ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ...


Tags: -

Γεια θου θενιόρ, τεράστιε Μίτσελ Γκονζάλες, σήμερα η κιθάρα μου τραγουδάει για θένα. Στην μπούκα σε είχαν όλοι, τηλεσχολιαστή σε ανέβαζαν, άνεργο σε κατέβαζαν. Και ποιοι; Οι αρδικειμενικοί δημοσιογράφοι που ούτε για τηλεσχολιαστές δε γκάνουν, ενώ εγώ προσωπικά δε θα τους έδωνα ούτε επίδομα ανεργίας. Εκεί ρε, να πνιγούν μέσα στη λάσπη που σου έριξαν όλον αυτόν το γκαιρό.
Πήρες την ομάδα να πας να παίξεις στο Ντα Λουζ και όλοι οι παραπάνω έλπιζαν να χάσεις, να διασυρθείς. Τι έλεγαν το λοιπόν όσοι δε σε πίστευαν; Έλεγαν ότι στην Ελλάδα κερδάς με διαιτησία, με παραρτήματα, γιατί έχεις καλύτερο ρόστερ, αλλά στην Ευρώπη είναι που κρίνεσαι. Και στην Ευρώπη άρπαξες μια τεσσάρα ξεγυριζμένη στο πρώτο ματς κι όλοι λέγανε ότι για τόσο είσαι.
Κι έφυγες θενιόρ και πήγες στη Λουζιτανία, να παλέψεις με τα νανάκια. Και έφτασες και άνοιξες το στόμα σου να δώκεις οδηγίες και γυάλιζε το στόμα σου από μακριά και άστραφτε. Και μετά άστραψες κι εσύ και βρόντηξες και τότε είναι που σε σκιάχτηκαν όλοι. Μέχρι κι ο Θεός του καιρού μόλις σε είδε να αστράφτεις προσπάθησε σε σταματήσει. Ατσαλάκωτος έφτασες, όλο το νερό τ’ ουρανού έπεσε πάνω σου, αλλά στο τέλος του αγώνα έφυγες ακόμα πιο ατσαλάκωτος από πριν. Κι είχες απέναντί σου τον άλλον τον κασίδη που λέγαν ότι θα σού ‘παιρνε τα σώβρακα, αλλά στον αχό της μάχης έμοιαζε με ξεπουπουλιαζμένο κόκορα. Δεν ήταν που βράχηκε, έτσι φαινόταν, ήταν που  τον έβαλες κάτω και τον γάμησες σα βάζελο μακρύγλωσσο, σα χάνουμο πορτοφολά, σα μπούγατσο ονειροπόλο.
Και κατέβασες εντεκάς σωστή στη χώρα των νάνων. Εντεκάς για νίκη, έτσι που πρέπει πάντα να κερδάμε, εντεκάς συνετή, εντεκάς που δε θα ‘τρωγε γκολ ούτε σε δέκα ημιχρόνια, αν ο βάζελος Θεός της τύχης δε συνωμοτούσε με τον άλλον του καιρού για να σου παίξουν το παιχνίδι τους. Και ήταν ο γαύρος δυνατός, γαύρος όνομα και πράμα και σκιάχτηκαν εκεί κάτω οι κοντοί κι έστειλες το μήνυμα για το ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ στον όμιλο. Και τώρα όλοι ξαφνικά σε παραδέχονται, αλλά δε σου ζητάνε συγνώμη. Ε, εγώ γι’ αυτό γράφω τούτη δω την μπαλάντα για σένα, για να σου ζητήσω συγνώμη που έλεγα ότι περιμένω το ματς με την Μπενφίκα για να σε κρίνω. Ελπίζω αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες της ομάδας να αντιλήφθηκαν ότι ένας προπονητής κρίνεται σε βάθος χρόνου και μέχρι να κριθεί πρέπει να δουλεύει απερίσπαστος. Ελπίζω επίσης όσοι γουσταρίσανε το γαύρο ψες και το αντέχει η τσέπη τους, να έρθουν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την ομάδα, να τραγουδήσουν, να γουσταρίσουν, να μη νιώθει μοναξιά ο κόζμος που πάει να στηρίξει την ομάς…
Ψες δώσαμε δείγματα μεγάλης ομάδας. Πάνε πια αυτά που μας έλεγαν οι τρύπιοι τα προηγούμενα χρόνια, ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε διπλά. Τελευταία κερδάμε κάθε χρόνο εκτός έδρας, φέτος δε, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε δύο διπλά. Δε μπειράζει, έχουμε ακόμα το ματς με το Παρίσι. Μπορούμε με άνεση να πούμε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο. Τώρα πια κάθε χρονιά επιβεβαιώνουμε το γκρουπ δυναμικότητας απ’ όπου προερχόμαστε και κοιτάμε πάντα πιο αψηλά. Την ομάδα- μαξιλαράκι του ομίλου τη γκερνάμε γκολ και θέαμα, είτε λέγεται Ντόρτμουντ, είτε Άντρελε, είτε Μονπελιέ. Αυτός είναι ο νέος Γαύρος, ο Γαύρος του Μαρινάκη. Ένας «σερ» Γαύρος, συνηθιζμένος πλέον στα μεγάλα σαλόνια. Εντάξει, θα φας και τεσσάρες τώρα, αλλά θα τις ρίξεις κιόλας. Είσαι ο κύριος Γαύρος, με το λογότυπο της Γιούνισεφ στη φανέλα. Μπήκες σ’ ένα σφιχτό κλαμπ τριών ομάδων, αντάξιων της φήμης σου, κουστουμάτος κι ατσαλάκωτος, ακριβώς σαν το μπροπονητή σου.
Οι φράσεις κλισέ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «χαμηλά την μπάλα», «δεν έχουν επιτευχθεί ακόμα οι στόχοι μας», «το επόμενο ματς θα είναι το πιο κρίσιμο» και κάτι άλλα τέτοια. Αλλά, ρε μάγκες, πας στη δουλειά βραχνιαζμένος από τις ψεσινές γκαρίλες, ο ήλιος έξω λάμπει σε ένα έξοχο φθινοπωρινό πρωινό, ο γαύρος έχει κάνει πειστικότατη εμφάνιση, όντας καλύτερος εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ και περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ και τα βαζέλια πόνο ρε, πόνο!!! Άντε τώρα να σου πέσει. Έτσι κι έβγαινε κανας Μένιος Σακελαρόπουλος ψες το βράδι, θα μας έμενε όρθια μέχρι το ματς με την Μπενφίκα. Κάθε μέρα είναι καλή μέρα άμα είσαι γαύρος που λέει ο φίλοζ μας ο Ταρζανιάρης, αλλά υπάρχουν κι οριζμένες μέρες που σίγουρα είναι καλύτερες από τις άλλες και σήμερα είναι μία απ’ αυτές. Σήμερα είναι μέρα απόλαυσης για μας και καταξίωσης για το μπροπονητή. Σήμερα η γαυροσύνη έχει γιορτή.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Σωστος!!! Βραχνιασμενοι,γεματοι και περηφανοι σημερα, αλλα και καβλωμενοι βλεποντας μονο τις μαπες των λαγων και ειδικα αυτων που βλεπουν και πεντε πραγματα στο γηπεδο!

Εικόνα dono

Είδες τι έμπνευση έχεις όταν βλέπεις τα παιχνίδια με κανέναν που ξέρει ποδόσφαιρο?

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ ρε φίλε, με τιμάς...

Εικόνα μαουνιέρης

Υπέροχο, σύγγαυρε. ΥΠΕΡΟΧΟ! Να είσαι καλα. Με έγιανες (χτες ψηνόμουν στον πυρετό...)

Εικόνα clark gheibol

ευχαριστώ σύγαυρε, περαστικά σου

Εικόνα savvas gridlock

Περαστικά Γιώργη...

Εικόνα red apple

Λούζεται η ...αγάπη μας στο Λουζιτάνια!!!!

Τα είπες όλα, Άλεξ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αμ αυτό με τη βροχή πού το πας; Λένε της Μπενφίκα ωμού με τους αλλόθρησκους ότι δεν τους βοήθησε το γήπεδο και η βροχή. Συγνώμη ρε παίδες αλλά, αν δεν κάνω λάθος, στο πρώτο ημίχρονο τους πατήσαμε κάτω. Όταν το γήπεδο ήταν "καθαρό" τους πατήσαμε κάτω χωρίς έλεος. Πιστεύει κανείς λογικός ότι θα τρώγαμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τις συνθήκες του πρώτου ημιχρόνου; Έλεος πια.

Υ.Γ. Ο Μένιος, αφού είδε κι' απόειδε με το βάζελο το έριξε εις την συγγραφικήν. Γράφει για έρωτες, για ίντριγκες, για ολόγιομα φεγγάρια. Για μπάλα πάντως ούτε λόγος. Ε, ρε που τους καταντήσαμε!

Εικόνα clark gheibol

έτσι που τα λες είναι, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ευνόησε τη λιγότερο τεχνική ομάδα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

χαχαχα! Μου θύμισες ένα χθεσινό σχόλιο χανουμιού στο γνωστό και μη εξαιρετέο βαζαλέττα. Είπε ακριβώς το ίδιο πράμα με σένα, αλλά αυτός εννοούσε το αντίστροφο. Ότι ευνοηθήκαμε εμείς. Αχ ρε Αϊνστάιν, πόσο δίκιο είχες όταν μιλούσες για το σύμπαν και τη βλακεία...

Εικόνα clark gheibol

ξέρεις, το βαζελέτα το έχουμε κάπως μέσα στη γκαρδιά μας, καθώς στις βρόμικες σελίδες του είναι που πρωτογνωριστήκαμε οι περισσότεροι μεταξύ μας, άλλο που τώρα δεν του δώνουμε ούτε ένα κλικ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ να σου πω την αλήθεια διαβάζω το σίτε, όπως διαβάζω την Πράσινη. Είναι το ναρκωτικό μου. Αυτό που δεν μπορώ να μπω με τίποτα και δε δίνω ούτε μισό κλικ είναι ο "σκύλος".

Εικόνα clark gheibol

κοίταξε, άμα ξεκινάς το συλλογιζμό σου από το συμπέραζμα, κάτι τέτοια θα σου συμβαίνουν. Συνήθως στο συμπέραζμα καταλήγεις. Αλλά ρε φίλε, λυπήσου το παιδί. Είναι σε όμιλο φωτιά, ο έκτος Όμιλος φέτος έχει τη μία ομάδα καλύτερη απ' την άλλη. Φυσικό να έχει αλληθωρίσει...
http://www.epo.gr/media/files/G_ETHNIKH/g_program_6.pdf

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χοχοχο! Μεγάλε Σωκράτη! Πού τους έστειλες ρε συ;

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το άλλο πού το πας. Εδώ ο κύριος Καρπετόπουλος μας έλεγε λίγο πριν στο ραδιόφωνο ότι ''μία φάση που ζητάει πέναλτυ η Μπενφίκα, σηκώνει πολλή κουβέντα''. Ναι, σηκώνει όντως κουβέντα. Με λειτουργία μέσα για πάρτη σου, Αντωνάκη...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Καρπετόπουλος είναι αυτός που δεν είχε να φάει και τον τάιζε ο Αλέφαντος;

Εικόνα savvas gridlock

Tον τάιζε μπιφτέκια ο κυρ-Νίκος όταν παρίστανε το φοιτητή στην Ιταλία κι έγινε άθρωπας...

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, τί περιμένεις από κάποιον που από όλη την Ιταλία (την ΙΤΑΛΙΑ επαναλαμβάνω) βρήκε ομάδα να υποστηρίζει τη Λάτσιο;!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Α! Ωραία! Αυτήν τη λεπτομέρεια δεν την ήξερα! "Καλυτέρεψε" η θέση του στη συνείδησή μου... Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια.

Εικόνα Mhtsaras

Ωραια....πολύ ωραια...μαρέσεις ρε συ Γάτε...Καβλα και πριαποσύνη από μνια ομάς που δε μασά το γκώλο της !
Κι όντα θωρράς ακόμα κι εκειό το τηγανόπσωμο το Γιαταβαρέ να τρεχαλάει και να ντου φτάνουνε τα ποδάργια στη μπλάτη και νάχει λερωσει τη φανέλα από πίσω μέχρι το σβέρκο του με λάσπες από τα παπούτσα του τότενες καταλαβαίνεις πγοιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΕΚΟΣ Γάβρατσος !
Μίτσελος Γάβρος και γαμνιάς
σας τονε βάνει μονομνιάς
σας πγιάνει το μαστάρι...
κι ούλο πονάτε οι λαγοί
πουτάνες και Λουζιτανοί
και κλάνετε παπάρι !
Γεια σου ρε Μίτσελε γαμνιά
που γάμεπσες το Μπλατανιά
και ούλους τους λυράτους
Κάτσε και ρίκσε μνια πσωλιά
στης Λαγοφλώρου τα μουνιά
στους ανοιχτοκωλάτους !

Εικόνα clark gheibol

Ρε συ, πεθύμησα λίγο ποίησις, ανέβασε κανα πχιασάρικο, έτσι σαν αυτό που έβαλες εδανά...

Εικόνα savvas gridlock

Τι μαλάκας είσαι ρε πούστη μου ρε... Χαχαχαχα...

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ έκλεισε η φωνή μας που βλέπαμε το ματς απ'το σπίτι ρε. Αν έβγαινε και ο Μένιος να μας αναλύσει ας πούμε το γιατί ήταν όντως κόρνερ και όχι άουτ η φάση πριν το γκολ της Μπενφίκας, όλοι στους Ωρυλάδες θα'μασταν σήμερα.

Εικόνα clark gheibol

απ' την άλλη είναι μεγάλη κάβλα να βλέπεις τη φάτσα του Μένιου ύστερα από καλή δική σου εμφάνισις. Έχει αυτό το ειρωνικό μειδίαμα πίσω από το οποίο ξέρεις ότι κρύβεται απίστευτος πόνος. Και σαν καλοί οπαδοί του Θείου Μαρκησίου ο πόνος του Μένιου και των ζελέδων γενικότερα είναι που σε κάνει ασυγκράτητο πριαπιζμένο Έφηβο ξανά