Τα τρουά ντε



Διαβάζουμε για τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη να μεθοδεύσει τιμωρία του Ολυμπιακού, με σκοπό να προκαλέσει την αποπομπή της ομάδας μας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/o-paok-vlepei-apovolh-olympiakou.3439736.html
 
"Έντονη κινητικότητα υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικότερα στο νομικό τμήμα της το τελευταίο 48ωρο, μετά την γνωστοποίηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μεταξύ των 26 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην "εγκληματική οργάνωση" στον χώρο του ποδοσφαίρου.
 
Στα γραφεία της Τούμπας πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση "ακουμπά" και τον Ολυμπιακό και εκτιμούν ότι μπορεί να φέρει σημαντικά οφέλη στην ομάδα μέσω πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Ιβάν Σαββίδης που θεωρεί εαυτόν δικαιωμένο γιατί στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε δηλώσει πως "στην Ελλάδα και την Μπαρτσελόνα να φέρεις θα τερματίσει δεύτερη" έχει δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.
 
Κάνει κινήσεις για αποβολή του Ολυμπιακού από τώρα
 
Με βάση όσα έχουν συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν (αποβολή, κυρίως, της Φενέρμπαχτσε αλλά και άλλων συλλόγων από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για συμμετοχή σε "στημένους" αγώνες) δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας που να ορίζει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για το πότε πρέπει ο ΠΑΟΚ, ως άμεσα ενδιαφερόμενος, να αρχίσει να πιέζει για αποβολή του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ επειδή ο προεδρός του είναι κατηγορούμενος.
 
Με απλά λόγια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θεωρούν απαραίτητο να περιμένουν πρώτα την απολογία Μαρινάκη στον ανακριτή μέσα στον Ιούνιο και ήδη σχεδιάζουν την... αντεπίθεσή τους μέσα στις επόμενες μέρες. Ηδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα και αυτό που αναγνωρίζουν πλήρως στα γραφεία της Τούμπας είναι ότι καθοριστικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις παίζει, πλην της UEFA, και η ΕΠΟ.
 
Για παράδειγμα, η Φενέρμπαχτσε είχε αποβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το 2013 χωρίς να υπάρχει οριστική καταδικαστική απόφαση του ιδιοκτήτη της, Αζίζ Γιλντιρίμ, κι αυτό γιατί είχε κινητοποιηθεί η τουρκική ομοσπονδία και κάλεσε τον νομικό εκπρόσωπο της UEFA με τον οποίο συζήτησε πριν ανακοινωθεί η οριστική απόφασή τους, την οποία, φυσικά, ασπάστηκε και η UEFA.
 
Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ που έχει ένα επιπλέον, ίσως το ισχυρότερο κίνητρο, για να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ο δεύτερος του πρωταθλήματος, μπορεί να πάει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".
 
Πρώτα απ' όλα, ο Π.Α.Ο.Κ έχει να βγει δεύτερος εδώ και πολλά χρόνια, άρα καμία προοπτική δεν του στερεί ο Ολυμπιακός, όπως αφήνεται να εννοηθεί. Και όταν βγήκε δεύτερος τελευταία φορά, το 2010, πρώτος ήταν ο Παναθηναϊκός. Τις άλλες χρονιές, η δεύτερη θέση του στερείται από τον Παναθηναϊκό. Όπως και πέρυσι, που ο Π.Α.Ο.Κ τιμωρήθηκε με -2 βαθμούς, προς εύνοια του... Παναθηναϊκού. Όπως βλέπουμε, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμειξη, στην ουσία, με τον Π.Α.Ο.Κ. Έχουν να βρεθούν σε "διπλανή" θέση στη βαθμολογία, δεν ξέρω κι εγώ από πότε. Ας βγει, λοιπόν, ο Π.Α.Ο.Κ. δεύτερος, ας προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και τότε ας μεθοδεύσει καταστάσεις.
 
Δεύτερον, αντέχει τώρα η ηθική όλων των αντιολυμπιακών μία τέτοια μεθόδευση; Είναι στα πλαίσια της ηθικής; Πρόκριση στα χαρτιά; Αλλά τι λέω; Ειδικά στην Ευρώπη, ο Π.Α.Ο.Κ το έχει ξανακάνει προσφάτως. Η καημένη η Μέταλιστ το θυμάται.
 
Τρίτον, για να σοβαρευτούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού και αυτό ας το καταλάβουν όλοι οι σύγγαυροι. Το γράφω έτσι ξεκάθαρα, γιατί είδα μία αναστάτωση στον κόσμο μας. Ακόμα και αν η ΟΥΕΦΑ πάρει κάποια απόφαση, αυτή θα είναι η προσωρινή αποστασιοποίηση του κ. Μαρινάκη από το ποδόσφαιρο. Έως ότου βγει η δικαστική απόφαση. Αλλά ούτε αυτό θα γίνει, διότι τον Ιούνιο, κατά πάσα πιθανότητα, ο Μαρινάκης θα απαλλαχτεί από τις γελοίες κατηγορίες. 
 
Σήμερα, παράλληλα, πήρε το μάτι μου και το θέμα με το χρέος του Π.Α.Ο.Κ. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/plhrwnei-telika-11-550-000-ey... Μπήκε για τα καλά σε σειρά το πράγμα, εδώ και καιρό. Πλέον, μαθαίνουμε ότι την άλλη βδομάδα το χρέος θα αποπληρωθεί. Οι τόκοι... χάρισμα οριστικά και αμετάκλητα. Έτσι, έχουμε από τη μία αυτό http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131113/i-rythmisi-ton-xreon-... και από την άλλη τα χαρισμένα χρέη στον Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του δημοσίου της βόρειας Ελλάδας καταφέρνει, για άλλη μία φορά, να "φάει" λεφτά του λαού. 
 
Η τελευταία είδηση έρχεται από την κατάθεση του Κούγια. http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2015/04/29/o-marinakis-athoa-peri... Πρόκειται για τις πλέον επίσημες καταγγελίες. Καταγγελίες ενώπιον ανακριτή για τους Πατέρα, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Θωμαΐδη, Κακέτση. Μάλιστα, ο Νίκος Πατέρας φαίνεται να κάλεσε στο γραφείο του τον Κούγια για να παγιδεύσουν τον Μαρινάκη. Άραγε, θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος εισαγγελέας να καλέσει σε απολογία αυτούς τους κυρίους, για όσα σοβαρά καταγγέλει ο Κούγιας; Ή η ευαισθητοποίηση αφορά μόνο τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό;
 
Ό,τι και να μεθοδεύσουν, όσο κι αν προσπαθήσουν, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας συσπειρώσουν εμάς και τον πρόεδρό μας. Ο Μαρινάκης υποσχέθηκε 20 πρωταθλήματα και θα τα πάρει. Οι άλλοι υπόσχονται δίκες πλέον. Δε βγαίνουν αλλιώς. Θα μας κάνουν τα τρουά ντε και τον άσο μπαλαντέρ.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τόμας, καλά και άγια όλα αυτά που αναρτούμε, που δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, αλλά όπως βλέπεις κι εσύ, αδερφέ, εκεί όξω λες και δεν τρέχει τίποτα. Ο δράκος που στήσανε τόσα χρόνια δεν ψοφάει με τίποτα. Θέλει πολλή δουλειά για να γυρίσει ο ήλιος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όπου δράκος να βάλω προπαγάνδα; Αυτή είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποδοσφαιρική πορεία. Όσο οι ομάδες τους πατώνουν, τόσο ψάχνουν να πιαστούν από κάπου. Κι εμείς, αντί να κάνουμε μεταγραφικό σχεδιασμό απερίσκεπτοι, ασχολούμαστε με τις ψευτοδίκες.

Εικόνα anderson

Ξέρεις ποιό είναι το πραγματικά ανησυχητικό; Οχι οι άλλοι, αυτούς άστους να σκούζουν σα παρθένες που έχασαν το φως τους... αλλά μερικοί χάνοι δικοί μας που γίνονται πιο αδέκαστοι κι από τους αδέκαστους... τόσο βλήτα λέμε...

Εικόνα anderson

Εϊναι δεδομένο πως η πραγματική εγκληματική οργάνωση είναι αυτή η πενταδούλα της συμφοράς. Ο πιο υποχθόνιος απ'όλους δείχνει ο τίγρης αλλά είναι η άλλη η μαϊμού με τα μούσια, ο Πατέρας. Ο Αλαφούζος είναι της φάπας, χαζός γεννήθηκε, χαζός θα πεθάνει, ξεβράκωτος θα καταλήξει και δε θα το καταλάβει. Ο Κακέτσης είναι ενδιαφέρουσα προσθήκη και φυσικά ο Ρώσος μαφιόζος που ό,τι ακουμπάει, σκάνδαλο μυρίζει. Ηδη το ελληνικό δημόσιο έχει υποστεί τεράστιες ζημίες προς χάρην του Ιβάν, έχασε κοψοχρονιά τεράστια έκταση έξω από τη Θεσσαλονίκη και δεν ακούστηκε κιχ. Του χαρίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια και πάλι μούγγα.
Ο άλλος ο καραφλός, χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά, έφαγε πρόστιμο 150 μύρια και παίρνει δάνειο καινούργιο και καπάκι 7 εκατομμύρια για "ανάπλαση".
ΟΛΑ αυτά τα σκάνδαλα κουκουλώνονται κάτω από τους τίτλους κατηγορίας του Μαρινάκη.
Πρέπει όμως ΟΛΟΣ ο κόσμος του Ολυμπιακού να ενημερωθεί, να συσπειρωθεί και να προετοιμαστεί για τον πόλεμο που γίνεται στον πρόεδρο και την ομάδα.
Και σεις, ΜΜΕ, κάντε σωστά τη δουλειά σας... έκανα εγγραφή στο RATM γιατί επιτέλους βρήκα μια φωνή σοβαρή να λέει τα πράγματα με το όνομά τους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλώς όρισες, Ανδρέα. Καλά γραψίματα. Ωραία ξεκίνησες, πάντως.

Εικόνα savvas gridlock

Eγγραφή έκανες, ωραία μας τα λες, αλλά αυτό το βαζελάκι τι το έβαλες avatar; Για να μας θυμίσεις το πως το ξεφτίλισε ο Chancellor Palpatine-Darth Sidious-Emperor επανειλημμένως; Τέλος πάντων, εδώ είμεθα ανεκτικοί (χαβαλέ κάνω εννοείται, καλώς ήλθες).

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Χαχαχα Σάββα ο φίλος μου άργησε αλλά βρήκε τον δρόμο.Μένει εκτός Αθηνών αλλά είναι στα γήπεδο πολύ τακτικότερα από πολλούς αθηναίους γαύρους (και "γαύρους").

Καλώς ήρθες (και εδώ) Αντρίκο.

Εικόνα anderson

Γειά σου Αλέξανδρε! Αντε να μαζευόμαστε -κι εδώ- όλοι γύρω από τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό μας γιατί βλέπω πολύ πόλεμο στα πέριξ...

Εικόνα anderson

Χαχαχα... ωραίος... ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν είναι βαζελάκι, γνωστός γαύρος ο Γιόντα, μαθαινε τα μυστικά της Δύναμης του Θρύλου στους Τζεντάι Ολυμπιακούς...

Εικόνα el trick

Έχω κάποιες απορίες.
Αν ξέρει – πραγματικά όμως να ξέρει – κάποιος ας μου (μας) τις λύσει.
Είναι πλέον φανερό και αυταπόδεικτο ότι όλες μας όλες οι κατηγορίες ενάντια στο Μαρινάκη έγιναν εξαιτίας της ενασχόλησής του με τα του Ολυμπιακού. Όσο ήταν εκτός διοίκησης του Θρύλου δεν απασχολούσαν κανένα οι όποιες δραστηριότητές του.
………..Εκτός αν ο Μαρινάκης έγινε πρεζέμπορας όταν ακριβώς ασχολήθηκε με τον Θρύλο προκειμένου να μπορεί να τα βγάζει πέρα. Μα και αυτό μου προκαλεί απορία αφού από τον Ολυμπιακό παντελονιάζει πολλά (όπως μας σερβίρουν) δεν έχει τότε λόγο να γίνει και πρεζέμπορας.
Ο Μαρινάκης είναι ένας εκ των πλουσιότερων Ελλήνων. Άρα έχει και τη γνώση και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει όσους τον συκοφαντούν. Γιατί δεν το κάνει με εμφαντικό τρόπο;;;;;
Είναι δεδομένο ότι όποιος προσπαθήσει έστω και λίγο μπορεί να συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων ώστε εύκολα να αντιμετωπίσει τη λάσπη. Ο ίδιος ο Μαρινάκης το υποσχέθηκε ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Έφτασε όμως ακόμη και η ΨΩΡΑ να μας χλευάζει γιαυτό. ΓΙΑΤΙ;;;;;
Είναι επίσης δεδομένο ότι τα ΜΜΕ όντως μπορούν να προκαλέσουν πολλά στον κόσμο. Ένα παράδειγμα είναι οι νεόγαυροι. Αυτοί είναι κατασκεύασμα των αντιολυμπιακών αρδμουμουέδων. Και επίσης ακριβώς αυτοί είναι και η απόδειξη για το πόσο καλό κάνει στο ΘΡΥΛΟ η ύπαρξη της αντιπροπαγάνδας όπως κάνει το RATM. Επίσης δεδομένο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξουν και ΜΜΕ κύρια τηλεοπτικά (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ) που θα είναι υπέρ του ΘΡΥΛΟΥ. Είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί το τελευταίο;;;;;
Υ.Γ. Βλέπουμε τόσα και τόσα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ με την ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ενάντια στον Μαρινάκη και μάλιστα ΔΕΝ βλέπουμε τα αντίστοιχα στις ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ – ΑΘΩΩΣΕΙΣ του. Αντίστοιχα ΔΕΝ βλέπουμε ιδιαίτερα σε πρωτοσέλιδα τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ που έχουν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ όσοι σήμερα βελάζουν ενάντια στον ΘΡΥΛΟ και τον Μαρινάκη (Αλασκούζος, Σαγώνιας κ.α.) τις θάβουν μάλιστα με τόση ζέση που θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο να βρείς κάποια υποσημείωση – πάντα δυσανάγνωστη για τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ αυτών.

Εικόνα Raul 7

καλημερα παιδες.μολις πηρε το ματι μου αυτο:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=130049522

Εικόνα Romain

Ειναι ηλίου φαεινότερο οτι η όλη υπόθεση "Εγκληματικη Οργάνωση" στήθηκε απο τους φίλους Αλαφουζου.

Ποιός την ήξερε πρώτος και με το όνομα της?

Πιανου φίλοι είναι ο Βελλης και οι υπόλοιποι?

Πιανού υπάλληλος είναι ο Φυσα-Ρούφα? που εχει και δευτερη καταγγελία στα σκαριά...οπως γράφεται?

Ποιοί κάνουν συναντήσεις μεταξύ τους για αυτα τα θέματα?

Ποιοί στήνουν κατηγορητήριο και ρίχνουν ΛΑΣΠΗ απο τα ΜΜΕ που διευθύνουν?

Τα τρία κοθόνια είναι. Οι τρείς αποτυχημένοι.

Δεν ειναι ομως μόνοι τους. Εχουν και εισαγγελείς-ανακριτές που τους ακολουθούν. Φάκος, Κορέας, Ανδρεαδης, Παπανδρέου.

Στόχος τους ειναι ο ΒΑΓΓΕΡΑΡΟΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η στέρηση και η πείνα τέχνας κατεργάζονται.

Στο μυαλό τους εχουν τα εκατομμύρια του Τσουλού.

Βραβεία αν δει κανεις τα στοιχεία που μέχρι τωρα βασίζονται οι κατηγορίες και τα ξέρει ολα ο Αλαφουζος που τα βγάζει και στη δημοσιότητα, ειναι μονο για τη

"Δίκη του Σαγώνια"

Σε κανονικό δικαστήριο δεν μπορούν να σταθούν.

Εικόνα Romain

Βέβαια αντι ....βραβεία.

Εικόνα J.P. Red

Τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αθωωθεί σε δύο δίκες και για την υπόθεση των στημένων (για την οποία κλείνουμε τετραετία που ακούμε για τα ακλόνητα στοιχεία κατά του Μαρινάκη) ο εισαγγελέας θεώρησε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό που μπορεί να τον οδηγήσει έστω σε δίκη. Ελάχιστες βδομάδες μετά το τελευταίο, είναι προφανές ότι ήθελαν να βρουν κάτι καινούριο να πολεμήσουν την ομάδα μας. Τελικά αυτήν την φορά είναι πιο μεθοδευμένο και οι φίλαθλοι της ομάδας μας αισθάνονται την "απειλή". Ξέρουμε, βέβαια, τι θα γίνει στο τέλος: θα πάρουν απ'ο τα τρουά το μακρύτερο και γι' αυτήν την κατηγορία (όπως και με τις προηγούμενες), με αποτέλεσμα να σκεφτούν ένα άλλο γελοίο τέχνασμα και να μας σέρνουν άλλα 5 χρόνια. Και αφού θα επενδύουν λάσπη και όχι λεφτά, θα έχουμε 10 στη σειρά.

Εικόνα red hell 7

Εγώ πλέον χωρίς να είμαι ειδικός και βλέποντας την λύσσα που τους διακατέχει αρχίζω να πιστεύω ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να διώξουν τον Βαγγέλη με βάση την προπαγάνδα γιατί προφανώς μόλις βγουν οι αποφάσεις ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν έχουν καμία τύχη.
Ήδη οι κωλοτουμπες ξεκίνησαν και προβλέπω πολλά γέλια.
Απλά πατάνε στο γεγονός ότι πλέον οι περισσότεροι οπαδοί των άλλων ομάδων μας ζηλέυουν και μας μισούν και τρώνε κουτοχορτο από την λαχτάρα να μας εξαφανίσουν.

Εικόνα REDNYC

ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/nai-apo-to-...

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!!!! ΒΛΕΠΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ....

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΦΤΑ ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ.......

Εικόνα REDNYC

DIAVASTE EDW - O FYSSA-ROUFA ARXISE TIS KWLOTOYMPES MOLIS TOY SFYRIXANE OTI THA TREXEI STA DIKASTHRIA EAN DEN TEKMHRIWSEI AYTA POY KATAGELLEI:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/nea-katathesh-fussa.34405...

OPWS LES KAI STO ARTHRO SOY THOMA - ALLO NA TA EXEIS KAI ALLO NA EISAI....HAHAHAHA!!!! A RE FYSSA-ROUFA, MIA ZWH TSAMPA MAGAS!

Εικόνα Red Dragon

Χοπ χοπ!!Τι να μυρισε αραγε.Ρε δεν γλυτωνετε λεμε.
Ας προσεχες Φυσσα Ρουφα τραβα τονε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, ο Φύσσας σήκωσε ευρωπαϊκό... Ο Μπέιλ, πιθανότατα, να μην συμμετέχει ποτέ... Άτιμη μπάλα, ρε πούστη μου. Ομαδικό, άδικο άθλημα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Η φυσα του θα γίνει μπουρί...

Εικόνα Kaine

Μα πόσο νυφίτσα, πόσο κουνάβι, πόσο γλοιώδες ερπετό αυτός ο Κούγιας; Όπου φυσάει ο άνεμος. Είχε καταθέσει τι είχε καταθέσει κατά του Μαρινάκη στην υπόθεση του 2011, τώρα καταθέτει υπέρ του. Ο Μπέος, από την άλλη, χαλάστηκε που τα βρήκαν οι δύο πρώτοι και τώρα είναι στην κόντρα. Γι' αυτό τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον θέλω απλησίαστο και μακριά από λυκοφιλίες με τέτοιους παραγοντίσκους της πλάκας.

Αν όντως εμπλέκεται ο Πατέρας, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Σίγουρα θα θέλει την μπουγάδα του πίσω. Ο Κακέτσης δεν έχω καταλάβει που κολλάει με όλους αυτούς ακριβώς. Εγώ τον ξέρω μόνο σαν μπουζουκοαφεντικό, και θεωρούσα πως οι δραστηριότητές του τελειώνουν και αρχίζουν στη "νύχτα".

Πάντως, το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μέχρι τώρα ήμασταν στα προκαταρκτικά. Επειδή προσωπικά έχω κάποιες αμφιβολίες για τη δικαιοσύνη αλλά και επειδή θεωρώ πως υπάρχουν από πίσω μεγάλα συμφέροντα που δεν σχετίζονται άμεσα με το ποδόσφαιρο (επιχειρηματικά, οικονομικά, με ολίγον από κυβέρνηση), δεν είμαι σίγουρος για την κατάληξη. Ή θα μείνει μια ανεξίτηλη μεγάλη κηλίδα στην ιστορία μας, ή θα έρθουν μαύρα χρόνια πέτρινα για όλους τους υπόλοιπους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

"Αν όντως εμπλέκεται ο Πατέρας, δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Σίγουρα θα θέλει την μπουγάδα του πίσω".

Βγάλε το αν που ξεκίνησες και είσαι κομπλέ.

Φίλε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με τον Ολυμπιακό. Είναι όλα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ. Ο Γιαννίκος, που έβαλε και το λινκ ο φίλος μας από πάνω, ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. Έλα μωρέ, επειδή ορέγονται όλοι οι νηστικοί καρβέλια, θα φοβηθούμε εμείς χωρίς λόγο; Για να γελάμε είναι η κατάστασή τους.

Εικόνα Kaine

Τα "στοιχεία" που έχουν βγει στη δημοσιότητα προς το παρόν, νομικός δεν είμαι, αλλά τα θεωρώ της πλάκας, το έχω ξαναγράψει. Βλέπω όμως μεθοδεύσεις και ενέργειες που θα τις χαρακτήριζα κατευθυνόμενες. Αυτό με κάνει να ανησυχώ για το αν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, επειδή χάνω την εμπιστοσύνη μου στο όλο σύστημα της δικαιοσύνης. Ποιος ξέρει σε τι δικαστικούς θα πέσει η υπόθεση (αν, ξαναλέω, φτάσει εκεί). Με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, αν δεν υπάρξει απαλλακτικό βούλευμα θα το θεωρήσω κακό οιωνό.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Περιπλανιόμουν, στο χωράφι της γνώμης και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν όλοι αυτοί οι ακούραστοι εργάτες που έριχναν με μαεστρία,από καιρό τους σπόρους παραπλάνησης,ψευτιάς και συκοφάντησης, στο χωράφι της γνώμης.Περιπλανιόμουν στο χωράφι της γνώμης και προσπαθούσα να καταλάβω ποιο το νόημα του σκιάχτρου(ανακριτή) στο χωράφι αυτό ...Ευχήθηκα για πρώτη φορά να ρίξει μια βροχή μια καταιγίδα και να καταστραφεί όλη η σοδειά τους

Εικόνα REDNYC

MALAKIES THOMAS - MALAKIES, MIA ZWH MALAKIES STHN GAMHMENH ELLADA...GRAFOYNE MALAKIES TA ARDAKIA KAI APO PISW TA PROVATA ANAPARAGOYN THN KATHE MALAKIA...

OPWS EGRAPSA KAI SE ALLES ANARTHSEIS, DEN YPARXEI KAMIA EMPLOKH TOY OLYMPIAKOY....

EPISHMWS TOPOTHETITHIKE KAI O NOMIKOS THS PAE:

http://www.gavros.gr/article/95253/kanenas-kindynos-gia-olympiako/

PERASTIKA KAI VIX GIA TA LAIMA....

Εικόνα KYTHNOS 7

Με πρόλαβες nyc...