ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΑΣ



Όλοι ξέρουμε ότι η κούλα σαν σωματείο έχει αναγάγει την απάτη και την λαμογιά σε τρόπο ζωής και έκφρασης. Έχουμε πιαστεί περισσότερο με τα ποδοσφαιρικά ανεπανάληπτα σκάνδαλα της κουλίτσα και του τίγρη των φρίσκις και νομίζουν όλοι ότι χτυπάμε αυτό το ιστορικό σωματείο επειδή πολεμάμε τον Μελισσανίδη τον επενδυτή των μηδέν ευρώ. Ας δούμε λίγο λοιπόν τι εστί μπασκετική κούλα και ας κάνουμε τις αναγκαίες αναγωγές και συγκρίσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτού του σωματείου της προσφυγιάς και άλλων τέτοιων δακρύβρεχτων μαλακιών που τα ακούνε τα ΑΡΔάκια και λερώνουν το στριγκάκι τους. Έδωσε συνέντευξη ο Παπανικολάου (αυτός ο πρώην ΄΄γαύρος΄΄, πρώην βάζελος, πρώην χανούμι) και ας δούμε λίγο τι δήλωσε σχετικά με την μπασκετική κούλα.
Για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1: «Όλοι θέλουμε την ΑΕΚ στην Α1. Είναι μία μεγάλη ομάδα που πέρασε πολλές περιπέτειες. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο έρχεται στην Α1 δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Δεν έχει νομική υπόσταση να σταθεί. Η ΑΕΚ έχει παρατυπήσει σε πολλά πράγματα και ο αθλητικός εισαγγελέας, κύριος Κορέας, μου είπε πως θα παρακολουθήσει την υπόθεση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταθεί μόνης της και να μην μπαίνει από το παράθυρο. Δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα χρήματα που μου οφείλονται και πρόκειται να φτάσω ακόμα και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Μάλιστα, την υπόθεση γνωρίζει και η FIBA. Έχω κάνει 100 προτάσεις διακανονισμού, αλλά στην ΑΕΚ αλλάζει συνεχώς η κατάσταση διοικητικά και όλοι με παραπέμπουν στον προηγούμενο. Στη Β’ Εθνική που συμμετείχε, δεν κήρυξε πτώχευση και λειτουργούσε κανονικά. Την ΑΕΚ την έχουν βλάψει μικροί άνθρωποι που μας κοροϊδεύουν όλους. Όμως, δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι αυτό. Δεν πιστεύω να άφηνε κανείς 440.000 ευρώ. Πως θα περάσει η ΑΕΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πάρει πιστοποιητικό. Απορώ γενικά αν υπάρχουν διατάξεις, νόμοι και κανονισμοί. Κάνεις δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Από το 2007 και μετά δεν έχει καταθέσει ισολογισμό και είναι εταιρία! Θα περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει…».

Ανακεφαλαίωση λοιπόν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Παπανικολάου έρχονται στην επιφάνεια κάποια ερωτήματα για την εξαροκουλίτσα:
1. Συμμετείχε στην ΄Β Εθνική χωρίς να πτωχεύσει. Μήπως σας έρχεται στο μυαλό ένα ποδοσφαιρικό σωματείο που μετείχε στην ΄Γ Εθνική, σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, απαλλαγμένη από χρέη χωρίς να έχει πτωχεύσει? Μα φυσικά η ποδοσφαιρική κούλα, που ακόμα και σήμερα που μιλάμε και αφού έχει λήξει το πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής, ακόμα παραμένει παε, δεν έχει πτωχεύσει ακόμα. Ρωτάμε λοιπόν τους υπευθυνοανεύθυνους του Ελληνικού κράτους. Αυτό είναι νόμιμο? Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του fair play απέναντι των υπολοίπων ομάδων?
2. 'Εχει να καταθέσει ισολογισμό, όπως υποχρεούται σαν Ανώνυμη Εταιρία κάθε χρόνο, από το 2007 και φυσικά δεν έχει ανοίξει μύτη στους αρμόδιους του Ελληνικού κράτους. Ρωτάω λοιπόν. Αυτό είναι νόμιμο? Μήπως είναι ακόμα ένα κοινό με την ποδοσφαιρική κούλα?
3. Πως έπαιρνε άδεια συμμετοχής στο Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς την δημοσίευση ισολογισμού οικονομικής χρήσης 6 χρόνια που αγωνιζόταν σε επαγγελματικές κατηγορίες? Αυτό είναι νόμιμο? Πως πήρε άδεια συμμετοχής στο Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να έχει ρυθμίσει τα χρέη της?
4. Αφού οι δικαστικές αρχές γνωρίζουν την υπόθεση, μιας και είναι ενήμερος ο αθλητικός εισαγγελέας Κος Κορέας, γιατί δεν έχει γίνει το παραμικρό έως σήμερα? Γιατί η κούλα δεν έχει υποστεί τις συνέπειες των παρανομιών της?
5. Ο αθλητικός εισαγγελέας Κος Κορέας δεν είναι αυτός που διέταξε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα το Σεπτ του 2012 για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού του Δημητράκη στο παιχνίδι του ποδοσφαιρικού ζέλα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (το 2008)? Αυτή αλήθεια η εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται? Αληθεύει ότι ο κος Κορέας είναι εξαιρετικά κοντινός άνθρωπος πρωην προέδρου της πράσινης παε?

Το σωματείο της προσφυγοπούλας είναι ένας βρωμερός βόθρος και οχετός που όποια παρανομία κι αν εξετάσεις στον Ελληνικό αθλητισμό θα βρεις οπωσδήποτε κάτι κιτρινόμαυρο από κάτω. Για το ποδοσφαιρικό τμήμα το ξέραμε, είναι καιρός να μάθουμε και πράγματα και για το μπασκετικό τους τμήμα, γιατί αν περιμέναμε να ενημερωθούμε από τα διάφορα ΑΡΔάκια, τότε σωθήκαμε. Γενικότερα η κουλίτσα απολαμβάνει μια ιδιαίτερη ασυλία σε όλα τα αθλήματα από όλους. Ακούς το ρεπορτάζ της κούλας στον βόθρο της Δαβάκη και νομίζεις ότι αγωνίζεται στην superleague και είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Βέβαια σε δύο χρόνια ΑΝ ανέβει στην superleague τότε θα γελάσουμε πολύ, γιατί τα συνεταιράκια που θα μαζευτούν (ποα, μπαοκ, κούλα) θα είναι πολλά και η διεκδικούμενη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μόνο μία, αφού η πρώτη θα είναι καπαρωμένη από τον αιώνιο βιαστή τους, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Αθλητικος εισαΓελεας ο Κορεας ο πεθαναικακιας κολλητος του Αντωνακη Σαμαρα που εχει Κουραδοπαλατη-Νιαου κολλητουλη και αδερφουλη τον Αλεξανδρουλη Σαμαρα που ειχε κατσει οακα με το Τρακη συντροφια??...

Μια ωραια ατμοσφαιρα οι φουληδες!

Εικόνα dono

Και μπουγαδοκωφινάδες κολλητούς...

Εικόνα vagio

Ξεχασες και το χαντμπολ. Τρακαδοροι, τσουτσεκια, παρασιτα σε παραλληλο συμπαν.
Και η φωτογραφια που εβαλες.. Τυχαια διαλεξες το μεγαλυτερο πουληταρι του ελληνικου αθλητισμου?

Εικόνα dono

Για το χάντμπολ έχουμε ήδη ασχοληθεί.
Ο Παπανικολάου ήταν ο πρώτος λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα μετά το τρεμπλ, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία και θα ασχοληθούμε άλλη στιγμή