Οι οπαδοί των ομάδων



Αφού πέρασε μία μακρά περίοδος συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων, μία χαλάρωση ποτέ δεν βλάπτει… Ας δούμε, λοιπόν, τα στοιχεία του χαρακτήρα και της ψυχοσύνθεσης των οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Α.Ε.Κ. και του Π.Α.Ο.Κ.. Φυσικά, σε όλες τις τάξεις των οπαδών υπάρχουν καλοί  ή κακοί, σωστοί ή ευκαιριακοί κτλ. Τον μέσο οπαδό ομάδας αναλύω. Αυτόν που τον βλέπεις στη φάτσα και λες «είναι βάζελος, ρε παιδί μου»…
 
Ø  Βαζέλες: οι βαζέλες έχουν το γνωστό ελιτίστικο στυλ, το οποίο θεωρούν ότι τους κάνει να είναι ανώτεροι σε γνώσεις, ήθος, επίπεδο κτλ.
Όταν παίζουν οι ίδιοι μπάλα με φίλους τους ή με την ομάδα τους σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι αυτοί που πριν τον αγώνα θα είναι συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια με τους αντίπαλους παίχτες και τον διαιτητή. Στην πρώτη αμφισβητούμενη φάση θα το παίξουν υπεράνω, δίνοντας δίκιο στον αντίπαλο ή κάνοντας υποχώρηση σε λεκτική διαμάχη. Μετά από αυτήν την πρώτη υποκριτική συμπεριφορά θα ξεκινήσουν τα πούστικα. Τσάτσικα χέρια, πρήξιμο των αρχιδιών στον διαιτητή για κάθε φάση, του στυλ «έλα, εντάξει, είπαμε, είμαστε καλοί και ανεχόμαστε, αλλά όχι κι έτσι», χτυπήματα εκτός φάσης. Και άμα πάει κάποιος να ανταποδώσει ή να τσαμπουκαλευτεί στα ίσα, χαμογελάει η βαζέλα και δείχνει μετανιωμένη. Φυσικά, συνεχίζει ακάθεκτος τα πούστικα μέχρι το τέλος.
 
Στην παρέα: Στην παρέα ο βάζελος θέλει οπωσδήποτε έναν γαύρο. Έχει μέσα του έναν μαζοχισμό. Έτσι, θέλει τον… γαύρο του. Θα ξεκινήσει την κουβέντα με μία μομφή, έναν υπαινιγμό. Με ειρωνεία και υφάκι. Και όταν στριμωχτεί, θα πάει την κουβέντα σε γκόμενες ή κάτι άλλο. Τρώει την ψωλή, δηλαδή, και αλλάζει σενάριο. Είναι ευχαριστημένο το αγόρι για σήμερα.
 
Ο βάζελος, όταν μιλάει με άλλο βάζελο για τον Παναθηναϊκό, δεν θα διαφωνήσει ποτέ. Συμφωνούνε στα πάντα και τα βλέπουν όλα ρόδινα στην ομάδα τους. Σε μία μεγάλη παρέα, όμως, θα διαφωνήσουν για το κατά πόσο ήταν σημαντικός ο Ολιζαντέμπε. Και γίνονται στην πορεία της κουβέντας τα πουτανάκια του γαύρου της παρέας. Αλλά, είπαμε, τους αρέσει. Τον θέλουν τον γαύρο τους.
 
Τι νιώθουν για εμάς: δεν μπορούν χωρίς εμάς. Νιώθουν κενοί…
 
Εξωτερική εμφάνιση: σχεδόν μελαχρινός, μουσάτος. Αν είναι αδύνατος, μιλάει γρήγορα και σπαστικά. Αν είναι εύσωμος, είναι πολύ… εύσωμος. Και ξέρει τα πάντα… Απαραίτητη μπλούζα των Boston Celtics. Ώστε αν τους την πέσει κανείς η αντίδραση να είναι άμεση «παιδιά, εγώ δεν ασχολούμαι με Ελλάδα, μόνο ΝΒΑ κοιτάω»…
 
Ø  Χανουμάκια: θα μπορούσα να βάλω μόνο ως υπέρτιτλο το «φίδια κολοβά», αλλά οι τύποι έχουν πολύ περισσότερο ζουμί. Από αεκτζή δεν θα ακούσεις ποτέ καλή κουβέντα. Ως γαύρος, αποτελείς για κάθε χανουμάκι την αιτία όλων των δεινών του ελληνικού κράτους. Διαχωρίζουν τη θέση τους από όλους τους υπόλοιπους οπαδούς, αλλά και ομάδες, θεωρώντας ότι είναι τάχα το κάτι ξεχωριστό. Εντάξει, όλες οι πουτάνες δεν είναι ίδιες. Θα μου πεις, πού κολλάει αυτό. Άσχετο, κάτι δικά μου λέω… Είναι διαφορετικό, λένε, να είσαι ΑΕΚ. Είπαμε εμείς ότι είναι το ίδιο; Διαφορετικό να αυνανίζεσαι με το δεξί χέρι, διαφορετικό με το αριστερό, διαφορετικό να έχεις γκόμενα. Πού κολλάει αυτό, θα μου πεις… Πουθενά, κάτι δικά μου.
 
Τα χανουμάκια, λοιπόν, με έναν τρόπο είναι ευτυχισμένα: με την κλάψα. Αν ήταν δέντρο, θα ήταν η κλαίουσα ιτιά. Αν ήταν προσωποποίηση ενός ατόμου, θα ήταν η Ματίνα Μανταρινάκη. Αν ήταν πράγμα, θα ήταν δάκρυ. Αν ήταν σκηνοθέτης, θα ήταν ο Νίκος Φώσκολος. Αν ήταν τραγουδιστής, θα ήταν η Μποφίλιου. Εν πάση περιπτώσει, τους αρέσει το δάκρυ, ρε παιδί μου. Η καλύτερη έκβαση του αγώνα είναι όταν χάνουν και τους έχει αδικήσει ο διαιτητής. Εκεί είναι η καλύτερή τους. Θα μαζευτούν μεταξύ τους, θα αρχίσουν τα μπινελίκια για την άδικια ζωή, τον κακό τον γαύρο που δεν τους αφήνει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους κτλ. Άμα νικήσουν, είναι δυστυχισμένοι. Μην τους πλησιάζεις καν.
 
Κατά τ’ άλλα, είναι αυτοκαταστροφικοί με πρότυπό τους τον Γρανίτσα. Θα πλακωθούν στην κερκίδα μεταξύ τους για ένα πανό, θα τραγουδάνε οι μισοί το ένα σύνθημα και οι άλλοι μισοί ένα άλλο, θα είναι οι μισοί με τον Ντέμη και οι άλλοι μισοί απέναντί του. Αλλά θα τους φταίει ο Ολυμπιακός. Πώς είναι δυο κουράδες, ρε παιδί μου, που βγαίνουν από την ίδια κωλοτρυπίδα, αλλά καταλήγουν στην ίδια χέστρα; Κάπως έτσι.
 
Ο αεκτζής μπορεί να συνδυάσει από τη μια ένα αναρχοαυτόνομο προφίλ και από την άλλη τη νοσταλγία των αλύτρωτων πατρίδων και ένα γήπεδο «Αγιά-Σοφιά». Ξεπετάγεται από το «antifa» στον χριστιανό ορθόδοξο και τούμπαλιν. Εκπληκτικό ον, πραγματικά.
 
Το τελευταίο κατόρθωμα των αεκτζήδων είναι η πρωτότυπη έμπνευση του «κούλη» για τον Ολυμπιακό. Αφού έχουν βαφτιστεί ως «κούλες» εδώ και πόσα χρόνια, έκατσαν να σκεφτούν κάτι που πραγματικά θα τους κάνει να ξεχωρίσουν ως προς την έμπνευση και τη σοφία. Το κοίταξαν από εδώ, το κοίταξαν από εκεί, και τελικά ένας είχε τη φαεινή ιδέα να βαφτιστεί ο Ολυμπιακός «κούλης». Και όλοι μαζί αναφώνησαν ένα μακρόσυρτο πςςςςςςςςςςςςςςςςς… Όχι σαν αυτό του Τσαρούχα στη Δίκη του ΣΚΑΪ, αλλά ένα ικανοποιητικό πςςςςςςςςςςςς, τέλος πάντων. Ένα επιφώνημα έκπληξης και χαράς. Έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον εμπνευστή του «κούλη», δεν είναι και λίγο, αν το σκεφτείς, να βρεις αυτό το προσωνύμιο. Μπορεί εσάς να σας θυμίζει το «καθρεφτάκι» που λέγαμε όταν ήμαστε μικροί ή το «όποιος το λέει είναι», αλλά δεν είναι έτσι. Αυτές είναι κακοήθεις γαύρικες σκέψεις. Οι αεκτζήδες έχουν επίπεδο σκέψης.
 
Στην παρέα: αγνοούν όλους τους υπόλοιπους και στοχεύουν στον γαύρο της παρέας. Μπορεί εσύ να συζητάς για τον καιρό, αλλά αυτοί θα πεταχτούν σαν την τσαπού να σου πουν για την ατιμία των γαύρων, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατάντια της ΑΕΚ. Και μετά θα σου πετάξουν ένα «ερχόμαστε», γεμάτοι αλαζονεία, λες και έχουν πηδήξει τη μισή Ελλάδα. Ο αεκτζής στην παρέα θα σου πρήξει τ’ αρχίδια. Θα σε προκαλέσει να παίξετε τάβλι, μπας και σε κερδίσει, θα κοιτάξει να σου φάει την γκόμενα. Φυσικά, με σκυμμένο το κεφάλι φεύγει πάντα.
 
Τι νιώθουν για εμάς: μόνο μίσος. Είμαστε αυτό που δεν θα φτάσουν ποτέ. Η κατά βάθος συνειδητοποίηση αυτής της πραγματικότητας οδηγεί στο μίσος, μέσω μιας απόλυτα φυσιολογικής αυτοάμυνας, εκφραζόμενης από την αλαζονεία και την ανάγκη προβολής μιας διαφορετικότητας. Με λίγα λόγια, φίδια κολοβά.
 
Εξωτερική εμφάνιση: αδιάφορη τελείως. Κάποιον που δεν θα προσέξεις ποτέ έξω.
 
Ø  Μπαόκια: εδώ μιλάμε για ειδική κατηγορία. Κάτι το μοναδικό στον κόσμο. Αυτοί έχουν πολύ γέλιο. Δεν το λέω ειρωνικά. Αν κάτσεις να συζητήσεις μαζί τους, το πρώτο λεπτό θα εκνευριστείς. Το δεύτερο, θα αρχίσουν να μπαίνουν ζιζάνια στον εγκέφαλό σου για το κατά πόσο είναι αληθινό όλο αυτό που ζεις με το μπαόκι. Ε, στο τρίτο λεπτό θα ξεκινήσει το δούλεμα. Την πρώτη φορά αυτό. Την επόμενη, εννοείται, το δούλεμα έχει ξεκινήσει από την αρχή. Εκεί πέφτει γέλιο καλό.
 
Οι μπαοκτσήδες, λοιπόν, θα σου πουν τον πόνο τους για τη διαιτησία και την κακιά Αθήνα, συνδέοντας την μπάλα με ένα γεγονός που θα σε κάνει να γελάσεις. Μπορεί, δηλαδή, να σου παραλληλίσουν την ευνοϊκή προς τον Ολυμπιακό διαιτησία με την περισσότερη επιδότηση για τα γουρούνια ανά κεφαλή που πήρε ένας από τη Λιβαδειά σε σχέση με έναν από τη Βέροια. Εκεί δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις.
 
Ό,τι και να συζητήσεις με έναν μπαοκτσή, στο τέλος θα σου πει αυτό που ήθελε εξαρχής και πιστεύει ακράδαντα: ότι ο γαύρος με τον μπαοκτσή είναι ένα και το αυτό. Αυτοονομάζονται «γαύροι της βόρειας Ελλάδας». Εντάξει, η ενδοσκόπηση και ο αυτοπροσδιορισμός είναι καλά, αλλά μην το γαμάμε, ρε παιδιά. Τι «οι δύο ομάδες με τον περισσότερο κόσμο» ακούς, τι «υπάρχει λαϊκή βάση στους οπαδούς», τι «οι πιο ένθερμοι οπαδοί», τι «πρώτοι σε όλα τα ξυλίκια». Τα μπαόκια το πιστεύουν. Το νιώθουν, που λέμε. Βέβαια, ο «πολυπληθής» λαός του μπάοκ δεν γεμίζει ποτέ την Τούμπα, εκτός κι αν παίζει με τον Ολυμπιακό. Ο «πολυπληθής» λαός του μπάοκ κόβει τα μισά εισιτήρια από τον Ολυμπιακό συνήθως. Ο υπέροχος λαός του μπάοκ μεταφράζει τις πέτρες στο κεφάλι του Μαραντόνα «φανατισμένη έδρα». Μιλάμε για επίπεδο, όχι αστεία. Επίπεδο που κάνει τον Ζουράρι και τον Ζαμπούνη, αυτούς τους μύθους της σύγχρονης Ελλάδας, να γεμίζουν με υγρά στο όνομα του ΠΑΟΚ.
 
Στην παρέα: Ο μπαοκτζής στην παρέα είναι φοβερός. Αφού γαμήσει με το στόμα όλες τις μοντέλες της Ελλάδας, πετάει και ένα «ΠΑΟΚ κι ας μην γαμήσω ποτέ». Αφού ξεσκίσει με το γιαταγάνι του όλες τις βάρβαρες φυλές, πετάει και ένα «Έλληνες είστε και φαίνεστε». Αφού αποδέχεται τον, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, τίτλο της συμπρωτεύουσας για την Θεσσαλονίκη, πετάει και ένα «Αθηνοκεντρικό κράτος». Αφού υποστηρίζει ότι θέλει να κερδάει μόνο με την αξία του, πετάει και ένα «σκούζετε, γαυράκια, ε; Δεν σας χάλασε, μουνόπανα…». Αφού δηλώνει ευθέως ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι κάτι το ανώτερο, πετάει και ένα «φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους». Και τελειώνοντας τη συνέπεια των λόγων του, πίνει τις δύο τελευταίες γουλιές του φραπέ και πηγαίνει σπίτι να φάει τον μουσακά της μανούλας του. Αρρώστια, λοιπόν, ο μπαοκτζής.
 
Τι νιώθει για εμάς: θαυμασμό. Ο γαύρος είναι το ενδόμυχο πρότυπο κάθε παοκτσή. Δεν θα το πει ποτέ ευθέως, αλλά κάνει σαν τα παιδάκια που βλέπουν στην tv το πρότυπό τους, χτενίζονται όπως αυτός, ντύνονται όπως αυτός, και νομίζουν ότι είναι ίδιοι πλέον. Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουν από τον ορισμό του κακέκτυπου.
 
Εξωτερική εμφάνιση: Πώς λέμε «από φωνή, κορμάρα», καμία σχέση… Μαυροτσούκαλα, αξύριστοι (όχι περιποιημένο, περισσότερο παρατημένο, θα έλεγα), σταυρό στο λαιμό, φόρμες ξεφτισμένες. Είπαμε, είναι συμπαθητικοί.
 
Ø  Εμείς: Μην περιμένετε ποτέ να διαβάσετε από εμένα «πόσο γαμάτοι είμαστε» κτλ. Ένα παράδειγμα θα δώσω μόνο. Αν βρεθεί μία παρέα μόνο από γαύρους, θα μαλώσουν όλοι με όλους. Ή, για να είμαι ακριβής, θα διαφωνήσουν όλοι με όλους. Ο ένας θα αναλύσει γιατί πιστεύει ότι ο Σόλιντ ήταν προπονητής που αδικήθηκε από τις συγκυρίες (οι υπόλοιποι θα πέσουν να τον φάνε), ο άλλος θα πει ότι ο Τζιοβάνι ήταν παλτό (οι υπόλοιποι θα πέσουν να τον φάνε), ο παράλλος θα αναπτύξει το γιατί ο Κουσουλάκης ήταν το καλύτερο δεκάρι του σύγχρονου Ολυμπιακού (οι υπόλοιποι θα πέσουν να τον φάνε) κ.ο.κ. Κάπου εκεί θα σκάσει μύτη στην παρέα ένα βαζελάκι. Και θα κάνει τη μαλακία να πει ότι ο Σόλιντ ήταν προπονητής του κώλου. Εκτός παρένθεσης, οι υπόλοιποι θα πέσουν να τον φάνε. Αυτός είναι ο γαύρος με λίγα λόγια. 

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος

Με απλά λόγια:
Βάζελος: Βασίλης Παπαθεοδώρου
Αεκτσής: Γιώργος Τσακίρης
Παοκτσής: Σταύρος Κόλκας

Και Εχουμε κατ εικόνα και καθ ομοιοσην...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εντάξει, έπιασες κι εσύ τους χειρότερους. Δεν είναι όλοι τόσο χάλια, παιδιά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Για τον Κουσουλάκη έχετε δίκιο. Σχωρέστε με, είμαι πιο μικρός. Τον Κουσουλάκη τον έχω δει σε βίντεο μόνο και είχα εντυπωσιαστεί από την τεχνική του.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε μικρό το κακό,για τον παικταρά Βαγγέλη Κουσουλάκη.
Το κακό είνα οτι, αν είναι σωστές οι πληροφορίες στα Sites , οτι η Διοίκηση οδεύει σε επιλογή Προπονητή βραχύ ορίζοντα που θά είναι μπάλωμα...
Ελπίζω να μην συνεχισθούν τα λάθη!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

"Θα μαλώσουν όλοι με όλους"..
Κορυφαία ατάκα που αποτυπώνει τη πραγματικότητα.
Εγώ σκοτώνομαι με το κολλητό για το οτιδήποτε ειδικά όταν βλέπουμε αγώνα μαζί.

Εικόνα SAINARK

Oι παλιοι θα θυμουνται οτι με τους Αεκτζηδες δεν μιλαγαμε για μπαλλα,γιατι σε επιανε θλιψη και συμπονοια και σφιγγοταν η καρδια σου.Ασε που οι περισσοτεροι αεκτζηδες μας φωναζανε να τους κανουμε πλατες οταν θελανε να την πουνε στις ζελες και στο τελος την ακουγανε και τις αρπαζανε και απο εμας και απο τους αλλους.Θυμαμαι οταν το πρωταθλημα δεν το παιρναμε εμεις η ο Παναθηναικος και το επαιρνε η ΑΕΚ το λεγαμε ως μη γενομενο.Ποκτζη με το συμπαθειο δεν θυμαμαι μεχρι τα τριαντα μου,ειλικρινα.Για μας υπηρχει μονο ο Βαζελος και τιποτα αλλο.

Εικόνα Chief Bromden

Ο Αεκτζής είναι ο τύπος που ενώ τον έδερνες συνεχώς στο σχολείο, στην συνέχεια του πήδαγες σε μόνιμη βάση την γυναίκα (και το γνωρίζει) και του είχες «φάει» 50 πελάτες από την δουλειά (και το γνωρίζει) όταν κάποια στιγμή σου «φάει» μια θέση παρκαρίσματος θα γυρίσει να σου πει θριαμβευτικά : Πάρτα ρε πούστη! Και θα το εννοεί...

Εικόνα REDNYC

ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!!! ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!!!

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχα....Κλαίω, χαχαχαχαχα....
Αν η ΑΕΚ ήταν τραγουδίστρια θα ήταν Μποφίλου, χαχαχαχαχαχαχαχα...
Πάντως η αλήθεια είναι πως με ΑΕΚτζή και Μπαοκτζή δεν μπορείς καν να συζητήσεις, με τον βαζέλα κάτι γίνεται, απλά στο τέλος θα στο γυρίσει στο μμπάσκετ..
Ο Κουσουλάκης είναι ο καλύτερος box2box χαφ τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ήξερε τόση μπάλα που θα μπορούσε και 10άρι να παίξει, ο Φαλκάο(ο Πάουλο Ρομπέρτο όχι ο Ρανταμέλ)της Ελλάδας, ο αγαπημένος μου παίκτης από τη δεκαετία του 80 και μετά...

Εικόνα ti vrilissia ti patissia o thrilos sas gama sta isia

χαχαχα...απιστευτη περιγραφή αδερφε
να συμπληρωσω και εγω τα εξης....η κουλα φερνει και ολιγο από μαρθα βουρτση.....για τον μπαογκ καποτε ο γνωστος γυφτοπαδος μακης μαναβης ειχε δηλωσει το εξης''αν κλεισει ο περιφερειακος δε γεμιζει η τουμπα με τπτ '' κατι ηξερε ο νεος

Εικόνα el trick

Θωμά θα πέσω και εγώ να σε φάω. Ο Κουσουλάκης δεκάρι;;;;;
Μηχανάκι ήταν. Χιλιάρα. Όργωνε στο γήπεδο, αλλά δεκάρι δεν ήταν.
Υ.Γ. Θεωρώ ότι το καλύτερο παράδειγμα χαρακτηρισμού φιλάθλων το έδωσε πριν χρόνια ο Νικολάου ο γιατρός. Είπε: Πάει ο φίλαθλος στο ντέρμπυ με το εισιτήριο στο χέρι και βλέπει το γήπεδο γεμάτο και τη θέση του καταλυμένη από άλλον. Αν είναι Ολυμπιακός θα πιάσει τον καταληψία από το γιακά και θα τον σηκώσει για να κάτσει ο ίδιος. Αν είναι βάζελος θα φωνάξει την αστυνομία. Αν είναι χανούμης θα παρακαλέσει τον καταληψία και τον διπλανό του να στριμωχτούν λίγο για να δημιουργηθεί λίγος χώρος και γιαυτόν.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι πολύ όμορφα όλα αυτά.
Όμως δύσκολο να χαλαρώσουμε και ακόμη περισσότερο με την αγωνία της επιλογής ,όπως γράφεται, του νέου προπονητή!
Είναι προφανές οτι πρέπει να γίνει επιλογή μακράς πνοής!
Θα θα πρέπει να μελετηθούν σχολαστικά και αξιολογηθούν τα χαρακτηρηστικά των υποψηφίων και να ταιριάξουν με τις υψηλές απαιτήσεις του Θρύλου.
Ευελπιστώ οτι οι αρμόδιοι δεν θα επαναλάβουντα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος!
Ευελπιστώ οτι θα αξιολογήσουν προσεκτικά τους υποψηφίους!
Κατά την ταπεινή μου άποψη μου ας λάβουν υπόψη τους,με τα εξής 4 κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων προπονητών που θα πρέπει να αναγεννήσουν τον Θρύλο των ονείρων μας:
1.Ηγετική Προσωπικότητα, δηλαδή,να ηγείται με θάρρος και τόλμη να έχει όραμα και στρατηγική,να εμπνέει,να ενδυναμώνει και καθοδηγεί τους ώριμους παίκτες,να αναπτύσσει τα νέα ταλέντα ,να προβλέπει τις εξελίξεις,να αντέχει στην υψηλή πίεση και στο στρες.
2.Ποδοσφαιρική κατάρτιση,δηλαδή γνώση σύγχρονων συστημάτων,εμπειρίες απο προηγμένα πρωταθλήματα και ευρωπαικές διοργανώσεις,υψηλό ποδοσφαιρικό δείκτη νοημοσύνης,οξυδέρκεια στο κωουτσάρισμα και στήν μελέτη του αντιπάλου.
3.Ψυχολογική ισορροπία,δηλαδή σταθερότητα,αποφασιστικότητα,ανοικτό μυαλό,προσαρμοστικότητα,συνεργασιμότητα, χωρίς κόμπλεξ και εμμονές με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.
4.Κίνητρο διάκρισης,δηλαδή πάθος για επιτυχίες και κατάκτηση των στόχων,σθένος,εργατικότητα και μεθοδικότητα.
Στα πιο πάνω κριτήρια να παίρνει τουλάχιστον 8 με άριστα το 10!
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό:Να γίνεται εξαντλητική διερεύνηση και αξιολόγηση των αιτίων της λήξης της συνεργασίας του στις προηγούμενες ομάδες!δεν αποκλείεται να επαναληφθούν ανεπιθύμητες για τον Θρύλο μας καταστάσεις!!!!!!!!!
Θα μου πείτε τον Μέγα Αλέξανδρο ψάχνεις η έστω τον Μουρίνιο? Οχι ακριβώς αλλά κάτι παραπλήσιο!
Πάντως όχι λοξούς,εμμονικούς,αγράμματους ποδοσφαιρικά,φυγόπονους και ευάλωτους στην πίεση η θολωμένους στα δύσκολα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!(το πλειστάκις λανθάνειν μας πληγώνει ανυπόφορα!)

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΤΛ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.. ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ, Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.....ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΑΙΤΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ - ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΑΙΤΣ....ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΩΝ ΧΙΛΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΙΔΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ).

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ -ΔΕΝ- ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!!! ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 25 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ????

ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΡΦΩΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβάζοντας την τελευταία σου πρόταση, μα το Θεό, σκέφτηκα αμέσως το ίδιο πράμα...

Εικόνα vagio

Αποστολε, σε ποσους απο αυτους που εχουμε πιστευεις πως κατι τετοιο θα ενεργοποιουσε τον ποδοσφαιρικο τους εγωισμο? Εγω πιστευω σε μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου. Αν δεν πεσει εξτρα πριμ, κανεις δεν θα ευαισθητοποιηθει.
Αυτο το κολπο που ο Σαββας εδειχνε πρωτοσελιδα για να τσιτωσει τους παχτες, επιανε πολλα χρονια πριν. Ειχαμε αλλη ομαδα τοτε και κυριως ηταν αλλοι οι καιροι και αλλα τα ηθη.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΣΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ - ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα Romain

Νίκο, πολύ ενδιαφέρον και πολύ ευχάριστο να το διαβάσεις.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΡΙ...ΜΠΡΑΒΟ