ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΣΙΣΤΙΙΑΚΟΦ



Έχετε συνειδητοποιήσει ότι όλοι γίνονται λαλίστατοι και λάβροι κατά του Ολυμπιακού μόλις περνούν τα σύνορα της χώρας, μιας και ότι λένε αποτελούν αιτία για αγωγές μιας αφού το να λες ψέματα είναι πολύ καλό αρκέι να μην λογοδοτείς για αυτά. Κλασσικό τέτοιο παράδειγμα είναι και ο πρώην παράγοντας του μπάοκ και δεξί χέρι του Ιβάν, Τσιστιακόφ. Ας δούμε όμως τι δήλωσε στο sentragoal, το οποίο φυσικά άλλο που δεν ήθελε να προσθέσει ακόμα ένα λιθαράκι στην καμπάνια δυσφήμισης του αυτοκράτορα του Ελληνικού αθλητισμού. Αναλυτικά.
Ο Χερμάν Τσιστιακόφ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό... Το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, που πλήρωσε πρώτος το μάρμαρο της αποτυχημένης σεζόν του «δικέφαλου» έκανε λόγο για κύκλωμα που λειτουργεί υπέρ των «ερυθρόλευκων» για να τους δίνει το πρωτάθλημα!
Ακόμα, είπε ότι ο Σαββίδης ήταν συναισθηματικός και δεν καταλάβαινε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες. Εκραξε τον Τύπο που έγραφε ψέματα και ανοησίες, τους οπαδούς που δεν καταλάβαιναν ότι στοίχιζε στον ΠΑΟΚ η συμπεριφορά τους, ενώ παραδέχτηκε ότι κάποια ματς έπρεπε να γίνουν... κόλαση για να τα κερδίσει ο «δικέφαλος»!

Μεταξύ άλλων μίλησε:
Για τους λόγους που απέτυχε ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος: «Για πολλούς λόγους. Ο μεγαλομέτοχος είναι ένα συναισθηματικό άτομο, νικητής από τη φύση του , και ήταν μερικές φορές δύσκολο να δεχτούμε το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό να είναι σε θέση να αντέξει, και να μην είναι... ντροπαλός».
Για το «κύκλωμα» του Ολυμπιακού: «Αποδείχθηκε ότι το ποδόσφαιρο μονοπωλείται από μια μόνο εντολή - "Ολυμπιακός". Όταν πήγα στην Ελλάδα είχα ακούσει παρόμοιες ιστορίες, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν απλά δικαιολογίες και να γκρινιάζουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό και έφτιαχναν συνωμοσίες για να δικαιολογήσουν τα λάθη τους. Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα έχουν ένα σύστημα που έχει κατασκευαστεί για μια συγκεκριμένη ομάδα που είναι εγγυημένη για να γίνει πρωταθλήτρια.
Είναι αστείο, αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο της πρωτάθλημα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ότι κάτι δεν είναι σωστό. Αυτές οι νίκες τους έχουν δώσει την ευκαιρία να παίζουν συνεχώς στο Champions League, έχουν ένα σταθερό εισόδημα και γενικά αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους.
Εχει μερικές «θυγατρικές» ομάδες που εξαρτώνται απόλυτα από τον «μεγάλο φίλο», όπου η μεγάλη ομάδα δίνει δανεικούς. Ποτέ δεν θα παίξουν στον Ολυμπιακό αυτοί οι παίκτες και τους αγοράζει για να τους δίνει από ομάδα σε ομάδα.
Αυτοί οι παίκτες είναι αρκετά καλοί για τον μέσο ποδοσφαιριστή μπορεί να είναι το κλειδί για την ομάδα τους, αλλά εναντίον του Ολυμπιακού συνήθως δεν παίζουν για κάποιο λόγο. Κάποιες φορές σημειώνουν και περίεργα γκολ... Για τον «Θρύλο» αν δεν είναι επιθυμητό το αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξουν και εννιά λεπτά καθυστερήσεις!
Φυσικά, σε αυτό το σύστημα συμμετέχει και η διαιτησία η οποία είναι μερικές φορές πάρα πολύ... πιστή στους παίκτες αυτής της ομάδας. Σε γενικές γραμμές, το πρωτάθλημα φέτος το κέρδισαν από τον Ιανουάριο. Φυσικά, μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, αλλά δεν ήταν δυνατόν να τους ανταγωνιστούμε.
Παίξαμε μαζί τους στο Κύπελλο στον ημιτελικό. Στον πρώτο αγώνα δεχτήκαμε δύο γκολ σε δέκα λεπτά, αλλά γρήγορα μειώσαμε και τότε ο παίκτης μας, Μίροσλαβ Στοχ δέχτηκε κόκκινη κάρτα επειδή έσπρωξε αντίπαλο, ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο, αλλά πήρε κίτρινη κάρτα.Ένα τυπικό σύστημα των δύο μέτρων και σταθμών. Ο κύριος ένοχος ενός τέτοιου συστήματος είναι κυρίως η ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την παθητικότητα και την υπόθαλψη στις ιδιοτροπίες μιας ομάδας, που καταστρέφει συστηματικά το ποδόσφαιρο στη χώρα της.
Στη ρεβάνς έγιναν απίστευτα πράγματα που καθυστέρησαν την έναρξη του ματς για μία ώρα! Ενας οπαδός ξέφυγε κι έριξε ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το τέχνασμα, φυσικά ήταν αηδιαστικό, αλλά ο Ολυμπιακός ήθελε να μην παίξει καθόλου γι αυτό το λόγο και να πάρει το ματς στα χαρτιά με 0-3.
Τελικά το ματς έγινε νικήσαμε 1-0 τον Ολυμπιακό, φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά μετά τα όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ, τα οποία είναι εντελώς άσχετα με το Κύπελλο! Επομένως δεν ήμασταν σε θέση να υπερασπιστούμε τη 2η θέση που πήραμε στην κανονική διάρκεια της περιόδου, άρα μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ομάδα στερείται τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα παλέψει για την τιμωρία, πηγαίνοντας στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα».
Για το μπάτζετ του Ολυμπιακού και τον Μήτρογλου: «Εχει γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Χειρίζονται καλά τα οικονομικά τους. έκαναν καλές μεταγραφές και καλές πωλήσεις. Η μεταγραφή για παράδειγμα του Μήτρογλου στη Φούλαμ κόστισε 15 εκατ. ευρώ, παρόλο που ο ίδιος έμεινε εκτός πλάνων για πολλά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μάγκατ έπαθε σοκ με το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Στην Ελλάδα είναι πολύ πιο εύκολο να σκοράρει ο καθένας, όπως είπα νωρίτερα. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα καταφέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Για τις διαφορές ρωσικού κι ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η έλλειψη χρημάτων. Ο ΠΑΟΚ πούλησε 14000 διαρκείας και είχε μέσο όρο 10-12 χιλιάδες κόσμου, ενώ σε κάποια ματς είχε και 30.000. Ο Εργοτέλης για παράδειγμα, τερμάτισε 7ος με 700-800 εισιτήρια, όμως ήταν ομάδα που είχε δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Άλλη μια διαφορά είναι η ποιότητα των γηπέδων, καθώς και οι σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές ενός αδύναμου πρωταθλήματος στο οποίο δεν υπάρχει καμιά επιθυμία για ανάπτυξη. Επίσης είναι κι ο Τύπος. Ο αριθμός των εντύπων είναι άνευ προηγουμένου και ειδικά αυτών που γράφουν για τον ΠΑΟΚ. Εγραφαν ανοησίες και ψέματα και κάθε μα κάθε μέρα έπρεπε να βγω να τα διαψεύδω».
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ένα 10-15% είναι άρρωστοι και δεν υπήρχε λόγος να τους εξηγήσουμε ότι τα καπνογόνα και η βία κάνουν κακό στην ομάδα. Υπήρχαν όμως κι αγώνες που ξέραμε ότι αν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς έπρεπε να κάνουμε το γήπεδο κόλαση! Δεν θα ήθελα το παιδί μου βέβαια να είναι παρών σε τέτοια ματς»
Για την μεταγραφή του Νάτχο: «Ήταν η πιο αξέχαστη εμπειρία μου. Έχασα πολλή ενέργεια και... νεύρα , προτρέποντας τον παίκτη και την οικογένειά του να κάνει αυτό το βήμα. Πέταξα στο Τελ Αβίβ γνωρίζοντας ότι θα έχω λιγότερο από μία ώρα για να παρουσιάσω στον παίκτη τον σύλλογο και την Ελλάδα. Νομίζω ότι δεν ήταν μάταιη η προσπάθεια. Είναι σπουδαίος παίκτης και όπως αποδείχθηκε, πολύ ειλικρινής , αξιοπρεπής και υπεύθυνος άνθρωπος. Συμφώνησε να συνεργαστεί μόνο για έξι μήνες, απλά επειδή αργότερα ήθελε να πάει σε ένα πιο μεγάλο σύλλογο».
Για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήθελα να ζω σε ένα περιβάλλον που τα πάντα λειτουργούσαν ανάλογα με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, δεν ήθελα να μένω για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένεια μου. Ήθελα να φύγω το χειμώνα, αλλά πολλά από τα θέματα ήταν δεμένα σε μένα και θα ήταν άδικο να φύγω τότε. Εκτός αυτού, είμαι άμεσα υπεύθυνος για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν πέτυχε τους στόχους του, δηλαδή, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να κερδίσει το κύπελλο και να κερδίσει την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League. Με τον Ιβάν Σαββίδη παραμένουμε φίλοι, χωρίσαμε με πολιτισμένο τρόπο και του είμαι ειλικρινά ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».
Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου: «Ναι στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο χάναμε 0-1. Ο Σαββίδης ήταν δυστυχισμένος και κατέβηκε κάτω στα αποδυτήρια. Φυσικά, εμείς, έπρεπε να τον ηρεμήσουμε. Τελικά, δεν πετύχαμε κάτι αφού στα μέσα του δευτέρου μέρους χάναμε με 0-3. Δε νομίζω, βέβαια, ότι η αιτία για την αποτυχία ήταν η παρουσία του στα αποδυτήρια , αλλά αυτό, προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό. Επίσης και οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι στο ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ σε δύο σεζόν ήδη έχει αλλάξει τέσσερις».
Για την αντίδραση του Γεωργιάδη όταν ο Σαββίδης εμφανίστηκε στα αποδυτήρια: «Ήταν τα πρώτα λεπτά μετά τη λήξη του ημιχρόνου. Ο προπονητής εξηγούσε προσωπικά κάτι σε έναν από τους αμυντικούς. Αλλά ο προπονητής ήταν ένας νεαρός Έλληνας και νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσε να αντισταθεί στον μεγαλομέτοχο»

Ας δούμε λίγο την συνέντευξη λίγο πιο αναλυτικά.
ήταν μερικές φορές δύσκολο να δεχτούμε το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μια επιχείρηση όπως όλες οι άλλες
Έτσι λοιπόν πέφτει και η τελευταία τσίμπλα όλων αυτών που πανυγηρίζουν με τον Ιβάν, τον χαρακτηρίζουν παιδί από τα σπλάχνα τους και φυσικά καταρίπτεται και ο ίδιος ο Ιβάν που λέει ότι δεν βλέπει την μπουγάτσα ως εταιρία και θα κάνει ότι χρειαστεί για να ορθοποδήσει ο σύλλογος, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη χωρίς αχ και βαχ γιατί είπαμε όταν είσαι οπαδός δεν βλέπεις πρωτίστως την ομάδα σαν εταιρία.
Είναι αστείο, αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο της πρωτάθλημα. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ότι κάτι δεν είναι σωστό.
Πες τα άνθρωπέ μου, ξεμπρόστιασε όλους τους γαύρους με τα επιχειρήματά σου!!! Η ύπαρξη λοιπόν της ΄΄παράγκας΄΄΄οφείλεται ότι ο γαύρος έχει πάρει 41 πρωταθλήματα και αυτό είναι αφύσικο κατά το χαλάκι και το κατοικίδιο του Ιβάν. Αν αυτό δεν είναι συλλογιστική σοβιέτ, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ, τα οποία είναι εντελώς άσχετα με το Κύπελλο
Ποιός ευνοήθηκε από αυτήν τιμωρία? Ο γαύρος? Η Νίκη Βόλου, ο ηρακλής Ψαχνών, ποιός? Γιατί ντρέπεστε και φοβάστε να καταφερθείτε για τον ομογάλακτο του Ιβάν? Γιατί δνε λέτε ότι το σκηνικό με την τιμωρία ευνόησε τον ΒΑΖΕΛΟ, άσχετα αν εγώ θεωρώ την ποινή πολύ μικρή για αυτά που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι? Δεν έχετε καταάβει τίποτα ακόμα?
Αυτές οι νίκες τους έχουν δώσει την ευκαιρία να παίζουν συνεχώς στο Champions League, έχουν ένα σταθερό εισόδημα και γενικά αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους.
Δεν μας είπς όμως πόσα λεφτά επένδυσε και έχασε ο εκάστοτε ιδιοκτήτης της ομάδας του Θρύλου? Πόσα ο δικός σου? Πόσα λεφτά επένδυσε ο Μαρινάκης στο πρώτο του καλόκαίρι στην ομάδα, όταν αυτή ΔΕΝ έπαιζε στην Ευρώπη γιατί είχε αποκλειστεί? Εσείς φέτος που αποκλειστήκατε μόνο από το CL, αλλά συνεχίσατε στους ομίλους του Europa League πόσα επενδύσατε, να κάνουμε μια σύγκριση?
Εχει μερικές «θυγατρικές» ομάδες που εξαρτώνται απόλυτα από τον «μεγάλο φίλο», όπου η μεγάλη ομάδα δίνει δανεικούς
Μάλιστα, ενώ ο μπαοκούλης για παράδειγμα δεν ξέρει τίποτα για δανεικούς στην Βέροια, στα Γιάννενα κτλ. Αν ήταν τόσο εύκολο να στηθεί ένα παραπρωτάθλημα τότε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου θα ήταν στημένα. Αν κάποιος φυσικά το πιστεύει, τότε καλό θα είναι να σταματήσει να διαβάζει το άρθρο και να κοιτάξει στον ουρανό περιμένοντας το επόμενο αεροπλάνο που θα ψεκάσει. Η πρωταθλήτρια Σίτυ έχει δώσει δανεικούς μέχρι και στην Έβερτον, η Ίντερ στην Μίλαν, κτλ κτλ κτλ. Η καραμελίτσα των δανεικών πρέπει κάποτε να τελειώσει γιατί δεν υπήρξε ποτέ και ταυτόχρονα η ίδια η ιστορία σας έχει στείλει αδιάβαστους. Σε στιγμές που κρινόταν ο τίτλος ο Ολυμπιακός έχει χάσει βαθμούς από την Δόξα Δράμας, την Ξάνθη, τον Αστέρα, τον Εργοτέλη, τον Όφη, τον Παναιτωλικό, τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή, τα Γιάννενα κτλ. Αλλά μόλις χάνει ο γαύρος όλα είναι καλώς καμωμένα, όταν όμως χάνει η ομαδούλα της πλάκας που ονομάζεται μπάοκ, τότε ΟΛΑ είναι στημένα.
Για τον «Θρύλο» αν δεν είναι επιθυμητό το αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξουν και εννιά λεπτά καθυστερήσεις!
Εννοείς τον ημιτελικό της ξεφτίλας και της ντροπής του ποδοσφαίρου στην τουμπίτσα και είσαι ένας άθλιος καραγκιοζάκος ψεύτης, βέβαια αυτά σας είπαν να πείτε, αυτά λέτε.
Ο κύριος ένοχος ενός τέτοιου συστήματος είναι κυρίως η ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα για την παθητικότητα και την υπόθαλψη στις ιδιοτροπίες μιας ομάδας, που καταστρέφει συστηματικά το ποδόσφαιρο στη χώρα της
Ήρθε η ώρα να μάθεις τα αυτονόητα αποτυχημένε μάνατζερ. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την superleague κι όχι από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ ευθύνεται για τον θεσμό του κυπέλλου, στο οποίο αποκλείσατε με τρόπο σκάνδαλο τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στις μνήμες όλων ως το πιο άθλιο στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ενας οπαδός ξέφυγε κι έριξε ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το τέχνασμα, φυσικά ήταν αηδιαστικό, αλλά ο Ολυμπιακός ήθελε να μην παίξει καθόλου γι αυτό το λόγο και να πάρει το ματς στα χαρτιά με 0-3.
Αηδιαστικό το τέχνασμα, εντάξει συμφωνούμε, αλλά από που προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε την συνέχιση του παιχνιδιού? ΑΝ η μια ομάδα μετά το πέρας του 20λέπτου διακοπής δεν θέλει να συνδράμει στην συνέχιση του παιχνιδιού, τότε είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν συνεχίζεται, ακόμα κι αν το θέλει η ομοσπονδία ή όποιος άλλος υπευθυνοανεύθυνος. Άρα λοιπόν δεν προκύπτει από πουθενά ότι η ομάδα μας δεν ήθελε την συνέχεια του παιχνιδιού.
Εχει γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Χειρίζονται καλά τα οικονομικά τους. έκαναν καλές μεταγραφές και καλές πωλήσεις
Δηλαδή σε σχέση με εσένα που είχες περίπου την θέση να διαχειρίζεσαι την ομάδα, σου βάζεις θετικό ή αρνητικό πρόσημο? Αυτό είναι ή δεν είναι μια ουσιαστική διαφορά που έχουμε κατακτήσει 41 τίτλους? Γιατί όποιος δεν βλέπει αυτό το δεδομένο, τότε ας το γυρίζει να δει γιουροβίζιον και Κοντσίτα...
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ένα 10-15% είναι άρρωστοι και δεν υπήρχε λόγος να τους εξηγήσουμε ότι τα καπνογόνα και η βία κάνουν κακό στην ομάδα. Υπήρχαν όμως κι αγώνες που ξέραμε ότι αν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς έπρεπε να κάνουμε το γήπεδο κόλαση! Δεν θα ήθελα το παιδί μου βέβαια να είναι παρών σε τέτοια ματς»
Κατά τα άλλα είναι πολύ άδικη η τιμωρία σας από το κόκκινο κατεστημένο. Αλήθεια γιατί και σε ποιόν αναφέρεσαι σε δεύετερο πληθυντικό? Λες που ξέραμε ότι αν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς έπρεπε να κάνουμε το γήπεδο κόλαση, δηλαδή ο επίσημος μπάοκ συνεργούσε και ήταν αρωγός αε αυτά τα επεισόδια στην ΄΄φιλόξενη΄΄ τούμπα? Ήταν ο επίσημος μπάοκ ενορχηστρωτής και δημιουργός αυτών των επεισοδίων? Εμείς το ξέραμε, καιρός ήταν να τα ομολογήσει και κάποιος εντός της παε, έστω και πρώην υπάλληλος του Ιβάν. Ο δηλών τα παραπάνω δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά αυτός που έλυνε και έδενε στην ομάδα της λαλαδούπολης με τις ευλογίες του Ιβάν. Εισαγγελέας υπάρχει για τα λεγόμενα του κυρίου?
Εκτός αυτού, είμαι άμεσα υπεύθυνος για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν πέτυχε τους στόχους του
Αν φταις εσύ που δεν πέτυχε η μπουγατσομάδα τους στόχους της, κάτι που ομολογείς με μεγάλη γεναιότητα, αυτό δεν πάιζει μπουνιές με την δήλωση περί στημένων πρωταθλημάτων? Ή είστε εκτός όλων των στόχων σας επειδή φταίγατε εσείς ή η ΄΄παράγκα΄΄. Αποφασίστε και πείτε μας.
Ναι στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο χάναμε 0-1. Ο Σαββίδης ήταν δυστυχισμένος και κατέβηκε κάτω στα αποδυτήρια. Φυσικά, εμείς, έπρεπε να τον ηρεμήσουμε
Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι ένας οίκος ανοχής. Καταρχήν με ποιό δικαίωμα σουλατσάρει πρόεδρος ομάδας στα αποδυτήρια σε ημίχρονο τελικού κυπέλλου? Αυτά δεν λέγατε για τον περυσινό τελικό? Δεν μας λέγατε όλοι οι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ ότι ο Βαγγέλας πέρυσι δεν είχε το δικαίωμα να είναι στα αποσυτήρια? Φέτος άλλαξε ο σχετικός κανονισμός? Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει τίποτα γι αυτό σε αντίθεση με πέρυσι? Αν ήταν παράνομο πέρυσι, είναι παράνομο και φέτος.Τελικά δεν μας είπες ρε Χέρμαν τον ηρεμήσατε τον Ιβάν και αν ναι σε ποιά γλώσσα?
Σας αφήνουμε στην μιζέρια σας, έτσι κι αλλιώς το συνεταιράκι που θα απλώνατε την μπουγάδα, σας έχει ξεχάσει από καιρό, ασελγώντας με κάθε ευκαιρία πάνω στο άψυχο σαρκίο σας στον τελικό του κυπέλλου και στα Play offs. Σας πήρανε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πικραμένων και δεν άνοιξε μύτη. Ακολουθείτε όπως πάντα πεπατημένη, να κατηγορείται τον Ολυμπιακό για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, για όσα δεν καλύπτουν την μικρότητα και την αγωνιστική σας αδυναμία. Συνεχίστε έτσι γιατί είναι η πιο σίγουρη οδός για να μην ξαναχαρείτε τίτλο ΠΟΤΕ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Καλα τα οσα λεει λιγο πολυ τα αναμενομενα τροπαρια. Ασε που μαρτυρανε χωρις ξυλο λεγοντας οτι καποια παιχνιδια επρεπε να τα κανουνε ΚΟΛΑΣΗ για να κερδισουν. ΑΛΛΑ και την αξια του Μητρογλα να αμφισβητει? Οχι οτι τα υπολοιπα ειναι αμελητεα αλλα αυτη η αναφορα στον επιθετικο του Θρυλου και στην τιμη πωλησης του δειχνει ακομα περισσοτερο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΟΚΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ με τον Ολυμπιακο.

υγ. Ευχομαι να γινει κατι εκει στο Μπραζιλ και περνωντας τον ομιλο να πεσουμε με δαυτους και να τους χωσει ο Μητρογλου την μαλαπερδα στο στομα.