ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΜΠΑΟΚ



Σήμερα παρουσιάστηκε ο Πατρια... εεε ο νέος προπονητής του μπάοκ, ο γνωστός γραφικός Άγγελος Αναστασιάδης. Εκτός από την γραφική υπόσταση του θέματος, υπάρχει και η ουσιαστική για τον μπάοκ, η οποία προκύπτει από τις δηλώσεις του ίδιου του νέου προπονητή της μπουγάτσας στην επίσημη παρουσίασή του από την παε της λαλαδούπολης.
«Να σας χαιρετήσω όλους μετά από καιρό στα ίδια λημέρια, αναβαθμισμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί την ομάδα και τον Ζήση Βρύζα που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του και βέβαια τον κόσμο ο οποίος σε μεγάλο ποσοστό έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα. Πέρασαν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ μπορεί και παραπάνω αλλά νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ. Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους η Παναγία να κάνουμε το όνειρο όλων των ανθρώπων, των φίλων της ομάδας, να το κάνουμε πραγματικότητα. Η ευθύνη είναι μεγάλη και χρειάζεται συνεχής δουλειά. Εύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεός. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε τον Μάιο καλά. Ξέρω ότι έχετε πρόβλημα με εμένα, το γνωρίζω. Γνωρίζω και ποια είναι η δουλειά σας. Αλλά δυστυχώς για εσάς εμάς η δουλειά μας είναι αλλιώς. Πρέπει να δίνουμε σε εσάς αυτά που πρέπει για το καλό της ομάδας, όχι για το καλό το δικό μας. Εσείς θα παίρνεται αυτά που θα είναι για το καλό της ομάδας. Αν μπορούσαμε να σας δίνουμε συνέχεια να γράφεται δύο σελίδες θα ήταν καλό και για εσάς, αλλά δεν θα είναι καλό για την ομάδα. Δεν μπορώ να πάω ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας. Εναντίον των συμφερόντων μου μπορεί να πάω, εναντίον του ΠΑΟΚ απαγορεύεται. Σας ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που θα τραβήξουμε όλοι μαζί».
-για το σύστημα που θα ακολουθεί η ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται
«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένα σύστημα υπάρχουν πολλά εμείς θα τα μάθουμε όλα δεν υπάρχει κάποιο που δεν θα το παίζει ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι μέλημα δικό μου καθαρά. Δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν με τους προηγούμενους προπονητές. Με ενδιέφερε όπως όλους τους ΠΑΟΚτσήδες η ομάδα να πηγαίνει καλά. Τώρα αν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα θα φταίει μόνο ο Αναστασιάδης. Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει. Ακουγα πολλά, έφταιγαν οι διαιτητές, πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλοι μας, εγώ τα έχω ξεχάσει από το 1996. Είναι μεγάλη η ευθύνη, θέλει πολύ δουλειά. Ενημερώνω και τον κόσμο, δεν μας φταίει κανείς, αυτό να μας γίνει πεποίθηση. Αυτό θα περάσει και στα αποδυτήρια. Θα το μάθουν καλά και τα παιδιά. Δικαιολογία σημαίνει τίποτα, δεν παίρνεις τίποτα. Οταν δικαιολογείσαι λες ψέματα και εγώ τα σιχαίνομαι τα ψέματα. Είναι μεγάλο το βάρος, θέλει δουλειά, αλλά αλλιώς δεν θα πάει μπροστά το καράβι.
Δεν νομίζω ότι ο προηγούμενος προπονητής ασχολήθηκε με αυτά που ασχολούμαστε εμείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου. Υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ που δεν τους ξέρετε και δεν χρειάζεται να τους μάθετε. Τώρα πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία. Με τα προβλήματα που είχαμε τότε πριν από δέκα χρόνια αυτά που πετύχαμε είναι σαν να παίρναμε Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε ούτε τα μισά από τα προβλήματα δεν έβγαιναν προς τα έξω, γιατί αν έβγαιναν δεν θα παίρναμε τίποτα. Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία».
-για την εικόνα που έχει για το ρόστερ:
«Την εικόνα θα την έχω αγωνιστική, για να την ακούσετε. Τώρα έχω μόνο τα ονόματα, δεν θα σας πω τίποτα».
-για τη φημολογία που θέλει τον Γκαρσία να αναλαμβάνει ρόλο ως συνεργάτης του στην ομάδα.
«Ο Γκαρσία είναι εδώ έξω, είχαμε συναντήσεις αλλά αν δεν δοθεί το Οκ δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι πριν υπογράψω και τους έλεγα ότι δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Όταν ο Γκαρσία υπογράψει θα ανακοινωθεί. Είναι σα να με ρωτάτε αν ψάχνουμε παίκτη. Και βέβαια ψάχνουμε, αλλά θα ανακοινωθεί όταν υπογράψει. Έχουμε πάρει μία απόφαση και είναι σύμφωνος και ο μεγαλομέτοχος. Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει διαφημιστής των παικτών, για να παίξουμε το παιχνίδι των μάνατζερ. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας. Ψάχνουμε καθημερινά για παίκτες. Όταν θα επισημοποιηθεί θα το μάθετε. Οταν υπογράψει ο Γκαρσία θα το μάθετε. Περιμένουμε την απάντηση και το ΟΚ από τον μεγαλομέτοχο να τελειώσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα ανακοινωθεί. Αν δεν έρθει δεν θα πρέπει να μάθετε το γιατί».
-για τον τίτλο που ζητάει ο κόσμος
«Λάθος κάνετε, τον τίτλο δεν τον ζητάει ο κόσμος. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κατακτάει τίτλους. Δεν μπορείς να λες είμαι μεγάλη ομάδα και να μην τους ζητάς. Εγώ παρακαλάω την Παναγιά τον Μάιο να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε δέκα χρόνια. Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κομμάτι, η βοήθειά του είναι πολύ μεγάλη. Αλλά ξέρετε όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μπορεί 99 φορές να είσαι εκεί αλλά αν γίνει μία φορά ζημιά από τον κόσμο το παίρνουν όλοι και πρώτα απ' όλοι εμείς και το κάνουν δικαιολογία. Να μην κατηγορηθεί αυτός ο λαός ότι στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του ΠΑΟΚ. Από 15 χρονών είμαι εδώ τα ξέρω όλα, την αγάπη, το πάθος. Αλλά πρέπει να πάρει το μήνυμα ο κόσμος. Την αγαπάμε πολύ την ομάδα, μην την πνίξουμε».
-για τους στόχους του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν.
«Τους στόχους τους βάζει η ομάδα και είναι υψηλοί πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θα πω κάποια στιγμή για τους στόχους, όταν δω όμως πρώτα. Θέλω να δω τι θα κάνουν και οι άλλοι στο αγωνιστικό κομμάτι, μόνο αυτό με ενδιαφέρει».
-εάν έχει άγχος...
«Εγώ κάθε φορά έχω το ίδιο άγχος, σαν να είναι η πρώτη φορά. Φόβο δεν έχω, έχω μόνο το άγχος για το πως θα προχωρήσει το καράβι. Αν δε μπορείς να αντέξεις το βουητό της Τούμπας δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Ο κόσμος έρχεται να σε χειροκροτήσει και να σε γιουχάρει. Στο χέρι μας είναι να μας χειροκροτήσει. Δεν γίνεται να τρέχουμε στους διαιτητές, συνέχεια να διαμαρτυρόμαστε και να δημιουργούμε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Εάν εσάς σας αρέσει αυτό για να χαϊδεύεται τα αυτιά του κόσμου, εμένα δεν μου αρέσει.
Πριν από δέκα χρόνια πήραμε εξτρά 120 εκ. δραχμές για το Κύπελλο Ηθους, δεν είχαμε κόκκινη κάρτα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Εάν θα είμαστε καλά, θα πάμε καλά. Εγώ περιμένω να με βοηθήσει η Παναγιά. Δεν θα με βοηθήσει κανένας. Η απειλή κοιμάται με εμένα. Εγώ δεν ξεχνάω. Γράφει ο Φέργκιουσον στην βιογραφία του δεν ένιωσα απειλή, αλλά εγώ εδώ νιώθω απειλή πριν ακόμη ξεκινήσω. Ηδη γράφεται δεν μπορεί με τους μεγάλους παίκτες, είναι δέκα χρόνια πίσω, έχετε ήδη αρχίσει. Η απειλή πλέκεται. Δεν την φοβάμαι, μόνο τον Θεό φοβάμαι. Θα με λοιδορήσουν μερικοί, αλλά εγώ είμαι εδώ μόνο γιατί το θέλει η Παναγιά. Εγώ το λέω από τώρα αν πάρουμε τίτλο θα τον πάρει η Παναγιά, δεν θα τον πάρει ο Αναστασιάδης».
-ποια η γνώμη του για τον Σαββίδη:
«Παλιά είχε πέντε ομάδες η Θεσσαλονίκη, πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Οποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Εμένα δεν μου αρέσει να χαιδεύω αυτιά. Δεν έχουμε πλέον δικαιολογία, αυτό σημαίνει ότι στους υπόλοιπους τομείς όλα είναι καλά. Η ευθύνη είναι μεγαλύτερη τώρα, το είπα».
-για τον Αμαφούλε:
«30.000 κόστισε ο Αμαφούλε, το παιδί βαρέθηκα να το ακούω, μακάρι να τα έδινα από την τσέπη μου να γλιτώσω. Εδώ φαγώθηκαν 300 εκ. ευρώ. Τι να πρωτοθυμηθώ για να μην κλαίω και να γελάω. Ηταν και λίγο μπερδεμένο το παλικάρι. Τις ερωτήσεις για το μπάτζετ τις κάνουν στο τέλος. Το κυριότερο είναι τι θα κάνουμε τον Μάιο. Ολοι έχουν μία τιμή στην αρχή. Λέω στους παίκτες κάτι. Κοιτάζει τον διπλανό του και λέει παίρνουμε λίγα ή πολλά χρήματα. Αν εμείς πάρουμε έναν τίτλο όσα και να μας δώσει ο μεγαλομέτοχος θα είναι λίγα. Αυτό δεν πληρώνεται. Αλλά όταν θα το έχεις αγγίξει, όχι πριν. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή. Η εκτίμηση δεν είναι τώρα, είναι σαν μια αγορά. Μπορεί να πάρεις ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο και μετά από ένα τσουνάμι να χάσει την αξία του. Γνωρίζω που ήρθα.
Η ομάδα προχωράει και οι άλλοι την ακολουθούμε. Χρειάζεται φρένο και στα χειροκροτήματα, δεν γίνεται να είμαστε χαζοχαρούμενοι. Φέτος ας κάνουμε τον αγιασμό όπως τον κάνουμε όταν ήμουν εγώ παίκτης μπας και κάνουμε κάτι καλό τον Μάιο. Οι ομάδες οι μεγάλες πανηγυρίζουν στο τέλος. Αυτή είναι μία αλλαγή».
-ποια είναι η στιγμή που θυμαται από τον ΠΑΟΚ:
«Αξέχαστη θα έλεγα ότι ήταν η πρώτη μου μέρα σαν προπονητής του ΠΑΟΚ. Κάποτε έλεγα βοήθησε με Παναγιά μου να γίνω μία μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ και τώρα έρχομαι για 5η φορά. Αλλά εκείνη η στιγμή ήταν η καλύτερη της ζωής μου».
-για τις Ακαδημίες:
«Από την αρχή ήταν στόχος μου να έχουμε ΠΑΟΚτσάκια από τις Ακαδημίες που να παθαίνουν ζημιά όταν χάνουν. Αυτό μακάρι να γίνει, όχι ότι δεν υπήρχε, απλώς εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Να έχουμε δικά μας παιδιά που θα βασιστούμε σε αυτά».
-εάν προβληματίζεται από την παρουσία πολλών παικτών στην Εθνική ομάδα:
«Είναι αρκετό το διάστημα μέχρι τους αγώνες, αλλά έχουμε και το προβληματάκι με τις Εθνικές ομάδες. Και ο Ολυμπιακός το έχει, αλλά ξεκινάει πιο αργά από εμάς. Εγώ πιστεύω στην Εθνική, είμαι φαν του Ελληνα παίκτη, πιστεύω ότι θα προχωρήσει».
-εάν θέλει μεγάλους παίκτες ή όχι στον ΠΑΟΚ
«Μάλλον με περνάς για ηλίθιο λες δηλαδή ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τίτλους χωρίς να έχει κοντά του μεγάλους παίκτες. Τι να διευκρινίσω, κάτι που είναι ψέμα; Πείτε μου ένα, ένα παράδειγμα που είχα πρόβλημα με μεγάλο παίκτη. Βρείτε έναν. Το θέμα όμως δεν ειναι αυτό, το θέμα είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι μεγάλοι στο γήπεδο, όχι στο όνομα. Το ίδιο πρόβλημα που θα έχει ο Κίτσιου, θα έχει και το μεγάλο όνομα. Εγώ δεν κοροϊδεύω».

Ας δούμε λίγο αναλυτικά τις δηλώσεις του πάτερ Άγγελου
Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους η Παναγία να κάνουμε το όνειρο όλων των ανθρώπων, των φίλων της ομάδας, να το κάνουμε πραγματικότητα. Η ευθύνη είναι μεγάλη και χρειάζεται συνεχής δουλειά. Εύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεός. Άμα αρχίσαμε από τώρα τις επικλήσεις για βοήθεια στα Θεία κατάλαβα, έρχονται δύσκολες ημέρες...
Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει. Ακουγα πολλά, έφταιγαν οι διαιτητές, πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. & Ενημερώνω και τον κόσμο, δεν μας φταίει κανείς, αυτό να μας γίνει πεποίθηση. Αυτό θα περάσει και στα αποδυτήρια. Θα το μάθουν καλά και τα παιδιά. Δικαιολογία σημαίνει τίποτα, δεν παίρνεις τίποτα. Οταν δικαιολογείσαι λες ψέματα και εγώ τα σιχαίνομαι τα ψέματα. Δηλαδή οι κραυγές που ακούγαμε κάθε φορά που η ομάδα της μπουγάτσας δεν είχε το επυθημητό αποτέλεσμα, λέει ο νέος σας προπονητής ότι ήταν δικαιολογίες για να κρυφτεί η πραγματική πηγή των προβλημάτων και ευθυνών που ήταν ο μπάοκ και μόνο αυτός? Αξιόλογη αυτοκριτική δεν λέω, αλλά αυτά είναι σίγουρα αρεστά και σύμφωνα με την γραμμή της Διοίκησης του Ιβάν?
Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει διαφημιστής των παικτών, για να παίξουμε το παιχνίδι των μάνατζερ Άγγελε εδώ τώρα μου τα μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Όταν είναι συνειδητή η απόφαση για την απόκτηση είτε δανεικών παικτών, είτε απόκτηση με κανονική μεταγραφή κάτω του μετρίου ποδοσφαιριστών, τότε για ποιά παιχνίδια των μάνατζερ μιλάμε. Αυτή την εικόνα βγάζει προς τα έξω μια ομάδα που ενδιαφέρεται να κάνει μεταγραφές ποιότητας και δεν θέλει αυτό να συνδυαστεί με αύξηση της τιμής του ποδοσφαιριστή μέσω των γνωστών παιχνιδιών των μανατζαραίων. Όχι ο μπάοκ που έχει βάλει στόχο ζωής να αποκτήσει τον Γούτα της Ξάνθης...
Μπορεί 99 φορές να είσαι εκεί αλλά αν γίνει μία φορά ζημιά από τον κόσμο το παίρνουν όλοι και πρώτα απ' όλοι εμείς και το κάνουν δικαιολογία. Δηλαδή εγκρίνει μια φορά στις εκατό να γίνονται τα έκτροπα της τουμπίτσας στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό? Τα αποδέχεται τέτοια επεισόδια και τα εντάσσει στο 1% που συζητάει και αποδέχεται γενικώς?
Τους στόχους τους βάζει η ομάδα και είναι υψηλοί πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θα πω κάποια στιγμή για τους στόχους, όταν δω όμως πρώτα. Δηλαδή, η ομάδα βάζει μεν του στόχους πριν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά αυτός θα περιμένει πριν τους ανακοινώσει γιατί τώρα δεν είναι σε θέση να το κάνει. Αυτό μεταξύ των δύο προτάσεων δεν είναι τόσο αντιφατικό που παίζει μπουνιές?
Οι ομάδες οι μεγάλες πανηγυρίζουν στο τέλος. Ποιά ομάδα ξέρεις στην Ελλάδα που το κάνει αυτό? Μήπως Άγγελέ μου ο Θρύλος των γηπέδων? Μήπως όλοι οι υπόλοιποι πανηγυρίζετε μέχρι και τον Δεκέμβριο και μετά ΜΟΝΟ γαύρος (σας) γλεντάει τον Μάιο?
Μάλλον με περνάς για ηλίθιο λες δηλαδή ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τίτλους χωρίς να έχει κοντά του μεγάλους παίκτες. Τι να διευκρινίσω, κάτι που είναι ψέμα; Ρε Άγγελε τώρα με μπερδεύεις. Ο Ιβάν το ξέρει ότι θέλεις μεγάλους παίκτες? Χωρίς αυτούς κατά δήλωσή σου δεν παίρνεις τίτλο, άρα είναι υποχρεωτική η ύπαρξη μεγάλων παικτών στο ρόστερ σου. Μήπως ξέρεις και που θα βρείτε τα χρήματα για να έρθουν όλοι αυτοί? Έχει συμφωνήσει με αυτό ο Ιβάν? Θα κάνει την υπέρβαση δηλαδή φέτος όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας?
Όπως καταλαβαίνετε εύκολα τα πράγματα δεν είναι ανθηρά στα μπαοκάκια μας. Την πρόσληψη του Άγγελου δεν την υποδέχθηκαν και με τις καλύτερες των αντιδράσεων και οι οργανωμένοι φίλοι των μπαοκτζήδων. Κλασσικό παράδειγμα η κριτική που άρχισε ήδη από τα διάφορα
μπουγατσοσάιτ της λαλαδούπολης.
Ο λύκος κι αν εγέρασε, τα χούγια δεν τ΄ αλλάζει! Αμετανόητος, Βλάσφημος μίζερος, κομπλεξικός, λαϊκιστής, φιλοχρήματος, γλείφτης και αυτού του μεγαλομετόχου, λύκος ενδεδυμένος με μανδύα προβάτου, φαρισαίος υποκριτής…
Κι αν τον δεις από μια άλλη οπτική γωνία, ο έξω από δε, μεταμορφωμένος…
Αυτός ήταν, και ίδιος και απαράλλαχτος παραμένει ο αποτυχημένος προπονητής που διάλεξε για πανοπλία του, για ανάχωμά του, ο Ρωσοπόντιος με τα αγνώστου προελεύσεως κεφάλαια, που χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για τις δουλειές του…
Ο άνθρωπος που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όταν κι έβαλε τον τιμωρημένο Λιάσσο Λουκά στο παιχνίδι με τους Εβραίους, αυτούς που σταυρώσανε το Χριστό, τον οποίο τεχνηέντως ΔΕΝ επικαλείται, παρουσιάστηκε σήμερα κι επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αφού σφιχταγκαλιάστηκε με τον άνθρωπο που τον έδιωξε από τον ΠΑΟΚ, αυτόν που εξύβριζε πριν μερικές εβδομάδες γιατί δεν τον ήθελε στο δικέφαλο, και αφού τον… ευχαρίστησε που δέχτηκε να έρθει πίσω για να τσεπώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το κορόιδο μεγαλομέτοχο, έβαλε μπροστά την κασέτα!
Νιώθουμε κι εμείς πραγματικά, πως ήταν, σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Τα κάκιστης ποιότητας, χαλασμένα μυαλά, εποχής Τουρκοκρατίας που διαθέτει, έφεραν και πάλι στην επιφάνεια για άλλη μια φορά, τις μνήμες του κακού παρελθόντος…
Τι είδαμε, τι ακούσαμε και τι είπε η Θεούσα που προσέλαβε για προπονητή ο Σαββίδης, ώστε να μην ασχολούνται μαζί του οι ΠΑΟΚτσήδες;
Κι αυτή τη φορά, ξεκίνησε με τα τετριμμένα: «Περιμένω να με βοηθήσει η Παναγιά.  Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους η Παναγία».
Μόνο που σήμερα, διεύρυνε το ρεπερτόριό του. Στις ευχές του, περιέλαβε και τον Κύριο: «Εύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεός»!
«Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς», είπε και αναρωτιέται κανείς, ποιος είναι αυτός που πανηγυρίζει!! Εκτός από τον ίδιο που θα τ΄ αρπάξει χοντρά και τους αυλικούς του και υποστηρικτές του, που επίσης θα φάνε και θα πιούνε…
«Φέτος ας κάνουμε τον αγιασμό όπως τον κάνουμε όταν ήμουν εγώ παίκτης» συνέχισε επισημαίνοντας: «Μόνο το Θεό φοβάμαι»!
Πάνω που είπαμε ότι τον είχε ξεπεράσει…
Ο Άγγελος, ήταν και αποκαλυπτικός: «Είμαι εδώ μόνο γιατί το θέλει η Παναγιά. Εγώ το λέω από τώρα αν πάρουμε τίτλο θα τον πάρει η Παναγιά, δεν θα τον πάρει ο Αναστασιάδης».
Θέλετε και σχόλια;
Η κατάντια του, όμως, ήταν που έφτασε να λέει «να ευχαριστήσω Ζήση Βρύζα που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης μου»!
Πιο αστείος, πεθαίνεις…
Από κει και μετά, έβγαλε τη μιζέρια του και την ανασφάλειά του: "Νιώθω ήδη απειλή. Νιώθω απειλή πριν ακόμη ξεκινήσω. Ήδη γράφετε “δεν μπορεί με τους μεγάλους παίκτες, είναι δέκα χρόνια πίσω”, έχετε ήδη αρχίσει. Η απειλή πλέκεται… «Θα κοιμάμαι με την απειλή. Θα είμαι ηλίθιος αν ξεχάσω τι έχω περάσει στον ΠΑΟΚ και πού ήρθα…».
Πολύ αμφιβάλλουμε…
Ανάμεσα στα παραπάνω και σε πολλά άλλα, του ξέφυγαν και μερικές αλήθειες:
«Δε μας φταίει ούτε το κατεστημένο της Αθήνας, ούτε οι διαιτησίες. Όταν ψάχνεις δικαιολογίες, λες ψέματα…».
«Αν  δεν αντέχεις τη γιούχα, δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ»
«Δε θα γίνουμε διαφημιστές των ποδοσφαιριστών, γιατί κάθε όνομα είναι παιχνίδι των μάνατζερ».Δεν μπορεί, κάποια διάλειψη πνεύματος θα υπήρξε…
Αν ο Σαββίδης διαλέγει για ασπίδα του από τον κόσμο τον Αναστασιάδη, ο πονηρός ταγαρόβλαχος από τον μπαχτσέ, θα ‘θελε με τη σειρά του τη δικιά του ασπίδα: «Όταν υπογράψει ο Πάμπλο Γκαρσία θα το μάθετε, θ΄ ανακοινωθεί. Αν δεν έρθει δεν θα πρέπει να μάθετε το γιατί».
Καταλάβατε;
Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη γλείψει το μεγαλομέτοχο: «Αν δεν υπήρχε Σαββίδης δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ».
Εμείς θυμίζουμε ότι παλιότερα, είχε ζητήσει ν΄ αφήσουμε το Γούμενο να κάνει τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ...
Ήταν όμως και αποκαλυπτικός: "Αμάν πια με τον Αμαφούλε»!! « Γιατί δεν ασχολείστε με τα 300.000.000 που φαγώθηκαν;"
Ποια 300 εκατομμύρια φαγώθηκαν; Εμείς δεν ξέρουμε. Αυτός που ξέρει, γιατί δε μας λέει;
Και ο Λαϊκισμός βεβαίως, είχε την τιμητική του:
«Θέλω ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ στην ομάδα που θα παθαίνουν ζημιά άμα χάνει η ομάδα»
«Εναντίον των συμφερόντων μου μπορεί να πάω, εναντίον του ΠΑΟΚ απαγορεύεται».
Άμα λάχει να ούμε…

Δηλαδή να κάνουμε μια σούμα, ο Άγγελος γλείφει ακόμα δεν προσλήφθηκε τον Ιβάν. Αποτυχημένος, γραφικός, αστείος, με χαλασμένα μυαλά και τέλος. το καλύτερο, υπεύθυνος της πιο μαύρης σελίδας της ιστορίας του μπάοκ. Αυτά τα λέτε μόνοι σας, δεν τα λένε οι κακοί οι γαύροι.
Έχουμε να δούμε και να γελάσουμε ΠΟΛΥ με τον μπουγατσόβλαχο μακεδονομάχο της δεκάρας - πρώην βάζελο, υπομονή πρέπει να έχουμε...

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα virus

AAΑΑΓΓΕΛΕΕΕΕ...ΘΘΘΑΑΑΑΝΑΤΟΟΟΣΣΣ

Εικόνα savvas gridlock

Παναγία μου, τα παρφέ τα άτομα απόψε. Λα τα μινόρια.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Εικόνα savvas gridlock

Aμπράβο. Πες τα. Θρήσκος και ''η Παναγιά ό,τι πει'', αλλά την ώρα του αγώνα οι χριστοπαναγίες πέφτουν σύννεφο. Παλιότερα έκανε αλλαγή τον Φρατζέσκο στην Τούμπα, επειδή μετά από ένα φάουλ που έβγαλε ο Ελευθερόπουλος, πήγε και του έδωσε το χέρι. Μιλάμε για χριστιανικό πρότυπο ο Αγγελάρας, όχι μαλακίες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα για κάποιο λόγο ο Αναστασιάδης μου είναι συμπαθής. Δε μου αρέσει καθόλου η ειρωνεία που δέχεται από όλους γύρω από το Θεό και την Παναγία. Αν και είμαι φανατικός άθεος, προσπαθώ να σέβομαι την πίστη του άλλου. Εν ολίγοις, δε με πειράζει καθόλου που ο Αναστασιάδης είναι θρήσκος. Δεν είναι κακός άνθρωπος από αυτό, ούτε επηρεάζει την προπονητική του σταδιοδρομία, οπότε με αφήνει αδιάφορο. Δε με αφήνει αδιάφορο, όμως, η αήθης κριτική που του γίνεται γι' αυτό το λόγο (δε βάζω εσένα Dono στη ζυγαριά). Είναι δικαίωμά του. Μου άρεσε, επίσης, που όσες φορές ήρθε στο Καραϊσκάκη δεν ήταν εριστικός ούτε στις κινήσεις του στον πάγκο ούτε στις δηλώσεις. Αντιθέτως, έδωσε το χέρι στον Ζιοβάννι σε εκείνο το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ποτέ δεν ζήτησε άλλοθι για τις ήττες του στη διαιτησία κ.λπ.. Η θέση του από 'δω και πέρα είναι νευραλγική. Από τη μία ξέρει ότι είναι πολύ εύκολο να πουλήσει φθηνό οπαδιλίκι και να είναι σε καθεστώς ασυλίας ακόμα και στις αποτυχίες και από την άλλη ήδη ξεκαθάρισε με την αντρίκια στάση του ότι δε θα ψάξει για δικαιολογίες αλλού, πέρα από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν ταιριάζει στη νοοτροπία του Παοκτση, ειδικά αυτή τη στιγμή... Αυτό νομίζω.

Εικόνα dono

Δεν κρίνω κανέναν άνθρωπο, άρα και τον Αναστασιάδη, από το πόσο ή αν είναι θρήσκος ή όχι. Είναι ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα του καθενός το πόσο ή αν πιστεύει κάπου. Ο εν λόγω δέχεται κριτική γιατί είναι λίγο πιο φρέσκος σε ιδέες από τον... Αλέφαντο και κυρίως γιατί βγάζει προς τα έξω ένα πρόσωπο με επίκεντρο τα θεία, κάτι που υπερισχύει ακόμα και από αυτό του προπονητή. Μιλάμε για τον προπονητή Αναστασιάδη, δεν μιλάμε για τον άνθρωπο Αναστασιάδη, να εξηγούμαστε γιατί είναι σημαντική διαφορά. Χάνει ή κερδίζει ΄΄φταίει΄΄ ο Θεός ή η Παναγία και ποτέ αυτός.
Για να είσαι εριστικός μέσα στο Καραϊσκάκη πρέπει να το έχεις στον χαρακτήρα σου. Η εικόνα του Αναστασιάδη εκτός πάγκου του ζέλα δεν συνάδει με αυτή την εποχή που ήταν προπονητής στον λαγό. Εκεί ήταν αρκετά διαφορετικός και πιο νέος (πιο εκρηκτικός)
Ότι δεν σηκώνει την παντιέρα της επανάστασης για την διαιτησία, έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω, όμως ήταν αρκετές οι φορές που καταφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου ενάντια των διαιτητών.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε θέλω να πιστεύεις ότι τα όσα είπα για τα θεία και την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Αναστασιάδης αφορά εσένα. Από 'κει και πέρα, όντως είναι ένας παρωχημένος προπονητής που δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως. Χάρηκα ιδιαίτερα στο άκουσμα της πρόσληψής του. Πολλές φορές μπορεί να καταφέρθηκε κατά της διαιτησίας, αλλά όχι σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έτσι τουλάχιστον θυμάμαι εγώ.

Εικόνα dono

Όχι ρε συ δεν το πήρα έτσι, καταλαβαίνω τι λες και επί της ουσίας συμφωνώ

Εικόνα euzin

Αναστασιάδης: Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει..
Δεν ξέρω αν θα προλάβει ως προπονητης της μπουγάτσας να ξεκινήσει το πρωταθλημα αλλα δεν βλέπω να πάρει & δώρο χριστουγέννων μετά τη πρώτη ηττα...

Εικόνα dono

Αν δεν έχει μανούρες από την κερκίδα, δεν νομίζω ότι θα τον διώξει εύκολα ο Ιβάν. Το συμβόλαιο έχει αποδοχές της πλάκας, θα στηριχθεί κυρίως σε νέους παίκτες και ότι βγει για του χρόνου. Γιατί αν φύγει θα έρθει πάλι ο ΓΧ για πρώτος προπονητής, σε μια τέτοια περίπτωση θα τους πάρουν με τις πέτρες