Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ



Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις το παρακάτω πόστ, και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, και τι να πεις.

Απ όπου και να το πιάσεις, λερώνεσαι απ τη βρώμα που ζέχνει, γιατί δεν είναι απλά ένα πόστ στο FB. Είναι ένα κομμάτι απ το περιεχόμενο του βόθρου που προφανώς αρέσκεται να κολυμπάει ο εμπνευστής του.

Γιατί ισχύει και αυτό μάγκες: Πως ένας βρυκόλακας για να πάρει δυνάμεις και να ανανεωθεί κλείνεται μέσα σ’ ένα φέρετρο, στο πιο οικείο περιβάλλον του δηλαδή; Έτσι και κάτι τύποι, ανοίγουν το καπάκι του βόθρου και κλείνονται εκεί μέσα, ανανεώνονται, εμπνέονται, και τρέφονται απ τα περιεχόμενα.

Ο Θρύλος, σας έχει ΞΕΣΚΙΣΕΙ, από κάθε άποψη. Σας έχει καταστήσει κουρέλια, που δυστυχώς όμως-για την κοινωνία την ίδια, όχι για το Θρύλο: αυτόν, δεν μπορείτε να τον αγγίξετε- τραγουδάτε ακόμα, και θα τραγουδάτε για πάντα, γιατί ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν λοβοτομημένοι που θα εκστασιάζονται με τις αμετροέπειές σας, συνκολυμβητές και συνδαιτυμόνες στο βόθρο που διαβιείτε όλοι μαζί: έτσι προκύπτει κιόλας απ τα 500+ Like και 100+ share στο συγκεκριμένο ποστ (την τελευταία φορά που κοίταξα, τώρα θα ναι περισσότερα).

Δε μπορείτε να διαχειριστείτε το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ούτε το πόσα ΜΑΓΚΑΣ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης. Η αρχική σας αμηχανία από κινήσεις σαν αυτή προχτές, με την πολύ σημαντική  δωρεά σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται άγρια, σύντομα έγινε χολή – απ’ αυτή που ρέει στις φλέβες σας- και εκτοξεύθηκε προς πάσα κατεύθυνση, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι γράφετε κάτι ευφυές και έξυπνο (αυτό, είναι ίδιον των ηλιθίων, ειδικά των νέο-ηλιθίων, που εμφανίστηκαν κυρίως με την γέννηση και την εισβολή στην καθημερινότητά μας του fb) και ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ότι θίγονται πράγματα που πρέπει να παραμένουν ανέγγιχτα.

Γιατι, μωρη αμοιβάδα (από κάθε άποψη: ηθική, διανοητική) εδώ παίζεις με πράγματα που ξεφεύγουν κατά πολύ από οποιαδήποτε οπαδική αντιπαράθεση, κι από οποιαδήποτε εμπάθεια.

Παίζεις με τον πόνο και τη δυστυχία των ανθρώπων, την απόγνωσή τους, και την αγωνία και το φόβο μικρών παιδιών, που η ανέμελη καθημερινότητά τους έχει αλλάξει δραματικά και που καταστροφές σαν αυτές, ειδικά στα παιδιά, προκαλούν τρόμο, για να ξεράσεις απλά το αντιολυμπιακό σου μενος…

Εισαι για το ΜΠΕΟΝΤΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ.

 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ποιός τονε γαμεί τον ξεκωλιάρη...

Εικόνα μαουνιέρης

... σαπρόφυτο, κοιλεντερωτό, σκατοβάζελο...

Εικόνα el trick

Τελικά αυτή η κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ του ΘΡΥΛΟΥ και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ πρέπει να πόνεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Λόγω του ότι ΚΑΙ με αυτή την κίνηση, που οι ......άλλοι δεν μπορούν να μιμηθούν, φανερώνεται το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ομάδας.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ.

Εικόνα el trick

Μακάρι ο ίδιος και το παιδί του να χρειαστούν τη σφυρίχτρα. Μόνο αυτοί όμως.

Εικόνα nikos michalopoylos

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

Εικόνα vagio

Εμ, δεν τους πετυχαινεις και πουθενα! Εκει ειναι η μαλακια. Κρυμμενοι σαν τα σκουληκια.

Εικόνα figurered

Φίλος μου κάποτε είχε κερδίσει υποτροφία από το σπορεφεμ. Δεν είχε κατορθώσει να πάει γιατί ο στρατός δεν το δικαιολογούσε.

Είχαμε ψιλο-εντυπωσιαστεί όλοι θεωρώντας ότι η υποτροφία οφειλόταν στην πένα του.

Μετά από χρόνια κινούμενος στον οπαδικό χώρο - άλλης ομάδας - έτυχε να γνωρίσει έναν τύπο που δεν τον έλεγες και Μπαμπινιώτη ξέρω γω και να πιάσουν κουβέντα οπότε ο τύπος όταν το έφερε η κουβέντα λέει στο φίλο μου : Είχα κερδίσει υποτροφία κάποτε από το σπορ εφεμ αλλά τελικά δεν πήγα.

Τότε καταλάβαμε όλοι ότι τις μοιράζουν αφειδώς γιατί αν μη τι άλλο περιμένουν να πληρώσεις το δεύτερο χρόνο για να ακους τις λακαμίες του κάθε σωτηρακόπουλου.

Από εκεί και πέρα όταν τυχαίνει να είσαι ΚΑΙ ηθικά ανάλγητος - σχολή που εγκαινίασαν πρώτοι ο Θέμος με τον άλλο βλαμμένο - εκτός από αμόρφωτος βγαίνουν τέτοιες εξυπνάδες.

Εικόνα nmavronas

Κοίταξε με τι κάνουν χιούμορ οι άνθρωποι για να καταλάβεις επίπεδο...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Παει να το παιξει slo-gun ο τρυπιος...

Εικόνα vagio

Ο τυπος ειναι ενα τραγικο σκουπιδι. Απο μικρος οσες φορες ετυχε να διαβασω κατι δικο του -λιγες ειναι αληθεια -, παριστανει τον ατακαδορο. Δεν κανει ρεπορταζ, το παιζει εξυπνακιας. Κια γραφει και μαλακιες συνεχεια. Γαμω τα σπιτια τους, μπροστα τους να τα βρουνε ολα και συντομα.

Εικόνα MakTheBet

Το μεγαλείο της απόλυτης ξεφτίλας... Δε σεβονται τίποτα πλέον οι τύποι... Ιδού αυτός που το έγραψε...
https://www.facebook.com/manolis.grigorakis.3?fref=ts

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, όχι. Αυτό ξεπέρασε τα όρια.

Εικόνα ΔΙΑΣ

διανοητικα ξεκολιασμενος ο σχολιαστης , τρυπιοι απο κουνια αυτοι που τους αρεσε...