Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή



Επειδή δεν ξέρω κατά πόσο η ανακοίνωση της Παναχαϊκής, υπό την προεδρία του Κούγια, θα βρει χώρο στα πολλά αντικειμενικά sites, την παραθέτω αυτούσια:

1. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όπως είναι αυτονόητο δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού.
 
H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει φτάσει μέχρι εδώ στην σεζόν που διανύουμε κυρίως από την προσπάθεια του Δημήτρη Σπανού και των συνεργατών του αφού μία ομάδα που σχεδιάσθηκε για να παραμείνει στην κατηγορία βρίσκεται από την δουλειά του κ. Σπανού και των συνεργατών στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στα play – off για την Super League.
 
Αμέσως μετά την δήλωση της παραιτήσεως του τόσο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ζήτησαν να παραμείνει και να μην χαλάσει αυτή η οικογένεια την οποία έχουμε φτιάξει από τον Ιούλιο του 2014.
 
Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές αλλά τότε φαίνεται το πόσο ενωμένοι είμαστε.
 
Έρχονται δύσκολα παιχνίδια με γνωστές ομάδες ποδοσφαιρικής αλητείας και σήμερα πήραμε ένα δείγμα από την συμπεριφορά του Μιχαλόπουλου με την κεφαλιά στο πρόσωπο του 20χρονου Χούσα μπροστά στον διαιτητή Κορδολαίμη πράξη που έμεινε ατιμώρητη.
 
Τις ίδιες συμπεριφορές είδαμε και από τους Μασάδο , Ρουσάκη , Τσίτα και Κατσικογιάννη αλλά είναι τυχεροί όλοι τους που δεν θα ξαναπαίξουμε σύντομα μαζί τους γιατί και εμείς μπορούμε να γίνουμε ποδοσφαιρικοί αλήτες.
 
Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι στην Καλλιθέα με προπονητή τον γνωστό από τα στημένα Νίκο Παντέλη στον οποίο επιτρέπεται ακόμα να προπονεί ομάδες ,οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή και μόνο μετατρέπονται σε ποδοσφαιρικούς αλήτες και οι διαιτητές κάνουν πώς δεν βλέπουν τίποτα.
 
Την ίδια συμπεριφορά ακριβώς επέδειξαν και τα γνωστά πρεζόνια της Καλλιθέας προς τα μικρά παιδιά και τους οπαδούς της Παναχαϊκής που ήταν στο γήπεδο χωρίς η Αστυνομία να κάνει τίποτα.
 
2. Περιμένουμε από την Κ.Ε.Δ. στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης στη Αθήνα από τους δεκάδες διαιτητές της Football League από όλη την Ελλάδα να ξαναβάλει διαιτητή από την Αθήνα και προτείνουμε είτε τον Καρυοφίλλη, είτε τον Τίκα από τα Τρίκαλα, είτε τον Σωσώνη από την Φθιώτιδα , είτε τον Τζήλο από την Λάρισα για να ικανοποιηθούν οι νέοι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου και να ξαναδούμε φάσεις στον Θωμαΐδη.
 
Το ξύλο στον Ζωγράφο έχει πιάσει τόπο όπως έπιασε και το περσινό ξύλο στον Τσαχειλίδη και όπως έπιασε και παλιότερα το ξύλο στον Μπάκα.
 
Κύριοι στον κ. Ανδρεάδη θα τα πούμε όλα και όχι μόνο αυτά που θέλετε εσείς και μας εκβιάζετε ακόμα και με τον πιο χυδαίο και άνανδρο τρόπο στην Δίκη του ΣΚΑΙ και στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Σαφέστατες αιχμές κατά της Α.Ε.Κ. και κατ’ επέκταση του προέδρου της, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, για τους ξυλοδαρμούς Τσαχειλίδη και Ζωγράφου, παραλληλίζοντάς τους, μάλιστα, με τον γνωστό ξυλοδαρμό του διαιτητή Μπάκα, το 1995 http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130419/diaititi-malaka-tha-gineis-san-ton-mpaka.

Επίσης, γίνεται λόγος για εκβιασμό που υφίσταται ο Κούγιας με σκοπό να πει αυτά που θέλει ο Αλαφούζος, στις εκπομπές και στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ. Ο Θωμαΐδης αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο ως δήθεν εξυγιαντής. Όλα αυτά από τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων, του 2011. Ένα-ένα τα προπύργιά σας πέφτουν… Ο Κούγιας, αφού αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας Κορέας προέβη σε επεξεργασία του βίντεο και σε επιλεκτική του περικοπή, με σκοπό να παρερμηνευθούν τα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη για να φανεί ένοχος, τώρα μας ενημερώνει ότι εκβιάζεται για να πει αυτά που συμφέρουν τον Αλαφούζο και τον Θωμαΐδη. Ε, ρε γλέντια! Και ακόμα δεν ξεκίνησε η δίκη…

Υ.Γ. Φυσικά, ο Κούγιας δε θα γίνει ποτέ εδώ μέσα άγιο δισκοπότηρο. Ούτε νομίζουμε πως ό,τι πει ο Κούγιας είναι θέσφατο και αυταπόδεικτο. Όμως, εδώ μιλάμε για σαφείς κατηγορίες προς τον κ. Μελισσανίδη και οφείλουμε να τις προβάλλουμε. Το αν είναι αλήθεια ή όχι, θα το βρει η δικαιοσύνη ή θα το αφήσει στη διακριτική ευχέρεια όλων μας… Παράλληλα, η ανακοίνωση προβάλλεται μέσα από το site μόνο και μόνο για να φανεί πόσο ευσυγκίνητοι είναι μερικοί δημοσιογράφοι με τέτοια θέματα. Πόσο επιλεκτική ευσυγκινησία έχουν. Φαντάζεστε να έβγαζε ανακοίνωση η Παναχαϊκή, στην οποία θα υπήρχαν αιχμές για ξυλοδαρμούς διαιτητή από τον Μαρινάκη ή από ανθρώπους του; Πόσες δίκες θα γινόταν; Πόσοι εισαγγελείς θα κινητοποιούνταν, όπως κινητοποιηθήκαν για τα καπνογόνα στο Καραϊσκάκη; Πόσοι ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί θα έβγαζαν τα σουτιέν τους και θα τα έκαναν σφεντόνα;

Σχόλια

Εικόνα red apple

Να θυμήσω στα χαρωπή ομήγυρη, των μαρκονιών και των ημίτρελων της Φωλιάς του Κούκου (α χα χα χα) πως ο Κούγιας είχε, στην ουσία τερματίσει τη σειρά εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για την Παράγκα όταν βγήκε και αποκάλυψε με στοιχεία -κασσέτες και μαρτυρίες- για το καραστήσιμο του Ζμπάουγκ σε αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Τότε που ο κόρακας είχε τιμωρήσει με κάρτες τους βασικούς του ζμπάουγκ για να μην αγωνιστούν στην Τούμπα, την επόμενη ακριβώς, αγωνιστική, με τον παναθηναϊκούλη.
Όποιος το θυμάται, ας θυμηθεί το γενικό πάγωμα που έπεσε στο στούντιο. Ο Μ΄λακης δεν επανήλθε ποτέ με αποκαλύψεις για την Παράγκα, καθώς το μόνο πραγματικό στοιχείο για τη δράση της έκαιγε, ποιόν άλλο; τον παναθηναϊκούλη

Εικόνα markonis

Φίλοι ομοϊδεάτες,όπως όλοι έχουμε καταλάβει την τελευταία τριετία (τουλάχιστον),στο δύσμοιρο Ελλαδιστάν,διανύουμε τη μόδα της αντιΟλυμπιακής τρέλας που κοντεύει να φτάσει σε επίπεδα εθιστικής παράνοιας.Το αντιΟλυμπιακό μίσος έχει χτυπήσει limit up και στο βωμό του προσκυνούν και προσπαθούν να το συντηρήσουν με χίλιους δυο τρόπους επώνυμοι και ανώνυμοι.Ο λόγος απλός και προφανής.Η κονόμα.Το αντιΟλυμπιακό μένος «πουλάει» και όλα τα λαμόγια θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι.

Μπαίνοντας στο δια ταύτα για να μην πλατιάζει η συζήτηση και επειδή ανέκαθεν μου άρεσε και μου αρέσει να βλέπω το γίνεται πίσω από τη βιτρίνα,θεωρώ πως «συμμαχίες» ή για την ακρίβεια «λυκοφιλίες» με άτομα όπως ο Αλέξης Κούγιας,περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό στον επικοινωνιακό τομέα.

Το άτομο είναι παραδόπιστο και παντελώς αναξιόπιστο,σε σημείο που κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά.Οι καταγγελίες του για την εμετική «Δίκη» είναι αστείες αφού το αποτύπωμα του πισινού του βρίσκεται σε όλες τις καρέκλες.

Όσο πιο μακριά λοιπόν από αυτόν τόσο το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εν μέρει είναι έτσι, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε κάποια βασικά στοιχεία που παραθέτει ο Κούγιας. Ένα παράδειγμα έδωσε ο Αδάμ, από πάνω. Ένα άλλο παράδειγμα είχε δώσει ο Σάββας σε παλαιό άρθρο και έχει να κάνει με τα παραποιημένα στοιχεία από τον εισαγγελέα Κορέα, κάτι που απέδειξε ο Κούγιας. Παραποιημένα στοιχεία που μόνο σκοπό είχαν να θίξουν τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας -σ' εμένα- ότι ο εισαγγελέας είναι βαλτός. Όπως και για το γεγονός ότι ήταν (ο Κούγιας) ένας από τους πολλούς που έβαλαν στη θέση τους τον Θωμαΐδη και το ΣΚΑΪ για το γεγονός της παράνομης δημοσιοποίησης δικογραφίας. Όλα αυτά δεν αγνοούνται.

Εικόνα markonis

Φίλε Νίκο η πορεία του ανδρός έχει δείξει πως δεν κάνει τίποτα χωρίς αντίτιμο και δεν ξέρω ποιο είναι το αντίτιμο που έχει στο μυαλό του και σκοπεύει να «απατήσει» για τις υπηρεσίες του.Αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι ο ΘΡΥΛΟΣ πρέπει να μένει μακριά από άτομα του τύπου Αλέξη Κούγια.Φυσικά μπορεί να είμαι υπερβολικά καχύποπτος.

Εικόνα Romain

Ο Κουγιας ηταν που πήρε τις κασέτες απο τον "ξέπλυνα την μπουγάδα" Νικο Πατέρα για να κατηγορήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον πρόεδρο του ή περισσοτερο για του ρίξει ΛΑΣΠΗ. Συνέχισε με τις ρουφιανιές στους εισαγγελείς.
Τώρα εχει αλλάξει ρότα. Εχει καταλάβει τον Αλαφουζο καλύτερα και τον Μελισσανίδη φαντάζομαι να τον γνώριζε απο καιρό.
Ειναι πολύ θετικό για την αλήθεια να παίρνει μια νέα στάση και να αλλάζει τα όσα έλεγε προηγούμενα απλα για συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει με τον Πατέρα.
Μπορεί να ειναι για μας αναξιόπιστος ομως τη δικαιοσύνη εχει τον τροπο να την επηρεάζει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σ' αυτόν τον πόλεμο χρειαζόμαστε συμμάχους. Δεν είναι κακό. Ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο Κούγιας ο ρουφιάνος μας ή ο μπροστινός εξυγιαντής. Αυτό που θέλουμε είναι ισονομία και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός!

Εικόνα nissios

Ας περιορίσουμε στο ελάχιστο τις αξιώσεις μας απ' τα αντικειμενικά sites. Ας προσπαθήσουν να είναι λίγο λιγότερο ξεφτιλισμένοι. Λιγουλάκι λιγότερο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και πολύ να "βελτιωθούν" ως προς την αλήθεια, πάλι δε θα φτάνει.

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι ειναι,Θωμα,την εχουν θαψει τελειως την ειδηση,την εχουν περασει στα ψιλα,ενω οι καταγγελιες που κανει έπρεπε να κανουν παταγο...Αλλα κι αυτος ο αθεοφοβος ο Κουγιας,πριν 1 εβδομαδα ακριβως ηταν στην Δίκη της Δευτέρας και προσπαθουσε να εξηγήσει σε αυτον τον Αεκτζηδικο ΣΤΟΚΟ,την πανηλιθια Αυλωνιτου,(βουλευτη πλεον κατα τα άλλα)ενα σωρο πραγματα για τα οποια ειχε μαυρα μεσανυχτα,αλλα ματαιως,άλλα της ελεγε αυτος,άλλα καταλάβαινε αυτη ή μαλλον δεν καταλαβαινε Χριστό...Αφου τον εκβιαζουνε γιατι συνεχιζει να πηγαινει κι αυτος?Αν και εχει ενδιαφερον η ιστορια,σαν μυστικος πρακτορας λειτουργει ετσι!

Εικόνα Chief Bromden

Την ίδια απορία έχω και εγώ Σπύρο για τον Κούγια...
Την προηγούμενη Δευτέρα μάλιστα έβγαλαν στον αέρα μια δημοτική σύμβουλο Π. Φαλήρου που υποστήριζε πως προσέλαβε ο Κούγιας στην Παναχαϊκή τον πρόεδρο του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Μάνη για να έχει ευνοϊκές διαιτησίες !!!
Η κοπέλα ανάγνωση από χαρτί έκανε βέβαια, το καταλάβαινες εύκολα...
Ο Κούγιας ατάραχος απάντησε : «πικραμένη γυναίκα»...

Για την Αυλωνίτου άστο καλύτερα, εκπρόσωπος τύπου του Αλαφούζου έχει καταντήσει...

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,καλα που μου το θυμισες το τηλεφωνημα Τσίφτη,γελάσανε και οι καρέκλες του Studio,πιο στημενο δεν γινόταν.Τωρα που το λες,μηπως αυτο εννοει για εκβιασμο απο τη Δικη της Δευτέρας ο Κούγιας?Πιθανότατα...Το θεμα με την Αυλωνιτου ειναι η χαμηλη αντίληψη και η ασχετοσύνη της για τα παντα,για αθλητικα θεματα,για τη βια,για νομικα θεματα,δεν μπορει να ειναι τοσο εκτος τοπου και χρονου ατομο που σε κυβερναει,ήταν λες και μίλαγε σε ντουβάρι ο Κούγιας,αλλα αντ άλλων εντελώς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μα τέτοιους ανθρώπους θέλει ο Θωμαΐδης στην εκπομπή του. Στόκους.

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ... Μου ανοίξατε την όρεξη εσείς... Λέω να γράψω κάτι για το ΄΄Σύνδρομο Αυλωνίτου΄΄...

Εικόνα Chief Bromden

Με το μαλακό όμως, θα ειναι η πρώτη της φορά...

Εικόνα red apple

αχ αχααααα