ΤΙ??? ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ?



Έγινε τελικά η αναμενόμενη συνάντηση του τουίτη με τον τράκη και ο τελευταίος έβγαλε μια ανακοίνωση που δίνει το κλίμα και την ουσία της συνάντησης. Διαβάζουμε λοιπόν στην ανακοίνωση.
"Σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2013, στα Γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του κ. Αλαφούζου και εμένα, με επίκεντρο το καλό του Συλλόγου και μόνο. Σκοπός της συζήτησης ήταν, να εκδηλώσω και επισήμως στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ενδιαφέρον μου για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια αναγέννησης της πράσινης ΠΑΕ.
Για αυτό και ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ύστερα βέβαια και από τη δική του σύμφωνη γνώμη. Ο κ. Αλαφούζος συμφώνησε να μου αποστείλει το ταχύτερο δυνατόν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να προβώ μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλες τις απαραίτητες οικονομοτεχνικές μελέτες.
Με την ολοκλήρωση της μελέτης αυτών των στοιχείων, θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω στο φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, εάν πέραν της προσφοράς της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να προβώ σε μια επίσης σημαντική επένδυση, στην ΠΑΕ αυτή τη φορά, με αποκλειστικό στόχο να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός και εκτός Ελλάδας.
Κάθε άλλη λύση τη θεωρώ ημίμετρο και για αυτό όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, όπως κάναμε τόσα χρόνια και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να χτιστεί ακόμα μια δυναστεία, αυτή τη φορά ποδοσφαιρική! Παρακαλώ όλες και όλους, φιλάθλους, παράγοντες και δημοσιογράφους, μέχρι τη στιγμή των επίσημων ανακοινώσεων, και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και μόνο, να χαμηλώσουν οι τόνοι.
Η συζήτηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες ούτε εντυπωσιασμούς. Και αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα επιθυμούσα στην παρούσα φάση. Αυτό που με ενδιαφέρει τόσο εμένα όσο και τον κ. Αλαφούζο, που ομολογουμένως έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο, είναι το αύριο του Συλλόγου. Για το αύριο του Παναθηναϊκού, με σοβαρότητα και συναίσθηση της πραγματικότητας, θα μιλήσουμε ξανά όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις."

 
Καταρχήν δεν θέλω να σας πω το γνωστό παπατζίδικο ρητό ΄΄εγώ σας τα έλεγα΄΄, αλλά ας δούμε λίγο την ουσία.
Ο DPG εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του τιμονιού του ποδοσφαιρικού ζέλα. Μέχρι εδώ καλά, βέβαια άλλα μας έλεγε τις προηγούμενες ημέρες όταν εμφάνιζαν όλα τα πουστράκια ΑΡΔάκια στην σφαίρα επιρροής του το θέμα σαν τελική απόφαση του να αναλάβει τον ζέλα. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ζήτησε τα οικονομικά της παε από τον τουίτη και μετά λέει θα αποφασίσει εάν θα εμπλακεί στην ιστορία. ΕΑΝ επαναλαμβάνω κάτι που εμείς από εδώ ήδη το είχαμε αμφισβητήσει έντονα (1 & 2). Η είδηση όμως που βγαίνει από την συγκεκριμένη δήλωσή του είναι άλλη. Μας έλεγαν τόσο καιρό ότι θα κρατήσει και το τμήμα μπάσκετ και θα κάνει έναν μεγάλο ζέλα. Τώρα μέσα στην δήλωσή του λέει ξεκάθαρα ότι ΑΝ αποφασίσει να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό ζέλα, θα αφήσει το μπάσκετ, γιατί όπως λέει όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ. Αλήθεια οι οργανωμένοι λαγοί (που έχουμε δει πόσο τον αγαπάνε), τι γνώμη έχουν γι αυτό? Τι γνώμη έχουν που τους κοροϊδεύουν στα μούτρα τους? Τι γνώμη έχουν που ο σωτήρας τουίτη θα αποχωρήσει κι αυτός ακριβώς την στιγμή (σύμπτωση βέβαια) που χρειάζεται να μπουν λεφτά στα ταμεία της παε?
Δικό τους καράβι, δικές τους κι οι φορτούνες που λέει και ο πάνσοφος λαός. Σταματήστε όμως την έπαρση ρε τρελά αγόρια. Φτάνει πια με το θα δείτε τι θα πάθετε μόλις αναλάβει ο τράκης και τέτοια χαριτωμένα. Εγώ πάντως, σας το έχω ξαναγράψει, το εύχομαι ολόψυχα να πάρει ο DPG την παε για να τον φιλοξενήσουμε στο Καραϊσκάκη και τότε θα δει το περιβόητο σύνθημα του Θείου του ΤΣΟ & ΛΟ να γίνεται πραγματικότητα και πράξη εντός γηπέδου για να μην παρεξηγηθώ. Μετά την 8άρα όλα φαίνονται μικρά και ασήμαντα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα xristoforas

μια συζητηση μεταξυ φλωρων δηλαδη για το καλο της ομαδος των πουστηδων οπως τους λεει κι ο Τακαρος
νεομαλεζανικο 5ετες πλανο αραγε?
ρε τους φρουφρουδες...γελιο που ΄χουν
(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...ΒΛΕΠΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΥΡΑΣ 7)

υστερογραφο:
....που από τα μέσα του 1930 τους απηύθυναν οι "Αριστοκράτες" ή "Φρουφρούδες" της "πράσινης πρόγκας"
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%...
ζελοπρεζακα..μπριγιαντινα παρε οχι την παε...αλλα....φορα να μας κλασεις τα φρυδια!!!

Εικόνα savvas gridlock

Ποια ΠΑΕ να πάρει ρε Χριστόφορε. Ήθελε ραντεβού για να δει λέει τα χρέη. Μετά από τόσα χρόνια κατάλαβαν πως χρωστάνε λέει γύρω στα 45 μύρια. Ε, ας ανοίξει κάνας υπάλληλος του Τράκη επί των οικονομικών τον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟ και ας το δει.

http://redsagainsthemachine.gr/articles/130423/skandalo-me-tin-adeiodoti...

47,6 μύρια τα χρέη τον Ιούνιο του 2012. Πόσο να τα'ριξε σε 1,5 χρόνο ο Τουίτης? Δεν ξέρω καν αν τα έριξε και δεν τα ανέβασε. ''Πέφτουν από τα σύννεφα'', λέει, τα βαζελάκια, που περίμεναν 20-25 μύρια χρέη. Αυτά που μπορεί να βρει ο καθένας και τα βρίσκουμε κι εμείς εδώ, πρέπει να γίνουν ραντεβού Τουίτη-Τράκη και καμιά 500αριά άρθρα και ''πύρινες απόψεις λαγών'' για το ''πόσα χρωστάμε επιτέλους και πού, γιατί δεν μας το λέει κάποιος?'', μπας και τα χωνέψουν τα πρόβατα που σέρνει πίσω του ο Φορέας της τρεχάλας. Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος εκεί έξω δεν μπορώ να καταλάβω ρε...

Εικόνα V0R4D0R

Τζίγγερ, θεέ πάρε ΠΑΕ-ΚΑΕ.

Εικόνα dono

Τουίτη ΠΟΥΛΑ!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ περίεργα πράματα όλα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρωμιές έχει το μυαλό ενός πρεζονιού, ως εκ τούτου όλα τα περιμένω. Ευχής έργον θα είναι για μας, πάντως, ένα τέτοιο σενάριο.

Εικόνα savvas gridlock

Για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μπάσκετ του ΠΑΟ, διέλυσε τον Ερασιτέχνη του Παναθηναικού ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το ''πολυτροπαιούχο'' τμήμα πόλο του Παναθηναικού πήγε για βρούβες, για να αποκτηθεί ο Αλβέρτης, που πήγαινε στις προπονήσεις του ΠΑΟ με το ΦΩΣ στο χέρι (μέγας γαύρος ο πατέρας του). Τώρα, μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση, αν αποφασίσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ ο γιος του Παύλου ΠΟΣ-Τράκης, τι θα γίνει η ΚΑΕ φαπάστερος? Και τα πρόβατα που σέρνει ο Φορέας της τρεχάλας πίσω του συνεχίζουν και αναρωτιούνται ''γιατί δεν βγαίνει κάποιος από την ΠΑΕ να μας πει τι χρωστάμε και σε ποιον?''. Αφού δεν ξέρετε να διαβάζετε ισολογισμούς (λογικό, δεν είστε υποχρεωμένοι), γιατί δεν πάτε σε ένα λογιστή εκεί στη γειτονιά σας, να του δείξετε τον ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟ και να σας πει το πόσα χρωστάτε ρε βαζέλια? Δεν είναι κρατικό μυστικό ρε πρόβατα...

Εικόνα red apple

Αυτό και μόνο δείχνει, Σάββα, οτι υπάρχει μεγάλη σκιά -για να το πω κομψά- στους ισολογισμούς της ΚΑΕ Τράκης. Τόση σκιά ώστε να φροντίζει με την τράκικη τακτική του να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για να σώσει, τάχα, την ΠΑΕ...

ΚΑΕ και ΠΑΕ το ίδιο συνδικάτο!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Δηλαδή δεν ε-ε-ε-ρχεται ακόμα? Δηλαδή τα 120 μυρια που μας ετριψε στα μουτρα σύσσωμος ο ΑΡΔικειμενικός τύπος ήταν μούφα? Να περιμένω αύριο η Goal, η Sport Day και h Live Sport να μου εξηγήσουν? Τι δήλωση του Τουίτι "ΠΟΥ' ΣΑΙ ΡΕ ΤΡΑΚΗ" θα την προβάλλει αύριο η ΜΟΛΟΧΑ?
απάντησέ μου γιατρέ μου γιατι με τρώνε τα φρύδια μου....