You have to be a man



Λοιπόν, λίγο πριν φορέσουμε τα κασκόλ μας, και κατηφορίσουμε για το Ναο να συναντήσουμε τους σύγγαυρους να πιουμε καμια μπύρα πριν το ματς απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο αλλης μιας Μεγαλης Στιγμής του Θρύλου μας, θα ασχοληθουμε λιγο  ακόμα με την ασυδοσία, την ψευτιά, την υποκρισία και το γκαιμπελισμό των βάζελων.
 
Από την Κυριακή τ’ απόγευμα και μετά το ματς με τον Εργοτέλη, οπου δυο περίπου ισοδύναμες ομάδες ήρθαν 1-1,  ο μηχανισμός ο βαζελολάγνος, ο Ιστορικά υποστηρικτικός του λαπατοφόρου σωματείου, έχει ξεσαλώσει.
 
Κάποιος Δελφάκης, έχει πάρει ήδη τη θέση του δίπλα στα μυθικά τέρατα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως το τερας του Λοχ Νες, το Φρανκενστάιν, το Τεραν Με τα Τρια Ματια, το Ντεϊβι Τζόουνς  και τον Προκρούστη.
Και στη συλλογική βαζέλικη (αντιολυμπιακή εν γένει) μνήμη, είναι πια ισοδύναμο του Παπουτσέλη, το Ποντίκη, του Καλόπουλου και άλλων θυμάτων της ξεδιάντροπης αντιολυμπιακής προπαγάνδας.
 
Ας δούμε λοιπόν, εμείς, οι ΜΟΝΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ αυτής της χώρας, τι ακριβώς συνέβη στη Λαγοφλώρο, και να συγκρίνουμε την πραγματική πραγματικότητα, με αυτή (την εικονική) που ΘΕΛΟΥΝ να μας πείσουν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οι φακίρηδες βάζελοι που υποδύονται τους δημοσιογράφους, πως ισχύει.
 
Επίσης, εδώ να πούμε ότι ΠΡΙΝ το ιντερνετ (που είναι η τρίτη μεγαλύτερη κατάκτηση της ανθρωπότητας: η δεύτερη είναι η ανακάλυψη του τροχού, και η πρώτη φυσικά η σύλληψη κάποιων πεφωτισμένων μυαλών της Ιδέας να ιδρύσουν το Θρύλο) ίσχυε το περίφημο «Ο ψεύτης και κλέφτης, το μπρωτο χρόνο χαίρονται». Πια, η χαρά τους  διαρκεί  όσο γράφουν ένα κείμενο στο word τους.  Οταν πατήσουν το enter για να το ανεβάσουν στο Internet, τέλος η χαρά, έχει μόνο φάπα..
 
ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ #1
Ας πούμε ότι είναι Κυριακή απόγευμα, μετά από το γκαφέ που πήγες το πρωί, τις μπύρες και τα σχετικά που ακολούθησαν, κι αφού μετά από όλα αυτά ξεπάτωσες τη συμβία σου στο κρεββάτι, μόλις ξύπνησες απ τον ευεργετικό ύπνο του Κυριακάτικου απομεσήμερου.
Από κάποιο είδος ακατανόητης διαστροφής, λές, κατσε να δουμε τι έγινε στα ματς της Σουπερ Λιγκ. Και από κάποιο είδος ακομα πιο ακατανόητης αλλά και ακραίας διαστροφής, λές ας δουμε τι γράφει το βαζελετα:
 
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 1-1
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν τη φάκα του... Καραϊσκάκη αλλά όχι το τυρί! Εμφανίστηκαν με αλαζονική διάθεση και το πλήρωσαν (1-1 με Εργοτέλη) μένοντας πίσω στη μάχη ενόψει πλέι οφ. Πέναλτι στον Μπεργκ δεν δόθηκε στο 30'!
 
Απ τις βαζελιές του γράφοντος (λες και για να ερθει «Χ» με μια ομάδα σαν τον Εργοτέλη ο ζελές, θα το πάθει μόνο αν εμφανιστεί με αλλαζονική διάθεση και υπερόπτης…) σου μένει το «Πέναλτι στον Μπεργκ δεν δόθηκε στο 30'!». Το θαυμαστικό στο τέλος δε, υπογραμμίζει δραματικά τη βαζελοαπαίτηση, και σε προϊδεάζει για καποιου είδους σφαγή που υπέστη ο ζελές.
Προς επίρρωσιν του παραπάνω, και μετά από αρκετες λέξεις και φράσεις  χωρις κανενα νόημα, στο δια ταύτα, γράφει:
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Δελφάκης έδωσε ρεσιτάλ στη Λεωφόρο. Ρεσιτάλ... ανάποδων σφυριγμάτων καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κυρίως σε βάρος του Παναθηναϊκού. Επέτρεψε στους παίκτες του Εργοτέλη να «θεατρινίζουν». Ειδικά ο Στοϊκόβιτς που κάνει καθυστέρηση από την αρχή του ματς, τελειώνει το παιχνίδι χωρίς κίτρινη κάρτα. Το «τριφύλλι», επίσης, διαμαρτύρεται σε ένα σπρώξιμο πάνω στον Μπεργκ στο 30' για πέναλτι. Ο ρέφερι από την Αρκαδία δεν υπέδειξε τίποτα.
Η σιγουριά του ανδρός, είναι εντυπωσιακή…  λες, για κατσε να δούμε το βίντεο της NOVA, τι σκατά πέναλτυ ήταν αυτό που δε σφυριξαν στο Μπεργκ, να ναι απ αυτά που ζητάνε καμια δεκαριά σε κάθε ματς οι βάζελοι;

http://www.dailymotion.com/video/x1d5lzs_%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-1-1-hl-26%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_sport


Μέχρι το 1:40 του βίντεο, δε βλέπεις τίποτα μεμπτό, τα πιο αξιοσημείωτα είναι μια βουτιά του Καρέλη στην αρχή, και το κωλόφαρδο γκολ του Πράνιτς. Που είναι εκείνο το πέναλτυ στο 30’ που με τόση ζέση αναφέρεται το αρδάκι; αναρωτιέσαι. 
Και βλέπεις ότι στο βίντεο, εκεί στο 1:40, μια φάση μέσα στη μπεριοχή, που ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. Προς στιγμήν δαγκώνεσαι, και λες : Ωπας, έχουν δίκιο οι ζέλες αυτή τη φορά… αυτό δεν είναι μόνο πέναλτυ, ουτε πέναλτυ και κοκκινη, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Όμως τρως φλασιά και συνδέεσαι ξανά με την πραγματικότητα, και βλέπεις ότι αυτός με το «10» που έκανε αυτό εδώ
 

φοράει πράσινη φανέλα και είναι ο Ζέκα (άσχετο, αλλά άμα φόραγε το «3», θα τον λέγανε Τλία;)
Αρα, σκέφτεσαι λογικά, αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΣΗ απ το αρδακι (ουτε από κανεναν άλλο του συναφιού του)  τα κριτήρια του αρδακίου (και ολου του συναφιου) πρέπει να ναι πολύ αυστηρά για το τι είναι πέναλτυ η όχι.
 
Συνεπώς, περιμένεις στη συνέχεια του βίντεο το πέναλτυ στο Μπεργκ που ΔΕΝ δόθηκε στο 30, προετοιμασμένος ψυχολογικά ότι, αφού είναι τόσο αυστηρά τα κριτήρια, η φαση που θα δεις δε θα είναι  τιποτα λιγότερο από σπλαττεριά βγαλμένη απ τις πιο άρρωστες ταινίες του Νταριο Αρτζέντο.
Αλλά βλέπεις όλο το βίντεο, βλέπεις και τα αλλα βιντεα απ τους άλλους αγωνες (παρατηρείς βέβαια και το οφσαιντ 2ο γκολ της μπουγάτσας) βλέπεις και αυτά του μπάσκετ (και μενεις καρότο απ την εφεύρεση των γκρι στη Ν. Σμύρνη για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανόητητες να χάσει  το αγαπημένο τους βρωμοσωματείο) αλλά πέναλτυ στο Μπέργκ δε βλέπεις ούτε στο 30’ ουτε στο 2030.

Αρα, χωρις πολλά πολλά: ΑΡΔΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΓΚΑΖΕΤΑ ΣΤΑΒΛΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ.
Και φυσικά, είναι και άλλα σαιτ που σταυλίζουν τετοιους τύπους, το ιντερνετ εχει κατακλυστει από τέτοια σαιτ με βαζελους που κανουν τους αντικειμενικούς.
Γιατί, σε ένα ματς που Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, απ τα αρδακια αυτά ακουμε και διαβάζουμε ΑΛΛΑ ‘ΝΤ’ ΑΛΛΩΝ

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ #2
Σε ένα άλλο αντικειμενικό σαιτ, ένας άλλος αντικειμενικός, προλογίζει το γεματο αντικειμενικότητα αντικειμενικό του άρθρο, έτσι:
Ο Γιάννης Σκόκας ταξιδεύει μέχρι την Αφρική και ανακαλύπτει πόσο ευτυχισμένοι είναι οι κάτοικοι της που δεν έχουν το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Και συνεχίζει:
…Το ίδιο και στο Κονγκό, όπου μάλιστα ετοιμάζονται να βραβεύσουν τους διαιτητές τους, αφού βλέποντας τα κατορθώματα του Μάνταλου, του Δελφάκη και της υπόλοιπης τρελοπαρέας της ελληνικής διαιτησίας, διαπίστωσαν ότι δεν έχουν τους χειρότερους και πιο επικίνδυνους ρέφερι που κυκλοφορούν στο παγκόσμιο στερέωμα. Αλλού τα έχουν τα πρωτεία…

Κατ’ αρχας, συμφωνούμε με τα παραπάνω: ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, αλλα αντίθετα αυτή η ομάδα κρεμάται στη αγχόνη στην συνεχεια απ τους επιτηδειους κοντυλοφόρους, και ο ΚΑΤΑΦΑΝΕΡΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ενδύεται το μανδύα του Μαρτυρα, ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΖΕΛΕΔΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, αυτά, πολυταξιδεμένε μου, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ #3
Στο ιδιο αντικειμενικό σαιτ, ένας άλλο έμπλεος αντικειμενικότητας και, κυριως , ειλικρίνειας, προλογίζει το σχετικό του άρθρο, έτσι:

Ο Κώστας Βαϊμάκης γράφει για την μπάλα που δεν είδαμε στη Λεωφόρο, αλλά οι παίκτες του Εργοτέλη υπό την αιγίδα του Δελφάκη, χάρισαν συγκλονιστικές ερμηνείες που συγκίνησαν ακόμα και τους πιο άκαρδους.
Και συνεχιζει:
θα προσπαθήσω να προλάβω διάφορους πονηρούς και έξυπνους, λέγοντας το απόλυτα προφανές: ναι, η ομάδα πολυ υποστηρίζω είναι ο Παναθηναϊκός. Αλλά όχι, αν αυτό που έκανε ο Εργοτέλης το έκανε ο Παναθηναϊκός, να χαλάσει δηλαδή με τόσο χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο το παιχνίδι, δεν θα το επικροτούσα κι ας το έκανε η ομάδα που υποστηρίζω. Το ποδοσφαιρικό σίχαμα είναι το ίδιο άθλιο απ΄όπου κι αν προέρχεται κι αν νιώθουν υπερήφανοι οι παίκτες του Εργοτέλη κι ο προπονητής τους, με γεια τους και χαρά τους. Εγώ στη θέση τους θα ντρεπόμουν.

Γιατι το άλλο που φωνάζουν και χαλάνε τον κόσμο οι βάζελοι, είναι το θέατρο των παιχτων του Εργοτέλη για καθυστερήσεις.
Κατι που βέβαια, οσο κι αν είναι εμετικό και συμφωνούμε σ αυτό, συνηθίζεται όταν θεωρητικά «μικρές» ομάδες διεκδικούν αποτέλεσμα από θεωρητικά «μεγαλύτερες».
 
Εμείς στο Ναό, το χουμε δει χιλιάδες φορές το έργο, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι. Αν οι θεατρίνοι καταφέρουν και πάρουν αποτέλεσμα, είναι δικό μας πρόβλημα, όχι δικό τους, και ούτε του ποδοσφαίρου γενικότερα.
Αλλωστε, απ τους πρωτους διδάξαντες αυτή την συμπεριφορα για λόγους σκοπιμότητας, και οι οποίοι τη «νομιμοποίησαν» κιολας ηθικά ακριβώς γιατί συνέβαινε κατά κόρον στα ευρωπαικά τους ματς, ηταν… οι βάζελοι. Οι καραγκουμομπασινάδες.
Οπότε, έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στις κριτικές ικανότητες του παραπάνω δημοσιογράφου, προσωπικά θα ήθελα να μου υπενθυμίσει το σχετικό άρθρο που έγραψε εστω μια φορά μετά από ανάλογες συμπεριφορές βαζελων, η εν παση περιπτώσει αν συμφωνεί με τον μεγάλο Τιερυ Ανρυ ρε παιδί μου, μετα από ένα ματς της ζέλας με την Αρσεναλ:

The Gunners' French striker had to be restrained by manager Arsene Wenger and a police officer as he confronted Portuguese referee Vitor Pereira after the final whistle.
 
Henry was incensed by the theatrical antics of the Greek side's Angelos Basinas and Dane Jan Michaelson, who went to ground more and more as Arsenal pressured for an equaliser in the closing stages.
 
"I've never lost it before like that. 
 
What they did was disgraceful. 
 
It was too much," said Henry after the Greek tragedy put another massive dent in The Gunners' hopes of progressing to the second group stage of the Champions League.
 
"The worst thing about it was that Michaelson was laughing at Giovanni van Bronckhorst.
 
"I said to the referee 'You saw that challenge. 
 
I could have gone down but that's not football'. 
 
You have to be a man."
 
"I got a two-footed tackle but just got on with the game but every time we tackled they went down."

You have to be a man, μεν...

ΥΓ.: ΘΡΥΛΕ, ΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ

 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σήμερα είναι μέρα χαράς. Δε θα λερώσω το στόμα μου με τίποτα άλλο πέραν της ομάδας μου. Ολυμπιακός!

Υ.Γ. Έξυπνο το τλία!!!

Εικόνα clark gheibol

περιμένεις αρχίδια από τις πράσινες ξεβράκωτες;
μόνο άμα ψάξεις βαθειά στο παχύ έντερο, μπορεί να βρεις κανένα ξεχαζμένο

Εικόνα apostolos gaganis

Σε πληροφορω οτι εχουν ΗΔΗ βρεθει, οχι ενα, αλλα δυο! Το πρωτο ηταν σχετικα χαμηλα, περιπου 15 εκατοστα απο τον πρωκτικο τους δακτυλιο, στην ορθοσιγμοειδικη καμπη του παχεος και το αλλο αρκετα πιο ψηλα, στην αριστερα κολικη καμπη! Η βιοψια, οπως λεγεται, εδειξε οτι το κατω-κατω ηταν απ΄την εποχη του Αναστοπουλου, ενω το πιο πανω αναγεται πολυ παλιοτερα, στην εποχη του Γ. Σιδερη...Να σημειωσω οτι τα ευρηματα αυτα αναφερονται στο εγνωσμενου επιστημονικου κυρους ιατρικο περιοδικο Αnnals of Proctology, οπου και δημοσιευονται σχετικες φωτογραφιες...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Απόστολε, το "Annals" κάλλιστα θα γραφόταν εδώ και μέ ένα "n".

Με τη νίκη σήμερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστοοοο!

Εικόνα clark gheibol

επειδής ο πόα είναι τόσο παλιός, περιμένω να βρουν μερικά ακόμα για τα οποία ο άνθρακας θα δείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι προέρχονται από τον adolescens erectus, ένα σχεδόν μυθικό πλάζμα που τρεφόταν αποκλειστικά με μυαλό βαζελιού μέχρι που εξέλιπε από τη μπείνα

Εικόνα apostolos gaganis

Το ΚΕΦΑΛΙ του << ορθιου εφηβου = adolescens erectus >> παντως, ζει και βασιλευει συγγαυρε clark...Στο σημα - συμβολο της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας, με τον δαφνοστεφανωμενο....Γιαυτο και δεν τους εχει μεινει κουκουτσι - μυαλο πια....Τους τοχει καταβροχθισει ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα clark gheibol

το erectus είναι με την έννοια του πριαπιζμένου βεβαίως, κατά τ' άλλα έτσι είναι που τα λες. Περίμενε και ύστερα από τον αποψινό αγών να δεις τι παραφροσύνη θα γεννηθεί. Άντε, φεύγω για Ναό. Άμα γουστάρεις να δούμε κανα ματς παρέα, στείλε στη φόρμα επικοινωνίας του σάιτ

Εικόνα apostolos gaganis

Με την ευκαιρια κι εξω απ΄ την πλακα, ο πριαπισμος clark ειναι ΕΠΩΔΥΝΗ στυση και αποτελει εκδηλωση ( οχι συχνη ) σοβαρων νοσηματων...
In any case, που λεμε και ΄μεις οι λιμανισιοι, μακρια απ΄τον κ@λο μας ...

Εικόνα apostolos gaganis

Oλο στο κακκο παει ο νους σου εσενα... Οσο για το αλλο, εχω κατα νου κατι μελλοντικα. Πως την βρισκετε π.χ. παιδες την ιδεα, μολις φυγουν οι φουριες ( Βαζελος, Μπαοκ, κ.λ.π. ), να καναμε καμια συναντηση για να γνωριστουμε και καλυτερα με τ΄αλλα παιδια που γραφουν εδω , σε κανενα ταβερνακι στον Περαια ή οπου αλλου θελετε; Ακουω προτασεις, αν το κανετε κεφι, για παραπερα λεπτομερειες!

Εικόνα vagio

Μην ασχολουμαστε με τους αποτυχημενους τετοια μερα. Υπομονη και απο αυριο θα τα πουμε και με αυτους. Σημερα ευρωπαιοι και απο αυριο παλι ευροπεη.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτη ειναι μια καλη σταση vagio, σε σχεση με το σημερινο παιχνιδι. Απο την αλλη ομως, ο Ηank εχει κανει φινα δουλεια με το αρθρο του: φωτο με τη γκομενιτσα, χιουμοριστικη διαθεση, ξεβρακωμα με τα αναλογα τεκμηρια, τις Αγγλικουρες του τις περιποιημενες για τα κατορθωματα του Καρα στη γηραια Αλβιονα, ολα καθως πρεπει και επομενως οφειλομεν επαινον...

Η γνωστη αντι-Ολυμπιακη προπαγανδα τωρα, κορυφωθηκε χθες και προχθες, γιατι απλως οπως μας ελεγε και στο σινεμα ο αξεχαστος ΘΟΥ ΒΟΥ....ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Παιρνουμε το πρωταθλημα δια περιπατου, εχοντας μαμησει επανειλημμενως ( οπως περιμενω ) Βαζελο και Μπαοκ, οποτε τί τους μενει; ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ: ΤΟ ΠΕΟΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ! Να προσθεσω απλα δυο στοιχεια προσφατης πουτανιας ακομη:
1. Η κουφαλιτσα η ΔΤ χθες στις ειδησεις, μας ενημερωσε βεβαια για την...πεναλταρα του Μπεργκ, κουβεντα ομως για τη φαση του καραγκιοζη του Ζεκα...και
2. Σημερα, ο γνωστος τροφιμος της...μεσογλουτιαιας πτυχης, η ΠΡΑΣΙΝΗ, τοχει ριξει στο...συναισθημα με τα παιδακια απ΄τα γηπεδα που φορανε στο πρωτοσελιδο της τα πρασινα συμβολακια τους και ζουνε τα καυμενα μια ...αισχρη αθλητικη πραγματικοτητα...Τα ντυσανε βλεπεις νωρις-νωρις οι κομπλεξικοι πατεραδες τους στα τριφυλια, μην τυχει και ξυπνησουνε απο τωρα και << λακισουνε >> απ΄τη στανη ( γιατι αργοτερα, δεν ξερουμε )... Ευχομαι στα παιδακια αυτα ναχουν την υγεια τους, αλλα απο οπαδικη προτιμηση εχουν ατυχησει οικτρα κι ας οψονται οι γονιοι τους.... Θα ΄δουν πρωταθλημα, οταν θα καταθεσουν τα χαρτια τους για Συνταξη...Μετα τις μαλακιες βεβαια του Γρηγορακη για τα Σχολεια και τις σφυριχτρες στην Κεφαλονια, καθως και τους ελευθερους σκοπευτες της Ουκρανιας απ΄το αρρωστακι τον Αναστασιου, ηλθε η << επανορθωση >> της ΧΟΛΕΡΟΦΥΛΛΑΔΑΣ. Που τα πουλατε ρε σιχαματα αυτα...

Κλεινω με δυο λογια για τον σημερινο αγωνα:
Ειμαι ηρεμος. Ξερω οτι αντιμετωπιζω την ακριβοτερη ομαδα του κοσμου, με τον ακριβοτερο ποδοσφαιριστη του κοσμου. Ειμαι το αουτσαιντερ. Ζηταω απο τους παιχτες μας ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΕΜΠΡΟΣ ΘΡΥΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ Σ΄ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Εικόνα clark gheibol

συμφωνώ σε όλα, εκτός απ' αυτό με το αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός όπου κι αν παίζει είναι το φαβορί. Απλά καμιά φορά αν είναι καλός ο άλλος, υπάρχουν δύο φαβορί

Εικόνα Hank

Εξαιρετική η κυρία της φωτογραφίας, Απόστολε. Θα συμφωνείς.

Παντως, η ενδιαφέρουσα σημειολογία, η πράσινη καρέκλα που εχει γεμίσει με τον ωραιο κώλο της, και η κοκκινη αδεια (καποιον αναμένει) προέκυψε μέσα απο τελείως μεταφυσικές διαδικασίες.

Εικόνα μαουνιέρης

Η κυρία είναι comme il faut. Διατελώ εισέτι γοητευμένος. Thanks, Hank.