ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ Ο ΄΄ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ΄΄



Ο ΄΄κορυφαίος΄΄ Έλληνας διαιτητής για όλους τους ΄΄αντικειμενικούς΄΄ και τα ΑΡΔάκια. Τάσος Κάκος, έγινε 2σέλιδο άρθρο στο χθεσινό Πρώτο Θέμα. Ο Αρδάκος Σουρέλης που τόλμησε να ασχοληθεί με την...  ιέρεια της Ελληνικής διαιτησίας, αναφέρει τα παρακάτω.

 


 

Εμείς σε lifestyle λεπτομέρειες δεν θα σταθούμε, γιατί δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου τι κάνει ο Κάκος και ο κάθε Κάκος στο κρεβάτι του, πως περνάει τα βράδια του κτλ, γιατί αυτά δεν αφορούν τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014. Από το συγκεκριμένο 2σέλιδο άρθρο βγαίνουν όμως και κάποιες ειδήσεις.

Είχαμε δει πριν το ντέρμπι με τον λαγό την επίσημη θέση της παε ποα (μέσω διαρροών φυσικά) και ειδική αναφορά στον διαιτητή της συνάντησης Σιδηρόπουλο. Είχαμε δει ότι τον κατηγορούσαν για την γνωστή ιστορία με τα ποτά στο σεμινάριο της ΚΕΔ. Αλήθεια ο Κακούλης που πήγε με έξοδα της ΕΠΟ στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής και γύρισε σίγουρα πιο μαύρος και πιο κουρασμένος απ' ότι πήγε εκεί, θα ασχοληθεί κανείς? Ότι ξεπλήρωσε η ομοσπονδία του ψιλού Σισέ (για να μην ξεχνιόμαστε) κάποια πράσινα γραμμάτια με το συγκεκριμένο ταξίδι είναι οφθαλμοφανέστατο, αλλά εγώ αναρωτιέμαι, γιατί τώρα δεν ίδρωσε τότε το αυτί κανενός? Γιατί τότε δεν ασχολήθηκε κανείς για το τι έκανε ο Κάκος στην Ν. Αφρική? Τελικά ο Κάκος έδωσε το παρόν σε κανένα γήπεδο στην διοργάνωση ή δεν προλάβαινε από τα ποτά και τα ξενύχτια? Όταν είσαι όμως ΄΄κορυφαίος΄΄ μάλλον δεν ασχολείται και κανείς μαζί σου, άσχετα αν σπαταλάς χρήματα των φορολογουμένων, ενώ αν είσαι κανένας Σιδηρόπουλος, πάει κλιμάκιο του βαζελοσκάι και σου κάνει επί τόπου αλκοτέστ.

Ελπίζω να προσέξατε τι επιβεβαιώνει το δημοσίευμα,  γιατί ώρα είναι να μου πει κάνας γαύρος γιατί με χαλάει ο Κάκος, είναι ο κορυφαίος κτλ.

Ο Κάκος είναι βαζελάκι του κερατά, με γνωστή στην Κέρκυρα οπαδική ταυτότητα και σταδιοδρομία, με παρουσία σε Ευρωπαϊκά ραντεβού της ποδοσφαιρικής ιστορίας του ζέλα. Επίσης υπάρχει καταγεγραμμένη δήλωση του ότι το γήπεδο που γουστάρει πιο πολύ να παίζει είναι η τούμπα. Δηλαδή είναι βάζελος και φιλομπαοκτζής, άρα εξ΄ ορισμού αντιολυμπιακός. Επαναλαμβάνω είναι εξ΄ ορισμού μέλος του αντιολυμπιακού κινήματος.

Είναι άραγε τυχαίο που δύο μπουνιές σε παίκτες του Ολυμπιακού με τον Κάκο διαιτητή με αντίπαλο τον μπάοκ και στις δύο περιπτώσεις, έμειναν προκλητικά ατιμώρητες?

Η δικαιολογία του Κάκου για το ότι δεν είδε την φάση του Εντιγκά την περασμένη αγωνιστική μόνο σε ανόητους απευθύνεται. Αν δεν είδε την μπουνιά γιατί τιμωρεί τον παίκτη του μπάοκ? Αν όπως λέγεται του είπε ο επόπτης απλά για αλληλοσπρωξίματα, γιατί έδειξε κάρτα μόνο στον μπαοκτζή? Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τελειώνει η καραμέλα περί κορυφαίου διαιτητή, όταν χάνεις δύο φάσεις τεράστιας σημαντικότητας σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας, εγώ σου λέω και χωρίς πρόθεση να αδικήσεις τον Ολυμπιακό που δεν υπάρχει ασφαλώς κάτι τέτοιο, ο Κάκος είναι για να παει στο σπίτι του και να αποσυρθεί. Με τον μανδύα του κορυφαίου έχει κάνει διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του ποδοσφαίρου, γιατί μην ξεχνάτε ότι ήταν διαιτητής και στον τελικό της ντροπής μεταξύ κούλας και Ατρομήτου. Με βάση το τελευταίο μάλλον συμπαθεί και την κούλα, άρα πλέον μπορεί να καυχιέται ότι είναι gold member του αντιολυμπιακού κινήματος.

Ότι στην τούμπα ο Κάκος πήγε με συγκεκριμένη υπηρεσία και σκοπό φαίνεται απλά από το δημοσίευμα, ήταν το ιδανικό τέλος για την καριέρα που πάντα ονειρευόταν ο βάζελος από την Κέρκυρα. Είναι μια ιδανική δικαιολογία να σφυρίξει για τελευταία φορά στην καριέρα του τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας που εκτός απρόοπτου απέναντί μας θα βρούμε τον ποα, άρα στο τελευταίο του παιχνίδι θα σφυρίξει την ομάδα της καρδιάς (και στο προτελευταίο την ομάδα που κατά δήλωσή του συμπαθεί) του και θα αφήσει όλους τους υπόλοιπους με υψηλή πίεση, όπως όλα τα παιχνίδια που έχω ζήσει με τον Κάκο στο γήπεδο.

Ότι είναι ο μοναδικός διαιτητής που θέλουν όλοι οι αντίπαλοι του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014, αυτό είναι γνωστό και διαχρονικό. Γιατί άραγε? Αλλά ξέχασα, αυτός είναι ο ΄΄κορυφαίος΄΄...

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Σαν εξώφυλλο πορνοταινίας του 80

Εικόνα yiage

Κορυφαια Καραφλοπιπα !