TA ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ- Τι πρόκειται να συμβεί μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του Μαρινάκη


Tags: -

Για χαρά μάγκες, πηδήξαμε τα μπουγατσόπαιδα ψες, πλησιάσαμε την κορυφή, βγάλαμε κι ένα ματς με αθλητική υπεροχή (από πέρσι είχαμε να το δούμε αυτό), οπότε ας πιάσουμε λίγο τώρα το θέμα που είχε αναλύσει ο Σάββας εδώ, να τα πούμε λίγο πιο μαζεμένα και να πω κι εγώ τη γνώμη μου γι’ αυτά.
Στην υπόθεση για τα στημένα παιχνίδια, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι άλλαξε το βούλευμα και από απαλλακτικό έγινε παραπεμπτικό, έχουμε ανάμιξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλα σε τρία διαφορετικά επίπεδα, τα οποία θα κοιτάξουμε να αναλύσουμε:
1) Το ποινικό κομμάτι: Θα παραπεμφθεί για να δικαστεί ο Βαγγέλας. Γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Με τις μέχρι στιγμής αποδείξεις βγαίνει μόνο ότι ο Κόλκας έχει μεγαλύτερο βυζόμπαλο από τον Κετσετζόγλου και μέχρι εκεί.
2) Διοικητική πράξη εναντίον του Βαγγέλα. Με βάση τον αθλητικό νόμο (στον οποίο λέγεται ότι παραπέμπει ευθέως το καταστατικό της ΕΠΟ) και μόνη η παραπομπή του Βαγγέλα για κακούργημα του απαγορεύει να είναι μέτοχος στην ΠΑΕ. Τι θα συμβεί στο προκείμενο; Με βάση το νόμο Κοντονή λοιπόν, ο Βαγγέλας αυτοδικαίως θα θεωρηθεί έκπτωτος (φυσικά το να θεωρηθείς έκπτωτος από την ιδιότητα του μετόχου, όπως και να το κάνουμε θέλει μια συριζέικη απλοχεριά στο συλλογισμό, καθώς η ιδιότητα του μετόχου πηγάζει αποκλειστικά από τη διάθεση κάποιου να επενδύσει τα χρήματά του σε μια δραστηριότητα). Αλλά ας το αφήσουμε αυτό, διότι δε θα κάνουμε κι εμείς διεμφυλικές νομικές αναλύσεις προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι έχει βγάλει το κωλοτρυπίδι της κυράς της Ζάκυθος, εδώ θα πούμε τι περιμένουμε να συμβεί και να κάνουμε μια ψύχραιμη εκτίμηση.
Θα εκδώσει το λοιπόν η ΕΠΟ μια διαπιστωτική πράξη (καλά θα κάνει ως προς αυτό, ο νόμος την υποχρεώνει να το κάνει, αλλιώς θα κηρυχτούν έκπτωτοι και οι ίδιοι οι Γραμμένοι και σία εφόσον παραλείψουν την έκδοση μιας τέτοιας διαπιστωτικής πράξης). Φυσικά, αν στη διοίκηση της ΕΠΟ υπήρχε κάποιος αρχιδάτος σαν τον Γκιρτζίκαρο, δε θα την εξέδιδε αυτήν την πράξη, θα τον κήρυσσε έκπτωτο ο Βασιλειάδης και θα κινδύνευε να προκαλέσει ποδοσφαιρικό γκρέξιτ, μιας και η κυβέρνηση θα αποφάσιζε ότι ο πρόεδρος τη ΕΠΟ είναι έκπτωτος, οπότε μετά θα τον κατάπινε μέχρι τ’ αρχίδια, όπως ήταν συνηθισμένος ο προκάτοχός του. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε.
Κηρύχνει διαπιστωτική πράξη ο Γραμμένος, έκπτωτος ο Βαγγέλας. Όπως είπαμε, η έκπτωση από την ιδιότητα του μετόχου θέλει μια συριζιά για να την αντιληφθείς σε βάθος, ασπούμε όμως ότι με κάποιον τρόπο εξαναγκάζεται ο Βαγγέλας να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Τις μεταβιβάζει σε κάποιο πρόσωπο- αδιάφορο σε ποιον, εγώ βέβαια θα προτιμούσα να τις χρησιδανείσει στο Σωκράτη- και στρέφεται εναντίον της πράξης αυτής στα διοικητικά δικαστήρια.
Η προσφυγή αυτή καταρχάς δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Είναι μια προσφυγή ενός πολίτη (μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Μαρινάκης δεν έχει καν τις μετοχές στην κατοχή του) κατά μιας διοικητικής πράξης. 
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ. Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΟΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. Φυσικά, στο δικό μας Σύνταγμα, η ελευθερία του να μπορείς να βάλεις τα λεφτά σου όπου θες, είναι κατοχυρωμένο στην ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, στο άρθρο 12 δηλαδής. Έχουμε σαναλέμε παράβαση δύο θεμελιωδών πυλώνων του Συντάγματος, αλλά με τους συριζαίους αυτό φαίνεται μάλλον κάτι το φυσιολογικό.
Αυτή όμως είναι η ουσία. Και στην ουσία θα δικαιωθεί 100% ο Μαρινάκης. Στην πράξη όμως, αυτή η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα. Μπορεί να ζητηθεί βέβαια και αναστολή της εκτέλεσης, μιας και κατά τη δική μου εκτίμηση, η ζημιά που θα υποστεί από τη διοικητική αυτή πράξη ο Μαρινάκης θα είναι ανεπανόρθωτη (δε θα κάτσω τώρα να κάνω προβολή των συνεπειών της πράξης αυτής στις άλλες δραστηριότητες του Μαρινάκη, άμα θέλουμε να το τραβήξουμε για να πείσουμε τους δικαστές, τεντώνει μέχρι τέρμα- και φυσικά αυτό το κρατάμε για μετά που θα ζητήσουμε αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητας). «Κινδυνεύει» επομένως ο Ολυμπιακός να μείνει για κάποιο απροσδιόριστο χρονικό διάστημα χωρίς το Μαρινάκη (επισήμως φυσικά, να, έτσι όπως είναι- ή μάλλον δεν είναι- ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ). Φυσικά, ούτε αυτή η διαδικασία αγγίζει κατά οποιονδήποτε τρόπο άμεσα τον Ολυμπιακό, οπότε πάμε στο τρίτο και πιο επίφοβο επίπεδο, αυτό της πειθαρχικής δίωξης από τα τσιράκια του Γκολέντρη.
3) Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ολυμπιακού: με το που θα δημοσιευτεί το παραπεμπτικό βούλευμα για το ποινικό του Βαγγέλα, θα ασκήσει δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας με βάση τα άρθρα 27-29 του κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ για δωροδοκία. Σου λέει χοντρικά ότι αν ένας αξιωματούχος ομάδας έχει συμμετοχή σε στήσιμο αγώνα, η ομάδα υποβιβάζεται. Ασπούμε ότι αυτό ερμηνεύεται έτσι όπως ακούγεται και δε θέλει και συμμετοχή παιχτών της ομάδας για να πληρωθεί η αντικειμενική υπόσταση της παράβασης. Στην πειθαρχική δίκη η εκτίμηση των αποδείξεων και γενικά ο  συλλογισμός είναι πιο χαλαρά απ’ ό,τι στην ποινική δίκη. Στην τελευταία πρέπει να είναι σίγουρος ο δικαστής για την ενοχή βάσει αποδείξεων. Οι ενδείξεις μπορεί να είναι ικανές για να στείλουν την υπόθεση στο ακροατήριο, για την καταδίκη όμως θέλουμε αποδείξεις. 
Στην πειθαρχική δίκη είναι αλλιώς. Ελεύθερη εκτίμηση. Με τη Γιουβέντους τι είχε γίνει; Είπαν ότι ο Μότζι έκανε τηλεφωνήματα σε αρχιδιαιτητές, μεταξύ των οποίων και προ ενός αγώνα που έχασε η Γιουβέντους. Και λέγανε στο πειθαρχικό δικαστήριο «ρε μαλάκες, θα μας τρελάνετε; Βάλαμε στημένο διαιτητή για να χάσουμε το ματς;» Α, όχι, τους είπαν από την figc, για το illecito sportivo αρκεί το τηλεφώνημα. Δε χρειάζεται να αποδειχτεί και το στήσιμο (βέβαια στην περίπτωση της Γιουβέντους, το δικαστήριο έγινε το καλοκαίρι μετά το μουντιάλ κι έπρεπε να δώσουν λίστα στην ουέφα μέσα σε 15 μέρες, οπότε η απόφαση βγήκε με τον κώλο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια απόφαση ΣΥΡΙΖΑ. Στην πορεία βγήκαν και συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί και από τις οποίες αποδεικνυόταν ότι όλες οι ομάδες της πρώτης εθνικής έπαιρναν τηλέφωνο αρχιδιαιτητές με σκοπό να αποφύγουν κάποιους διαιτητές στα δικά τους παιχνίδια ή να βάλουν κάποιους που ήθελαν- λιγότερο συχνό το δεύτερο). Έτσι, εγώ στην πραγματικότητα είμαι χαλαρός ως προς αυτό, εκτός αν πλησιάζει Αύγουστος που είναι η καλύτερη φάση να σου τον φορέσουν κι εσύ να μην προλάβεις να βγάλεις κιχ.
Ποιος όμως τώρα θα εκτιμήσει ελεύθερα και θα πει ότι με βάση το αποδεικτικό υλικό που κανονικά δεν είναι ούτε για παραπομπή σε ποινική δίκη, ο Μαρινάκης έστησε παιχνίδια; Αυτό θα το κρίνουν τακτικοί δικαστές. Έτσι ο Κοντονής που απ’ όσο μαθαίνουμε έχει σταματήσει να δέρνει τη μάνα του τις Κυριακές (πλάκα κάνουμε εδώ, μην το δέσετε κόμπο, ξέρουμε ότι δεν κάνει τέτοια), εισάγοντας τους τακτικούς δικαστές στην πειθαρχική δίκη, μας έβγαλε από το μεγάλο το άγχος. Διότι αν οι δικαστές διορίζονταν από την ΕΠΟ, όπως παλιότερα, και με δεδομένο ότι η ΕΠΟ είναι υποκατάστημα του Γκολέντρη, ο φόβος θα ήταν μεγαλύτερος. Τώρα, σε όλους τους βαθμούς, θα πρέπει να πιαστούν τακτικοί δικαστές, πράγμα πολύ πιο δύσκολο από το να πιαστούν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ.
Στην πραγματικότητα λοιπόν, ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι αυτός, το πειθαρχικό κομμάτι. Αυτός ο κίνδυνος με λίγα λόγια θα σημαίνει ότι τακτικοί δικαστές, χωρίς αποδείξεις, χωρίς τίποτα, θα πουν ότι ο Μαρινάκης έστησε παιχνίδια και θα υποβιβάσουν τον Ολυμπιακό. Και όλα αυτά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα έντονης πόλωσης και διαμάχης που θα έχει ξεκινήσει νωρίτερα, καθώς ο Μαρινάκης θα στρέφεται σε όλα τα δικαστήρια εναντίον των διοικητικών πράξεων της διεμφυλικής κυβέρνησης, αλλά και των νόμων τραβεστί, του μεγάλου Ρουμάνου νομομαθή, του Κοντονή, που άμα του δώσεις μια δικογραφία, θα νομίζει ότι τον βρίζεις. 
Τα γράφω όλα αυτά για να δώσω μια εικόνα της κατάστασης μέσα από τα δικά μου μάτια. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά δε θέλουν και εφησυχασμό. Εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να δουν το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα. Εδώ θέλει νομικό επιτελείο αρχιδάτο, πρέπει να αποφασιστεί μία στρατηγική κοινή για όλες τις δίκες. Και πρέπει να γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει, να μη χάνονται προθεσμίες ή να μην απορρίπτονται τα δικά μας τα δικόγραφα για τυπικούς λόγους. Θέλει νομικούς βαρβάτους και όχι τυχαίους τύπους που είδαν λεφτά και μπήκαν. Τα γράφω αυτά χωρίς να ξέρω τίποτα για το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, απλά τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει τι συμβαίνει σε διάφορες εταιρείες όταν γιγαντώνονται. Αρχινάνε να μαζεύονται παράσιτα και, αν ο Δ.Σ. της εταιρείας δεν έχει μυαλό ή ασπούμε είναι κάπως αγαθιάρης, παρασύρεται από τις μαλακίες που του λένε. 
Αν πρέπει να κάνω μια εκτίμηση για το τι θα γίνει πραγματικά, πιστεύω ότι δε θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, αν δεν υπάρχει στη δικογραφία για την υποτιθέμενη εγκληματική οργάνωση ένα καινούριο αποδεικτικό στοιχείο που θα αντέστρεφε την κατάσταση. Ε, τέτοιο απ’ όσο φαίνεται δεν υπάρχει. Το πολύ πολύ η γραμματέας του Προέδρου της Βέροιας να άλλαξε δεύτερη φορά την κατάθεσή της, πράγμα που δε σημαίνει και πολλά, μιας και έχει καιρό να την αλλάξει άλλες 3 φορές μέχρι το δικαστήριο.
Θα ήμουν δε τελείως ήρεμος, αν δεν ήξερα πόσο απίστευτα γελοίοι, πόσο αθεράπευτα μαλάκες και καθυστερημένοι είναι οι ΣΑΝΕΛ, οι οποίοι όπως βλέπουμε τελευταία αρέσκονται στο να δημιουργούν κοινωνικές συγκρούσεις για να απομακρύνουν την κοινή γνώμη από το γεγονός ότι τα έχουν κάνει όλα πουτάνα στο οικονομικό κομμάτι. Πιθανόν λοιπόν η μαλακία τους να έχει φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα, και να θεωρούν τη ρήξη με το Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό με όλες τις αντιδράσεις που αυτή μπορεί να πυροδοτήσει, ως ένα άρμα εξόδου από το τέλμα που τους έχει φέρει η οικονομική πολιτική αυτών των καραγκιόζηδων. Να τα κάνουν όλα πουτάνα στην κοινωνία, ώστε μετά να λένε «να, εμείς πήγαμε να τα βάλουμε με τα ελληνικά και ξένα μονοπώλια, αλλά δε μας άφησε το κεφάλαιο, δε βάλατε κι εσείς πλάτη ρε κωλοψηφοφόροι».
Κλείνοντας, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο «ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ» και να ανακοινώσω στους ενδιαφερόμενους που ρωτάνε με ίνμποξ, ότι μετά το χτεσινό, ο Κόλκας προηγείται στο βυζόμπαλο των Ασβστά και Φαπαθεοδώρου κατά δύο πόδια και έξι ίντσες. Την άλλη βδομάδα όμως έρχεται ο Σισέ να τραβήξει κι αυτωνώνανε τα βυζόμπαλα και να ανακτήσουν την πρώτη θέση της κατάταξης. Όχι τίποτ’ άλλο, μας διαβάζουν κιόλας οι καθυστερημένοι 
 

Σχόλια

Εικόνα thita

Χάραξη τώρα στρατηγικής και αντιμετώπιση σε όλα τα επίπεδα, κυρίως εκεί που πονάνε οι απατεώνες ενορχηστρωτές και όχι μόνο εκεί που θέλουν αυτοί.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στην ιστορία δεν είχε ο Ολυμπιακός τους εχθρούς του τόσο μαζεμένους. Ζούμε ιστορικές στιγμές, σε 5-10-20 χρόνια θα μας ρωτάνε τα παιδιά μας τι κάναμε όταν ο Θρύλος βαλλόταν. Επιλέξατε τι θα τους λέτε.

Όποιον, μετά από όλα αυτά, τον απασχολεί πρωτίστως αν θα έρθει ο Μιραλάς τον Γενάρη, ας πάει στον ιατρό.

Εικόνα Eleni

Σάββα ο Μάκης σε αγαπάει.Ολόκληρο άρθρο για σένα

http://www.zougla.gr/greece/article/par-ola-afta-kikloforoun-elef8eri

είσαι ακόμα ελεύθερος?

Εικόνα savvas gridlock

Από το κελί αρθρογραφώ. Όχι ότι δεν έχω ικανή τη συμμορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους απατεώνες δικαστικούς που την στηρίζουν να μας στείλει για διακοπές στα βαθιά της τούφας του Κορυδαλλού, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, γελάω γιατί νομίζει το σκουπίδι ότι θα μασήσω ας πούμε, λες και έχω να κρύψω κάτι, ή λες και έχω κάνει κάτι που θα με έκανε να μαζευτώ.

Εικόνα Eleni

Μη φοβάσαι ρε.Εγώ είμαι εδώ.Να δεις που θα βγεί σε καλό.Πολύ καλό.

Εικόνα koropi48

Ρε τον ακροαριστερούκλα τον κιτρινόφυλλο! Τον αγωνιστή της Μπολώνια. Τον εραστή των τρομοκρατών,τον τύπο που έχει ξεφτιλίσει, υβρίσει, εκθέσει, διαπομπεύσει ακόμη και τις χαρτοπετσέτες σ' αυτή τη χώρα. Καλεί τους εισαγγελείς να επιβάλλουν το δίκαιο για την εκφορά άποψης σε σάιτ. Εμ βέβαια! Πώς να συντηρήσεις, παιδιά, γυναίκα, σκύλους, καγιέν πόρσε, μεζονέτες, εξοχικά. Θέλει πακέτα και τώρα που τα λεφτά που σου έχωναν οι καναλάρχες από τα δανεικά κι αγύριστα των τραπεζών τόσα χρόνια τελείωσαν, πρέπει να βρεις άλλους ανοιχτοχέρηδες χορηγούς. Ακόμη και τσάμικο στον άγνωστο στρατιώτη γυμνός είναι ικανός να χορέψει, αν το ζητήσει παχύ πορτοφόλι. Ευτυχώς τώρα με το σύριζα, κόπηκαν σύριζα οι αυταπάτες και έπεσαν οι μάσκες των δήθεν προοδευτικών αγωνιστών που μας έπρηζαν τόσα χρόνια. Πάανε και τα λαζόπουλα με την προπαγανδάρα τους, πάνε κι οι ιδεαλιστές αριστεροί, και στη θέση τους ήρθαν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, πισίνες στην αίγινα, βόλτες με κότερα, διακοπές στο πανάκριβο κέηπ σούνιο, ρουλέτες στας ευρώπας, φιλάκια με τον τραμπ, γλύψειμο της μέρκελ και της λαγκάρντ.... Όλα ξεγυμνώθηκαν μπροστά στη λύσσα για την καρέκλα και το χρήμα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Κατέβηκε ο πρωταθλητής Αυγούστου και έπαιξε με 14 ξένους, ούτε έναν Έλληνα. Και θυμήθηκα κάτι αφιερώματα στο σκατοσάιτ για την έλλειψη Ελλήνων στην ομάδα μας. Και θυμήθηκα κάτι "αγανακτισμένους γαύρους" που βγαίνανε στα ραδιόφωνα και πετάγανε κάτι παπαριές τύπου "προτιμώ να χάσω αλλά να παίζω με ελληνόπουλα". Τώρα μούγκα όλοι για την βαβέλ του Ιβάν.

Εικόνα Spiros Legend

Αν φορούσαν παντελόνια αυτά τα ξεφτιλισμένα υποκείμενα που δηλώνουν Ολυμπιακοί, και αναπαράγουν ό,τι μαλακία τους σερβίρουν, θα μας αδειάζανε την γωνιά από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλουνε bullying άγριο κάτι imitation νεόγαυροι, δεν μας φτάνουν όλοι οι άλλοι, έχουμε και τους transexual αγανακτισμένους γαύρους.

Εικόνα Harry red logic

Δεν ξέρω τι με βάρεσε και θυμήθηκα κάτι άσχετο, κάποια τηλεοπτική σειρά τους Βοργίες!
Υπαρκτά πρόσωπα! Ο διαβόητος Καίσαρας Βοργίας και η Λουκρητία!
Για δες τι έχει περάσει απο αυτό τον πλανήτη και μάλιστα κοντά μας!

http://www.mixanitouxronou.gr/kesaras-vorgias-o-pio-diestrammenos-tis-pe...

Εικόνα Δαφνες 7

Ηταν απο την αρχη σχεδον σιγουρο οτι η κυβρνηση θα ψαξει τροπο να επωφεληθει απο την υποτιθέμενη εγκ.οργανωση.Μην ξεχνατε αλλωστε οτι και το Κοριοπολις που εξελίσσεται σε τεραστια φουσκα,χρησιμοποιηθηκε την περιοδο που πηγαιναμε για το 2ο μνημονιο που αποτελεσε και την ταφοπλακα μας.
Αυτο που δεν ξεραμε ειναι ποτε θα το χρησιμοποιησουν.Υπαρχει καλυτερη περιοδος απο αρχες Νοεμβρη που ξεκινανε και οι ηλεκτρονικοι πληστιριασμοι που επι της ροζ αριστερας θα παιρνουν τα σπιτια του κοσμακη?Αντι λοιπον να παιζουν στις ειδησεις οι αστυνομικες επιχειρησεις που θα βγαζουν εξω τις Ελληνικες οικογενειες με την βια,θα παιζει ο υποβιβασμος του Ολυμπιακου και ο δηθεν πολεμος των Σανελ με το κατεστιμενο!
Το οτι σε ενα χρονο δεν θα ειναι πλεον κυβερνηση το ξερουν και οι πετρες(αυτα που ερχονται με το καλημερα του 2019 δεν θα εχουν προηγουμενο,μοιωση αφορολογητου,25% μοιωση συνταξεων και αυξηση ΦΠΑ σε 25-27%)αυτο που θελουν ομως ειναι να μην βγει με αυτοδυναμια ο Μητσοτακης,γιατι αυτο θα ειναι και ο ταφος τους μιας και τα ειδικα δικαστηρια και οι εξεταστικες επιτροπες μαζι με αναιρεση της ασηλιας τους θα πεφτουν βροχη.Αυτο ειναι που θελουν να σωσουν ωστε να γλυτωσουν τα ποινικα δικαστηρια και τις φυλακες που τους περιμενουν.

Εικόνα savvas gridlock

Το παρηγορο ειναι οτι το παραπεμπτικο βουλευμα μπορει να αναιρεσιβληθει απο τον Αρειο Παγο. Αυτο ναι, ειναι ενα οπλο.

Εικόνα Eleni

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/politiki/article/390513/polakis-i-mar...

Το να φάνε τον Μαρινάκη είναι γι'αυτούς αυτοσκοπός.

Εικόνα savvas gridlock

Μπες στο προφιλ του Πολακη και διαβασε σχολια απο κατω.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007004708966&fref=ts

Το λεω γιατι καποιοι πιστευουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πεσει. Δες ποσα εμμισθα τρολ εχει, ατομα που πληρωνονται να κανουν προπαγανδα και ποσοι τρωνε ακομη, τωρα, σημερα, απο το ΣΥΡΙΖΑ. Στρατος ολοκληρος πουτανας γιων αριστερων.

Εικόνα Eleni

Να σου πω την αλήθεια,κι εγώ ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα.Είχα και έχω αβάντες.Αλλά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον έχω πάνω απ'όλα.Μαύρο στο εξής κι ας μην έχω ψωμί να φάω.

Εικόνα Giannis

Συγαυροι συμφωνω στο τελος θα του κλασουν τα αρχιδια του βαγγελα αλλα...Μην ξεχνατε εχουμε να κανουμε με ανωμαλους.Οι τυποι ειναι απλα συμμορια ξερουν οτι εξουσια δεν θα ξαναδουν ποτε κ σου λενε οτι αρπαξουμε τωρα...Φενεται ξεκαθαρα οτι ο βαγγελας δεν τσιμπησε κ δεν ταισε με μιζα ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατι που εκαναν οι αλλοι σχεδον τσαμπα βλεποντας ποσο λιγουρης αμορφωτος κ αποτυχημενος στην δουλεια του ειναι...Νομιζουν οι βλακες οτι αν τα βαλουν με την μιση Ελλαδα θα τους υποστηριξει η αλλη μιση...Γιατι δεν ρωτανε τους προηγουμενους να μαθουν...Εγω την παραπομπη την θεωρω σιγουρη γιαυτο νεογαυροι με βυζια κ defence πρεπει να παρουν πουλο κ να μας δουν σαν μια γροθια...Ανωμαλοι τολμηστε το και το κοκκινο fisting ειναι κοντα....

Εικόνα vagio

Αν ο Μαρινακης προσφυγει στα πολιτικα δικαστηρια, ποιες οι συνεπειες για αυτους που θα τον εχουν δικασει με ενδειξεις του κωλου? Γιατι κι αυτο θα παιξει το ρολο του..

Εικόνα vagio

Μια ερωτηση: Η ΕΠΟ δεν ελεγχει τους τακτικους δικαστες? Αυτη την εντυπωση ειχα, πως ναι μεν ειναι ανεξαρτητοι οι τακτικοι, αλλα μοναχα για τα ματια.
Αφου σας διαβαζουν ναπροσθεσω και κατι αλλο με την ελπιδα να το δουν: ΚΟΛΚΑ ΓΑΝΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΒΡΩΜΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Φυσικα ελεγχονται απο την ΕΠΟ οι τακτικοι δικαστες, ποιος λες να τους βαζει στη θεση τους;

Εικόνα vagio

Επομένως δεν αποτελεί ευνοϊκή συνθήκη για εμάς το ότι οι τακτικοί δικαστές θα αποφασίσουν όπως λέει ο Clark.

Εικόνα holland74

Εγώ πιστεύω πως τελικά θα μας κλάσουν μία μάντρα αρχίδια και του Μαρινάκη το ίδιο...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Το αυτό πιστεύω και εγώ.