Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ



Είδαμε εχθές στο παιχνίδι μπαράζ του Κλ. Βικελίδης μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου, για ακόμα μια φορά ομορφιές πριν, κατά την διάρκεια και μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ποδοσφαιρικές ομορφιές που μας θύμησαν τον πρόσφατο ημιτελικού κυπέλλου με τις μπουγάτσες στην τουμπίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΡΔάκου που μετέδιδε το παιχνίδι για λογαριασμό του ΟΤΕ υπήρξε διαφωνία μεταξύ των ομάδων για τον ποιό πάγκο θα καθόταν η κάθε μιά τους. Στην εξέλιξη λοιπόν αυτής της πρωτότυπης διαμάχης κλήθηκε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και έκανε το αυτονόητο. Έδωσε διορία στις δύο ομάδες για να λύσουν το θέμα. Μια διορία χρονική (ο κανονισμός μιλάει για 20λεπτο και μετά αποχώρηση του διαιτητή και ταυτόχρονη διακοπή του αγώνα), αλλά και μια διορία σε όλες τις πιέσεις που προς την προσφιλή συνήθεια όλων των ομάδων στην Ελλάδα να μεταθέτουν προς τον διαιτητή όλες τις ευθύνες για την διαξαγωγή ενός παιχνιδιού πριν την έναρξή του. Εχθές ο Σιδηρόπουλος διεμύνησε το αυτονόητο, ΄΄Ένα 20λεπτο και έφυγα΄΄ και ως δια μαγείας όλα λύθηκαν μέταξύ των δύο ομάδων στα αμέσως προσεχή λίγα λεπτά. Αλήθεια το χθεσινό παιχνίδι σε τι μοιάζει με τον ημιτελικό κυπέλλου με τον μπάοκ? ΜΑ φυσικά στην ακριβώς αντίθετη αντίδραση του διαιτητή του εν λόγω αγώνα, Μάνταλου. Ο διαιτητής ήταν ένας χέστης και μισός, ήταν σαν φοβισμένη γυναικούλα μπροστά στους βιαστές της, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς το δήλωσε και ο Τσιστιακόφ μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της μπουγάτσας, αντιγράφω από τις δηλώσεις του.
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ένα 10-15% είναι άρρωστοι και δεν υπήρχε λόγος να τους εξηγήσουμε ότι τα καπνογόνα και η βία κάνουν κακό στην ομάδα. Υπήρχαν όμως κι αγώνες που ξέραμε ότι αν έπρεπε να κερδίσουμε το ματς έπρεπε να κάνουμε το γήπεδο κόλαση! Δεν θα ήθελα το παιδί μου βέβαια να είναι παρών σε τέτοια ματς»

Μόλις λοιπόν ο Τσιαστιακόφ και ο ιδιοκτήτης της παε ήθελαν να κάνουν ζούγκλα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το κατάφεραν κυρίως λόγω του άτολμου και φυσικού αυτουργού για όσα έγιναν μετά, διαιτητή Μάνταλου με φυσικά θεατές όλους αυτούς που σε κάθε άλλη περίπτωση βγαίνουν πρώτη μπροστά και λιθοβολούν τον χ διαιτητή.
Οι ευθύνες του Μάνταλου σε εκείνο το παιχνίδι τεράστιες, καθαρά από τύχη δεν είχαμε παίκτη μας νεκρό, κάτι όμως που από την χθεσινή αντίδραση του Σιδηρόπουλου φαίνεται καθαρά ότι ο οποιοσδήποτε διαιτητής μπορεί να κάνει την δουλειά του σύμφωνα με τους κανονισμούς τους επαγγέλματός του, αρκεί να μην έχει δουλικά ή φοβικά αισθήματα προς τους μαφιοζοπαράγοντες της γηπεδούχου ομάδας. Αυτό να το κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για του χρόνου και για την κριτική μας προς τους διαιτητές των αγώνων μας. Πλέον μετά την χθεσινή αντίδραση του Σιδηρόπουλου δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ φοβήθηκα στην τουμπίτσα, ή χέστηκε πάνω του ο διαιτητής στην λαγοφλώρο, ένα έργο που το είδαμε φέτος πολλές φορές σε διάφορα μέρη και διαιτητικές πρακτικές. Αυτά του χρόνου ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Ο Πανόπουλος αγνοείται... Το είδε κανονικό το γκολ της ισοφάρισης, αυτός ο άμεμπτος παράγοντας του Ελληνικού αθλητισμού? Καμιά ανακοίνωση στο ημίχρονο του παιχνιδιού και αρχίζω να ανυσηχώ ότι δεν πρέπει να είναι εν ζωή... Αυτός ο φάρος ηθικής, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής χρονιάς ευνοείται σκανδαλωδώς από την διαιτησία, και μην ακούσω ανοησίες οτι ο Σιδηρόπουλος δεν φταίει αφού δεν το είδε ο βοηθός γραμμής, γιατί εγώ θα απαντήσω τότε ότι η προπαγάνδα όλων των απέναντι με τον Γιάχο στον περυσινό τελικό κυπέλλου, αυτόν που ντρέπονται όλα τα βαζελογαυράκια, είναι εντελώς άκυρη, μιας και δεν το είδε πάλι ο βοηθός γραμμής. Μονά ζυγά πανοπουλικά μονόζυγα δεν υπάρχει παικταράδες μου
ΥΣΤ 2. Είναι αστείο και εντελώς γελοίο να ανεβάσω άρθρο για τις μαλακίες που ακούγονται από γαύρους για το ότι δεν έχουμε κάνει ακόμα μεταγραφές. Είναι εντελώς αστείο και γελοίο 12 Ιουνίου.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Τι εννοείς με το δεύτερο υστερόγραφο; Ξεκίνησαν πάλι οι μαλακίες στο fb ''πού είναι οι μεταγραφές χοντρέ; Τόσα λεφτά παντελόνιασες. Πούλα, μας ξεφτιλίζεις''; Σου'χω πει κσακόσες φορές, σβήσε το λογαριασμό που έχεις εκεί. Μόνον οι πούστηδες και οι ξεκωλιάρες ασχολούνται με το fb.

Εικόνα dono

Αυτό συν τα μυνήματα στα διάφορα ραδιοφωνικά πάνελς

Εικόνα Chief Bromden

Αν είχαν κλείσει όλες οι μεταγραφές τώρα θα λέγανε πως ψώνισε ελεύθερους και φθηνούς και δεν περίμενε το τέλος του Μουντιάλ να φέρει παιχταράδες με εξαγορές συμβολαίων…
Εξάλλου ο Πρόεδρος περιμένει τι θα αφήσει ο Σαββίδης στην αγορά, κάθε Ιούνη ο Ρώσος κτυπάει Ροναλντίνιο, Ντρογμπά, Μπερμπάτοφ κ Σια…

Εικόνα dono

Πάντως σε προπονητή μην περιμένουμε κανά δώρο από λαλαδούπολη μεριά γιατί αυτοί έκλεισαν τον θεωρητικό φιλόσοφο - εκκλησιαστή - αναρχικό του ποδοσφαίρου μας, Άγγελο Αναστασιάδη!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ