Ο ΤΙΓΡΗΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ



Τα νέα από Αγιά Σοφιά μεριά δεν είναι καλά για τον wannabe ιδιοκτήτη χωρίς να βάλω δεκάρα τσακιστή, Μελισσανίδη. Προβλήματα που φαίνονται αξεπέραστα για ένα απλό λόγο. Πρέπει ο τίγρης των φρίσκις να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αναλυτικά
 
Αισιοδοξία δημιουργήθηκε –αρχικά- στην ΠΑΕ για το θέμα της εκκαθάρισης, ύστερα από την εγκύκλιο που έστειλε χθες στις εφορίες ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εφόσον υπάρξει οριστική καταδίκη στην υπόθεση Ψωμιάδη και τα λεφτά επιδικαστούν θα πρέπει να δοθούν στο Δημόσιο που είναι ο πολιτικός ενάγων.
Τη διαδικασία αναμένεται να αναλάβει ο Ανδρέας Δημητρέλος ως εκκαθαριστής, βάζοντας τις σχετικές υπογραφές. Αν όλα πάνε καλά μέσα στον Μάρτιο θα έχει λήξει το θέμα. Βεβαίως, πρέπει να αποσύρει ο Χάρης Οικονομόπουλος και τα ασφαλιστικά μέτρα για την κύρια αγωγή που θα έχει οριστεί για τις 28 του μήνα.
Όμως, πρέπει να ξεπεραστεί ένα σημαντικό... εμπόδιο. Ποιος θα καταβάλει τα χρήματα για το χαρτόσημο, που προβλέπεται για την εκχώρηση του χρέους; Σύμφωνα με τη νομοθεσία θα πρέπει να πληρώσει αυτός που δίνει τα λεφτά στο Δημόσιο που είναι 3% επί του ποσού και 20% υπέρ του ΟΓΑ επί του ποσού του χαρτοσήμου. Πρέπει να δοθεί συνολικά περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Η ΠΑΕ δεν έχει καθόλου λεφτά, διότι είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ίσως αναζητηθεί η λύση μέσω των μετόχων που ήταν στον σύλλογο όταν δημιουργήθηκε το χρέος.

 
Δηλαδή ο Θεοχάρης λειτουργώντας για τα συμφέροντα της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, έδωσε το πράσινο φως για την εκκαθάριση της παε κούλας? Αυτό μάλλον σημαίνει ότι έχει γίνει καταγραφή και των χρεών της κούλας, γιατί κάθε άλλο είναι αδιανόητο και εντελώς παράνομο.
Αλήθεια θα μας ενημερώσει κανείς ποιό τελικά είναι το ποσό που οφείλει η κουλίτσα? Αν έχει βάλει υπογραφή οποιοσδήποτε κρατικός υπάλληλος για ρυθμίσεις, εκκαθαρίσεις εταιριών χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς χρωστάει αυτή η εταιρία, αυτό αυτόματα δεν συνιστά κακούργημα ως απιστία με πρόθεση εις βάρος του δημοσίου, εις βάρος όλων εμάς των κορόϊδων? Με μια απλή μαθηματική πράξη το ποσό που υπολογίζω ως χρέος της κούλας προς το δημόσιο ανέρχεται στα 40 εκ ευρώ. Αυτά περιέχουν τις νόμιμες προσαυξήσεις, ναι ή όχι? Ποιό είναι το χρέος της κούλας εκτός του ποσού που χρωστάει στο δημοσίο, δηλαδή σε όλους του υπόλοιπους? Η υπόθεση είναι το μεγαλύτερο, με διαφορά, οικονομικό σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όποιος έχει άλλη άποψη είναι απλά εκτός πραγματικότητας.
Βέβαια τα αεκάκια έχουν τα δικά τους προβλήματα και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό. Έχουν έναν ιδιοκτήτη (μάλλον) - έναν επενδυτή (μάλλον) σαν τον τιγρούλη και ακούν καθημερινά για γήπεδα, για ομαδάρες και πρωταθλήματα (γαύροι ερχόμαστε και τα σχετικά) και την ίδια στιγμή ο τίγρούλης δεν έχει ή δεν θέλει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την ίδια την εταιρία που λέγεται παε κούλα.
Ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει τα πάντα για την κούλα, αρκεί να μην του ζητήσει κανείς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αν αγαπούσε την κουλίτσα και ήθελε να αναλάβει τις τύχες της θα το έκανε όταν έπρεπε κι όχι τώρα φεσώνοντας όποιον μιλάει Ελληνικά. Θέλει να το παίξει το αντίπαλο δέος στον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να ζημιωθεί και ο ίδιος. Θέλει να θρέφει τα πρόβατα με ωραία λόγια που δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά και τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν. Το παραμύθι του μεγαλοεπενδυτή Μελισσανίδη τελείωσε από την στιγμή που ακόμα και να πληρώσει τελικά το ποσό του 1,5εκ ευρώ που χρειάζεται η ομάδα του, ανεβάζει δημοσιεύματα σαν κι αυτά.
Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει λίγο όλους αυτούς τους σύγαυρους που φώναζαν κατά του τεράστιου Σωκράτη Κόκκαλη και φωνάζουν τώρα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πάρεδροι μας δεν  κρύφτηκαν ΠΟΤΕ πίσω από την ομάδα και τον κόσμο μας, δεν χρησιμοποίησαν ΠΟΤΕ την ομάδα για προσωπικό οικονομικό τους όφελος, έβγαλαν από ένα τεράστιο οικονομικό τέλμα την ομάδα, χάνοντας λεφτά και ταυτόχρονα μεγαλώνοντας τον ίδιο τον σύλλογο και κάνοντας επενδύσεις που χαιρόμαστε όλοι μας σήμερα.
Υπάρχει διαφορά ξεκάθαρη στον Ολυμπιακό με τις άλλες ομάδες. Υπάρχει διαφορά ποιοτική οπαδών, ομάδας αλλά και παραγόντων. Μόλις και αν ποτέ μας ξεπεράσουν σε όλα αυτά (απίθανο), τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι βρήκαμε άξιο διεκδικητή για τα πρωτεία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μέχρι τότε λουφάξτε στα λαγούμια σας και περιμένετε βράδια σαν κι αυτά της περασμένης Τετάρτης για να χαρείτε λίγο με ξένα κόλυβα...
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

Εικόνα Chief Bromden

Παραδείγματα για να εκτιμάτε αυτά που εμείς έχουμε, δεν έχουμε συνηδητοποιησει την τεράστια σημασία της ταχυτατης μετάβασης από Κόκκαλη σε Μαρινάκη χωρίς περιπέτειες και αναταράξεις... Τεράστια υπόθεση ! Και οι Λαρευντιαδηδες καραδοκουσαν...

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ...

Εικόνα nmavronas

ΩΡΑΙΌΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ...

Εικόνα dono

Να είστε καλά, μυαλά και οπαδοί σαν κι εσάς είναι κόσμημα για τον σύλλογο