ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΚΟΛΛΛΚΑ



Το ΑΡΔάκι του πέους Κόλλλκας ξαναχτύπησε εχθές με ακόμα ένα προκλητικό ποστάρισμά του στο facebook. Ένα ποστάρισμα που προκαλεί έμετο, αλλά καλύτερα να δούμε το θέμα λίγο αναλυτικά.
Ο Κόλκας, ως γνωστόν ήταν βαζελάκι. Για να πείσει λοιπόν στη Θεσσαλονίκη πόσο... ΜΠΑΟΚ είναι, ξεφεύγει. Χθες πρέπει να μην είναι μόνο το κόμπλεξ του ο λόγος γι αυτά που έγραψε. Πρέπει να ήταν επηρεασμένος, γενικώς. Δείτε χωρίς λόγια τα post του και αναρωτηθείτε. Υπάρχει κάποιος που ασχολείται σοβαρά σε αυτή τη χώρα με το τι γράφει ο κάθε μπουγατσόβλακας; Ή μόνο όταν πάνε οι "ενοχλημένοι" δημσιογράφοι στις αρχές σας απασχολεί το διαδίκτυο; Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια και στο LiveSport και στο Gazzetta.gr που τον έχουν συνεργάτη.

ΥΓ.: Φανταζόμαστε ότι στην ΠΑΕ έχουν ήδη κινήσει τη νομική διαδικασία κατά αυτού του κυρίου!
ΥΓ.2: Και κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τους Κόλκες και τους Τζατζαράδες, τους αμόρφωτους μπουγατσόμαγκες που βγαίνουν στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και λένε ότι θέλουν! Ο Τζατζαράς (τώρα, σοβαρά, ποιός είναι αυτός πάλι;) έλεγε προχθές ότι είναι απαράδεκτο που υπαρχουν σημαίες του Ολυμπιακού στην Ακαδημία της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη! Με τέτοιους μπουγατσόβλακες, πως να πάνε μπροστά; 100 χρόνια πίσω θα είναι πάντα...


 
Το πιο εύκολο είναι να απαντήσουμε ως εξής, μιας και στο ποστάρισμά του αναφέρει μανάδες, πέη κ.τ.λ. και αναφέρεται κυρίως σε εμάς τους οπαδούς του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας (ναι ρε Τζατζαρά σημαίες μας θα υπάρχουν παντού γιατί είμαστε παντού, όχι σαν και εσάς που θέλετε χάρτη να έρθετε στα νότια της Αθήνας).
Κόλλλκα είχαμε ένα μήνυμα εχθές μετά το ποστάρισμά σου και πήγαινε κάπως έτσι: ΄΄SILVER ALERT η σπερματοδόχος μήτρα της μανούλας σου, γεμάτη από γαύρικη κρέμα μπουγάτσας που τόσο σε αρέσει, ψάχνει επειγόντως να βρει τον γαύρο μπαμπά σου. Γνωρίζετε που βρίσκεται γιααα?΄΄
Κάτι τέτοιο όμως θα μας έριχνε στον βούρκο που ζει χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος ΑΡΔάκος και θα θέλαμε να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να πιάσουμε την ιστορία σε μια πιο πραγματική και ρεαλιστική διάσταση. Εξάλλου ποτέ από εδώ μέσα δεν υιοθετούμε τέτοιες ρητορικές και συμπεριφορές, σε κάθε περίπτωση το παραπάνω σχόλιο είναι απάντηση σε αυτόν που έστειλε το μύνημα στον Κόλλλκα, αφού όπως γράφει δεν είναι δικό του ποστάρισμα (λέμε τώρα - γελάνε και τα σκυλιά).
Ο ΠΣΑΤ έβγαλε μια ανακοίνωση μετά το ντέρμπι της ντροπής στο Χαριλάου που ανέφερε
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το απαράδεκτο και ανησυχητικό φαινόμενο δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, πολλές φορές, μάλιστα, από επαγγελματίες δημοσιογράφους κατά συναδέλφων τους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) επισημαίνει τα εξής:
Είναι σαφές πως τέτοια δημοσιεύματα σε εφημερίδες ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, παραβιάζουν ευθέως κάθε κανόνα δεοντολογίας και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι αποδεκτά. Σε μια εποχή που ο χώρος του Τύπου βιώνει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, με κατάφορη παραβίαση των εργασιακών του δικαιωμάτων, είναι αδιανόητο δημοσιογράφοι να στέφονται εναντίον δημοσιογράφων.
Τέτοια δημοσιεύματα είναι απολύτως καταδικαστέα και οι συντάκτες τους ή αυτοί που έχουν την ευθύνη δεν μπορούν και δεν πρέπει να παραμένουν στο απυρόβλητο.
Για όλους αυτούς τους λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε εφ’ εξής να παραπέμπει στα Πειθαρχικά Όργανα του Συνδέσμου και των Ενώσεων Συντακτών κάθε ανάλογο δημοσίευμα το οποίο καταγγέλλεται η υποπίπτει στην αντίληψή του.
 H απόφαση ισχύει και για τις ιστοσελίδες, εκείνες που με ανυπόγραφες αναρτήσεις τους εδώ και καιρό στρέφονται κατά συναδέλφων και εσχάτως αναφέρονται κατά της ιδιωτικής τους ζωής, ξεπερνώντας κάθε όριο. Ήδη, όπως και στο παρελθόν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση.
 Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΣΑΤ πέραν των δικών του ενεργειών, θα ζητήσει από την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τις άλλες Ενώσεις να αναλάβουν πρωτοβουλία επί του θέματος προκειμένου να σταματήσουν όλα αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα, τα οποία στιγματίζουν τον χώρο μας, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις και θέτουν ακόμη σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα επαγγελματιών δημοσιογράφων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τους εκφράζουν και δεν ακολουθούν τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές.

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναμένω την άμεση τιμωρία του ΑΡΔάκου – γιαλαντζί μακεδονομάχου Κόλλλκα και μετά να δούμε αν όντως έχει τα ούμπαλα να συνεχίσει την πληρωμένη προπαγάνδα του. Το vazeletta και live sport αλήθεια επικροτούν αυτές τις συμπεριφορές, συμφωνούν με την συγκεκριμένη πρακτική του βόθρου που ακολουθεί ο υπάλληλός τους? Τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθούν εν΄ όψει ημιτελικών κυπέλλου Ελλάδας. Όταν καταλάβουμε σε αυτή την χώρα ότι οι δημοσιογραφικές πένες είναι ηθικοί αυτουργοί σε όλα τα έκτροπα που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, όταν καταλάβουμε ότι δηλητηριάζουν παιδικά μυαλά που δεν έχουν φτάσει ακόμα σε ηλικία να έχουν εμπειρία και κρίση που να μην χρειάζονται κανέναν ΑΡΔάκο ή πολιτικό να τους καθοθηγεί, τότε θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά σαν νοοτροπία και οπτική στον αθλητισμό. Δεν αφορά μόνο τον Κόλλλκα το παραπάνω σχόλιο, αλλά τέτοιον έμετο από ΑΡΔάκο έχω να διαβάσω πολύ καιρό. Αναμένουμε τους υποκριτές του ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ να δράσουν αλλιώς είναι κι αυτοί εξίσου συνυπεύθυνοι για το τι γίνεται αλλά και για το τι έπεται.

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Την γνώμη μου θα πω και ξεκαθαρίζω από την αρχή πως δεν νομίζω να συμφωνούν πολλοί. Ο Κόλλλκας εδώ έβγαλε οπαδισμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να τον τρέχει στα δικαστήρια η ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για'μένα τουλάχιστον, οφείλει να τρέχει στα δικαστήρια τους λασπολόγους, αυτούς που βγάζουν κάλπικα τα πρωταθλήματά μας, που μιλούν για γαυροπαραρτήματα κτλπ.. Το κάνει ως τώρα και μπράβο της. Τους υβριστές πρέπει να τους βγάζει στον τάκο η ίδια η ΕΣΗΕΑ, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα σε περιπτώσεις που θίγεται ο Θρύλος. Εμένα δεν με χαλάει το συγκεκριμένο post του Κόλλλκα. Οπαδός είναι, ας λέει ό,τι θέλει. Αν όμως αρχίζει να σπιλώνει τον Θρύλο, πρέπει να βρεθεί στις γυναικείες, όχι στις ανδρικές φυλακές, για να κάνει βυζομετρήσεις με τις φιλενάδες του.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμενα Σαββα, αυτα που κοινοποιησε ο Κολκας με ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ. Οταν εχω δηλωσει οτι ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με τον Θρυλο, ειναι ανακολουθο να ΜΗ με ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ οι - εμμεσες - ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ που εκστομιζει κατα της ομαδας ΜΟΥ. Αν τις εκστομιζε εναντιον ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, θα υπηρχε περιπτωση αυτη η εμετικη του προκληση να΄μενε χωρις μηνυτηρια αντιδραση και αγωγη; Και επειδη η ΕΣΗΕΑ αποδεικνυεται οπως φαινεται και΄δω ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, τουτο σημαινει οτι ο επισημος Ολυμπιακος, Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, θα πρεπει να παραμενει ΑΠΡΑΓΟΣ; Ο Κολκας ειναι δημοσιογραφος διαπιστευμενος. Δεν ειναι ενας οποιοσδηποτε οπαδος, που εχει καποια ελαφρυντικα, εστω, στην περιπτωση που ΄΄ξεφυγει΄΄. Κι΄αν ελαβε πραγματι αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ( που δεν το πιστευω βεβαια ), θαπρεπε κανονικα να ΜΗ το δημοσιοποιησει. Οχι να κρυφτει πισω απο καποιο αγνωστο ατομο και να βγαλει ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΧΕΤΟ!

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΚΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ! ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Μ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΚΑ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΝΑ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗΣ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΛΗΤΗΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Εικόνα apostolos gaganis

Να συμπληρωσω το προηγουμενο χρονικα σχολιο μου: Δεχομαστε ΟΛΟΙ οτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειναι μονον η Διοικηση, οι παιχτες και το προπονητικο επιτελειο. Ειναι η Ιστορια, οι Κατακτησεις, η Φιλοσοφια αυτης της φανελλας και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! Αυτο το τελευταιο, το αποτελουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. Μεταξυ αυτων, ΕΣΧΑΤΗ, και η ταπεινοτητα μου! Οταν λοιπον ο Κολκας και ο καθε Κολκας αποπατει ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΡΑ, ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

Εικόνα TROUMPAS

Φίλε Σάββα πως να βγάλει οπαδισμό αυτή η πούστρα που όταν περπατάει πατάει τα βυζιά του???????

Εικόνα max1964

Του έστειλα μήνυμα στο facebook
Εγω δεν σε απειλώ απλα θα ανεβάσω μήνυμα που κάποιος μου έστειλε χωρις καμμια ευθύνη για το περιεχόμενο
Οταν ο τετραμπουτσος Ολυμπιακός σε γάμουσε είχε κρατήσει απο ενα μπούστο για κάθε ενα απο την οικογένεια σου , και θυμάται την χαρά σου να σου χύνει ζεστά φρέσκα χυσια στο στόμα . Η αγωνία σου να τα κατάπιεις όλα , αξεχαστη. Μην σταναχωριεσαι άντρα και θα έρθουν πολλές τεσσαρες ακομα .Και να υπενθυμίσουμε το πιο βασικό ,ο άνθρωπος που δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα δεν φέρει καμμια ευθύνη για το περιεχόμενο του μηνύματος . Είσαι πολυ μαλακας αυτο απο μένα

21/3/2014 09:22 π.μ.
Ακομα περιμενω απάντηση

Εικόνα yiage

Ειναι πασιφανες οτι αυτη η ΑΡΔοπουστρα προκαλει μεχρι να φαει τις μαπες που αναλογουν σε αυτες τις αισχρες αναρτησεις και να "ηρωοποιηθει" στο μπουγατσο-ζελεικο σοι.
Εχουν ξεφυγει παρα πολυ τα ΑΡΔοκωλα και αν γινει κανα τσαφ θα φταει ο "βιαστης" .

Εικόνα GPan

Γεια χαρά μάγκες.

Χοντρή ζημιά το παλικαράκι έτσι; γουστάρω κλάμα και σαλιγκαριές και χιλιάδες πρασινόμαυρες καρδούλες να χτυπούν μόνο όταν κάνει γκέλα ο θρύλος.

Δεν με πείραζει τίποτα, ούτε η 3αρα από το βάζελο, ούτε ο αποκλεισμός, ούτε τίποτα. Μόνο που είδα τα στατιστικά μας με την United και τον Φουστέρ με μάτια πρησμένα από το κλάμα μου φτάνει, πάμε για το Europa τώρα.

Υ.Γ. Έχει μεγάλη πλάκα ότι με το πες πες την έχουν κάνει την Manchester Αστέρα Τρίπολης. No problem! τα λέμε στο κύπελλο...όπως έχουν γράψει και τα παιδιά εδώ θα ακουστεί η φάπα μέχρι τη Ρωσία.

Να είστε καλά.

Εικόνα red7neck

Αν ο μέτριος Ολυμπιακός παίξει την μπάλα που ξέρει θα τους ρίξει 4...Η ιστορία έχει δείξει ότι όσο περισσότερο προκαλείς τόσα περισσότερα...balls θα πάρεις!

Εικόνα Count Cagliostro

Να σου κι ο...Μουσλίμοβιτς (με αγγλικά ζητιάνου σε τουριστική περιοχή)

http://www.redplanet.gr/podosfairo/eksakoloythei-na-prokalei-o-moyslimov...

Εικόνα red7neck

Ελπίζω οι παίκτες του Ολυμπιακού να τιμωρήσουν με ένα τιμητικό διασυρμό την πιο βρώμικη ομάδα που γεννήθηκε ποτέ. Είστε πολύ λίγοι, ανάξιοι χαρακτηρισμών. Δεν πρέπει να τα βάζετε με τον κόσμο του Ολυμπιακού, την διοίκηση και τους παίκτες. Θα έπρεπε να ευχόσασταν να περνούσε ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά για να έχει το μυαλό του αποκλειστικά εκεί και λιγότερο στο Κύπελλο. Τώρα όμως τα ψέματα τελείωσαν μπουγατσοκιμάδες. Ελάτε με το καλό στον Πειραιά και θα περάσουμε όμορφα!

ΓΑΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
θ7

Εικόνα dono

Αυτό ακριβώς!!!!

Εικόνα Chief Bromden

Ο τύπος είναι επικίνδυνος , Τα μέσα στα οποία εργάζεται το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να του δώσουν πόδι.
Πάντως έχει πολλά περίεργα κατάλοιπα μέσα του από την παιδική του ηλικία, κόμπλεξ απύθμενο, θα είχε φάει πολύ ξύλο σαν παιδί, φαίνεται στα μάτια του, άρρωστο βλέμμα... σαν κάτι να τον βασανίζει μέσα του και δεν μπορεί να μοιραστεί με τους γύρω του, καταπιέζεται,ξεσπάει... αγορίνα μου κάνε την επανάσταση σου!

Και με αφορμή τον κολκα και τον κάθε κολκα που δρα μέσα από site, εφημερίδες, ή ραδιόφωνα θα πρέπει εμείς Ολυμπιακοί πριν από εισαγγελείς και διοίκηση να κάνουμε κάτι, αδέρφια εμείς τους τρέφουμε αυτούς...

Τι εννοώ;

Γράφει ο κολκας και ο κάθε κολκας μια παπαριά σε ένα blog ή οτιδήποτε άλλο, το θέμα φυσικά θα είναι εμποτισμένο με το ανάλογο ύφος που χρησιμοποιεί αυτός και οι όμοιοι του για να προκαλέσει, αμέσως 10 πονεμένοι θα υπερθεματίουν και θα γράψουν και μια δική τους παπαριά, θα μπουν οι δικοί μας που θα τσιμπήσουν τρελαμένοι να απαντήσουν και θα ξεκινήσει ένας διάλογος χωρίς λογική που ξέρουμε όλοι πως δεν βγάζει πουθενά (το να προσπαθείς να συζητήσεις μαζί με τους πονεμένους είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις Γαλλικά στα αρχίδια σου), αποτέλεσμα οι 10 να γίνουν 30 και κάτω από την παπαριά του κολκα και του κάθε κολκα να αναγράφονται 350 σχόλια, λες και γίνεται διαβούλευση για τις συντάξεις!
Αν τον γράψουμε στα αρχίδια μας (που εν τω μεταξύ μπορεί να έχουν μάθει και Γαλλικά) και δεν απαντήσει κανείς οι αρχικοί 10 πονεμένοι άντε να γίνουν 20 βάλε και 10 βάζελους πάμε 30, άντε να πεταχτεί και καμία τσουτσού από τη Γ΄εθνική.

Απομόνωση σε όλα τα μέσα που τους δίνουν βήμα, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να συγκρατηθείς, και εγώ πολλές φορές θέλω να περάσω μέσα από την οθόνη να τους δαγκώσω το λαρύγγι.
Απαντάμε σκληρά με τον τρόπο που μας γουστάρει ΜΟΝΟ μέσα από τα δικά μας μέσα όπως έκανε ο φίλος dono μέσα από εδώ,έχουμε τα μέσα να το κάνουμε, έχουμε πολύ Λαό, από μας ζούνε, μην τους ταΐζουμε άλλο αδέρφια!

Εικόνα dono

Εσύ πιστεύεις ότι αν το αφήσουμε να περάσει στο ντούκου, θα ηρεμήσουν; Γίνεται πόλεμος εκεί έξω με προφανή σκοπό και στόχο, τον Ολυμπιακό μας. Νομίζεις ότι αν δεν έβαζε στο στόμα του τον αιώνιο βιαστή τους θα αςχολιόμαστε καθόλου με τον πρώην βάζελο, νυν μπουγατσόβλαχο και στο μέλλον ότι να ναι;
Από εδώ μέσα απαντάμε σε όλους και σε όλα που συκοφαντούν τον σύλλογο (όπως κάνουν φυσικά και άλλοι κόκκινοι ιστότοποι), αλλά αυτή την φορά το ποστάρισμα αφορά κυρίως τους οπαδούς μας, δηλαδή εσένα κι εμένα. Εγώ δεν ανέχομαι να μου βρίζει με αυτόν τον τρόπο κανένας Κόλλλκας ή αλλος την μάνα και την ομάδα

Εικόνα Chief Bromden

Φίλε dono σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως πρέπει να το αφήσουμε να περάσει στο ντούκου, αν δεις παραπάνω αυτά που γράφω υποστηρίζω σκληρές απαντήσεις αλλά από τα δικά μας μέσα όπως δηλαδή κάνεις εσύ από εδώ και όχι μέσα από τα δικά τους μαγαζάκια (βλέπε gazzeta)

Εικόνα dono

Σύγαυρε το κατάλαβα, ρητορικές είναι οι ερωτήσεις, απλά σκεφτόμουν γράφοντας...

Εικόνα Chief Bromden

Δεν τρέχει τίποτα αδερφέ, συνέχιζε να γράφεις

Εικόνα Hulio

ο Κολκας ο χοντρομαλακας και μονο απο την μουρη φαινεται οτι ειναι αγαμητος, τελευταια φορα που ειδε μουνι πρεπει να ηταν σε βαφτισια, οσο για το σχολιο που εκανε , αυτα τα φανταζεται στον υπνο του με διαφορες Βουλγαρες και σηκωνεται με κατουροκαυλες....αλλιως δεν εξηγειτε να γραφεις τετοιες μαλακιες 40 χρονων μαλακας....Εγω του ευχομαι οταν τον τρακαρουν ΓΑΥΡΟΙ να του γαμησουνε τα αγαμητα και να τον στειλουν ενα μηνα στο ΚΑΤ....και μετα ας γραφει αυτος και οι κολλητοι του για στρατους δολοφονους και υπαλληλους...δεν θα πρεπει να χαριστουμε σε κανεναν....ο κοντινοτερος συνδεσμος του Ολυμπιακου ας επιληφθει του θεματος.....Ψοφο κακο...και ο κοσμος ειναι μικρος

Εικόνα dono

Είναι απλά τα πράγματα... Άλλη μια 4άρα στον ημιτελικό και θα διαλυθούν

Εικόνα clark gheibol

πρέπει να αναγνωρίσουμε οριζμένα ελαφρυντικά. Έχω ακούσει ότι ο Κόλλκας είναι πουστράκι και μάλιστα ότι τονε γαμάει ένας Αρειανός. Ντρέπεται το λοιπόν γι' αυτό, γιατί άμα πει στις τρελές της Θ4 ότι τά 'χει με Αρειανό θα του σκίσουν τα καλσόν του και δε θα τον ξαναδιαβάσουν και θα πουλήσει όλες τις γόβες του για να μη μείνει στην ψάθα. Για να το παίξει το λοιπόν παοξής, καταφέρεται εναντίον του Ολυμπιακού, γιατί ξέρει ότι, όπως οι πουτάνες μπερδεύουν το ξύλο με την αγάπη, έτσι και οι μπουγάτσες μπερδεύουν την επιτυχία με μια ήττα του Ολυμπιακού. Είπαμε, μπορεί να είναι αδερφή χλιμιντριζμένη (έτσι ακούγεται στην πιάτσα βέβαια, δεν παίρνω όρκο, αλλά αν πρέπει να κρίνω από τη φάτσα του, μάλλον τον μπουγελώνει το μπαπαγάλο), αλλά δεν είναι τελείως βλάκας, τουλάχιστον όχι τόσο οι υπόλοιποι της Θ.4 που όπου νά 'ναι θα γίνει Θύρα 44 (ή 99 τώρα)

Εικόνα dono

Τον μπουγελώνει τον μπαπαγάλο?????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα clark gheibol

νταξ', έχεις δίκιο, το πρόβλημα του παιδιού μπορεί να είναι γονιδιακό, να πάει μαζί με τη γυναικομαστία, δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε τους ανάπηρους, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το μαστιγώνει το δελφίνι, απ' όσο λένε οι φήμες τουλάχιστον. Ακούω μάλιστα πιο συγκεκριμένα ότι συζούν κιόλας 3 μέρες την εβδομάδα σε μια φωλίτσα στην Περαία. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους πούστηδες, ας βάνει ό,τι θέλει στο γκώλο του ο Κώλκας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πουστόψυχος, αλλά κι αυτό γονιδιακό πρέπει νά 'ναι. Αφού ήταν βάζελος μικρός...

Εικόνα dono

Στεγνώνει το μανό, χτενίζει το καταίφι, ξεσκονίζει το πόμολο, τινάζει τον κουραμπιέ;;;

Εικόνα Mhtsaras

Εγώ πάντως φιλαράκι πιστέβω ότι το στραβώνει το πόμολο πισωτραβγιόντας !Δγιότι εάν υπάρχωνε ντιενεικά προμπλέμνια, όπως λαλείς, μάλλονε θα αναγκαστώμεν να του τα αλλάκσωμεν με τη νέα μέθοδον του ''γιομώστε με σπέρμα τη γκωλάρα του λατέρνα'' !Εφτούνος είναι ένας άλλος τρόπος αναγέννεπσις Ντιενέι και σινανάιγιαβρούμ σινανάι κατά τους πιστημόνους !
Κι επειδής εγώ δε πολυμπεστέβω σα δάφτα νομίζω ότι απλά το παλλουκάρι θέλει να τονε πάρει και να τονε βαφτέπσει το σαλιαμάγκουρα !Έτσα απλά ρε !Τι Ντιενέι κι αρχεδγιές τώρα ;Κσεφωνημένη πούστρα είναι ο....φίλος του πόστειλε το μύνημα !
όσο για τη γυναικομαστία το θέμα έγκειται καθάργια στο γεγονότο να μεν πάθει τίποτες κακό και πρέπει να προβώμεν σε ανάνηπσις !Και κσηγιέμαι τι εννοάω...
Πώς παθαίνει κάπγοιος σεγκοπή και τον επαναφέρωμεν με τρεις πατητές και μία ;Ε εδανά τα πράματα είναι πγιο περίπλοκα λόγω γεναικομαστίας...Θα πρέπει να τον επαναφέρωμεν με τρεις εντριβές στις βυζάρες του τραβγιώντας και τις ρώγες και μνια κσώφαλτση με το μπούτσο στα δόντγια !Τρεις και μία κι εδανά και θα σενέρθει ο γλυκός μας λεπόθεμας...

Εικόνα clark gheibol

χαχαχαχαχαχα, εσύ έπρεπε να δουλεύεις στο ΕΚΑΒ ρε συ, ή να ήσουν εντατικολόγος

Εικόνα dono

Έχεις δίκιο για τον... φίλο που έστειλε το μύνημα

Εικόνα Hank

Ρε μαλάκες...τι σκατά!
Εγω νόμιζα πως ειναι η μέρα της Ποίησης σήμερα, και ειχα ετοιμάσει κιόλας ένα πολυ ποιητικό ποίημα, μιας και είμαι και μεγάλος ποιητής.

Αλλα είναι η Μερα των Φίλων. Γιατι και μένα μου στειλε ρε Μητσο ένας φιλος μου ενα μήνυμα σήμερα.
Κάτσε να το κάνω κοπυ-πεη να το βάλω.

Εσεις οι υπόλοιποι, πήρατε κι εσείς μηνύματα απ τους φίλους σας; ε; για πείτε.

Εικόνα dono

Από τα μνμ που παίρνω εγώ από τους δικούς μου φίλους, έχει κοκκινήσει το inbox μου και δεν μπορώ να τα μταφέρω εδώ μέσα. Αλλά είπαμε φίλοι είναι αυτοί, σαν κι αυτούς του Κόλλλκα

Εικόνα Mhtsaras

Λεπόν...θώρρα τώρα να ιδείς τι γένηκε...
Ο μαλακοπίτουρας ΆΡΔακας ,που δε ντονε κσέρει ΟΥΤΕ η μάνα του αναρτάει μαλακίες στο Φατσομπούκι και περμένει κόζμο και κοζμάκη να του τηνε πει...και μετά θα λαλεί ότι ''δε ντόπα εγώ ρε φίλος !άλλος τόπε και μου τόστειλε!''
Ωραία...Κάποτε καπγοιανού την αδερφή, παλιά, τηνε είπε κάπγοιος ''πουτάνα'' !Πήε λεπόν να τον έβρει να του κσηγέπσει τα φωνήεντα που πρέπει...Μπαίνει λεπόν μέσα στο καφενείο και τονε βρίσκει και τονε ρωτάει εφθέως ομπρός σούλους...''Ρε μαλάκα σκατομπινέ εσύ είπες ότι η αδερφή μου είναι πουτάνα ;Λέγε ρε μουνόπανο !Θα σε σκίσω ρε !''
Και του λαλεί ο άλλος...''Όχι ρε φίλε !Ποτές δεν είπα εγώ τέτγοιο πράμα !Εγώ απλά τη γκοπέλλα ,μαζί εδανά με τα παιδγιά του καφενείου, πάρτυ τηνε πήραμαν κανιά δεκαργιά βολές και ποτές δε ντηνε εκσυβρίσαμαν !Αντιθέτως έχω να είπω ότι είναι μνια εκσαιρετικιά νέα , καλόκαρδη που δε χαλά χατήρι σε κανένανε άντρα, ό,τι της πεις σου το κάμει και ουδέποτες είπε καπγοιανός από μας εδανά κακιά κουβέντα για πάρτη της !!!Έτσα δεν είναι ρε παιδγιά ;''Οπότες ούλοι γνέπσανε σεγκαταβατεκά...Ο αδερφός λεπόν ημέρεπσε και είπε...
''Ντάκσει ρε παιδγιά...καλό είναι να μεν κατεγοράμε άθρωπες γιατί πείτε ότι άβρεο μαθάβρεο η κοπέλλα θέλει να παντρεφτεί...ε να μεν ακούσει και ο γαμβρός κακά λόγια για δάφτηνε ότι τηνε φωνάζουνε πουτάνα γιατί πγοιος κσέρει τι μποράει να βάνει ο άθρωπας με το μνυαλό του...έτσα ;''
Κάπως έτσα είναι και ο σεγκεκριμένος άθρωπας...Και καπγοιανός μοστειλε ένα μύνημα στα μειλ μου και με ρωτούσε τα εκσής...''Φίλε Μήτσο αναρωτγιέσαι πολλά...όμως θάπρεπε να αναρωτγιέσαι ακόμα περσσσότερα !Πρέπει να μάθωμε κάπγοια πράματα με βλασις την ιστορία σου...
Εκειό που πρέπει να μάθωμε είναι πρώτο...ΠΓΟΙΟΙ ΤΟΝΕ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ;
δεφτερο...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΓΙΟΙ ΕΦΤΟΎΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝΕ ΛΑΛΟΥΣΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ;
τριτο...ΤΙ ΦΑΡΔΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΘΡΩΠΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΟΥΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΚΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Η' ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ;
τέταρτο...ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΚΑΜΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Η' ΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙ ΣΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ;
πέφτο...ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΒΩΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Η' ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΕΚΩΣ ;
έχτο...ΘΑΧΩΝΕ ΠΛΥΘΕΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΣΑΠΟΥΝΟ ΠΡΙΝ ΡΟΒΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΕΛΛΟ Η' ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΥΣΙΜΟ-ΑΦΟΔΕΦΣΙΣ ;
έβδομο...ΘΑ ΦΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ;ΕΚΕΙΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΦΈΡΑΝΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΑΠΟΚΣΩ ;Η' ΘΑΡΘΩΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ;
όχτοο...Ο ΣΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΔΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ''ΟΝΤΩΣ'' ΜΠΑΟΚΟΣ Η' ΕΙΝΑΙ ΖΕΛΕΔΑΚΟΣ ;Αρώτηκσις...
ένατο...ΑΝ Ο ΓΑΒΡΟΥΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΡΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΧΤΩ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ;
΄δεκατο...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΑ ΓΕΝΟΤΑΝΕ Η' ΤΩΡΑ ΓΕΝΗΚΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΦΤΟΙ ΝΑ ΚΑΒΛΩΝΟΥΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΑΔΑΡΑ ;

Εικόνα dono

Άνευ σχολίων...

Εικόνα nikos michalopoylos

Kι επειδη ο κοσμος ειναι πολυ μικρος μα παρα πολυ μικρος,η αμεση τιμωρια του μπορει να ειναι ΑΛΛΗ!

Εικόνα dono

Ο κόσμος είναι μικρός και το ψέμα - αλητεία έχει μικρά ποδάρια, άρα εγώ με μια τεσσάρα εντός έδρας στον ημιτυελικό κυπέλλου θα είμαι μια χαρά...