κι άλλες πολύ καλές ευκαιρίες μέχρι το 89΄ που ο Κάμπελ κέρδισε πέναλτι από το αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπεν κι ο Φουστέρ στο αμέσως επόμενο λεπτό να γράφει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 2-0 και να κλείνει το σκορ αλλά και τον αγώνα. Χαρακτηριστικό στατιστικό του παιχνιδιού είναι οι μηδέν φάσεις του Πανθρακικού, που πραγματικά πρέπει να πάω πολύ πίσω στον χρόνο για να θυμηθώ τέτοια κατάντια ομάδας. Για την ιστορία του παιχνιδιού ο Μίτσελ έκανε τις παρακάτω αλλαγές. Στο 58΄ ο Φουστέρ πήρε την θέση του Πέρεζ και στο 71΄ο Σέποβιτς και ο Μασάντο πήραν ταυτόχρονα την θέση των Βαλντέζ και Τσόρι.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο

Δεν μπορεί να κριθεί αφού κυριολεκτικά δεν ακούμπησε την μπάλα.
 
Τόρες
Είχε θέματα λόγω απουσίας παιχνιδιών. Δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον συμπάικτη που έπαιζε μπροστά του στην πλευρά (κυρίως ο Κάμπελ), είχε πολλές κακές σέντρες προς την περιοχή του αντιπάλου μας. Πιστεύω ότι μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα δούμε άλλον, εντελώς διαφορετικό προς το καλύτερο παίκτη του χρόνου.
 
Αβραάμ
Σε συνέχεια της εμφάνισής του στην τούμπα, ο παίκτης φέτος είναι εντελώς απρόβλεπτος. Μπορεί να τον δεις να κάνει μια συμπαθητική εμφάνιση την μία αγωνιστική και την άλλη να είναι εξαφανισμένος. Σήμερα, ειδικά στο δέυτερο μέρος, ίσχυε το δεύτερο. Πολλά λάθη, πολλά μαρκαρίσματα με δύναμη αλλά χωρίς καθαρό μυαλό. Θέλει δουλειά ακόμα, προφανώς και δεν πρέπει να τον δούμε βασικό την Τετάρτη.
 
Παπάζογλου
Για τα δικά του στάνταρτ, η εμφάνισή του δεν ήταν κακή. Με τέτοιες εμφανίσεις ο παίκτης φτάνει το ταβάνι του, αλλά γενικότερα μία από τα ίδια. Πολύ πάθος, πολύ διάθεση, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας σε οποιαδήποτε θέση στην άμυνα. Είναι ένας καλός στρατιώτης που αγωνίζεται όπου κι όποτε του ζητηθεί και ασφαλώς αυτό είναι απολύτως θετικό για τον ίδιο τον παίκτη.
 
Χολέβας
Σίγουρα ο πιο ουσιαστικός της άμυνας και με συνεισφορά και στην επιθετική μας λειτουργία από τις πτέρυγες (όχι ουσιαστικός επιθετικά, αλλά ήταν μέσα σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες). Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα, αλλά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ποδοσφαιρικό, που με σβηστές μηχανές μπορεί άνετα να βγάλει παιχνίδια επιπέδου όπως το χθεσινό. Είναι υπερπολύτιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης και προσωπικά τον θεωρώ κομβικό παίκτη στην προσπάθιά μας να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Σάμαρης
Κατά την γνώμη μου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας εχθές. Ανασταλτικά προφανώς δεν είχε κανένα πρόβλημα αφού δεν πιέστηκε καθόλου, βοήθησε με σωστές πάσες στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Φαίνεται ότι η ξεκούραση, κυρίως ψυχική, με την τοποθέτησή του στον πάγκο για κάποια παιχνίδια, τον βοήθησε και έχει επιστρέψει πολύ καλύτερος από τον παίκτη του Ιανουαρίου.
 
Μανιάτης
Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον παίκτη, προφανώς ήταν με το μυαλό στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ακόμα και μετά την αποβολή του Σαρακατσάνου αυτός ποτέ δεν πάτησε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και αρκέστηκε κυρίως να μεταβιβάζει την μπάλα παράλληλα στον κοντινότερο συμπαίκτη του. Δεν ήταν κακός, ήταν πολύ μέτριος. Ο καλός Μανιάτης με τα καλά του ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά κρίνεται υπερπολύτιμος για το παιχνίδι με τους Άγγλους.
 
Τσόρι
Ήταν μια εμφάνιση χωρίς νεύρο, χωρίς κούραση. Πρόλαβε και έδωσε μια καταπληκτική ασίστ στην φάση του πρώτου γκολ, αλλά πραγματικά η απόδοσή του κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά, για την κλάση του, επίπεδα. Είναι πολύ δύσκολο 4 ημέρες πριν το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς τέτοιοι παίκτες να κρατηθούν συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια όπως το χθεσινό. Δεν είναι σωστό, είναι όμως η πραγματικότητα.
 
Πέρεζ
Ήταν καλός, όχι σούπερ, έχασε μία ευκαρία με ένα ανάποδο ψαλίδι που αν κατέληγε η μπάλα στα δίχτυα θα μιλούσαμε για ένα από τα ωραιότερα γκολ φέτος. Πήρε ανάσες και ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα, τα μεγάλα που έρχονται. Προσωπικά τον θεωρώ σαν μια τεράστια μεταγραφή, είναι ένας πολύ καλός εξτρέμ για πρωταθλήματα επιπέδου primera, είναι σε σούπερ ποδοσφαιρική ηλικία, οπότε καταλαβαίνουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε μεγαλύτερα πράγματα από τον παίκτη.
 
Κάμπελ
Εχθές δεν ήταν πολύ καλός, μάλλον ήταν μέτριος. Ήταν όμως ταυτόχρονα ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας μας. Ήταν ο μόνος που έπαιζε φάτσα με τον αντίπαλο και ντούμπλαρε συνεχώς τον Τόρες, άσχετα αν πήρε τελικά την μπάλα ελάχιστες φορές. Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο και έκλεισε το σκορ του αγώνα.
 
Βαλντέζ
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτός ο παίκτης μπορεί να μας βοηθήσει του χρόνου ή όχι. Σήμερα είδαμε ένα ωραίο τελείωμα στην φάση του πρώτου γκολ, μάχες με τον προσωπικό του αντίπαλο, αντέχει το ξύλο, κάποιες καλές τοποθετήσεις στην περιοχή. Δεν είδαμε τεράστια δυνατότητα την παρούσα χρονική στιγμή να παίξει πλάτη και να σπάσει την μπάλα στους συμπαίκτες του, δεν είδαμε καμία σπουδάια κίνηση χωρίς την μπάλα, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτά τα συμπεράσματα είναι την παρούσα χρονική στιγμή. Περιμένω την βελτίωση του παίκτη, σε επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια.
 
Φουστέρ
Μπήκε μέσα ο χαλύβδινος, έτρεξε και προσπάθησε αρκετά, αλλά εχθές η ομάδα κινήθηκε με νεκρά ταχύτητα και δεν θα μπορούσε αυτός να το αλλάξει αυτό. Την Τετάρτη λογικά θα παίξει βασικός και προσωπικά τον θεωρώ ιδανικό για τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια που θέλουν την αφοσίωση, το πάθος, την προσύλωση στην τακτική και το πείσμα του Δαυίβ.
 
Σέποβιτς
Πρόλαβε να δημιουργήσει μια φάση, φαίνεται να ξέρει μπαλίτσα, αλλά δεν τον βοηθά η σωματοδομή του για να παίξει το στυλ παιχνιδιού του Μίτσελ. Δείχνει αργός, αλλά μπορεί αυτό να οφείλεται στην ελλειψη πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών.
 
Μασάντο
Σε συνέχεια του παιχνιδιού στην τουμπίτσα ήταν η χθεσινή του εμφάνιση. Πέρασε εντελώς απαρατήρητος και επαναλαμβάνει ένα χούι που το έβγαλε φέτος. Μόλις χάνει την μπάλα, βάζει τα χέρια στην μέση και κοιτάει γύρω του. Είναι σαφώς πιο χρήσιμος αγωνιζόμενος δίπλα στον αμυντικό χαφ γιατί εκεί μπορεί να δείξει μια ποδοσφαιρική αρετή που έχει στο παιχνίδι του, το καλό κράτημα της μπάλας και την συμβολή στην καλή κυκλοφορία της, αλλά μάλλον μέχρι εκεί.
 
Προπονητής
Ο Μίτσελ έδωσε χρόνο σε παίκτες που τον τελευταίο καιρό δεν είχαν πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας, παίκτες όπως ο Τόρες και ο Παπάζογλου. Το τέμπο του παιχνιδιού κρατήθηκε πολύ χαμηλά, μάλλον ήταν και ένα είδος προπονητικής πρακτικής αυτό που είδαμε εχθές, με προφανή σκοπό την μικρότερη δυνατή καταπόνηση των παικτών μας εν΄ όψει Μάντσεστερ. Πήρε ίσως το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας μας και αυτό είναι σαφώς στα θετικά του προπονητή στον απολογισμό που θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε την πρόκριση στην Αγγλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Μην ξεγελάει κανέναν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Εκεί τα γήπεδα γέρνουν και η πίεση στον αντίπαλο είναι αφόρητη, ίσως μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη γωνία της γης, περισσότερο δε αν σκεφτείς ότι στην Αγγλία οι Ελληνικές ομάδες έχουν κάκιστη παράδοση. Αν καταφέρουμε την απόλυτη υπέρβαση φέτος (έτσι κι αλλιώς έχουμε κάνει την Ευρωπαϊκή μας υπέρβαση με την πρόκριση από τους ομίλους του CL), σαφώς και ο προπονητής έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ή ευσήμων γι αυτό. Σε κάθε περίπτωση ο Μίτσελ μέχρι στιγμής διδάσκει ήθος και προπονητική. Για το τέλος διαβάστε λίγο τις δηλώσεις του προπονητή μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
"Σήμερα ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά, μετά από μια λαμπρή πορεία στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου. Μοναδικό μελανό σημείο η απουσία του κόσμου από το γήπεδο. Θα θέλαμε να είναι μαζί μας για να γιορτάσει τον τίτλο.
Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε με τον κόσμο μας. Πρέπει να το γιορτάσουμε γιατί ίσως κάποια στιγμή να μην είναι τόσο εύκολο να κατακτούμε τίτλους. Τώρα πάμε στην Αγγλία για την πρόκριση, με καλή ψυχολογία.
Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή. Η ένταση που βλέπουν οι παίκτες το ματς με την Γιουνάιτεντ και το προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι ίσως μας αποτρέπει από το να έχουμε την ίδια θετική εικόνα στο πρωτάθλημα. Αλλά σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Μάντσεστερ.
Ο Μαρκάνο πιστεύουμε θα είναι έτοιμος για την Αγγλία. Σήμερα δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την συμμετοχή του. Ο Ολαϊτάν θα μας λείψει πολύ. Είχε φοβερή απόδοση στο πρώτο ματς. Όμως έχουμε εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό μας και είμαστε βέβαιοι πως θα αποδώσουν το ίδιο καλά.
Ο Σαβιόλα είναι καλά, είναι ίδια περίπτωση με τον Μαρκάνο. Δεν θέλαμε να τους επιβαρύνουμε απόψε. Το ίδιο και τον Μανωλά. Έχουμε 18 παίκτες έτοιμους για το παιχνίδι. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου, έχω και ονόματα, αλλά αυτό το ματς είναι για τους ποδοσφαιριστές μας. Αν κάνουμε ένα παρόμοιο ματς με αυτό στο Φάληρο, δεν οφείλεται σε εμένα αλλά σε αυτούς. Όποιον και να επιλέξω είμαι σίγουρος πως ανταποκριθεί.
Αφιερώνω τον τίτλο στους παίκτες και τις οικογένειες τους. Έχουν την υπομονή να με ανέχονται καθημερινά. Πίσω από κάθε μεγάλο παίκτη υπάρχει πάντα μια σπουδαία γυναίκα που τον αντέχει. Με τους προπονητές συμβαίνει το αντίθετο. Πρέπει αυτοί να ανέχονται τις γυναίκες τους... (γέλια).
Όλοι οι παίκτες μας γνωρίζουν πως πρέπει να αμυνθούμε και γενικά να παίξουμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι ανάγκη να τους το πω, το ξέρουν από μόνοι τους. Είπα και πριν, αυτό το ματς είναι για τους εαυτούς τους.
Αν περάσουμε από την Γιουνάιτεντ είμαστε διαθέσιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, γιατί όχι και την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε φτάσει εδώ μετά την εξαιρετική μας εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο. Όμως αν πιστέψουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε.
Αυτό που σκεφτόμαστε είναι η δική μας ομάδα να έχει την ίδια απόδοση με το πρώτο παιχνίδι. Αυτό ζητάμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια ομάδα πάμε να αντιμετωπίσουμε και τις δυσκολίες του αγώνα. Το 2-0 δεν λέει απολύτως τίποτα, πάμε στο "Old Trafford" για να βρούμε ένα γκολ. Δεν θέλουμε να είμαστε στο περιθώριο και ξέρουμε τι ομάδα είναι η Γιουνάιτεντ και πόσο θέλει να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί.
Ήρθα εδώ και βρήκα έναν μεφάλο σύλλογο που ήθελε να βελτιωθεί σε κάποια πράγματα. Και νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει καλά μέχρι στιγμής. Είμαστε πρωταθλητές όπως και πέρσι, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, όμως έχουμε παρουσιάσει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαστε ζωντανοί στο Champions League τον Μάρτιο. Αυτό δεν οφείλεται σε εμένα αλλά στην προσπάθεια των παικτών που τα έχουν δώσει όλα.
Είναι όλα χάρη στους παίκτες, εκτός από τις ήττες με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ... Αυτό δεν γράψατε (γέλια); Φυσικά έχω αντιληφθεί πιο άμεσα την κατάκτηση του τίτλου και ανυπομονώ μαζί με τα παιδιά μου (σ.σ. ποδοσφαιριστές) να γιορτάσουμε έναν ακόμη με το Κύπελλο".

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ωραία το έγραψες, σύγγαυρε Απόστολε: "... ξεκωλωνεσαι μεχρις αιματος για να τον ριξεις τον πουστη στο καναβατσο..."
Όλα τα άλλα είναι εκ των προτέρων δικαιολογίες - που ο Ολυμπιακός δεν τις χρειάζεται.

Εικόνα apostolos gaganis

Τωρα που πηραμε και το 41ο, ας πουμε μερικα πραγματακια, οπως μου΄ρχονται στο μυαλο:

1.ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: Προκριση με Γιουναιτεντ ( θα μιλησουμε λιγο γιαυτο πιο κατω, αυριο , μεθαυριο ), αποκλεισμος ΠΑΟΚ, κατακτηση Κυπελλου. Δεν κανω καμια << εκπτωση >> σ΄αυτα. Δεν ξεχνω τις ηττες απο Βαζελο και Παοκ. Τις απωθω μεν, αλλα παραμενουν οι πουτανες ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ μεσα μου... Εχουν τα προσοντα, παιχτες και τεχνικη ηγεσια, για υλοποιηση ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ στοχων.

2. ΠΕΡΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΟΣ: Αυτες τις δυο λεξεις, που αρχισαν να << παιζουν >> απο σημερα στα ΜΜΕ για το παιχνιδι με τους Αγγλους, ΤΙΣ ΜΙΣΩ! Δεν πεταω στα συννεφα, αναγνωριζω τις εξαιρετικες δυσκολιες του αγωνα με τη Γιουναιτεντ, ειμαι πραγματιστης οσο δεν παιρνει, ΑΛΛΑ... Η σεμνοτητα και ταπεινοτητα, βρισκονται - αν πεσει λιγη δοση παρα πανω - πολυ κοντα στις λεξεις ΔΕΟΣ και ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. Ασφαλως και δεν εννοω να δειξουμε ΕΠΑΡΣΗ, κατι που δεν γινεται βεβαια με τιποτα ουτως ή αλλως, αλλα δεν μπορω και να δεχτω αυτο το περιβοητο: << Την σεβομαστε, αλλα θα δωσουμε ο,τι εχουμε και δεν εχουμε για να παρουμε την πολυποθητη προκριση και να προσφερουμε ετσι χαρα, και λοιπες κοινοτοπιες...>>. ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Αφηστε τους σεβασμους για τους παπαδες... Εγω ξερω οτι στη ζωη, οταν εχεις ν΄αγωνιστεις κοντρα σ΄εναν πολυ ισχυρο, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, τον κοιτας κατευθειαν στα ματια και ξεκωλωνεσαι μεχρις αιματος για να τον ριξεις τον πουστη στο καναβατσο...Εγω ΑΥΤΟ ξερω! Κι αν καταφερει να σε νικησει τελικα, αποχωρεις, αλλα ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Ο,τι ισχυει λοιπον στη ζωη, ισχυει και για τον αγωνα μεθαυριο... ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ! Και τ΄αλλα, τ΄αφηνω στο τεχνικο επιτελειο της ομαδας...ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Εξαλλου δεν πας στην Αγγλετερα και ξυπολυτος στ΄αγκαθια...Εχεις νικησει στον πρωτο αγωνα μ΄ενα καθαρο 2-0!

3. ΠΕΡΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Η φετινη πορεια του Θρυλου, εχει να κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο με τις πρωτοβουλιες του προεδρου. Εχουμε προεδρο που τον ζηλευουν ΟΛΟΙ, κι εμεις οι γαυροι του αναγνωριζουμε απολυτα τοσο τη λατρεια του για τον συλλογο οσο και τις πετυχημενες ενεργειες του για το μεγαλειο της ομαδας. Επειδη λοιπον ειναι τοσο σημαντικη η συμβολη του και επειδη τον αγαπαμε, τον τιμουμε και θελουμε να τον εχουμε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ στο τιμονι της ομαδας μας , θα του δωσω μια φιλικη συμβουλη απ΄τη θεση του ανθρωπου που ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ για το υπο συζητηση θεμα και μαλιστα απο ενα οπαδικο μετεριζι ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, οπως το R.A.T.M: Προεδρε, προσεξε το σωματικο σου βαρος! Στο λεω με απολυτη σοβαροτητα. Περιστοιχιζεσαι απο γιατρους. Δεν ειναι δυνατον να μη σου΄χουν μιλησει γιαυτο. Καλα τα΄πε στο << ΦΩΣ >> ο συναδελφος Στεφαναδης, δεν ειδα ομως - αν και διακεκριμενος Καρδιολογος και Ολυμπιακακιας - να σου μιλαει για΄κεινο που θιγω τουτη τη στιγμη! Τουλαχιστον δεν ειχε κατι σχετικο το πρωτοσελιδο της εφημεριδας. Η παχυσαρκια σου προεδρε ειναι η καλουμενη ανδρικου τυπου ή σπλαγχνικη ή κοιλιακη ( σαν ΜΗΛΟ ) και θεωρειται σημαντικος παραγοντας κινδυνου για καρδιακα/αγγειακα επεισοδια, ζαχαρο και αλλα... Πολλες εξαλλου ειναι οι μελετες εκεινες που δειχνουν οτι πιο μεγαλη σημασια εχει πού το βαζεις το λιπος, παρα ποσο παρα πανω βαρος εχεις απ΄το κανονικο. Οι γυναικες λ.χ. που οι περισσοτερες εχουν την ταση να βαζουν το λιπος στους γλουτους και οχι στην κοιλια ( παχυσαρκια γυναικειου τυπου ή σαν ΑΧΛΑΔΙ), ΔΕΝ κινδυνευουν απο καρδια...ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ! ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ Μ΄ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!...

Παρασυρθηκα ρε συγγαυροι και ξεχασα οτι ο ΣΩΣΤΟΣ γαυρος διαβαζει ΜΟΝΟ αθλητικες εφημεριδες κι ακουει ΜΟΝΟ βαρια λαικα...Συγγνωμη ρε αδερφια...Φευγω τρεχοντας να επανορθωσω και να ξεκοκκαλισω τον << Προταθλιτη >>...

Εικόνα Chief Bromden

Πραγματικά πολύ εύστοχη η παρατήρηση - συμβουλή σχετικά με τον Πρόεδρο, αν ανατρέξουμε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ φαινόταν πολύ καταπονημένος σαν να είχε τερματίσει από αγώνα δρόμου, αν συνυπολογίσουμε και την ζωή που κάνει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και της παράλληλης ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό μας το κοκτέυλ είναι εκρηκτικό (τρελά ωράρια, στρές, ελάχιστη ξεκούραση και λόγω Θρύλου τρελές χαρές και συγκινήσεις στον υπερθετικό βαθμό).
Θεωρώ πως έχει γνώση της κατάστασης και αυτός και οι γύρω του και θα κάνει αυτό που πρέπει, για τον ίδιο και την οικογένεια του (οικογένεια που εμπλουτίστικε πρίν μερικά χρόνια με εκατομύρια τρελά παιδιά).
Πρόεδρε μια συμβουλή διατροφής: κατανοώ την αδυναμία σου στον Λαγό στιφάδο αλλά ο άτιμος συνοδεύεται με μπόλικο ψωμί για βούτες, γύρισε το σε πιο στεγνά εδέσματα όπως κοτοπουλάκια στη σχάρα, αλλά προσοχή στα μεταλλαγμένα, κυκλοφόρησε μια παρτίδα η Μοσάντο με μερικά δικέφαλα...

Πάντως Πρόεδρε δεν έχεις ανάγκη, αφού έβγαλες και το τεστ κοπώσεως με τον Βάζελο...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Μιλος Φορμαν λεγεται οτι θα σκηνοθετησει ενα καινουριο θριλερ μεθαυριο στο Θεατρο των Ονειρων. Πιστευουμε 5.000.000 περιπου γαυροι, ναχει happy end...

Εικόνα Chief Bromden

ΘΡYΛΕ μην σταματάς ! Τα θελουμε όλα, είμαστε αχόρταγοι και εθισμένοι στις κούπες...
Κάντε χώρο γιατί ακολουθεί το Βολεύ το απόγευμα και μετά έχει και συνέχεια...

Εικόνα el trick

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ..... (η διαφορά) 41 - 37
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.

Εικόνα nikos michalopoylos

...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Εικόνα jimakos

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ.

Εικόνα μαουνιέρης

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!