Πάλι Λεμονής;



Από τη διοίκηση διαρρέεται, τις τελευταίες ώρες, η πληροφορία ότι ο Τάκης Λεμονής είναι ο επικρατέστερος διάδοχος της καρέκλας του προπονητή του Ολυμπιακού. Χωρίς πολλά-πολλά, θεωρώ ότι ο Τάκης Λεμονής ΔΕΝ πρέπει να βρεθεί στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εκτίμηση που τρέφω στον ίδιο ως άνθρωπο και στρατιώτη του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής ήταν πάντα παρών όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Ο Τάκης Λεμονής έδωσε το πρώτο διπλό στο champions league. Ο Τάκης Λεμονής έβαλε την υπογραφή του, ως προπονητής, σε πολύ μεγάλες και σημαντικές νίκες στην ιστορία της ομάδας, όπως το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ το 2002, το 4-3, όπως το 1-4 στη Λεωφόρο ένα χρόνο νωρίτερα, για το κύπελλο Ελλάδας, όπως το 6-1 επί της ΑΕΚ πάλι το 2001 ή το 4-0 επί του Παναθηναϊκού το 2008. Ο Τάκης Λεμονής αγαπάει την ομάδα, τον αγαπάμε κι εμείς. Η διοίκηση τον διάλεξε, κατά καιρούς, σε περιόδους δύσκολες για να βοηθήσει τον σύλλογο. Ήταν το «αποκούμπι» της, για να το πω διαφορετικά. Αυτός που, όταν όλες οι άλλες λύσεις είχαν στερεύσει, ερχόταν στο προσκήνιο. Δεν ήταν το βασικό πλάνο της διοίκησης, παρά η λύση ανάγκης. Αυτό, λοιπόν, χρειαζόμαστε τώρα, 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος; Έναν προπονητή αποκούμπι; Και ποιο είναι ακριβώς το πλάνο της διοίκησης με τον Λεμονή για προπονητή; Βλέποντας τον σύλλογο να προοδεύει σε πολλά θέματα είτε μιλάμε για αγωνιστικά είτε για οργανωτικά είτε για επικοινωνιακά, δεν είναι πισωγύρισμα η επιλογή Λεμονή; Τη χρονιά που έχεις ξοδέψει ως διοίκηση 23 εκ. ευρώ για μεταγραφές, επιλέγεις, από τον Σεπτέμβριο ήδη, να πορευτείς με προπονητή δευτέρου πλάνου;

Θα μου πεις, «γιατί, ο Χάσι ή ο Μπέντο καλύτεροι ήταν;». Όχι, θα σου απαντήσω. Σίγουρα, καμία από τις δύο αυτές λύσεις δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να υπηρετεί το πλάνο της διοίκησης. Αν το πλάνο της διοίκησης είναι να επιστρέψουμε σε παλιές λογικές, όπου «παίχτες έχουμε καλούς, θα πάρουμε το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ό,τι γίνει», τότε ας πάμε με τον Λεμονή και με τον Χάσι. Αν το πλάνο της διοίκησης είναι η συνεχής ευρωπαϊκή πρόοδος και η κατάκτηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, τότε να κοιτάξει να πάρει έναν προπονητή αντάξιο του υλικού που έχει η ομάδα. Όταν δίνεις 23 εκ. ευρώ για παίχτες, δεν πας με προπονητή 300.000. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι θέμα συσχετισμών. Αν, πράγματι, ο Μαρινάκης θέλει τον Ολυμπιακό ψηλά στην Ευρώπη, η επιλογή προπονητή είναι νευραλγικής σημασίας. Είναι ανευθυνότητα και απερισκεψία η επιλογή προπονητή από δεύτερο ράφι. Πρόεδρε, κάνε το σωστό και φέρε προπονητή εξελίξιμο με σύγχρονες γνώσεις του ποδοσφαίρου και με επιστημονικό προπονητικό επιτελείο. Είναι η κρισιμότερη απόφαση της σεζόν αυτή.

Η εθνικότητα του προπονητή δεν με ενδιαφέρει. Όπως και η εθνικότητα των παιχτών. Ο Ολυμπιακός θέλω να κερδίζει πάνω απ’ όλα. Να πω, όμως, το εξής: η έλλειψη Ελλήνων ποδοσφαιριστών από την ενδεκάδα μειώνει το επίπεδο του χαρακτήρα στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις. Καλώς ή κακώς, το να γνωρίζεις τη σημασία ενός ντέρμπι δεν σε καθιστά απλώς υποψιασμένο και πιο ετοιμοπόλεμο. Σε παθιάζει περισσότερο. Και δεν φταίει ο ξένος ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να παθιαστεί το ίδιο. Θα ήταν παράξενο και παράταιρο, όσο κι αν θα το θέλαμε, να έρχεται ο κάθε ξένος ποδοσφαιριστής και να μπαίνει στο κλίμα του Ολυμπιακού άμεσα. Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων αυτό. Ούτε μπορούμε να έχουμε μόνο Έλληνες παίχτες γιατί έτσι θα πέσει το επίπεδο πολύ. Μπορούμε, ωστόσο, να κρατήσουμε μία ισορροπία. 4-5 Έλληνες μπορούν να παίξουν και να αποτελέσουν έναν κορμό που θα πλαισιώσει και τους ξένους. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τον προπονητή. Έλληνες προπονητές που να μπορούν να συγκριθούν, σε επίπεδο γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικής προσέγγισης, με αντίστοιχους ξένους, δεν υπάρχουν. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται όπως όλα τα αθλήματα. Το να μένουμε σε παρωχημένες αντιλήψεις του παρελθόντος, δεν βοηθάει…

Σχόλια

Εικόνα ΘΡΥΛΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΡΑΪΚΑΡΝ, Η' ΤΟΝ ΕΝΡΙΚΕ Η' ΤΟΝ ΒΙΛΑΝΟΒΑ Η' ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η' ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;

Εικόνα Μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα

Μετα το σημερινο ματς με τη Γιουβεντους κ παρα την ηττα, ενα εχω να πω. Το πρωταθλημα φετος, με προπονητη το Λεμονη, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.

Συμφωνω βεβαια με την κεντρικη ιδεα, το καλοκαιρι ας φροντισει η διοικηση να συμμεριστει επιτελους το οραμα ΟΛΩΝ οσων αγαπανε τον Ολυμπιακο κ να σταματησει τους πειραματισμους. Το γεγονος οτι οι υπολοιποι "διεκδικητες" ειναι πεθαμενοι δεν θα επρεπε να μειωνει το οραμα αυτο, ουτε την εξελιξη του Θρυλου ως συλλογος.

Εικόνα nikos-redwhite

Καλοσωρίζω το νέο μας προπονητή Τάκη Λεμονή και δεν κρύβω την ανακούφιση που ένιωσα στο άκουσμά του.Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει σε ποιόν ξινίζει,όμως επειδή δεν ξεχνώ και είμαι και καλός στην ιστορία το όνομά του είναι συνυφασμένο με ένδοξες και πορωτικές σελίδες της ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ,είτε ως παίκτης είτε σαν προπονητής.Στη ζωή πρέπει να μάθουμε τι θέλουμε και να εκτιμούμε ότι έχουμε,εφόσον το αξίζει.Οταν σε πολεμούν σε βρίζουν και σε λοιδωρούν από παντού,πρέπει να βγεις στη μάχη.Και ο Τάκης είναι πολεμιστής στρατιώτης και στρατηγός αποδεδειγμένα.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝΤΟ.Η παίρνουμε προπονητή τουλαχιστον από μεσαιο ράφι και κάνουμε τουμπεκί και υπομονή μέχρι να φτιάξει ομάδα με τις ανάλογες επενδύσεις ή πάμε με αυτούς που ξέρουμε ότι είναι πολεμιστές σαν κι εμάς που έχουμε φάει τη ζωή μας στα γήπεδα για την ΙΔΕΑ που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα Ruby7

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.ΤΑΚΑΡΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ .ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΤΟ 45 ΚΑΙ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ..ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΕΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ -ΧΡΟΝΙΚΑ-ΣΗΜΕΙΟ..Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΜΕ ΤΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΡΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ.ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Εικόνα holland74

Τάκη ψυχάρα, Ολυμπιακάρα, τίποτα άλλο........

Εικόνα Fotiadko7

Ο Χασι ηταν πολυ μικρος για το μεγεθος της ομαδας, δεν αντεξε την πιεση! Ο Τακης εχει τουλαχιστον 4 στοιχεια παραπανω απο τον Χασι που με κανουν να αισιοδοξω για μια καλυτερη συνεχεια. Αυτα ειναι:
1) Ειναι γνωστης της ελληνικης πραγματικοτητας σε αντιθεση με τον Χασι.
2) Γνωριζει πολυ καλα την πιεση του ερυθρολευκου παγκου κι εχει μαθει να ζει με αυτην.
3) Θα σου κατεβασει σιγουρα πιο ορθολογικη 11αδα χωρις πειραματα με τον καθε παικτη στη θεση που γνωριζει και μπορει να παιξει καλυτερα.
4) Δεν πανικοβαλλεται ευκολα και μπορει αποδεδειγμενα να διαχειριστει καλυτερα με διορθωτικες κινησεις ενα ματς στην εξελιξη του, σε αντιθεση με τον ανεκδιηγητο Κοσοβαρο.
Για τις γνωσεις κι ολα αυτα, οπως καποιοι ηδη το ειπατε δεν ερχεται ευκολα προπονητης με μεγαλες περγαμηνες μεσουσης της αγωνιστικης περιοδου.Ας βγαλουμε την χρονια με Τακη και του χρονου μια προπονηταρα με καλυτερη προετοιμασια και βλεπουμε. Θελω να πιστευω οτι το υλικο ειναι πολυ καλυτερο αποτι δειχνει!

Εικόνα NovoCeLats

ΠΑΜΕ ΤΑΚΑΡΕ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα RedSky

Ήταν τεράστιο λάθος που διώξαμε τον Λεμονή για να έρθει ο Χάσι. Αν έμενε δεν θα είχαμε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο. Προσωπικά δεν μου λένε τίποτε οι "περγαμηνές" των διαφόρων "μεγάλων" ευρωπαίων, που ελπίζουμε ότι αυτοί και μόνο αυτοί θα μας εκτινάξουν στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Εάν δεν δέσει ο "Χ" προπονηταράς με την ομάδα, να βράσω το όνομα (βλέπε περίπτωση Ρανιέρι - εθνική). Είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο για να έρθουν οι επιτυχίες.

Εικόνα dimitrov7

Θρύλος προβλέψιμος. Ότι έλεγε ο κόσμος το καλοκαίρι αυτό έγινε. Κανείς δεν εξεπλάγη από την επιλογή του Λεμονή.
Μερικά σχολιάκια κι από μένα λοιπόν .....
Οι παίχτες δεν χρειάζεται να είναι Έλληνες για να ... ξέρουν την σημασία ενός ντέρμπυ. Πρέπει απλά
1)να είναι παίχτες με αφριδάρες. Όπως ο Καμπιάσο, ο Ρίμπο, ο Τζιό, ο Τσόρι, ο Γκαλέτι, ο Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ, ο Μάρκο, ο Ντάρκο κλπ,κλπ. Μην αραδιάζω κι άλλους και κλαίτε. Αυτοί ήταν Έλληνες? Έλληνας είναι η λουλού ο Μπουχαλάκης ......
2) αν δεν ανήκουν στη παραπάνω κατηγορία, θα πρέπει να τους φανατίζει επιστημονικά το ερυθρόλευκο σύστημα. Τα παρτάλια που έχουν οι άλλοι πως φανατίζονται εναντίων μας? Ο Βράνιες? Ο Στοχ? Ο Μπεργκ? κλπ,κλπ Αυτοί είναι Έλληνες? Απλά κάποιος τους φανατίζει και λυσσάνε. Εμείς έχουμε γίνει .... Αγγελόπουλοι ..... Χέστ(&%$ αν ο Ζιλές ξέρει(?) μπάλα. Εγώ ήθελα Κασάμι που είναι τσαμπουκάς. Ήθελα τον Σισέ που σε 1 ματς έδειξε τον χαρακτήρα του. 1ο κριτήριο είναι ο τσαμπουκάς και μετά η μπαλαδοροσύνη. Στην ουσία της.

Περί λύσσας και ψύχωσης διαβάστε το παρακάτω.

http://karpetshow.gr/blog/anaziteitai-psyxosi

Όσον αφορά τον προπονητή ...... σερ Τάκης και πολύ σας πέφτει. Σιγά μην έρθει κι ο Μουρίνιο στα τέλη του Σεπτέμβρη για να παίζει με τον Σιδηρόπουλο. Κι άντε να του εξηγείς τι εστί ΠΑΣ, ΠΓΣΣ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κι εξυγίανση. Τάκης λοιπόν μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα ή να βρεις τον επόμενο Βαλβέρδε ή να θέλει να έρθει πάλι ο Μίτσελ.

Και λίγα περί τεθνεώτων προπονητών .... για να μην τρελαθούμε κιόλας.
α) τον Ζαρντίμ ο κόσμος τον έδιωξε. Και κακώς η διοίκηση άκουσε. Περαστικά μας.
β) ο βίκτορ έκανε αυτά που έκανε αλλά έκανε και πραγματική προετοιμασία. Κι όποιος αμφιβάλει ας δει πότε έβαζε πέρσι τα γκολ η ομάδα. Κι ας δει τώρα πότε τα τρώει και πότε ψοφάει στο γήπεδο.
γ) ο Μπέντο έκανε αυτά που έκανε αλλά καθάρισε το πρωτάθλημα από τον Οχτώβρη. Και ήταν ο μόνος μάγκας που έβαλε τα πιτσιρίκια στα βαθειά. Έτσι πούλησες τον Ρέτσο. Τώρα βλέπε τον Καρσελά αντί για τον Μανθάτη.

Η ομάδα φέτος δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Όχι γιατί την κυνηγάνε όλοι αλλά γιατί παίκτες και διοίκηση είναι μπλαζέ, υπεράνω, χορτασμένοι. Ακόμα και 1 μερίδα του κόσμου δείχνει πως έκανε κοιλιά κι έχει όνειρα για ευρώπες ενώ εδώ έχουμε πόλεμο.
ΑΝ το πάρουμε τελικά θα είναι λόγω Τάκη κι εκείνης της μερίδας του κόσμου που ακόμα διψάει για αίμα.
Οι άλλοι έχουν το μυαλό τους μόνο στο τι πουστιά θα μας κάνουν κι εμείς περιμένουμε τον Βαλιβέρδε τον προπονητή της μπαρτσελόνας να του κάνουμε κουπεπέ.
Αυτά κύριοι .... δίπλα ..... στο ΣΕΦ. Όχι στο ναό.
Ξυπνάααααααααααααααααατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αυτοί θα σβήνουν και τα φώτα σε λίγο.

Εικόνα redterror

Μη ξεχνάς οτι κι ο βαλβέρδε μίζες έπαιρνε σύμφωνα με τον προπονήτη καφενείου...Σε μια πρόταση τα είπες όλα Λεμονής και πολύ μας πάει!!Αυτοί είμαστε αυτόν έχουμε.Βλέπω σχόλια ακόμα και τώρα οτι το πρωτάθλημα θα το πάρουμε σίγουρα κι αναρωτιέμαι απο πού προκύπτει αυτό?Γιατί τόσο αλαζονεία ρε μάγκες?πρωταθλητές το σεπτέμβρη ήταν πάντα οι άλλοι...ζηλέψαμε τη μαλακία τους και λέμε τα ίδια?Αυτοί που λένε οτι το χουμε σίγουρο αν την κυριακή με τον Ατρόμητο στραβώνει το ματς θα αρχίσετε να κράζετε γιατί θα σας χαλάει το όνειρο?θα φωνάζετε δεν ονειρευόμαστε έτσι τον ολυμπιακό επειδή τη προηγούμενη μέρα είπατε στο φίλο σας βάζελο οτι το πρωτάθλημα το χουμε για πλάκα?Γαμώ το κεφάλι σας έχουμε πόλεμο!είστε εδώ μαζί μας?που ζείτε?καμιά βουλή παρακολουθείτε να δείτε τι λέει για τον πρόεδρο η κυβέρνηση?πρόεδρος στην επο ξέρετε ποιος είναι?Για να πάρουμε πρωτάθλημα μάγκες πρέπει να φτύσουμε αίμα φέτος!όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος νιώθει νιώθει διαφορετικά καληνύχτα Μαργαρίτα!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αδερφέ ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας μας, πολλοί από εμάς (τι πολλοί; όλοι) ανά τα χρόνια θα θέλανε περισσότερο ή λιγότερο κάποιους που ερχόντουσαν στον πάγκο μας. Πάντα, όμως, γινόταν αυτό που έγραψες στο σχόλιο που έκανες παρακάτω. Μπράβο ρε μάγκα.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Πιστεύω πάντως πως αν χτες είχαμε τον Τάκη στον πάγκο, το 0-2 θα έληγε 0-4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Μη πω και με περισσότερα.
Τέλος πάντων, δεδομένων των συνθηκών όπως αυτές διαμορφώθηκαν, πλέον, είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Και για μένα κι η πιο αγαπητή. Μακράν της δεύτερης.

Μόνο να μου επιτραπεί να θυμήσω ένα συνθηματάκι από λίγο παλιότερα:
ΛΕΜΟΝΗ ΛΕΜΟΝΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα NIKOSSPIN

Ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ. ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΛΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΦΕΡΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΙΛΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ . ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ή ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ . ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΤΑΧ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Εικόνα NIKOSSPIN

ΡΑΒΕ ΞΥΛΩΝΕ ΠΑΛΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΙΚΤΟΡ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΣΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΕΝΤΟ . ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΞΑΝΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΞΑΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΨΥΧΡΟΛΟΥΙΕΣ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ.Τ.Λ.Π. .ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΟΥΤΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ. ΚΑΛΟΣΤΕΡΙΩΤΟΣ ΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ .

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επειδή πολλά ακούω για σύγχρονο ποδόσφαιρο, σύγχρονη και επιστημονική προπόνηση και συνεχείς αναφορές ότι έχουμε 2017 και όχι 2007 , θα αναφέρω απλώς ότι υπάρχουν σκουριασμένα μυαλά και όχι σκουριασμένοι προπονητές.Ελπίζω από βάθος καρδιάς ο Τάκης να μας διαψεύσει όλους και να αποδειχθεί λάθος η μη συνέχιση της συνεργασίας του το καλοκαίρι.Έχω και εγώ ενστάσεις για τις διοικητικές επιλογές στο θέμα προπονητή αλλά σκεφτείτε που ζούμε και τι επιλογές έχουμε.

Εικόνα George_Str

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ.ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.ΧΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.ΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΜΑΣΘΕ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.

Εικόνα mixalis7

Εάν ήταν στο χέρι μου προπονητής θα ήταν ο Καμπιασο με βοηθήσεις ο Νικοπολίδη, αλλά ο πρόεδρος ανέθεσε στον Λεμονή άρα ο καλύτερος προπονητής για μένα τώρα είναι ο sir Takis, στήριξη μέχρις εσχάτων

Εικόνα Romain

Δεν ξέρω ποιός είναι ο πλεον καταλληλος προπονητής. Ο Λεμονής έχει λιγότερο ρισκο από κάποιο ξένο που δεν γνωριζει το ρόστερ και/ή το πρωτάθλημα.
Επισης δεν γνωριζω ποιος τοπ προπονητής ειναι διαθετημένος να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ακόμα στη μέση της σεζόν.
Δεν μπορώ λοιπόν να τον απορρίψω εκτός αν γνωρίζω ότι ο Βαλβέρδε θέλει να φύγει απο την Μπάρτσα και να έρθει Πειραιά, ή ο Κόντε βαρέθηκε τις συννεφιές και το κρυο στο Λονδίνο.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η καταλληλότερη στιγμή για την ομάδα να έρθει κάποιος προπονητής είναι τώρα προκειμένου να έχει χρόνο μπροστά του για να δουλέψει. Όμως σε τέτοια συγκυρία που ήρθε ο Τάκης, κανένας σοβαρός ξένος δεν θα ερχόταν.
Μάρτιο, Απρίλιο δεν πάει να διώξεις το Τάκη αν σου έχει σώσει το πρωτάθλημα. Τον αφήνεις για την απονομή και μετά ξεκινάς το ψάξιμο καλοκαιριάτικα. Ο επόμενος (αν βρεθεί) θα είναι με την ψυχή των προκριματικών στο στόμα. Θα αρχίσει το ράβε ξήλωνε, το θέλουμε ή δεν θέλουμε να του κάνουμε τα μεταγραφικά χατίρια κλπ.

Άρα ξαναβρεθήκαμε εκεί που ήμασταν πέρυσι. Το βήμα το έρμο το παραπάνω πότε θα γίνει;;;;;;;;;;;;;
Καλή επιτυχία, Τάκη!

Εικόνα RedManu

Το σκέφτομαι από τη στιγμή που διάβασα την ανακοίνωση Λεμονή... Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου "πάω" με χίλια τον στρατιώτη SirΤάκη. Αλλά αν κατάλαβα καλά ρε παιδιά μετά το τέλος της περσινής σεζόν απομακρύναμε από τον πάγκο τον Λεμονή για να φέρουμε "καλύτερο όνομα" (τρομάρα μας), να μας οργανώσει την ομάδα, να μας κάνει τις μεταγραφές (άντε να μας βάλει και στου ομίλους του ΤσουΛου), για τον διώξουμε 109 μέρες μετά και να τα δώσουμε όλα αυτά πίσω στον Τάκαρο; Μόνο εμείς αυτά...

Εικόνα Nery Castilllo

Γεια σου Βαγγελα με τις κινησαρες σου.

Εικόνα takis xwsiar

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.Εαν όμως δεν ειχε ο Μαρινακης εμπιστοσυνη στο επιτελειο του για την ευρεση προπονητη,τοτε καλα εκανε.Και νομιζω κατι τετοιο παιζει.Ετσι δεν θα αλλαξει επιπεδο ο Ολυμπιακος.Τουλαχιστον μη χασουμε σα μαλακες το πρωταθλημα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Λεμονής ανακοινώθηκε. Πρώτος εγώ θα ρίξω στον κάδο αχρήστων το άρθρο μου. Από τώρα στήριξη στον Λεμονή. Και ας ελπίσω να με διαψεύσει η ιστορία.

Εικόνα George_Str

ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα aprosssarmostos

Τακαρος να στρωσει την ομαδα,μια χαρα ειναι ας μη γκρινιαζουμε,αν μη τι αλλο θα παιξουμε κανονικη μπαλα σαν κανονικη ομαδα ποδοσφαιρου.
Και μια προταση...Προεδρε,στειλε μια διετια-τριετια στη Φορεστ τον Καμπιασο και μετα φερτον να εχουμε προπονηταρα (γιατι θα γινει προπονηταρας ο Καμπιασο) παγκοσμιας κλασης για 10 χρονια.

Εικόνα wolf7

εγω δεν ηθελα τον Λεμονη . Απο την στιγμη που εφυγε ο Χασι ,δεν θα επρεπε να επαιρνε Μιτσελ .εγκλημα θα ηταν ο μιτσελ..ποιος μιτσελ μορτη μου?αυτος που δεν κανει προπονηση και περιμενει να παει τεταρτη η κυριακη για να βαλει το κοστουμακι τζελ κλπ? ...αυτος που οταν κερδισαμε 2-0 την μαν.γιουν για επιβραβευση??!!! κατεβασε ιδια ιδια 11αδα 4μερες μετα με τον βαζελο? φαε το 0-3 ..στην ρεβανς στο μανστεστερ??.....ο μπεντο εφταιγε περσυ και φετος ο χασι,του χρονου ο Χ Ψ Ζ Χασι...γιατι ετσι θα γινεται τον διωχνει με το παραμκρο...οκ ναι δεν επαιζε μπαλα..οκ ναι μετα το 0-2 δεν καναμε ουτε μια καλη φαση...ναι οκ εκανε λαθη στην 11αδα και παγκο ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ το ξαναλεω ΠΑΓΚΟΣ χτες δειτε ποιους ειχε αμυνα κεντρο επιθεση ..ειναι να γελαει κανεις...
ηθελε τον Χασι βγηκε η θ7 και ελεγαν ποιος χασι ο αλβανος ο ετσι ο αλλιως ,οταν υπεγραψε εκανε νικη με παρτιζαν μετα με ριεκα παροτι δεν επαιξε μπαλα με παρτιζαν εδω μεσα και με ριεκα ηταν μετριος ,φοβερος καλος χρυσος ο χασι .και κοιτα οχι αλβανος τοτε αλλα ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ..τωρα με δυο στραβες εγινε ξανα-Αλβανος.....δεν πειραζει ετσι ειναι ο ελληνας οπαδος ετσι ειναι η θ7 ...ηθ7 η οποια τα σπαει καθε φορα στο σεφ και δεν αφηνουν να χειροκροτησουν την ομαδα...γιατι αν πας για να τα σπας καλυτερα κατσε σπιτι σου...οκ ναι η διαιτησια αλλα αν η διαιτησια σε γαμαει εσυ θα σπας το γηπεδο?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν συμφωνώ καθόλου για το μπάσκετ, όπως το θέτεις. Αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή.

Εικόνα RedManu

Και ανακοινώθηκε ο Λεμονής... Διάβασα οτι λύθηκε η συνεργασία της Βιγιαρεάλ με τον Εσκρίμπα σήμερα... Λέω εγώ... Όχι σώνει και καλά να τον πάρουμε αλλά να ρε αδερφέ μπήκαμε στον κόπο να ρωτήσουμε ας πούμε; Μπορεί να μη θέλει καν ο άνθρωπος... Τι να πω... Συνεχίζουμε