ΟΙ ΓΕΝΕΘΛΙΕΣ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ !!!


Tags: -

Μαγκίτες καλημέρα !
Είμεθα ούλοι καλά εδανά μέσα και το αφτόν επιθυμούμε και δι υμάς !
Σήμερις κλείουμε δγυο έτη !Δγυο έτη μόνιμης μάχης με τους απόκσω αποδώθε, με τους ΑΡΔίτες κι ούλα εκειά τα σχάματα που ταλαιπωράνε την ομάς μας !
Τη μεγαλυτέρα ομάς της Ελλάντας, με τους πγιότερους τίτλες και τα περσσότερα τρόπαια !
Είμαστε πγια αρκετά δενατοί !Κι όχι γιατι ειμαστε καπγοιανοί ιδγιαίτεροι μάγκες αλλά γιατί εσείς με τη προτίμεπσή σας μας κάματε δάφτο που είμεθα !
Εγώ δε γκζέρω πολλά πράματα στη ζωή μου...εκειό πόμαθα όμως απεδανά μέσα ήτονε ότι για να φκιάσεις ομελέττα πρέπει να σπάσεις αβγουλάκια !Κι όχι να γλύφεις τον εκάστοτες Πάρεδρα, παράγοντα και τους γύρω από δάφτονε...
Εν κατακλείδα θαθελα να εφχαριστέπσω...
Καταρχάς το Μπάρεδρα του Ολεμπιακού μας Βαγγέλα τον Όμορφο !Που ναι μεν τα παίρνει , κονομάει αλλά τα σκάει στην ομάς !Θέλω να φχαριστέπσω την ελληνικιά αστενομία που κατάφερε να μας κάμει σόνικους στις μάπες μες τη Τούμπα και φέτος όπως τα τελεφταία 40 έτη !Πολλές φχαριστίες στο λιμενικό, τη μπεροζβεστικιά περεσία και σε ούλα τα σώματα ασφαλείας !Φχαριστάμε επίσης....Τα ελλαδικά στρατά, τα ΟΥΚ 1 και 2 κι αφήνωμε τα  3 στην άκρια για να μη μας παρεκσηγέπσυνε με το νούμερο !Θέλω να εκφράσω την αγάπη μας και τη σεμπαράστασίς μας στο γκόουτς Αναστάση του ζελέ που μόλις τονε αγγίζει πλαστεκό πίπτει σα σκατούλα στο έδαφος και σπαρταράει πγιο πολύ κι από ζαργάνα !Φιλάκια στο Μπέργκη και στη μπαρέα του και τους εφχόμεθα και του χρόνου να παίζωνε στη Βήταεθνικιά παρέα με το ΑΕΚ και την Αγιά Σοφγιά...
Θέλουμε επίσης σα σάιτ να φχαριστέπσουμε το Πάμε πακέτο που ακόμα πσάχει νάβρει το Μιχαλολιάκο στο Μπεραία και δε ντονε βρίσκει, τους οικονομολόγες δεμοσχιογράφους Λεριτζή και Οικονόμου, τη Μελέτη με τους βύζους στο κσώβγαλμα, το Φράγκι τον Αλβέρτη πούναι Γάβρος κι έχει μαζώκσει ένα κάρο αμφιλεγόμενους σερνικούς δίπλα του με μαλλάκι και τσοκαράκι κσώφτερνο...
Επίσης θάθελα μέσα από δάφτες τις αράδες να πω ένα μεγάλο ''φχαριστάω'' στους παρακάτωθι...
Το Τράκη ρουφακώλετοποτάμι που θέλει να ελληνοποιήσει πλήρως το μπάσκετο του ζελέ και δουλέβει το κοσμάκη !Να σταματέπσει να πίνει γιατί δε φτάνει για ούλους μας !
Τους Τόμι Σχινά και Τομ Τζόουνς για τα όσα ωραία μας χάρισαν και φέτος...
Τους τραγουδγιάρηδες Πετγουέη και Αναστόπουλα κόρακα για τη δγιασκέδασις που μας προσέφεραν.
Τη Ρενάρα τη Δούρου που ελπιζωμε να σεβαστεί τα περιβάλλοντα και τις δελώσεις της πριν τις εκλογάρες ότι το ΑΕΚ άμανε θέλει γέπεδο ας το πλερώσει.
Τον φίλο μου τον Κοντσίτα τον Αφστριακό πούναι σερνικοθήλυκος κι έχει γενεί το σήμα κατατεθέντο των φίλων μας των ζελέδων.
Το Τόλη το Γκλέτσο τον αγωνιστή που πάει για πρωθεπουργός,
Τον Αδωνη Τζωρτζιάδη πόφυε από δίπλα μας νωρίς και δε ντο φχαριστηθήκαμαν.
Και τέλος θέλω να φχαριστέπσω τις μουνάρες γεναικάρες, Ραχήλ Μακρή, Άτζελα Γκερέκου, Όλγα Κεφαλαιογιάννη και Ελένη Μενεγάκη...
Επίσης πολλά ''φχαρεστάω'' για τις προσπάθειες πόκαμαν κι έμειναν μαζί μας ακόμα και τώρα, στο Μήτσο το Κοπσάφτη που του πέφτουνε τα τάλλιρα στο δρόμο, στο Γιαννάκη το Νικαράγουα τον σκελάραπα, το Μίλτο το Μπαπαποστόλου, στη Τζούλια τη γκαβή αλλά και στη Τζούλια την Αλεκσαντράτη που με τις πίπες που κάμει μας έχει πάει σα σάιτ εκατό έτη ομπρός !Στη Ντούλα τη μεσάτη, στη Ρούλα τη Ντεκεντέ,στη Μπόπη τη γετόνεσσα τη γκαβή που επιμένει να με κράζει πούμαι Γάβρος, στη Κατίνα την ανεχτοκώλα που τηνε έχει πάρει ούλη η Νίκαια από το γκώλο και που θωρράει τη λεκάνη για να ιδεί αν έχεσε, στο Γκώστα το Γκουράδα πούναι 600 κελά και ζει κι αναπνέει με δάφτο το σάιτ, στο Σέηβγουίλι το Γκλασομπανιέρα, στο ΜΙΚΕ Α, στο Μήτσο το Δεστεχή που ανήκει στης γης τα απολεφάδγια, στη Μαιρούλα τη γκομμώτρεα που με τη τζατσάρα της κάμει μαγεκά ακόμα και στο πέος, στο Μήτσο το Μελισσανίδη το ντρακαδόρα που πα να πάρει το ΑΕΚ τζάμπα και δεν έχει να πλερώσει ούτε τα χαρτοσήματα,στο Λούλη το Μπεγλέρη που η μάνα του ακόμα νομίζει ότι είναι...άντρας, στο Γκώστα το Γκαρουσάκη και στη κόρη του τη γκάβλα, στο Μπλούταρχο το ντραγουδγιάρη και τον Ησίοδο το στεχουργό, καθώς και στη κερά Χατζηβασίλω του Πάμε Πακέτο και τη Γκούλα τη Τζοκάρω...
Δε θα μπόραγα βέβαια να λεζμονέπσω το Γιάννη το Ντουίτη και τον Ιβάνη το Ρούσο,το Γκώτσο τον Αρούκατο, το Σάμι το βλογιοκομμένο, τον Αρτζι Ντελόν-Παιδουλάκη, το Τζιτζιφρίγκο το Γκοντό, το Νώντα το Φιρφιρή και τη Τζένη τη Γκαπότα !Και τους συν εαυτώ Νίκο Λιαμπουρόδημα, Βαγγέλη Πασταφλώρα, Αλέξαντρο Πατσαβούρη και τον γαμημένο άκσονα της γης !
Επίσης έτη πολλά σε ούλους του Ρεντζεγκενδεμασίνους εδανά μέσα...Στο Γατούλη Κλαρκ με τη μπσωλή στο κσώβγαλμα, το Σάββα το Γκριλόκη που αποτελάει είδος προς εκσαφάνεπσις, το Ντραζονίκο το χλεχλέ, το Δία το σκατόπσειρα, το Νιόνιο το λεχρίτη, το Γκοουτσάμπα τον Καλπάκ και το Χάνκη το λεβγιέ !Ειδικά ''φχαριστάω'' στον Αστερίσκο που κάμει τα βίντεά μας τσόντα τσόντα και είναι χερότερα κι από τα βίντεα της Ντούβλαινας !Και τέλος να πούμε ούλοι μαζί ένα ''Θενκ γιου''στο Ντόνο τον αρχιδάμπουρα για τα λιβελλογραφήματά του που μας τονε έχει πάντα σκωμένο !
Κι ένα μεγάλο ''φχαριστάω'' από μένανε το Μήτσο το Ντρωγλοδύτη ,που αν και έβανα το καβλί μου στα είδη πρεκός δεν έβγανα μία καθότι οι δεσποσύνες δεν έχωνε προίκες πγια,και να είπω ότι εδανά θάμαστε κουφάλες και του χρόνου και του παραχρόνου και όσο αντέκσωμε να σας βγάνωμε τα άπλετα και τα άνιφτά σας στη φόρα και γαμάμε τους ΑΡΔ κι ούλους τους λαθρέμπορες και νταβατζήδες του ελληνικού πρωταθλέματου !
Νάστε καλά ούλοι, τα δέοντα στις κερίες μητέρες σας, τις εφχαριστίες μας στις σεμβίες σας για την εχτίμεπσίς τους κι άμανε αργέπσωμε φάτε !
Άιντα καληνύχτουλας....

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΙΤ.Εμαθα τυχαια την υπαρξη του πριν απο 4 μηνες και απο τοτε αποτελει κομματι της καθημερινοτητας μου.Περα απο την επωνυμια που ειναι ευστοχοτατη σε αυτον τον ιστοτοπο μοιραζονται μαθηματα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και αντιπροπαγανδας.Χωρις υπερβολη το επιπεδο ολων οσων γραφουν εδω αποδεικνυει περιτρανα οτι ολα αυτα που λενε οι καραγκιοζηδες και οι ντροπιασμενοι οτι η 7 δεν εκφραζει τους υπολοιπους και οτι οι οργανωμενοι ειναι παρασιτα ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Συνεχιστε την τρομερη δουλεια μαγκες.
ΥΓ.Φιλε Αποστολε αυτο που μου εγραψες για το σεποβιτς πραγματικα μεγαλη αληθεια.Αμ το αλλο που καθε μερα βλεπουμε απο εφημεριδες και σαιτ οτι ο καμπελ εχει μεγαλη δημοτικοτητα οτι δεν ξερουμε αν θα μεινει και οτι συνεχως λεει οτι σκεφτεται μονο την αρσεναλ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ μισθοφορους στην ομαδα μου δεν θελω.

Εικόνα μαουνιέρης

Χρόνια πολλά και καλά και ολυμπιακά, RATMόγαυροι!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χρόνια πολλά αλάνια. Να είστε πάντα δυνατοί να γαμάτε πράσινες κωλοτρυπίδες.

Εικόνα savvas gridlock

Πες ρε μαλάκα στο γκοζμάκη την ιστορία σου, τότες που έπινες καφέ με τους Ανδριανοπουλαίους στα Μανιάτικα και λίγο μετά ιδρύθηκε ο γαύρος...

Εικόνα yiage

Σαββα κανεις πλακα?.. Μητσαρα τι σου λεει ο Σαββας? Για μαρτυρατε λοιπον..

Εικόνα apostolos gaganis

Υiage αγορι μου, τον Σαββα τον εκτιμαμε μεχρι εκει που δεν παιρνει, αλλα να τον προσεχουμε...Ειναι, βλεπεις, και της επικολυρικης black/viking metal Νορδικης σχολης, γιαυτο οταν γραφει, να τον διαβαζουμε παντα και οριζοντιως και καθετως...Το΄25 ιδρυθηκε ο Θρυλος, επινε πριν καφε ο Μητσαρας στα Μανιατικα με τους Ανδριανοπουλαιους, αρα σημερα ο Μητσαρας ζωη να΄χει - αν ηταν τοτε π.χ. 20 χρονων - ειναι μολις 110 χρονων...΄΄ Φοβου ΄΄,λοιπον, ΄΄ τους Δαναους και δωρα φεροντας ΄΄....

Υ.Γ. By the way εσεις του RATM, που λενε κι εκει στα Μανιατικα ( εγω ημουνα στο...απεναντι πεταλο, τον Αγιο Βασιλη ), εκεινη την πολυ πετυχημενη και διμοφιλη αναρτησουλα σας για τον θριαμβο μας με την 5αρα το΄66 στα Τρικαλλα και το αλλο ματς - σταθμο με τις Σερρες στο Καραϊσκακη, την εχω χασει...Ζντοοουυυπ! Εξαφανιζολ! Κι οχι τιποτ΄αλλο, μολις προχθες τον πηρα τον υπολογιστη μου απ΄το service, να τον ξαναπηγαινω παλι και να δινω κι αλλα λεφτα, κριμα...

Εικόνα yiage

Αποστολε ναι ο Σαββας ειναι διαολος που δεν καλιγωνεται μαλιστα. Αν και προφανης ο "λακκος" ηλπιζα ωστοσο να ειχαμε την τυχη να διαβασουμε απο τον Μητσαρα η τον Σαββα καμμια ανεκδοτη ιστορια εκμυστηρευμενη απο τον Λ. Ανδριανοπουλο καπου εκει στον Πειραια η στο Καραισκακη.

"Τσιμπησα" αλλα δεν ντρεπομαι ρε μαγκες! Προκειμενου να αποκτησω γνωση καποιας ενδεχομενως ιδιαιτερης ιστοριας Ολυμπιακης Υφης, ας ειναι.
Και βεβαια θα συνεχισω να "τσιμπαω"!

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130612/20000-gayroi-sta-trik...

Ήταν παλιότερη ανάρτηση, την επαναφέραμε μπροστά για μία ημέρα λόγω της χθεσινής επετείου και μετά την βγάλαμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο.Κ.

Εικόνα yiage

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που εχετε φτιαξει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο ολες τις αποψεις διαδυκτιακο τοπο των ΓΑΥΡΩΝ!!!!

Να ειστε ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΥΛΟΙ !!!!

Εικόνα vagio

Ωραιος ο Μητσαρας!
Να΄στε καλα μαγκες, καλα που ειστε κι εσεις και δεν κοψαμε το ιντερνετ. Τρομερη δουλεια, οαση για τους γαυρους που εχουν αγανακτησει απο την αντιολυμπιακη παραπληροφορηση. Για τους αλλους γαυρους, δεν ειστε οαση, αλλα στ'αρχιδια μας.
Αντε, καλη συνεχεια και να γινομαστε ολο και περισσοτεροι οι επισκεπτες.

Εικόνα Chief Bromden

Κορυφαίος Μητσάρα! Τα είπες όλα ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά του RATM, το μείγμα είναι εκρηκτικό! Συνεχίστε έτσι, επιτέλους βρήκαμε το λιμάνι μας εδώ μέσα, για εμάς απάνεμο και ηδονικό , Τρίγωνο των βερμούδων για τους πονεμένους…

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟ.
ΥΓ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ(ΜΙΑΠΟΤΑΙΔΙΑ)ΜΕ ΖΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ,ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ(?) μπαναθηναικος ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΤΕΛΟΣ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΥΓ2.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΑΥΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Εικόνα savvas gridlock

Να σου ζήσει φίλε το Πειραιωτάκι.

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλως να το δεχτεις το γαυρακι και να το βαλεις απο το προνηπιο να διαβαζει RATM ωστε μολις διαβει τη μεγαλη πορτα του δημοτικου να παει εμπλοκη τα αλλοθρισκα βαζελακια και λοιπους αντιολυμπιακους

Εικόνα apostolos gaganis

Κειμενο - καθρεφτης της ταυτοτητας αυτου του site: ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αποστολε το ανωτερο κειμενο καλο ειναι να ψάλεται σε πλαγιο β' στα καφενεια της επικράτειας

Εικόνα apostolos gaganis

Jupiter μπηκες στα χωραφια μου...Οχι σε πλαγιο του β΄, γιατί, μολονοτι ειναι πολυ νταλκαδιαρικος ηχος και μου γουσταρει παρα πολυ, ειναι κομματι πενθιμος...Σκεψου π.χ. οτι ΄΄ Το σημερον κρεμαται επι ξυλου ΄΄ ( σοβαρολογω ), ψαλλεται σ΄αυτο τον ηχο. Προτιμοτερο λοιπον το κειμενο του Μητσαρα, επειδη ειναι επετειακο, εορταστικο, να ψαλλεται με υφος ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ, σε γ΄ ηχο, που΄ναι ηχος ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ...

Υ.Γ. Εκτος...οταν απευθυνομαστε στους αλλοθρησκους, οποτε μπορουμε να το γυριζουμε για δαυτους και στον πλαγιο του β΄....

Εικόνα ΔΙΑΣ

τωρα μου εδωσες τρομερη ιδεα αποστολε αλλα με τους αγράμματους που κηδεμονεύουν το υπουργείο παιδείας πως να βρεις ακρη?
Θα μπορουσε λοιπόν να αποτελέσει το ανωτέρω κείμενο αυτοτελές ζήτημα στις πανελλαδικές στο μάθημα της νεοελληνικής λογοτεχνίας και να ζητείται απο τους υποψήφιους να το διαχωρίσουν σε τμήματα ανάλογα με τον ήχο που είναι κατάλληλος ...
Υποψηλιάζομαι οτι τα βαζελακια θα εγραφαν κατω από τη βαση....