Ο Παναθηναϊκός προάγει τη βία



Στην αρχή είχαμε αυτό: "Με αφορμή τη βαρύτατη ποινή που επεβλήθη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα έκτροπα που συνέβησαν με ευθύνη του διαιτητή στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, αλλά και με τη σκληρότατη αντιμετώπιση ομάδας νεαρών φιλάθλων του Παναθηναϊκού που ενώ βρέθηκαν στη Λευκάδα να παρακολουθήσουν το final4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, τιμωρήθηκαν για επεισόδια που δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν προκαλέσει ή να έχουν συμμετάσχει, ανοίγει και πάλι το θέμα αντιμετώπισης της βίας στον ευρύτερο αθλητικό χώρο.
 
Ο Παναθηναϊκός αποδεδειγμένα πρωτοστατεί σε θέματα αντιμετώπισης της βίας. Όμως σχεδόν πάντα εμφανίζεται ως αποδιοπομπαίος τράγος από την Πολιτεία και τον αρμόδιο Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Ο κ. Υφυπουργός για άλλη μια φορά μεταθέτει σε άλλους την ευθύνη των δικών του παραλείψεων και επιβεβαιώνει την επαναλαμβανόμενη πρακτική του να συνομιλεί και να συνεργάζεται με προέδρους ΠΑΕ κατηγορούμενους για εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.
 
Πρόσφατο θύμα της ανικανότητας του κ. Κοντονή, των Αρχών και της ΕΠΟ, αποτελούν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εξοντώνεται από τη σκληρότατη τιμωρία που της επεβλήθη, όσο και μεμονωμένοι οπαδοί που ορισμένες φορές παρεκτρέπονται. Και ενώ ο κ. Κοντονής και η Πολιτεία φαίνεται να υιοθετούν και να υπηρετούν τις βουλήσεις σκοτεινών κύκλων που βρίσκονται στο επίκεντρο εισαγγελικών ερευνών για εγκληματική δράση, ταυτόχρονα μοιάζει να ανέχονται φαινόμενα ανομίας τα οποία προέρχονται από συγκεκριμένη ΠΑΕ και οπαδούς της.
 
Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η ανυπαρξία κυρώσεων κατά των οπαδών που επιτέθηκαν βίαια σε αστυνομικούς της ομάδας «Δίας» στον Πειραιά λίγο πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός - Άντερλεχτ, περιστατικό όπου οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να κάνουν χρήση ακόμα και των υπηρεσιακών τους όπλων για να προστατευθούν. Μάλιστα κατεγράφησαν τραυματισμοί 14 αστυνομικών, καταστροφές μοτοσικλετών της Αστυνομίας και εκτεταμένο ανθρωποκυνηγητό, γεγονότα δηλαδή που στιγματίζουν τη μετέπειτα απραξία της Αστυνομίας και των πολιτικών προϊσταμένων της και αφήνουν έκθετη και τη Δικαιοσύνη.
 
Αλλά ακόμα και στη Λευκάδα η πορεία των εισαγγελικών ερευνών εμφανίζει τα γεγονότα έτσι σαν οι νεαροί οπαδοί του Παναθηναϊκού να στρέφονται εναντίον αλλήλων χωρίς να έχουν έρθει αντιμέτωποι με βίαιους οπαδούς του Ολυμπιακού, κάτι που φυσικά συνέβη όπως προκύπτει από τα ίδια τα γεγονότα. Άλλωστε όπως πιστοποιούν αυτόπτες μάρτυρες «οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν ταμπουρωθεί σε ξενοδοχείο του νησιού και προκαλούσαν αυτούς που προσέρχονταν για να αναμετρηθούν».
και μετά αυτό: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι –αδιαπραγμάτευτα- αντίπαλος των πράξεων σωματικής και λεκτικής βίας.
 
Στην περίπτωση των γεγονότων της Λευκάδας, αξιολογώντας την σχηματισθείσα δικογραφία –ως έχει συνταγματικό δικαίωμα- διαπιστώνεται ότι η διαταχθείσα προσωρινή κράτηση των έξι φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με το υπάρχον αποδεικτικό υλικό.
 
Στο πλαίσιο αυτής της διαπίστωσης ανέθεσε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Νάσο Καϋμενάκη την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του συνόλου των φιλάθλων του Παναθηναϊκού."
 
Είναι πολλά τα περιστατικά ατιμωρησίας βιαιοτήτων που προέρχονται από οπαδούς της ομάδας της οποίας ο μεγαλομέτοχός της είναι κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου. Να θυμίσουμε μόνο πόσες φορές έχουν γίνει βιαιοπραγίες με ξυλοδαρμούς, ανατινάξεις φούρνων, εκβιασμούς δημοσιογράφων, ακόμα και ρίψεις μολότοφ και χειροβομβίδων. Όμως ο σημερινός Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής εξαντλεί την αυστηρότητά του και θέλει να επιβεβαιώσει την ορθότητα του κατά κοινή ομολογία στρεβλού νόμου του, στον Παναθηναϊκό και πλέον και στον ΠΑΟΚ.
 
Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόνο εφέτος έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και τέσσερις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, κλείσιμο της θύρας 13 έως το τέλος της περιόδου και χρηματικά πρόστιμα που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα ουδέν συμβαίνει για τον υπό κατηγορία πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον οποίο ο κ. Κοντονής έχει προνομιακό συνομιλητή, η κατηγορούμενη για διαφθορά διοίκηση της ΕΠΟ συνεχίζει ακλόνητη το έργο της και διαιτητές υπό κατηγορία για εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου ορίζονται σε αγώνες κάθε Κυριακή.
 
Κύριε Κοντονή προτείνουμε να τιμωρήσετε σκληρά τους φιλάθλους όλων των ομάδων που είναι εξοργισμένοι και ζητούν ισονομία. Επίσης να συνεχίσετε το έργο της αναγέννησης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα με συνεργάτες κατηγορούμενους και ενεργά μέλη εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίοι προφανώς σας ταιριάζουν περισσότερο από αγνούς φιλάθλους και έντιμους επενδυτές".

Σε ένα σκηνικό βίας που στήθηκε για να προκαλέσει θάνατο ή θανάτους ερυθρόλευκων οπαδών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αθωώνει τους παρ’ ολίγον δολοφόνους, κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση από πλευράς της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Η αστυνομία που επέτρεψε ένα κομβόι 40 αυτοκινήτων να φτάσει στη Λευκάδα, που επέτρεψε να κάνει γης μαδιάμ ένα νησί, να κλείσει τη κλείσει τη γέφυρα κρατώντας όμηρο τον υπάλληλο και εν τέλει να επιστρέψει ανενόχλητο στην Αθήνα. Η δικαιοσύνη που απαγορεύει με «τατιανίστικες» τακτικές στον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσέλθει στο γραφείο του Κοντονή, που διαρρέει τις δικογράφιες παράνομα προς τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, που παραποιεί τις δικογραφίες εις βάρος του Μαρινάκη, όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο Κούγιας. Η δικαιοσύνη του επίορκου Κορέα και του ψηλού παναθηναϊκάκια, Ντογιάκου. Αλήθεια, τι ακριβώς θέλει η πράσινη ΠΑΕ; Να αγιοποιήσει τις απόπειρες δολοφονίες; Γιατί;

Η αίσθηση που μένει είναι η εξής. Ο Παναθηναϊκός πάει κόντρα σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, ακόμη και τη γνώμη των ίδιων των οπαδών του. Η συντριπτική πλειοψηφία των πράσινων οπαδών καταδικάζει τα επεισόδια της Λευκάδας. Μέχρι και οργανωμένοι τάσσονται αντίθετοι, για δικούς τους λόγους. Όπως το ότι οι χούλιγκανς έκριναν σκόπιμο να επιτεθούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού και σε γυναικόπαιδα, αλλά δεν έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να παρακολουθήσουν και κάναν αγώνα της ομάδας τους, για άλλη μία φορά... Η ουσία είναι ότι ο επίσημος βάζελος κάνει αυτό που δεν τολμά να κάνει ο ανεπίσημος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Αυτό και μόνο είναι πολύ ύποπτο ως προς τη χειραγώγηση των πεπραγμένων επεισοδίων, αφού η κάλυψη που παρέχεται είναι πασιφανής. Υπάρχει, μήπως, σύνδεση της πράσινης διοίκησης με τους επίδοξους δολοφόνους της Λευκάδας; Υπάρχει καθοδήγηση; Και πώς να μην το πιστέψει κάποιος, όταν βλέπουμε πως παρέχεται νομική και οικονομική κάλυψη από την πράσινη ΠΑΕ;

Αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αν δηλαδή 150 οπαδοί του Ολυμπιακού έπρατταν αυτά τα επεισόδια, απολαμβάνοντας πρωτοφανή ασυλία από την αστυνομία, αν η διοίκηση, όχι μόνο δεν καταδίκαζε τα επεισόδια, αλλά τα αγιοποιούσε κιόλας, αν ο επίσημος Ολυμπιακός προσέφερε νομική και οικονομική κάλυψη στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τι θα έλεγαν άραγε τα Μ.Μ.Ε και οι εισαγγελείς; Θα διενεργούνταν προκαταρκτική εξέταση για υποκίνηση βίας ή όχι; Τώρα δεν πρέπει να παρέμβει αυτεπαγγέλτως ο αθλητικός εισαγγελέας για την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού; Μία ανακοίνωση που μόνο εμετική μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Εκεί στην πράσινη ΠΑΕ, έχετε ξεπεράσει κάθε ηθικό όριο. Μην παίζετε άλλο με τα νεύρα του κόσμου. Διότι ο κόσμος του Ολυμπιακού μαζεύει, μαζεύει, αλλά κάποτε μπουκώνει και γίνεται το μπαμ. Ξεμπουκώνουμε απότομα μετά και τρέχετε να κρυφτείτε. Εξαφανίζεστε για 5 χρόνια και μετά ξαναβγαίνετε από το λαγούμι σας δειλά-δειλά και βγάζετε και γλώσσα. Είμαστε κοντά στο ξεμπούκωμα...

Υ.Γ  Εκεί στο βόλεϊ είμαστε πολύ σαδιστές. Λίγο έλεος, ρε παιδιά.

Σχόλια

Εικόνα el trick

Η μόνη λύση είναι η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΗΣΑΝ. Σε περίπτωση που θα υπάρξει ποινή χάδι, τότε δεν είναι μακρυά και η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ τέτοιων συμπεριφορών αλλά από τη μεριά των κόκκινων. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

Εικόνα Chief Bromden

Ο Αλαφούζος απο την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε στενά με την Θύρα 13, τους χρησιμοποίει και τον χρησιμοποιούν. Πλέον ο ίδιος ειναι όμηρος αυτής της κατάστασης και δεν μπορεί να την ελέγξει, αν θέλει δηλαδή να την ελέγξει, κάτι που αμφισβητώ. Αγωνιστικά ο Παναθηναικος εχει πιάσει πάτο και οι οργανωμένοι έχουν τραβήξει το αυτί του Αλαφούζου ήδη μια φορά, ξέρει και ο ίδιος πως η ασυλία κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα τον πάρουν με τις κλωτσιές. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ειναι τεράστιο επικοινωνιακό χτύπημα για την προπαγάνδα του που για ολα τα στραβά πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι. Συμφωνώ Θωμά όσον αφορά την χειραγώγηση των επεισοδίων , πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική στιγμή που υπάρχει μεγάλη ένταση, που εχει ακυρωθεί ήδη το κύπελλο και κάποια γνωστά κέντρα επιθυμούν και τη ακύρωση του πρωταθλήματος. Ο Αλαφούζος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους και προσπαθεί να τορπιλίσει κάθε προσπάθεια, ακόμα και η στάση του για την συνάντηση με τον Κοντονή αυτό μας δείχνει...

Εικόνα Brainstorm

η Ασυλια του Αλαφουζου απ τους πρασινους οπαδους και φιλαθλους (αν και οι τελευταιοι τον εχουν παρει ηδη χαμπαρι) θα τελειωσει αυτοματα τη στιγμη που θα υπαρξουν αθωωτικα βουλευματα, η μαλλον οχι αποφαση για δικη οποιουδηποτε απ τον Ολυμπιακο.
το μονο που τους κραταει ειναι αυτο. Τιποτα αλλο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

"πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική στιγμή που υπάρχει μεγάλη ένταση, που εχει ακυρωθεί ήδη το κύπελλο και κάποια γνωστά κέντρα επιθυμούν και τη ακύρωση του πρωταθλήματος. Ο Αλαφούζος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους και προσπαθεί να τορπιλίσει κάθε προσπάθεια, ακόμα και η στάση του για την συνάντηση με τον Κοντονή αυτό μας δείχνει..."

Αυτό, αυτό, αυτό, αυτό ακριβώς.

Εικόνα Romain

Τελικά ο ΘΡΎΛΟΣ τους γαμαει σε ΌΛΑ. Αλλά σε ΌΛΑ τα αθλήματα.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Και εγώ ρωτάω, αν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φλιπάριζε, βούταγε ένα όπλο και καθάριζε 2-3 από τα πράσινα γίδια, τί θα γράφανε εκεί στην Παε; Θα τους είχανε αγιοποιήσει κιόλας; Η Παε παο κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια και μαζί της και η πλειοψηφία των πράσινων δημοσιογράφων. Αντί να καταδικάσουν ξεκάθαρα και να βοηθήσουν στην τιμωρία των υπαιτίων που έκαναν ζημιά και στην ίδια την ομάδα τους, κάνουν το ακριβώς αντίθετο και ως γνήσιοι προβοκάτορες προκαλούν το λαϊκό αίσθημα και τον Ολυμπιακό κόσμο. Εδώ θα έπρεπε να επέμβει άμεσα ένας εισαγγελέας για να τους τραβήξει το αυτάκι και φυσικά ο υπουργός προ-πο να λειτουργήσει πυροσβεστικά για να μην ψαχνουνε μετά τι οδήγησε στην έκρηξη.

Εικόνα nikos michalopoylos

Σωστος Θωμα! Στα ορια ειμαστε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πλέον ούτε έχει την ανάγκη, ούτε πρέπει να τα κάνει πουτάνα όλα για να απαντάει στην προπαγάνδα και την πουστιά. Απλώς, μία φορά στα πέντε χρόνια θα αφήνει το στίγμα του. Οι άλλοι θα κλαίνε, θα σκούζουν μετά για τους κακούς χούλιγκανς του Ολυμπιακού και θα προσπαθούν ανεπιτυχώς να τους αντιγράψουν. Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Μην παίζετε, λοιπόν, με τα νεύρα μας. Ένα ξεμπούκωμα θέλουμε...

Εικόνα Andreas

Έτσι ακριβώς είναι. Δικηγόρο σου προσλαμβάνω για να διαφυλάξω κάποιο συμφέρον που έχω και εγώ στην υπόθεση. Αλλιώς, αν ένας φίλαθλος του παο πάει κατηγορούμενος για χρέη στο δημόσιο γιατί δεν του βάζει κι εκεί δικηγόρο η παε. Πάντως όλες οι τελευταίες ενέργειες και ανακοινώσεις τους δείχνουν να έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα στριμωγμένοι για κάποιους λόγους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν νομίζω ότι είναι στριμωγμένοι. Απλώς είναι εκτός τόπου και χρόνου. Απολαμβάνουν ασυλία από τη θύρα 13, οπότε όλα καλά γι' αυτούς. Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται κι αυτοί εκεί να σκούζουν. Όλα καλά.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ_ΖΕΛΑ_ΤΡΕΞΕ

θεωρώ πως δε χρειάζεται να σχολιάσω περαιτέρῳ σχετικά με τις θέσεις όσο και τις πράξεις του ΠΟΑ, παρά μόνον να παραθέσω μία παλαιώτερη παραίνεση στον τότε 4χρονο υιό μου, όταν και βίωνε μία ηλικιακή φάση «καταστροφής».

«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.
ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙ ΕΥΘΥΣ Η ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ».

Εικόνα aris belem

Το τι θα γινόταν αν ήταν αντίστροφες οι καταστάσεις, όλοι το γνωρίζουμε κι όχι μόνο αγωνιστικά. Οποιοσδήποτε κι αν πραγματοποιούσε το κοινωνικό έργο του Θρύλου μας, θα τον παρασημοφορούσαν στο Μαξίμου - ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ είναι αυτό το ζητούμενό μας, απλά προσπαθώ να καταδείξω τα μεγέθη. Της πουστιάς, της υποκρισίας, της λάσπης, του ΠΟΛΕΜΟΥ που εχει κηρυχθεί στην ομάδα μας. Με το τέλος του αγώνα στην Γλυφάδα, περίμενα μια ανακοίνωση στα ρώσικα, να ζητάει διακοπή και του Κυπέλλου στο βόλεϊ, για τα 3 πανό που έπληξαν ψυχολογικά το τσίρκο απ το Ροστόφ και του στέρησαν μια δίκαιη νίκη.
Αντί αυτού προέκυψε το γνωστό σκούξιμο της καραφλοκοτας-Μάρθας Βούρτση, που την κατατρέχουν όλοι οι διαιτητές σε όλα τα αθλήματα, που δεν διαμαρτυρήθηκε για τα σκάνδαλα λέει στα μεταξύ μας ματς και που μάχεται για να ξεβρωμίσει ο ελληνικός αθλητισμός.
Λοιπόν, εισαγγελείς και πολιτικάντηδες - τσουτσέκια και χαμάληδες του κατεστημένου του ΠΟΑ - γιατί αυτή η μαφία που ίδρυσε ο γκανγκστερ του ΠΟΑ εξακολουθεί και συνεχίζει- ο κόσμος του Ολυμπιακού θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ απ τον χάρτη, όπως εξαφάνισε και κάτι άλλους υπηρέτες σας. Δεν πα να σκίζονται να σας κρατήσουν στον αφρό οι ΑΡΔ του 50ρικου, με ρεπορτάζ για Στράμα, για Μαμούτε, για τον Μητσάρα που έγινε...25άρης φέτος που αποσύρεται, για τον....Καμάρα όταν συνάντησε τον Κρόιφ, δεν πα να σκίζονται Βερναρδάκηδες, να μας κυνηγάνε για ένα...αναπτήρα, ο Θρύλος όπου σας βρίσκει θα σας υπογράφει! Η ομάδα θα σας ξεφτιλίζει, αλλά ο κόσμος δεν θα σας κάνει την χάρη να σας κάνει ήρωες, ανύπαρκτοι είστε και θα είστε, δεν είναι δα και κατόρθωμα να ξεφτιλίζεις έναν...ΠΟΑ ή Κούλα ή Μπαογκ, δεν είστε και η Παρί!
Υ.Γ.: Ομοσπονδιακός προπονητής ο Δρίγκος και μόνο που δεν έκλαψε όταν ο Θρύλος το γύρισε στο 3ο σετ. Άλλη μια αντικειμενική μετάδοση της κρατικής, που περίμενε "πότε θα κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ". ΠΟΤΕ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Δρίκος πέρασε και από τον Ολυμπιακό. Λίγος ως προπονητής. Προσπαθούσε χθες να κάνει τεχνικές αναλύσεις και να κριτικάρει τις αποφάσεις των δύο προπονητών και λέω από μέσα μου "γάμησέ μας κι εσύ, ρε Δρίκο, που έγινες και προπονητής". Εμένα, πάντως, μου έκανε εντύπωση ότι κανείς από τους περιγραφείς δεν αναρωτήθηκε αυτό που σκεφτόμασταν όλοι εμείς, ότι δηλαδή μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Ολυμπιακός από το 0-2 και ειδικά από το 21-24. Εγώ το περίμενα απλώς να το δω κι αυτοί παρουσίαζαν το ματς ως τελειωμένο.

Εικόνα aris belem

Τόσες φορές έχουν φύγει με αυτιά κατεβασμένα και ακόμα δεν έμαθαν ότι με τον Θρύλο το ματς δεν λήγει ούτε στους 24 πόντους, ούτε στους 14 στο ται μπρεικ, ούτε στο 39', ούτε στο 89'!

Εικόνα RED HELL

Πολυ σωστος φιλε και ειδικα στο ΥΓ ουτε συνεντευξεις νομιζω δεν πηραν μετα τα πουστροδεκανα γιατι δεν περιμεναν τετοια πουτσα γαμω την πουτανα την κρατικη γαμω.
Δικεφαλες υπερφιαλες κοτες δεν σας χαλασε.

Εικόνα Aprosarmostos17

Για να καταλάβεις τι πάει να πει κρατική: πέρυσι ο μπάουγκ παίρνει για πρώτη φορά κούπα στο βόλεϊ και στην αθλητική Κυριακή το παρουσιάζουν ως πρώτο θέμα με ζωντανές συνδέσεις, συνέντευξη Κουρνέτα κτλ. Φέτος λιγκ-καπ στο βόλεϊ ανδρών, κύπελο στις γυναίκες και κύπελο μπάσκετ γυναικών, παρουσιάστηκαν στο τέλος (!!!) της εκπομπής, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.

Εντωμεταξύ, πέμπτος χρόνος και δεν έχω δει σε κανένα κανάλι ένα αφιέρωμα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που διοικείται από τους οπαδούς του και έχουν εγκαθιδρύσει αυτοκρατορίες σε κάθε τμήμα που ασχολούνται. Ούτε καν αναφορά δεν γίνεται.