TRAIN THEY WILL KILL YOU part 5



Έχουμε δει όλα τα επεισόδια του σήριαλ μπάοκ – Δώνη, καιρός είναι να δούμε και το νεότερο που μας προέκυψε εχθές.
Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η οποία απορρίφθηκε και έτσι θα πρέπει να πληρώσει τον Γιώργο Δώνη για να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.
Ο Έλληνας προπονητής έχει ζητήσει ακόμη και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που δεν πάρει όλα τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ και μετά τη νέα δικαστική απόφαση θα πρέπει ο δικέφαλος του βορρά να καταθέσει όλο το ποσό στον Γιώργο Δώνη.
Αυτό φτάνει στα 540.000 ευρώ και αν δεν καταβληθούν άμεσα στον πρώην προπονητή της ομάδας τότε θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ.

 
Μισό εκατομμύριο ζεστό και κασεράτο πρέπει να δώσει ο μεγαλοεπενδυτής Ιβάν, μισό εκατομμύριο ευρώ για να μην έχει άμεσες συνέπειες ο μπάοκ.
Τελικά αποδυκνείεται περίτρανα αυτό που υποστηρίζουμε τόσο καιρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν τα μαφιόζικα πράγματα κια τρόπος διοίκησης που ευαγγελίζεται και πρακτικά εφαρμόζει ο ιδιοκτήτης του μπάοκ. Εκβιασμοί, τρομοκρατία, ειδικά σε υπαλλήλους της παε που δικαιούνται αποζημίωση μετά την λήξη της εργασιακής τους σχέσης, δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ.
Την είδηση την υποδέχτηκαν με οργή και οι οργανωμένοι οπαδοί του μπάοκ, άσχετα αν δεν βγάζουν τίποτα προς τα έξω επίσημα. Από μπαοκτζίδικο σιτε διαβάζουμε
Ακόμα μία νίκη για τον Γιώργο Δώνη στη δικαστική του διαμάχη με τον ΠΑΟΚ για την αποζημίωση με τα ασφαλιστικά που κατέθεσε ο «δικέφαλος του Βορρά» να μην γίνονται δεκτά, όπως αποκάλυψε ο Sentra 103,3!
Τι σημαίνει αυτή η νίκη για την πλευρά Δώνη και τον ΠΑΟΚ; Κατ' αρχήν είναι η 3η δικαστική νίκη του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος, ως γνωστόν, εργάζεται επί της παρούσης στην Κύπρο και δη στον ΑΠΟΕΛ.
Τώρα ο ΠΑΟΚ μετά απ' αυτή την απόφαση καλείται μέχρι το τέλος του μήνα, όπερ σημαίνει μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα (31/3) να του καταβάλλει ένα ποσό που αγγίζει συνολικά τα 800.000 ευρώ.
Ο ΠΑΟΚ είχε απευθυνθεί στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες οι επιτροπές της ΕΠΟ που είχαν αποφασίσει πως η πλευρά του «Δικεφάλου» θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα αυτά τον Δώνη και τους συνεργάτες του.
Η αίτηση στα πολιτικά δικαστήρια, απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει ότι ο Σαββίδης δεν έχει πλέον άλλα ένδικα μέσα για να διεκδικήσει το «πάγωμα» της καταβολής των χρημάτων!
Αν μέχρι τις 31 Μαρτίου δεν καταβάλει το ποσό, τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα...

 
Τρεις νίκες έχει ο Δώνης απέναντι στον Ιβάν, τόσες όσες δεν είχε ούτε σαν προπονητής του μπάοκ... Ο Ιβάν δεν μπορεί να δικαιωθεί ούτε απέναντι στον Δώνη κια θέλει να μυνήσει και τον Ολυμπιακό... Δημιουργούνται κάποιες απορίες.
Από την στιγμή που εκδικάστηκε η προσφυγή του μπάοκ στα πολιτικά δικαστήρια δεν σημαίνει και αυτόματα χωρίς άλλη σκέψη και την αποβολή του από τις διοργανώσεις της uefa και superleague?
Αν μέχρι τις 31.03.2014 δεν καταβάλει την νόμιμη και αποφασισμένη δικαστικά αποζημίωση αυτό δεν σημαίνει αυτόματα και κατάπτωση της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα?
Για να δούμε τώρα τον αβέρτο Ιβάν, τον τιτάνα του χρήματος και της επιχειρηματικότητας (τύπου δεν πληρώνω κι αν σου αρέσει), γιατί προφανώς αν δώσει την αποζημίωση που δικαιούνται ο Δώνης και οι συνεργάτες του, τότε αυτόματα θα του λείπουν άλλα 800 χιλιάρικα για την αδειοδότησή συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα και europa league. Αλλά αυτά είναι μικρά θέματα για τον άρχοντα των μπουγατσίων.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.