ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΤΑ !


Tags: -

Καλημέρα ρε μαγκίτες !
Επειδής μνια από τις δγυο χελιάδες αρετές μου είναι και η μετριοφροσύνη μου κσέρω ότι δε γκάμω για γραφγιάς...αλλά δγιαβάζω σκατοφυλλάδες πού και πού και θωρράω πράματα που γερνάνε τα εντερικά μου θέλω να θίκσω κάπγοια θεματάκια...
Καταρχάς θέλω να ομιλήσω με τα καλύτερα λογάκια για τους θεούς ευτούνου του τόπου !
Ναι !Μη σας κάμνει εντύπωσις δάφτο.Οι θεοί εφτούνου του τόπου είναι ολίγοι και συγκεκριμένοι...
Ο πρώτος είναι ο Γατάκος της Φιλαδέλφειας !
Εκειό το αστείρεφτο πλάσμα νοημοσύνης που κσεχειλάει από κσυπνάδα, λυρικότης, καλοκαρδία, ελεημοσύνη και σενάμα εβεργετικότης !
Δε γκζέρω εγώ αν το γκατηγοράνε για λαθρέμπορα ή οπγοιαδήποτες άλλη μαλακία !
Εγώ εκειό που θωρράω είναι ότι ο άθρωπας πονάει την ομάς του και για δάφτο το λόγο είναι ΠΑΝΤΑ πισινός !Ναι πισινός και μεν γελάτε έτσα ;
Ένας απατεώνας θάτανε μπροστενός θακαμε τη βιτρίνα και θα κονόμαε ούλο το χρήμα !Όμως δάφτος ''Ο'' άθρωπας ΠΉΡΕ μνια ομάς που λάτρεπσε από μικρός, την ελέησε με ριάλια από το γκορβανά του ΟΠΑΠΗ, ανέβηκε μνια κατηγόργια σε ένα έτος και ΕΡΧΕΤΑΙ !!!
Ότι κάμει για την ομάς του είναι πλήρως δγιαφανές και καθάργιο και δε γκάμει μαλακίες ούτε εκβιάζει ούτε φωνάζει ούτε απειλάει !Απλά κάθεται στη γωνιά του ο κακομοίρης και περμένει ρε...Μπράβο σου ρε φίλε...
Ο άλλος θεούλης είναι εκειό το παλλουκάρι που τονε έχωνε κατηγορέπσει για τα ακατηγόρεφτα !Τι λαθρέμπορα τονε είπανε, τι τονε καταδικάσανε οι άθρωπες της δικαιοσύνης που δε γκζέρωνε να μεράσωνε δγυο γαιδουργιώνε άχιουρα, τι του σούρνουνε του αθρωπάκου δε λέγεται !Κι όμως !Εφτούνος εκεί !Τι σταθιμούς τηλεορασικούς έχει , τι ραδιοφωνικάριους, τι εμπλέκεται παντού ,τι χρωστάει στο ελλαδικό δεμόσιο, εφτούνος εκεί !Πάρεδρας του Μπανάθα και με το κεφάλι πσελά σκορπάει ασελλόγεστα το χρήμα του για την ομάς του και δεν υπάρχει ένας χριστγιανός να ντου βάνει φρένο ρε φίλε στο κσόδεμα !Κανείς ακομα δε γκζέρει ρε γαμώτο πόσα ριάλια έχει κσοδγιάσει ο άθρωπας στα ΦΠΑδγια και στις άλλες μαλακίες του ελλαδικού τόπου !Επιτελάει θεάρεστον έργον και δίδει πσωμάκι σε άθρωπες με μεγάλο σαγόνι, που τόνερό τους ήτονε κάποτες να γενουνε σαγγελείς στη θέσις του σαγγελέως, αλλά δε ντα κατάφεραν !Γειασάν μία του μόρτη του Γιαννάκη ρε θρασίμνια !
Κάτι αλλονοί θεούληδες είναι εφτούνοι οι πάρεδροι ούλων των ελληνικώνε ομάδωνε !Ναι ρε !Εφτούτοι !Που σκορπάνε αλλόγεστα το χρήμα τους για μεταγράφες με σκοπό να αφκσήσωνε το επίπεδο του ελλαδικού ποδόμπαλου και τόχουνε ήδη φτάσει σε πσελό επίπεδο ρε αλλά κανείς σας δε ντους καταλαβαίνει γαμώτο σας γιατί είστε κεφάλες και ανάλγητες !Δε ντους πονάτε ρε !Ούτε δάφτους ούτε τα μπερντέ που κσοδγιάζουνε για τον αθλητεβμό !
Τώρα μουρθε στο μνυαλό και ο έτερος εκ Πόντου !Ήρθε ο αθρωπάκος εδανά ρε σεις....έφαε τα ριάλια του με σκοπό να υγιέπσει εταιρείες φαλιρισμένες !Όπως το Μακεδονία Παλλάς, τη ΣΕΚΑΠ κι άλλες ελληνικές κωλοεταιρείες κι έχει πλερώσει τα μαλιοκέφαλά του για να τις σώσει !Και ναι !Τις έσωσε !Εσείς αμέσως να πείτε ότι απώλεπσε το προσωπεκό τους !
Κακοί άθρωπες...Και πώς ρε οικονομολόγες, ούλοι εσείς, θα ντις έσωνε ;Πώς ;Είναι γεγραμμένο στην παγκόζμια οικονομίστικια θεωρία ότι για να σώσεις μνιάνε επιχείρεπσις πρέπει να της μειώσεις τα έκσοδα !Για εφτούτο τους απώλεπσε ούλους ρε και τους άφηκε απλέρωτους !Για να σώσει τις εταιρείες !
Επίσης ο άθρωπας είναι φυσιολάτρης ρε και ζωόφιλας !Βάνει πσάργια στιυς παγκους των ομάδωνε που φιλοκσενάει με σκοπό να δείκσει τα αμέριστα φιλικά του αιστήματα προς εσένα που φιλοκσενάει και τη φύσις !Πσάρια !Θα μπόραγε βέβαια να βάνει κορκόδειλες ή ελέφαντους στους πάγκους αλλά δεν ήθελε να εκλείπσουν τα σεγκεκριμένα είδη από τη ζούγκλα μνιας και τελούν υπό εκσαφάνεσπις τώρα τελεφταία !Είναι οικολόγας ρε ο άθρωπας !
Κι όχι μόνονε εφτούνο ρε !Τι να είπωμε για τις μεταγράφες πόχει πραγματοποιέπσει ρε ;Πήε κι έχασε από το μεγαθήργιο της Γκινγκάμπας !Ε και ;Κσέρετε ρε άμπαλοι τι είναι η Γκινγκάμπα ρε ;Α ρε κακόμοιροι...που νομίζατε οτι γνωρέβετε τόπι...
Αμ ο άλλος ;Ο Θεούλης του μπάσκετου ;Εφτούνος κι αν έχει δώκει σε δάφτονε το ντόπο ρε !Μόνο τους ισολογεζμούς της ομάδας του να ιδείς ρε καταλαβαίνεις ότι ο άθρωπας καταστράφηκε από το ελλαδικό δεμόσιο ρε !Με ισολογεζμό μερικά χελιάρεκα ο άθρωπας Δημήτριος παλέβει να κάμει την ομάς του τη μπρώτη ρε !Βοηθάει τους πάντες για δάφτο !Τι κοράκους, τι ομοσπονδίες, τι ελληνικά δεμόσια...γάμεσέτα σου λέω...Ο άθρωπας απλά δε μπαίζεται !Και είναι και ντροπιάρης έτσα ;Δε θέλει να βγαίνουνε οι εβεργεσίες του προς τα όκσω !Μόλις τα ιδεί γραμμένα σε κανα σάιτ σου στέλνει ραβασάκι να μεν το ματαπράκσεις γιατί θάχεις να κάμεις με τους λεβέντες του !Εεεεε...είναι μετριόφρωνας ο άθρωπας ρε και καλά κάμει !Τα εν Νίκο μη εν Δήμο !Μπράβο σου ρε φίλος !Μένω κατάπληχτας !
Κι έχεις και το άλλο το λαμόγιο το Χονδρούλη,που χαλά τη πγιάτσα γαμώτο!Που πα και δίνει 70 χαρτόνια σένανε χρόνο για την ομάς του, πλερώνει το ΦΠΑ ανελλιπώς, φέρνει κάτι λινάτσες για παίχτουρες ,που δε ντους κσέρει ούτε η μαμάκα τους, κάμει το καραβοκύρη στο μπλανήτη, κσεχρεώνει με λαμογιές τη ΜΠΑΕ Γάβρουλας, βάνει και κάτιτις για να παίρνει πρωταθλέματα ο ρασιτέχνης κι ήρθε τώρα να βάνει και χέρι και στο δήμο μας !
Δε μπας καλά μου φάνεται μίστερ Αφράτε !Δε μπας καθόλου καλά !Αλλά όπισθεν έχει η αχλάδα την ουρά ρε μάγκα !Εσύ που πλερώνεις θα πάς σαγγελέα ρε λαμόγιο !Γιατί εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι σεμαίνει ελλαδικός αθλητεβμός και ελληνικιά κενωνία !Στη μπυρά ρε !Όχι στη γκρεμάλα !
Πγοια κρεμάλα να σε αντέκσει εσένανε ;

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Γεια σου ρε Μητσαρα αρχοντα με τα ωραια σου.Κατι ασχετο αλλα τελικα ποσοι ηταν στη διαδηλωση?Ισχυει το 4.000?Γιατι αν ναι βαινουμε σε καλο δρομο...

Εικόνα jimakos

Δεν πειράζει που δεν πληρώνουν. Έχουν πρόσωπο και καθαρίζουν άλλοι γι' αυτούς.
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/me_eggyhth_thn_epo_e...

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄χω πει, θα το ξαναπω: Επιλεγω μερικα απ΄τα μοναδικα και αμιμητα της αναρτησης σου, οπως ΠΑΛΛΟΥΚΑρι, Ακατηγόρεφτα, ΦΠΑδγια, Τα εν Νίκο μη εν Δήμο ( το...πρωτο ), ΜΠΑΕ Γάβρουλας κ.α. Δεν τα΄χω συναντησει πουθενα αλλου... Ξαναλεω ο,τι σου΄χα πει και την πρωτη-πρωτη φορα: Εισαι ενα απιστευτο υβριδιο Αριστοφανη και Μποστ! Κρατα καλα ρε παιδαρε... Χαιρομαι να σε διαβαζω και χαιρομαι που γνωριστηκαμε!

Εικόνα Mhtsaras

Σεφχαριστάω φίλε Τόλη για τα καλά σου λόγια !
Αν σου πω ότι δε μου βγαίνουνε αλλιώτικα αλλά πασαλεμανιώτικα θα με πεστέπσεις ;

Εικόνα figurered

Και γω το έχω πει: να αναλάβει ο Μαουνίερης του site να εκδοθεί ο γραπτός λόγος του Μητσάρα, είναι απίστευτος γλωσσοπλάστης και το κυριότερο αυθεντικότατος, πηγαίος και φυσικά ΜΗ καταστροφέας της ελληνικής γλώσσας η οποία έχει ποδοπατηθεί, εκπορνευθεί και διασυρθεί από χιλιάδες επαίοντες "εργάτες" του λόγου.

Εικόνα Mhtsaras

Μεν ανεσυχάς φίλε Φιγουράρη !
Νάσαι σιγουρικός ότι ήδη έχω εντρυφέπσει επί του θέματου και λίαν σεντόμως ια εκδοθεί η σελλογή μου ''Τρεις το λάδι τρεις το κσύδι ελάτε κλάστε μας ταρχίδι'' !
Θάναι ένα απάβγαζμα χρόνων σοφίας και καλαιστησίας...αλλά και καλαιστυσίας !
Κι οπγοιανού δε ντου αρέσει νάρθει να ιδεί τη...καλαιστυσία μας !

Εικόνα clark gheibol

ούλοι δάφτοι που ανέφερες, αν ήταν να κουμπώσουν κανα τρενάκι του έρωτα, θα σκοτώνονταν ποιος θα παίξει την ατμομηχανιά ρε. Σκευοφόρο θα ψάχνανε...

Εικόνα Mhtsaras

Ναι...αλλά αφήκετε τελεφταίο βαγόνι το Βαγγέλα καργιόλες για να μάθετε πώς είναι να σε παγαίνουνε γαμνιόντας !!!

Εικόνα clark gheibol

Τελευταίο βαγόνι- σκευοφόρος: Χωράει πουθενά αλλού ο Πρόεδρας;

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ πρασινοΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΧΤΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.75-46 ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Εικόνα xristoforas

75-46 ΗΤΤΗΘΗΚΑΝΕ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΓΓΑΥΡΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ,ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ 76-47?
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 75-46 ΣΤΟ 76-47.....!!!!!!!
ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΗΤΑΝ 1-1 (0-1 ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ 0-3 ΑΥΤΟΙ)...ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΣΕΚΑ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΣΕΚΑ ΜΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ !! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ 25 ΣΤΟ ΣΕΦ? ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙΟΦ...ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ......29 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ,30 ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ......30-29=1
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 1 ΑΠΟΣΤΑΣΗ.....ΟΠΩΣ ''ΕΝΑ'' ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 75-46 ΑΠΤΟ 76-47....ΤΥΧΑΙΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΕΞΑΛΛΟΥ...ΟΚ!

Εικόνα clark gheibol

όλα κουμπώνουν με τα νούμερα, να δεις που όπου να ΄ναι θα ξυπνήσει ο Παγωμένος

Εικόνα Mhtsaras

Τα μάθαμαν φίλε Χατζηκεργιάκειε !Τα μάθαμαν !Αλίμονο να μεν μαθαίναμε τα καλά αποτελέζματα της ομαδάρας με τα πράσενα ρε...
Αλλά κσέρω κσέρω...είναι προετοιμασία, είναι νωρίς ακόμα, πσάχνουνε τα πατήματα τους...
Εμένα γιατί μου φάινεται ότι πατήσανε μια πούτσα πάλε και σκοτωθήκανε τα παιδγιά ;