Οι ευθύνες των Αγγελόπουλων



Κατ’ αρχάς, ξεκαθαρίζω ότι το άρθρο είναι καθαρά δική μου άποψη και δεν εκφράζει κανέναν άλλον πέρα από εμένα.
 
Οι φετινοί τελικοί της Α1 τελείωσαν με τον Παναθηναϊκό να κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά ήταν καλύτερος σ’ αυτό το χρονικό σημείο της χρονιάς, και αυτό αφενός πιστώνεται στον Πασκουάλ και τους παίχτες του, αφετέρου χρεώνεται κυρίως στον Σφαιρόπουλο, αλλά όχι μόνο σ’ αυτόν.
 
Αγωνιστικά, λοιπόν, η ομάδα απογοήτευσε όλους όσοι περίμεναν να εμφανιστούμε, τουλάχιστον, πιο ανταγωνιστικοί, πιο ήρεμοι, πιο φρέσκοι. Από εκεί και πέρα, πριν τον τέταρτο τελικό είδαμε έναν Γιαννακόπουλο να απειλεί για αυτοδικία στο ΟΑΚΑ, http://www.newsit.gr/athlitika/Giannakopoylos-Oxi-opos-persi-me-ton-Vimatoyli-I-emeis-i-kaneis/730551, να καταφέρνει να εκφοβίσει τους παίχτες, οι οποίοι εμφανίστηκαν χωρίς συγκέντρωση, αλλά και τους διαιτητές, όπως είδαμε και από το βίντεο στο άρθρο του Σάββα http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170610/orgia-anastopoyloy-poyrsanidi-andrikopoyloy-sto-oaka-video.
Έπειτα είδαμε τον Γιαννακόπουλο να έρχεται στο ΣΕΦ με τους μπράβους του και να προπηλακίζει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ διαιτητές, γραμματείς και… Φαρισαίους. 
 
 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, βλέποντας τον Γιαννακόπουλο να κάνει ό,τι θέλει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ μέσα στο παρκέ του ΟΑΚΑ, μπούκαρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο Γιαννακόπουλος να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.
 
Εγώ δεν θα κάτσω να σχολιάσω το κατά πόσο είναι στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους η μπούκα των οπαδών του Ολυμπιακού. Αυτά είναι για τους ΑΡΔ. Αυτό που θα πω εγώ είναι πως το ντου έγινε λόγω της διοικητικής ανυπαρξίας της ομάδας μας σε ό,τι σχετίζεται με τα εξωαγωνιστικά. Όταν ως διοίκηση δεν μπορείς να προστατέψεις το γήπεδό σου από τα αίσχη του αντίπαλου προέδρου, τότε επιλαμβάνεται ο κόσμος.
 
Το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ, όπως και η χθεσινή ανακοίνωση, το μόνο που δεν κατάφεραν είναι να βοηθήσουν την κατάσταση. Ας δούμε την ανακοίνωση αναλυτικά:
Κατά τις τελευταίες δύο ημέρες και με αφορμή τα επεισόδια των πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος, γίναμε μάρτυρες μίας ιταμής προσπάθειας εξομοίωσης ανόμοιων καταστάσεων και συμπεριφορών, δημόσιας απόδοσης ευθυνών και απαξίωσης του πανθομολογούμενα υγιέστερου τμήματος του Ελληνικού αθλητισμού.
 
Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουμε πολεμήσει έμπρακτα κάθε μορφή βίας, είτε αυτή προέρχεται από τους οπαδούς είτε από διοικητικούς παράγοντες οιασδήποτε ομάδας.
 
Έτσι, σε συνέχεια και της χθεσινής θέσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες ενέργειες μίας μεμονωμένης μερίδας ατόμων που επεδίωξαν ετσιθελικά να διακόψουν τον πρόσφατο αγώνα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνάδουν με τα ιδεώδη του μπασκετικού Ολυμπιακού και δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα μας. Δεσμευόμαστε δε ότι, στο μέτρο του δυνατού - και με την επιβεβλημένη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι εκ του νόμου η μοναδική υπεύθυνη για τον σωματικό έλεγχο των θεατών και την επιβολή της δημόσιας τάξης στα γήπεδα-, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να απομονωθούν και να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
 
Αυτό που έγραψα και παραπάνω: ο κόσμος αντέδρασε διότι δεν αντέχει να βλέπει τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο να κάνει ό,τι γουστάρει μέσα στο ΣΕΦ. Αν ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να κάνει όσα έκανε λόγω των κινήσεων της διοίκησης μας, ο κόσμος δεν θα χρειαζόταν να επέμβει καθόλου. Η διοικητική απουσία από το παρκέ, η διοικητική απραξία στους τραμπουκισμούς του Δημητράκη Γιαννακόπουλου, οδήγησε στο ντου του κόσμου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι αφοί. Τώρα, αν διερωτώνται με ποιο τρόπο να λειτουργούσαν, αυτό ας το βρουν. Εγώ να θέσω μία ερώτηση: αν οι αφοί επιχειρούσαν να συμπεριφερθούν στο ΟΑΚΑ όπως ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ, θα το κατάφερναν ή θα ξεπηδούσαν καμιά δεκαριά μπράβοι να τους επαναφέρουν στον πάγκο; Ρητορική η ερώτηση…
 
Θεωρούμε, επίσης, αδιανόητη την ανοχή που έχει επιδειχθεί επί μία και πλέον εβδομάδα στις ποινικά διωκόμενες προκλήσεις του υπότροπου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος υποδαύλισε δημόσια τη βία με τις συνεχείς εμπρηστικές τοποθετήσεις του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και το πρωτοφανές πληρωμένο τηλεοπτικό μήνυμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ακόμη και την ημέρα του αγώνα και ενώ τον υποδεχθήκαμε δημόσια στο ΣΕΦ ενώπιον των φιλάθλων μας, ο τελευταίος επιτέθηκε με απειλές και χυδαίες υβριστικές εκφράσεις στους διαιτητές και εξαγρίωσε εν γνώσει του το σύνολο του κοινού, παρουσία όλων των αρμοδίων αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί δεν έχει προχωρήσει κανείς, μέχρι και σήμερα, στην αυτόφωρη σύλληψη του;
 
Μετρώντας πάνω από μία δεκαετία στην ηγεσία του Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι, τώρα κατάλαβαν την ασυλία του Δημητράκη Γιαννακόπουλου; Από το 2012, όταν ανέλαβε ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος, τώρα κατάλαβαν οι αφοί ότι δεν τον αγγίζει τίποτα; Ότι ακόμα κι αν τιμωρηθεί, δεν έχει καμία σημασία, αφού γράφει τους νόμους στα παπούτσια του δίχως καμία ουσιαστική συνέπεια; Από τη στιγμή που το γνωρίζουν αυτό, ποιος ο λόγος να στέκονται μόνο στις ανακοινώσεις και στα δικαστικά όργανα, αφού τέτοιες κινήσεις δεν έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα; Τι διαφορά έχει η χθεσινή ανακοίνωση από τις ανακοινώσεις που βγαίνουν κάθε χρόνο, την τελευταία πενταετία, τέτοια εποχή; Οι ίδιες και οι ίδιες καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αντίκρισμα. Πότε και πώς θα τελειώσει αυτή η κωμωδία; Δηλαδή, ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος θα κάνει ό,τι γουστάρει, θα απειλεί, θα βρίζει, θα τραμπουκίζει, αποκτώντας διαιτητική εύνοια, ενώ εμείς θα αρκούμαστε μόνο σε καταγγελίες; Με ποιο όφελος; Ή μήπως θα φιλοτιμηθούν οι δημοσιογράφοι να στηλιτεύσουν τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο και τις συμπεριφορές του; Το μόνο όφελος είναι για τους ίδιους τους Αγγελόπουλους, ως πρόσωπα, τους οποίους επαινούν διάφοροι φίλαθλοι του μπάσκετ αλλά και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού –όχι πάντα με ειλικρίνεια-, γιατί αποτελούν κάτι το ξεχωριστό και υγιές (που έτσι είναι). Ο Ολυμπιακός τι ακριβώς όφελος έχει από όλο αυτό; Μόνο εγώ βλέπω ότι είναι άσκοπο όλο αυτό που γίνεται; Μόνο εγώ βλέπω ότι χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι;
 
Σε ό,τι μας αφορά, αναγνωρίζουμε τα λάθη που έχουμε κάνει κατά τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, ωστόσο απέχει παρασάγγας από την εξομοίωσή και διασύνδεσή μας με οιεσδήποτε παραβατικές συμπεριφορές και παράνομες ενέργειες. Στην πολύχρονη πλέον απασχόλησή μας, έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε τον δύσβατο δρόμο. Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από τον οιονδήποτε τρίτο, δεν έχουμε στην κατοχή μας και δεν ελέγχουμε οιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, σεβόμαστε δε απόλυτα τους νόμους, τις αποφάσεις και τους θεσμούς της Ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτή είναι η αλήθεια μας· και με αυτή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.
 
Ο μπασκετικός Ολυμπιακός χαίρει καθολικού σεβασμού και αναγνώρισης, όχι μόνο για τις επιτυχίες του, αλλά ιδίως για την υγεία που βγάζει. Άλλωστε, η στήριξη και η αποθέωση που γνώρισαν από τους αγνούς φιλάθλους μας, τους αντιπάλους, αλλά και το σύνολο της διεθνούς μπασκετικής κοινότητας, οι αθλητές μας καθόλη τη διάρκεια του FINAL 4, κατά τον ημιτελικό και τον τελικό της Κωνσταντινούπολης αποτελεί την πλέον χειροπιαστή απόδειξη.
 
Θα μπορούσα να σχολιάσω εκτενώς το σημείο «Ο μπασκετικός Ολυμπιακός χαίρει καθολικού σεβασμού και αναγνώρισης, όχι μόνο για τις επιτυχίες του, αλλά ιδίως για την υγεία που βγάζει», αλλά δεν θα το κάνω, γιατί ακολούθησε διευκρινιστική δήλωση στην οποία προέβησαν οι Αγγελόπουλοι, θέλοντας να διαλύσουν κάθε θόρυβο σχετικά με το κατά πόσο άφησαν υπόνοιες για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Καλοπροαίρετα, λοιπόν, το αφήνω στην άκρη. Ως υποσημείωση, όμως, θα πω ότι σε τέτοιους πονηρούς καιρούς καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε και, κυρίως, να στεκόμαστε μακριά από οτιδήποτε θα ευνοούσε τον διαχωρισμό των τμημάτων του Ολυμπιακού και τον διχασμό του κόσμου του.
 
Σε αυτή, λοιπόν, την ομάδα και τους χιλιάδες φιλάθλους που την στήριξαν έμπρακτα, ειρηνικά και με πάθος σε όλη τη σεζόν, μέχρι και τα τελευταία λεπτά του πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος, αξίζει μόνο η κορυφή και εκεί θα προσπαθήσουμε να την ξαναφέρουμε από τη νέα χρονιά. Σύμφωνα, πάντοτε, με τις αρχές και τις αξίες μας, με τον δικό μας τρόπο... και σε όποιον αρέσει.
 
Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος
 
Σε όποιον αρέσει, ναι. Αλλά μήπως δεν αρέσει σε τόσο πολύ κόσμο τελικά; Μήπως πρέπει ως διοίκηση να αφουγκραστείτε περισσότερο τον σφυγμό του κόσμου; Γίνεται να πορευτεί ένας τόσο μεγάλος οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός όταν είναι αποκομμένη η διοίκηση από τα θέλω της πλειονότητας του κόσμου; Μήπως αυτό που έχετε στο μυαλό σας, κύριοι Αγγελόπουλοι, δεν είναι μονόδρομος; Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Πιο αποτελεσματικοί, πιο Ολυμπιακοί.
 
Εδώ θέλω να πω ότι οι Αγγελόπουλοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται μόνο από εδώ: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161216/pistopoiisi-katabolis-ton-15-ek-eyro-ton-aggelopoylon-stin-kae. Αυτό δεν αμφισβητείται. Όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να βάζουν 160 εκ. ευρώ χωρίς κανένα αντάλλαγμα, χωρίς ιδιοτέλεια, τότε μόνο να τους ευχαριστήσεις μπορείς. Δεν θέλω, λοιπόν, να έρθω εγώ και ο κάθε κατσαπλιάς οπαδός για να την πω στους Αγγελόπουλους. Αυτό που θέλω είναι να μη χαραμίζονται έτσι τόσα λεφτά. Να μην πετιούνται στα σκουπίδια. Μ’ αυτή τη διάθεση λέω από αυτό εδώ το μικρό βήμα ότι σε πολλά κρατούν λάθος στάση. Και είναι κρίμα πρώτα για τους ίδιους, τον κόπο και το χρήμα που έχουν ρίξει, και μετά για όλους εμάς. Όταν έχεις αντίπαλο που στη μάχη χρησιμοποιεί όπλα και τσεκούρια, δεν πας με τριαντάφυλλα για να γίνεις ήρωας στα μάτια των αυλοκολάκων. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ηττηθείς κατά κράτος και να αντιμετωπίσεις τον χλευασμό από όλους. Όταν από την έκβαση της μάχης αυτής κρίνεται η πορεία ενός συλλόγου, είσαι υπεύθυνος για το πώς θα φερθείς στη μάχη. Ως οπαδός αυτού του συλλόγου, εκφράζω τη θέληση για καλύτερη θωράκιση του τμήματος. Δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς, κύριοι Αγγελόπουλοι, αν φερθείτε στον Δημητράκη Γιαννακόπουλο όπως του αξίζει και όπως αρμόζει για την προάσπιση του συλλόγου. Χρησιμοποιήστε τα ίδια μέσα. Όχι με επιθετικές προθέσεις. Δεν θέλω να πάτε στο OAKA και να κάνετε ό,τι κάνει και ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ ( όχι ότι θα με χαλούσε). Αυτό που θέλω είναι να μην αφήνετε κανέναν να προκαλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδό μας, να μην επιτρέψετε τον επηρεασμό των διαιτητών αλλά και των παιχτών μας, αφήνοντάς τον να τραμπουκίζει όποιον θέλει μέσα στο γήπεδό μας, να κάνετε συμμαχίες με σκοπό την παραίτηση αυτού του καρεκλοκένταυρου Βασιλακόπουλου από την ΕΟΚ, να πετύχετε καλύτερη αντιμετώπιση από την ΚΕΔ, να απαιτήσετε να σφυρίζουν οι ανεξήγητα κομμένοι διεθνείς διαιτητές, να έχετε λόγο στον ΕΣΑΚΕ ουσιαστικό. Αν δεν γίνουν όλα αυτά, το πρωτάθλημα ΔΕΝ παίζεται επί ίσοις όροις. Κι εγώ, ως οπαδός, θέλω να βλέπω τους προέδρους του Ολυμπιακού να εξασφαλίζουν την ισονομία. Ο ρόλος του προέδρου είναι πολύπλευρος και δεν σταματάει μόνο στη χρηματοδότηση.
 
ΥΓ: Ο κόσμος φυσικά και δεν έχει το ακαταλόγιστο ούτε το αλάθητο. Το να μη γεμίσει το ΣΕΦ σε δύο τελικούς είναι κάτι που δεν επιτρέπεται, όσες δικαιολογίες και αν δοθούν.
 
ΥΓ2: Θέλουμε τους Αγγελόπουλους στη θέση των προέδρων, θέλουμε όμως και να ακούνε περισσότερο τον κόσμο και να προστατεύουν την ομάδα έως εκεί που δεν πάει. Και  ξαναλέω: πρώτα και κύρια για τα λεφτά που βάζουν οι ίδιοι. Κι έπειτα διότι δεν γίνεται να πετύχει μία ομάδα όταν δεν πορεύεται χέρι-χέρι με τον κόσμο. Το «σε όποιον αρέσει» ελπίζω να μην αποτελεί μπηχτή για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι σαν να λένε οι πρόεδροι «σας γράφουμε στ’ αρχίδια μας». Έτσι δεν πάει πουθενά κανείς. Ή όλοι μαζί ή μόνοι σας. Πάντα με σεβασμό στα όσα προσφέρετε και στα όσα επιθυμώ να προσφέρετε από εδώ και πέρα. 

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Μιλάμε για ΜΑΣΟΝΙΑ στο μπάσκετ.

Ειναι τυχαίο ότι τα 2 πρωταθλήματα η ομάδα τα πήρε αμέσως μετά το καλοκαίρι που οι αφοι Καλά Παιδιά είπαν πως θα τα παρατήσουν...

Θα πέφταν τα μισθά 99% σε όλους σε όλες τις ομάδες τους διαιτητές τους διοικητικούς του μπάσκετ αλλά και τους "Μπασκετικούς ????" ταρπαζωγράφους...

Γι αυτό σού λέει πάρε και σύ ένα πρωτάθλημα (το περσινό το πήραμε με εξωγήινα 3ποντα, κατά λάθος (προσωπική μου άποψη)) και μείνε εδώ να σε ξεσκίσουμε στη συνέχεια, όπως λέμε εμείς για τον ΑλΑσΚλούζο στο ποδόσφαιρο...

Μιλάμε για ΜΑΣΟΝΙΑ.

Εικόνα NovoCeLats

Φαντάζεσται να έβγαινε ο Μαρινάκης και να έλεγε: " Δε θα ξοδέψω πολλά σε μεταγραφές και σε όποιον αρέσει"...

Ε ρε Γλέντια...

Εικόνα NovoCeLats

Μπράβο για το κείμενό σου. Με εκφράζει απόλυτα.

Επίσης συμφωνώ και με το σχόλιο του Απόστολου παρακάτω που λέει ότι ΔΕ ήταν και πολύ ξεκάθαρο το μύνημά τους σε σχέση με την "πιο καθαρή Ομάδα στον αθλητισμό..." κλπ. Και αυτό το σε "Οποιον Αρέσει" ... Τι λέτε ρε σοβαρά. Η ομάδα σας ανήκει και κάνεται ότι γουστάρεται ? Ασχετα με το τι λέει ο κόσμος ?

Σα να μη μας τα λέτε καλά, αφοί Καλά Παιδιά...

Οσο για τα αγωνιστικά έχω αναφερθεί και αλλού πως ΔΕ βλέπω να αλλάζουν και πολλά στη φιλοσοφία που μας έφερε τις φετινές ¨Πορείες"...

Καλά, για τα εξωαγωνιστικά... Τι να λέμε τώρα.

Υ.Γ. Ρε σεις, έχουμε καιρό να ακούσουμε το Βαζελοσωλήνα... Λέτε να έχει τεζάρει και να το κρατάνε οι βαζελοκρατούντες μυστικό για να το χρησιμοποιούνε για εκφοβισμούς... Η και για τη σύνταξή του ???

Εικόνα holland74

Νομίζω εκφράζεις την συντριπτική πλειοψηφία των Γαύρων αδερφέ....

Εικόνα Giannis

Τα είπες όλα...Μάγκικα κ πειραιώτικα...Μπράβο..

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά κύριοι.Ο Ολυμπιακός ένας είναι και αδιαίρετος όσο ο κόσμος όταν τον ρωτάς τι ομάδα είναι απαντά Ολυμπιακός.Δεν ξέρω και πολλούς να διαχωρίζουν τη θέση τους όπως κάτι πιτσιρικάδες τη δεκαετία του 80 που στο ποδόσφαιρο ήταν Ολυμπιακός και στο μπάσκετ Αρης.Και στο φινάλε προσωπικώς στα μέζεα μου αν οι Αγγελόπουλοι αυτοδιαχωρίζονται από το ποδόσφαιρο και το πόλο.Εγώ δηλαδή θα πάψω να είμαι Ολυμπιακός επειδή ίσως-πιθανώς-μπορεί να εννοούσαν κάτι άλλο πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης τους?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το είπα και παρακάτω, αλλά θα το πω κι εδώ γιατί είναι βαρύ το συγκεκριμένο. Δέχομαι ότι το είπαν καλοπροαίρετα χωρίς να θέλουν να διχάσουν τον κόσμο και τα τμήματα του συλλόγου. Είναι λάθος όπως το έθεσαν και μόνο αυτό. Ε, δεν θα κάτσω εγώ να κάνω συντακτικές υποδείξεις.

Εικόνα savvas gridlock

Γνώμη μου, Θωμά. Το όλο πνεύμα της ανακοίνωσης των Αγγελόπουλων ήταν μία διαφοροποίηση ανάμεσα στις πρακτικές του μπασκετικού ΠΑΟ και του μπασκετικού Ολυμπιακού. Γι'αυτο τονίζανε συνεχώς το ''μπασκετικός'' όποτε αναφέρονταν στον Ολυμπιακό, όχι για να συγκριθούν με τον Ολυμπιακό του πόλο και του ποδοσφαίρου, αλλά με τον αντίπαλό τους στο άθλημα, τον ΠΑΟ του Γιαννακόπουλου. Το ''σε όποιον αρέσει'' πήγαινε σε αυτούς που τους προτρέπουν να αλλάξουν, λέει, να γίνουν πιο ''μάγκες'', δηλαδή να τραμπουκίσουν κόσμο-λαδώσουν διαιτητές-λαδώσουν παράγοντες-ταϊσουν ΜΜΕ και ολα αυτά που λέμε κατά καιρούς. Για'μένα λοιπόν πολύ καλά κάνουν και δεν ακολουθούν αυτήν την τακτική και πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Με λίγο καλύτερες επιλογές στην στελέχωση της ομάδας, θα είμαστε σούπερ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεκτό το ότι ήθελαν να επισημάνουν τη διαφορά μεταξύ μπασκετικού Ολυμπιακού και μπασκετικού Παναθηναϊκού. Δεκτό χωρίς αλλά.

Το σε "όποιον αρέσει" μπορεί να πήγαινε σε αυτούς που αναφέρεις, αλλά το "σε όποιον αρέσει" αφορά κι άλλους. Αυτό εκφράζω, ότι δεν μ' αρέσει η νωχελικότητα και η απραξία. Το εκφράζω στους Αγγελόπουλους με σεβασμό στον κόπο και τα λεφτά που έχουν ρίξει και θέλω να τα λάβουν υπόψη τους. Όχι επειδή τα λέω εγώ, ποιος είμαι εγώ; Επειδή πιστεύω και βλέπω ότι και πολλοί άλλοι σύγγαυροι τους θέλουν πιο δυναμικούς.

Αγωνιστικά συμφωνώ μαζί σου και ίσως είμαστε σούπερ. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο όμως. Το κύριό μου πρόβλημα είναι ο Γιαννακόπουλος που κάνει ό,τι θέλει και δη μέσα στο γήπεδό μας. Δηλαδή, άμα πάρουν τον Κάρι οι Αγγελόπουλοι θα σταματήσει τις απειλές ο Γιαννακόπουλος; Σαφώς και όχι. Ασχέτως ποιότητας ομάδας, λοιπόν, εγώ θέλω να τους δω δυναμικούς, πλαισιωμένους από στελέχη ικανά (όχι σαν τον Σταυρόπουλο που έχει γίνει το κορόιδο του κάθε Μάνου Παπαδόπουλου και υπαλλήλου της ΚΕΔ) και να μην αφήνουν τον Γιαννακόπουλο να λειτουργεί έτσι μέσα στο γήπεδό μας, αλλά και στα κέντρα εξουσίας. Αν δεν μπορούν να βρουν λύση σ' αυτά, θα είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τα πρωταθλήματα ΜΟΝΟ όταν ο βάζελος αυτοδιαλύεται (όπως πέρυσι και πρόπερσι) ή όταν θα είμαστε δύο ή τρία επίπεδα πάνω από αυτούς. Ειδάλλως, θα χάνουμε ΠΑΝΤΑ. Δεν είναι, λοιπόν, θέμα μόνο ομάδας.

Εικόνα el trick

Ακριβώς αυτό Θωμά.
Η διοίκηση πρέπει να έχει ΔΎΝΑΜΗ παντού.
Αλλιώς γεννιόνται ερωτηματικά. ΑΣΧΗΜΑ.
υ.γ. άκουσα και μία ΒΡΩΜΑ. ότι δλδ προκειμένου να βγει ένα κομμάτι από το μπάτζετ παίχτηκε στο στοίχημα το πρωτάθλημα. Αν σκεφτεί κανείς τι απόδοση είχε το να πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος ύστερα από το πούλμαν ..... Πιστεύω όμως ακλόνητα ότι όντως αυτό είναι ΒΡΩΜΑ και τίποτε άλλο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εντάξει, αυτές είναι κάτι παραπάνω από βρόμες.

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Σάββα, αφού οι Αγγελόπουλοι πολύ καλά κάνουν και δεν ακολουθούν αυτήν την τακτική και πρέπει να συνεχίσουν έτσι, ας παρακολουθούμε τον Τράκη να μας γλεντάει επί μακρόν...... Όσο το ότι με λίγο καλύτερες επιλογές στην στελέχωση της ομάδος θα είμαστε σούπερ, κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να φέρουμε τον Paul George και τον Russel Westbrook για να αντισταθμίσουμε αγωνιστικά ότι συμβαίνει εξωαγωνιστικά......... Είδαμ ε και τα καζάντια μας με Τσίλντρες και Κλέιζα......

Εικόνα apostolos gaganis

Θα μπορούσαν αυτό το "πνεύμα" που λες, να το κάνουν πιο σαφές, Σάββα. Και μόνο που υπάρχει διάσταση απόψεων στην ερμηνεία, στο τί υποκρύπτεται πίσω από τις λέξεις και καθόμαστε συνέχεια και συζητάμε το κείμενό τους μεταξύ μας, ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. Η ανακοίνωσή τους, δεν έχει την καθαρότητα που θα ΟΦΕΙΛΕ. Μιλάει π.χ. για το "πανθομολογούμενα υγιέστερο τμήμα του Ελληνικού ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ". Έτσι αφήνει σκιές και χώρο για άλλες σκέψεις. Θα΄πρεπε να είναι ακριβέστερη. Να γράφει "της Ελληνικής ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ". Έχουν ( και ) πρόβλημα με τα ελληνικά τους εκεί πέρα; Όσο για το "και σε όποιον αρέσει", η φράση έχει δύο αναγνώσεις. Μια καλή, του τύπου "Μπράβο ρε μάγκες, έτσι σας θέλω, ηγέτες" και μια όχι καλή, του τύπου " Έτσι ε; Καλά, μείνετε τότε με τους 3000 του Τόλη του Λεούση και μη ζητάτε sold out στα κρίσιμα...". Δίκοπο μαχαίρι... Θα μπορούσε επομένως να λείπει και το κείμενό τους να τελειώνει με το "Σύμφωνα πάντα με τις αρχές και τις αξίες μας". Period. Αυτά που πρόσθεσαν στο τέλος δείχνουν - εκτός άλλων ίσως - μια πίκα, μια ενόχληση, ένα γινάτι, μια έλλειψη ψυχραιμίας και ενισχύουν τη δεύτερη ανάγνωση...

Εικόνα Harry red logic

Σημαντικές απόψεις που μπορούν με κατάλληλη επεξεργασία να αξιοποιηθούν απο τις Διοικήσεις αλλά και όλους τους παράγοντες του θρύλου.
Μην ξεχνάμε οτι τα κέντρα εξουσίας στη χώρα είναι εχθρικά προς τον Ολυμπιακό!Τα ξέρουμε τα έχουμε επισημάνει άπειρες φορές!
Φαντάζεσθε τι θα έκανε ο προιστάμενος της Δικαιοσύνης αν στην θέση του ψυχάκια αλλά παμπόνηρου τράκη ήταν ο Μαρινάκης? Θα ψάχναμε την τέφρα του στον Γάγγη!
Ας ψάξουμετα βαθύτερα τα αίτια που ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας με τους πολυπληθέστερους οπαδούς είναι αδύναμος στα κέντρα αποφάσεων και στά ΜΜΕ!
Τις πταίει?
Ο Θρύλος είναι ΕΝΑΣ- ΕΝΙΑΙΟΣ- ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ!
Ας παραμερίσουν τους εγωισμούς τους οι ηγέτες και οι ισχυροί παράγοντες του Θρύλου να συσπειρωθούν και να ανακτήσουμε την αρμόζουσα στο τεράστιο μέγεθος του Θρύλου ΙΣΧΥ στους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας!
Αν δεν γίνει αυτό θα είμαστε στο έλεος του κάθε χουντονίσκου,κάθε σωλήνα,κάθε νιαου,κάθε τράκη, καθε Ιγκνιάτεβιτς!
Μας την έχουν στήσει εδώ και καιρό οι Πατέρες οι κοριοί οι σαγώνιες ο τουίτης και πάει λεγοντας!
Συνέχεια τρέχουμε πίσω απο τα γεγονότα αμυνόμενοι!Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό για τον Θρύλο-Αυτοκράτορα.
Σύγγαυροι ο Θρύλος πρέπει να οδηγεί όχι να ακολουθεί οτι του στήνουν οι "αντίχρηστοι"
Υ.Γ
1.και στο Μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο οι ομάδες χρειάζονται σημαντική ποιοτική ενίσχυση -περιμένουμε μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο!
2.Η τεχνικές ηγεσίες σε δοκιμασία(όπως πάντα με μικρή πίστωση χρόνου)
-Ο Σφαιρό ίσως λόγω χαρακτήρα μπορεί με αυτοκριτική να αυτοβελτιωθεί,αν όχι τότε κάποιος καλύτερος.
-για τον Χάσι θα δούμε-περιμένουμε δείγμα γραφής σε λίγες εβδομάδες επίσημων αγώνων...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, οι γνώσεις του Σφαιρόπουλου αυτές είναι. Δεν είναι θέμα εγωισμού ή κάτι άλλου. Ο Σφαιρόπουλος ξέρει μόνο άμυνα και άμυνα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει. Αλλά επειδή η διοίκηση έτσι αποφάσισε, αναγκαστικά υπομένουμε και στηρίζουμε.

Εικόνα CostasS

Δεν είμαι "μπασκετικος", στο ποδόσφαιρο εχω διαρκείας, αλλά:
Τα ίδια δεν μας κάνει η "εξυγίανση" στο ποδόσφαιρο? Γιατι κι εκεί δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση. Δέχομαι οτι ο Μαρινακης δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα λογω της γνωστής εκκρεμότητας με τη δικαιοσύνη. Το υπόλοιπο ΔΣ της ΠΑΕ που ειναι? Αφηνω έξω τον Θεοδωριδη γιατι αντιμετωπίζεται -δυστυχως- απο τους ΑΡΔ ως γραφικός και τον Μωραλη λογω της άλλης θεσμικης ιδιότητας που έχει. Ποιός χτύπησε το χέρι στο τραπέζι για τις 5 αγωνιστικές που έχουμε τιμωρηθεί ΑΔΙΚΑ ? Ποιος βγήκε επισημα απο την ΠΑΕ να διαμαρτυρηθεί? Η αγωνιστική κυριαρχία μας, μας εμποδιζει να δούμε την ανεπαρκή κατ'εμέ εξωαγωνιστικη, με την καλή έννοια παρουσία.
Μην "καταδικάζουμε" λοιπον τους Αγγελόπουλος ελαφρά τη καρδια για τον τρόπο που εχουν επιλέξει να πορευτουν μέχρι τωρα. Σαφως απαιτείται μια πιο δυναμική αντιμετώπιση. Όπως σχολίασα τις προάλλες και σε άλλο αρθρο, να μην κρίνουμε με άλλα μέτρα και σταθμά τις οποιεσδήποτε λάθος επιλογες των Διοικήσεων ΠΑΕ-ΚΑΕ.
Συγγνώμη για την λιγο εκτός θέματος ανάρτηση. Αδερφια ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.
Semper Olympiakos!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όταν δούμε στο ποδόσφαιρο να συμβαίνει επαναλαμβανόμενα ό,τι συμβαίνει στο μπάσκετ, τότε να βγούμε να τα πούμε. Αλλά επειδή όλα αυτά είναι γενικόλογα, θα πω το εξής: ο πόλεμος που δέχεται ο Μαρινάκης από όλους τους αντιπάλους προέδρους, τα Μ.Μ.Ε. και την κυβέρνηση, ας γίνει μάθημα και στους Αγγελόπουλους. Όσο καλά παιδιά κι αν είναι, όση ανεκτικότητα και να έχουν, δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στις καρδιές των αντικειμενικών και να κερδίσουν εύνοια (καλώς εννοούμενη εύνοια).

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εξαιρετικό το άρθρο σου Θωμά

Για Μπουρούση:
https://twitter.com/redsagainst/status/874643087741550592

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170613/pappas-mpoyroysis-fot...

Επίσης βλέπουμε τον δήθεν σεβασμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό από τους ΑΡΔ:
https://twitter.com/redsagainst/status/874630065493094405

https://twitter.com/redsagainst/status/874576975494598656

https://twitter.com/redsagainst/status/874573543614406656

https://twitter.com/redsagainst/status/874555802639630336

https://twitter.com/redsagainst/status/874551723599200257

https://twitter.com/re7usetolose/status/874358060613083137

https://twitter.com/redsagainst/status/874346351882055680

https://twitter.com/redsagainst/status/874277658376458241

https://twitter.com/redsagainst/status/874269787735678978

https://twitter.com/redsagainst/status/874264933252386816

https://twitter.com/redsagainst/status/874253724386045953

Ούτε θέλουμε,ούτε χρειαζόμαστε τον κίβδηλο σεβασμό αντιολυμπιακών ΑΡΔ και οπαδών.Oύτε και την καλώς εννοούμενη εύνοια τους(βάζω και τους "αντικειμενικούς")

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να 'σαι καλά, Γιάννη.

Εικόνα major

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ,ΕΙΤΕ ΑΡΔ,ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΤΕΙΑ.Ο ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΣΦΑΛΙΑΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟDNA ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ NOVA ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.ΥΓ.ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΛ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ INGR ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ,ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ . ΜΟΛΙΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΣΡ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΚ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΜΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ δεν θέλω να αποχωρήσουν. Θέλω να σταματήσουν να τα περιμένουν όλα από την ανύπαρκτη δικαιοσύνη. ΚΑΙ δικαιοσύνη, αλλά βάλε κι εσύ το χεράκι σου. Αν δεν το βάλεις, είσαι χαμένος μια ζωή.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Φιλε διλημματα τυπου:ή αλλαζετε ή φυγετε για τους ευεργετες του μπασκετικου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ουτε υπηρχαν ουτε υπαρχουν.Μην γινεσαι αφοριστικος-ισοπεδωτικος,οι προεδροι εχουν αποδειξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ την αγαπη τους και την αφοσιωση τους για τον συλλογο δινοντας ενα σκασμο λεφτα ολα αυτα τα χρονια,εχοντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ελιτ της ευρωπης και στην κορυφη της ελλαδας,χωρις να χρωσταει η ομαδα ουτε ενα ευρω.Στην ψευτομαγκια και στα καραγκιοζιλικια του τρακη οι προεδροι δεσμευτηκαν με την χτεσινη τους ανακοινωση οτι θ απαντησουν οπως πρεπει,με τον τροπο τους.Ποτε δεν γινεσαι καραγκιοζης για ν αντιμετωπισεις εναν καραγκιοζη.Προχωραμε ολοι μαζι μια γροθια.

Εικόνα major

ΝΙΚΟ ΣΥΓΑΥΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΙΣΩΠΕΔΩΤΙΚΟΣ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΓΑΥΡΟΥΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΖΙΚΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΖΙΚΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΟΡΚΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ ,ΘΑ,ΘΑ ΘΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?ΛΟΙΟΝ ΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΛΛΑ Η ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΙΒΑΡΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.Υ.Γ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΦΡΑΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΚΑΤ Ο SDNA ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΣΑΙΤ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ REDGOAL ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ.ΑΥΤΑ

Εικόνα mkpap7

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα " ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ". Επιτέλους βάλτε το αυτό στο μυαλό σας και σταματήστε να κολλάτε σε πρόσωπα και ονόματα. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Και αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ είτε λέγονται ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ είτε ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είτε ακόμα και ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ όπως ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ και ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Το ίδιο ισχύει και για εμας τους απλούς οπαδούς. Η ομάδα μας δίνει πολλά παραπάνω απο αυτα που της προσφέρουμε εμείς. Εγώ προσωπικά ρήσεις "Και σε όποιον αρέσει" τις θεωρώ τουλάχιστον ύβρεις για την ομάδα και τον κόσμο της. Ασ συμμαζευτούν μερικοί, μερικοί...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Τ αρθρο αυτο ειναι οδηγος για την αποφυγη αναλογων περιστατικων(εξωαγωνιστικων εννοω) οπως αυτα που συμβαινουν,απ την ωρα που ανελαβε ο τρακης τον μπασκετικο βαζελο.
Συγχαρητηρια,τα ειπες ολα, ακριβως οπως πρεπει.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Γιανναρε εξισου επικινδυνοι με τους αντιολυμπιακους αρδ,ειναι και καποιοι 《ολυμπιακοι》δημοσιογραφοι,πολλες φορες οι συγκεκριμενοι μπορουν να προκαλεσουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα απ οτι οι απεναντι.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Συμφωνώ.