ΤΟΥΙΤΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!



Η επόμενη ημέρα του τελικού κυπέλλου βρήκε τον τουίτη και τον βαζελάκο με ακμαίο ηθικό και λόγω αυτού αποφάσισαν να μαδήσουν το κορόιδα τους οπαδούς του δεκάρικου και του 3όροφου. Αναλυτικά ο τουίτη δήλωσε στην συνέντευξη τύπου εχθές.

O Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τα σχέδια της νέας Λεωφόρου η οποία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 20.000 θέσεων με τα έργα ανακατασκευής να ξεκινούν τον Δεκέμβριο. Αύξηση 10% στα εισιτήρια διαρκείας για τους νυν κατόχους και 30% για τους υπόλοιπους φίλους του Παναθηναϊκού.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας θα αλλάξει και θα γίνει πιο σύγχρονη για να μπορεί να φιλοξενεί τα ματς του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τα σχέδια που προβλέπουν αλλαγή των στεγάστρων, αύξηση της χωρητικότητας και κατασκευή σουιτών.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά θα υπάρξει καλλωπισμός του γηπέδου για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας. Οι "πράσινοι" θέλουν να δώσουν όλα τα ματς μέχρι τον Δεκέμβριο στη Λεωφόρο και ανάλογα με την πορεία τους θα δουν αν θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής στο τέλος του 2014. Το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσίασει ο Παναθηναϊκός από τη φυσική του έδρα είναι 1 με 2 μήνες.
Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε για το γήπεδο: "Τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι με τα γραφειοκρατικά και μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Η σκέψη που επικρατεί είναι ότι αφού κάνουμε έναν καλλωπισμό το καλοκαίρι και προσαρμόσουμε τις ανάγκες είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για το Europa League, σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε τον Δεκέμβριο αφού δούμε πως θα πάμε στους ομίλους. Από τότε υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν 3 με 4 μήνες για να είναι έτοιμη η Λεωφόρος. Στόχος είναι να απουσιάσουμε 1 με 2 μήνες από το γήπεδο. Εκείνη την περίοδο θα πάμε στο ΟΑΚΑ."
Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας: "Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το χρόνο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας της επόμενης σεζόν. Τα οικονομικά μας παραμένουν σε δύσκολη κατάσταση. Δεν πηγαίνουν όσο καλά πηγαίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα κάνουμε 10% αύξηση στις τιμές για όσους έχουν και φέτος διαρκείας την οποία θεωρούμε λογική αφού θα υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά ματς. Για τους υπόλοιπους η αύξηση είναι 30%. 10.000 θα είναι τα διαρκείας που θα θέσουμε στη διάθεση του κοινού και περιμένουμε ότι θα εξαντληθούν αφού η ομάδα είναι η καλύτερη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Από 28 Απριλίου ως τις 28 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις κάρτες του. Από εκεί και μετά οι θέσεις τους αδειάζουν και μπορούν όλοι να αγοράσουν τα εισιτήρια."

Αυτό που δεν μας λέει το άρθρο και το είπε ο βαζελολάγνος Νικολογιάννης, aka πράσινος τασούλης, είναι ότι θα κατασκευαστεί εστιατόριο, καθώς επίσης και εξέδρες στα πλαϊνά του γηπέδου. Άρα δεν μιλάμε για έναν απλό καλλωπισμό, μιλάμε καθαρά για αύξηση της χωρητικότητας του κοτετσιού της λεωφόρου μέσω ανοικοδόμησης νέων εξέδρων. Αυτά τα έργα θα κρατήσουν κλειστό για 1-2 μήνες το γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι ο ζελάκος θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για όσο κρατήσει η συγκεκριμένη ανοικοδόμηση. Κάπου εδώ προκύπτει και ένα νέο ερώτημα. Μπορεί κάποιος να κάνει εργασίες σε ένα κτίσμα που δεν του ανήκει? Μπορεί κάποιος να κάνει εργασίες για κάτι που δεν έχει την κυριότητα? Ο Δήμος Αθηναίων είναι ενήμερος, έχει λόγο και άποψη για τις τελικές εργασίες? Αλήθεια είναι νόμιμο να μεγαλώσει η χωρητικότητα του υφιστάμενου κτίσματος, να σηκωθεί σε ύψος? Δεν υπερβαίνει τον συντελεστή κάλυψης του οικοπέδου?

Ξέχωρα από τα παραπάνω ερωτήματα που τα θεωρώ το σημαντικό που προκύπτει από την χθεσινή συνέντευξη τύπου του τουίτη, βγήκαν και νέες ειδήσεις που αφορούν πλέον την λαχανί προπαγάνδα τους. Όταν ο Σωκράτης έβγαζε τα 3ετή εισιτήρια διαρκείας με το άνοιγμα του νέου Καραϊσκάκη παράλληλα με την κίνηση συνδρομής των μελών μας, μήπως θυμάστε τι έλεγαν όλοι οι απέναντι? Το σύνθημα ΄΄Σωκράτη γερά και πάρτους τα λεφτά΄΄ ήταν σε ημερήσια διάταξη, οι διάφοροι ΑΡΔάκοι και οπαδοί καθημερινά μας υπενθύμιζαν πόσο ακριβότερα ήταν τα εισιτήρια στο Καραϊσκάκη σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και φυσικά λοιδορούσαν την κίνηση με την συνδρομή των μελών, χρεώνοντας τον Σώκο για παντελόνιασμα (ναι, ήταν της μόδας από παλιά αυτές οι εκφράσεις). Ο τουίτης εχθές ανακοίνωσε αύξηση των τιμών των διαρκείας με την παράλληλη άμεση διάθεσή τους. Aκολουθήσανε όπως υποστηρίζει το χρόνο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Έχω κάποιες απορίες. Ποιός Ευρωπαϊκός σύλλογος που θα μετέχει στην Ευρώπη του χρόνου βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας χωρίς να ξέρει ο οπαδός του, ποιά ακριβώς διοργάνωση θα παρακολουθήσει του χρόνου? Ένα παράδειγμα  μπορώ να έχω? Πως είναι δυνατόν κάποιος να κοστολογεί, πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, ένα προϊόν που έχει άμεση σχέση με την τελική κατάταξη της ομάδας? Σύμφωνα με το οικονομικό τμήμα του παναθηναϊκούλη, το διαρκείας θα έχει τις ίδιες τιμές είτε αγωνίζεται του χρόνου στο CL, είτε αγωνίζεται στο Europa League. Αυτό είναι τουλάχιστον κωμικό να το υποστηρίζει κάποιος με νηπιακή σχέση marketing και οικονομικών.

Θέλει να πάρει το αντίτιμο των διαρκείας που αντιστοιχεί στους παλιούς κατόχους έως το τέλος Μαίου, εντάξει είναι προφανές ότι έχει τέτοια ανοίγματα που είναι πιθανό ότι δεν θα έχει ρευστότητα την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Αυτό που ρωτάω εγώ, είναι το ακόλουθο. Τουλάχιστον για το μισό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς οι γηπεδικές συνθήκες του λαγού κατόχου διαρκείας θα είναι ακριβώς η ίδια πρωτόγονη που ήταν φέτος (εκτός αν θα ξαναβάψουν το γήπεδο φέτος...). Είναι τουλάχιστον κωμικό να ζητάς προκαταβολικά κάποια χρήματα (περισσότερα κατά 10% στους παλιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και 30% στους νέους) για να κάνεις εργασίες και η όλη ιστορία μου θυμίζει αυτή... των διοδίων. Πρώτα θα εισπράξουν το χρήμα και μετά θα κάνουν τις εργασίες. Θα ήθελα με όσο καλή διάθεση μου περισσεύει, να ενημερώσω τους Κυρίους ότι δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Αυτά είναι γυφτιές και απολύτως αντιπροσωπευτικές της φάρας τους. Φανταστείτε μόνο να έλεγε ο Σώκος ότι πρώτα θα εισπράξω μένοντας Ριζούπολη ή στο παλιό Καραϊσκάκη το αντίτιμο του νέου γηπέδου και μετά θα το φτιάξω. Θα είχαν πέσει αν τον φάνε ΟΛΟΙ ή όχι? Τώρα γιατί δεν ανοίγει μύτη? Τώρα γιατί αυτή η αδιαφορία γι αυτά που γίνονται στον ζελάκο?

Οι τιμές των διαρκείας είναι πλέον σε πολλές κατηγορίες αν όχι υψηλότερες, τουλάχιστον ίδιες με αυτές του πιο σύγχρονου γηπέδου στην Ελλάδα, του Γ. Καραϊσκάκης. Που είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του γαύρου, μιας ομάδας που σε εμπορικότητα, παραγόμενο προϊόν και θέαμα είναι τουλάχιστον 3 κλάσεις ανώτερη από αυτή του ζέλα? Πόσο πρόβατα είστε ρε βαζελάκια για να ανέχεστε αυτά τα πράγματα?

Τέλος σε απάντηση της θέσης ότι η ομάδα είναι η καλύτερη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έχω να θυμίσω στον τουιτάκο μας ότι η ομαδούλα του τερμάτισε τέταρτη (4η) στην κανονική περίοδο. Καλύτερη ομάδα και ταυτόχρονα τέταρτη στο πρωτάθλημα μόνο με τα βαζέλικα μαθηματικά που σας μαθαίνουν στο δικό σας σχολείο, προκύπτει σαν γεγονός. Δηλαδή ο τρίτος ή ο δεύτερος της κατάταξης δεν είναι καλύτερός σας φέτος σε 36 αγώνες πρωταθλήματος, για τον πρώτο, βιαστή σας παντοτινό και πρωταθλητή δεν το ρωτάω καν?

 

ΤΟΥΙΤΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.