ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ - ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ


Tags: -

Γεια χαραδάν μόρτες !
Κι ενώ η κεβέρνεπσις τρώει τη μνια φάπα πίσω από την άλληνε από τους Τροικάρες μνιας και δε κατάφερε να κάμει ούλα όσα είχε υποσχεθεί και δε γκατάφερε τελικά να εκσαφανέπσει τη χώρα από προσώπατου γης βρήκε άλλο τρόπο για την αποπροσανατόλεπσις του κοζμάκη !
Μάθαμαν από σάιτ των σιχαμένων πράσενων κσεφτύλων ότι ο Βαγγέλας πάει φυλάκα αλά μπρατσέτα με το Γκομπότη του Λιβαδγιά !
Και γιατί περικαλώ ;Μνια χαρά δε ντάκαμε ο Κομπότης ρε σεις ;Μας έφκιασε ούλους ρε !Πήε κι έκαμε το δεπλό του όμορφα όμορφα ο Λιβαδγιάς μες στο Γιάννινο κι από δω παν κι οι άλλοι !Με αποδοσις περικαλώ 5(!) μας έφκιασε ο προεδράρας του Λιβαδγιά ρε !Το παίκσαμαν και βγάλαμε τη γαλοπούλα του Χριστούγεννου !
Μάιστα !
Ο κέριος Κορέας λαλεί τάβγανε στη φόρα, μετά ακολούθεπσε κι έτερος ανακριτάς, μετά ένας εκάτερος και πάει λέγοντας...
Και τι λαλούνε τα πορίζματα ;Ότι το ελλαδεκόν ποδόμπαλον είναι στημένο !Ελααααα...........
Με τρελάνατε τώρα ρε !
Και λαλεί ότι πρέπει να γενούμε σα ντα άλλα πρωταθλέματα της Αβρώπης !Ετσα μας λαλούνε τα παπαγαλάκια οι ΑΡΔίτες !
Σα τη Μπριμέρα ένα πράμα...Γαμώ τα πρωταθλέματα η Πριμέρα μάγκες !Έχουν δίκιο οι παπαγάλοι...
Να πίπτει ο Αλαβές και να παγαίνει να παίκσει μες τη Ρεάλα...Νάναι το ματσάκιον 0-0 μέχρις το 89 και στο ίδγιο λεφτό να σκοράρει ο Αλαβές ,το ματσάκιον να λήγει 0-1 κι η Ρεάλα πόχει χρεωκοπέπσει να πσιλοσώζεται με τις εβλογίες και την απλοχεργιά των μπουκαίων !
Η' κάτι σα ντα σφερίγματα πόπαιρνε η Βαρκελώνα τόσα έτη, με κάτι πέτσινα μπενάλτγια που άμανε τα σφουράγανε τα κοράκια εδανά θα ντάχανε γδάρει και θάχανε κρεμάσει τα δέρματά τους στην είσοδο των Αθενώνε προς παραδεγματεζμόν !
Η' να γενώμεν ρε σεις σα ντη Μπρέμιε Λιγκ...Που όσοι τέλεπσαν τη καργιέρα τους βγάνανε βλιβλίο και μέσα λαλούνε για το πόσα χρήματα παίρνανε κάθε βολά για να στήνωνε τα ματσάκια με Στοουκ, Σάδερλαδ και κάτι άλλα υποδέλοιπα κουκουρούκου σωματεία !
Η' να γενώμεν ρε σεις Καμπγιονάτοι !Που ακόμα είναι στα δεκαστήργια για τα στησίματα οι κατεγορούμενοι και ζετάνε αποζεμιώσεις γιατί κακώς καταδικαστήκανε !
Πρέπει να γενούμε Τσαμπγιόνι ρε !
Νάμαστε καθάργιοι ρε !Όπως εκειό το ματσάκιο που φκιάσανε οι Δορμουτγιάνοι με τους Μαρσεγέζους και φάγανε σε δέκα λεφτά δγυο τεμάχεα κι έμεινε ο Γάβρουλας όκσω από τους 16...
Η' 'οπως προπσές ρε !Που βρώμεπσε η πγιάτσα ότι θα βγει κόκκινη στο πρώτο μισόχρονο στο Σιτυαίοι - Μπαγερνιώτες...Νάναι καλά τα παλλουκάργια...βγάναμαν και το αρνάκι του Πάσχατου...
Και οι ζελέδες τρίβωνε τα χέργια τους που θα πάνε ούλοι οι μπλεκόμενοι στη μπζειρού...Γιατί λαλούνε ότι στο Ελλάντα αδεκιώνται !Έχωνε ομαδάρα και αδεκιώνται τα γαλόπουλα ρε !Που λαλούνε και δάφτοι ότι τους ταίζωνε...
Και παίζει ο ζελές Αβρώπη και χρωστάει τα μαλλιοκούβαρά του, και κάμει καταχρεωμένος ένα κάρο μεταγράφες, και φωνάζει το κοζμάκη να πα να ντου βάπσει τα κάγκελα στη Λαγοφλώρο και να φέρει και το γκαιφέ του από το σπίτι του την ώρα της δουλειάς...Και δώστου κλου κλου σα ντο γαλί οι Μπανάθες...Αδεκιώνται...
Και πα και παίζει στας Αβρώπας και κσεφτυλέβεται κι έχει μισό βαθιμό σε τριανταέκσι ματσάκηδες ο πρέσβητας του ελλαδεκού ποδόμπαλου και κάμει το σταβρό του ο Τουιτάρας που τονε αφήνωνε και παίζει καταχρεωμένος σα ντη μπουτάνα τη κζεβρακωτέλα στα καλντερίμνια...
Και φωνάζει ότι αδεκιέται και ο ΜΠΑΟΚ !Τότενες ρε μάγκες αφού είναι ούλα στημένα νάρθετε να κσαναπαίκσωμεν το ματσάκιον στο Ναό με κσένους κοράκους !Κι εφτούνο στημένο δεν ήτονε ρε ;Γαλόπουλα....
Η γεναίκα του Καίσαρος μαλάκες...και τα λεπά και τα λεπά...Μόνο που δε γκζέρετε ρε γαλόπουλα και παπαγάλοι ΑΡΔίτες ότι η γεναίκα του Καίσαρου μποράει να μεν πεδγιέται μάλλονε αλλά στη μούνα της έχει από το πρωί χωμένονε ένανε δονητή να δουλεύει σενεχώς μνιας και ο Καισαρας γαμεί άλλες...όχι ρε...δεν είναι μητρομάνα η γεναίκα...Της αρέσει απλώς να ακούει από τα μπούτγια της το πέταγμα της....μύγας !
Μπράβο κέριε Κορέα !Μάρεσε η έρεβνα...
Δε μας είπες όμως...Τι γένηκε με εκειό το ματσάκιον...το Κσανθγιά - Ζελές λαλώ...Που καπγοιανός παράγοντας του ελλαδεκού αθλητεβμού τόπαικσε ένα σκαζμό ριάλια ;Τι βγήκε από το πορίζματο ; α ;Κλου κλου και δάφτο ;
Τελικά για το Μπέο ρε σεις βρήκανε τίποτες ;Η' ρίχτου κανα δγυο έτη νάχωμεν να πορεβώμεθα ;
Γιόμωσε το Φατσομπούκι με φωνές αγνώνε παιχτώνε του στοιχήματου !''Ρε ημείς παίζωμεν τα ριάλια μας εδανά κι εφτούνοι τα στήνουνε εδανά στο Ελλάντα !''
Ώπα ρε μαλάκα τσομπάνε...Τράβα τότενες να παίξεις ρε κακομοίρη το ελβετγιάρεκο ποδόμπαλο...όπως τότενες που κέρδεβε η Βαντούζα τη Γκρασχόπερ 3-0 στο μισόχρονο και στο δέφτερο οι Βαντουζαίοι πίπτανε κάτου σα ντα κοτόπουλα λες και τους είχες ματγιάκσει...χερότερα κι από το αεκ ένα πράμα...Κι ήρθε ο ματσάκης 3-4 !
Μα θα μου πείτε...ρε Μήτσο γίγνονται και ανατροπές...Ναι !Γίγνονται !Εκσαρτάται με το πόσα έχωνε παιχτεί στο ματσάκι...
Για ούλα δάφτα όμως κουβέντα οι ΑΡΔίτες έτσα ;Μόνο το ελλαδεκό ποδόμπαλο είναι στημένο !
Αμανε ήτονε νάχε πάρει φωτγιά το μουτζό της Μενεγάκης πρώτοι θα τρέχανε να μας το είπωνε οι παπαγάλοι...
'Αιντα μαλάκες τώρα...Τραβάτε να παίκσετε το δεπλό του Γιάννινου μες το Ναό μπας κι έτσα φκιάσει το ελλαδεκό πρωτάθλεμα...Σκατόπουστες...
Να χέσω στα στεχήματά σας και στα πονταρίζματά σας κουφάλες !Που νοιαστήκατε για τα χαμένα ριάλια του κοζμάκη μπινέδες !

 
Στης πσωλής μου τις τριχούλες
κάθονται δγυο γαλοπούλες
και ρωτά η μνια την άλλη
''πούν του πούτσου το κεφάλι'';
 
Στης πσωλής μου το κεφάλι
κάθονται δγυο παπαγάλοι
και ρωτάει ο ένας τον άλλον
''ρε τον έχεις πγιο μεγάλο ;''
 
Γαλοπούλες παπαγάλοι
μας εκάτσανε στα πέη
και γιομώσαν τη ζωή μας 
ούλο βάσανα και χρέη !
 
Από τη μπρόσφατη σελλογή μου ''Μερμηγκολιόνταρα''...
 
Βοήθειά σας κι αληθώς ο Μήτσος...

Σχόλια

Εικόνα Kaine

Αρδοσχόλιο: Μου κάνουν πολύ εντύπωση τα άρθρα του Κάρπετ, ιδίως τώρα τελευταία. Τα διαδικτυακά, γιατί δεν ξέρω τι γράφει στις φυλλάδες. Έχω αλλάξει δυο-τρεις φορές στη ζωή μου άποψη γι' αυτόν αλλά αρχίζω να τον έχω πολύ ψηλά σαν αθλητικό δημοσιογράφο.

Εικόνα savvas gridlock

Είναι πολύ καλός και έξυπνος δημοσιογραφος, αλλά στο παρελθόν έχει γράψει άρθρα γεμάτα λάσπη και χολή εναντίον του μεγάλου μας προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει και να μιλήσει με στοιχεία, κάτι που δεν βλέπεις και τόσο συχνά από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους. Και ο φίλος του ο Πανούτσος είναι έξυπνος δημοσιογράφος, με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα, αλλά πάσχει από καραγιαννίτιδα. Όπως ο Καραγιαννίδης μπορεί να σου πει κάτι σωστό, αλλά αν τον αφήσεις να μιλάει συνέχεια θα σου κάψει τον εγκέφαλο με τη συνωμοσιολογία και ''αυτό που ξέρω εγώ ότι κρύβεται κάτω από το τραπέζι, τα άλλα είναι για τα θύματα'', έτσι και ο Πανούτσος, στην προσπάθειά του να μπαχαλέψει-χαβαλεδιάσει-διακωμωδήσει τα πάντα, δεν ακούγεται. Μπορεί να ξεκινήσει μια πρόταση στις 12 και να την τελειώσει στη 2, με ένα κάρο παρενθέσεις που σε γονατίζουν στο ενδιάμεσο.

Εικόνα apostolos gaganis

Πες μας γιατί. Μας ενδιαφέρει όλους.

Εικόνα Kaine

Έχει αναφερθεί πολλάκις σε θέματα όπως Κόκκαλης-Θωμάς και οι εκλογές τις ΕΠΟ, όπως και σε θέματα διαιτησίας (είχε και μια στήλη που έκανε προβλέψεις για το πώς θα σφυρίξει ο κάθε διαιτητής στην επόμενη αγωνιστική). Δηλαδή σε όσα έχουν κάνει σημαία οι απέναντι. Όμως, έχει ξεκαθαρίσει επίσης πως κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στη διαιτησία, έχει γράψει πολλές φορές για τις συνεχείς δικαιολογίες που προφασίζονται πως "πάντα φταίει ο απέναντι" (συνήθως εμείς δηλαδή), έχω δει πρόσφατη απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη για Κόκκαλη-Θωμά (ότι ο Σώκρατες πήρε τον Θωμά και έτσι πήρε πρωτάθλημα) πως πολλοί έχουν παρερμηνεύσει τα γεγονότα τότε και πως θα ξαναγράψει κάποια στιγμή, έχει ξεμπροστιάσει το νομοσχέδιο Ανδριανού, και σήμερα έγραφε πως θάφτηκαν οι δηλώσεις Αναστασιάδη που είπε πως "δεν πρέπει να ψάχνεις δικαιολογίες για να γίνεις πρωταθλητής" και απάντησε πάλι σε σχόλιο αναγνώστη γα τις διώξεις με το εξής: "To πόρισμα Κορέα είναι η βίβλος; Τι έχει; τις δεκα εντολές; Γιατί εγω πήγα στον Κορέα και θα ξαναπάω σε όποιον με θέλει και τον γνώρισα. Και για να δικαιωθεί το πόρισμα θα πρέπει να υπάρξει μια καταδίκη στο τέλος. Αλλιώς είναι η εντυπωση ενός εισσαγγελέα και τίποτα πιο πολύ."

Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά παραδείγματα. Εχει άποψη που πολλές φορές συμφωνώ, μου αρέσει η οπτική από την οποία βλέπει πολλά πράγματα, και δεν βλέπω να αβαντάρει κάποιον ή να προσπαθεί να περάσει κάποια "γραμμή". Τον βλέπω να γράφει ό,τι πιστεύει. Συν το γεγονός πως έχω καταλήξει από τις αναλύσεις του για αγώνες (που πολλές φορές δεν πέφτει μέσα) πως ξέρει και ποδόσφαιρο. Γιατί το 90% των ΑΡΔ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Προς Κεϊνιο τον Σταθερό,

Πρώτον, ευχαριστίες θερμές για τον κόπο σου. Κατατοπίστηκα πλήρως. Και δεύτερον, ο περί ου ο λόγος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πάνω απ΄όλα είναι ένας ευφυής άνθρωπος και οι πραγματικά ευφυείς, είναι ειλικρινείς. Οι πονηροί, οι κόπανοι και τα ΄΄ηθικά μηδενικά΄΄ καμώνονται ή/και ψεύδονται. Αν λοιπόν δείχνει και ειλικρίνεια, αγνοώντας τις σκόπιμες και... εξισορροπητικές τοποθετήσεις, ακόμα καλύτερα ΚΑΙ γιαυτόν. Για την επαγγελματική αξιοπιστία του κυρίως. ΧΑΙΡΕ!

Απόστολος ο Ιατριδεύς

Εικόνα Kaine

Προσθέτω ενδεικτικά μερικές ακόμη σημερινές απαντήσεις σε σχόλια.

-Πως αλλιώς να εξηγήσω την αδυναμία να δουν την κλωτσιά του Σέρβου στον Γλύκο...
-Να την εξηγήσεις όπως εξήγησες πέρυσι την αδυναμία του διαιτητή να δει τη μπουνιά του Ινσαουράλδε στην Τουμπα.

-Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ ΤΟ 2001 ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ....ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ? (εννοεί πως έχασε το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας)
-Ο ΠΑΟ του Κυράστα είχε πέντε - εξι πιτσιρίκια, Κέρδιζε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και δεν τον είχε πειράξει κανείς. Χασανε σε μια φάση τον Αλεξανρή και αντίο. Πέντε γκολ είχε χασει εκείνη τη μερα.

-Tί στο καλό,αυτρή η διατησία,η διατησία του Σπάθα και των βοηθών σας φαίνετε απλά μια καλή διατησία με λαθάκια?
-Αμα παίζει καλά ο ΠΑΟΚ κερδίζει. Και η διαιτησία του Αρετόπουλου ήταν μια διαιτησια έδρας σαν αυτές που έχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα...

-Ολες αυτες οι δικαιολογιες λοιπον ειναι η τελεια δικαιολογια σου για να συνεχιζεις να μην αναλυεις τεχνικα τα ματς που βλεπουμε και να μας κανεις να τα συζηταμε..
-Εγω δεν αναλύω τεχνικά τα ματς; Δεν κάνω άλλο. Εδω ο Βελλής έβγαζχε ανακοινώσεις και με κατηγορουσε γιατι αναλυω τα ματς!

-Aλλο να μην δινει σημασια η ομαδα γιατι δεν μπορει να αλλαξει μια κατασταση
και αλλο να λεμε πως ολα βαινουν καλως.
-Αλλο να λες ότι ενας διαιτητης εκανε ενα λάθος μετά το ματς, κι αλλο να λες πριον γίνει το ματς ότι αφού θα με σφάξει ο διαιτητής που πάω...Το πρωτο είναι μια διαπίστωση, το δεύτερο δικαιολογία. Το πρώτο μπορεί να συμβεί, το δεύτερο ειναι δουλειά της όποια ομάδας να μην συμβει.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίος ο Αντώνης. Μόνο να προσθέσω εδώ

''Ο ΠΑΟ του Κυράστα είχε πέντε - εξι πιτσιρίκια, Κέρδιζε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και δεν τον είχε πειράξει κανείς''

κάτι για να γίνει πιο σωστό.

''Ο ΠΑΟ του Κυράστα είχε πέντε - εξι πιτσιρίκια, Κέρδιζε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΜΠΝΙΕΦΣΚΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ και δεν τον είχε πειράξει κανείς''

Για να είμαστε πιο σωστοί, αν και ίσως να ήθελε να τα πει και ο Αντώνης, αλλά φοβήθηκε μην τον βγάλουν υπάλληλο του Μαρινάκη, όπως λένε για εμάς π.χ.. Αν περάσεις στο επόμενο στάδιο και όποτε σε λένε υπάλληλο σου σηκώνεται, αδιαφορείς για όσα σου λένε, γιατί είσαι πάντοτε έτοιμος να τους πιτσιλίσεις όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω αν στα ονόματα των υπόπτων περιλαμβάνεται και εκείνο του Μαρινάκη. Ακόμα κι αν είναι όμως, δεν θ΄αποδειχτεί τίποτα, γιατί η όλη ιστορία σε σχέση μ΄αυτόν αποτελεί μια καθαρή σκευωρία χωρίς ίχνος - σοβαρού - ενοχοποιητικού στοιχείου. Θα τα δούμε. Το θέμα είναι ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Όσο για Βρούτους και Εφιάλτες, θα...τους μάθουμε. Θεωρώ ότι η αντίδραση του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ θα είναι μεγάλη, προδευτική και θα εκφραστεί κυρίως εκεί που τους πονάει: σε πολιτικό επίπεδο. Απ΄την άλλη, και ο ίδιος ο Μαρινάκης αναμένω ν΄αντιδράσει μελετημένα, στοχευμένα και οργανωμένα ( εκείνη η συνεντευξη τύπου, που ο ίδιος είχε αναγγείλει, τί γίνεται; ), ενώ πιστεύω πως ΔΕΝ Θ΄ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Οι φλωρόγαυροι, οι ΑΡΔοΜεΜΕδες και γενικά το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, έχουν αρχίσει να βαράνε ήδη κάτι τούμπανα ΄΄απελευθέρωσης΄΄, ΑΛΛΑ δεν θα τους περάσει... ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΑΝ ΄΄ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ΄΄ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ...

Όλα αυτά για την ώρα, είναι βέβαια σενάρια και ραδιοαρβύλες... Ας μάθουμε τα ονόματα πρώτα. Το ΓΑΜΗΣΙ που θα φάνε όμως, και ειδικά αν δεν είναι μέσα τ΄όνομα του Μαρινάκη ή δεν αποδειχτεί τίποτα τελικά γι΄αυτόν, δεν θα το΄χουν δει ούτε στον ύπνο τους... Επειδή πάντως η δεύτερη περίπτωση είναι χρονοβόρα, ο κόσμος του Θρύλου ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ειδικά σε τούτη την κρίσιμη περίοδο, με πείσμα και αποφασιστικότητα. Μέσα ΚΑΙ ΕΞΩ απ΄τα γήπεδα. Δεν είναι θέμα Μαρινάκη. Στόχος είναι να σταματήσει, για χρόνια, η πολυετής παντοκρατορία του Θρύλου στο ποδόσφαιρο και να περάσουνε πρωταθλήματα και φυσικά μονέδα στους ΄΄αδιάφθορους΄΄ αλλόθρησκους. ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Θα τ΄αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΧΙ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... Εδώ έχουνε 5 χρόνια που καταγαμούνε τον κοσμάκη με τα μέτρα λιτότητας, θα βάλουνε ΄΄χέρι΄΄ στην ομαδάρα μας μ΄αυτό τον πούστικο τρόπο ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ; ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΚΑΘΑΡΟΙ΄΄, ΟΙ ΄΄ΑΜΕΠΤΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ΄΄ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΕΕ...ΟΧΙΙΙ!

Εικόνα el trick

Η όλη ιστορία θυμίζει ΕΝΤΟΝΑ τον χαρακτηρισμό παλαιότερα του Κόκκαλη ως ΠΡΑΚΤΟΡΑ.
Και να οι δημοσιεύσεις για τις κατηγορίες. Και να οι δημοσιεύσεις για τις έρευνες στον "πράκτορα" Και να....
Μέχρι που βγήκε το ΑΘΩΩΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ και από τότε ΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ....

Εικόνα jorge rojo

Πες τα ρε Απόστολε, αγανακτήσαμε πιά με αυτή την ιστορία, των ψευτοηθικών απατεώνων του κώλου.

Εικόνα Raul 7

Καλησπέρα παιδιά..τι γίνεται ρε παίδες αυτές τις μέρες γύρω απο τον θρύλο μας;ποια η γνώμη σας για αυτά που λένε ότι θα βγουν στην φορα(στημένα) κ κάποιοι θα πάνε φυλακή;εχει καμία σχέση η κόντρα βαγγελα-νιαου;ο βόρειο Κορέας τι ρόλο βαράει κ αν ειναι πως ειναι μπλεγμένος ο Βαγγελας;ευχαριστώ..ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Τα ''στοιχεία'' είναι αστεία. Μιλάμε για ανέκδοτο. Τώρα το τι θα γίνει έστω και σε μια υπόθεση που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, γιατί ζούμε στην υπέροχη και πανέμορφη χώρα που λέγεται ΕΛ-λάς. Αν έχεις άκρες σε δικαστές-εισαγγελείς και αν η κυβέρνηση σε στοχοποιεί, την έχεις γαμήσει, ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει τίποτε απολύτως. Αν ήμασταν σε μία κατάσταση όπως με την αστεία ποινική δίωξη που είχε φάει ο γίγαντας Σωκράτης το 2002 από τον εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο, ο οποίος πήρε τα στημένα δημοσιεύματα της Καθημερινής και της Ελευθεροτυπίας με το ψευτο-αρχείο της Στάζι και έστειλε στον ανακριτή την προεδράρα μας με την κατηγορία του ''Κρόκους=πράκτορα της Στάζι'', θα σου έλεγα με σιγουριά ''μην μασάς, θα γελάσουμε''. Στη σημερινή υπόθεση όμως, απέναντι στο Μαρινάκη δεν είναι μόνον ο καραγκιόζης Αλαφούζος με το σαγόνια. Είναι ο λαθρέμπορας Μελισσανίδης, που έχει του χεριού του την πρωθυπουργάρα μας. Ο Αντώναρος ο Σαμαράς κάνει τα στραβά μάτια στις δεκάδες παρανομίες του Μελισσανίδη, αλλά φροντίζει να αβαντάρει όλους τους ανταγωνιστές μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε θέματα δικαιοσύνης και βέβαια στις επιχορηγήσεις και στο σκόντο που κάνει στα χρέη άλλων προς το Κράτος. Φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γεγονός πως θα ψάχνει στην Α' και στη Β' Πειραιά ψήφο στη ΝΔ με το κυάλι. Το χειρότερο όλων πάντως είναι αυτό που κάνει μεγάλη μερίδα του κόσμου μας, που έχει φάει την προπαγάνδα του λαθρέμπορα Μελισσανίδη και του καταθλιπτικού φοροφυγά και πρώην καταζητούμενου της Ιντερπόλ Αλαφούζου. Κατ'αυτούς ''όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο Μαρινάκης''. Μιλάμε για αρρώστια στις τάξεις μας που δεν έχει γιατρειά. Εγώ δεν βλέπω το πώς θα ''ανακάμψει'' αυτός ο κόσμος.

Εικόνα vagio

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως μετά από χρόνια (ειδικά τα τελευταία 3) προπαγάνδας, κατάφεραν να σπείρουν τη διάσταση απόψεων στον κόσμο μας, και τώρα χτυπάνε. Γιατί ενωμένο το θρύλο, δεν τον αγγίζεις, εχεις πέσει από ημ.κυβέρνησης σε 10 μερες. Και όλο αυτό μου φαίνεται πολύ μελετημενο σχέδιο. Κατά τ'άλλα, δε φοβάμαι το βαγγελα.

Εικόνα Raul 7

Χρόνια πολλά Σάββα και ότι επιθυμείς εύχομαι..ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.πολύ καλή δουλειά και συνεχίστε το ξεβράκωμα, θα πέσει πολύ γέλιο(ειδικά αν η προπαγάνδα τους πέσει στο κενό να δω που θα κρυφτούν)..ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ φίλε.

Εικόνα REDNYC

Geia sou Savva kai xronia polla. Argisa na grapsw teleutaia logw epagelmatikwn ypoxrewsewn.

Poly arnitikos mou akougese kai den prepei. Katarxin o VAGELLAROS katigoreite gia kakourgima h gia plimelima?

Etsi kai alliws, h ypothesi tha parei xrono kai amfivalw an tha ginei kati - den yparxoun stoixeia, mono tilefwnikes synomilies. Gia na deseis mia katigoria theleis stoixeia, diladi, na anoixoun logariasmoi, na vrethoun ta xrimata poy ypotithetai proerxontai apo thn egglimatiki energeia ktl.... Tetoia stoixeia den yparxoyn opote ola osa lene ta ARDakia gia fylakes ktl einai AEROLOGIES...MHN XEHNAS TI EGRAPSE O KARAPAPAS MERIKES MERES PRIN : In War, what matters is who's left standing. AKOU TON KARAPAPA, XEREI TI LEEI. O VAGELLAROS EXEI PAREI TA METRA TOU. EXW AKOUSEI KAPOIA PRAGMATA APO GNWSTOUS KONTA STIN DIOIKHSH TA OPOIA DEN XERW AN ISXYOYN, PANTWN NA PERIMENEIS DYNAMIKH ANTEPITHESH APO TON VAGELLARO SE OLA TA METWPA!!!!

Sxetika me tous gaurous pou les oti exoun faei tin propaganda twn apenanti, eisai nomizw ypervolikos. STO GYPEDO KOVOUME TA PERISSOTERA EISITIRIA APO OLOUS TOUS ALLOUS - Min mou peis oti pisteueis tis malakies tis pswras oti to gypedo htan miswadeio? ... mesa hsoun, sold out den htan alla 29000 kosmos einai gemato gypedo....

Sta sites polloi gauroi den akougontai giati se ola ta "antikeimenika" sites grafoun antiolympiakoi sta sxolia apo katw. Min trws ESY tin propaganda oti "oi gauroi exoun ahdiasei me ton Marinaki" giati den isxyei. Apla den akougomaste giati ola ta media - me merikes exaireseis - einai enantion mas. Giauto ftaime emeis, tha eprepe h dioikisi na stirixei oikonomika kapoia media gia na akougete kai h Olympiaki fwni, oxi mono h propaganda twn apenanti. Den xerw giati o VAGELLAROS den to exei dei poio zesta to thema auto.. H mallon to exei dei opws gnwrizeis, alla den tou exei vgei.....nomizw prepei na perimeneis exelixeis kai sto thema auto....

Sxetika me tin omada, ontws den tsoulaei alla oi diorthotikes kiniseis tha ginoun ton Ianouario... KANOUN POLY MEGALO LATHOS OI APENANTI AN YPOTIMISOUN TON PRWTATHLITH...AKOMA STIN 11ATH AGWNISTIKH EIMASTE, EXEI DROMO TO PRWTATHLIMA....STOIXHMA OTI TON MAIO EMEIS THA SHKWSOUME THN KOUPA....

Εικόνα savvas gridlock

Geia sou Savva kai xronia polla

Eυχαριστώ πολύ Γιάννη.

Gia na deseis mia katigoria theleis stoixeia, diladi, na anoixoun logariasmoi, na vrethoun ta xrimata poy ypotithetai proerxontai apo thn egglimatiki energeia ktl.... Tetoia stoixeia den yparxoyn opote ola osa lene ta ARDakia gia fylakes ktl einai AEROLOGIES...

Σε σοβαρές χώρες, ναι. Εδώ, όχι απαραίτητα.

O VAGELLAROS EXEI PAREI TA METRA TOU. EXW AKOUSEI KAPOIA PRAGMATA APO GNWSTOUS KONTA STIN DIOIKHSH TA OPOIA DEN XERW AN ISXYOYN, PANTWN NA PERIMENEIS DYNAMIKH ANTEPITHESH APO TON VAGELLARO SE OLA TA METWPA!!!!

Δεν είπα ότι ο Βαγγέλαρος θα κάτσει να την φάει, αλλά οι μεθοδεύσεις των απέναντι και η συμπεριφορά πολλών δικών μας με διαολίζουν.

ta sites polloi gauroi den akougontai giati se ola ta "antikeimenika" sites grafoun antiolympiakoi sta sxolia apo katw. Min trws ESY tin propaganda oti "oi gauroi exoun ahdiasei me ton Marinaki" giati den isxyei.

Ό,τι λέω, δεν το λέω μόνο από ''αντικειμενικά'' sites, δυστυχώς.

STOIXHMA OTI TON MAIO EMEIS THA SHKWSOUME THN KOUPA....

Σε αυτό συμφωνούμε.

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΟΛΙΖΕΙ΄΄. Γίνεται κάπως λιανά αυτό ή...δύσκολο;

Εικόνα savvas gridlock

Οπαδός του Ολυμπιακού τώρα που γράφει ''εγώ τα έλεγα, ο αλήτης ο χοντρός μας έμπλεξε με τις βρωμιές του. Δεν θέλω τέτοιους προέδρους που μας κηλιδώνουν την ιστορία''. Βεαίως σεβόμαστε κάθε αντίθετη άποψη, ως γνήσιοι δημοκράται, αλλά έτσι δημοκρατικά, αν δούμε κάναν τέτοιονα έξω, να μην του χώσουμε ένα μπουκάλι στον κώλο;

Εικόνα μαουνιέρης

Δύο. Δύο μπουκάλια. Και να μπουν όχι από το λαιμό, αλλά από την ανάποδη. Από τον πάτο κατ' ευθείαν στον πάτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Eξαρτάται. Άν π.χ. είναι γεμάτο βότκα, καλώς, και το περιεχόμενο μαζί...