O Διαμαρτυριδομάχος Campazzo



Το ποιόν του καλού παιδιού του Ελληνικού μπάσκετ το γνωρίζουμε όλοι. Έχουν φροντίσει να το μάθουμε οι νυν και αεί υμνητές του. Εν ολίγοις ο Φτυσίδης δεν κάνει φάουλ, απαγορεύεται να τον πλησιάζουν οι αντίπαλοι που είτε χρεώνονται με φάουλ είτε απωθούνται από τους στιβαρούς του αγκώνες, έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται ασταμάτητα στους διαιτητές, να διαμαρτύρεται εντόνως όταν κάποιος άλλος συναθλητής πάει να του κλέψει το δικαίωμα στην κλάψα, είναι ο καλύτερος παίκτης που'χει πατήσει τα ελληνικά γήπεδα, αλλά πάνω απ'όλα, ό,τι και να γίνει, μα ό,τι και να συμβεί, δεν έχει ποτέ άδικο. 35 χρονών έχει φτάσει ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος, 15 χρόνια έχει παίξει εκατοντάδες ματς με την πίεση στα κόκκινα, αλλά δεν έχει ξεφύγει ούτε μια φορά ρε παιδί μου.
Όλα αυτά φυσικά, εμείς εδώ στην Ελλάδα τα γνωρίζουμε απ'έξω κι ανακατωτά, αλλά έλα που σ'όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν τους τα'χουν μάθει... Έτσι, ο παιχταράς μας πήγε στην Ισπανία κι έπεσε πάνω στον Campazzo, έναν Αργεντίνο που... δεν ήξερε ο άνθρωπος. Αυτός ο καημένος ο Campazzo, με το που ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ τραυματίστηκε ο άνθρωπος κι είχε δει όλη τη χρονιά απ'τον πάγκο. Στο παιχνίδι με τις βαζέλες λοιπόν κι ενώ φτάνουμε στο τέλος του, με τον τελικό νικητή να έχει κριθεί, ο προπονητής του σκέφτηκε να του δώσει λίγο "χρόνο προσαρμογής".
Μπήκε λοιπόν ο Campazzo στο παιχνίδι, και κοίτα να δεις ρε παιδί μου μια ιδέα που είχε, να πάει να παίξει άμυνα στον παιχταρά μας. Όπως βλέπουμε εδώ, ο Campazzo παίρνει θέση χρησιμοποιώντας το σώμα του, μη αφήνοντας τον παιχταρά μας να "δει" την μπάλα.
 
 
Έλα όμως που'χουμε φτάσει κοντά στο 40λεπτο, τον παιχταρά μας τον έχουν πάρει λίγο τα χρονάκια και φυσικά δεν έχει καμιά όρεξη να κυνηγάει το καυλωμένο νιάτο. Τί σκαρφίζεται λοιπόν ο τετραπέρατος ήρωάς μας; Με μια κίνηση καθόλα αντικανονική κι αντιαθλητική που επιτρέπεται στο Βαζελακοπουλιστάν, κλειδώνει τον Campazzo (βλέπε και κεντρική φωτό).
 
 
Σ'αυτό το σημείο, κάθε αθλητής έχει δύο οδούς:
1) Ακολουθεί το παράδειγμα που άπειρες φορές έχει δώσει ο παιχταράς μας, σταματάει να παίζει και ψάχνει προστασία στους διατητές. Μίρλα μέχρι να τους εξοντώσει. Είναι ένα μεγάλο όπλο στη φαρέτρα του αυτό, χάρη στο οποίο έχει αποκτήσει το προσωνύμιο Διαμαρτυρίδης.
2) Με πλήρη συνείδηση του ότι συμμετέχει σ'ένα αντρικό άθλημα, αποφασίζει να κοντράρει το συναθλητή του στα ίσια, ακόμα και σ'αυτό το αντικανονικό μπρα ντε φερ που διάλεξε ο συναθλητής του να τον προκαλέσει.
 
Ο Campazzo αποφασίζει να κάνει το 2), κι αντί ν'αφήσει τον παιχταρά μας να τον πάει τρένο, τραβάει κι αυτός προς τη μεριά του. Σ'αυτή τη μάχη δύναμης, πιστεύω πως κανένας δε θα έβαζε τα λεφτά του στο σιτεμένο παιχταρά μας και δικαίως, γιατί όπως βλέπουμε ο Campazzo έστω με ένα χέρι, τραβάει εμφανέστατα πιο δυνατά. 
 
 
Ο παιχταράς μας όμως που είναι τετραπέρατος, αντί ν'αφήσει το χέρι του Campazzo και να παραδεχτεί την ήττα του ελευθερώνοντάς τον, αποφασίζει να εκμεταλευτεί τη δυσάρεστη θέση στην οποία έχει βρεθεί με δική του ευθύνη και σηκώνει τα χέρια προς τους διαιτητές, που η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια τον απαγοητεύουν. 
 
 
Ο Campazzo βλέποντας τον παιχταρά μας να έχει καλοβολευτεί στην πλάτη του και να μην το κουνάει (δείτε χαρακτηριστικά πώς ο Διαμαρτυρίδης έχει βολευτεί σε μια θέση που θεωρεί πως θα τον στείλει κατευθείαν στο αγαπημένο του σημείο του γηπέδου, τη γραμμή των προσωπικών βολών, αγάπη που του'χει χαρίσει το προσωνύμιο Ελευθεροβολίδης), αποφασίζει ν'απαλλαγεί απ'την παρουσία του, πραγματοποιώντας μια αξιοζήλευτη ενέργεια και προκαλώντας κλάματα γέλιου σε κάθε άνθρωπο που σέβεται όχι μόνο το άθλημα, αλλά συνολικά το “ευ αγωνίζεσθε”. Πραγματικά όσες φορές και να το βλέπεις, δεν το ευχαριστιέσαι...
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Ο Χατζηγεωργιου εχει σχεση με τον Διαμαντιδη;;;

Εικόνα konkard

αυτός που κάνει τον σχολιασμό στο βίντεο έχει μήπως πρόβλημα με τα ματάκια του ή είναι ξάδελφος του "ελευθεροβολακια"???
Επίσης μπορείτε να τοποθετηθείτε για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ η οποία δικαιώνει τον Παναθηναικό? Τι έγινε και άλλαξε τροπάρι η επιτροπή?

Εικόνα tsalouxidis

Καλά ο Καμάτσο δεν κατάλαβα γιατί το'κανε αυτό.Θα μπορούσε απλά να σηκωθεί, αυτός έκανε και ένα βήμα πίσω επίτηδες για να φορτώσει το Διαμαρτύρη καλύτερα στην πλάτη του και να του κάνει το ιπόν.
Αλλά επειδή άκουσα τη λέξη αθλιότις στο τέλος απ'το Χατζηγεωργίου, αν θέλει να δει πραγματική αθλιότητα που να κινείται εκτός απλού δυναμισμού και στην κατεύθυνση της απόπειρας τραυματισμού αντιπάλου ας ξαναδεί έναν αιφνιδιασμό του Κλέιζα στον τελικό κυπέλλου του 2010 όπου ο Διαμαρτύρης προτείνει το πόδι δίκην τρικλοποδιάς στο Λιθουανό που έχει ήδη σηκωθεί για το κάρφωμα και θα μπορούσε να τσακιστεί κυριολεκτικά.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΤΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΙΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΜΕ ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ

Εικόνα REDHERAKLIO

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ nmavrona

Εικόνα CVRED

Προτείνω, αν κάποιος σύγγαυρος, είναι στην Μαδρίτη, ας πάει να φωτογραφηθεί με τον Cambazzo, φορώντας του το κασκόλ του Θρύλου.
Έτσι για να γουστάρουμε.

Εικόνα μαουνιέρης

Στο 1:51 ο "ανώτερος" Διαμαντίδης χαϊδεύει "μεγαλόψυχα" το κεφάλι του Καμπάσο, κι εκείνος του λέει κάτι στα "αργεντίνικα". Ωραίος ο "κάποιος Καμπάσο", που είπε ο χατζημπάμιας. Δικό μας παιδί.

Εικόνα Romain

Η αντίδραση και η αμηχανία του σπίκερ είναι βέβαια όλα τα λεφτά.
Διαβάστε το μήνυμα του Ψηλού πιο κάτω. Είναι η τέλεια περιγραφή.

Εικόνα dion

Και ξανά, ξανά, ξανά... Εμένα μ'αρέσει κι η αντίδραση του Χαραλομπόπουλου στο 1:28, έλιωσα όταν πήρα χαμπάρι για πρώτη φορά πρώτη.

Εικόνα Romain

Ήταν ότι έπρεπε.
Θέλω να το ξαναδώ!

Εικόνα Pr0pheT7

το ποστάκι το είχες ανεβάσει για λίγο προχθές το βράδυ... εκεί λοιπόν που ρίχνω μια ματιά να δω τι παίζει στο RATM, τσααααα... πετυχαίνω αυτό:

"να διαμαρτύρεται εντόνως όταν κάποιος άλλος συναθλητής πάει να του κλέψει το δικαίωμα στην κλάψα"

απλά με μάζευαν από το πάτωμα, έβγαλα δύο κομμάτια παστίτσιο και κάτι ψιλά από τα γέλια

βάλτε κανένα tag ρε παιδιά ότι τα posts δεν είναι κατάλληλα για φαγωμένους ή για ανθρώπους που πάνε να καταπιούνε κόκα κόλα... ΕΛΕΟΣ!!!!!!

και περιμένω να στο πω δύο μέρες!!!

Εικόνα dion

Είχα κάποιο τεχνικό πρόβλημα, γι'αυτό "εξαφανίστηκε" η ανάρτηση για δυο μέρες. Τώρα δεν την κουνάει τίποτα, σαν το Διαμαντίδη απ'τις βολές ένα πράγμα.

Εικόνα Spiros Legend

https://www.youtube.com/watch?v=K_OLtHpxV_A Αυτο εγινε αμεσως μετα το παιχνιδι με την Ρεαλ και ενω ακομα ετρεχαν τα σαλια των αντικειμενικων για τον αλητη Αργεντινο!Στο παιχνιδι με την Κηφισια χτυπησε εν ψυχρω αντιπαλο του στο κεφαλι!Φυσικα εγινε γαργαρα παντου!

Εικόνα dion

Σπύρο, με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι φταίει ο Καμπάτσο.

Εικόνα Spiros Legend

Σίγουρα!Άσε που είναι συνυπεύθυνοι και οι Τεόντοσιτς,Γουντς,Τόμιτς,αλλά αφού ελέγχει όλα τα ΜΜΕ ο Γαύρος,δεν τα λένε,τα κρύβουνε!

Εικόνα Ψηλός

Όλα τα λεφτά η "αντικειμενική" περιγραφή και τα σχόλια του Χ"γεωργίου. Αμερικάνικα επιφωνήματα έκπληξης "όου-όου!", της μεγάλης του Συρίγου σχολής, γρήγορη ξεπέτα του καβγά που ποτέ δεν έγινε με τη φράση - πασπαρτού "δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται αυτά" κι ύστερα ένας ακόμη ύμνος στον "κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπωλλίστα" που έχει γράψει και μιαν ιστορία... "Αυτό είναι μια αθλιότης", όταν έχουμε να κάνουμε με βάζελο, μεροληπτούμε πιο πολύ κι από προπαγάνδα απολυταρχικού καθεστώτος, αλλά όταν κερδίζει πέναλτυ ο Ολυμπιακός "δεν ξέρω, δε φαίνεται καλά η φάση, είναι αμφιλεγόμενο". Και το κλου: "Ο Διαμαντίδης ετοιμάζεται για βολές, ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!" Θέλει η βαζέλα να κρυφτεί κι η βαζελολαγνεία δεν την αφήνει...

Εικόνα nmavronas

TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΟΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΡΓΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ! Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ! ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΑΘΩΝΤΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΚΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΓΜΟΧ!

Εικόνα μαουνιέρης

Σημειολογικό ξέσκισμα, σύγγαυρε Ψηλέ! Ιδίως η "αθλιότης"... Υπέροχη μπουζουριέρα η ψευτοκαθαρεύουσα...

Εικόνα dion

Δε σταματάμε να καμαρώνουμε το Διαμαντίδη στις βολές, κάποια στιγμή θα πάθει αγκύλωση, δε γίνεται...