ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΓΡΟΥΛΗ? LAST YEAR!!!



Όλοι γνωρίζουν πια την αβερτοσύνη του άρχοντα των φρίσκις, του νέου μεγαλοεπενδυτή, μεγαλοπαράγοντα, μεγαλοφυσιογνωμία αυτής της χώρας, Μαλισσανίδη. Όλοι γνωρίζουν ότι η υπόθεση της πτώχευσης της ΠΑΕ κούλας, της διάλυσής της, το χάρισμα των χρεών της στον Μελισσανίδη κολλάει σε ένα χαρτόσημο ποσού καθόλου μεν μικρού, αλλά ελάχιστου μπροστά στα χρέη της κούλας που ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ χαρίζονται. Για να θυνηθούμε λίγο την υπόθεση, το άρθρο του ΔΙΑ είναι απολύτως ενημερωτικό (http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140411/oyte-gia-xartosimo-de... ).
Διαβάζουμε λοιπόν σε οπαδικό σιτε (http://www.enwsi.gr/podosfairo-aek/pros-katargisi-to-chartosimo) της κούλας το παρακάτω
Λύση με το ζήτημα του χαρτοσήμου φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών. Από το enwsi.gr έχετε διαβάσει ότι  για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ και να μπορέσουν στην Ένωση να προχωρήσουν απρόσκοπτα την δημιουργία της νέας εταιρείας ενόψει της επόμενης σεζόν, θα πρέπει να ξεπεραστεί το εν λόγω ζήτημα.
Οι τελευταίες  εξελίξεις δείχνουν ότι η ΑΕΚ πετάει απο πάνω της τον βραχνά αυτό, αφού έγιναν γνωστές μέσω του Υπουργείου Οικονομικών, όλες οι τροπολογίες που θα κατατεθούν απόψε στην Βουλή, ως πρόσθετες στο νομοσχέδιο με τίτλο. «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση του ν. 3601/2007 και άλλες διατάξεις».
Σε ότι αφορά την ΑΕΚ υπάρχει και η τροπολογία που αφορά την ΑΕΚ και σε αυτή αναφέρονται τα εξής.  «Στο άρθρο 10 του ν.4224/2013 (Α” 288) προστίθεται νέα παράγραφος 4 ως εξής: 4. Εκχωρήσεις απαιτήσεων προς το Δημόσιο που πραγματοποιούνται από Π.Α.Ε υπό ειδική εκκαθάριση βάσει του άρθρου 10 ν. 4224/2013, γίνονται ατελώς και χωρίς υποχρέωση καταβολής οιουδήποτε τέλους, φόρου ή εισφοράς. Με τη διάταξη της παραγράφου 8, προς άρση της οποιασδήποτε αμφιβολίας και προκειμένου να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της δικαιολογητικής βάσης της διάταξης, αποσαφηνίζεται ότι εκχωρήσεις απαιτήσεων προς το Δημόσιο που πραγματοποιούνται από Π.Α.Ε υπό ειδική εκκαθάριση βάσει του άρθρου 10 ν. 4224/2013, γίνονται ατελώς και χωρίς υποχρέωση καταβολής οιουδήποτε τέλους, φόρου ή εισφοράς».
Το νομοσχέδιο στο οποίο «μπήκε» η τροπολογία θα ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα έχει υπογράψει την σύμβαση μέχρι την Δευτέρα και πως η ψήφιση αυτής της διάταξης θα επικυρώσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ορίστε??? Τι είπατε Κύριοι??? Σε ένα νομοσχέδιο με τίτλο «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση του ν. 3601/2007 και άλλες διατάξεις» κάπου μέσα εκεί βολέυεται η κούλα? Η κούλα δηλαδή θεωρείται πιστωτικό ίδρυμα ή επενδυτική επιχείρηση? Γιατί αν είναι τράπεζα να πάμε όλοι στον τιγρούλη για να δανειστούμε, αν είναι δε επιχείρηση επενδύσεων θα μας εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να μπαίνει στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο η κουλίτσα, που ήδη έχει κάνει γνωστό ότι το επόμενο λεπτό θα πτωχεύσει, άρα για ποιά επένδυση μιλάμε? Όπως καταλάβατε, από την στιγμή που ο μεγαλοεπενδυτής τίγρης δεν θέλει να πληρώσει ευρώ τσακιστό για να πάρει την ομάδα, τότε η λύσηγια το βόλεμα του εκλεκτού μας ήταν μονόδρομος και με νομοθετική πράξη (!!!!) σκάνδαλο απαλλάσεται από αυτή την... υποχρέωση!

Αν το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι κάνα όνειρο που είδε εχθές ο συντάκτης του, τότε μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορούμε να το εκλάβουμε. Ζούμε μια προεκλογική περίοδο που μπορεί η φαντασία και η προσπάθεια επηρεασμού της κυβέρνησης να έχει χτυπήσει κόκκινο, ΑΛΛΑ καιρός είναι να σταματήσουν οι προκλήσεις, τα ψέματα και οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που σε ότι αφορά κάθε τι εξωαγωνιστικό σκάνδαλο φέτος έχει όνομα, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Όλα τα πράγματα όμως έχουν τα όρια τους κι αυτοί τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Το σκάνδαλο της κούλας δεν έχει προηγούμενο τόσο σε όγκο χαρισμένων χρημάτων, όσο και σε θράσος και ανομία. Κατά τα άλλα η κυβερνησάρα μας κοιτάει αλλού, ο γυαλός είναι σίγουρα στραβός... Τα ΑΡΔάκια αμέσως κοιτούν το επόμενο αφεντικό τους, τον επόμενο εκλεκτό που θα αγκιστρωθούν πάνω του για να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΒΑΓΓΕΛΑ και έχουν στερέψει από σάλιο από το πολύ γλείψιμο στον γατούλη. Οι οπαδοί της κλάψας με πλήρη ασχετοσύνη ή πονηριά εμπλέκουν στην δικαιολόγηση όλων αυτών τον Κόκκαλη και το Καραϊσκάκη και άλλα τέτοια κουλά, που ναι μεν τους κάνουν να κοιμούνται καλύτερα τα βράδια, αλλά δεν παύει να είναιμια  πλήρη υποδούλωση στον δεσποτισμό του νυν προέδρου τους.

Εμείς σαν καλοί άνθρωποι δεν τους ευχόμαστε περαστικά στην ανίατη αρρώστια του υποτακτισμού, γιατί με τέτοια μυαλά θα γελάσουμε πολύ στο μέλλον. Η απάντηση στα χαριτωμένα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, είναι μόνο ΚΟΠΙΑΣΤΕ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα manos

Όχι μόνο οι τύποι είναι γύφτοι και απίστευτοι αλλά έχουν και θράσσος και μιλάνε. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα...