Το κοτέτσι της Τούμπας



Χθες βγήκε η απόφαση για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Μηδενισμός του ΠΑΟΚ, κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με 0-3, αφαίρεση τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Κόπηκαν τα γελάκια στη Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν τα «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος». Ξεκίνησε η προπαγάνδα ότι «ο Ολυμπιακός ήρθε για να μην παίξει», ότι «ο Γκαρσία προσποιήθηκε τραυματισμό», ότι «τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο» και διάφορα άλλα γραφικά. Μάγκες, ξέρετε κάτι; Ναι, ο Ολυμπιακός ήρθε για να μην παίξει, ΕΦΟΣΟΝ έβλεπε για άλλη μία χρονιά να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα μέλους της ομάδας. Επιτέλους, συμπληρώνω εγώ. Απορούσα τα προηγούμενα χρόνια γιατί ανέχονταν όλοι στην ομάδα να βιώνουν αυτήν την ζούγκλα εκεί μέσα. Καιρός ήταν. Ο Γκαρσία προσποιήθηκε τραυματισμό, ε; Ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος είναι γιατρός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό. Απλώς ανέφερε ότι, κατά την κρίση του, μπορεί ο Γκαρσία να συνεχίσει. Εκτός του ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό, τον οποίο επιβεβαίωσε ο αρμόδιος υπάλληλός της ΠΑΕ…, ας δούμε τι λέει ο κανονισμός. Ο κανονισμός, λοιπόν, αναφέρει πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή να διακόψει ή να μην αρχίσει έναν αγώνα, αν αξιωματούχος του αγώνα φέρει σωματική βλάβη από αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα ή από βιαιοπραγίες. Πάμε παρακάτω… Τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο, λένε. Αφήστε, τότε τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους. Αφήστε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα. Σταματήστε να θέτετε την ζωή των ποδοσφαιριστών σε κίνδυνο.


Ζωάδια της Τούμπας, λαλαλόμυαλοι του βορρά, αρδημοσιογράφοι επιπέδου «Macedonia TV», παράγοντες του κώλου εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο έχετε τέτοια μυαλά, πρωτάθλημα δεν θα δείτε ποτέ. Αλλά το χειρότερο για εσάς, πλέον, είναι ότι όσο έχετε τέτοια μυαλά και καθαγιάζετε όλους όσοι πετάνε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με το να υποστηρίζετε ότι ποτέ δεν υπήρξε τραυματισμός ή ότι ο τραυματισμός προήλθε στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ολυμπιακού, δεν θα βλέπετε ούτε αγώνες. Οι εποχές που ερχόταν ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και γίνονταν οι ποδοσφαιριστές κινούμενοι στόχοι για κάθε λογής στοκάδι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ή θα εκπολιτιστείτε ή τον Ολυμπιακό θα τον βλέπετε μόνο από την τηλεόραση. Ξέρω ότι αν σας κόψουμε τον Ολυμπιακό είναι σαν να σας παίρνουμε την ψυχή. Αλλά όπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε. Ή θα σταματήσετε να είστε ζωάδια ή Ολυμπιακό δεν βλέπετε ξανά. Έτσι απλά.














Σε τέτοιο κοτέτσι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μπαλα. Γίνετε άνθρωποι ή κλείστε το μπουρδέλο αυτό. 

Σχόλια

Εικόνα el trick

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα επεισόδια σς βάρος του ΘΡΥΛΟΥ κύρίως στην τούμπα αλλά και σε άλλα γήπεδα παλαιότερα έφταιγαν και οι τότε διοικήσεις του Ολυμπιακού που βλέποντας τι γίνεται δεν έδιναν την εντολή να φυγει η ομάδα. Τους καλομάθαμε να έχουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στόχο τους παίκτες και τους προπονητές του ΘΡΥΛΟΥ.
Πιστεύω όμως Θωμά ότι και φέτος δεν θα έφευγε η ομάδα, αν δεν είχε προηγηθεί η φυγή του μπαοκ από τη λεοφόρο, όπου έδειξε το δρόμο και δημιούργησε δεδικασμένο.

Εικόνα Pavlos

Καμμία ομάδα δεν ἐφυγε από την Τούμπα. Απλώς, για πρώτη φορά (επιτέλους), ένα μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού δήλωσε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού που προκάλεσαν οι κάφροι. Επιτέλους αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις χάρες.

Το αστείο της όλης ιστορίας είναι οτι επωφελείται το ΑΕΚ, που (όπως πάνε τα πράγματα και αν δεν συμβεί κάποια συγκλονιστική ανατροπή) θα πάρει πρωτάθλημα ᾽στα χαρτιά᾽.

Εικόνα takis xwsiar

Όταν την πεφτουν σε ανθρώπους των Ιωαννινων,σπανε την εισοδο του γηπεδου,αδειαζουν οποιον θελουν από το γηπεδο,σπανε και το γηπεδο,καταστρεφουν και τριγυρο μαγαζια,και βγαινει ο υπάλληλος του ΤΟΣΚΑ και λεει ότι "καλα που μπηκαν μεσα (!!!!)γιατι θα γινόντουσαν ζημιες στην πολη",τοτε φιλε μου οι λλα λλα λλα,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!Αμα ρωτήσουμε στον δρομο 100 ανθρώπους γι'αυτα,θα "καταδικασουν" τα επεισοδεια.Και από αυτους,οι περισσοτεροι θα ριξουν την "ιερη" κατά τ'αλλα ,ψηφο τους,σε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Οι χειρότεροι ανθρωποι στην Ελλαδα,ειναι αυτοι που παντα "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ"κατι,με το μπουρδελο το στομα τους!! Και μετα σιγονταρουν αυτους που τα δημιουργουν για να ζησουν πλουσια τα εγγονια τους!

Εικόνα John Zolo

Αυτοι οι αλητες δεν προκειται ποτε να κλεισουν αυτο μπουρδελο...
Μονο το κρατος μπορει να επιβαλλει την θεληση του και να κλεισει οχι μονο αυτο αλλα και αλλα μπουρδελα (για αλλους λογους εκεινα).
Θυμησου την Θατσερ και πως σταματησε τα παντα σε ενα απογευμα μετα τα δυστυχηματα. Εδω ακομη δεν ξερουν ποιος ηταν υπευθυνος για την κατασταροφη της Θ7.
Οταν ομως το κρατος δεν θελει και δεν μπορει για καθαρα πολιτικους λογους να επιβληθει τοτε μη ψαχνεις...
Ιδιαιτερα οταν το κρατος γινεται προστατης των ιδιοκτητων καποιων ομαδων...(δεν χρειαζονται λεπτομερειες...)