Οι Βρεγμένες Κυλότες


Tags: -

Προχτές μάγκες συνέβη ένα απ τα πιο αναπάντεχα και αδιανόητα αποτελέσματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Τους γαύρους μας πείραξε, και μας πείραξε πολύ.
 
Δεν είμαστε εδώ απ αυτούς που λένε «δεν έγινε και τίποτα, πάμε παρακάτω».
Όχι. Έγινε. Και ήταν βαρύ αυτό που έγινε. Όμως, παρακάτω ΘΑ ΠΑΜΕ. Γιατί εμείς, είμαστε για πολύ παρακάτω. Γιατί αυτή είναι η μοίρα των Μεγάλων. Και πολύ περισσότερο η δικιά μας.
 
Οι βάζελοι μπορούν να πανηγυρίζουν όσο θέλουν. Ετσι ειν’ αυτά. Ειδικά μετά από τόσο ανέλπιστη γι αυτους νίκη. Και μιλάμε για τη νίκη απλά. Όχι για το σκόρ. Το σκορ δεν το χουν ακόμα συνειδητοποιήσει ουτε οι ίδιοι. Και πως, όταν όλες τους οι προσδοκίες περιορίζονταν πριν το μας σε καμιά αξιοπρεπή ήττα (με ολίγη διαιτησία, να χουμε να λέμε) ή, των πιο τολμηρών απ αυτούς, σε καμια τιμητική ισοπαλία (πάλι με ολίγη διαιτησία κλπ κλπ).
Και τέλος πάντων, οι βάζελοι είναι οπαδοί. Και μείς ξέρουμε τι είδους οπαδοί, και μέσα σ αυτό το πλαίσιο τους αντιμετωπίζουμε.
 
Όμως, με τις Βρεγμένες Κυλότες, τι γίνεται; Και Βρεγμένες Κυλότες, είναι αυτό ακριβώς που λένε οι λέξεις: κυλότες, και βρεγμένες. Και στην περίπτωση που μιλάμε για βαζελολάγνες κυλότες, πιο βρεγμένες κι απ’ της Λαιδης Τσάτερλυ καθώς κοίταζε μέσα απ τα μισόκλειστα πατζουρια τον κηπουρό της όλο ένοχη ευχαρίστηση, κι αμαρτωλή προσδοκία.
 
Μόνο που για να μαστε δίκαιοι,  το παράδειγμα δεν  περιγράφει σωστά την πραγματικότητα της δικιάς μας ιστορίας: γιατί ούτε οι βαζελολάγνοι είναι τόσο διακριτικοί όσο τουλάχιστον στην αρχή η γνωστή Λαίδη, ούτε ο κηπουρός κάνας που να δικαιούται ή να προκαλεί τέτοιου είδους υγρασίες.
 
Κι όμως μάγκες, και τι δεν ακούσαμε από χτες απ τις Βρεγμένες Λαιδες Τσατερλες. Οι οποίες, δεν ξέρω αν σας το ΄πα, γραφουν με τις κυλότες, όχι με τα χέρια.
Για πολύ καιρό καταπιέζανε τις ορμές τους, και τη θλίψη τους, γιατί το αγαπημένο τους σωματείο μαράζωνε σαν απότιστη μολόχα, και χωρίς ήλιο, κάτω απ΄τη σκιά του Γίγαντα Θρύλου, ο οποίος μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται κι άλλο. Και του σηκώνεται κι  άλλο (το ανάστημα, μη μπάει το μυαλό σας αλλού). Και το χειρότερο είναι η πεποίθηση, η γνώση που έχουν, ότι η μολόχα θα συνεχίζει να μαραζώνει, ενώ η σκιά του γίγαντα θα συνεχίσει να μεγαλώνει.
Κι αυτό δημιουργεί συνθλιπτικα συναισθηματα μάγκες, ειδικά άμα είσαι τόσο πολύ ερωτευμένος και ταγμένος στις μολόχες.
 
Οπότε, μετά το αναπάντεχο και αδιανόητο προχτεσινό, ποτάμια τα κολπικά υγρά, μούσκεμα οι κυλότες, σε έκσταση οι Λαίδες Τσάτερλες.
Που πια πετάξανε το καθωσπρέπει ταγεράκι του αντικειμενικού καθωσπρεπισμού, και τρέχουν γυμνές κι αλαφιασμένες, κραδαίνοντας στον αέρα τη βρεγμένη κυλότα ως λάβαρο της αντίστασης, της επανάστασης και της ανάτασης των καταπιεσμένων λίμπιντο κάθε μολόχας αυτού του κόσμου.
Μέσα στο παραλλήρημα και τον παροξυσμό τους, ακούσαμε πολλά, με τα οποία θα ασχοληθούμε εκτενώς σε επόμενες αναρτήσεις.
 
Ακούσαμε ότι ο ζελές είναι καλύτερη ομάδα απ το Θρύλο. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της παράνοιας, και την ποσότητα της υγρασίας έτσι; 
Ο -27 τεταρτοπέμπτος μέχρι το ντέρμπυ, που δεν μπορεί να κάνει καλά ούτε τους Εργοτέληδες, και για να καλύψει την ανυπαρξία του αρχίζει να φωνάζει για διαιτησίες κλπ τη στιγμή που η αντίπαλος έχει αδικηθεί κατάφωρα, έγινε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα.
Συγκρινόμενη κιόλας με τον από τα μέσα του Β γύρου πρωταθλητή, τον στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ Θρύλο, που λίγες μέρες πριν πάτησε στην κυριολεξία την διάσημη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ θέτοντας γερές βάσεις για πρόκριση στους «8», και πραγματοποιώντας –για όσους δεν το ξέρουνε- την ΠΡΩΤΗ νίκη Ελληνικής ομάδας σε αυτή τη φάση του Τσαμπιονς Λιγκ, στη μορφή που είναι τώρα.

Ενας άλλος μου θύμισε μια σπιτονοικοκυρά που χα κάποτε. Γεροντοκόρη κι ανέραστη μέχρι τότε, που όταν της έκατσε ένας αλλοδαπός, που για λόγους ανανέωσης της βίζας, η κατι τέτοιο, τη μπαντρεύτηκε και αναγκαστικά προέκυψε και η σχετική χαρά στα σκέλια της, μετά μουρλάθηκε, προφανώς απ τη χαρά της.
Ετσι και κάποιος που είπε ότι αυτό το προχτεσινό της ζελας, είναι το μεγαλύτερο διπλό της Ιστορίας.
Ειμαι σίγουρος ότι κάπου αλλού θα χει γράψει ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη στην Ιστορία μετά τη νίκη των Ρωσων στη μάχη του Σταλιγκραντ που για πολλούς ήταν η μεγαλύτερη και πιο καταλυτική ήττα του Αξονα στο ΒΠΠ.
 
Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε…
Μόνο που, αυτοι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι αμετροέπειες, ένα και μοναδικό πράγμα αποδεικνύουν (το αυτονόητο δηλαδή) αλλά μέσα στον παροξυσμό σας, μέσα στο πειραγμένο σας μυαλό, δε μπορείτε να το διαχωρίσετε:
Αυτό που έγινε προχτες, ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Τίποτα περισσότερο.
 
ΥΓ.: Παρ’ όλα αυτά, το ξαναλέμε. Για μας εδώ, και για πολλούς άλλους γαύρους, φυσικά αυτό που έγινε δεν είναι κατι που πρέπει να το προσπεράσουμε έτσι. Όμως, τωρα έχουμε κατι δουλειές να τελειώσουμε. Όταν έρθει η ώρα, θα ασχοληθούμε.
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Αχαχαχαχαχαχαχχαααααααααααααα
Είστε ούλοι σας αλήτες ρε !
Άμανε ζούσε ο σχωρεμένος ο γέρος μου ακόμα θα με βάραγε που κάμω παρέα μαζί σας ρε...
Αποράω πώς σας κάμω παρέα ρε που λαλεί και ο Δίας....

Εικόνα μαουνιέρης

ντως: ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Και την υποστήκαμε.

Αλλά νιώθω ήδη Μέλλορς - για να είμαι στο κλίμα σου.
Να είσαι καλά, σύγγαυρε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμάς, πάντως, μας συμφέρει να πάμε στον τελικό κυπέλλου και να μας θεωρούν αουτσάιντερ. Να τους θεωρούν φαβορί και καλύτερη ομάδα. Τότε δε μας φοβάμαι.

Εικόνα red apple

HTAN H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

η κατακλείδα σου τα λέει όλα

Εικόνα apostolos gaganis

Μαζι με την κατακτηση του Ευρωπαικου απο την Εθνικη το 20004. Γιαυτο και δεν προκειται και τα δυο να επαναληφθουν, σιον αιωνα τον απαντα! Παντως το 3 - 0 στο Καραισκακη και αντιθετα ναρχοταν, παλι μουσκεμα θαταν οι κυλοτες τους, γιατι, ξερεις, γουσταρουν πολυ...