ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ SDNA.GR ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ



Θυμόμαστε όλοι το θόρυβο που σήκωσε το γελοίο τσοντο-site που συντηρείται από τα αμπάρια του Golendri, το sdna.gr, για το πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης στο ματς με την Ξάνθη την προηγούμενη Κυριακή. Ας δούμε τώρα το πέναλτι που κέρδισε η Κέρκυρα στο σημερινό παιχνίδι της με τον Πλατανιά, για να ανοίξει το σκορ (2-0 έληξε το ματς). Είναι στο 02:17 και μετά του βίντεο με τα στιγμιότυπα της NOVA.
 
Ας θυμηθούμε και τη φάση του Φορτούνη, όπως την έκρινε ο Περικλής ΒαΖΕλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ, στο 01:36:00 και μετά του βίντεο. Βλέπουμε τις δύο φωτογραφίες.
 
 
 
Μοιάζουν οι 2 φάσεις, με διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα; Εμείς λέμε ναι, σχεδόν ίδιες είναι. Πώς έκρινε το τσοντο-site από τα αμπάρια του Golendri τη φάση του Φορτούνη
 
 
και πώς το σημερινό πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας;
 
 
Γιατί σήκωσε θόρυβο για ''ανύπαρκτο πέναλτι'' στη μία περίπτωση και στην άλλη μας λέει πως σωστά κέρδισε το πέναλτι η Κέρκυρα; Γι'αυτό.
 
 
Έχει πάει το ρωσοποντιακό ρούβλι σύννεφο εκεί μέσα. Σκουπίδια έμμισθα της δημοσιογραφίας, όποιος τους πληρώσει τον γλείφουν και κρίνουν τις φάσεις καταπώς συμφέρει το χορηγό τους...