ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΗΣ GREENWIN ΜΠΥΡΑΣ 13



Στο σημερινό ματς με τη Βέροια στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα βαζέλια που γύρισαν από τη Μόσχα, όπου κλειδώνονταν στα εστιατόρια και στα μπαρ της πόλης,
 
 
αλλά και την Παρασκευή δεν σεβάστηκαν τη σιγή ενός λεπτού στην μνήμη του νεκρού Μάρκο Ίβκοβιτς,
 
 
συνέχισαν την οπαδική ξεφτίλα τους. Σήμερα σήκωσαν αυτά τα δύο πανό.
 
 
α) Πιάνουμε το πρώτο, που γράφει ''Είσαι Αττικάρχης - παρατηρητής - διαιτητής; Κάνε τα στραβά μάτια και στο γαύρο θα βολευτείς''. ''Αττικάρχης'' είναι ο Τσιρώνης, με το γνωστό βαζελο-παραμύθι ''ήταν αστυνομικός διευθυντής στη Ριζούπολη το Μάιο του 2003 και λίγο μετά έπιασε δουλειά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, άρα στη Ριζούπολη εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του γαύρου''. Θα θυμίσουμε στα λαγουδάκια πως εκείνη την χρονιά, το 2003, ο πραγματικός Αττικάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας είχε παρατσούκλι ''Βαζέχα'' και με δική του έκθεση γεμάτη βαζελο-ψέματα λίγο έλειψε να γίνει δίχως οπαδούς το ντέρμπυ τίτλου στη Ριζούπολη. Μετά τη Ριζούπολη, όπως έχουμε δει, υπεύθυνοι ασφαλείας στην ΠΑΕ ΠΑΟ έχουν εργαστεί ο Αθανάσιος Δημάκας, πρώην υπο-Αττικάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος, πρώην ανώτατος αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας και φυσικά ο πρώην Αττικάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννης Μπούτσικας. Σήμερα που γράφεται αυτό το άρθρο και σηκώθηκε αυτό το πανό, υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ είναι ο πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Κασκάνης, ο οποίος μάλιστα εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το Σώμα πέρυσι με την κατηγορία της ευνοϊκής μεταχείρισης σε Χρυσαυγίτες. Φυσικά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το να δουλεύουν ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με την κασέτα ''Τσιρώνης-Τσιρώνης-Τσιρώνης'', την ώρα που σημαντικότερα και πιο υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν δουλέψει ή δουλεύουν τώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟ, στην ΠΑΕ ΑΕΚ (ο κύριος Μπόμπος π.χ.), στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.ο.κ..
 
Το ''παρατηρητής'' στο πανό των βάζελων πάει στο Βαγγέλη Μπαλόκα, που σύμφωνα με τη βαζελο-προπαγάνδα ''ήταν παρατηρητής στη Ριζούπολη το 2003 και αργότερα δούλεψε κι αυτός στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, άρα στη Ριζούπολη εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του γαύρου''. Ο Μπαλόκας ήταν παρατηρητής και στο ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το 2002, όταν οι βάζελοι παράγοντες έδειραν το διαιτητή Ευθυμιάδη και ο ΠΑΟ ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε.
 

 
Ο βάζελος κινδύνευε με αποβολή από το πρωτάθλημα.
 
Με αγωνιστική και οικονομική καταστροφή απειλείται ο Παναθηναϊκός, καθώς, εκτός των άλλων, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμη και με ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα από έναν έως τρεις μήνες! Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο 30, παράγραφος 7 του ΚΑΠ: «Σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση δυσφήμισης του ποδοσφαίρου θεωρείται ο τραυματισμός διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών, βοηθών παρατηρητών και γιατρών του αγώνα που γίνεται με βάναυση προς τα πρόσωπα αυτά συμπεριφορά εντός του περιβάλλοντος αγωνιστικού χώρου από μέλη της διοίκησης και των σωματείων ή ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών, προπονητών ή οποιοδήποτε άλλου προσώπου εντεταλμένου από το σωματείο ή την ΠΑΕ που υπηρετεί στο χώρο αυτό. Στις περιπτώσεις αυτές, πέρα από την επιβολή ποινών στους υπαιτίους επιβάλλεται στο σωματείο ποινή αποβολής από όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, διεθνείς αγώνες) από έναν έως τρεις μήνες!». Παράλληλα, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους από μία έως τέσσερις αγωνιστικές. Στην περίπτωση που οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελου Φιλιππίδη θεωρηθούν δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο, τότε η αθηναϊκή ομάδα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μία επιπλέον αγωνιστική και ο κ. Φιλιππίδης με προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, όπως και με εξάμηνη στέρηση του εταιρικού του αξιώματος.
Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του ντέρμπι, Μάκης Ευθυμιάδης περιγράφονται με λεπτομέρειες οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Γράφει για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τους κ. Φιλιππίδη, Μαρκαριάν. Αναφέρει ακόμη πως τον χτύπησαν οπαδοί και υπάλληλοι της ασφάλειας του γηπέδου, ενώ για τους κ. Καρβουνίδη (φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού) και Μολνάρ (άμεσο συνεργάτη του κ. Μαρκαριάν) υπογραμμίζει πως του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και τον κλότσησαν στα πόδια.
 
Ο παρατηρητής Μπαλόκας, που σύμφωνα με τα βαζέλια είναι ''του γαύρου'', κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ πως δεν έγινε τίποτε. Μάλιστα ήρθε σε σύγκρουση με το βοηθό παρατηρητή Σωτηρίου κι έτσι γλύτωσε ο ΠΑΟ από μία εξοντωτική ποινή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-3-2002
 

 

 

 

 

 

 

 
''Διαιτητής που βολεύεται στο γαύρο, επειδή τον εξυπηρετεί όσο κρατάει την σφυρίχτρα'', δεν ξέρουμε ποιος είναι. Κανένας πρώην διαιτητής δεν έχει εργαστεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αντίθετα, ξέρουμε ότι η ''κόκκινη ΕΠΟ'' τροφοδοτεί εδώ και πολλά χρόνια με παράγοντες τα βαζέλια. Φύσσας-Βόκολος εσχάτως πηγαινοέρχονται από την ''κόκκινη ΕΠΟ'' στην ΠΑΕ ΠΑΟ, ενώ σημαίνον στέλεχος της ''κόκκινης ΕΠΟ'' αυτήν την ώρα είναι ο παλαίμαχος του ΠΑΟ Καραγκούνης. Κάτι αντίστοιχο άραγε έχει παρατηρηθεί ποτέ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός; Αν ναι, πότε;
 
β) Πάμε και στο δεύτερο πανό, που γράφει ''Πρέζα και παιχνίδια πουλάει και ο Σαμαράς αλλού κοιτάει''. Το ''πρέζα πουλάει'' αναφέρεται στις βρωμιές του ''σαγόνια'' Θωμαϊδη για την υποτιθέμενη εμπλοκή του στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιου Κοτσώνη στο NOOR 1, το καράβι που πιάστηκε τον Ιούνιο με τους δύο τόνους ηρωίνης. Ο Θωμαϊδης αποκαλεί στο blog του ειρωνικά το Γιώργο Σαρρή της ΕΠΟ ''Captain George'', όπως είναι το παρατσούκλι του φερόμενου ως ενορχηστρωτή της φόρτωσης των δύο τόνων στο NOOR 1 και προφυλακισμένου αυτήν την ώρα Γιώργου Μπουρδούβαλη. Είναι σαν να λέει δηλαδή ο Θωμαϊδης ότι όπως έχει το Γιώργο Μπουρδούβαλη ο Μαρινάκης για να του κάνει τις βρωμοδουλειές στα καράβια του (να κουβαλάει πρέζα), έτσι έχει και το Γιώργο Σαρρή για να του κάνει τις βρωμοδουλειές στο ποδόσφαιρο (να ελέγχει την ΕΠΟ). Τα ίδια μας είπε πριν λίγες μέρες στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Μελισσανίδης, κρατώντας όμως μια πισινή σε σχέση με το Θωμαϊδη (αφού ως μεγαλο-εφοπλιστής ξέρει πολύ καλά πως όλα αυτά είναι ψέματα). Ο Αιμίλιος Κοτσώνης κατέθεσε πρόσφατα στην ανακρίτρια κυρία Σκάρπου τα παρακάτω.
 
Απολύτως άσχετος με την υπόθεση της διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης του πλοίου «Noor 1» δηλώνει ο 52χρονος επιχειρηματίας Αιμίλιος Κ., στενός συνεργάτης γνωστού εφοπλιστή που σχετίζεται και με μεγάλη ΠΑΕ, στην κατάθεσή του στις 12 Νοεμβρίου 2014 στην 3η ανακρίτρια Πειραιά, την οποία αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Ο επιχειρηματίας, που έχει ασχοληθεί με το εμπόριο αυτοκινήτων, παραδέχεται επικοινωνίες του με τους κατηγορουμένους την επίμαχη περίοδο μεταφοράς της ηρωίνης, τις οποίες αποδίδει είτε σε έναν γενικότερο ρόλο «μεσιτείας» σε πετρελαιοειδή που είχε ή επειδή ενδιαφερόταν για «τιμές πετρελαίου».

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κληθεί να απολογηθούν δύο επιχειρηματίες που κατηγορούνται ότι είχαν άμεση σχέση με το δρομολόγιο, από το Ντουμπάι στην Αθήνα, του έμφορτου με ηρωίνη πλοίου. Ωστόσο η υπόθεση ολοένα περιπλέκεται καθημερινά σε έναν πρωτοφανή φαύλο κύκλο που αφορά την πρώτη αγορά, την ίδρυση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, τη μεταπώληση, τη ναύλωση, την επιλογή του πληρώματος, την πρακτόρευση, την επισκευή βλαβών, τη χρηματοδότηση για τη διέλευση από το Σουέζ, τον ελλιμενισμό στην Ελευσίνα του «Noor 1» και ακολούθως τον τρόπο μεταφοράς της ηρωίνης. Δεκάδες τα αναφερόμενα πρόσωπα σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα, Ντουμπάι κ.α., τον ρόλο των οποίων επιχειρούν να διευκρινίσουν οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί.
Στα πετρέλαια
Ο 52χρονος επιχειρηματίας σε κανένα σημείο της κατάθεσής του δεν μνημονεύει τον γνωστό εφοπλιστή, ούτε και στην αναφερόμενη σύννομη κοινή δραστηριοποίησή τους στον ναυτιλιακό τομέα στη Μέση Ανατολή.
Οπως καταθέτει, «το "Noor 1" αρχικά ανήκε σε άλλον επιχειρηματία που τον γνώριζα γιατί αγόραζε - όπως και ένας συνεταίρος του - αυτοκίνητα από εμένα. Από το 2012 ως το 2014 επισκέφθηκα το Ντουμπάι 4-5 φορές. Ο γαμπρός μου, Θ. Αν., ασχολείται με τα πετρέλαια 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο και έχει γραφεία στο Λονδίνο και στην Αθήνα. Στο πελατολόγιό μου έχω όλους τους ιδιοκτήτες ναυτιλιακών εταιρειών. Σκέφθηκα μήπως μέσω του γαμπρού μου έκανα επαφές στο Ντουμπάι με εταιρείες πετρελαιοειδών για να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το αντικείμενο, κάνοντας μεσιτείες με πετρέλαια υπό την έννοια οι ιδιοκτήτες των ναυτιλιακών εταιρειών που γνωρίζω να συνεργαστούν με τις εταιρείες που συνεργάζεται ο γαμπρός μου».
Παραδέχεται ότι γνώριζε τον ήδη κατηγορούμενο 41χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτης βίλας στη Φιλοθέη, όπου βρέθηκε μεγάλης ποσότητας ηρωίνη. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή, μέσω ενός τραγουδιστή και ενός δημοσιογράφου που ήταν κουμπάροι του. Οπως αναφέρει, «μερικές φορές τον συναντούσα από τότε για να παίξουμε μπιρίμπα».
Στη συνέχεια ο 52χρονος καταθέτει ότι είχε μεσολαβήσει για τη ναύλωση του «Noor 1» σε άλλον ήδη κατηγορούμενο ιδιώτη και περιγράφει σειρά σχετικών συνεννοήσεων και προβλημάτων στη διαδικασία. Δηλώνει ωστόσο ότι σε αυτήν είχε μόνο τον ρόλο μεσάζοντα. Συμπληρώνοντας: «Μετά τη ναύλωση του "Noor 1" τηλεφώνησα στον Μπ. (σ.σ.: κατηγορούμενο ως αυτόν που έδωσε εντολή για τη φόρτωση της ηρωίνης) για να τον ρωτήσω για κάτι τιμές πετρελαίου». Στην κατάθεση του 52χρονου δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στη μεταφορά ηρωίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμεί από τον δικαστικό λειτουργό κ. Αριστείδη Κορέα, αρμόδιο για θέματα «αθλητικής διαφθοράς», προς την ανακρίτρια Πειραιά κυρία Μαρία Σκάρπου,
που ερευνά την υπόθεση της ηρωίνης, ζήτημα αποστολής υλικού με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του 52χρονου επιχειρηματία. Η τηλεφωνική παρακολούθησή του είχε γίνει με άδεια των δικαστικών αρχών στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων βίαιων επιθέσεων και παράτυπων συνεννοήσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και αυτό διότι σε ορισμένες συνομιλίες φέρεται να μνημονεύονται και ζητήματα που αφορούν και τις συναλλαγές του ιδίου και άλλων προσώπων στη Μέση Ανατολή.
 
Σύμφωνα με την Espresso του εκδότη Φιλιππάκη, στην οποία βάζει λεφτά ο Μελισσανίδης (τουλάχιστον αυτό διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά στο Internet),
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά την πορεία των ερευνών, οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει τη συνδρομή της ΙNTERPOL, καθώς σχέση με την αγορά, τη μεταφορά και τη διακίνηση της ποσότητας-«μαμούθ» των δύο τόνων ηρωίνης φέρεται να έχουν πρόσωπα που διαμένουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Τουρκία, το Πακιστάν, το Ιράν και το Αφγανιστάν, όπου φέρεται να πραγματοποιήθηκε η αγορά του θανατηφόρου ναρκωτικού.
 
Όχι απλώς δεν εμπλέκεται δηλαδή ο Αιμίλιος στο όλο θέμα, αλλά και το παραμύθι ''ο Μαρινάκης έβαλε μπροστινό το δεξί του χέρι, για να μην φαίνεται ο ίδιος στο εμπόριο ναρκωτικών'', πάει περίπατο. Η αγορά της πρέζας έγινε στο Αφγανιστάν και το γνωστό στις Αρχές κύκλωμα έχει άκρες σε πολλά σημεία του πλανήτη. Δεν ''τα λένε οι γαύροι'', ΜΜΕ του Μελισσανίδη τα γράφει.
 
Το ''παιχνίδια πουλάει'' πάει σε αυτό που φωνάζανε και οι βαζελόγαυροι φίλοι των χαρτζιλικωμένων υπαλλήλων της Μπύρας 13 πέρυσι στο Καραϊσκάκη, ''πόσο το έπαιξες χοντρέ;''. Υποτίθεται ότι ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ στήνει ματς για να κονομάει από το στοίχημα. Και το γράφουν αυτό οι άνθρωποι που έφτιαξαν στοιχηματική εταιρεία για να κονομάνε, ως επαγγελματίες οπαδοί που είναι. Προσέξτε ότι δεν μιλάμε για μία χορηγία μίας στοιχηματικής εταιρείας σε μία ομάδα (κάτι θεμιτό, αφού συμβαίνει σε πολλές ομάδες ανά τον κόσμο), αλλά για συνιδιοκτήτες στοιχηματικής εταιρείας οπαδούς του ΠΑΟ. Ακόμη κι έτσι όμως, ας απαντήσουμε και στις βρωμιές τους, ξεφεύγοντας από το ''ποιοι είστε εσείς ρε λαμόγια που τολμάτε να μιλάτε για στοίχημα;''. Το πρόσφατο παραμύθι για τα ''στημένα του Μαρινάκη'' λέει ότι στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 για τη φετινή Superleague, παίχτηκαν 6 εκ. ευρώ συνολικά. Πού ακριβώς παίχτηκαν αυτά τα ποσά; Σε ποιες εταιρείες; Θα δούμε κάποιο στοιχείο ή θα πρέπει να δεχόμαστε ό,τι λέει η ''ΔΙΚΗ'' του Θωμαϊδη; Πέρα από αυτό όμως, πώς είναι δυνατόν μία εταιρεία να δέχεται τέτοιο ποντάρισμα σε αγώνα της Superleague; Με τι χρήματα θα ξεπλήρωνε άραγε τους παίκτες που έπαιξαν σε αυτήν; Αν δέχεται συνολικό ποντάρισμα 6 εκ. ευρώ σε ματς της Superleague, στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ τι ποντάρισμα δέχεται; 6 δισ. ευρώ; Δεν μας λέτε ρε παιδιά το όνομα αυτής της εταιρείας, για να πάμε να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα; Ε ψεκασμένα βαζελάκια, τι λέτε, πώς το βλέπετε; Και σε κάθε περίπτωση, θα δούμε κάποιο στοιχείο για όλα αυτά ή θα ακούμε μόνο τη ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' κι εσάς που μηρυκάζετε τις βρωμιές της, καταπίνοντας αμάσητο ό,τι σας σερβίρει ο Θωμαϊδης;
 
Πάμε τώρα και στο ''γαύρο'' του γλυκού νερού Αντωνάκη Σαμαρά, που σύμφωνα με τα βαζέλια ''κοιτάει τις βρωμιές του Μαρινάκη απαθής''. Δεν θα πιάσουμε καθόλου τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Αλαφούζο προσωπικά, για να μην μιλήσουμε πολιτικά και γενικότερα για θέματα εκτός ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται εξάλλου, αφού τα σκάνδαλα της ΠΑΕ ΠΑΟ επί των ημερών του Τουίτη είναι ατελείωτα. Ο Σαμαράς ''κοιτάει'' όταν οι βάζελοι κλέβουν το Κράτος με την Παναθηναϊκή Συμμαχία, υπόθεση που ξαναήλθε πρόσφατα στην επιφάνεια μετά τις καταγγελίες του Μάνθου Πουλινάκη. Ο Σαμαράς ''κοιτάει'' όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Επιτροπή της Ελληνικής Πολιτείας δηλαδή, δεν έδινε άδεια στα βαζέλια και επέβαλλε πρόστιμα για μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής, αλλά δεν υπήρχαν συνέπειες για τον ''αδικημένο'' Παναθηναϊκούλη. Ο Σαμαράς ''κοιτάει'' όταν ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Σγουρός ανακοίνωσε πως θα δώσει 7 εκ. ευρώ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στα βαζέλια για ''έργα στη Λεωφόρο''. Ο Σαμαράς ''κοιτάει'' όταν τα βαζέλια εκμεταλλεύονται για 90 χρόνια γήπεδο του Δήμου Αθηναίων, δίχως ο Δήμος να κερδίζει φράγκο, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχτισε με δικά του χρήματα το Καραϊσκάκη, το οποίο ανήκει στο Κράτος και από το 2019 ο Θρύλος θα πληρώνει κανονικά ''ενοίκιο'' στην Πολιτεία για να το χρησιμοποιεί. Πω πω αβάντες ο ''γαύρος'' Σαμαράς στον Ολυμπιακό...
 
Δύο πανιά σηκώσατε με 4 γραμμές συνολικά κι ένα κάρο ψέματα είπατε. ΜΟΝΟ ψέματα, ούτε μισή αλήθεια δεν υπάρχει μέσα στα πανιά σας. Για το προηγούμενο πανό πήρατε 150 ευρώ. Αν και τώρα η ταρίφα ήταν η ίδια,

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Η 300ΑΡΑ, ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΓΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.
 
Υ.Γ. Εντάξει βαζέλια, βγείτε έξω ρε, φύγανε οι Ρώσοι.
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ...

Σχόλια

Εικόνα stelios

Μας εχουν τουμπανιασει τα αμελετητα με τον αρετοπουλο εδω και 2 μερες που κυκλοφορησε η γαμω φωτογραφια ισχυει.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι και; Πιτσιρικάς ήταν γαύρος ο Αρετόπουλος. Ωραία. Και ο Καλογερόπουλος που ήταν διαιτητής στο πρόσφατο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0 με το γκολ του Κ-Αυλωνίτη μικρός ήταν βάζελος. Τι έκανε ο Αρετόπουλος για να μας σπρώξει; Μήπως αυτό;

http://www.gazzetta.gr/football/article/676403/i-ypokrisia-se-olo-tis-me...

Εικόνα stelios

Βασικα το σχολιο ηταν σαν απαντηση στο σχολιο του νικου πιο κατω ! Δεν εχω ιδεα πως βρεθηκε εδω ! ! ! Καλα τα λεει ο Νικολακοπουλος . Αυτοι εχουν ηδη ετοιμα τα αρθρα για τν διαιτησια . 3 βαθμους αυριο για αρχη να καβαλησουμε πρωτια κ με λιγο μυαλο παμε για 3+ γκολ.

Εικόνα RED HELL

Παιδια ασχετο αλλα επειγει λιγο.Επειδη υπαρχει περιπτωση να παω γηπεδο μπορει καποιος αν ξερει να μου πει τα 4.000 εισιτηρια που θα διατεθουν αυριο ποσο κοστιζουν τα πιο φτηνα?

Εικόνα savvas gridlock

Δεν ξέρω, φίλε. Βγήκε ενημέρωση για τις τιμές; Θα υπάρχουν και φθηνά λογικά, των 15 ευρώ, βέβαια λίγα λογικά.

Εικόνα RED HELL

Και κατι αλλο ρε φιλε.Επειδη θα στειλω ενα φιλο μου να παει να παρει γινεται να παρει και για τους 2 μας?Η πρεπει να παρευρεθω και εγω προσωπικα?Ενημερωση δεν εχω δει παντως.

Εικόνα savvas gridlock

Bρει δεν βρει ο δικός σου πάντως, ελάτε στο γήπεδο.

Εικόνα RED HELL

Κατσε να αποφασισει ο μαλακας αμα μπορει και βλεπουμε.Ειδες παντως πρωτοσελιδο σπορ του βορρα?Εναν παλαιμαχος μαλλον λεει ειχαμε τον ολυμπιακο σαν γκομενα.ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΙΩΡΓΕΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΧΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟ ΤΖΟΛΕ.

Εικόνα apostolos gaganis

Από το στόμα σου και από΄κει και πέρα με την εξής διαδρομή: ακουστικό τύμπανο, έσω ΑΥΤΊ, ακουστικό νεύρο, Θεϊκό κέντρο ακοής, τέρμαααα.....Γ΄ΕΘΝΙΚΗ!

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Και λιγο παρακατω ΔΑΣΚΑΛΕ....
Γουστα ειναι αυτα...

Εικόνα apostolos gaganis

Αν εννοείς αδελφέ Συρρατμίτη, το ΄΄ιδίως περίνεο΄΄, δηλαδή το...δυό δάχτυλα και κάτι, εκεί βρίσκεται μονίμως παιδί μου...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εννοουσα πιο κατω απο Γ'Εθνικη ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΕ,
αλλα μου αρεσε η ειδικη αναλυση δια της ανατομικης οδου!

Ισχυει οτι ειχα πει και για τον Σαββα.
Δεν θα ηθελα να σε εχω αντιπαλο ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Καθε φορα που σχολιαζει ενας ΓΑΥΡΑΡΟΣ με τετοια ιστορια,απλα καθεσαι σουζα-κλαρινετο..

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Παντως ωραια επιχειρηση εχουν στησει τα λαγουδακια.
Μπυρες,στοιχηματικες εταιρες,πληρωμενα πανο,προστασια σε ποδοσφαιρο-μπασκετ.
Ξεχναω τιποτα?

Υ.Γ Σε αυτους τους μαλακες τι λες τωρα?
http://www.metrosport.gr/article/o-aretopoulos-sta-erithrolefka

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Αδερφε Νικο Τρελογαυρε τωρα ειδα τη φωτογραφια με τον Αρετοπουλο.
Ψιλοεπαθα πλακα γιατι δεν τον λες και Γαυρο.
Ο ανθρωπος σαν διαιτητης δε μου γεμιζει καθολου το ματι.
Αλλα οχι να τον βγαλουμε και Ολυμπιακαρα τον Αρετοπουλο.
Καμια ψιλοπουστιτσα θα εκαναν οι μπουγατσες με τη φωτογραφια.
Δε μου κολλαει και τοσο καλα το ολο σκηνικο.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ-ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ-ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ;
ΚΑΝΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ!!

Οσο για το βιντεακι του Σαββα: ΜΠΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΙΧΙΧΙΧΕΧΕΧΕΧΕ και ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ.....(Αυτο το τελευταιο ξυπναει εφιαλτες...)

Την καλημερα μου σε ολους αδερφια.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Spiros Legend

Επειδη ετυχε και επεσα στο κομματι της Δικης που ελεγε για το Ολυμπιακος-Βεροια:μετα τα πυροτεχνηματα και τις φανφαρες και τα κεφαλια που κουνουσαν οι πανελιστες για την καταντια του δυσμοιρου ελλ.ποδοσφαιρου,δωσανε το λογο σε αυτον τον τυπο που αναλυει τα δεδομενα του στοιχηματος,ο οποιος ηταν σε εντελως αλλη διασταση απο τα βρωμικα υπονοουμενα του Σαγώνια...Ειπε οτι τα 6 εκατομμυρια ειναι ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΖΙΡΟΣ,δηλ.αυτα επαιξαν σε ολες τις χωρες του κοσμου σε νομιμες στοιχηματικες εταιριες,οχι στον ΟΠΑΠ,δεν υπολογιζονται του ΟΠΑΠ σε αυτα,στο παιχνιδι Ολυμπιακου Βεροιας.Για τα 3 και 3 ειπε οτι απλα τα 3 παιχτηκαν ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το ματς και τα αλλα 3 κατα τη διαρκεια,εντελως ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ειναι το στοιχειο,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Οι βρωμιες που ειπε ο Μελισσανιδης ειναι εντελως Ψεμματα και κανονικα πρεπει καποιος να τον μηνυσει...Ηταν κατηγορηματικος ο αναλυτης οτι ηταν ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ απο πολλους παιχτες σε ολο τον κοσμο και οχι που αφησε υπονοουμενα οτι παιχτηκαν αυτα τα πακετα απο συγκεκριμενους σε ακριβες σκορ...Διεψευσε κατηγορηματικα οτι παιχτηκαν σε ακριβες σκορ και ειπε οτι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ παιχτηκαν στον ασο και ειδικα στο OVER,πολυ συνηθισμενο για τετοιο παιχνιδι...Ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα το αξιοπεριεργο και απλα δοθηκε ως υποπτο για τον ογκο του στοιχηματισμου...Με λιγα λογια,με το γκολ του Μπενιτες στο 93 πηρανε τον πουλο οι στοιχηματικες εταιριες,μαζι και ο ΟΠΑΠ και πηρε χαρτζηλικι ο κοσμακης,αρα ειναι υποπτο,αν τελειωνε,2-0,και παιρνανε τα λεφτα του κοσμου,τοτε θα ηταν καθαρο το ματς,αφου αυταποδεικτα,δεν εκατσε αυτο που πονταραν οι παιχτες σε ολο τον κοσμο...Εκει που εβαλε τα γελια ειναι οταν τον ρωτησαν αν μπορουν να παιχτουν τετοια ποσα που ακουγονται,3 και 6 εκατομμυρια,ειπε αυτα που λεει και ο Σαββας με αλλα λογια και οτι δεν δεχονται οι περισσοτερες εταιριες πανω απο 40 χιλιαρικα πονταρισμα,αντε με 100χιλ. σε εξαιρετικες περιπτωσεις(δεν το διευκρινησε αυτο).Γενικα,το πνευμα του ηταν οτι ολα φυσιολογικα και γινεται κουβεντα για να γινεται...ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ.Απλα μετα κρατανε τα κομματια της Δικης που πετανε τη λασπη και κανουν εφε στους ηλιθιους και δεν μιλανε για την ουσια,που μιλαγε ενα τεταρτο ο στοιχηματζης...Υ.Γ.ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ,ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!)ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΩΣΕ?Δυσκολη η απαντηση...μα ποιος να ταν ρε παιδακι μου?

Εικόνα Romain

Πέφτει μγάλη παραμύθα στη βαζέλα. Την μεγαλύτερη την προσφέρει απλόχερα ο τουίτης στους λαγούς.

Εικόνα apostolos gaganis

BAZEΛΟΥΣ: ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑ

ΜΠΑΟΚΙΑ: ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝΑ

ΧΑΝΟΥΜΙΑ: ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑ

Εικόνα vagio

Θα προσθεσω μια τεταρτη βαθμιδα στην κλιμακα των αντιολυμπιακων, αν μου επιτρεπεις Αποστολε:

Εκει κατατασσονται αυτοι που ΚΑΙ σιχαινομαστε ΚΑΙ περιφρονουμε ΚΑΙ λυπουμαστε. Δηλαδη σου βγαζουν και οικτο στο τελος, γιατι εχουν πιασει πατο. Προς τα εκει λοιπον κατρακυλουν με σταθερα βηματα οι επιδοξοι αιωνιοι αντιπαλοι μας. Και θα ειναι μονοι τους κιολας. Ο αλαφουζος να ειναι καλα, και θα γινει κι αυτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Κοίτα το πιο πάνω σχόλιό μου...

Εικόνα Ψηλός

Σάββα, εύγε για τις πληρωμένες απαντήσεις. Τα βαζελόσκυλα δεν παλεύονται πλέον. Μάλλον το βαπόρι απ' το Αφγανιστάν το αδειάσανε στην Περιβόλα, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο παραλήρημα. Χαρά στο κουράγιο σας που τους παίρνετε στα σοβαρά κι ασχολείστε.
Υ.Γ.: Μα το Χριστό, εντελώς τυχαία είδα το βίντεο με το πέσιμο από τους Ρώσσους χωρίς ήχο, γιατί ταυτόχρονα άκουγα το "Run to the hills" των Άιρον Μαίιντεν. Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό... Συνειρμικά μού 'ρθανε στο νου κάτι παλιοσυνθήματα των... παλιόγαβρων (δεν υιοθετώ, καταγράφω):"Κο κο κο και πάλι χέσιμο \ όταν έγινε το πέσιμο \ στην τουαλέττα κλειστήκανε \ και τα βαζέλια χεστήκανε", αυτό λόγω του βίντεο, και "Και τρέχατε και τρέχατε \ σαν παλαβοί πηγαίνατε \ και ανεβαίνατε βουνά \ που σας κυνήγαγε η 7", αυτό λόγω των στίχων του ρεφραίν.
Α, ρε βαζέλες πρέσβηδες (sic), εκεί πού 'χετε κλειστεί εσείς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε Σάββα, τι γίνεται στο βίντεο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Είναι βάζελοι αυτοί; Και τι έγινε εκεί;

Εικόνα savvas gridlock

Eντάξει τώρα δημοσίως περιγραφή σκηνικού δεν θα κάνουμε. Τσέκαρε κι αυτό το βιντεάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=_0VhXFObw54

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εντάξει, τώρα που είδα και το δεύτερο βίντεο κατάλαβα... Ένα πράγμα μόνο... ΩΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ