Πανθρακικός-Ολυμπιακός



Ακατάσχετη βλακεία με οδηγεί να κάθομαι βραδιάτικα και να γράφω τα αυτονόητα. Χωρίς πολλά-πολλά, το Σάββατο επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κομοτηνή η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας, του Πανθρακικού, με τον Ολυμπιακό.

Οι προβλέψεις για τον καιρό ήταν δυσοίωνες ήδη από τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν όλα το Σάββατο, όταν ο διαιτητής, οι ποδοσφαιριστές και οι αρμόδιοι φορείς της superleague αντιλήφθηκαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Έτσι, το παιχνίδι αναβλήθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, το παιχνίδι μεταφέρεται για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, η κατάσταση του γηπέδου ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε τις ομαλές συνθήκες του αγώνα, όχι μόνο για την επόμενη μέρα, αλλά και για την επόμενη βδομάδα. Ως εκ τούτου, η παραμονή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή θα γινόταν μόνο για τυπικούς λόγους, μιας και θα έπρεπε την επόμενη ημέρα να παραστεί στο γήπεδο, όπου ο διαιτητής θα ανέβαλλε οριστικά τον αγώνα επ’ αόριστον. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που μπορούσε να ξεπεραστεί μέσω της νόμιμης οδού, όπως προβλέπει ο Κ.Α.Π.:

 
 
 

Βλέπουμε ότι προβλέπεται η κατ’ εξαίρεση οριστική αναβολή του αγώνα, όταν «πιθανολογείται σφόδρα η μη δυνατότητα τέλεσης του». Άρα, δεν υπάρχει κάτι έκνομο στην υπόθεση. Οι κομπλεξικοί δεν πτοούνται όμως και κάνουν λόγο αφενός για αμφιβολία για το κατά πόσο οι άνθρωποι της superleague ήταν σίγουροι ότι η διεξαγωγή του αγώνα θα ήταν αδύνατη της επόμενη μέρα και αφετέρου ότι η superleague κακώς έκανε τη «χάρη» στον Ολυμπιακό, αφού έπρεπε να τηρηθεί το σύνηθες πρωτόκολλο. Πάμε ένα-ένα.

1)  Οι βροχές στην πόλη της Κομοτηνής έγιναν αντικείμενο ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων, όπως βλέπουμε και στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=EsCZLAwoFXk.
 
Δρομολόγια τρένων ακυρώθηκαν εξαιτίας ζημιών που προκλήθηκαν στο νομό Ροδόπης http://www.alphatv.gr/news-thematology/neroponti.:

«Διακόπηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων 24ώρων η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή Ξάνθης-Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, πρόβλημα ανέκυψε στο τμήμα μεταξύ Ίασμου-Κομοτηνής στη γέφυρα του Ασπροποτάμου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι επιβάτες που κινούνται από και προς την Αλεξανδρούπολη, θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία για το τμήμα μεταξύ Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης με ενδιάμεση στάση την Κομοτηνή, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής».
 
Οι ζημιές που αποτυπώνονται εδώ είναι χειρότερες http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=381271&catid=6 :
 
Λόγω των έντονων και συνεχών βροχοπτώσεων, δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ εργαζόμενοι σε κτηνοτροφικές μονάδες είναι εγκλωβισμένοι, αφού οι επιχειρήσεις έχουν “πνιγεί” από τα νερά.
 
Προβλήματα εντοπίζονται και στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου πλημμύρισε το υπόγειο, με τους εργαζόμενους να προσπαθούν να διασώσουν όσα μηχανήματα και υλικά μπορούν.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, το πρωί εκκενώθηκε ένα μοναστήρι στη Ροδόπη, με τη βοήθεια ανδρών της ΕΜΑΚ, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων οδηγών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου το ύψος του χιονιού φτάνει και τους 80 πόντους.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, έχει διακοπεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο, λόγω βλάβης από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών του ΟΣΕ.
 
Οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία, ενώ συνεργεία του ΟΣΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
 


Δε μιλάμε, λοιπόν, για μία συνηθισμένη βροχούλα, η οποία μετέτρεψε το γήπεδο απλώς ακατάλληλο, αλλά μιλάμε για φοβερές βροχοπτώσεις με τεράστιες καταστροφές στην τοπική κοινωνία. Νοσοκομεία πλημμυρισμένα, άνθρωποι εγκλωβισμένοι, γραμμές τρένων ακυρωθείσες κ.α. Αυτό δε φτάνει στους «εξυγιαντές» όμως.
 
2)      Από ‘κει και πέρα, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ζητάνε να τηρηθεί κατά γράμμα το σύνηθες πρωτόκολλο. Δεν αρνούνται την ύπαρξη της νόμιμης κατ’ εξαίρεση οριστικής αναβολής, αλλά υποστηρίζουν ότι κακώς δόθηκε τώρα στον Ολυμπιακό και όχι σε άλλες ομάδες στο παρελθόν. Ωραία, ας μας πουν σε ποιον αγώνα θεωρούν ότι έπρεπε να εφαρμοστεί ξανά αυτός ο κανονισμός. Ας μας πουν συγκεκριμένα ποιες ομάδες αδικήθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τι σχέση έχει η ομίχλη στα Γιάννινα με αυτό που είδαμε παραπάνω; Καμία απολύτως. Τι μας λένε, λοιπόν; Ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να ταλαιπωρηθεί παραπάνω. Γιατί τόση πρεμούρα, κύριοι; Γιατί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να πετύχετε την ταλαιπωρία του Ολυμπιακού; Θεμιτά μέσα είναι αυτά; Ηθικά μέσα είναι αυτά; Και άιντε, η Α.Ε.Κ. έχει άμεσο συμφέρον ως η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός και ο Π.Α.Ο.Κ. τι συμφέρον έχουν; Και άιντε ξαναλέω, ο Παναθηναϊκός ψάχνει εναγωνίως μια ζωή ένα πάτημα να επιτεθεί στον Ολυμπιακό. Το πρωτοσέλιδο αυτό πώς εξηγείται;
Είναι δυνατόν, μέρα αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το πρωτοσέλιδο να αφορά μία αυτονόητη αναβολή αγώνα του Ολυμπιακού, όντας ο Π.Α.Ο.Κ. εκτός διοργάνωσης κυπέλλου (όπως είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη Α.Ε.Κ. δηλαδή) και μην έχοντας κάποιο άλλο αγωνιστικό συμφέρον σαν Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. (να παίζει σε μία βδομάδα με τον Ολυμπιακό, για παράδειγμα); Μιλάμε για κεντρικό θέμα σε πρωτοσέλιδο, όχι δύο γραμμές κάτω δεξιά. Πόσο είναι το κόμπλεξ σας, ρε κότες;
 
Δε δικαιολογώ τις άλλες ομάδες, κράζοντας μόνο τον Π.Α.Ο.Κ., απλώς η μεν Α.Ε.Κ. έχει άμεσο συμφέρον και ο δε Παναθηναϊκός είναι… ο γνωστός Παναθηναϊκός. Συν τοις άλλοις, τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα της «Ώρας» και της «Πράσινης» δεν έχουν το θέμα σαν κεντρικό. Παρ’ όλα αυτά, μόνο γέλιο μας προκαλεί η ακατάσχετη βλακεία τους και η ενδόμυχη κλάψα. Ξεφτίλες.
«Ώρα των Σπορ»:

 
«Πράσινη»:


 

Τέλος, ο Τσακίρης μας μεταφέρει το γέλιο που του προκλήθηκε από τα τεκταινόμενα της Κομοτηνής http://www.gazzetta.gr/football/article/712281/oi-aetoi-ki-oi-pontikoi :

"Ειλικρινά δεν έχω καταφέρει (αν και το σκέφτηκα πολλές ώρες) να αποφασίσω πώς πρέπει να ξεκινήσω σε τούτο μου το blog αφού μου προκάλεσε τόσο γέλιο η απόφαση της Super League για το ματς της Κομοτηνής μεταξύ Πανθρακικού και Ολυμπιακού που ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας…

Συγχωρήστε με αλλά στον ελληνικό αθλητισμό υπάρχουν οι Αετοί αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και οι ποντικοί. Αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αλλάξουν τα δεδομένα και τις πρακτικές χρόνων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση! Μιλάμε για το απόλυτο ξεγύμνωμα μιας ούτως ή άλλως απαξιωμένης διοργανώτριας αρχής όπως είναι αυτή της Super League.

Αφού πρώτα από Κυριακή το ματς Πανθρακικός – Ολυμπιακός αποφασίστηκε να πάει Σάββατο (ενώ το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός δεν μπορούσε, απαγορευόταν να αλλάξει ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή, τόσο αστείοι) σε χρόνο ρεκόρ και επειδή υπάρχει και ο παράγοντας Θεός (πώς να τον πιάσεις μαζί σου αυτόν;) και άνοιξαν οι ουρανοί και το Σάββατο ξεχάστηκε, τι έκαναν οι αθεόφοβοι;

Αποφάσισαν την οριστική αναβολή του ματς για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός και την όποια κούραση (και χαμένη μέρα) θα προκαλούσε η επιβολή του κανονισμού: να πήγαιναν και σήμερα στο γήπεδο για να δουν αν μπορεί να γίνει το ματς όπως συμβαίνει σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όπως ισχύει τέλος πάντων ΕΣΑΕΙ στην Ελλάδα.

Όχι όμως… Μα να ταλαιπωρούνται τα παιδιά; Για κανέναν λόγο! Οριστική αναβολή και πάμε παρακάτω. Για γέλια, πραγματικά για γέλια… Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο τούτης της χώρας, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν πειράζει, ας είναι κι έτσι… Απλά μη αναβάλλεται και πάλι τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη δικαιολογία τώρα ότι παρα-ξεκουραστήκατε, ικανούς τους έχω εκεί στην ΕΠΟ μα την Παναγία"!

Ο Τσακίρης δεν αναφέρει καθόλου την ύπαρξη της παραγράφου του ΚΑΠ, που μπήκε παραπάνω, όπου δείχνει τη νομιμότητα και τη λογική της απόφασης, παρουσιάζοντας την απόφαση σαν σκάνδαλο και έκνομη. Πόσο ψεύτης, ρε Τσακίρη; Γιατί σε τσούζει τόσο, ρε Τσακίρη, που ο Ολυμπιακός δεν ταλαιπωρήθηκε ΑΔΙΚΑ και ΑΣΚΟΠΑ με μία μέρα παραπάνω ταλαιπωρία; Μετά από την αποτυχία σας να βάλετε τον Ολυμπιακό να παίξει 3 ματς σε 6 μέρες, μπας και τον βρείτε μπόσικο, κάνατε σαν κότες (δικέφαλες) που δεν ταλαιπωρήθηκε τώρα. Ξεκολλήστε από το μυαλό σας.

Υ.Γ. Και μέσα σ’ όλα αυτά τα αντιολυμπιακά κόμπλεξ, παρουσιάζονται και κάποιοι «ολυμπιακάρες» που θέλανε να παίξουμε 3 ματς σε έξι μέρες και θέλανε να παραμείνουμε στην Κομοτηνή χωρίς λόγο, για να μην έχουν να λένε οι άλλοι. Ό,τι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα είναι στο στόχαστρό τους. Είναι δυνατόν πάντα να κάνουμε τους μαλάκες για να μην έχουν να λένε οι άλλοι; Τι σόι μόδα είναι αυτή; Τόσο ανώτεροι είμαστε, τέλος πάντων; Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, είμαστε Ολυμπιακοί και δε χαρίζουμε τίποτα. Ούτε κορόιδα γινόμαστε για να νιώσουν καλύτερα οι βάζελοι και τα χανούμια. Το δίκαιο και το σωστό να γίνεται και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής. Και άσ’ τους να βελάζουν. 

Σχόλια

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Εμπεριστατωμενο το κείμενο σου φίλε....
Αλλά...μην βλέπεις στις πράξεις των αλλων...σαν κακία ή πανουργία ή ιδιοτέλεια...
αυτο που εξηγείται πλήρως απο τη βλακεία τους...!!!

Εικόνα red apple

Ρε γαμώ την εκτέλεσή τους γαμώ, ποιός Τσακίρης και κολοκύθια; Εδώ να δείτε το τί γίνεται στα πρωκτορεία του οπαπ! Βάζελοι και χανούμια έσονται εις σάρκα μία και γελάνε ειρωνικά, τάχα, για το σπρώξιμο στο Γαύρο. Γυρνάνε, έπειτα, όλο ειρωνία και τσάμπα μαγκιά να με ρωτήσουνε τί γνώμη έχω για όλα δαύτα τα προκλητικά κι εγώ τους απαντώ νηφάλια και σε πλήρες επιθετικό μένος (!!!) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και αρχίζουν να σκούζουν να σκούζουν και να ωρύονται!

Τί υπέροχες στιγμές νάσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γαμώ το τσαρδάκι τους

Εικόνα Νίκος Γόδας

Υπάρχουν ωραίες τέτοιες στιγμές στην καθημερινότητα. Άπειρες. Ούτε αύριο δε θα τελειώσουμε, αν αρχίσουμε. Από κοντά λέγονται για να γελάσουμε και καλά...

Εικόνα Pr0pheT7

XXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXA

Εικόνα Chief Bromden

Ρε Θωμά τι φρούτο καινούργιο είναι αυτός ο Τσακίρης;
Σε κάποιο σημείο του άρθρου αφήνει υπονοούμενα πως μπορεί να παρεισφρήσουν την Τετάρτη Γαύροι προβοκάτορες για να διακοπεί ο αγώνας!!!

Χρειάζονται επειγόντως αποσυμπίεση, η απότομη κατάδυση στην Γ εθνική τους άφησε κουσούρια...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν είναι καινούριο, τσίφη. Δεν ξέρω τώρα, αλλά παλιά έγραφε στη SPOTRDAY, ενώ στο gazzetta έχει πολλά χρόνια. Από αυτό που είπε περί παρεισφρύσεως, φαίνεται πόσο καλά γνωρίζει τις οπαδικές καταστάσεις....

Εικόνα Romain

Αυτα που γίνονται στην πολιτική στο ποδόσφαιρο και αυτα που γράφονται απο τους περισσότερους Έλληνες δημοσιογραφους αντανακλούν δυστυχώς στο επίπεδο του μέσου έλληνα της εποχής.
Αυτα που γράφει ο Τσακίρης, ο Κολλκας, ο Σαμπράκος, δεν θα τα φιλοξενούσε κανενα αθλητικό μέσο στην Αμερική για παράδειγμα εκτός και αν ηταν για κωμωδία.
Δυστυχώς η νοημοσύνη του μέσου οπαδού δέχεται οτι του προσφέρουν οι τύποι σαν και αυτούς αλλα και εκπομπές οπως η Δίκη του Σκαι και δηλωσεις παραγόντων οπως του Αλαφουζου.
Και δώστου και βγαίνουν οι ειδικοί και λένε οτι τους κατέβει γνωρίζοντας οτι το πημνιο κατι θα τσιμπήσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Τόσο καλογραμμένη ανάρτηση, που καταντάει σχεδόν... περιττή πολυτέλεια για δαύτους όλους. Το αντιΟλυμπιακό μέτωπο εφαρμόζει πιστά χρόνια τώρα σε σχέση με΄μας, το Σύνδρομο των Βεδουϊνων. Το θυμίζω: ΄΄ Ο φίλος του φίλου μου, είναι φίλος μου. Ο φίλος του εχθρού μου, είναι εχθρός μου. Ο εχθρός του φίλου μου, είναι εχθρός μου. Και ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου΄΄. Καμιά κριτική σκέψη... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΑΓΕΙΣ. ΑντιΟλυμπιακός μπούσουλας και όλα στο βωμό του ΄΄να καταστραφεί ο,τιδήποτε ερυθρόλευκο, ο,τιδήποτε, γιατί έτσι επιβάλλει η στρατηγική μας΄΄. Δεν έχουν σημασία καμιά τα ονόματα όσων γράφουν για όλ΄αυτά που αναφέρεις σε σχέση με τον...καιρό. Χτες ήτανε ο καιρός, σήμερα είναι κάτι άλλο, αύριο θάναι κάτι άλλο... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

Δυο λόγια τώρα για τις ΄΄μπουγάτσες΄΄, αναφορικά ΚΑΙ με τον χτεσινό τους αγώνα στη Λαγοφλώρο: Τον Ολυμπιακό ανέκαθεν τον αντιμετωπίζανε με ΜΙΣΟΣ. Πολλοί οι τίτλοι, η δύναμη και η δόξα για ένα ( πρόσεξε ) ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ σωματείο... Που κανονικά θάπρεπε - για δαύτους - νάτανε ΄΄δευτεράντζα΄΄ και ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΩ απ΄αυτούς, ένα σωματείο της...συμπρωτεύουσας. Βρήκανε και την υπόθεση Κούδα, το τέλειο άλλοθι, το βάλανε προμετωπίδα και το διαιωνίζουνε, γιατί έτσι τους εκλογικεύει και τους ΄΄λειαίνει΄΄ τις ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ στις οποίες χρόνια τώρα εξειδικεύονται και καταφεύγουν σε βάρος μας. Αντίθετα, με τον Βάζελο νιώθουν βαθιά μέσα τους ένα κάποιο ΔΕΟΣ. Αισθάνονται μπροστά του υποΔΕΕΣτεροι. Και τούτο γιατί είναι - γεωγραφικά - ο εκπρόσωπος της ΑΘΗΝΑΣ, της πρωτεύουσας, του εθνικού κέντρου, απέναντι στο οποίο ΟΛΟΙ τους ( περίπου ) διακατέχονται απ΄το κόμπλεξ του χωριάτη ( στη νοοτροπία ), οπότε θεωρούν και ΄΄δικαιολογημένους΄΄ και αποδεκτούς τους τίτλους και το όποιο τέλος πάντων πρεστίζ του... Πρόσθεσε σ΄αυτό και το παραπάνω σύνδρομο του βεδουϊνου καθώς και την - συνακόλουθη - ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιθυμία τους να ΧΑΝΟΥΝ ( όχι πάντα, συχνά όμως ) απ΄τους πράσινους για να πικραίνουν...ΕΜΑΣ κι έχεις την εικόνα. Έτσι εξηγώ σ΄ένα μεγάλο ποσοστό και την πάγια σχεδόν ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ πούχουνε στα παιχνίδια τους με τον Βάζελο, σε αντίθεση με την πάγια ΛΥΣΣΑ τους όταν αγωνίζονται μ΄εμάς... ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ... ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΣ - ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ; - ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΄΄ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΄΄ΑΝΩΤΕΡΟΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΄ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΛΟΓΙΚΟ΄΄ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ... Είναι επομένως θέμα οπαδικής, συναισθηματικής και τελικά ψυχοπνευματικής ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ για πάρα πολλές ΄΄μπουγάτσες΄΄, η στάση τους αυτή... ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Τ Ο Υ Σ , ΕΔΩ ΘΩΜΑ...

ΟΛΑ τα προηγούμενα βέβαια με μια προϋπόθεση-αναγκαία συνθήκη: ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΠΗΔΑΜΕ΄΄ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΚΑΙ ΄΄ΦΟΡΤΩΝΩ΄΄... Περιμένω να΄δω μεθαύριο τί θα κάνουμε και με την ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μα, υπήρχε ποτέ περίπτωση προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε παίξει και στον Ολυμπιακό, να βάλει τους τιμωρημένους παίχτες να εκτίσουν την ποινή τους με τον Ολυμπιακό; Όταν, μάλιστα, έχει προηγηθεί παρεμφερές περιστατικό με αυτό του 1-2 της Τούμπας το 2004 με τον ίδιο προπονητή; Οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί και τέλος.

"Δεν έχουν σημασία καμιά τα ονόματα όσων γράφουν για όλ΄αυτά που αναφέρεις σε σχέση με τον...καιρό. Χτες ήτανε ο καιρός, σήμερα είναι κάτι άλλο, αύριο θάναι κάτι άλλο... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ".

Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Ολυμπιακοί ότι θα είμαστε ο στόχος τους, ανεξαρτήτως θέσεως και κατηγορίας στην οποία θα παίζουμε. Από εμάς θρέφονται. Είναι παράσιτα, ετερόφωτοι. Αυτόφωτοι είμαστε μόνο εμείς.

Εικόνα kg

...............Ο Τσακίρης δεν αναφέρει καθόλου την ύπαρξη της παραγράφου του ΚΑΠ.............

1)ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ?

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ!

ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

2)ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ...... ''ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ''..... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ

.......Ζ Ω Ν Τ Α Ν Α.........ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ .....ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Ζ Ω Ν Τ Α Ν Α ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙ?

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ...............................................

ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.contra.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/spor-toy-vorra.1359...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.........ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!!!!!!!!!!!