ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ



Ότι ζούμε σε ένα κράτος κοινωνικής ανυποληψίας και απόλυτης ανισονομίας είναι γνωστό και δεν σας γράφω τίποτα νέο και τσιτάτο. Αυτό που γίνεται όμως με την κούλα του άρχοντα των φρίσκις δεν έχει προηγούμενο, είναι σκάνδαλο μόνο η ύπαρξη τους ανάμεσά μας. Ας δούμε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της κουλίτσας. Όλοι οι οπαδοί της πανυγηρίζουν γιατί λέει ότι έφτασε η ώρα που η ΠΑΕ θα πτωχεύσει και επίσημα. Τώρα για οποιαδήποτε άλλη ανώνυμη εταιρία αυτό δεν το λες και τίτλο τιμής, στην κουλίτσα όμως γίνονται πράγματα που όχι μόνο δεν νιώθουν ντροπή οι ίδιοι (πράγμα ουτοπικό), αλλά βλέπουμε ΟΛΗ την κυβέρνηση να στέκεται σούζα μπροστά στον καταδικασμένο λαθρέμπορα Δημήτριο. Η Δαβάκη μας εξηγεί λοιπόν γιατί χαίρεται όλος ο κοσμός.
Ο τελευταίος σκόπελος της ΑΕΚ στον δρόμο της εκκαθάρισης και της δημιουργίας νέας ΠΑΕ δείχνει πως ξεπεράστηκε οριστικά. Την Τρίτη επιδόθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η κοινοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με το Δημόσιο.
Αυτό σημαίνει ότι πλέον αποκλειστικά το ελληνικό κράτος έχει το νομικό δικαίωμα για να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα κατά του πρώην παράγοντα της «Ένωσης». Έτσι, αφού στην ΑΕΚ ξεφορτώθηκαν και το πιο μεγάλο εμπόδιο όλα δείχνουν έτοιμα για τη δημοσιοποίηση της περιβόητης εκκαθάρισης που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και είχε «κολλήσει» στον Big Mac.
Όσον αφορά τη νέα ΠΑΕ οι διαδικασίες έχουν κορυφωθεί και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η διαγραφή της παλιάς από τα Μητρώα Α.Ε της Εφορίας, κάτι το οποίο πιθανότατα θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Σαν ανακεφαλάιωση όλου του σήριαλ, θα υπενθυμίσουμε ότι η κούλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ αγωνίζεται και κάνει μεταγραφές στην ΄Γ Εθνική, μιας και μέχρι και σήμερα είναι μια ΠΑΕ με υπέρογκα χρέη, άρα εξ΄ορισμού δεν γίνεται να αγωνίζεται σε μια ερασιτεχνική κατηγορία και επιπλέον με τόσα χρέη προς όλους δεν θα μπορούσε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Αφρικής - μπανανιοελλάδας να κάνει μεταγραφές.
Ο λόγος για τον οποίο πανυγηρίζουν όλα τα χανούμια είναι ότι μετέφεραν στο κράτος την ευθύνη να κυνηγήσει τον Μάκαρο και να εισπράξει το δημόσιο (θα έλεγα τώρα αλλά έχε χάρη) τα χρέη του προς την παε κούλα. Αυτό σύμφωνα με τους ΄΄ειδικούς΄΄ ανοίγει τον δρόμο αρχικά προς την δημοσίευση του εκκαθαριστικού ελέγχου στην παε κούλα, που για ένα περίεργο και σκοτεινό λόγο κολλούσε στον Μάκαρο. Η πρώτη μου απορία είναι η παρακάτω. Τι σχέση έχει η εκκαθάριση της παε με την δικαστική υπόθεση του Μάκαρου? Είτε η παε κούλα χρωστάει 200 εκ ευρώ, είτε τελικά χρωστάει σύμφωνα με την έκθεση εκκαθάρισης 10 εκ ευρώ (τα ποσά τυχαία) αν υπολογίσουμε εκτός το 100% της απαίτησής της προς τον Μάκαρο αυτό σε τι θα αλλάξει την εικόνα της εταιρίας? Η εταιρία δεν πωλείται για να χρειάζεται να δείξει καλύτερη καθαρή θέση, αλλά πτωχεύει, άρα όσα κι αν χρωστάει από την στιγμή που έχει παρθεί η πολιτική απόφαση πτώχευσης, το ποσό που χρωστάει δεν παίζει κανένα ρόλο. Το πρόβλημα δε με την πληρωμή χαρτοσήμου λύθηκε πάλι με τρόπο άμεσο και αδιαμφισβήτητα συνιστά ακόμα ένα σκάνδαλο (1 & 2). Η συγκυρία της υπόθεσης που συμπίπτει με την επερχόμενες εκλογές μάλλον είναι τυχαία και κατά ένα πολύ περίεργο πράγμα ΠΑΝΤΑ οι συγκυρίες τον τελευταίο καιρό είναι υπέρ της κούλας και ποτέ κατά της.
Για να το κάνουμε λίγο πιο λιανά γιατί αυτό που γίνεται με την κούλα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και πολύ βολικό για όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες, πραγματικά το λέω με όλη την καλή διάθεση. Αν υποθέσουμε ότι εγώ χρωστάω στην εφορία 10000€, αλλά έχω ακάλυπτες επιταγές πελατών μου αξίας π.χ 12000€, αυτό σημαίνει ότι αν ισχύει η ισονομία σε αυτή την χώρα, αύριο το πρωί αν πάω στην εφορία και καταθέσω τις ακάλυπτες επιταγές που έχω στα χέρια μου που δεν τις έχω πληρωθεί από τους πελάτες μου, η εφορία (κι ο κάθε δημόσιος οργανισμός) θα πρέπει να τις κάνει δεκτές και να κυνηγήσει αυτή τους πελάτες που φέσωσαν εμένα και επιπλέον να μου δώσει και 2000€ κασεράτα στο χέρι. Αν δεν γίνει αυτό τότε όλοι καταλαβαίνουμε πρακτικά για το μέγεθος του σκανδάλου, της αβάντας και της ιδιαίτερης μεταχείρισης του τίγρη και της κούλας από το Ελληνικό δημόσιο και την Πολιτεία γενικότερα.
Το σκάνδαλο με την κούλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει ποιά ομάδα και πότε στην Ελλάδα χρωστούσε περισσότερα λεφτά στο δημόσιο αλλά και σε τρίτους, ποιά ομάδα πτώχευσε όποτε ήθελε και βόλευε τον τσάμπα μάγκα νέο ιδιοκτήτη της και τέλος σε ποιά ομάδα χαρίστηκαν τα πάντα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ? Μια ομάδα προκαλώ να μου πει κάποιος και δεν θα ξανασχοληθώ ποτέ με την κουλίτσα.
Φανταστείτε μόνο να ήταν στην θέση του τσάμπα επενδυτή τίγρη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Θα είχαμε εξέγερση των μίντια και προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης? Θα είχαμε επερωτήσεις στην βουλή από θιγμένους βουλευτές όλων των κομμάτων? Θα είχαμε αναβρασμό στις τάξεις των άλλων ομάδων που φυσικά αυτό που κάνει ο τίγρης είναι εμφανέστατα αθέμιτος ανταγωνισμός έναντι των υπολοίπων? Το βαζελοσκάι θα ασχολιόταν και με τίποτα άλλο πλην της στήριξης στον Μιχαλολιάκο που κάνει απροκάλυπτα και χωρίς τσίπα?

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Dono ειναι οντως ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκανδαλο που ομως κουκουλωνεται με μεγαλη ευκολια απο τα ΑρδοΜΜΕ (αλλωστε δεν ειναι ο Ολυμπιακος μεσα) και οι ιδιοι οι οπαδοι της κουλας σε συζητησεις το παραδεχονται. Ολα ειναι "καλως καμωμενα" αφου εξυπηρετουν τον σκοπο. Μεχρι να ερθει η λυπητερη και να καταλαβουν οτι ειναι και εις βαρος της ομαδας τους το ολο σκηνικο που δεν αποκλειω στο μελλον παλι για οικονομικα τερατουργηματα και ελλειψεις να ξαναχρειαστει να την ριξουνε στην Γ' Εθνικη.

Εικόνα dono

Όταν σε διοικεί ένας μεγαλοεπενδυτής που μέχρι τώρα δεν έχει δπανήσει γι αυτή την επένδυση ούτε ένα ευρώ τσακιστό, μάλλον για να ακριβολογούμε έχει φεσώσει και επίσημα όποιον μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και γενικότερα όλες τις γλώσσες των φυλλών του Ισραήλ, τότε θεωρώ εντελώς βέβαιο ότι όταν έρθει η ώρα να έχει οικονομικά ανοίγματα (αυτά θα έρθουν μοιραία όπως ισχύει για όλους) δεν θα τα καλύψει.

Εικόνα red7neck

Εάν είναι ο Παναθηναϊκός ότι πιο σιχαμένο υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό, τότε η Περακλούμπ είναι η άξια διάδοχος του! Μέσα στην κλάψα και την ρουφιανιά! Να μην φτιάξετε γήπεδο ποτέ και να περιφέρεστε σαν τους γύφτους που είστε και θα είστε, πουσταριά! Θυμάμαι ένα παιχνίδι στο παλιό Καραϊσκάκη, που είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον τιτάνα τον Ατίλιο και τα τουρκάκια δεν σεβάστηκαν τίποτε (https://www.youtube.com/watch?v=GFXHi4QC_Xg). Από τότε τους σιχαίνομαι όλο και περισσότερο.

Σας περιμένουμε απόγονοι του Κεμάλ να έρθετε! Να φάτε και άλλα ντόρτια, και άλλες πεντάρες και άλλες εξάρες, να κλαίτε και να σκούζετε! Απατεώνες με την μασκότ τον Μελισσανίδη!

Εικόνα dono

Συμφωνώ 100%, είναι σιχάματα του αθλητισμού

Εικόνα savvas gridlock

To Kράτος που χρωστάει 3-4 δισ. ευρώ τουλάχιστον (μπορεί να είναι και 8-9) σε επιστροφές φόρων στις επιχειρήσεις, αποφασίζει να ξεχρεώσει την ΑΕΚ του κολλητού φίλου του Σαμαρά, τιγράκου των Φρίσκις Μελισσανίδη. Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα...

Εικόνα dono

Δεν είναι απλά για συμψηφισμός χρεών, αν ήταν κάτι τέτοιο μπορέι και να επικροτούσα. Μιλάμε για συμψηφισμό χρεών με απαιτήσεις προς τρίτους κι αυτό είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία, δεν έχει ξαναγίνει πουθενα, ούτε σε Αφρικανικές χώρες

Εικόνα xristoforas

XAXAXAXAΧΑΧΑ...ΣΑΒΒΑ..ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΑΙ ΤΙΒΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!
ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...
ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΓΗΠΕΔΑ...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!