ΦΑΠΑ CAS ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ



Ελπίζω να θυμάστε όλοι την παντιέρα της... επανάστασης που σήκωσαν οι μπουγάτσες με την προσφυγή του στο CAS για την αναίρεση τωης αφαίρεσης των 3 βαθμών από τα φετινά play offs, που φυσικά και αυτονόητα ευνοήθηκε ο ζελεδάκος και βγήκε πρώτος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Μια πρωτιά που χωρίς την αφαίρεση βαθμών από την μπουγάσα θα είχε χάσει μέσα στο γήπεδο, μετά και την λήξη των 6 αγωνιστικών του μίνι πρωταθλήματος. Μια απόφαση που εξ αρχής κρίναμε πολύ λίγη γιατί αφορούσε τα αισχη και τις κτηνωδίες του ημιτελικού της ντροπής στην τούμπα, την Μ. Τετάρτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν λοιπόν, προσέφυγε στο CAS, διεκδικώντας τόσο την επιστροφή των βαθμών άρα και την άμεση κατάληψη της πρώτης θέσης έναντι του βαζελάκου (κατά τα άλλα μπαόκια ο Θρύλος είναι ο οχθρός), αλλά το κυριότερο φρόντισε με την στάση του και με την ρητορική του όλο αυτό τον καιρό να μετατρέψει την συγκεκριμένη προσφυγή σε έναν άτυπο πόλεμο απέναντι στην ΕΠΟ. Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα για την κατάληξη αυτής της προσφυγής, μιας και σήμερα βγήκε η απόφαση.
Αν και η απόφαση του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με την προσφυγή του ΠΑΟΚ για την ποινή της αφαίρεσης βαθμών αναμενόταν τη Δευτέρα, φαίνεται πως η υπόθεση κλείνει οριστικά σε βάρος του «Δικεφάλου του Βορρά».
Από τη διοίκηση της ομάδας εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται ότι το CAS δηλώνει αναρμόδιο να εκδικάσει και σε αυτήν οι Θεσσαλονικείς τονίζουν πως αποδέχονται αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο κατηγορούν ευθέως την ΕΠΟ για τη στάση που κράτησε πάνω στο θέμα και επιτίθενται στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή αλλά και στα ΜΜΕ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε μόλις την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να δηλώσει αναρμόδιο να δικάσει επί της ουσίας την προσφυγή μας για την απόφαση των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ που αφορούσε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος 2013-14. Συγκεκριμένα, το CAS απέφυγε να καλύψει το κενό της νομοθεσίας της ΕΠΟ και να αποτελέσει το τριτοβάθμιο όργανο στη μεταξύ μας διαμάχη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχεται την απόφαση του CAS να μην μπει στην ουσία του ζητήματος, ωστόσο οφείλει να επισημάνει πως η δήθεν αξιοπιστία της ΕΠΟ και των επιτροπών της δεν πείθει ούτε τον πλέον αφελή.
Η “ακεραιότητα” και η “ανεξάρτητη κρίση” των ανθρώπων που αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ αποδεικνύονται περίτρανα μέσα τις… τυχαίες συνομιλίες “αλλοδαπών” που ερευνά η δικαιοσύνη.
Η ΕΠΟ και οι Πειθαρχικές Επιτροπές της εκτίθενται μόνες τους, δέσμιες ενός συστήματος που τις ¨θρέφει” και ανήμπορες για πραγματικά έργα που θα προασπίσουν το συμφέρον του αθλήματος.
Ο κ. Σαρρής, βέβαια, όχι μόνο δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, όχι μόνο δεν έχει αρθρώσει μια συλλαβή, έστω για τους τύπους, για όσα του καταλογίζονται από έντιμους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, αλλά αρνείται να διατάξει μια υποτυπώδη έρευνα για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, άλλωστε, έχει δείξει πως αντιδρά μόνο σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ…
Το ελληνικό ποδόσφαιρο χάνει και τους λίγους φιλάθλους που απέμειναν να αντιστέκονται στην εικόνα απόλυτης παρακμής που παρουσιάζει και οι “άρχοντές του” ορθώνουν το ανάστημά τους μόνο για να εκδικηθούν όποια ΠΑΕ φωνάξει για την κατάντια τους. Θα επανέρθουμε σύντομα…
ΥΓ: Παράλληλα με την κατάρρευση του παραποδοσφαίρου, ευελπιστούμε ότι θα καταρρεύσει το διαβρωμένο σύστημα σε μεγάλο μέρος των ΜΜΕ που προσπαθούν πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες να κάνουν τον συνήγορο του Διαβόλου και να υποβιβάσουν ή να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που προκύπτουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ήταν φυσικό, η προσφυγή του μπάοκ απορίφθηκε, η δε απόφαση ήταν τόσο ΄΄δύσκολη΄΄, που το CAS αντί για την Δευτέρα, την απόφαση την έβγαλε σήμερα...
Ο Ιβάν νόμιζε ότι πηγαίνοντας στο CAS θα μπορούσε να κάνει ότι γουστάρει, ακριβώς δηλαδή όπως κάνει και εντός Ελλάδας σε διάφορες περιπτώσεις απείρου κάλους και μαφιοδισμού που έχουμε δει στις εντός Ελλάδας ενέργειές του (βλέπε περίπτωση Δώνη). Μετά το ηχηρό αυτό χαστούκι, η διοίκηση της ομάδας της λαλαδούπολης έβγαλε και ανακοίνωση, όπως είδαμε παραπάνω, ας την δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
Συγκεκριμένα, το CAS απέφυγε να καλύψει το κενό της νομοθεσίας της ΕΠΟ και να αποτελέσει το τριτοβάθμιο όργανο στη μεταξύ μας διαμάχη.
Μα δεν μπορεί να είστε τόσο αφελής, ούτε οι οπαδοί σας τόσο πρόβατα για να πιστέψουν το συγκεκριμένο επιχείρημα. Το CAS είναι ανεξάρτητο όργανο και δεν παίρνει θεσμική θέση ΠΟΤΕ απέναντι στην οποιαδήποτε ομοσπονδίας μέλος της uefa. Ο ρόλος του CAS είναι να απαντήσει στο ερώτημα εάν η τιμωρία του μπάοκ προβλέπεται ή όχι από το καταστατικό της ομοσπονδίας. Αν για παράδειγμα το καταστατικό των ποινών της ομοσπονδίας (κι όχι της superleague στο οποίο οι ομάδες το διαμορφώνουν στην σύνταξή του όπως θέλουν) δεν περιείχε ποινή μηδενισμού για τα παραμπτώματα της παε μπουγάτσας, τότε το CAS πιθανότατα θα τον δικαίωνε. Δυστηχώς για τον μπάοκ τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία με την απολύτως ελάχιστη ποινή που θα μπορούσε, άρα κι αυτό το επιχείρημα δεν υπήρχε στην υπερασπιστική γραμμή των μακεδονομάχων της φακής. Όταν πας στο CAS ουσιαστικά έχοντας σαν εχθρό σου την εθνική σου ομοσπονδία, μια κίνηση που τα μπαόκια επέλεξαν και φυσικά εξυπηρέτησαν και τα συμφέροντα του τουίτη στον πόλεμο λάσπης εναντίων του γαύρου, τότε το CAS προφανώς δεν θα σου δώσει κανένα όπλο στην φαρέτρα της προπαγάνδας σου. Περάστικά καρντάσια και πάμε παρακάτω.
ωστόσο οφείλει να επισημάνει πως η δήθεν αξιοπιστία της ΕΠΟ και των επιτροπών της δεν πείθει ούτε τον πλέον αφελή.
Σωστά, τώρα το ότι το CAS δέχεται στην ουσία την ποινή, δεν την αλλάζει, αλλά ταυτόχρονα απορίπτει και τη προσφυγή που κάνατε ενάντια ουσιαστικά στην ΕΠΟ, αυτό μάλλον έγινε γιατί και στο CAS σας μισούν και θέλουν το κακό σας, καλά τα λέω? Περαστικά και καληνύχτα και παμε παρακάτω.
Η “ακεραιότητα” και η “ανεξάρτητη κρίση” των ανθρώπων που αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ αποδεικνύονται περίτρανα μέσα τις… τυχαίες συνομιλίες “αλλοδαπών” που ερευνά η δικαιοσύνη.
Ο μπαοκ τιμωρήθηκε λόγω των ΑΙΣΧΩΝ της τούμπας, εσείς που δεν είχατε ποτέ τσίπα λέτε ότι κακώς τιμωρηθήκατε, εγώ λέω κακώς τιμωρηθήκατε τόσο λίγο. Όσο για περίεργες συνομιλίες στους υπερκοριούς, εγώ σας... δικαιώνω γιατί ο Ιβάν σας έχει κάνει ισάξιους του Εθνικού Γαζώρου ή όπως αλλιώς λεγόταν η ομάδα στο βούλευμα του Κορέα. Φοβάστε του γαζοραίους, σας συμπονώ αλλά με την δοικητική τακτική του Ιβάν τους πλησιάζετε επικίνδυνα. Συνεχίζουμε.
Η ΕΠΟ και οι Πειθαρχικές Επιτροπές της εκτίθενται μόνες τους, δέσμιες ενός συστήματος που τις ¨θρέφει” και ανήμπορες για πραγματικά έργα που θα προασπίσουν το συμφέρον του αθλήματος.
Δηλαδή για την προάσπιση του αθλήματος που τόσο καλά υπηρετείτε και σημειωτέον, σοβαρά τώρα, δεν έχετε κάνει ούτε μια παρέμβαση στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου προς το καλό του ποδοσφαίρου μας (αυτά τα κάνετε prive show σε συνεντέυξεις τύπου), κάνατε αυτά τα ΑΙΣΧΗ στον ημιτελικό του κυπέλλου? Εκεί που δείξατε σε όλο τον κόσμο το ποιόν και την ποδοσφαιρική σας κουλτούρα? Και εδώ πάντως σας ρίχνω δίκιο, γιατί όντως αν η ΕΠΟ νοιαζόταν για το άθλημα θα έπρεπε η τούμπα να κλείσει και να πληρώσετε ένα πρόστιμο ίσο με το bgt σας. Αλλά είπαμε, η ΕΠΟ είναι απέναντί σας...
Ο κ. Σαρρής, βέβαια, όχι μόνο δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, όχι μόνο δεν έχει αρθρώσει μια συλλαβή, έστω για τους τύπους, για όσα του καταλογίζονται από έντιμους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, αλλά αρνείται να διατάξει μια υποτυπώδη έρευνα για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις!
Γιατί στο CAS ρωτήθηκε για κάτι και δεν απάντησε? Μην ξεχνιόμαστε βαζελάκια του Βορρά, η ανακοίνωσή σας είναι σανό στους προβατοοπαδούς σας, που τους ενημερώνετε τι έγινε με την απόφαση του CAS. Λοιπόν εκεί στας Ευρώπας, ρωτήθηκε κάτι η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της σχετικά με την υπόθεση και δεν απάντησε? Τώρα οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι έντιμοι, μόνο στις δικές σας καταδικαστικές αποφάσεις οι δικαστές είναι περίεργοι και πιασμένοι από την ΕΠΟ. Μπεεε και συνεχίζουμε.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, άλλωστε, έχει δείξει πως αντιδρά μόνο σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ…
Μα σας κυνηγούν όλοι, αυτό είναι γνωστό. Πέστε μου τώρα ποιά ομάδα έχει απασχολήσει τόσο φέτος την αθλητική δικαιοσύνη, ποιά ομάδα έχει κάνει ΑΙΣΧΗ τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας (λαγοφλώρος), ποιά ομάδα έχει καταστρατηγήσει τους κανονισμούς και το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ (προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια) και τέλος ποιά ομάδα καταστρατήγησε όλη την εργατική νομοθεσία της χώρας (βλ. υπόθεση απόλυσης και αποζημίωσης Δώνη) και όλα αυτά πρακτικά ατιμώρητη? Η απάντηση είναι προφανής, ο μπαοκούλης του ταβάριτς Ιβάν. Συνεχίζουμε.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο χάνει και τους λίγους φιλάθλους που απέμειναν να αντιστέκονται στην εικόνα απόλυτης παρακμής που παρουσιάζει και οι “άρχοντές του” ορθώνουν το ανάστημά τους μόνο για να εκδικηθούν όποια ΠΑΕ φωνάξει για την κατάντια τους. Θα επανέρθουμε σύντομα…
Μια ερώτηση. Ο γαύρος είναι κακός και οι οπαδοί του τον τιμωρούν με μικρή προσέλευση στο Καραϊσκάκη. Οι δικοί σας οπαδοί που βρίσκονται? Κανονικά είστε και επίσημα η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, άρα διεκδικείτε τίτλο (γελάει ο κόσμος), άρα θα έπρεπε η τούμπα να είναι γεμάτη, μιας και όπως μας γράφετε αφού είστε καθαροί τότε οι οπαδοί σας δεν θα έπρεπε να προλαβαίνουν τα συνεχή sold outs. Προπαγανδιστές γκεμπελίσκοι οπαδοί του κουτόχορτου ή του χόρτου γενικότερα (μετά το πανό στο τελικό κυπέλλου μπορώ να λέω ότι θέλω επί του θέματος) το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όπου να ναι κάθε κατεργάρης θα μπει στην θεσούλα του και τότε η οργή του μοναδικού υγιούς κοματιού στον Ελληνικό αθλητισμό θα ξεσπάσει στα κεφάλια όλων αυτών που τώρα το παίζουν αδέκαστοι, εξυπνάκηδες και αναπαραγωγοί συκοφαντικών ειδήσεων και ψεμάτων. Τότε βέβαια δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα για όλους τους απέναντι. Στα τέσσερα είστε, στα τέσσερα θα παραμείνετε...
Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά να θυμίσω σε όλους ότι υπάρχει συνέταιρος στην ιστορία και αυτός δεν είναι άλλος από τον τουίτη και τον βαζελάκο. Για ακόμα μια φορά ο βάζελος σας πήδηξε κανονικότατα, πήρε ότι ήθελε από την υπόθεση play offs και τελικό κυπέλλου και σας άφησε με αυτό που έχετε μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι και τα σανό του βορρά σας πήραν χαμπάρι και κράζουν την σχέση μαιτρέσας - δουλικού που έχετε αναπτύξει με τον τουίτη, πάρτε μια ιδέα και γελάστε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Ο Κος Κορέας να συμπεριλαβει και το CAS στη σύσταση της Εγκληματικής Οργάνωση με την κωδική ονομασία "Εθνικός Γαζώρου". Υπαρχουν συνομιλίες του Βαγγέλα απο καρτοκινητό νεοζηλανδου, με τον προεδρο CAS

- Hello VanGeLas
- ρε με ενα πουστη που μπλεξαμε... ρε μαλακα δε ξερω αγγλικα. Μιλα ελληνικα μη σε κανω τουμπανο
- VanGeLas youre quite anxious today...I think you had seen DIKI yesterday
- καλα κρασια... κοιτα στην υπόθεση Ιβαν versus τουιτι , ειμαστε με τον Ιβαν. Το καταλαβες ρε μπαζο?
- OK VanGeLas I used to enjoy sylvester and tweety when i was kid. I will download all 25345 episodes from pirate bay and send to you with my best regards.
- δεν καταλαβαινει ο μαλακας.... και ο θαμνακιας ειναι υπο περιορισμο το κερατο μου....Ρε ΙΒΑΝ ΜΠΑΟΚ γουιν αντερστεντ?
- Οhh Bougatsa! yes VanGeLas thank you very much for your kindnes for sending me bougatsa. One with cream and one with spinat please...
- Καραπαπα αν βγαλει αυτος αποφαση εμενα να με @εσεις.... θα τον στειλω στη Κορέα.....

Εικόνα Chief Bromden

Μπουγάτσα με CASέρι...

Εικόνα apostolos gaganis

Αγαπητε Τσιφι, good morning! Παρε δυο δειγματακια, σχετικα, απο τον πολυ ενδιαφεροντα Μαϊο:

1. Ανακοινωση των οργανωμενων του ΠΑΟΚ για το περιβοητο συλλαλητηριο: ΄΄Απαιτουμε απο την ΠΑΕ ( δηλαδη τον Σαββιδη ) να ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, τον ΠΑΟΚ που αξιζει στον λαο του΄΄ ( δηλαδη αυτο που΄χουμε τωρα, ειναι της πλακας...).

2. ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ στις 15/5: Η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ αποτυχια, φερνει τον Ιβαν προ των ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ για τη δημιουργια μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ομαδας ( δηλαδη αυτο που΄χουμε τωρα, ειναι μάπα...).

Θελουνε και ΄΄Πρωτη Θεση΄΄ στα ευρωπαϊκα σαλονια οι μπουγατσες...Αφου μονοι τους μαρτυρανε...

Εικόνα Chief Bromden

Οι 4 εποχές των Μπαοκτσηδων ....
Το Καλοκαίρι των τίτλων, το Φθινόπωρο της αμφιβολίας, ο Χειμώνας της κλαψας και τέλος η Άνοιξη του Γεωργιάδη του Χαραλαμπους και της σκληρής πραγματικότητας...
Άνοιξη βλέπω τον Άγγελο να την κάνει εν μέσω μεγάλης βδομάδας για Άγιους τόπους και καλοκαιράκι τον ιβαν να ακολουθεί πορεία για μέρη πιο δροσερά...

Η ψάρια ήταν καλή κ Απόστολε; σε τι γήπεδο θα παίξετε; τηγάνι ´η σχαρα; Βέβαια όπου και να παίξετε στο ψάρεμα η διαδικασία έχει την ομορφιά, τα ψάρια ας τα φάνε οι άλλοι...

Εικόνα apostolos gaganis

Γοπα, καρβουνακι, κρασακι, τραγουδακι... Στην υγεια ΟΛΟΥ του R.A.T.M !

Εικόνα ΔΙΑΣ

γεια σου αποστολε ΝΕΣΤΩΡΑ της Γαυροσυνης! μιας κι εχεις πιασει το τραγουδι πιασε κι εκεινο που λεει "@ΑΟ @αμω τη λεωφορο και καθε @ουστη φλωρο @αναθηναικο!" να αντιλαλλησουν οι πλαγιες μελωδιες που διασκεδαζαν τους μυρμιδονες!

Εικόνα vagio

Η απολυτη κατραντια και των δυο, ειναι οτι ο βαζελος εκπροσωπος παρουσιασε το Γαυρο για να αποδειξει πως τραυματιστηκε παικτης, και οι τουρκοι την εφαγαν απο τον καλο τους φιλο και συμμαχο. Παλι Γαυρος τους γαμησε δηλαδη ΚΑΙ τους δυο. Ειναι βεβαια να αναρωτιεται κανεις πως εχουν την τσιπα και διαμαρτυρονται που την εβγαλαν καθαροι με 3 βαθμους τιμωρια και δεν τους υποβιβασαν μετα τα αισχη τους. Ειναι στοκοι, το ξερουμε, αλλα ποσο?

Αλλα επειδη εγω ειμαι ολυμπιακος με αρχες και μ'αρεσει να λεω την αληθεια, πεταγομαι μια στο redplanet και στο gazzetta να εκφρασω την ντροπη μου και τη θλιψη μου που ο χοντρος εστησε ετσι το μπαοκ. Γιατι αν δεν τον εστηνε, θα εβγαινε τσου λου, θα πηγαινε ισαμε τα ημιτελικα, θα επαιρνε 50 μυρια, θα εκανε μεταγραφες, θα εφτιαχνε γηπεδο, θα επαιρνε πρωταθλημα και θα επεφτε η χουντα του γαυρου. Αλλα τετοιο μπουρδελο κρατος που ειμαστε, ποιος να βγει να τα πει..

Εικόνα savvas gridlock

Πες τα ρε vagio. Πού κατήντησε η ομάδα των Ανδριανοπουλαίων...