ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Tags: -

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καμία ήττα δεν είναι για να χαιρόμαστε - ούτε εκείνη που δίνει πρόκριση. Η ήττα είναι πάντα ήττα. Ναι, χτες ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων και των ειδικών καταστάσεων αγωνίστηκε αξιοπρεπώς στο Τορίνο: έπαιξε σαν ομάδα και έπαιξε σαν Ολυμπιακός. Ήττήθηκε με 2-0.
Με στενοχωρούν οι θριαμβολογίες του αθλητικού τύπου - και του φιλολυμπιακού και του (τέλος πάντων) "αντικειμενικού". Μερικές φορές η βλακεία (ιδίως των "δικών μας") με τα φρικαλέα πρωτοσέλιδα με βγάζει από τα ρούχα μου.
Ας ελπίσουμε, πρώτον, ότι μετά τη χθεσινή "τιμητική ήττα" δεν θα αποκοιμηθούμε πιστεύοντας ότι έχουμε ξαφνικά και ως εκ θαύματος γίνει ομαδάρα και, δεύτερον, ότι τα καλοκαιρινά πειράματα ιδίως των δύο τελευταίων ετών δεν θα επαναληφθούν.
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον Τάκη Λεμονή και είμαι βέβαιος ότι θα διαχειρισθεί τα πράγματα με λογική και νηφαλιότητα, αλλά και με ολυμπιακό σθένος. Καλό θα ήταν, όμως, να κοπούν εντελώς οι παρόλες: να μη μιλάει κανένας πλην μόνον αυτού και μόνον όταν απαιτείται.
Εννοείται (και θα εννοείται πάντα):
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπερα φιλοι μου συμπασχοντες απο τον ιο του δαφνοστεφανωμενου και δοξασμενου ερυθρολευκου γιγαντα!Συγγραυρε μαουνιερη ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι τα πραγματα! Εξοργισμενος κι εγω με τα πρωτοσελιδα στον ερυθρολευκο Τυπο, απαραδεκτο κατα την γνωμη μου να πανηγυριζουμε για μια ηττα κι ας ειναι κι απο την Γιουβεντους! Επισης, το παιχνιδι που εκανε η ομαδα ειναι απολυτα αντιθετο απο αυτο που θα κληθει να παιξει στο πρωταθλημα απεναντι στα πουλμαν και τις αντεπιθεσεις των αντιπαλων μας! Το παιχνιδι που καναμε στο Τορινο ειναι το ευκολο παιχνιδι των μικρων, δυστυχως, ομαδων! Φυσικα και υπαρχουν θετικα στοιχεια οπως η βελτιωση της ψυχολογιας των παικτων, η εμφανιση του Προτο στο τερμα (εχω απογοητευτει παρα πολυ απο τον Καπινο), η εμφανιση του Κουτρη και του Φιγκειρας που κρατησανε καλα τα γρηγορα εξτρεμ των Ιταλων με την πολυτιμη συνδρομη των Παρντο και Σεμπα και η γενικη εικονα συμμαζεμενης ομαδας που ειχε ο Θρυλος σε σχεση με το μπουλουκι που εδειχνε επι Χασι! Εχουμε πολυ δρομο να καλυψουμε, πολλαπλους αντιπαλους εντος κι εκτος τερεν, αρχης γενομενης απο τον Ατρομητο που παντα μας βγαζει το λαδι, τον κυρηγμενο πολεμο ΕΠΟ , κυβερνησης και ΚΕΔ με μονο ευχαριστο την διακοπη που θα βοηθησει να ανασυγκροτηθει καπως η ομαδα και να παρουσιαστει καλυτερη! Ολοι στον Ναο την Κυριακη με φωνη και παλμο να δωσουμε την απαραιτητη ωθηση στην ομαδα να παει στην διακοπη με το ηθικο ψηλα αδερφια! Μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Ωραία τα λές σύγγαυρε Fotiadko7. Εννοείται : ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα NovoCeLats

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ
Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΔ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΟΠΑΠ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ, ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ...

Ε, ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα μαουνιέρης

Όλα όσα λες είναι σωστά, αλλά ομολογώ, σύγγαυρε NovoCeLats, ότι δεν κατάλαβα το κρυφό συμπέρασμα. Δηλαδή τι ακριβώς προτείνεις να κάνουμε; Εννοείται: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα NovoCeLats

Μαουνιέρη φίλε μου,

Το έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, ΜΗ νομίσετε πως με τη ΝΔ θα αλλάξουν τα πράγματα... Ο ΟΠΑΠ και ΟΛΑ σχεδόν τα ΜΜΕ δε μπορεί να τα αγνοήσει καμία κυβέρνηση ή κόμμα (είδατε μήπως κανένα κόμμα να έχει τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν εναντίον του Ολυμπιακού ??? Να θυμίσω πόσοι ΜΠαοκτζίδες βουλευτές έχουν κάνει επερωτήσεις στη Βουλή για διαιτησίες εναντίων του ΖΜΠΑΟΥΓΚ ...??? για τον ΘΡΥΛΟ ακούτε κάτι από κανέναν...)

Το έχω πει εδώ μέσα πολλές φορές,

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ

και να κατέβουμε στις εκλογές, ΟΧΙ σαν Ολυμπιακός βέβαια, και ούτε με κάποιο προσανατολισμό από τα υπάρχοντα κόμματα... και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κατέβηκαν ως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Αποψή μου είναι πως είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος...

Εικόνα holland74

Ρε παιδιά με κάνατε έξαλλο...Εγώ που είμαι αρχαίος, σκουριά δεν μπορώ τα fb και τα twiter και ότι άλλα σκατά υπάρχουν...Τώρα βλέπω αυτά και εκνευρίζομαι, αν τον είχα μπροστά μου θα του έριχνα μία φάπα...
Τοπικό ρε συ από του χρόνου, τοπικό.....Ξεφτιλισμένε....

Εικόνα μαουνιέρης

Με ποιόν τα έβαλες, Ολλανδέ μου; Υποψιάζομαι σωστά;

Εικόνα holland74

Είδα αδερφέ αυτά που ο έγραψε ο Γιάννης ο Κόκκινος και μου σηκώθηκαν οι λιγοστές πια τρίχες της κεφαλής μου...Εννοώ αυτό το απόβρασμα το ΑΡΔ τον Φαπαθεοδώρου...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως όταν οι παίκτες παίζουν στις θέσεις τους αποδίδουν αυτό που μπορούν.
Και μπορούν να κριθούν με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια..
Ας ελπίσουμε πως οι αλχημείες τελείωσαν.
Τώρα ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα..

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά, Δημήτρη. Το δε "υπομονή και στήριξη"ισχύει για πάντα. Νά 'σαι καλά.

Εικόνα Chevalier de Balibari

αυτο δα μας Έλειπε να πανηγυριζουμε για μια καθαρη ηττα ημαρτον...
ΚΑΘΑΡΟ αγωνιστικο πισωγυρισμα ... πριν 3 χρονια τους εφυγε η ψυχη
να το γυρισουν , εκεινο το το 3-2..
3 χρονια μετα ειμαστε ενα επιπεδο κατω , γιαυτο καιη κουλα ειναι 5 ποντους απο πανω
και μας κανουν καζουρα οι αθλιοι της βαζερα σπορτ
σαντοριναιοι , κοντοι κλπ
φελοι ξεφελοι ειναι κρατικοι τους πληρωνουμε και εμεις για να μας βριζουν..

Εικόνα μαουνιέρης

Προσωπικά δεν με ενοχλεί να μας βρίζει η συμμορία των Αντιολυμπιακών. Με ενοχλεί να μας βρίζουν οι Ολυμπιακοί - ό,τι καπνό και αν φουμάρουν. Με ενοχλεί να παρακολουθώ αγώνες της ομάδας μας (σε όλα τα σπορ) σε ολυμπιακά καφενεία και οι μισοί εκεί μέσα να βρίζουν από το πρώτο δευτερόλεπτο τους παίχτες μας. Χαίρε, ιππότη!

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου ρε Γιωργαρε...

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα σύγγαυρε και αδελφέ, χαθήκαμε. Αλλά σε έχω συνέχεια στον νου μου. Να το ξέρεις. Τα Χριστούγεννα θα βρεθούμε οπωσδήποτε!

Εικόνα Harry red logic

Αδελφέ εν Θρύλω Θεό,
Συμφωνώ με την τοποθέτηση σου .
Επισημαίνω και εγώ ότι δεν ήταν τόσο αρνητικό το αποτέλεσμα στο Τορίνο υπό το πρίσμα των πρόσφατων δυσμενέστατων εξελίξεων.
Αποκομίσαμε αρκετά οφέλη,ευελπιστώντας οτι αναχαιτίσθηκε η καθοδική πορεία!
Χρειάζεται πολύ δουλειά με σχέδιο και θέληση για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.
Μην ξεχνάμε, ο νιαουρίδης είναι άκρως επικίνδυνος και βέβαια ο Ιβάν με την στήριξη των κυβερνοκοντοναίων!
Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει να δουλέψουμε στην δημιουργία και τελείωμα των φάσεων όταν αντιμετωπίζουμε άμυνες ταμπούρι και βέβαια να μην τρώμε τζάμπα γκόλ σε κόντρα αντεπιθέσεις!(κανόνας στο ελληνικό πρωτάθλημα)
Ανασύνταξη λοιπόν, αντεπίθεση, προσγειωμένοι,σκληρή προπόνηση και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.
Στηρίζουμε τον sir Takis,στηρίζουμε την ομάδα, στηρίζουμε τον Πρόεδρο!
Πρόεδρε σκέψου, κάνε κάτι με την "δεδέ-φιλιππουσό-διαιτησία" αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο,αυτοί καταλαβαίνουν μόνο από ζούληγμα στα ούμπαλα!

Εικόνα μαουνιέρης

Όλες οι επισημάνσεις σωστές, συγγαυράδελφε, και οι οδηγίες προς ναυτιλομένους άκρως ολυμπιακές. Το έγραψες: "Ανασύνταξη λοιπόν, αντεπίθεση, προσγειωμένοι,σκληρή προπόνηση και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας."

Εικόνα el trick

Νομίζω ότι ο χθεσινός αγώνας ανέδειξε κάτι. Ότι έχουμε παίκτες που ένας προπονητής μπορεί να αξιοποιήσει και να καταφέρει να παίξει η ομάδα το παιχνίδι της απέναντι σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Η νίκη ή η ήττα να κρίνεται σε λεπτομέρειες και να έρχεται ύστερα από ΑΓΩΝΑ και όχι να παίζουμε τουρλουμπούκι.
Θάθελα όμως να δώ την ομάδα να παίζει και απέναντι σε αντίπαλο που σε παίζει κλειστά και αμυντικά. Τότε θα βγάλω ασφαλέστερο συμπέρασμα για τον κ. Λεμονή.

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά και μετρημένα λόγια!

Εικόνα takis xwsiar

Καλησπέρα φιλε μαουνιερη!Μερικοι από τους θριαμβους του Ολυμπιακου μας είναι το 1-4 με τον εξω από δω στη λεωφορο,το 3-0 στη ριζουπολη με τον εξω από δω,το 3-3 με τους ζητιάνους που διαφημιστηκε μαλιστα ως ο πιο ωραιος τελικος,ξεχνοντας ότι εάν δεν μετρουσε το οφσάιντ γκολ του Μπλανκο,αν δεν ειχε βγαλει με κοκκινη δυο παικτες του Ολυμπιακου(του Γκαλετι ειδικα 100% αδικη λογο του ότι ο διαιτητης,δεν του ειχε δειξει ως οφειλε την πρωτη κιτρινη καρτα,και ο παικτης δεω γνωριζε ότι εχει κιτρινη!),τοτε το ματσακι θα ειχε ληξη περιπου 4-1,5-2,και θα ειχε περασει ως άλλη μια μεγαλη νικη του παντοκρατορα απέναντι στους πουθεναδες.Θριαμβος κατ εμε ηταν και το 1-1 στη φιλαδελφεια,που διεκοπη όταν επεσαν κατά γης οι παικτες της αεκ και παρακαλουσαν σαν μουσουλμάνοι να τους βοηθησει ο αλλαχ μην φανε 5αρα,και ενώ ειχαν προηγηθεί και παλι με γκολ οφσάιντ!Με ξενες ομαδες εχουμε και εκει αρκετους θριαμβους. 3-2 μεσα στην Αρσεναλ κτλ εξω,και αρκετες νικες θριαμβους στην εδρα μας.Οποιουδηποτε είδους θριαμβολογιες περι "περήφανης" ηττας της ομαδας μας,νομιζω ότι μας μειωνει! ΥΣ. Μας τα πρηξανε κατι αντικειμενικα σκατοσαιτ κάθε τοσο με το τι ειπε και τι θελει ο Μιραλας.Προτεινω στους δικους μας,να εχουν το νουτους μονο στον επομενο παιχνιδι,και στη σωστη δουλεια στο Ρεντη,ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!! Χαιρετω

Εικόνα μαουνιέρης

Για να σουμάρουμε: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Γιώργο, όπως πάντα, είσαι εξαιρετικός.

Θα πω το εξής. Σήμερα έριξαν τις 2 λογαριασμούς του RATM στο facebook.
Ο ένας ήταν ο "Ρατμ και ξέρετε τι σας κάνει ο Βαγγέλας",που ήταν ο τρίτος λογαριασμός της σελίδας, μιας κι είχαν πέσει οι άλλοι 2. Ο πρώτος ήταν ο Redsagainsthemachine.gr και οι δεύτερος ο Reds Against The Machine).
Ο δεύτερος,ο εφεδρικός ήταν ο "ΡΑΤΜ και ξέρετε εσείς".(Ο 4ος)

Οι RATM είχαν γράψει το εξής στην σελίδα τους στο facebook για αυτό το σκουλήκι,τον Βασιλάκη Παπαθεοδώρου.
Σ'αυτό το πουτανάκι της δημοσιογραφίας έδωσε συγχαρητήρια ο Στράτος Σεφτελής, μέλος του πειθαρχικού του ΠΣΑΤ που διέγραψε τον Βερβελέ. Μια συμμορία ξεφτιλισμένων που όλοι μαζί τραγουδάνε το σουξέ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΟΛΙΕΣ"
https://twitter.com/redsagainst/status/913380364789436417

Τι είχε γράψει ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου? Αυτό εδώ:
https://twitter.com/fullgazzia/status/913160221404614656

"Ο Μπουφόν έτρεμε, ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 90-0, ο Ολυμπιακός δεν θέλει ποτέ την εύνοια της διαιτησίας. Αννίτα ξύπνα, χάνεις τον απόλυτο σταρ

Οι RATM ασχολήθηκαν επειδή έγραψε ΑΥΤΟ ΕΔΩ. Δείτε την απάντηση του στον σύγαυρο Παασκευόπουλο.:
https://twitter.com/fullgazzia/status/913177729872351233

"Κάποιος σου διέλυσε το 100-0 και πονάει ο κωλος σου πουστόγερε έκτρωμα της κοινωνίας."

(την τελευταία)
http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201709/viber_image006.jpg?...

http://www.redking.gr/content/media/26685-edw-yparxei-eshea-kai-eisaggeleas

Αφού γράφτηκε αυτό εδώ, έπεσε μετά από μερικά λεπτά και η 4η σελίδα.:
https://twitter.com/redsagainst/status/913390654893551617

Προς όλα τα αντιολυμπιακά κατακάθια, τους αντιολυμπιακούς ΑΡΔ τε και οπαδούς, τα τρολ του Συριζα κλπ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ RATM.

Εικόνα Marios

Φιλε μου,θα ανεβει νεα σελιδα?Οπως και να το κανεις το facebook ειναι λιγο πιο αμεσο.Οσο για τον Παπαθεοδωρου,που ειναι η κοινη γνωμη,ή ΕΣΗΕΑ,καποιος που θιχτηκε τελος παντων,νομιζω οτι εχει πολλους ακολουθους γνωστους δημοσιογραφους στο twitter,κανεις,αβαντα μεχρι αηδιας,σε εναν τυπο που προκαλει χυδαια.

Εικόνα savvas gridlock

Θα τα φτιαξουμε ολα και θα ενημερωσουμε φιλε.

Εικόνα μαουνιέρης

Γειά σου, σύγγαυρε κόκκινε Γιάννη!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Γεια σου σύγγαυρε Γιώργο.

Εικόνα Eleni

Ομαδάρα έχουμε,ευρωπαική νοοτροπία ακόμα όχι(σύλλογος και οπαδοί).Εγώ πάντως για έναν ευρωπαικό τίτλο ζω(οπαδικά).

H ΟΥΕΦΑ εφαρμόζει το βαθμολογικό σύστημα 2-1-0.
Στο κύπελλο πρωταθλητριών-champions league
Παναθηναίκός: 157 αγώνες - 49 νίκες - 45 ισοπαλίες - 63 ήττες - 182-214 τέρματα - 143 βαθμούς.24η θέση
Ολυμπιακός : 156 αγώνες - 56 νίκες - 29 ισοπαλίες - 71 ήττες - 189-242 τέρματα - 141 βαθμούς.25η θέση
Σε όλα τα ευρωπαικά κύπελλα συνολικά
Παναθηναικός : 287 αγώνες - 101 νίκες - 69 ισοπαλίες - 117 ήττες - 347-387 τέρματα - 271 βαθμούς
Ολυμπιακός : 267 αγώνες - 105 νίκες - 47 ισοπαλίες - 115 ήττες - 344-392 τέρματα - 257 βαθμούς

Οσονούπω ξεπερνάμε τον βάζελο σε αποτελέσματα.Η ομάδα είναι καλή.Πάθος και σοβαρότητα θέλει.

Συγνώμη για την αναίδεια.

Εικόνα μαουνιέρης

Υπέροχο! Προσυπογράφω. Και τους χρωστάμε και μια απάντηση στο 8-2! Γειά σου, Ελένη!

Εικόνα Φαιδων

Αδελφέ συγαβρε. Συμφωνώ 100% μαζί σου. Πριν 3-4 χρόνια είχαμε χάσει πάλι από μια πολύ καλύτερη γιουβεντους,3-2 αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εκφράσεις ανακούφισης του Μπουφον μετά από κάθε επίθεση του θρύλου που η μπάλα δεν πήγαινε στα δυχτια. Εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ούτε κουλά ούτε βαζελος να χαιρόμαστε στις ήττες. Ζήτω ο Θρύλος μας Ζήτω ο Ολυμπιακός μας

Εικόνα μαουνιέρης

Έτσι είναι,σύγαυρε Φαίδωνα!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα gio

Η σελίδα στο facebook που είναι.?

Εικόνα μαουνιέρης

Yorgos Kentrotis

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Gio, κατάλαβα λάθος!