ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ



Όταν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ραδιόφωνα, διαδίκτυο και έντυπος τύπος μας βομβαρδίζουν πότε με τις ελλείψεις, πότε με τις απουσίες της βαζέλας, είναι δυνατόν ο ορισμός που προέκυψε πριν λίγες ώρες να μας προκαλέσει εντύπωση;; Ρητορικό το ερώτημα. Και που’στε δεν μιλάμε για «προσχηματική κλήρωση-ορισμό» ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Πλέον ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν ...ακόμα και ο φερετζές του πούστη καταργήθηκε! Τόσο χεσμένοι είναι!
 
Αναστόπουλος, Γκόντας, Κορομηλάς ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. Τόσο μεγάλη που προσπαθώντας να την συνοψίσουμε σε μερικές γραμμές σίγουρα κάτι θα ξεχάσουμε και κάποιον θα αδικήσουμε.
 
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος εκτός από το γνωστό σόλο κλαρίνο στους τελικούς των τελευταίων έξι ετών τουλάχιστον, θα μείνει στην ιστορία για τις ειρωνικές ατάκες που είχαν αποδέκτες την αποστολή του Ολυμπιακού στο εκκενωμένο κλειστό του Ελληνικού το 2013. Να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στην Ευρωλίγκα μας είχε πει αφού έδωσε το κύπελλο στον βάζελο, γνωρίζοντας ότι δεν επρόκειτo να λογοδοτήσει ποτέ και πουθενά. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ο κύριος Αναστόπουλος έσπευσε να αναιρέσει τα όσα είχαν γραφεί στο φύλλο αγώνος στον δεύτερο τελικό των play-offs και έκαιγαν τον Δημητράκη. Ορισμένοι έσπευσαν να πουν ότι ο Αναστόπουλος λειτούργησε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημητράκη προκειμένου να μην τιμωρηθεί από την ΕΦΙΠ για δυσφήμηση του αθλήματος, κατόπιν σωρείας απειλών προς διαιτητές τόσο στη κανονική περίοδο όσο και στον τελικό Κυπέλλου. Εγώ πάλι νομίζω πως οι καλοκαιρινές διακοπές λειτούργησαν ευεργετικά για την ψυχική του υγεία. Τόσο που ξέχασε τις απειλές που εκτοξέυτηκαν σε βάρος του αλλά και σε βάρος των συναδέλφων του στο ημίχρονο του δεύτερου τελικού. Για τα «Φούφη θα σε γαμήσω» μιλάμε, για τα «κανείς σας δεν θα βγει ζωντανός από’δω μέσα», για τα «θα με βρείτε μπροστά σας». 
 
Ο Πίπης ο Γκόντας είναι αυτός που παρέα με τον Αναστόπουλο έχρισε τον Παναθηναϊκό Κυπελλούχο Ελλάδος το 2013, σε έναν αγώνα που απειλήθηκε η ζωή αθλητών του Ολυμπιακού. Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατόπιν της εκκένωσης ...από τους υπαλλήλους της 13 που'χαν ξεμείνει και από διαπιστευμένους φουσκωτούς που συνόδευαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ποιος ξέρει τι άλλο του κάνουν. Ο Πίπης ασφαλώς δεν σφύριξε και δεν είδε τίποτα. Βλέπετε πριν τοποθετηθεί σε εκείνον τον τελικό, είχε φροντίσει να υποβάλει τα διαπιστευτήριά του σφάζοντάς τον κόντρα στον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες στην κανονική περίοδο. Και η ΚΕΔ τον αντάμoιψε προστατεύοντάς τον στα πλαίσια του rotation ώστε να είναι διαθέσιμος στον τελικό του Ελληνικού. Σε εκείνον τον τελικό μάλιστα από το διαιτητικό τρίο “Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά” ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΜΜΥ!
 
Ο Λιάκος ο Κορομηλάς όπως όλα δείχνουν θα μοιραστεί την πενηνταρίσια συσκευασία των pampers με τον Παναγιωτάκη. Μόνο που ουδείς γνωρίζει αν θα καταφέρει να βγάλει αγώνα με μόλις μισή συσκευασία pampers. Όπως τον είχε κόψει αίμα τον Αναστόπουλο και προσπαθούσε παρανόμως να αλλάξει το φύλλο αγώνος, έτσι και τον Κορομηλά ένα καλοκαίρι τον είχαν πιάσει τα εντερικά του. Για αυτό και δεν κατόρθωσε να στείλει την έκθεσή του με τα πουστριλίκια του Γιαννακόπουλου στο break του ΟΑΚΑ. Τι νομίζατε, ότι ρίσκαρε την επαγγελματική του σταδιοδρομία γιατί ήθελε να πέσει στα χαμηλά ο εφευρέτης της αλητείας; Όταν την μισή μέρα έχεις διάρροια και την άλλη μισή κάνεις μπιντέ, πού καιρός να καταγράψεις τις απειλές, τις ύβρεις και τα χαρτονομίσματα! Άσε που παίζει να το πήρε και για κομπλιμέντο και να’βλεπε τον εαυτό του σε τελικούς Ευρωλίγκας σαν τον Αρτεάγκα. Κανόνισε Ηλία τώρα που σε ξετιμώρησαν και δεν είσαι όπως πέρυσι με δεμένα χέρια να’χεις κι άλλο μπατιρντί και να σε ξαναπάει ζουμάκι. Βάλε και μια τάπα για παν ενδεχόμενο...
 
Έτσι είναι μάγκες, ο καθείς με τα όπλα του. Κι εμείς είχαμε τον Πρίντεζη αμφίβολο κι εμείς χάσαμε τους Ντάρντεν και Παπαπέτρου αλλά δεν σπεύσαμε να τους αντικαταστήσουμε ...με την γνωστή μέθοδο των απέναντι! Δεν πιαστήκαμε από σανίδες σωτηρίας γκρίζας απόχρωσης. Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορά μας! Άλλο να απαιτείς την εφαρμογή των κανονισμών και να επιφυλάσσεσαι κάθε νομίμου δικαιώματός σου όταν αυτό δεν γίνεται ...άλλο να ψάχνεσαι να γίνεις Δημητράκης στην θέση του Δημητράκη. Έλα όμως που ο,τι είχαν πει οι Αγγελόπουλοι για ορισμένα στραγάλια το χειμώνα του ’11 φαίνεται πως τώρα -που ξαναγνωριζόμαστε- μπορεί να γίνει πράξη. Το πορτοκάλι βλέπετε μπορεί να είναι στον δέντρο από το καλοκαίρι ...αλλά τον Νοέμβριο το τρως! Είναι άλλο να'χεις το ΑΣΕΑΔ τσιφλίκι σου και άλλο να τρως σφαλιάρα όταν έχεις ζητήσει εδώ και τέσσερις μήνες να σου κουρέψει την τιμωρία. Άλλο να’χεις τους γνωστούς γκρίζους λύκους πάνοπλους και άλλο να τους έχεις με άσφαιρα. Στην δεύτερη περίπτωση το μήνυμα είναι ηχηρότερο. Το πήδημα όπως όλα δείχνουν θα’ρθει προσεχώς. Το αν θα πάρει η μπάλα μόνο όσους φοράνε πράσινα πλέον δεν εξαρτάται από εμάς...
 
Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ με ανοικτές αγκάλες ...και δεν είναι λάθος η διατύπωση! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Όπως μας πετάξετε το μπαλάκι, έτσι ακριβώς θα σας επιστραφεί!
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν αντέχεται η σιωπή. Επειδή μετά από τέτοιες ήττες ακούγονται πολλά που δεν πρέπει να ακουστούν, θα κάνω μια προσπάθεια να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος και να καταλογίσω τις ατομικές ευθύνες στο μέτρο που αρμόζει στον καθένα.

Σκινδήλιας. Διαβάζω κάποια άδικα σχόλια γι' αυτόν. Είναι στην ομάδα για να κάνει κάποιες δουλειές και τις κάνει καλά. Μέχρι και προσωπικές αγωγές έκανε στον Γιαννακόπουλο. Σήμερα, τον πλησίασε ο Γιαννακόπουλος να τον χαιρετήσει και σχηματίστηκε μια σκηνή που είναι η απόλυτη εικόνα για τα δύο σωματεία. Ο βάζελος Γιαννακόπουλος είναι τιμωρημένος για ένα σωρό παρανομίες, αλλά παρ' όλα αυτά βρίσκεται στο γήπεδο έκνομα. Σαν να μην τρέχει τίποτα, πηγαίνει στον αντιπρόεδρο, Σκινδήλια, με τον οποίο -επαναλαμβάνω- έχει προσωπική κόντρα, και του τείνει το χέρι εις ένδειξη φιλίας. Ο γαύρος Σκινδήλιας τον απωθεί αηδιασμένος. Τί έχουμε εδώ; Έναν παράνομο βάζελο υποκριτή, που γλοιωδώς, κάνει μία ψεύτικη κίνηση και έναν γαύρο αυθεντικό που τον απωθεί (μέσα στο σπίτι του αντιπάλου), σαν να του λέει "χέσε μας κι' εσύ τώρα"... Αυτή είναι και η πλήρης απεικόνιση των δύο σωματείων.

Μπαρτζώκας. Δεν πρέπει να υπάρξει κεφάλαιο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό πλέον. Το μεγάλο θέμα του Ολυμπιακού από τότε που ανέλαβε ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχολογία της ομάδας. Σύμπτωση επαναλαμβόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έτσι δεν έλεγε ο Αλφρέδος; Ε, δεν έχω άλλη υπομονή για να επιβεβαιώσω αυτό που ήδη πιστεύω. Ο Μπαρτζώκας φάνηκε ανίκανος να διαχειριστεί το βάρος που έχει η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, απέναντι σε Παναθηναϊκούς που θα ονειρευόταν κάθε προπονητής του Ολυμπιακού. Και όχι μόνο απέτυχε, αλλά υπήρξαν και ντροπιαστικές ήττες. Χάσαμε πολλές φορές με κάτω τα χέρια. Παρουσιαστήκαμε πολλές φορές κατώτεροι των προσδοκιών. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει από τον προπονητή. Ό,τι έγινε από το 2012 κι' έπειτα είναι δικό του δημιούργημα. Και για να αποδείξω ότι δεν είμαι εμπαθής μαζί του, του χρεώνω και την επιτυχία της ευρωλίγκας. Εγώ αυτά τα "η ομάδα ήταν του Ντούντα" τα ακούω βερεσέ. Όμως, επί των ημερών του έχουμε 0/3 κύπελλα και 0/2 πρωταθλήματα. Και έχει ευθύνη σε όλα. Το κυριότερο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι με τον βάζελο παρουσιαζόμαστε πολύ χειρότεροι απ ό,τι είμαστε σαν ομάδα. Έχουμε δυνατότητα για "8" και παίζουμε για "4"-"5". Τραγική δουλειά στη διαχείριση του άγχους και πολλές φορές στο κοουτσάρισμα. Πλέον, αν δεν αλλάξει ο προπονητής, θα είναι κακό για την ομάδα. Ο κόσμος θα απέχει, θα γκρινιάζει στην πρώτη ευκαιρία -ίσως και χωρίς ευκαιρία-, δε θα υπάρχει ομοιογένεια, έντονη αμφισβήτηση και πολλά άλλα. Σε ποσοστό 99% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι ανεπιθύμητος. Θα είναι ΛΑΘΟΣ των Αγγελόπουλων αν τον κρατήσουν. Στην ουσία, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας και τον Μπαρτζώκα. Δε θα το έλεγα με περηφάνια αυτό, αν πράγματι πίστευα έστω και στο ελάχιστο ότι ο Μπαρτζώκας ίσως πρέπει να μείνει. Τώρα, είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να απολυθεί. Το κρίμα είναι ότι είναι γαύρος. Αλλά εκεί έξω θα υπάρχουν καμιά εκατοσταριά γαύροι προπονητές του μπάσκετ. Ψυχικά θα κάνουμε; Φάνηκε ανάξιος πώς να το κάνουμε; Είχε την ευκαιρία του και την έχασε.

Σπανούλης. Δε γίνεται να συγκρίνουμε τη σημερινή εμφάνιση του Σπανούλη με άλλες του παρελθόντος. Σήμερα ήταν μέτριος προς το καλός. Δεν ήταν κακός. Και στη δημιουργία ήταν καλός -χάθηκαν πολλά ελεύθερα τρίποντα από άλλους- και στην εκτέλεση ήταν καλούτσικος. ΟΜΩΣ. Όμως έκανε ένα χοντρό λάθος που δε δικαιολογείται. Το φάουλ που δεν έκανε στον Διαμαντίδη είναι ασυγχώρητο για το μέγεθός του. Τί άλλο να πω; Τα συμπεράσματα σικά σας.

Σλούκας. Δεν είναι παιδάκι πλέον. Καλείται από πέρισυ να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να αποτελέσει τον άξιο διάδοχο του Σπανούλη. Μέχρι στιγμής με έχει απογοητεύσει. Δε γίνεται παίχτης που αγωνίζεται στο "2" να έχει σπάνια διψήφιο αριθμό πόντων. Να πεις ότι έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, να πεις ότι δεν έχει καλό σουτ... Ή θα γίνει μεγάλος παίχτης ή θα γίνει νέος Γιώργος Διαμαντόπουλος. Προς το παρόν, για εκεί οδεύει. Και είναι κρίμα...

Μάντζαρης. Μήπως πρέπει να συμβιβαστούμε ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό ποτέ; Από ιατρικά δεν ξέρω πολλά, αλλά ξέρω ότι μετά από τέτοιο πρόβλημα που αντιμετώπισε η δύναμη στο πόδι του μειώνεται οριστικά κατά 20%. Θα πάει έτσι χαμένος; Θα φανεί και γι' αυτόν η χρονιά.

Ο Σπανούλης είναι απελπιστικά μόνος στην επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Λαφαγιέτ μπορεί να παίξει το ρόλο του δεύτερου επιθετικού πόλου. Πάλι ρίσκο...

Πρίντεζης. Παίζει με πρόβλημα από την εθνική.... Ένα μήνα εκτός. Γι' αυτό έσκουζες, Πρίντεζη; Γι' αυτό ευχόσουν συνουσία; Πρίντεζη, γαμιέσαι κι' εσύ και η εθνική σου. Άιντε γαμώ το Χριστό μου.

Λοτζέσκαρος.

Γιαννακόπουλος-βάζελος. Κάνει ό,τι γουστάρει πλέον. Η παρουσία του καταλύει τους νόμους του κράτους. Ρωτάω εγώ: τί προβλέπεται γι' αυτήν την περίπτωση; Μπορεί π.χ. να τιμωρηθεί για την παρουσία του στο σημερινό αγώνα με 2 χρόνια αποκλεισμό. Και στο επόμενο ντέρμπι να ξαναπάει. Τί θα γίνει τότε; Θα τιμωρηθεί για άλλα δύο χρόνια; Και όταν φτάσει στον μαγικό αριθμό των 1.000 χρόνων τιμωρίας τί θα γίνει; Θέλω να πω, προβλέπεται κάτι για τιμωρία του Παναθηναϊκού ή θα παίζουμε αυτό το θέατρο του παραλόγου για πολλά χρόνια; Επίσης, τα λόγια που είπε στους διαιτητές και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα δεν είναι αρκετά για να συγκινηθεί ο αθλητικός εισαγγελέας; Δεν είναι αρκετά για να ψαχτεί ο εισαγγελέας και για παλαιότερες υποθέσεις, όπως ας πούμε αυτή του Βεττάκη ή αυτή του Πηλοΐδη;;; Δεν στοιχειοθετεί το φύλλο αγώνα αφορμή για ποινική δίωξη και ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ, επιτέλους, τιμωρία; Aν δεν εναρμονίζεται με τους νόμους, δεν πρέπει το μάρμαρο να το πληρώσει ο Παναθηναϊκός; Η ομάδα θα μένει στο απυρόβλητο;

Είδαμε το τιμωρημένο Ο.Α.Κ.Α. να έχει φωνές μέσα και τσαμπουκάδες με την αστυνομία. Οι διαπιστεύσεις δόθηκαν σε υπαλλήλους της μπύρας 13, οι οποίοι ήταν υπεράριθμοι και ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ έκανε ένσταση η ΚΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα. Έχει σημασία η χρονική στιγμή που έγινε η ένσταση. Δεν έγινε στο τέλος του αγώνα, λόγω τσαντίλας. Έγινε στο ημίχρονο, όταν ακόμα όλα διακυβέβονταν. Και έγινε ως το μόνο μέσο που είχε η ΚΑΕ για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. Αν δεν το έκανε όλοι θα κράζαμε τώρα γιατί δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντά μας. Δε με νοιάζει το αποτέλεσμα της ένστασης. Και αν με νοιάζει είναι επειδή δε θέλω να ξαναπαίξουμε εκεί.

Αγγελόπουλοι. Ήμουν έτοιμος να εξαπολύσω μύδρους, αλλά βλέποντας τις αλητείες του Τράκεως σκέφτηκα ότι πρέπει να τους στηρίξω στον τρομερά δύσκολο αγώνα που έχουν απέναντι στον πιο σάπιο και επικίνδυνο άνθρωπο που γνώρισε ο ελληνικός αθλητισμός. Και απέναντι στην πιο καλοστημένη παράγκα του κόσμου. Είναι που είναι βουτυρομπεμπέδες, αν τους αφήσουμε μόνους τους θα ζήσουμε εποχές που δε θέλουμε. Δε λέω ότι μ' αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει και οι υπεύθυνοι οι πρόεδροι. Οφείλουμε να παλέψουμε στο πλευρό τους όλοι. Μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Τράκης, να πεθάνει ο Βαζελακόπουλος, να πάρουν πόδι οι Ζαβλανοί, οι Συμεωνίδηδες και οι Κορομηλάδες. Δεν απέχει πολύ μακριά. Ήδη έχουν αρχίσει να το λαλούν από μόνοι τους.

Διαιτησία. Κλασσική διαιτησία έδρας. Είδαμε σφαλτσοσφυρίγματα, αλλά μέχρις εκεί. Δεν καθόρισε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Και έπαιζε και υπό την πίεση των απίστευτων απειλών του Τράκεως.

Ομάδα. Το ότι ο Μπαρτζώκας έχει την περισσότερη ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας και την κακή ψυχολογία, δεν σημαίνει ότι οι παίχτες είναι άμοιροι ευθυνών. Στη νομική υπάρχει -διορθώστε με εσείς οι νομικοί αν κάνω λάθος- ο λεγόμενος επιμερισμός ευθυνών. Μπορεί σε ένα τροχαίο ατύχημα να είναι υπεύθυνος ο ένας οδηγός 100%, μπορεί να ευθύνονται εξ ημισίας, μπορεί να να ευθύνονται και με ποσοστό 30%-70%. Αυτό ισχύει και τώρα. Ο Μπαρτζώκας φταίει κατά 80% και η ομάδα και οι παίχτες ευθύνονται για το υπόλοιπο ποσοστό. Προσοχή: δε λέω ότι αυτά είναι τα ποσοστά για τις ήττες, αλλά για την κακή ψυχολογία της ομάδας. Έχει διαφορά. Οι παίχτες, λοιπόν, έχουν την ατομική τους ευθύνη. Ας πούμε, ο Σπανούλης δεν πρέπει να περιμένει τον Μπαρτζώκα για να στρίψει και να κάνει φάουλ στο τέλος. Αλλά ας μην επικεντρώνομαι μόνο στον Σπανούλη. Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίχτες.

Τί κάνουμε από 'δω και πέρα; Δεν ξέρω μάγκες μου... Εγώ δεν έχω ούτε την ψυχολογία πλέον ούτε τη θέληση -για όσο ισχύουν τα υπάρχοντα δεδομένα- να στηρίξω την ομάδα στο γήπεδο. Όσοι μπορούν ας το κάνουν. Δε βλέπω και πολλούς πρόθυμους πάντως... Ακόμα και πολλοί από τους γνωστούς οργανωμένους, απ' όσο έχω δει, μιλάνε για γύρισμα της πλάτης. Δε νομίζω, βέβαια, ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά εμένα δε μου βγαίνει να πάω έτσι. Είναι κι' επειδή απαιτεί οικονομική θυσία ίσως (εκ μέρους πάντα). Δεν πρόκειται να θυσιάσω κάτι άλλο γι' αυτούς. Τελείωσε. Όποιος θέλει ας πάει. Αν μείνει ο Μπαρτζώκας, ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη.

Συγγνώμη που σας κούρασα. Έπρεπε κι' εγώ να βγάλω τα σώψυχά μου.

Εικόνα RED HELL

Δεν αντεχεται αλλο ρε φιλε η κατασταση στο μπασκετ.Οσο ψυχραιμος και να προσπαθουσα να ειμαι χθες δεν μου εβγαινε.Ακομα και οταν νικαγαμε ελεγα απο μεσα οτι αυτη δεν ειναι εμφανιση(πες με αχαριστο).Και στο τελος καταφερνουμε να χασουμε απο τον μπατιστα που ετρεξε ανενοχλητος ολο το γηπεδο.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.Με κουρασαν και οι προεδροι(οχι για την ενσταση αλλα γενικα εχουν μαζευτει πολλα συν την παρουσια τρακη και των υπαλληλων χθες-αληθεια ενας δικος μας δεν μπορουσε να κανει παρατηρηση για τις πουτανας τις τσιρλιντερ που ουρλιαζαν συνεχως?)και ο κλοουν στον παγκο(μεχρι χθες πιστευα οτι κανει για εμας)και πολλοι παικτες(ακομη και ο σπανουλης επαιξε καλυτερα απο αλλες φορες αλλα και παλι πολλα λαθη στις πασες ειδικα στην αρχη-δεν ειναι παιχνιδι ηγετη αυτο)και ολοι τους.Χωρις να θελω να το παιξω μαγκας παιχνιδι εν Ελλαδι δεν ξαναβλεπω και για ευρωλιγκα δεν ξερω).Παντως οσοι σε επομενα ματς θα πανε γηπεδο ειναι ηρωες.Μπορει χθες να μιλησα υπερβολικα αλλα δεν παιρνω πισω κατι.Εμεις για αυτο το τμημα ειμασταν παντα διπλα αλλα φτανει πια αυτη η κοροιδια...

Εικόνα Kaine

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Ο Μπαρτζώκας για μένα έπρεπε να έχει φύγει στο τέλος της χρονιάς, ακόμη και πρωτάθλημα να παίρναμε. Δεν έχω κουράγιο να ξαναγράψω τους λόγους, οι περισσότεροι είναι κοινοί με όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς ο Βαρλάς (eurohoops). Επίσης, ο Σπανούλης για μένα άλλαξε την μπασκετική ιστορία της ομάδας. Από το -200 μας πήγε στην κορυφή, δις. Έχει θέμα με τον βάζελο (όχι πάντα αλλά στα περιοσσότερα παιχνίδια) αλλά φαίνεται τόσο πολύ επειδή είναι μόνος του, γιατί και οι υπόλοιποι παίκτες είναι "λίγοι" στα αντίστοιχα παιχνίδια. Δεν γίνεται να μην έχουμε λύσεις όταν κλείνεται καλά ο Σπανούλης (ή είναι σε κακή μέρα), είναι ομαδικό άθλημα, τόσο απλό.

Εικόνα RED HELL

Φιλε θα πω κατι και πειτε με οπως θελετε.Ο σπανουλης στο 95% των ματς με τη ζελα(οχι μονο στο οακα)απο το 2012 και μετα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Δεν γινεται ακομα και σε αδειο οακα να παιζει ετσι.Ναι μεν ηταν καλυτερος απο αλλες φορες αλλα και παλι για μενα η αποδοση του ηταν πολυ μετρια για εναν παιχτη τετοιου επιπεδου.Μπορει να μην τραβανε οι αλλοι αλλα στα δυσκολα απο τον ηγετη περιμενεις να δωσει το εναυσμα...

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ...ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΣΤΑΝΟ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Εικόνα RED HELL

Μπορεις να μου εξηγησεις τις 2 πρωτες γραμμες?Ειδικα το τι παρουσιαζε οταν βγηκε εξω.Δεν σε πολυπιανω.

Εικόνα DRAZA

Διάβασε το επόμενο κομμάτι που μόλις σήκωσα. Αναφέρομαι στον Σπανούλη στην δεύτερη παράγραφο ...δες και το υπόλοιπο ομως!

Εικόνα Kaine

Φυσικά και είναι ο ηγέτης και πρέπει να οδηγεί το άρμα. Ηγέτης όμως είναι και ο Λεμπρόν και πρωτάθλημα μόνος του δεν πήρε. Εγώ πιστεύω πως γι' αυτή την εικόνα του Σπανούλη φταίει και ο προπονητής, εννοώ τεχνικά (κοουτσάρισμα). Όταν ο Μπίλι κάνει μεγάλα παιχνίδια βάζοντας "σκοτωμένα" τρίποντα και μπασίματα ανάμεσα από τρεις αντιπάλους δεν το κάνει λόγω έξυπνων συστημάτων. Το κάνει λόγω ικανότητας. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται συστηματικά. Δεν έχω δει τον Μπαρτζώ να βρίσκει τρόπους να ελευθερώσει τον Σπανούλη, να μπορέσει να του βρει μέσα στο παρκέ χώρο για να κάνει αυτά που μπορεί.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Θωμα συμφωνω μαζι σου (οπως παντα) σχεδον σε ολα. Απλα νομιζω οτι εισαι λιγο αδικος με Μπαρτζωκα στο προπονητικο κομματι. Σε θεμα ψυχολογιας συμφωνουμε. Αλλα σημερα πραγματικα πιστευω οτι εχει την λιγοτερη ευθυνη. Μπασκετικα παντα. Τωρα απο εκει και περα, εγω επειδη βαζω πρωτα τον Ολυμπιακο, αν ηφυγη του κανει καλο στην ομαδα, τοτε εγω παω πασο. Αλλα ρε παιδια το εργο το εχουμε ξαναδει. Ουτε οι ηττες απο τον βαζελο θα αλλαξουν, ουτε ο κοσμος του Ολυμπιακου θα αλλαξει. Ο νοων νοειτω. Οπως ειπα και πιο πανω, εξαιρετικο το κειμενο σου

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σύγγαυρε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που αξίζουν μεγαλύτερης προσοχής από 'μένα. Υπάρχουν και κάποιοι που ρεντπλανητίζουν, που λες. Υπάρχει και κάποιος με φασίζουσα συμπεριφορά... Δε θα επεκταθώ σ' αυτό προς το παρόν...

Κάνει λάθη ο Μπαρτζώκας πολλά. Ο Σπανούλης, ας πούμε, σήμερα με την εικόνα που είχε έπρεπε να έχει παίξει 5 λεπτά παραπάνω. Τέλος πάντων. Το σημαντικότερο είναι ότι έτσι δε βγαίνει η χρονιά. Πώς να πορευτεί η ομάδα χωρίς ομοιογένεια μεταξύ ομάδας και παιχτών; Αν αλλάξει ο προπονητής, αλλάζει αυτόματα και το τσιπάκι. Πιο κάτω δεν πάμε πάντως.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Το ξερω Θωμα οτι υπαρχουν και αλλοι αξιου σχολιαστες. Απλα δεν ετυχε να τους διαβασω επειδη παντα πεφτω πανω σε σχολια ρεντπλανιτισμου. Και οταν διαβασω κατι τετοιο, μετα δεν μπορω να ησυχασω. Οποτε το αποφευγω. Χαχαχαχα. Το εγραψα και εγω οτι ισως αυτο ηταν το λαθος του (με Σπανουλη). Μου αρεσει σαν προπονητης αλλα ισως ειναι καλυτερο να φυγει. Τα μηνυματα που παιρνω εγω δεν ειναι θετικα. Ολοι θελουν αλλαγη εδω και τωρα. Καλημερα Θωμα, καλημερα Ντραζα, πρεπει να παω για δουλεια.

Εικόνα DRAZA

Καλή δουλειά και δύναμη αδερφέ.

Και μην μας παίρνει η μπάλα όλους.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Οχι οχι. Αλλωστε νομιζα οτι εσυ δεν κανεις σχολια ποτε (επειδη δεν ειχα δει σχολια στα υπολοιπα κειμενα των παιδιων).

Εικόνα DRAZA

ΣΠΑΝΙΩΣ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΙΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ.

ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟ ΝΕΟ...

ΤΩΡΑ τσιπΑΚΙ θα΄ναι, τσιπΑΣΑ τσιπΕΒΙΤΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Εικόνα Spiros Legend

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ-ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ DRAZA...

Εικόνα DRAZA

ΑΤΣΑ... ΑΤΣΑ...

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΤΣΑ" ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΣΑΝΤΑΡ ΣΑΝ ΤΟ "ΣΑΣΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.....
ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ, ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ''ΠΙΕΣΕΙΣ'' (ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.

Εικόνα DRAZA

σε μια περιπτωση που οντως εξεταζεται αναφερομαι ...αλλο ζητημα το αν θα εχουμε φλερτ και γαμο

Εικόνα DRAZA

Προσωπικά εμένα δεν με κούρασες.

Είναι το σχόλιο με το οποίο συμφωνώ ίσως στα περισσότερα.

Θα με συγχωρέσεις κι εσύ όμως που δεν έχω κουράγιο να απαντήσω αναλυτικά.

Μου αρέσει ότι βγάζεις ψυχραιμία όταν κριτικάρεις ορισμένους εύκολους στόχους που εν θερμώ κάποιοι έσπευσαν να τους σταυρώσουν.

Αυτό είναι και το εύκολο.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε είτε αύριο απόγευμα είτε μες το Σ/Κ.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άιντε να δούμε. Υπομονή δεν υπάρχει πάντως.

Εικόνα DRAZA

Σε παω γιατί τα διαβάζεις όλα. Και τα πάνω - πάνω.

Εικόνα kg

OTI ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ .........Κ Ο Β Ε Τ Α Ι !

(μπαρτζωκα....

οι αντρες εχουν αρχιδια!!!!
και τα εχουν την .......

ΠΕΜΠΤΗ 9/10/14 στις 23:30)

Εικόνα Σάββας Γαύρος

O ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΜΑΣ,ΜΙΛΑ ΜΕ 3-4 ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ. ΤΟ 99 % ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.100 ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ,ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1% ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ.

Εικόνα DRAZA

Αγαμήσου μωρή καριόλα, ξεκωλιάρα...

Εικόνα savvas gridlock

Mην βρίζεις ρε DRAZA. Ε άμα βρίσεις δεν ξαναγράφω, στο λόγο μου.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΛΟ ΘΑ΄ΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΙΤΣΑΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

Εικόνα kg

DRAZA.....

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.......

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ......

ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ!

(ΟΙ ΛΑΓΟΙ...ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ............ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ........ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΜΗΜΑ....
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.......ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!)
----------------------------------------------------------------------------------

Υ.Γ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ.....
ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ............

ΤΡΙΤΗ 7/10/2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 7.020
SPORTDAY 5.030
LIVE SPORT 4.800
GOAL NEWS 4.440
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 3.170
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.310
ΓΑΥΡΟΣ 2.000
Η ΠΡΑΣΙΝΗ 1.740
Η ΓΑΤΑ 1.550

ΣΥΝΟΛΟ 32.060

πηγη...αργος

Εικόνα DRAZA

Ας περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού.

Σαφώς και είναι πληγή οι Ελληνες δημοσιογράφοι ...ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝ ΑΤΡΑΞΙΟΝ.

"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ" ποιος κοσμος ρε μαλακα;;

Εικόνα kg

***διαχειριση....

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Πρωτα θα πω τα διαιτητικα-εξωαγωνιστικα και μετα τα αγωνιστικα.
1) Δεν γινεται να παιζουμε το νοκ αουτ ματς Κυπελλου καθε χρονο στο ΟΑΚΑ.
2) Δεν γινεται ο τιμωρημενος απο την ΕΦΙΠ προεδρος του Παναθηναικου να βρισκεται και παλι μεσα στο γηπεδο (οπως στον 5ο τελικο).
3) Δεν γινεται να υπαρχουν οργανωμενοι οπαδοι σε παιχνιδι κεκλεισμενων των θυρων,
4) Δεν γινεται να υπαρχει ορισμος του Αναστοπουλου και του Γκοντα οταν οι συγκεκριμενοι διαιτητες σου εχουν στερησει τιτλους και σε εχουν ειρωνευτει στο παρελθον.
5) Δεν γινεται ο Παναθηναικος να εχει ΜΟΝΟ τον Μπατιστα για ψηλο και αυτος να μην αντιμετωπιζει προβλημα με φαουλ την ωρα που ο Ντανστον στο 1ο δεκαλεπτο ειχε ηδη 3 φαουλ και ο Χαντερ ειχε 3 στο ημιχρονο. Μιλαμε για ντερμπι και για μια απο τις καλυτερες φροντ λαιν της Ευρωπης (με Ντανστον, Χαντερ, Πριντεζη). Δεν υπαρχει πουθενα αυτο. Βεβαια το εχουμε ξαναδει στο παρελθον.
Παμε στα αγωνιστικα.
1) Καλη διαχειριση απο Μπαρτζωκα παρα τα προβληματα με τα φαουλ των ψηλων. Το κενο στα σμολ φοργουορντ καλυφθηκε σχετικα καλα και το σχημα με τα τρια γκαρντ λειτουργησε καλα στις περισσοτερες περιπτωσεις.
2) Ο Σπανουλης εκανε το καλυτερο του παιχνιδι απενατι στον Παναθηναικο τα τελευταια 2 χρονια. Εξαιρετικη δημιουργια και στο 3ο δεκαλεπτο ουσιαστικα καθαρισε μονος του το παιχνιδι.
3) Καλος ο Λαφαγιετ, πολυ καλος ο Λοτζεσκι.
4) Ο Σλουκας εχασε την 1η βολη (ουτε θυμαμαι ποτε εχασε κρισιμη βολη). Ανυπαρκτος αμυντικα. Ειχε 2-3 καλες φασεις δημιουργιας.
5) Πριντεζαρα αγορι μου περιμενω δηλωση. Να γραψεις δημοσια οτι γαμιουνται αυτοι που χαρηκαν με την ηττα του Ολυμπιακου. Ετσι δεν μας ελεγες το καλοκαιρι? Για το αγωνιστικο κομματι τι να πουμε? Στις 2 φασεις που κανει μαλακια δεν μιλαμε για μπασκετ. Μιλαμε για θεμα συγκεντρωσης και κοινης λογικης.
6) Ο Μπαρτζωκας ισως εχει ευθυνη που δεν εβαλε τον Σπανουλη πιο νωρις (αν και αυτο ειναι σχετικο πολυ με το αποτελεσμα. Κατα τα αλλα φταιει για τις 2 μαλακιες του Πριντεζη? Φταιει για την βολη του Σλουκα? Φταιει για το οτι δεν εκαναν φαουλ ενω φωναζε απο τον παγκο? Δεν νομιζω.
7) Δεν πρεπει να τα τσουβαλιαζουμε ολα.
Υ.Γ: Οι Αγγελοπουλοι οπως ειπα και χτες εχουν κανει πολλα θετικα βηματα αυτο το καλοκαιρι. Οπως ειδαμε αυτα τα βηματα δεν φτανουν. Η χρονια δεν τελειωσε. Στηριξη στην ομαδα.
Υ.Γ 1: Και επειδη εγω στα δυσκολα εχω μαθει να στηριζω, σε καθε ηττα γινομαι πιο πολυ Οαλυμπιακος οπως λεει και ο παππους μου.
Αυτα ειναι προσωπικες αποψεις και απλα τις εγραψα.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Κατι που ξεχασα. Ο Γιαννακοπουλος απειλησε πλαι τους διαιτητες. Δεν θελω να δικαιολογησω τους παικτες μας αλλα ειναι λογικο να επηρεαζεται η ψηχολογια τους.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Λογικοτατο ειναι.

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ 13 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΑΤΑΕΙ Η ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΕΝΣΤΑΣΗ;

ΕΙΧΑΜΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΝΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ;

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ.

Εικόνα antifaathens

Καλά κάνανε και πήγανε μαγκιά τους...δεν θα,γίνει τώρα και φλώροι ναι θα λέμε μας δεν τηρήθηκε ο κανονισμός και τι Εγινε αδικηθηκαμε πουθενά αν ναι τότε,πάσο αν όχι επειδή πήγαν μερικές αδελφες παραπάνω στο ΟΑΚΑ δεν τρέχει καιτπτ.γνωμη μ...Αγγελόπουλοι επαναλαμβάνω ξανακοιμηθητε ειναι αργα τώρα...Σπανούλη παλικάρι τώρα αμα σε ξανακραξουμε στο σεφ κάνε και κολοδακτυλο αφου αναλαμβάνεις ευθύνες..το ταμείο ανοιγει απο Δευτέρα έως παρασκευή 8-14 τότε περνά να πάρεις το μηνιάτικο.πριντεζη γαύρε οπαδέ έχεις γίνει σαν τα λουκουμάκια της,περιοχής σ αλλα είναι πιο άνοστος ρε γαματο...ταλαιπωρε,Μπαρτζώκα τι να πω γελάμε και οι πετρε πλέον...καλα με σκινδιλια δεν γαμησε κανεις και ας γινω γραφικός...θα μείνω λοιπόν εγώ με την,εικόνα που χω για τον παλιό Ολυμπιακό τον γίγαντα και τ συγκεκριμένου αθλήματος με το παλιό σήμα στην φανέλα και όχι με αυτο που και αυτο χεστικο ειναι,και γιαυτο το φοράτε εσείς γιατι είστε χεστες..το θυμάστε ρε,μαγκε το παλιό το σήμα του μπασκετικου Ολυμπιακού τι γαματο ήταν...τεσπα όσο και να θέλετε εσείς οι λουζερ να με κάνετε να ξεχάσω το Τελ Αβίβ την Σαραγόσα τηςν 35αρα κάτι κύπελλα κτλ τις χορεύτριες στην,γλυφάδα δεν ταξεχναω ρε μουνια παίκτες.ποτε δεν θα τα ξεχάσω..τωρα ναι Λονδίνο και παπαρια μαντολες..

Εικόνα DRAZA

Αν κάνανε καλά τότε δεν καταλαβαίνω γιατί ζητούσαμε από τους Αγγελόπουλους να αντιδράσουν έτσι και γινόταν με κόσμο το παιχνίδι ως αποτέλεσμα της αναβολής. Δεν καταλαβαίνω γιατί νευριάσαμε όταν είδαμε τον Γιαννακόπουλο να παρανομεί και τους υπαλλήλους της 13 να βολοδέρνουν.

Εικόνα antifaathens

Αν δεν αλλαξουν όλα.πλην τους Αγγελόπουλους ναι αυτο το λέω γιατι δεν υπάρχει πιστεύω κανένας άλλος να θέλει να πετάει χρήματα σε ένα αθλημα που δεν κεριζει τπτ ουτς διαφημιση καλά καλά..για κανένα αλλο λόγο δεν θέλω να μείνουν..μπορει να,φαίνεται γραφικό που,λέω και το σήμα τις ομάδας άλα ακομα και αυτο για μένα.βριζω και θα,βριζω τον,Σπανούλη ποτε στο γηπεδο εδώ στο σαιτ η αλλου εγώ σ λέω και na feroume tin omada tis usa δδεν τους κερδίσουμε και αμα κάνουμε και καμιά νίκη η ένα στο τόσο κανα πρωτάθλημα είναι φωτοβολίδα..γιαυτο λέω όταν έχουμε απαιτήσεις περνεις και αποφασεις σκληρές και ας την πληρώσουν και αθώοι ετσι ειναι..προς,σαββα υπομονή μπορεί να,πάρουμε πρωτάθλημα και να τους κερδίσουμε Εκεί δεν υπάρχει πλέον υπομονοι μόνο οι καλόγεροι στα μοναστήρια και ο Γιαννάκης κανένας άλλος..τι πρέπει να,γίνει ακομα για να,το συνειδητοποιήσουμε αυτο...και πάλι προς τους παίχτες μας κότες αυτο...οσο και να θέλετε δεν ξεχνάω ουτε Τελ Αβίβ ουτε,Σαραγόσα ουτε 35 ουτε χορεύτριες στην Γλυφάδα ότι και να κάνετε ξέρω καταβάλετε προσπάθεια να το ξεχάσω αλλα εγώ εκεί θα ειμαι δεν το ξεχνάω και πάντα με το διάρκειας μ και ας πηγαίνει ο αδελφός,μ για μένα στο γηπεδο

Εικόνα DRAZA

Υπάρχει μια διχογνωμία πάνω σε αυτό όμως. Άλλοι όπως διάβασες θέλουν να πάρουν πούλο και οι Αγγελόπουλοι.

Όσον αφορά τα τελευταία που λες εγώ δεν αμφισβήτησα το πόσο Ολυμπιακός είναι κάποιος. Άλλοι το έκαναν.

Στις προτεινόμενες λύσεις διαφωνούμε και θα το εξηγήσω αναλυτικότερα εν ηρεμία αλλά και η διαφωνία μες στο παιχνίδι είναι αρκεί να συνεννοούμαστε.

Εικόνα antifaathens

Draza δεν κατάλαβα ότι εσύ η βασικα κανένας άλλος αμσβιτισε το ποσο Ολυμπιακός ειμαι εγώ..ειδικα εσύ σίγουρα δεν το έκανες..τωρα δεν διαβαζω και όλα αν καπιος το έκανε στα αρχιδια μ δεν θα κάτσω όχι εγώ ειμαι πιο μεγάλος Ολυμπιακός εσύ είσαι πιο μικρός κτλ..δεν μ βιάζει αυτο καθόλου...θα μ πείραζε η νοοτροπία να περάσει στη κερκίδα και να γίνουμε έλα ρε τα παιδιά τα καημένα και τι εγινε το πήραν στο Λονδίνο συνχορουνται όλα..βαζελικη νοοτροπία αυτο καθαρά,γιαυτο και στη κερκίδα σε λίγο αμα πάει κανεις να φωνάξει θα πετάγονται κάτι ολυμπιακοί και θα λενε ησυχία βλεπουμε ματς..

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΩ ΛΟΝΔΙΝΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ "ΑΣ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Εικόνα antifaathens

Ναι ρε draza και αν λέω εκφράσεις βαριές γιαβπαιχτε κ.τ.λ. έχω νεύρα φίλε σηκώθηκα 04 το ξημέρωμα και διαβαζα την εξέλιξη καταλαβαίνεις μετά απο αυτο τι νεύρα και στεναχώρια έχω..δεν παίρνω τπτ πίσω απο αυτα που λέω και μην παρεξηγηθείς εσύ η κάποιος οπαδός δεν πάνε αυτα για κανένα αλλο εννοητε ότι έχουμε ο καθένας μας άλλες λύσεις στο μυαλό μςσα στο παιχνίδι ειναι αυτο..φιλε Εγώ δεν, τα βαψα,μαύρα,με,σαλιαρελη και κοσκοτα Εκεί ήμουν πιο μικρός βεβαία. Αλλα εκεί.δςν τα βαψα μαύρα στο Κορυδαλλό στο μπάσκετ κάναμε και καλές κερκίδες Εκεί σε κάτι ματς με,πιάνε μελανχολια με το ζουρο τον Ηλία αλλα εκεί ακομα και με τ ...π...γιο τον Οικονόμου δεν τι έκοψα το μπάσκετ..και σ μιλάω σαν ένα φόλα ποδοσφαιρικός τύπος που την μπάλα την έκοψα για αλλους λόγους...

Εικόνα DRAZA

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ...

Εικόνα antifaathens

Ας πάνε στο καλό αν φυγουν κανένα θέμα..δεν θέλω να,φυγουν αλλα αν φυγουν στο καλό..μονο μην μας αφήσουν αμανάτι κανα παίχτη και κάνα,προπονητή να τους πάρουν,παρεα

Εικόνα DRAZA

Ως και εσύ μια διχογνωμία την έχεις!

Εικόνα antifaathens

Να σ πω ειναι για την,αδικια που έχουμε δεχτει τόσα χρονια απο όλο το σύστημα,τ μπάσκετ γιαυ το υπήρχαν φωνές πχι γιατι έγινε και κάτι αν πάνε και τους φωνάξουν και τίποτα και κάνα αντεγαμησου μερικοί θερμοαιμαοι αριστροκρατες..γιαυτο υπήρχαν δεν πάνε και μερικές χιλιάδες απο αυτες και ας κάψουν το γηπεδο και ας απειλούν διατιτες αν αυτοι παίζουν στα ίσα δηλ 60:40 υπέρ τους μια χαρά .ας πάνε και ας φωνα ξουν καλά θα κάνουν...προς το θωνα πιο πάνω Θωμά αν δεν σταυρωθούν τώρα οι παίκτες η ομάδα και όλοι ακομα και απο αυτους που δεν φταίνε καλύτερα να ασχοληθούμε όλοι μας με το θέατρο και να πάμε γηπεδο αλλα NBA και να φωνάζουμε defense defense..δηλαδη να αλλαξει και το DNA μας και να γίνουμε εμείς θερμόαιμοι αριστροκρατες...με σκινδιλια γιατι καημένος ειναι και απο φάτσα μόνο και εγώ αν ήμουν στην,αλλη,πλευρά και τον εβλεπα θα με πιαναν τα γελια και θα λεγα αυτον μ φέρατε να μ πάει κόντρα αμα του πω μαλακα θα το πιάσουν τα κλάματα.ειναι αστείος να πάει σε,τράπεζα να,διοίκηση σε αθλημα,που θέλει και μαγκιά ειναι για γελια...πρπει να αλλαξει απο το σήμα της ομάδας,τους πάγκους μέχρι τον θρυλεον όλα τα αλλα είναι μλκ και μια τρύπα,στο νερό...θα κάνουμε καποιε φωτοβολίδες μιλάω για Ελλάδα και μετά σκύψιμο ευλαβικά κιόλας..οσο το καθυστεουμε τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σφαλιαρια.ολα τα αλλα για μένα είναι αστεία δικαιολογίες μασονικές όπως της λέω να χουμε να λέμε και να λένε οι βάλτε μέσα τον Σπανούλη πιο παλιά σας πιάνει μελαγχολία με το,ζουρο τον Ηλία κτλ....καλλιο ο κορυδαλλός που δεν εθχα και απαιτησεις απο την ομάδα παρά αυτο το πράμα...

Εικόνα DRAZA

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΛΙΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ντραζα δεν ξερω τι λενε οι αλλοι για αυτο εγραψα οτι ειναι προσωπικες μου αποψεις. Εγω συμφωνω 100% με την ενσταση.

Εικόνα DRAZA

Γιατί εδώ μέσα δεν διαβάζεις τι λένε κάποιοι;