ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥΙΤΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ



Είναι παράδοση πια όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στην Πόλη να περνούν να προσκυνήσουν στο Πατριαρχείο, κάτι που δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να αποτελέσει εξαίρεση. Συγκεκριμένα η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αποτελεί τιμή και δώρο για οποιονδήποτε Έλληνα βρίσκεται στην Πόλη. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού βαζελάκου προχώρησε στο παρακάτω τιτίβισμα με αφορμή την επίσκεψη του Θρύλου των γηπέδων Ολυμπιακό στο Πατριαρχείο, αλλά και την συνάντηση του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Όταν το μαύρο βαφτιζεται άσπρο...Εξασφαλίζει θέση στον παράδεισο η το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου ;

Εντάξει ότι δεν έχει τσίπα και ντροπή το ξέραμε, ότι θα έφτανε όμως σε θέση να προσβάλει τον ιερότερο θεσμό της Ορθοδοξίας, συγγνώμη αυτό ξεπερνάει κάθε έννοια αθλητισμού, παιδείας, αγωγής, αλλά και εξυπνάδας στην τελική. Όταν η επίσκεψη του ανταγωνιστή σου (λέμε τώρα) στο Πατριαρχείο, γίνεται η βάση για την προπαγάνδα του βαζελοσκάι, γίνεται αφορμή για να ξεσπαθώσεις για ακόμα μια φορά εναντίων της ομάδας που υποστήριζες μικρός, της ομάδας που σε καβαλάει ποδοσφαιρικά χρόνια τώρα, είναι απλά ποταπό και για λύπηση.
Όταν μπλέκει τον ίδιο τον Πατριάρχη και μάλιστα το τιτίβισμά του είναι άμεση απάντηση στην δήλωση του Πατριάρχη, δεν υπάρχουν απλά λόγια για να περιγράψεις την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του ανδρός.
Συνεχίστε έτσι και όπως κάθε χρόνο θα γελάσουμε πολύ... Εμείς εδώ θα παρακολουθούμε και μόλις τελειώσουν τα πανηγύρια των Κορέων και των σαγόνων, τότε η θύελλα που εσείς σπείρατε και συνεχίζετε να θρέφετε  θα ξεσπάσει επάνω σας και μην πάει ο νους σας στο κακό. Απλά τότε θα πρέπει να ξαναεξηγείσετε στους οπαδούς σας γιατί είστε πάλι 20 βαθμούς μακρυά από την κορυφή, μακρυά από τον Ολυμπιακό και τότε πάλι θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφθείτε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ. 1 Αλήθεια κανείς από τους ΑΡΔικειμενικούς δεν θα αντιδράσει? Αν το είχε κάνει όμως ο Βαγγέλας θα είχε βουίξει όλο το Πανελλήνιο σήμερα, σωστά?

Σχόλια

Εικόνα tasos

Παιδιά γειά σας. Νομίζω ότι ο τουήτης τά έβαλε μέ τό Πατριάρχη γιατί μού φάνηκε ότι ο Πατριάρχης γαυροφέρνει.Είπε :"Μου αποδίδουν ότι συμπαθώ μία ομάδα λογω καταγωγής.Δέν είναι αλήθεια.Συμπαθώ όλες τίς ομάδες κτλ,κτλ.Μετά είπε :"Ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει Ολυμπιακέ ομάδα δοξασμένη".Όταν ο θρύλος σήκωσε, στό μπάσκετ ,τή κούπα στή Πόλη, επισκέφθηκε όλη η ομάδα-άν θυμάστε - τό Πατριάρχη. Σ'εκείνη τή συνάντηση ο Πατριάρχης είπε: "Ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει νά είσαι Ολυμπιακός. Όταν φοιτούσα στή θεολογική σχολή στή Γενευη-άν θυμάμαι καλά- είχα συγκάτοικο έναν ιερωμένο ο οποίος ήταν τρελός μέ τόν Ολυμπιακό καί είχα μάθει τά πάντα γιά τόν Ολυμπιακο."
Σύγαυροι δέν θά μου φανεί καθόλου παράξενο άν μετά τήν ΕΠΟ καί τό Σπάθα,τό βαζελοκάναλο-μολύνει τό χώρο εκεί πού βρίσκεται- πιάσει καί τό Βαρθολομαίο γιατί λέει καλές κουβέντες στό Παντοδύναμο καί ο Θρύλος σηκώνει κούπες.

Εικόνα savvas gridlock

Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις του πατριάρχη με την οικογένεια Αγγελόπουλων. Έχει πει πάντως το ''η ΑΕΚ είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν''. Δικαίωμά του να είναι ό,τι γουστάρει. Σεβόμαστε και αυτόν και το θεσμό.

Εικόνα tasos

Σάββα ,δέν καταλαβαίνω γιατί ο βλάξ τά έβαλε μέ τόν Πατριάρχη. Τόσο κόμπλεξ?

Εικόνα savvas gridlock

Aύριο, πρώτα ο Θεός, θα τα πούμε και με τα ΑΡΔάκια της δεκάρας, που τα έβαλαν κι αυτοί με το τι είπε ο Πατριάρχης για τον Ολυμπιακό και πώς το μετέφρασαν στον Ολυμπιακό. Τρομερά πράγματα, μιλάμε ο Θρύλος τους έχει ξεκωλιάσει όλους. Πονάνε τα μπουρδέλα...

Εικόνα Bad7

Με τετοιο κομπλεξ που'χουνε δεν αποκλειεται να ριξουν τα πυρα τους στον Βαρθολομαιο τωρα

Εικόνα Κωστας 7

Του ανδρος?χαχαχαχ ,να σε καλα ρε dono με εκανες και γελασα.
Ο αντρισμος απο τον Γιαννακη περασε και δεν ακουμπησε φιλε dono,το μονο ανδρικο που εχει κρατήσει αναλλοίωτο ειναι το ονομα του(Γιαννης),στις δε προσωπικές του ''κοινωνικες'' επαφες αλλαζει και αυτο.

υγ.Δεν το λεω στο χαβαλε αλλα ειναι πραγματικοτητα.

Εικόνα Romain

Αυτή η Μίτλαντ (πως τι λένε) είναι σε φοβερή κατάσταση. Μετά τις τριάρες, κέρδισε άνετα και την Κοπεγχάγη. Βλέπω κηδεία στη Λαγοφλώρο. Θα έχει πλάκα η αντίδραση των λαγών στην πολύ πιθανή ήττα της αρμάδας του Αναστασίου και τον αποκλεισμό απο τις Ευρώπες.

Εικόνα μαουνιέρης

Μιας και ρώτησες, σύγγαυρε με το ωραίο όνομα, θα σου πω: τη λένε "Μίτγυλαν" (έτσι προφέρεται στα δανικά το Midtjylland) και σημαίνει "Μέση Γιουτλάνδη". Καλή επιτυχία τής εύχομαι.

Εικόνα Romain

Ευχαριστώ.
Άντε να τους ξεπατώσει.

Εικόνα Bad7

Πρωτη ειναι στη Δανια

Εικόνα Bad7

ΤΟΥΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Εικόνα Bad7

Τα σχολια κατω απο τη δημοσιευση του εχουνε μεγαλη φαση

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!! ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑ!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα dono

Είσαι δύναμη Μπίλαρε, συνέχισε δυναμικά

Εικόνα katsou 7

Καλά ρε Ιωάννη.Εσύ ξύπνησες ένα πρωινό και είπες ότι θα γίνεις οπισθοκίνητος.Γούστο σου και καμάρι σου!Tα κόκκαλα του πατέρα σου,ρε καταναλωτή μαυρομάτικων φασολιών και κλάστη των όρχεων των απανταχού γαύρων,που θα τρίζουν δεν το σκέφτεσαι;

Εικόνα dono

Εδώ ειρωνεύεται τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τα κόκκαλα του πατέρα του θα σκεφτεί??

Εικόνα figurered

Αληθεύει ότι τουιτάρει πλέον μόνο όταν βρίσκει ελεύθερο wifi γιατί τους έχουν κόψει τη σύνδεση εκεί στα βαζελομέρη;

Εικόνα dono

Γιατί πες μου ΜΙΑ οικονομική υποχρέωση που έχει καλύψει για να είναι πληρωμένο και το wifi!!!

Εικόνα red7neck

Για λύπηση είσαι ρε καράφλα! Ποιος ασχολείται μαζί σου νομίζεις? Βλέπε τον Θρύλο να σηκώνει τις κούπες και φέτος και ρίξε τα όλα στη διαιτησία! Κακομοίρη...

Εικόνα dono

Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Εικόνα petros1979gr

Νομίζω ότι ο tweety έχει ξεφύγει τελείως. Βέβαια όταν τα του γράφει ο πούστης ο Βασιλαράς, και οποιον άλλον έχει μαζέψει, τι περιμένεις. Ποτέ καμία ομάδα δεν έχει βρίσει έτσι άλλη σε επίσκεψη στο Πατριαρχείο, ακόμα και όταν είχαν πάει τα χόμπιτ.

Υ.Γ. Θεέ μου, και Άγιε Φανούριε που πλησιάζει η γιορτή σου, Κάνε το θαύμα σου να περάσει η Μίτζιλαντ!!!!!!

Εικόνα dono

Δεν έχει ξεφύγει, είναι φανερό ότι έχει κανονίσει την υπόθεση Κορέα να τραβήξει σε χρόνο, να σπιλώσει τον Ολυμπιακό, να μην γίνει τίποτα μετά βέβαια, αλλά αυτός την προπαγάνδα του θα την έχει περάσει και θα έχει ηρεμήσει έστω προσωρινά τα ζώα του φορέα της τρεχάλας. Μετά τι κάνουμε είναι το πρόβλημα

Εικόνα REDNYC

Συμφωνω Romain - μιλησε και ο αναμαρτητος ο τουιτης - δεν ασχολειται κανεις μαζι του και θελει προσοχη ο σκατοωρος...

Εικόνα REDNYC

...σκατοφλωρος ηθελα να γραψω...

Εικόνα kg

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΜΩΡΕ?

1.5 ΜΕΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ

1.5 ΜΕΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

1.5 ΜΕΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το ύψος, 1,5μ είναι και τα περισσότερα milfάκια της παγκόσμιας show biz. Το πρόβλημα με τον τουίτη είναι ότι μιλάμε για ένα πρώην γαύρο, νυν πρόεδρο του ζέλα, 1,5μ, καραφλό και με προσωρινή (???) μαλάκυνση γιατί δεν μπορώ αν εξηγήσω διαφορετικά την επίθεσή του στον Πατριάρχη. Όλα αυτά μαζί είναι τραγικά

Εικόνα Romain

Η ενέργεια του αυτή δεν είναι για να κάνει κακό στον Ολυμπιακό. Σε αυτό είναι ανίκανος.

Το κάνει κάθε φορά που αισθάνεται μειονεκτικά. Είναι σαν να θέλει να δικαιολογηθεί στον εαυτό του στους υπαλλήλους του και σε αυτούς που τους ζητά να βάλουν λεφτά για να κάνει τον "πρόεδρο".

Το έκανε και με τον Καντονά όταν τον ρώτησε πόσους τίτλους έχει η ομάδα του αφου ο Ολυμπιακός έχει 41. Και για να δικαιολογήση την αδυναμία του έριξε λάσπη λεγοντας ότι δεν γίνεται να έχει τόσους τίτλους ο Ολυμπιακός.

Τώρα που ο Ολυμπιακός παίζει φιλικά με σπουδαίους συλλόγους στο ICC και την πρωταθλήτρια Τουρκίας και ο Μαρινάκης συναντά τον Πατριάρχη, ενώ ο Παναθηναικός παίζει με την Παναχαικη και αυτός συναντά τον Κούγια, πάλι ευρίσκεται σε μειονεκτική θέση και έπρεπε να αντιδράσει.

Γιαυτό και το τιτίβισμα. Σαν να λέει υπάρχω και γω.

Είναι θέμα αντίδρασης.

Άσε που έχουν μαζευτεί και άλλα. Αφελάι, Μπενίτες και πριν λίγες μέρες Αμπιταλ, Κασάμι και λοιποι.

Εικόνα dono

Δεν έχω να προσθέσω ούτε κόμα, τα είπες όλα...

Εικόνα rasputin7

Ο ηλιθιος αυτος υιοθετει ατακες του διαδικτυου ως επισημη τοποθετηση της ομαδας του.Τι ασχολειστε.Τι περιμενατε απο εναν καραγκιοζη του ελληνικου ποδοσφαιρου!

Ποναει η Στανταρ Γιαννακηηηηηηηηηηηη

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤΖΙΘΡΑΛΑΝΤ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ....
ΥΓ.ΤΟΥΙΤΗ,ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑΣΣΣ!!!!

Εικόνα dono

Ατάκες του διαδικτύου που υιοθετεί ο σκαι και μετά η παε βαζέλα και αυτή την φορά προσβάλουν έναν θεσμό πολύ παραπάνω από το μικρόκοσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.